sadzi saj

molly
napsal(a):
Holky,jste tu někdo??
Jj, já jsem tady, pěkně zmrzlá
sadzi saj
napsal(a):
Jj, já jsem tady, pěkně zmrzlá
Ahoj Andrej :) Bylas za Elí?? U nás dnes není taková zima,aspoň mi to nepřišlo..Díkybohu nepršelo,když jsem přijela z práce a tak jsem stihla vzít Molly ven... Já mám vždycky toliko vrstev na sobě
pro odpocku se otočím asi příští týden ve středu,mám volno :-)
sadzi saj

molly
napsal(a):
Ahoj Andrej :) Bylas za Elí?? U nás dnes není taková zima,aspoň mi to nepřišlo..Díkybohu nepršelo,když jsem přijela z práce a tak jsem stihla vzít Molly ven... Já mám vždycky toliko vrstev na sobě
pro odpocku se otočím asi příští týden ve středu,mám volno :-)
Ahoj, jo dneska bylo celkem teplo, ale dneska jsme vymetali komín, takže se netopí , tak je tu pěkná kláda, už se těším zítra na teploučko.
No nebyla chtěla jsem jít na jízdárnu jsem se těšila, ale nakonec to nevyšlo, musela jsem dom, bych se z toho občas po...., tak ani nevím, jestli byla venku a co se tam dělo. Jo škoda, že ji nemůžu mít doma, bylo to super, sice se člověk musel otáčet, ale je to o ničem jiném
S tou odpockou v pohodě, nepospíchá to.
molly
napsal(a):
Čau Klári...Já také řeším nějakou brigošku...Aspoň přes zimu...Nemáš tip??
Jsem tu též, ale za chvilku valím na schůzku
molly
napsal(a):
Čau Klári...Já také řeším nějakou brigošku...Aspoň přes zimu...Nemáš tip??
Můžu se tě zeptat u nás v kině, pracovních sil je málo...prachy žádná sláva,ale taky žádná velká dřina...můžeš si vybrat pokladní(tu dělám já), uklizečka či barmanka...myslím že od všeho se hodí pomoc...jestli by jsi měla zájem řeknu jim o tobě...
buggyna

molly
napsal(a):
Holky,jste tu někdo??
já sem tu téžžž!!!Ale pracantka budu až od zítra do neděle
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
já sem tu téžžž!!!Ale pracantka budu až od zítra do neděle
Co Elí byli holky venku, vše ok??
molly
napsal(a):
Holky,jste tu někdo??
Já mám sice zítra volno před pracovním víkendem,ale dopoledne se jdem s Molly podívat za koníky do nedalekého JK... Už jsem tam dlouho nebyla a tak jedu na "drby"...
Koukala jsem,co nám přibylo přispěvatelek do diskuze
sadzi saj

molly
napsal(a):
Já mám sice zítra volno před pracovním víkendem,ale dopoledne se jdem s Molly podívat za koníky do nedalekého JK... Už jsem tam dlouho nebyla a tak jedu na "drby"...
Koukala jsem,co nám přibylo přispěvatelek do diskuze
To jo, jsem se v tom už potom přestávala orientovat
molly
napsal(a):
Holky,jste tu někdo??
Klári,posílala jsem životopis těm lidičkám,co budou mít nové jezdec. potřeby v HK,zatím se neozvali...
Ale každá kačka dobrá...
No,servírku jsem dělala i profesně(v Recesi-vedle Med -tecu ),takže buď to,bo pokladní,to dělám i teď
Se nám to tu ale v podvečer rozjelo
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Co Elí byli holky venku, vše ok??
jj byly,pouštěla sem je až já v 6 hodin,bly venku poslední.Ale celkem mazec!!Otevřu...Elí mi zdrhne neuvěřitelnou rychlostí na pastvu...a Janina by si pomalu urazila hlavu o tu tyč,hlavně aby už byla za Elí blbka!!
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
To jo, jsem se v tom už potom přestávala orientovat
letím zkouknout učebnici Angliny,za celý týden sem jí ani nepozdravila...
molly
napsal(a):
Klári,posílala jsem životopis těm lidičkám,co budou mít nové jezdec. potřeby v HK,zatím se neozvali...
Ale každá kačka dobrá...
No,servírku jsem dělala i profesně(v Recesi-vedle Med -tecu ),takže buď to,bo pokladní,to dělám i teď
Se nám to tu ale v podvečer rozjelo
nejraději bych tu s vámi plkala, ale musím se jít vyšplouchnout - jo prachy jsou holt potřeba. taky jdu vydělávat
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
jj byly,pouštěla sem je až já v 6 hodin,bly venku poslední.Ale celkem mazec!!Otevřu...Elí mi zdrhne neuvěřitelnou rychlostí na pastvu...a Janina by si pomalu urazila hlavu o tu tyč,hlavně aby už byla za Elí blbka!!
Tak to je dobře. Mě udělala Janča minule to samý, otevřu a než jsem mrkla, vyběhla ven na pastvu a už si to štrádovala prozkoumávat, Elí naštěstí v pohodě stála no a jak si ji chytila šla za váma? Závislačky
sadzi saj

