Dobré zprááávy na PÁÁÁÁTEK!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2007 21:32

Tak musím říct holky že mě pan doktor pěkně napínal a vydržet do večera bylo dost náročné! Ale nohy jsou vpořádku Děkuji všem za celodenní podporu!!!

1.11.2007 21:34

rocky napsal(a):
Tak musím říct holky že mě pan doktor pěkně napínal a vydržet do večera bylo dost náročné! Ale nohy jsou vpořádku Děkuji všem za celodenní podporu!!!

1.11.2007 21:36

rocky napsal(a):

Tak to je super!

1.11.2007 21:52

rocky napsal(a):

Mám radost

1.11.2007 22:37

rocky napsal(a):

Prima Peťo

sadzi saj

2.11.2007 06:43
sadzi saj

molly napsal(a):
Prima Peťo

Ahoj holčiny,

gratuluju Peti, tak to je super Já už ranní ptáče, nadělávám tu včerejší hodinku, tak jsem ráda, to už se dalo stíhat v pohodě, tak snad to tak bude dál. Ráno ještě tma, fuj, ale celkem teplo, včera jsem musela ráno škrábat. Provětrali se venku na vyjížďce, Elí zase trochu vymýšlela, ale jinak ok.

2.11.2007 07:08

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny,

gratuluju Peti, tak to je super Já už ranní ptáče, nadělávám tu včerejší hodinku, tak jsem ráda, to už se dalo stíhat v pohodě, tak snad to tak bude dál. Ráno ještě tma, fuj, ale celkem teplo, včera jsem musela ráno škrábat. Provětrali se venku na vyjížďce, Elí zase trochu vymýšlela, ale jinak ok.

Ahoj ANdrejko....to je dost že je pátek,já už si zas vesel drndám autíčkem tak mám velikou radost...

2.11.2007 07:11

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny,

Dobré ráno babice!
Peti fajne hlavně že je vše v pořádku.
Kobylka nedopadne. Rodinná rada se doma usnesla, že za mladou kobylu po zkouškách je to i se super původem hodně, takže pokud paní ještě nesleví, neberem. Původně jsme měli za to, že je starší a už chodila, podle toho co paní psala. No a ona mi dnes ráno napsala a neslevila . Takže Adélka utřela nos

sadzi saj

2.11.2007 07:18
sadzi saj

tecos napsal(a):
Dobré ráno babice!
Kobylka nedopadne. Rodinná rada se doma usnesla, že za mladou kobylu po zkouškách je to i se super původem hodně, takže pokud paní ještě nesleví, neberem. Původně jsme měli za to, že je starší a už chodila, podle toho co paní psala. No a ona mi dnes ráno napsala a neslevila . Takže Adélka utřela nos

Ahoj holky, Klárko, tak super, my už máme autí taky doma, ale oprava zatím jenom částečná, ještě to bude něco chtít Jinak Adél škoda, ale co, asi to tak mělo být a máš o starost míň, když nechce slevit, ale je to fakt kočka

2.11.2007 07:23

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, Klárko, tak super, my už máme autí taky doma, ale oprava zatím jenom částečná, ještě to bude něco chtít Jinak Adél škoda, ale co, asi to tak mělo být a máš o starost míň, když nechce slevit, ale je to fakt kočka

jsem se Andy už fakt těšila.... Třeba ještě sleví, vypadá to, že ze záhadných důvodů o ní moc zájem není.... Ona ta cena je fakt za tříletou kobylu přemrštěná. Navíc má zkoušky za ,,pouhých´´ 7,6 takže tam bude asi nějaké ale..... No ale přemýšlím o ní stále....
Ještě že je dnes pátek, jsem už úplně vycuclá. A to jdeme zítra na hon.....

sadzi saj

2.11.2007 07:35
sadzi saj

tecos napsal(a):
jsem se Andy už fakt těšila.... Třeba ještě sleví, vypadá to, že ze záhadných důvodů o ní moc zájem není.... Ona ta cena je fakt za tříletou kobylu přemrštěná. Navíc má zkoušky za ,,pouhých´´ 7,6 takže tam bude asi nějaké ale..... No ale přemýšlím o ní stále....
Ještě že je dnes pátek, jsem už úplně vycuclá. A to jdeme zítra na hon.....

Adél, tak uvidíš, třeba se ještě pani ozve a nebo by jste se tam jeli podívat a nějaký to ale by si našla nehledě na cenu, stejně dokud ji neuvidíš na živo a nesedneš si na ní, tak člověk může jenom polemizovat

2.11.2007 07:43

rocky napsal(a):

Dobré ráno všem... Je zataženo a tak divno....Freťula mne dnes provokuje od samého rána..
Adél,nesmutni...Třeba to neměla být ta pravá a bude ještě nějaká lepší

2.11.2007 07:48

sadzi saj napsal(a):
Adél, tak uvidíš, třeba se ještě pani ozve a nebo by jste se tam jeli podívat a nějaký to ale by si našla nehledě na cenu, stejně dokud ji neuvidíš na živo a nesedneš si na ní, tak člověk může jenom polemizovat

Nazdárek holky,
tak jsem taky tady. Včera jsem přijela domů v půl desáté-totál vyřízená.
Péťo, jsem moc ráda že to dopadlo dobře a kobylka má nožky v pořádku. Kolbiště ať už se začnou klepat
Adél, ta kobča je moc pěkná, ale také se mi zdálo že těch 95 je moc, kdyby tak za 75, bylo by to lepší že ale uvidíš, třeba se paní ještě s prosíkem ozve
Andy, já jdu zítra zkoušet sedýlko, vše budu dokumentovat tak se těšte na pondělek...
Jinak dneska budu dělat večer tanyny, jdeme na coutry kapelu- to zase bude v álejích nabl....

2.11.2007 07:52

molly napsal(a):
Dobré ráno všem... Je zataženo a tak divno....Freťula mne dnes provokuje od samého rána..

Petííííííííí, tak to je bomba. Bobku, včerejší odpoledne asi nebylo moc příjemné, co? Ale už to máš za sebou, máš jistotu a radost z kobče...Takže, BLAHOPŘEJI!!!!

Adel, možná se ještě paní nějak zcholíchá a ozve se ti. Třeba se ještě nějak domluvíte. Jaká byla původní cena a kolik ti slevila napoprvé?

A z autíček holčiček raduje se Leníček a Honzíček

sadzi saj

2.11.2007 07:53
sadzi saj

molly napsal(a):

Ahoj Danny,

tak to držím pěsti, ať to dobře dopadne a Leoši sedno a tobě taky Člověk má potom o starost míň.

Ty jo, včera bylo tak krásně a dneska

2.11.2007 08:01

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Danny,

tak to držím pěsti, ať to dobře dopadne a Leoši sedno a tobě taky Člověk má potom o starost míň.

Ahoj zbytku, kde se flákate, zdravím pusinky, DAnny taky budu držet palec aby to sedlo...jinak DAnny za tejden se uvidme a s holčinama o den víc!!!!!!!!!to bude kotel...

2.11.2007 08:05

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Danny,

Musím se svámi podělit o včerejší nemilou situaci....
Včera jsem jela za Jančou a jelikož to mám přes hodinu vlakem, vzala jsem si sluchátka do uší a tiše sledovala okolí. Ve vagónu jsem byla sama, ale vůbec mi to nevadilo Najednou se přiřítí starý, smradlavý, ožralý chlap v posraném pyžamu a cuklích. Navíc měl u pusy pěnu nebo hosté sliny, nevím co to bylo. Já se na něho snažila nedívat, myslela jsem, že pujde dál. Ale on se na mě nalepil a chtěl si vedle sednout, tak jsem začala řvát a nohou ho "posunula" na vedlejší sedadlo a utekla do vedlejšího vagonu k lidem a sedla si k pánovi. Holky já měla takový strach až hrůza. Pak šel o vagon dopředu a za chvíli přiletěla starší paní k nám, že ji tam chytal za nohu. Fuj!!!!!!!! Ani nevím co to bylo.

No a večer jak už Janča jela busem domů, já kráčela na nádraží, otevírám vchodové dveře, kráčím vestibulem a vletěl tam ožralý mladík,byl jak smyslů zbavený, řval, že nás pozabíjí a něco mlel o černých hubách a já už ani nevím co, 2 chlapi ho drželi a on se šarpal a pořád ukazoval palcem tam k nám, asi na cigány.....Pak ho vysmyčili ven a byl klid. Sedla jsem do vlaku, hned u východu z vestibulu a ten chlap se přiřítil a chtěl s řevem do vlaku. Ale pak tam naběhli policajti a řešili to s ním. Vlak se už naštěstí rozjížděl. Já vyklepaná ja startka, ale dojela jsem O.K. Takže janinku mám ráda, ale raději k ní budu jezdit za vidna

Jsem byla zlá jak pes...

2.11.2007 08:06

rocky napsal(a):

Bré ranko, jsem tady půl hodiny bojovala s internetem - nechtěla nějak fungovat síť a bez ní můžu v lékárně rovnou zavřít - nefachá totiž pak ani program co potřebuju k práci. Naštěstí už to zase šlape

2.11.2007 08:08

lanika napsal(a):
Musím se svámi podělit o včerejší nemilou situaci....
Včera jsem jela za Jančou a jelikož to mám přes hodinu vlakem, vzala jsem si sluchátka do uší a tiše sledovala okolí. Ve vagónu jsem byla sama, ale vůbec mi to nevadilo Najednou se přiřítí starý, smradlavý, ožralý chlap v posraném pyžamu a cuklích. Navíc měl u pusy pěnu nebo hosté sliny, nevím co to bylo. Já se na něho snažila nedívat, myslela jsem, že pujde dál. Ale on se na mě nalepil a chtěl si vedle sednout, tak jsem začala řvát a nohou ho "posunula" na vedlejší sedadlo a utekla do vedlejšího vagonu k lidem a sedla si k pánovi. Holky já měla takový strach až hrůza. Pak šel o vagon dopředu a za chvíli přiletěla starší paní k nám, že ji tam chytal za nohu. Fuj!!!!!!!! Ani nevím co to bylo.

No a večer jak už Janča jela busem domů, já kráčela na nádraží, otevírám vchodové dveře, kráčím vestibulem a vletěl tam ožralý mladík,byl jak smyslů zbavený, řval, že nás pozabíjí a něco mlel o černých hubách a já už ani nevím co, 2 chlapi ho drželi a on se šarpal a pořád ukazoval palcem tam k nám, asi na cigány.....Pak ho vysmyčili ven a byl klid. Sedla jsem do vlaku, hned u východu z vestibulu a ten chlap se přiřítil a chtěl s řevem do vlaku. Ale pak tam naběhli policajti a řešili to s ním. Vlak se už naštěstí rozjížděl. Já vyklepaná ja startka, ale dojela jsem O.K. Takže janinku mám ráda, ale raději k ní budu jezdit za vidna

Jsem byla zlá jak pes...

No fuj...Lidi jsou hrozný...Já jsem se hodně najezdila vlakem,páč jsem dojížděla daleko na učňák i nástavbu... Taky mám pár nepříjemných zážitků... :( Muselo to být hrozný....Hlavně,žes to zvládla

2.11.2007 08:09

strelish napsal(a):
Bré ranko, jsem tady půl hodiny bojovala s internetem - nechtěla nějak fungovat síť a bez ní můžu v lékárně rovnou zavřít - nefachá totiž pak ani program co potřebuju k práci. Naštěstí už to zase šlape

ty jo Leni to je drsný až z toho mám husí kuži...hlavně že jsi v pořádku dorazila dom, příště si s sebou vem radši nějaký trhače! A co vy dvě jaký bylo rande?

2.11.2007 08:13

klawdie napsal(a):
ty jo Leni to je drsný až z toho mám husí kuži...hlavně že jsi v pořádku dorazila dom, příště si s sebou vem radši nějaký trhače! A co vy dvě jaký bylo rande?

