Koníci ze Severní Moravy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2006 21:52

Sem můžete vkládat fotečky koníků ze Severní Moravy.Je tady méně koníků než v Čechách, ale určitě spousta nádherných. Klidně se tady můžem domlouvat i na vyjížďkách, setkáních, atd...

8.1.2006 12:15

cream napsal(a):
Sem můžete vkládat fotečky koníků ze Severní Moravy.Je tady méně koníků než v Čechách, ale určitě spousta nádherných. Klidně se tady můžem domlouvat i na vyjížďkách, setkáních, atd...

Takže začnu: ČT Bára: 23 let, hodná, chytrá kobylka, stále temperamentní, velice vysoká(178 cm).

8.1.2006 12:23

cream napsal(a):

Kassiopea( Kesinka): rok stará ponička, zatím asi 105 cm vysoká, velice hodná, poslušná, dobře vychovaná šibalka, která ráda papá, ocucává foťáky a hraje na lajdy s Bárou.

8.1.2006 13:13

cream napsal(a):

Melisska: asi čtyři(?) roky stará 115 cm vysoká ponička. Je to nejhodnější koník, se kterým jsem se doposud setkala, může si na ni sednout i úplný začátečník, je to milá, mazlivá kobylka, velice dobře krmitelná kulička.

8.1.2006 13:15

cream napsal(a):

Hvězda: tři roky stará kobylka asi 135 cm vysoká, temperamentní, sportovní typ, je hodná, ráda se mazlí, má velké sportovní předpoklady.

8.1.2006 13:16

cream napsal(a):

Více na těchhle stránečkách!!! Sháníme i parťáky na společné vyjížďky.
: http://www.nocnijezdci.estranky.cz/

8.1.2006 15:16

cream napsal(a):
Hvězda: tři roky stará kobylka asi 135 cm vysoká, temperamentní, sportovní typ, je hodná, ráda se mazlí, má velké sportovní předpoklady.

Moje Slezská Norička jménem Keli :o)

9.1.2006 07:36

cream napsal(a):

Zdravím severní Moravu. Přidávám se.

9.1.2006 12:43

makki napsal(a):
Zdravím severní Moravu. Přidávám se.

tak taky přidám svoji milovanou 3-letou kobylku Kathleen

9.1.2006 15:45

cream napsal(a):

Možná by bylo dobré i napsat, odkud jsme, třeba bychom se mohli i někdy vzájemně navštívit, když už jsme ve stejném regionu.
Tady Třinec!!!
A naše stránečky: http://www.stajmelissa.estranky.cz/

9.1.2006 20:01

cream napsal(a):
Možná by bylo dobré i napsat, odkud jsme, třeba bychom se mohli i někdy vzájemně navštívit, když už jsme ve stejném regionu.
Tady Třinec!!!
A naše stránečky: http://www.stajmelissa.estranky.cz/

tak to je můj dvouletý koník pilgrin a sem z ostravy sraz z okolí máme 28.1

9.1.2006 20:10

pilgrisek napsal(a):

Sally z Bocanovic(u jablunkova)

10.1.2006 20:16

pilgrisek napsal(a):

Ahoj!!! Moc hezký koník.Ten srazík máte v Ostravě? V některé z ostravských stájí? Mohli bychom taky přijet?

10.1.2006 21:07

cream napsal(a):

jo jasně že se mužete přidat takže ten sraz bude asi bud na baniku nebo v porubě v kolibě a kdy tak bud sobota nebo nedele 28 kdyžtak se podivejte na www.equichannel.cz na diskuzi --sraz ostrava tam to všechno je tak se kukni papa pilgrisek

10.1.2006 21:50

pilgrisek napsal(a):
jo jasně že se mužete přidat takže ten sraz bude asi bud na baniku nebo v porubě v kolibě a kdy tak bud sobota nebo nedele 28 kdyžtak se podivejte na www.equichannel.cz na diskuzi --sraz ostrava tam to všechno je tak se kukni papa pilgrisek

tak to je můj koník eště jednou

10.1.2006 21:52

pilgrisek napsal(a):
tak to je můj koník eště jednou

a ještě moje kobylka victory star jen (tak na podívání:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík