lanika
napsal(a):
Tak Peti, už máš prostor
Nedočkavá Leňulína
dobře pokračuji , jak jsem slíbila náš marod má přednost
Kdo jsou ty lidi???
rocky
napsal(a):
Nedočkavá Leňulína
dobře pokračuji , jak jsem slíbila náš marod má přednost
Kdo jsou ty lidi???
To se musí prozkoumat, hlavně nežrat moji trávu!!!
rocky
napsal(a):
To se musí prozkoumat, hlavně nežrat moji trávu!!!
čau já jsem Honza
rocky
napsal(a):
čau já jsem Honza
Honza: Ty seš fakt z Hradce????
klawdie: Jo a ty seš fakt Honza??Na fotkách jsi byl menší
rocky
napsal(a):
Honza: Ty seš fakt z Hradce????
klawdie: Jo a ty seš fakt Honza??Na fotkách jsi byl menší
Tak mi dej hudlana medvídku
rocky
napsal(a):
jazýýýýček
tak a ted nudu zase chvilku pracovati a semtam sem neco hodim
lanika
napsal(a):
Zlatou medaili Peťuli za fota a prezentaci Se mi ted vybavily úplně živě ty chvíle sváma
u lenči to vypadá jak v rakouských alpách, no nádhera!!
rocky
napsal(a):
u lenči to vypadá jak v rakouských alpách, no nádhera!!
a ještě její kámoška
lanika
napsal(a):
A ta fialová MILKA se schovala
jojo ta prchla!!!!
žlutá věc
rocky
napsal(a):
jojo ta prchla!!!!
žlutá věc
tyhle si taky zaslouží vzpomínku
rocky
napsal(a):
puste nas ven!!!
Tak jsem tady z obídku...dala jsem si UHO s rýží...mno dobrý, alespo%n už nemám hlad...
Heda, fotky jsou dot hrutáááál, tak sem také ještě něco namlátim...
Mollly ty jsi ale hodná kobuška
rocky
napsal(a):
malej vězeň, no není k sežrání??
naše malá pauza v zoo
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady z obídku...dala jsem si UHO s rýží...mno dobrý, alespo%n už nemám hlad...
Bohužel jsem nestihla fotit kvičení, měla jsem tik v ruce...pěkně jsem se lekla...ale tahle momentka je těsně po akci...
haisovad
napsal(a):
takovej útok ze tmy!!!
a ještě zoo, klawdie se slona trochu bála,tak se stranila
haisovad
napsal(a):
Bohužel jsem nestihla fotit kvičení, měla jsem tik v ruce...pěkně jsem se lekla...ale tahle momentka je těsně po akci...
Už tam mám senííííčko?
rocky
napsal(a):
takovej útok ze tmy!!!
a ještě zoo, klawdie se slona trochu bála,tak se stranila
kdž je v autě nuda, pomůžou i karty
haisovad
napsal(a):
Už tam mám senííííčko?
Zuzáááánko....pojď séééém....!!!
haisovad
napsal(a):
Zuzáááánko....pojď séééém....!!!
Pusinku a jdu chrrrrrnět...
rocky
napsal(a):
Naše Peťulíííí-hlavní řiditel cestou do Ostravy...
haisovad
napsal(a):
Naše Peťulíííí-hlavní řiditel cestou do Ostravy...
paní GPSka Kláry
haisovad
napsal(a):
paní GPSka Kláry
Zamotáme zamotáme .......... a za chvíli je z toho ohlávka...
rocky
napsal(a):
A danny nesmíme zapomenout na tvojí módní přehlídku v pantalonech
rocky
napsal(a):
A danny nesmíme zapomenout na tvojí módní přehlídku v pantalonech
a druhááá...
haisovad
napsal(a):
Zamotáme zamotáme .......... a za chvíli je z toho ohlávka...
Gááásíííí: Janííí co to máš v té igelitce....? Je to k jíííídlu....sem s tím
rocky
napsal(a):
a druhááá...
I ty brute...
Co to ta sééégra dělááá....
klawdie
napsal(a):
Hraj si s vlasy...dokonalý...teda příjemná vzpomínka...máš foto z kalamity...
já jen tuto
lanika
napsal(a):
Holky, bylo moc fajn, ráda na to vzpomínám
to já taky, bylo to opravdu bezvadný.snad nás pojede příště víc
klawdie
napsal(a):
Hraj si s vlasy...dokonalý...teda příjemná vzpomínka...máš foto z kalamity...
Kláry, to je jasnačka...já mám pafoceno úplně všechno...vím že jsem s tím byla trochu nepříjemná ale jinak to opravdu nešlo...
Dálnice
haisovad
napsal(a):
Kláry, to je jasnačka...já mám pafoceno úplně všechno...vím že jsem s tím byla trochu nepříjemná ale jinak to opravdu nešlo...
Dálnice
Kamaráda Pavla jsem vynechala...ale třeba ho ještě někde potkáme...mám na něj to číslo...
Ty jo, to je palubní deska jako v letadle...
haisovad
napsal(a):
Kamaráda Pavla jsem vynechala...ale třeba ho ještě někde potkáme...mám na něj to číslo...
Ty jo, to je palubní deska jako v letadle...
Tady maxi fronta v Mohelnickým kopci...poslední fotka z kalamity...
haisovad
napsal(a):
Dálnice
Ne ne to je v pořádku Danny, aspon máme vzpomínku i když nepříjemnou...ale i to patří k životu...no jo a vyfotil jste někdo našeho anděla strážného Pavla:)))
lanika
napsal(a):
Kde je kdo?????, Tu trčím dnes zase do 17 hod :-( Janula pisala, že je hauzr prodaný, tož to oslavíme, ne?
lenulko tady tady ještě já tu jsem
rocky
napsal(a):
lenulko tady tady ještě já tu jsem
Taktéž hlásím přítomnost.... i když doma a marod, holt jsme to neměla minule přecházet :-)
cheyenne
napsal(a):
Taktéž hlásím přítomnost.... i když doma a marod, holt jsme to neměla minule přecházet :-)
nemocnááá???jejda to teď nějak moc frčíííí
rocky
napsal(a):
nemocnááá???jejda to teď nějak moc frčíííí
Jsem dělala dva dny mámě v ordinaci sestřičku a méžná na mě někdo něco plivnul.... do toho klasika pracovní nestíhačka... na jídlo málo času... teď si užívám klídek, Lukáš mi vaří čajíček ... musim se vykurýrovat do neděle, ať jsemu saxule fit...
cheyenne
napsal(a):
Jsem dělala dva dny mámě v ordinaci sestřičku a méžná na mě někdo něco plivnul.... do toho klasika pracovní nestíhačka... na jídlo málo času... teď si užívám klídek, Lukáš mi vaří čajíček ... musim se vykurýrovat do neděle, ať jsemu saxule fit...
Psala Klára, že bude chtít povozit na Saxíkovi, je mu přes dva a půl roku, tak prej zajezdíme, chceš taky?
lanika
napsal(a):
Janílek andílek tu má suprový výraz Ale počkej, až to uvidí Lulda, ta ti dá
no jo to je hned, tak to vylež
Jojo Lucinka bude asi hodně naprdlá, ale třeba se sem už dneska nedostane a zítra se sem zapomene podívat, i když.....
rocky
napsal(a):
no jo to je hned, tak to vylež
Jojo Lucinka bude asi hodně naprdlá, ale třeba se sem už dneska nedostane a zítra se sem zapomene podívat, i když.....
Já vám stejně závidim, když koukám na ty fotky...
Ale to, že jsem byla v sobotu odpoledne v HK pomohlo aspoň jednomu človíčkovi a jednomu pejskovi.... jeli jsme kamarádky čubinku nechat utratit na veterinu, do neděle by možná nevydržela, chuděra....
cheyenne
napsal(a):
Ale to, že jsem byla v sobotu odpoledne v HK pomohlo aspoň jednomu človíčkovi a jednomu pejskovi.... jeli jsme kamarádky čubinku nechat utratit na veterinu, do neděle by možná nevydržela, chuděra....
Bobik, Ewi, co se ji stalo????? A copak, že vás všechny přepadá nemoc? Tož nestrašte, jinak se začnu oblékat Nejdřív Zuzik, ted ty, kdo bude dalšíííííííííí??????
rocky
napsal(a):
asi mluvis o Enče vid??
Holky já už pádím z práce..čekají na mě mojí íííjáčkové Tak se tu mějte krásně. leni ať ti to uteče v robotě a ty evčo ležet ležet a lejt do sebe čajíky!!!!!
A příští sraz už bude doufám i s tvojí účastíííííí!!!!!!!!!
ČAUKY HOLKY
rocky
napsal(a):
asi mluvis o Enče vid??
Jo jo, Enča, bylo jí 12 roků, v létě jí otekla hlava, vyšetření nehorázně drahý a bůh ví kde, tak se čekalo, co bude dál, prej asi měla nějakej nádor v mozku, v tomhle věku by jí stejně neoperovali.... no, oslepla, ohluchla, poslední dobou přestávala vnímat a měla i zažívací problémy a v sobotu už byla hodně špatná, šla z ní krev a narážela opakovaně do zdí, tak jsme jeli...
Ani nemám její fotku...
Tady aspoň její vnouček...
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem na chvíli tady.
Eviku, ty jsi nakřápaná? Já jsem se z toho horko těžko těsně před srazem dostala...totál pakárna, citrón mi lezl ušima, po kýblech čaj...fuj tajbl. Tak si vem v ne fo'ták a hóódně foť, ať z toho taky mi ostatní něco máme...
Leni, já jsem také ještě v rachotě, dneska do pěti, dřív se domů nedostanu... Ale neva, musím pořádně drtit PC abych si udělala resty, do kterejch se mi delší dobu nechtělo...už mě lidi celkem uháněj
rocky
napsal(a):
Holky já už pádím z práce..čekají na mě mojí íííjáčkové Tak se tu mějte krásně. leni ať ti to uteče v robotě a ty evčo ležet ležet a lejt do sebe čajíky!!!!!
A příští sraz už bude doufám i s tvojí účastíííííí!!!!!!!!!
ČAUKY HOLKY
Tak čus, Kláře jsem hlásila, že příští sraz bude se mnou ať se děje co chce , pozdravuj stádečko
haisovad
napsal(a):
Tak jsem na chvíli tady.
Eviku, ty jsi nakřápaná? Já jsem se z toho horko těžko těsně před srazem dostala...totál pakárna, citrón mi lezl ušima, po kýblech čaj...fuj tajbl. Tak si vem v ne fo'ták a hóódně foť, ať z toho taky mi ostatní něco máme...
Leni, já jsem také ještě v rachotě, dneska do pěti, dřív se domů nedostanu... Ale neva, musím pořádně drtit PC abych si udělala resty, do kterejch se mi delší dobu nechtělo...už mě lidi celkem uháněj
Jsem to před asi dvěma týdny tak nějak přechodila a vrátilo se to, nejde mi moc mluvit, aspoň má Lukáš klid m ale nic zásadního, nejvíc mě štve, že mi nejde skoro kouřit
, čaje vařim hektolitry s kilama medu a Paralen to jistí
Když jste byli u těch portrétků, našla jsem jeden svůj ranní luxusní , po operaci očí hned po ránu sluneční brejle
haisovad
napsal(a):
Tak jsem na chvíli tady.
Fenečky je mi moc líto, ale 12 let je požehnaný věk na takového pejska... Je to smutné ale měla to bez trápení...už máte nějakého malého jako "nového" domácího mazlika? Je to to nejlepší co se dá udělat, pořídit si hned nové štěnítko, aby zahnalo smutek...
haisovad
napsal(a):
Fenečky je mi moc líto, ale 12 let je požehnaný věk na takového pejska... Je to smutné ale měla to bez trápení...už máte nějakého malého jako "nového" domácího mazlika? Je to to nejlepší co se dá udělat, pořídit si hned nové štěnítko, aby zahnalo smutek...
Tý Pétě jich zbylo ještě 7 , má chovatelskou stanici, ještě jí tam zbyla jedna 14ti letá, je ještě v pohodě, doufám, že ještě chvilku vydrží, obě byly její první čubiny, zasloužilý matky.... dva psíky má na prodej, zbytek je její, má tam veselo
štěňátka byly skvělý...
cheyenne
napsal(a):
Tý Pétě jich zbylo ještě 7 , má chovatelskou stanici, ještě jí tam zbyla jedna 14ti letá, je ještě v pohodě, doufám, že ještě chvilku vydrží, obě byly její první čubiny, zasloužilý matky.... dva psíky má na prodej, zbytek je její, má tam veselo
štěňátka byly skvělý...
Ty chlupatý akční se občas dost těžko fotěj
cheyenne
napsal(a):
štěňátka byly skvělý...
Aha, já jsem myslela že to byla tvoje fenka... tak to má opravdu doma veselo s takovou smečkou malejch prďolůůů.
Co si měla s očima, že si byla na operaci?
haisovad
napsal(a):
Aha, já jsem myslela že to byla tvoje fenka... tak to má opravdu doma veselo s takovou smečkou malejch prďolůůů.
Nechala jsem si laserem odstranit moje dvě dioptrie, teď vidím až za roh
Hlavně jsem zažila jaký to je, když je člověk slepej, nechala jsem si dělat obě oči najednou a čtyři dny jsem měla zalepený oči....
haisovad
napsal(a):
Debil, koukám že nečtu pořádně... Sorry, jsem zblblá z prášků, zejtra mě čeká brutální zubařka...béééé
cheyenne
napsal(a):
V pohodě.... moudrák zlobí? Já se chystám si nechat vytrhnout, ale nějak se nemůžu odhodlat....
Já ti už ani nevím kterej mě to bolí...celá levá strana střídavě bodavě bolí...ale už jsem si tam nějak zvykla...ale zítra mi bude řezat mou hroší kůži, přes kterou se nemůže prodrat moudrák...a asi se mi koukne j¨na jednu stoličku...nemůžu na ní kousat...mno velká operace. Zubaře totálně nesnášim...to už je přijatelnější G...
cheyenne
napsal(a):
V pohodě.... moudrák zlobí? Já se chystám si nechat vytrhnout, ale nějak se nemůžu odhodlat....
Našla jsem fotky kočkopsa, koucour, kterýho vychovávali psi, umí i štěkat a honí je po zahradě , taky dobrej skutek, někdo vezl na veterinu koťátka na utracení a tenhle kámošce vylezl na klín, tak frčel domů s ní
cheyenne
napsal(a):
Našla jsem fotky kočkopsa, koucour, kterýho vychovávali psi, umí i štěkat a honí je po zahradě , taky dobrej skutek, někdo vezl na veterinu koťátka na utracení a tenhle kámošce vylezl na klín, tak frčel domů s ní
Úplnej garfield
Já jdu zítra s vrchní partií, preventivně, třem známým vyndávali bulky z prsou, tak z toho mám tak nějak strach....
cheyenne
napsal(a):
Úplnej garfield
Já jdu zítra s vrchní partií, preventivně, třem známým vyndávali bulky z prsou, tak z toho mám tak nějak strach....
jinak mám jeden moudrák vyrostlej, dost nakřivo,takže mám pořád prokousanou dáseň a druhej se dere na svět, tak občas dává zabrat taky.... oboje napravo
zazika
napsal(a):
Teda člověk si odskočí na pohovor a nestíhá čísti, holky holky vy jste čísla! Lítající psíci super
, co Honzula? Jak je na tom? Nevíte?
Leni, jsi tu? Taky čekám na nové zprávičky...
A co pohovor? Našlas to tam? a dopadlo to?
cheyenne
napsal(a):
Našla, lidi to byl trapas! jak hrom fakt- sem vlezla do nějaký děsně drahý restaurace a nevěděla co dělat , teď prachy žádný, no styděla jsem se až do zadku. Ale dopadlo to dobře asi budu pracovat. To je tvoje ťu ťu?
cheyenne
napsal(a):
Jsem tady, ale už pofrčím za chvíli....Honzík pořád na tu nožku nedošlápne, ale už je to o něco lepší...Uvidím jak ho dnes vytáhnu před stáj. Včera už sem tam mírně našlápl, ráno v boxu to poznat nebylo....Takže zítra budu chytřejší, dnes ho musím pokontrolovat a ráno volat vetovi, zda je zlepšení nebo ne a podle toho přijedou se na něho mrknout.....
Chce to teď čas, ale věřím, že to bude den ode dne lepší....
lanika
napsal(a):
Jsem tady, ale už pofrčím za chvíli....Honzík pořád na tu nožku nedošlápne, ale už je to o něco lepší...Uvidím jak ho dnes vytáhnu před stáj. Včera už sem tam mírně našlápl, ráno v boxu to poznat nebylo....Takže zítra budu chytřejší, dnes ho musím pokontrolovat a ráno volat vetovi, zda je zlepšení nebo ne a podle toho přijedou se na něho mrknout.....
No doufejme Leni, stejně bych raději být tebou nechala udělat rentgen...jen pro jistotu.
Zazi, co budeš provádět? Na jakej pohovor si šla?
lanika
napsal(a):
To by nebyli úňové a nebyli by akční, kdyby občas neměli bebí
Já jsem si to se Saxíkem užila v létě, když měl absces v kopytě a naraženou nohu.... naštěstí je celkem pohodář, tak ošetřování nebyl žáden problém..
Jinak, můj mufík to není, to jsou kámošky štěníci letošní....
Tady Saxík nemocnej
lanika
napsal(a):
Tak držíme palečky
cheyenne
napsal(a):
To by nebyli úňové a nebyli by akční, kdyby občas neměli bebí
Já jsem si to se Saxíkem užila v létě, když měl absces v kopytě a naraženou nohu.... naštěstí je celkem pohodář, tak ošetřování nebyl žáden problém..
Jinak, můj mufík to není, to jsou kámošky štěníci letošní....
Tady Saxík nemocnej
Jak vidíte, stačí zaparkovat k trávě a čtvrthodinové chlazení nožičky neva
Pejska necháváme s Lukášem až na dobu, kdy bude buď zahrada nebo hodně času, teď vím,že by mu u nás nebylo moc dobře, tak se zatím jen těšíme a čekáme.... a vybíráme, co to nakonec bude
Tohle je taky krasavec, co?
zazika
napsal(a):
Hele Evi tyhle fotky mi sem nedávej- sem si zase slintla do klávesnice. Budu operátorka v call centru, aktivní telemarketing, toť já.
ty vogo, takže "Dobrý den, jak vám mohu pomoci...?" to budeš ty? Tě obdivuju, já bych to asi nezvládla...
Holky, já za chvíli povalím domů...jdu kydat doma, zejtra mám pozvanou návštěvu, tak musim naklidit...jsem bodrelář, přiznávám
Tak papa, Danny
haisovad
napsal(a):
ty vogo, takže "Dobrý den, jak vám mohu pomoci...?" to budeš ty? Tě obdivuju, já bych to asi nezvládla...
Holky, já za chvíli povalím domů...jdu kydat doma, zejtra mám pozvanou návštěvu, tak musim naklidit...jsem bodrelář, přiznávám
Tak papa, Danny
"Dobrý den mohu vám nabídnout?" Aktivní znamená- já volám vám zatím pa
zazika
napsal(a):
"Dobrý den mohu vám nabídnout?" Aktivní znamená- já volám vám zatím pa
Taky jsem v práci takhle "aktivní" občas . teď jsem tu měla babičku, máma jí naprášila, že jsem nachcípnutá, tak napekla linecký kolečka a přivezla mi je
, no, hlavně se taky chtěla pochlubit novým mobilem
Projíždím fotky a našla jsem, jak jsem se v létě loučila s autíčkem, když jsem ho nechávala v bazaru
cheyenne
napsal(a):
Taky jsem v práci takhle "aktivní" občas . teď jsem tu měla babičku, máma jí naprášila, že jsem nachcípnutá, tak napekla linecký kolečka a přivezla mi je
, no, hlavně se taky chtěla pochlubit novým mobilem
Projíždím fotky a našla jsem, jak jsem se v létě loučila s autíčkem, když jsem ho nechávala v bazaru
No a kdo by pak nedělal kraviny, že?
cheyenne
napsal(a):
No a kdo by pak nedělal kraviny, že?
Jak jsem celej den doma, tak se pěkně nudim, Lukáš je u hadříka a já už nevím, co by.... vymejšlim na zítřejší párty dekoraci, přepiju bacila tequilou , nemáte nápad, jak udělat plážovou párty ve čtvrtým patře paneláku?
Tomuhle se říká dobrá partie
cheyenne
napsal(a):
Jak jsem celej den doma, tak se pěkně nudim, Lukáš je u hadříka a já už nevím, co by.... vymejšlim na zítřejší párty dekoraci, přepiju bacila tequilou , nemáte nápad, jak udělat plážovou párty ve čtvrtým patře paneláku?
Tomuhle se říká dobrá partie
Je tady vůbec někdo? Si kdyžtak založim vlastní téma
klawdie
napsal(a):
Zuzi operátora dělá segra jedný softwarový firmě, co říkala tak pohoda takže to budeš mít ok
EVI je vidět že jsi nemocná...ses hezky vekecala...dobrý fota s těma prachama to dodává sex-apel!
Jo, já si tady tak povídám, mluvim na morčata, ten půjčenej Kája se začal drbat, tak musim zasáhnout.... asi bude koupání . Jinak s tím tématem neměla bejt narážka, jen vtípek pro odlehčení, jsem jedna z mála, kdo to ještě nekomentoval
Ještě mám luxusní foto a lá prostitutka po akci
cheyenne
napsal(a):
Jo, já si tady tak povídám, mluvim na morčata, ten půjčenej Kája se začal drbat, tak musim zasáhnout.... asi bude koupání . Jinak s tím tématem neměla bejt narážka, jen vtípek pro odlehčení, jsem jedna z mála, kdo to ještě nekomentoval
Ještě mám luxusní foto a lá prostitutka po akci
Klári, dřeš v kině? Copak dáváte pěknýho?
cheyenne
napsal(a):
Klári, dřeš v kině? Copak dáváte pěknýho?
od osmi jde medvídek...dřu jak mourovatá znáš to...luxusní erotická fotka...člověče mě ti Uši taky nějak oschla a má lupy...Hele už se akt podařil...pojedu asi o víkendu za LUcii jestli se s ní domluvím tak vezmu žvířako s sebou jestli už má splněno...
klawdie
napsal(a):
od osmi jde medvídek...dřu jak mourovatá znáš to...luxusní erotická fotka...člověče mě ti Uši taky nějak oschla a má lupy...Hele už se akt podařil...pojedu asi o víkendu za LUcii jestli se s ní domluvím tak vezmu žvířako s sebou jestli už má splněno...
Mě tady hypnotizují mý uchylný psi, jeedna ve svetru a druhá s výrazem tyrynýho psa...to někdy musím vyfotit
klawdie
napsal(a):
Včera plnili jak o život , jsem si říkala, že za pár dní bude moct domů.... to by bylo fajn, kdybys ho tam odvezla....
No, je taky takovej suchej, drbe se skoro do krve a ječí u toho jak hysterka, je mi ho líto, něco s ním dneska provedu...
cheyenne
napsal(a):
Včera plnili jak o život , jsem si říkala, že za pár dní bude moct domů.... to by bylo fajn, kdybys ho tam odvezla....
No, je taky takovej suchej, drbe se skoro do krve a ječí u toho jak hysterka, je mi ho líto, něco s ním dneska provedu...
hm tak to má asi svrab....toho stejně bude muset hodit do karanteny, my jsme jen suchy a loupeme se...he¨h prdel ne mě ted doma vítá štekotem psi a píská na mě na pozdrav Uši...Teddy je šílenej, když mu hrábne děla přemety, musela jsem u Zuzy ve zveráči zakoupit f¨granulky na podestýlání, pač piliny jsem měla všude...je s nima prdel s morčíkama, co!
klawdie
napsal(a):
hm tak to má asi svrab....toho stejně bude muset hodit do karanteny, my jsme jen suchy a loupeme se...he¨h prdel ne mě ted doma vítá štekotem psi a píská na mě na pozdrav Uši...Teddy je šílenej, když mu hrábne děla přemety, musela jsem u Zuzy ve zveráči zakoupit f¨granulky na podestýlání, pač piliny jsem měla všude...je s nima prdel s morčíkama, co!
To jo, ty moje jsou taky uřvaný....
Tak jsem ho vykoupala a moc se mi to nelíbí, je celkem odrbanej, nemám Lucii zavolat?
cheyenne
napsal(a):
To jo, ty moje jsou taky uřvaný....
Tak jsem ho vykoupala a moc se mi to nelíbí, je celkem odrbanej, nemám Lucii zavolat?
jak chceš kdyžtak ji brnkni, občas tam u ní tohle nějakej má tak ti řekne co a jak, já jen vím že je dává na samotku! to možná má z těch pilin nejsou na to zvyklí, třebas..jdu pracovat po kině...zatím
lanika
napsal(a):
Tak Peti, už máš prostor
Halo,halo,halo....Jest tutaj někdo
? Klárko(já hlava zapomnětlivá),který den mám příští týden "službu"?
Se musím přiznat,veřejně Jsem dneska měla šííílený absťák a už jsem to nevydržela
Vyrazila jsem do sedla a vzala Molinatou "věc" ven
To bylo bááájóó... Myslím,že i ona byla spokojená,jak juchala
No,v NE mám konečně volný den,tak snad vyrazíme zas
Btw,holky...Já chci jet s Váma za Saxíkem,pokud to necháte na neděli,ju??? Však jsem při cestě
Jo a dneska už vypadám o něco líp Křivohubka "Z"
molly
napsal(a):
Se musím přiznat,veřejně Jsem dneska měla šííílený absťák a už jsem to nevydržela
Btw,holky...Já chci jet s Váma za Saxíkem,pokud to necháte na neděli,ju??? Však jsem při cestě
Čau Zuzule, jsem tu, necháme Lukina v HK a v neděli za Saxulí pojedeme my , počítám s tebou
molly
napsal(a):
čau "takymarode"..jak je Ti? Tak ju!Jen mi dejte během soboty echo,v kolik budete vyrážet... Zítra a v SO jsem od 9-18hod. ve futuru na našem stánku ...
molly
napsal(a):
čau "takymarode"..jak je Ti? Tak ju!Jen mi dejte během soboty echo,v kolik budete vyrážet... Zítra a v SO jsem od 9-18hod. ve futuru na našem stánku ...
tak já se stavim pozdravit, mám to za rohem.....
na neděli plánujem po o , potřebuju být do 17.h zas doma, tak si myslim kolem jedný druhý předběžně bude odjezd z HK...
jinak je mi celkem rozumně, cucám bylinkovej čaj a dělá mi moc dobře ... tobě už je líp?
molly
napsal(a):
kopýtko je dobré???
No,já mám ovocný čaj s medem :) A potím... lépe mi je,jen aby to vydrželo S tím časem to bude OK...Stihnu si dopol. udělat Molčovou
Jj ,stav se,budem taam prezentovat naši prodejnu,páč lidi z druhý strany HK ani neví,že tam jsme
lanika
napsal(a):
Tak Peti, už máš prostor
Tak drahoušové, jsem tu....Já jsem dneska měla den jak cip....celý den služebně mimo, dělala jsem na jiné poradně pohovory a kariérové poradenství, a pak jsem měla ještě v 5 v Ově pohovor na práci personalisty v HR (human resources)...jen tak mimochodem celý v angličtině, jsem to nějkak nečekala, tož jsem to dolovala až z přesně toho, ale vcelku se mě pohovorista tvářil euforicky, tož uvidíme...:)))
teď jsem dojela domů, u nás šílená chumelenice, a posl. autobus mi čirou náhodou a zcela nezvykle ujel, tož i když se to nemá, tak Janka dneska stopovala, a frajer byl takový frajer, že si asi 10 kilometrů najel, aby mě hodil domů..jj, to kouzlo osobnosti má něco do sebe
a tešd musím jít zkontrolovat, ejstli smraďoši mají navečer všho ostatek a otevřít jim vrch boxu, páč to děda aktivně zavřel? Nebo že bych na to prděla, ta vana je takové lákadlo:)
JO a jedeme na lyže - Velká Rača Oščadnice - úžasná lyžovačka na SK...to zas bude peněz v řiti...
molly
napsal(a):
kopýtko je dobré???
No,já mám ovocný čaj s medem :) A potím... lépe mi je,jen aby to vydrželo S tím časem to bude OK...Stihnu si dopol. udělat Molčovou
Jj ,stav se,budem taam prezentovat naši prodejnu,páč lidi z druhý strany HK ani neví,že tam jsme
říkáš od 9-18,taky tě tam zkusím navštívit až pofrčím k našim na oběd...Zuzi já hanba málem bych ti taky zapoměla říct, a Evi Lukáš se do auta vejde, mám ho 5.místný...s ANdrej moc nepočítám, tak uvidíme až se s ní potkám ona má víkend vždycky nabitý...Zuzy mám pocit že příští týden máš uterý, budu to muset vyzjistit na tuty...hele vy dva marodi, tak se hlavně koukejte uzdravit abych měla koho navštívit a s kým jet za saxulou
lanika
napsal(a):
Tak Peti, už máš prostor
Ahój Janičko
jj,není každý den posvícení... I když já měla dnes celkem ok den
kukinatost
napsal(a):
Tak drahoušové, jsem tu....Já jsem dneska měla den jak cip....celý den služebně mimo, dělala jsem na jiné poradně pohovory a kariérové poradenství, a pak jsem měla ještě v 5 v Ově pohovor na práci personalisty v HR (human resources)...jen tak mimochodem celý v angličtině, jsem to nějkak nečekala, tož jsem to dolovala až z přesně toho, ale vcelku se mě pohovorista tvářil euforicky, tož uvidíme...:)))
teď jsem dojela domů, u nás šílená chumelenice, a posl. autobus mi čirou náhodou a zcela nezvykle ujel, tož i když se to nemá, tak Janka dneska stopovala, a frajer byl takový frajer, že si asi 10 kilometrů najel, aby mě hodil domů..jj, to kouzlo osobnosti má něco do sebe
a tešd musím jít zkontrolovat, ejstli smraďoši mají navečer všho ostatek a otevřít jim vrch boxu, páč to děda aktivně zavřel? Nebo že bych na to prděla, ta vana je takové lákadlo:)
JO a jedeme na lyže - Velká Rača Oščadnice - úžasná lyžovačka na SK...to zas bude peněz v řiti...
kurňa, já azs mám na zítřek tolik aktivit, že bch potřebovala sehnat 2, 3 klony...dopoledne práci a zase mimo, takže bez vás, to se zas nebudu moct dočkat pondělka, kor když je naše diskuze tak prestiní záležitost.....:)
Zuzila, ne že to zas přechodíš, pořádně se vylež, a pak vnči Mollitanu:)
Jo a nemyslete s, že se na mě vyprdnete, očekávám od všech poctivě sms zítra!:))))
Já už chci lyžovát.:)))
molly
napsal(a):
Ahój Janičko
Klári,v úterý jsem celý den v práci... za boha si nemůžu vzpomenout,který to byl den!
molly
napsal(a):
Ahój Janičko
Hele neznám toho kluka z hospody Janico....JInak babice já stále pracuju, kůn je na mě naštvaný zas jsem ho jen pustila ven a připravila mu papu, tváříl se že je strašně zanedbaný, takže se mu budu muset trochu více pověnovat...neb se mnou nebu mluvit cíťa...a co Molinka ta musela mít rádost že je venku...
molly
napsal(a):
Ahój Janičko
se budete smát, dneska na sobě kostýmek, kabátek, kozačky...a vyšlapovalal jsem si to podél cesty, stopovala a naprosto euforická z těch tun sněhu, co padaly..:)asi jsem musela vypadat jak nějaký sněhofil...a furt přemýšlím, jstli v tom pyžamku - dala jsem hned vanu, abych se nahřála, mám lézt ven otevřít vrchní díl boxu, si furt říkám, že jim větrá ten zadek a hnusně by jim tam fučelo a sněžilo.....a navíc se zas budou dobvat ven a nafasovali prý všechno, tož to asi nechám až na ráno...
klawdie
napsal(a):
Hele neznám toho kluka z hospody Janico....JInak babice já stále pracuju, kůn je na mě naštvaný zas jsem ho jen pustila ven a připravila mu papu, tváříl se že je strašně zanedbaný, takže se mu budu muset trochu více pověnovat...neb se mnou nebu mluvit cíťa...a co Molinka ta musela mít rádost že je venku...
Holky,jdu dělat večeři,pán domu má hlad Ale ještě se určo objevím!!!
kukinatost
napsal(a):
se budete smát, dneska na sobě kostýmek, kabátek, kozačky...a vyšlapovalal jsem si to podél cesty, stopovala a naprosto euforická z těch tun sněhu, co padaly..:)asi jsem musela vypadat jak nějaký sněhofil...a furt přemýšlím, jstli v tom pyžamku - dala jsem hned vanu, abych se nahřála, mám lézt ven otevřít vrchní díl boxu, si furt říkám, že jim větrá ten zadek a hnusně by jim tam fučelo a sněžilo.....a navíc se zas budou dobvat ven a nafasovali prý všechno, tož to asi nechám až na ráno...
Janičko oni to jednou drží...venku je pěkná klendra...tak to radši nepokoušej at nechytíš taky nějakýho bacila...
klawdie
napsal(a):
Janičko oni to jednou drží...venku je pěkná klendra...tak to radši nepokoušej at nechytíš taky nějakýho bacila...
no, to je můj drahý kamarád Liborek, hlavně teda jsme spolu přes sport, v léte beach, kolo, v zimě on prkní, já lyžuju...a v hospě myslím nebyl, asi si ho pleteš s Mazim...
kukinatost
napsal(a):
no, to je můj drahý kamarád Liborek, hlavně teda jsme spolu přes sport, v léte beach, kolo, v zimě on prkní, já lyžuju...a v hospě myslím nebyl, asi si ho pleteš s Mazim...
tak Klaruša asi tlačí chipsy a zapíjí je čokoládou a já jsem tu zůstala sama samička, no, sakriš, proč nikdo nepřispívá..
Jo a Klari, s tím změrzlým koníkem na tom bude něo pravdy, teď jsem měla Kerku tři dny po sobě venk a žádné poklusávání, vyhazování, hned ze startu si spokojeně vyšlapoval..:) a o weekendu, teda pokud se k tomu přes tu horu práce dostau bych chtěla hodě popracovat ze země...ten klid už není co býval...
kukinatost
napsal(a):
tak Klaruša asi tlačí chipsy a zapíjí je čokoládou a já jsem tu zůstala sama samička, no, sakriš, proč nikdo nepřispívá..
Jo a Klari, s tím změrzlým koníkem na tom bude něo pravdy, teď jsem měla Kerku tři dny po sobě venk a žádné poklusávání, vyhazování, hned ze startu si spokojeně vyšlapoval..:) a o weekendu, teda pokud se k tomu přes tu horu práce dostau bych chtěla hodě popracovat ze země...ten klid už není co býval...
Pusinko bramburky už má dávno v sobě, zapila jsme to fantou a nakonec jsem dala kaštany, musím přibrat nebo se vypařím....Vánoce mě snad zachrání!proč já mám opačné probémy než jiní...
kukinatost
napsal(a):
Nažďár, jsem zas tu, na vaření večeře jsem zaúkolovala Lukáše , bude studentský tatarák
.
Jsem na neděli počítala já, Klára, Péťa, Zuza a Andrej, tak kdyžtak místo Andrej pofrčí Lukin... uvidíme... jsem zvědavá, co mi na tu hroudu řeknete, už mu zakazuju růst... měřili jsme předběžně podle nohou, jak ještě vyroste a to vypadalo, že dá ještě 10cm.... tak jsem zvědavá, musím to někdy poměřit na dospělejch koních, jestli to funguje....
Jani, zalez do postele a nevystrkuj paty, aby se příští týden témata nejmenovala pro pracanty na neschopenkách
kukinatost
napsal(a):
Já už mám taky véču hotovou-jednohubky s česnek. pomazánkou
cheyenne
napsal(a):
Nažďár, jsem zas tu, na vaření večeře jsem zaúkolovala Lukáše , bude studentský tatarák
.
Jsem na neděli počítala já, Klára, Péťa, Zuza a Andrej, tak kdyžtak místo Andrej pofrčí Lukin... uvidíme... jsem zvědavá, co mi na tu hroudu řeknete, už mu zakazuju růst... měřili jsme předběžně podle nohou, jak ještě vyroste a to vypadalo, že dá ještě 10cm.... tak jsem zvědavá, musím to někdy poměřit na dospělejch koních, jestli to funguje....
Jani, zalez do postele a nevystrkuj paty, aby se příští týden témata nejmenovala pro pracanty na neschopenkách
D8m vědět až se dozvím od Andrej co a jak a pak písnu ted již jdu uzavírat pokladnu tak se loučím tak zas zítra...
cheyenne
napsal(a):
.
Jéje lyžování to já fakt nemusím, jak to děláte že se vám nerozjíždějů nožky? Já chci taky něco k véči- Eví pošli, sím sím.
kukinatost
napsal(a):
tak babky jsem na stránky na úvod přidala asi 3 fotky kde je i Honzík i Lucky (od lucky:-D)
tak snad se Lenule nebude zlobit, bo to fotila ona, tak vite jak to je z autorskymi rpavy:-D no toz ja jdu na pivsko tak zatim:)
www.santoskovy.estranky.cz
zazika
napsal(a):
Jéje lyžování to já fakt nemusím, jak to děláte že se vám nerozjíždějů nožky? Já chci taky něco k véči- Eví pošli, sím sím.
Můžu poslat tak za půl hoďky fotky , těším se na zítra, plánujem normální tataráček, v lednici jsou dvě kila hovězího....
ale tak půl kila bude stačit
Holky a víte, jak se fotěj pořádný kozy?