Ahoj Holky moc se omlouvam ale chtela jsem se zeptat jestli se da nakupovat v dance a jump i pres net dekuji za odpoved

2.11.2007 08:18

klawdie napsal(a):

Rande s Janulou je jako rande s celoživotním partnerem Začlo to tím, že mi poslala navigační SMS jak dojdu od vlakáču na busák a samo, že mi napsala z nádra vylez a jdi doleva.....Jenže už asi tušíte, že jsem měla jít doprava Ale mě už to tam nějak nesedělo, tak jsem se raději poptala. No a v dálce vidím malinké slunéčko , fajné, s afinou dozadu, krásné, lalané pro cizí připomínka, že úchyl nejsem Když mě se tak moc líbí jak ona se zasměje, vystoupnou jí lícní kosti a přimruží očička Pak jsme si koupili něco, ani nevím co to bylo, v hladovém oknu a ani jedna to z nás nedojedla a odložili na lavičku a pak šupitýýý do baru na mojito No a tak jsem tam probíraly život, chlapy, vás a náš srazík....

Bylo moc fajn....Doma jsem byla po půlnoci a usla jak mimino

2.11.2007 08:22

sejmi napsal(a):
Ahoj Holky moc se omlouvam ale chtela jsem se zeptat jestli se da nakupovat v dance a jump i pres net dekuji za odpoved

Fuj blééé Leni, ještě že si mu utekla...Já bych mu asi nastříkala pepřák do ksichtu hajzlovi vožralímu... Nesnáším tyhle individua...když se někdo pinkne a je nechutnej tak bych mu nejraději dala pár facek. Když jsem makala brigádně v hospě tak jich tam taky pár bylo...blééé, ještě že tam byl 130ti kilovej kuchař a vždycky mi pomohl... za chvíli pojedu do města na kafíčko s maminou, včerejší příjezd domů o půl desáté si vynahradím dvaceti minutovým posezením s maminkou... Jinak zítra budu držet kovářskému koně, takže s Leošou půjdu ven asi až v neděli...zítra na ní jen hodím sedlo v boxe...
Kamarádka má také frísáčka...je nádhernej

2.11.2007 08:28

tecos napsal(a):
Dobré ráno babice!

Ahoj Aduš, to mě mrzí, že kobylka nedopadne, ale je to fakt moc za takhle mladou a vlastně nezkušenou kobylu...ale je fakt krásna

2.11.2007 08:29

tajemma danny napsal(a):
Fuj blééé Leni, ještě že si mu utekla...Já bych mu asi nastříkala pepřák do ksichtu hajzlovi vožralímu... Nesnáším tyhle individua...když se někdo pinkne a je nechutnej tak bych mu nejraději dala pár facek. Když jsem makala brigádně v hospě tak jich tam taky pár bylo...blééé, ještě že tam byl 130ti kilovej kuchař a vždycky mi pomohl... za chvíli pojedu do města na kafíčko s maminou, včerejší příjezd domů o půl desáté si vynahradím dvaceti minutovým posezením s maminkou... Jinak zítra budu držet kovářskému koně, takže s Leošou půjdu ven asi až v neděli...zítra na ní jen hodím sedlo v boxe...
Kamarádka má také frísáčka...je nádhernej

teda Leni, to byly zážitky - všechny
A copak jste o nás drbaly? nebo k čemu jste došly?
Danny - paní psala v inzerci 130, mě do tel řekla 95 a dnes ráno do emailu 89. Je to od nás 210 Km, takže výlet na čumendu se asi konat nebude. Když, tak už rovnou s hengrem
Je to všechno ale nějak podivný.No, necháme jí vydusit a uvidíme.
Hele a co koňosekáč a Petruš? Jsem zvědavá. Odpo frčím do HK tak že bych to šla také omrknout.
Frisáček je z němec. Konečně dotlačili nějaký fotečky.

2.11.2007 08:30

jenysimons napsal(a):
Ahoj Aduš, to mě mrzí, že kobylka nedopadne, ale je to fakt moc za takhle mladou a vlastně nezkušenou kobylu...ale je fakt krásna

Čauky Týno. Třeba ještě jo a budeme mít silnou trojku

2.11.2007 08:36

lanika napsal(a):
Rande s Janulou je jako rande s celoživotním partnerem Začlo to tím, že mi poslala navigační SMS jak dojdu od vlakáču na busák a samo, že mi napsala z nádra vylez a jdi doleva.....Jenže už asi tušíte, že jsem měla jít doprava Ale mě už to tam nějak nesedělo, tak jsem se raději poptala. No a v dálce vidím malinké slunéčko , fajné, s afinou dozadu, krásné, lalané pro cizí připomínka, že úchyl nejsem Když mě se tak moc líbí jak ona se zasměje, vystoupnou jí lícní kosti a přimruží očička Pak jsme si koupili něco, ani nevím co to bylo, v hladovém oknu a ani jedna to z nás nedojedla a odložili na lavičku a pak šupitýýý do baru na mojito No a tak jsem tam probíraly život, chlapy, vás a náš srazík....

Bylo moc fajn....Doma jsem byla po půlnoci a usla jak mimino

A kde vubec vězí zas ta JAnica...bééé

vidíte tu tašku hnědo tyrkysová, takovou bych brala i do normál provozu, semi v ty koňmodě celkem trefili do vkusu....ale to by oslíkovi asi moc neslušelo, ale paničce jo, zkusím se SAbuli zeptat jestli mi taštičku nekoupí...

2.11.2007 08:36

molly napsal(a):

Čauky ženský. Tak už nás čeká poslední víkend a příští už spolu!!! Jupííí

2.11.2007 08:38

sejmi napsal(a):

pro SEJMI: no taky už jsem tam hledala eshop, ale nenašla, takže asi ne-e.

2.11.2007 08:42

klawdie napsal(a):

vidíte tu tašku hnědo tyrkysová, takovou bych brala i do normál provozu, semi v ty koňmodě celkem trefili do vkusu....ale to by oslíkovi asi moc neslušelo, ale paničce jo, zkusím se SAbuli zeptat jestli mi taštičku nekoupí...

tedy,ty deky vypadají luxusně :-) Ta barva by se mně líbila pro Molčí.... Jaké to je v tom krámku???

2.11.2007 08:44

klawdie napsal(a):

Mě zarazilo jak mají ty šlachovky přehozený...zadní nohy jsou vepředu a přední nohy vzadu...
Ale věcičky vypadají barevně pěkně...taška je luxusní Kláry...vybrala jsi si včera něco v tom koňo krámě?

2.11.2007 08:44

klawdie napsal(a):

Mám doma celý jejich katalog. Úplně jsem slintala Klárko nad tou samou soupravou Katalog krásně nafocený, ovšem bez cen a webovky s eshopem jsem tam taky nenašla....

2.11.2007 08:49

klawdie napsal(a):

Týjo vy jste se zas rozjeli:) No Leni fakt hnus zážiteč, kdyby člověk spoň nebyl sám!! Tyhle vožralce nenávidím-zmlátit na jednu hromadu!!!!
Adél s tou kobylkou to je nějaký podivnýýý:( vyprdla bych se na to a radši se věnovala na 100% Roječkovi! Nevin no..ale pokud klapne tak ti to samozřejmě přeju,ale vidím v tom nějakou levárnu!!!No dej tomu čas. to s tím koňosekačem jsi myslela mě??a ten koňosekač je kdoooo??

2.11.2007 08:50

tecos napsal(a):
Čauky Týno. Třeba ještě jo a budeme mít silnou trojku

asi by to bylo hodně zajímavý...ale 3 se do vleku nějak nevejdeme nebo myslíš, že joo?? copak to sem dáváš za frísana?? Je krásnej

2.11.2007 08:52

rocky napsal(a):
Týjo vy jste se zas rozjeli:) No Leni fakt hnus zážiteč, kdyby člověk spoň nebyl sám!! Tyhle vožralce nenávidím-zmlátit na jednu hromadu!!!!
Adél s tou kobylkou to je nějaký podivnýýý:( vyprdla bych se na to a radši se věnovala na 100% Roječkovi! Nevin no..ale pokud klapne tak ti to samozřejmě přeju,ale vidím v tom nějakou levárnu!!!No dej tomu čas. to s tím koňosekačem jsi myslela mě??a ten koňosekač je kdoooo??

To je fotomontáž adél, to jsou dvě fotky vedle sebe
Já se tam zas zamilovala do kombinace barev tmavě šedá s růžovým!!!Jednou ji něco koupím. Taky jsem měla doma ten katalog ale ceny tam opravdu chybí, možná aby neodradili!!

sadzi saj

2.11.2007 08:54
sadzi saj

rocky napsal(a):

Klárko, kde si to tam našla tohle?? Jinak máte pravdu, katalog mají pěkný, ale bez cen je to poněku zcestný

Jinak Leni, to je síla, jezdila jsem rok do práce vlakem, ale naštěstí v pohodě za to na hlaváku v Praze je to občas maso.

2.11.2007 09:01

rocky napsal(a):

Péťo,zítra za Vámi přijedu do HK...S Molčí...Pojedem s Vámi,když jsem Molly slíbila výlet...

2.11.2007 09:01

sadzi saj napsal(a):
Klárko, kde si to tam našla tohle?? Jinak máte pravdu, katalog mají pěkný, ale bez cen je to poněku zcestný

Jinak Leni, to je síla, jezdila jsem rok do práce vlakem, ale naštěstí v pohodě za to na hlaváku v Praze je to občas maso.

to je z katalogu Dance and Jump kdo to nepoznal, jinak segra Adel myslela ten sekáč kam jsme včera bohužel nakonec nedorazili...mě se strašně libí ty kombinace hnědy s tyrkysouvou, viděla jsem i takovou tu tačku na psa s květy v tyhle kombinaci, jsem si ji chtěla koupit ač by mi byla k ničemu ale tahla taška je vymakaná, škoda do toho dávat čistění...kdyby jste si nevěděl někdo rady co mi máte dát k Vánocům tak bych si přála tohle

2.11.2007 09:03

molly napsal(a):
Péťo,zítra za Vámi přijedu do HK...S Molčí...Pojedem s Vámi,když jsem Molly slíbila výlet...

Páni to je krásná fotka!

2.11.2007 09:06

molly napsal(a):

Juchuuu Zuzi, to je prima, takže se snámi zůčastníte i hubrtíka na jízdárně??

2.11.2007 09:06

molly napsal(a):

ještě musím popřemýšlet,jestli mám vyjet na sidepullu,bo na uzdečce...Ona je Molčí taková frišná poslední dobou

2.11.2007 09:07

klawdie napsal(a):
Páni to je krásná fotka!

Děkuju

2.11.2007 09:08

molly napsal(a):
ještě musím popřemýšlet,jestli mám vyjet na sidepullu,bo na uzdečce...Ona je Molčí taková frišná poslední dobou

2.11.2007 09:08

klawdie napsal(a):
to je z katalogu Dance and Jump kdo to nepoznal, jinak segra Adel myslela ten sekáč kam jsme včera bohužel nakonec nedorazili...mě se strašně libí ty kombinace hnědy s tyrkysouvou, viděla jsem i takovou tu tačku na psa s květy v tyhle kombinaci, jsem si ji chtěla koupit ač by mi byla k ničemu ale tahla taška je vymakaná, škoda do toho dávat čistění...kdyby jste si nevěděl někdo rady co mi máte dát k Vánocům tak bych si přála tohle

Co?:) ona psala že se divý proč jsou ty přední kamaše na zdkach a obráceně, tak jsem ji napsala že je to fotomontáž,teda dvě fotky vedle sebe:)

2.11.2007 09:09

molly napsal(a):

To je modelka...hele měla Molčí už někdy hříbátko???

molly napsal(a):

je to focené,když stála Molča na jízdárně,nedaleko,cca 3roky zpět...

molly napsal(a):

To je fešanda!!no Jerryk měl jet taky jen na ohlávce ale pro jistotu se jede i s udidlem, kdyby něco:) To bude supr!!těším se

tecos napsal(a):
teda Leni, to byly zážitky - všechny
A copak jste o nás drbaly? nebo k čemu jste došly?
Danny - paní psala v inzerci 130, mě do tel řekla 95 a dnes ráno do emailu 89. Je to od nás 210 Km, takže výlet na čumendu se asi konat nebude. Když, tak už rovnou s hengrem
Je to všechno ale nějak podivný.No, necháme jí vydusit a uvidíme.
Hele a co koňosekáč a Petruš? Jsem zvědavá. Odpo frčím do HK tak že bych to šla také omrknout.
Frisáček je z němec. Konečně dotlačili nějaký fotečky.