molly
napsal(a):
milááášššekk....
krásnej zrzek....ty jsi dělala u nás v recesi, ta hospoda patři firmě kde pracuji-medtecu!
Jinak taky jsem odpoledne ztracela přehled, ale my se najdem...
jinak Adi na marcelu a moniku se vyprdi to je marný, marcel už po jedné zkušenosti skončila v nemocnici, tak to možná se slečnou dopadne stejně...
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Tak to je dobře. Mě udělala Janča minule to samý, otevřu a než jsem mrkla, vyběhla ven na pastvu a už si to štrádovala prozkoumávat, Elí naštěstí v pohodě stála no a jak si ji chytila šla za váma? Závislačky
mnoo,nechala sem je chvilku popást.Pak sem vzala Janču,pomalu sme se rozešly,já zavolala "Elí,deme domu" a už si to štrádovala
klawdie
napsal(a):
krásnej zrzek....ty jsi dělala u nás v recesi, ta hospoda patři firmě kde pracuji-medtecu!
Jinak taky jsem odpoledne ztracela přehled, ale my se najdem...
jinak Adi na marcelu a moniku se vyprdi to je marný, marcel už po jedné zkušenosti skončila v nemocnici, tak to možná se slečnou dopadne stejně...
Ahojky Klawdie, máš moc pěkného koníka....a ta barvička, no je fakt sladký Byl by to krásný páreček s moji Doris
lufinka
napsal(a):
Ahojky Klawdie, máš moc pěkného koníka....a ta barvička, no je fakt sladký Byl by to krásný páreček s moji Doris
Jéé další šimlík¨, je to kočka akorát jste mnohem bělejší než my....
Holky musím mazat brigáda končí...
MOlly zeptam se kdo tu u nás chybí a jaké dny a zítra ti nechám vzkaz...
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
mnoo,nechala sem je chvilku popást.Pak sem vzala Janču,pomalu sme se rozešly,já zavolala "Elí,deme domu" a už si to štrádovala
To jsou holky vzorný Já potom taky šla a Janča šla za mnou až k východu, tak tam ji vzali holky a odvedli do boxu, pač jsem se bála, jestli by zašla do svýho bejváku, jestli už ví, kde je doma, aby mi tam nepanikařila a co Elí zalezla si k sobě?? Jak dopadlo drátkování kohoutku
molly
napsal(a):
Klári,kolik měl v kohoutku ten "Amor" jak jej hledáte??? Měl taky docela plechovou tlamu,vi´d??
no kolik měl přesně nevím. byl hodně vysokej, ale byla to pěkná potvora, mě prohnal segru pokousal a pár lidí pěkně nakopal..ale to co si prožil po prodeji si taky nezasloužil...to víš no handláka na první pohled nepoznáš...
musím jít...kdyžtak zítra...
molly
napsal(a):
Holky,jste tu někdo??
Tak já taky pudu... Všem krásný zbytek večera a Andrejce trochu víc toho tepla