Aduš, sedla jsi si na níí?? Jednou bych si moc chtěla sednout na hřbet nějakýho frísana, kousek od nás má jeden pán hřebce a už sem za ním i byla, on mi to slíbil, ale nějak sme nebyli schopný se domluvit... miluju frísáky

2.11.2007 09:11

rocky napsal(a):

Byla 2x u hřebce,jednou ještě u býv. majitele-nezůstala...Jednou se mnou a nechtěla hřebce,ale mě Plnánuju to napřesrok...Až budu mít jistotu v práci,přistavím box(páč hříbě si chci nechat),a Molča snad udělá příští sezonu nějakou výkonnost

2.11.2007 09:15

molly napsal(a):
Byla 2x u hřebce,jednou ještě u býv. majitele-nezůstala...Jednou se mnou a nechtěla hřebce,ale mě Plnánuju to napřesrok...Až budu mít jistotu v práci,přistavím box(páč hříbě si chci nechat),a Molča snad udělá příští sezonu nějakou výkonnost

Máš to hezky vymyšlené máš nějakou představu budoucího ženicha?

2.11.2007 09:18

klawdie napsal(a):
Máš to hezky vymyšlené máš nějakou představu budoucího ženicha?

No,uvidíme....Je zapsána u Mulerrovců,tak určo budou mít v nabídce něco skákacího

2.11.2007 09:23

rocky napsal(a):

Trocha z jiného soudku...Kde jsem já? 1.třída...

2.11.2007 09:25

molly napsal(a):

A tady ? 2. třída....

2.11.2007 09:25

molly napsal(a):
A tady ? 2. třída....

A třetí...

2.11.2007 09:26

molly napsal(a):

Týýýýýýýýýýý vole.....Tak já tipuju druhá z prava v první řadě, nebo ten nejmenší prďola v řadě druhé.....Doufám, že to nejsou kluci

2.11.2007 09:27

lanika napsal(a):
Týýýýýýýýýýý vole.....Tak já tipuju druhá z prava v první řadě, nebo ten nejmenší prďola v řadě druhé.....Doufám, že to nejsou kluci

Myslím u první třídy

2.11.2007 09:28

lanika napsal(a):

jestli myslíš 1. třídu!!!Máš bod a potlesk

2.11.2007 09:29

molly napsal(a):
No,uvidíme....Je zapsána u Mulerrovců,tak určo budou mít v nabídce něco skákacího

Molly a nebylo by dobré ji šoupnout na nějakou chvíli do stáda, protože to má v té hlavince už trošku pomatené, když chce tebe a hřebce odmítá?

Lanika: co jsem tak zběžně koukla, tak katalog D&J je skoro to samé jako UKAL, ten mám doma já, i s ceníkem, ale to ti asi bude k ničemu, určitě tam budou ty věci jinak číselně označené :( A straašně ráda se v něm přehrabuju a vymýšlím, co si objednám tentokrát

2.11.2007 09:30

molly napsal(a):

to je hustý v prní jsi druhá zprava, v druhý jsi 3 zleva a třetí si nejsem jistá 3 zprava?

2.11.2007 09:31

molly napsal(a):

Zuzi a v druhé třídě jsi zleva druhá? v první řadě?

2.11.2007 09:32

lanika napsal(a):
Zuzi a v druhé třídě jsi zleva druhá? v první řadě?

těsně vedle Až třetí

2.11.2007 09:33

molly napsal(a):

s kamašema to psala Danny a Klárka správně pochopila koňosekáááč jako ten obchod
Paní vydusit nechám a přez koleno to každopádně lámat nebudu... Když se podívám k Ireně, bolí mě zadek už teť
Tynuš - jezdila, jen párkrát doma v tréninku a pak na oprácku na závodech. Je to miláček paní majitelky.....
Modrá je dobrá, také jí hodně mám
V dencu dělá jedna slečna odtud, takže pokud budete mít někdo o něco opravdu zájem, můžu se jí zeptat na ceník - moc se nemusíme,ale co bych pro vás kočky neudělala
Huuu pááátek, to je opruz v práci. Právě jsem se domlouvala s jedním známým z Hk že večer někam vyrazíme, ještě mi bude posílat souřadnice, takže Hk třes se

molly napsal(a):
těsně vedle Až třetí

JJ, tak už vím a ve třetí třídě jsi ta třetí zprava, že?????

klawdie napsal(a):
to je hustý v prní jsi druhá zprava, v druhý jsi 3 zleva a třetí si nejsem jistá 3 zprava?

Klárko ,SUPER!!! Prý jsem stále stejná

2.11.2007 09:35

rocky napsal(a):

jedem dál... 4.

2.11.2007 09:35

rocky napsal(a):

5.

2.11.2007 09:36

rocky napsal(a):

6.

2.11.2007 09:36

molly napsal(a):
jedem dál... 4.

No Zuzi to je prča. Já to mám díky super kvalitě poče krááásně mázlééé, takže se řádně pokochám doma a do soutěže se nezapojuji

2.11.2007 09:42

molly napsal(a):
6.

bud klidná tecos, mázlý to máme snad všici, já taky prd vidím, ta ifauna tomu dává na prdel...a musím říct že ted už je to tvrdý oříšek...ještě mrknu a už budu jen tipovat!

2.11.2007 09:46

rocky napsal(a):

Čau holky, jsem tu.........
Leni, jsem si vzpomněla na příhodu z kavárny, já za barem, kolem 23.hodiny, poslední dva lidi dopíjeli kafe (rande), zaplaceno, tak jsem už uklízela, že za nima zamknu, no a do lokálu vkráčeli tři dost opálení, mírně akoholem upravení spoluobčané a že chtěj pivo. Zkusila jsem jim říct, že zavírám, že pivo už je odražený, jenže oni zopakovali, že chtěj pivo.... tak jsem jim ho donesla, požádala o zaplacení, že za chvíli zavírám, oni na to, že si pak možná daj ještě jedno.... zašla jsem za těma dvěma, co už tam byli, že jim koupím ještě jeden drink, hlavně, aby tam ještě zůstali a kdyžtak zavolali policajty. Po pár minutách strachu jednomu z borců v kožených bundách zazvonil mobil, dopili, zaplatili (bez dyška) a naštěstí zmizeli.....
Jedna fotka k věci, z mého oblíbeného podniku

2.11.2007 09:47

klawdie napsal(a):
bud klidná tecos, mázlý to máme snad všici, já taky prd vidím, ta ifauna tomu dává na prdel...a musím říct že ted už je to tvrdý oříšek...ještě mrknu a už budu jen tipovat!

no je to ted už tvrdej odhad, fakt mám ty obličejíčky rozmazaný...

4.tř...hm to je hodně težky bud jsi byla nemocná nebo 5 zprava či 6 zleva..
5.tř...4 zleva
6.tř...3 zprava?

2.11.2007 09:47

cheyenne napsal(a):
Čau holky, jsem tu.........
Leni, jsem si vzpomněla na příhodu z kavárny, já za barem, kolem 23.hodiny, poslední dva lidi dopíjeli kafe (rande), zaplaceno, tak jsem už uklízela, že za nima zamknu, no a do lokálu vkráčeli tři dost opálení, mírně akoholem upravení spoluobčané a že chtěj pivo. Zkusila jsem jim říct, že zavírám, že pivo už je odražený, jenže oni zopakovali, že chtěj pivo.... tak jsem jim ho donesla, požádala o zaplacení, že za chvíli zavírám, oni na to, že si pak možná daj ještě jedno.... zašla jsem za těma dvěma, co už tam byli, že jim koupím ještě jeden drink, hlavně, aby tam ještě zůstali a kdyžtak zavolali policajty. Po pár minutách strachu jednomu z borců v kožených bundách zazvonil mobil, dopili, zaplatili (bez dyška) a naštěstí zmizeli.....
Jedna fotka k věci, z mého oblíbeného podniku

Zuzi, neodvažuju se tipovat, prd na tom vidim

2.11.2007 09:49

rocky napsal(a):

Klárka může začít sázet... Tipuje na výbornou... Pokud jsi u 6. třídy myslela druhou řadu

2.11.2007 09:50

molly napsal(a):
Klárka může začít sázet... Tipuje na výbornou... Pokud jsi u 6. třídy myslela druhou řadu

Tak už jen pro pořádek ... 7

2.11.2007 09:51

cheyenne napsal(a):
Zuzi, neodvažuju se tipovat, prd na tom vidim

Tak, já se trefila ve čtvrté a 5 třídě, tu šestou jsem neuhádla ani za nic.....

Evi, to jsou pak pocity, co? Ještě že ti dva byli tak ochotní a zůstali tam....Si vem, že kdyby jim jel třeba poslední vlak a ty jim pak musela platit taxíka?

2.11.2007 09:51

molly napsal(a):
Tak už jen pro pořádek ... 7

No a 8.ta je jasná

2.11.2007 09:53

lanika napsal(a):
Tak, já se trefila ve čtvrté a 5 třídě, tu šestou jsem neuhádla ani za nic.....

Evi, to jsou pak pocity, co? Ještě že ti dva byli tak ochotní a zůstali tam....Si vem, že kdyby jim jel třeba poslední vlak a ty jim pak musela platit taxíka?

To jo, nikomu nic podobnýho nepřeju, už jsem se viděla znásilněná ve skladu , teď už z toho mám celkem srandu
Fakt jsem těm dvoum byla vděčná, že tam chtěj zůstat....

2.11.2007 09:59

rocky napsal(a):

Já vás zas na chvilku opustím, jdu se vyvenčit

2.11.2007 10:13

cheyenne napsal(a):

no sedmičku nevím, snda v tý zadní řadě???
Ale přemýšlela jsem o tý nápovědě a najednou koukám holky s koníkem na tričku!!!!

2.11.2007 10:16

klawdie napsal(a):
no sedmičku nevím, snda v tý zadní řadě???
Ale přemýšlela jsem o tý nápovědě a najednou koukám holky s koníkem na tričku!!!!

jj,sedma ,stojím vzadu v šedé vestě... No a 8. je jasná....
Prej mam vzít fotky s sebou na sraz,chcete??

2.11.2007 10:18

cheyenne napsal(a):

Tak jsem tady z města, byla jsem v lékárně že si jako koupim něco na můj bolavej zub, kterej mě chytnul těsně před včerejší prezentací... V lékárně fronta smrkajících a kašlacích lidí, tak jsem se okamžitě otočila a mizela v dálce, nechci tam chytit nějakje bacil, že...mno tak jsem si teď naordinovala brufen a v pondělí k zubaři...béééé
Jinak MÁM V PENĚŽENCE JEDNU ARCHIVNÍ ZÁLEŽITOST, sorry caps já jsem ta co se sáááápe po lžičce, v objetí se svou starší ségrou...

2.11.2007 10:22

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tady z města, byla jsem v lékárně že si jako koupim něco na můj bolavej zub, kterej mě chytnul těsně před včerejší prezentací... V lékárně fronta smrkajících a kašlacích lidí, tak jsem se okamžitě otočila a mizela v dálce, nechci tam chytit nějakje bacil, že...mno tak jsem si teď naordinovala brufen a v pondělí k zubaři...béééé
Jinak MÁM V PENĚŽENCE JEDNU ARCHIVNÍ ZÁLEŽITOST, sorry caps já jsem ta co se sáááápe po lžičce, v objetí se svou starší ségrou...

Lalinka krásná, roztomilá

2.11.2007 10:23

tajemma danny napsal(a):

supééér

2.11.2007 10:25

molly napsal(a):
supééér

A PO 18TI LETECH

2.11.2007 10:30

tajemma danny napsal(a):
A PO 18TI LETECH

Chi.....pro zasmání něco pošlu i já :-) 2 třída

2.11.2007 10:31

lanika napsal(a):
Chi.....pro zasmání něco pošlu i já :-) 2 třída

4.třída

2.11.2007 10:35

lanika napsal(a):
6 třída

Heh, ale nějak nevím nevím která pak ty jsi... mám to fakt totál mázlééé
Jinak jsem teď našla v peněžence ještě jednu...trochu jinej záběr taky už lžička není v záběru...

2.11.2007 10:37

lanika napsal(a):
7 třída

TAk tohle nedám, pač jsem tě ještě neviděla na živo...hele kdo je ta holka myslím 4.tř v pravo dole v tom červeným tričku, má obličejíček jak můj berajrt

2.11.2007 10:38

tajemma danny napsal(a):
Jinak jsem teď našla v peněžence ještě jednu...trochu jinej záběr taky už lžička není v záběru...

To je krásné

2.11.2007 10:39

tajemma danny napsal(a):

hele Danny a co ta cedulka, ta tam je schválně nebo omylem...opravdové přátelství...

2.11.2007 10:45

klawdie napsal(a):
hele Danny a co ta cedulka, ta tam je schválně nebo omylem...opravdové přátelství...

schválně...nalepila jsem jí tam už dávno... Ségra je super ikdyž je o téměř devět let starší, tak jsme si rozuměli vždycky...ťuk, ťuk...občas nám hrabe ještě teď
Hele pochoval si někdo z vás hříbátko? Já jo...

2.11.2007 10:47

klawdie napsal(a):

Holky a to si neodpustím aby jsem ji sem nedala....Poslední zvoňění

2.11.2007 10:48

lanika napsal(a):
Holky a to si neodpustím aby jsem ji sem nedala....Poslední zvoňění

mazééééc

2.11.2007 10:54

molly napsal(a):
mazééééc

Klári a ta holčina se jmenuje Míša Murčíkova....Ale ta nikd ke koním vztah neměla a pochybuju, že by se v ní skrýval......Zajímavý člověk...

2.11.2007 10:57

lanika napsal(a):
Klári a ta holčina se jmenuje Míša Murčíkova....Ale ta nikd ke koním vztah neměla a pochybuju, že by se v ní skrýval......Zajímavý člověk...

Leni, sekne Vám to...ty seš ta vlevo?

2.11.2007 11:00

tajemma danny napsal(a):

Jasan, to jsem já ta vlevo.....Kroje jsme vyhrabali u babiček na půdě a to jste měly vidět ty pohledy po městě No a ještě sranda...Měly jsme vycpaná prsa a jak jsme jali v těch krojích autem do školy a stáli na přechodě, přes sebe pás zapnutý a ty molitany na prsách, řidiči na semaforech ve vedlejším pruhu nechápali Ráda na to vzpomínám....

2.11.2007 11:00

rocky napsal(a):

holky, jsem tuu...ale makám jak o život....Jenom vám chci říct, že Leňula přijela včera nechutně vykunďená, já sjem vypadala jak z Tater, na sobě windstopper, sportovní gatě a tenisky..a ona dámička v kabátku a extra slušivém roláčku...a potom ostříhání je z ní drakunda jak cip:))) Tak sjem ráda, že jsme se tu vychválily navzájem..:)btw ty fotky sjou boží..ale já na nich taky poznám leda prd..a peťuli super s těma nohama!!

2.11.2007 11:01

tajemma danny napsal(a):

to je mazec...možná je to segra, ale naty fotce má výraz přesně jako ona...dám sem zas nějaký koníčky....já mám bohužel všechna fota na papíře...i kdyžžžž????

2.11.2007 11:11

kukinatost napsal(a):
holky, jsem tuu...ale makám jak o život....Jenom vám chci říct, že Leňula přijela včera nechutně vykunďená, já sjem vypadala jak z Tater, na sobě windstopper, sportovní gatě a tenisky..a ona dámička v kabátku a extra slušivém roláčku...a potom ostříhání je z ní drakunda jak cip:))) Tak sjem ráda, že jsme se tu vychválily navzájem..:)btw ty fotky sjou boží..ale já na nich taky poznám leda prd..a peťuli super s těma nohama!!

Heh tak jsem přeci jen něco fitpného našla, žádná škola žádný poslední zvonění, naši opustili barák a odletěli si k moooři a my udělali kalbu, klasický chlastání už nás nebavilo, tak jsme uspořádali karneval....musím uznat že mám kreativní přátele...

tady já jako bonii....

2.11.2007 11:12

klawdie napsal(a):
Heh tak jsem přeci jen něco fitpného našla, žádná škola žádný poslední zvonění, naši opustili barák a odletěli si k moooři a my udělali kalbu, klasický chlastání už nás nebavilo, tak jsme uspořádali karneval....musím uznat že mám kreativní přátele...

tady já jako bonii....

a tady s Clydem...segra šla za kovboja takže po zahradě se pohyboval náš jerrík...do domu může maximálně do chodbičky...

2.11.2007 11:13

klawdie napsal(a):
a tady s Clydem...segra šla za kovboja takže po zahradě se pohyboval náš jerrík...do domu může maximálně do chodbičky...

Tedy tady s Clydem

2.11.2007 11:16

klawdie napsal(a):
Tedy tady s Clydem

jinka děvčata toto je přítel mé sestřičky!!!!škoda že nejsou vidět ty pařáty co měl kolem krku....

2.11.2007 11:16

rocky napsal(a):

Klári, já furt říkám, že už chci, ať jste tu, jak to tak vidím...:)))

2.11.2007 11:17

klawdie napsal(a):
jinka děvčata toto je přítel mé sestřičky!!!!škoda že nejsou vidět ty pařáty co měl kolem krku....

A tady originalita našich přátel nemá meze...

2.11.2007 11:17

klawdie napsal(a):
Tedy tady s Clydem

Kóóóóóóóo´ča......... Kus baby, fakt

2.11.2007 11:21

kukinatost napsal(a):
Klári, já furt říkám, že už chci, ať jste tu, jak to tak vidím...:)))

se teš se z toho budete tejden vzpamatovávat, vid Evčo ukážem jim co umíme když se rozjedem

2.11.2007 11:22

lanika napsal(a):
Kóóóóóóóo´ča......... Kus baby, fakt

Teda já z těch výrazů Janici fakt nemůžu... Jsem tady spadla ze židle když jsem to četla - mám vyndávací kolečko
Jste všechny frajerky! Koukejte vzít na sraz i kameru a kamerujte o sto šest! Ať z toho taky něco mám!
Já v práci bohužel nemůžu mít jiný softwer něž služební, takže mi fotky nehrozí - vždy je musím propašovat přez email!
Už jen 2,5 hod a pak Roječek, kalba... jupíííí

2.11.2007 11:27

klawdie napsal(a):
se teš se z toho budete tejden vzpamatovávat, vid Evčo ukážem jim co umíme když se rozjedem

Hehe, čevčici, já se táááák těšim

2.11.2007 11:37

rocky napsal(a):

Zkusila jsem udělat foto fotky... Nic moc kvalita... Tyhle naše "úlety" do minulosti mě nutí probírat se fotkama...

2.11.2007 11:39

rocky napsal(a):

není to vidět :(

2.11.2007 11:41

molly napsal(a):
Zkusila jsem udělat foto fotky... Nic moc kvalita... Tyhle naše "úlety" do minulosti mě nutí probírat se fotkama...

Uka Uka co máš, teda jak jsem koukla na tu fotku tak se mi vybavilo to tvoje vypravování o té ruce....brrr

2.11.2007 11:45

molly napsal(a):
není to vidět :(

Víš,Klári,každé má své pro a proti....Už jsem si tak vybrala pády a zlomeniny... Teď jak se tu probírám tím množstvím,vidím,jak jsem byla šťastná...Unavená,ale šťastná....

Ono to fakt nejde přefotit...

2.11.2007 11:45

klawdie napsal(a):
Uka Uka co máš, teda jak jsem koukla na tu fotku tak se mi vybavilo to tvoje vypravování o té ruce....brrr

Ale je to vidět - kočka v bílých kalhotách a košilce To je někdo od Vítků? Jsem jeden čas žila s bratrancem Pavla, taky Pavlem
Dnes to vůbec neutíká

2.11.2007 11:49

tecos napsal(a):
Ale je to vidět - kočka v bílých kalhotách a košilce To je někdo od Vítků? Jsem jeden čas žila s bratrancem Pavla, taky Pavlem
Dnes to vůbec neutíká

joo a ještě Molčo - Roman Odlu je můj strejda - teda byl, rozvedli se s tetou. tátovou ségrou. A Petra Opltová je sestřička Káti opltové se kterou jsme moc kamarádily a jezdily po závodech To je ten svět malej co?
Už jsem Ti to chtěla několikrát říct, ale nějak jsem se k tomu nedostala - jo a Terezka Kučerová se mnou chodila na základku

2.11.2007 11:52

molly napsal(a):

jo,svět kolem hradce je malej....

2.11.2007 11:53

molly napsal(a):
jo,svět kolem hradce je malej....

nechtěl stát,a přitom vyhrál a byl hvězda

2.11.2007 12:03

rocky napsal(a):

Molči maminka."Majka"

2.11.2007 12:04

rocky napsal(a):

A Molly když přijela ke mně...

2.11.2007 12:04

molly napsal(a):
nechtěl stát,a přitom vyhrál a byl hvězda

Musí to být krásný pocit vodit vítěze!! ale když se nad tím zamyslím, tak ty moji dva broučci co mám ve stáji, budou pro mě vždycky vítězové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.11.2007 12:08

molly napsal(a):

No teda i z tý fotky je vidět že jsi ji dala pěkně do kupy!!!!já jsem po obídku holky, šunkafleky od maminky...

2.11.2007 12:17

molly napsal(a):

asi jste na to už koukaly...dvouletej pony-hustýýýý!!!

2.11.2007 12:19

klawdie napsal(a):
No teda i z tý fotky je vidět že jsi ji dala pěkně do kupy!!!!já jsem po obídku holky, šunkafleky od maminky...

Taky jsem měla ségra šunkafleky!!ale néé od maminky

2.11.2007 12:23

rocky napsal(a):
asi jste na to už koukaly...dvouletej pony-hustýýýý!!!

Kráááávy debilní, nic jinýho se nedá říct. Ta první už by mohla mít rozum. Chybí mi tady zvracející smajl
Holky, já jedu na obídek a budu taky jen po chvílích, mám tady celkem mazec na stole...
Molly fotky suprový

2.11.2007 12:40

tajemma danny napsal(a):
Kráááávy debilní, nic jinýho se nedá říct. Ta první už by mohla mít rozum. Chybí mi tady zvracející smajl
Holky, já jedu na obídek a budu taky jen po chvílích, mám tady celkem mazec na stole...
Molly fotky suprový

viděla jsem to musí to být extremě hodný pony...majitel je debil...

2.11.2007 17:51

klawdie napsal(a):
viděla jsem to musí to být extremě hodný pony...majitel je debil...

to je děs..... chudáček poník.... já mám kobylku 133KVH welsh Part Bred... je to fakt pěkná kobylka a unese hodně, ae ve dvou letech na ni neseděl nikdo!!! A teď když má šest na ni jezdím jenom já nebo mamka... nikdy na ni nejelo víc než 70Kg...

Přidejte reakci

Přidat smajlík