Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2007 18:23

www.Roxynek.rajce.idnes.cz
Jako ja sem nejvice nachlazena ...sem dneska byla za Roxulou a ani sme nejely ven ...sem to nedavala :( ale zitra se pojedeme projed ...
PS: taková březí kobyla :-))

17.11.2007 18:46

roxy napsal(a):
Jako ja sem nejvice nachlazena ...sem dneska byla za Roxulou a ani sme nejely ven ...sem to nedavala :( ale zitra se pojedeme projed ...
PS: taková březí kobyla :-))

No ahojky Fotečky pěkné Ještě by to chtělo nějaký webík Ať mám co sondovat tady z konce světa

19.11.2007 21:33

koki napsal(a):
No ahojky Fotečky pěkné Ještě by to chtělo nějaký webík Ať mám co sondovat tady z konce světa

ty Ivus ...vazne to prehanis ...chudak konik !! :-)

19.11.2007 21:36

roxy napsal(a):
ty Ivus ...vazne to prehanis ...chudak konik !! :-)

http://marcelka-roxy.webovastranka.cz/
webík by byl ...ale není na něj čásek ... :-)
takže zatím jen pár fotek ...to víš ...sem furt v práci a nebo s Roxou :-) svůj volný čas navíc dělím mezi Roxulu,Radka,Sáry a potkana :-)

19.11.2007 21:45

roxy napsal(a):
http://marcelka-roxy.webovastranka.cz/
webík by byl ...ale není na něj čásek ... :-)
takže zatím jen pár fotek ...to víš ...sem furt v práci a nebo s Roxou :-) svůj volný čas navíc dělím mezi Roxulu,Radka,Sáry a potkana :-)

No to mi povídej Momentálně mám ve stáji 15 koní tak se mám co ohánět

20.11.2007 07:29

koki napsal(a):
No to mi povídej Momentálně mám ve stáji 15 koní tak se mám co ohánět

ty jo a kde se ti to tam tak nahrnulo ? :-)

20.11.2007 19:38

roxy napsal(a):
ty jo a kde se ti to tam tak nahrnulo ? :-)

ses tu ? :-)

20.11.2007 20:07

roxy napsal(a):
ses tu ? :-)

jj na chvilku jdu čučet na Velmi křehké vztahy

20.11.2007 20:11

koki napsal(a):
jj na chvilku jdu čučet na Velmi křehké vztahy

jo aha :-)
to ja dofrcela z prace a hned sem zhavila pc zitra jedu za roxulkou :-) se tak moc tesim ...dneska ho lonzovala jedna holcina co se me o nej stara kdyz ja tam nejsem a rikala ...TY MACI,ON BYL ZASE ZHNILEJ JAK PRASE ALE PAK SE ZAHRAL A AJI CVALAL :-) malem porazily pry ponicku :( potvora jedna ...
NJN,kdyz Terka je mala a on velky
nic du hajat ...porid si icq :-)

20.11.2007 20:17

roxy napsal(a):
jo aha :-)
to ja dofrcela z prace a hned sem zhavila pc zitra jedu za roxulkou :-) se tak moc tesim ...dneska ho lonzovala jedna holcina co se me o nej stara kdyz ja tam nejsem a rikala ...TY MACI,ON BYL ZASE ZHNILEJ JAK PRASE ALE PAK SE ZAHRAL A AJI CVALAL :-) malem porazily pry ponicku :( potvora jedna ...
NJN,kdyz Terka je mala a on velky
nic du hajat ...porid si icq :-)

Mám skype

21.11.2007 20:00

koki napsal(a):
Mám skype

jo aha ...to zas nemam ja
jinak pristi vikend by mel mit radek uz auticko a aji volno tak by sme mozna v nedelu dojely na kukajdu :-) se musim podivat na to tvoje zvireci kralovstvi :-)
foto z huberky

21.11.2007 21:06

roxy napsal(a):
jo aha ...to zas nemam ja
jinak pristi vikend by mel mit radek uz auticko a aji volno tak by sme mozna v nedelu dojely na kukajdu :-) se musim podivat na to tvoje zvireci kralovstvi :-)
foto z huberky

jj dojeď Budem týrat spolu

21.11.2007 21:14

koki napsal(a):
jj dojeď Budem týrat spolu

A kde máš Roxu vlastně ustájeného? U Zuzi?

22.11.2007 07:13

koki napsal(a):
A kde máš Roxu vlastně ustájeného? U Zuzi?

Bry rano :-)
ne,ja ho mam kousek od Olmika v super staji,se me tam libi :-) v Bohunovicich :-)
kua me se nece tak vstavat :/ ale musim,pac musim uklidit nez pujdu do prace

20.1.2008 20:21

roxy napsal(a):
Bry rano :-)
ne,ja ho mam kousek od Olmika v super staji,se me tam libi :-) v Bohunovicich :-)
kua me se nece tak vstavat :/ ale musim,pac musim uklidit nez pujdu do prace

Ahoj je pravda,že Marcele už patří Lord?Protože to vykládá všude... A o Viktorii to samé.Tak jak to je?Není to rýpání jen to chci objasnit...
Ta holka je stejně blázen, už měla 5koní během 1roku všechny měla chvíli a pak je prodala... Je jak nějakej handlák.Co vím tak se to na ifauně už taky řešilo,že to není normální,takovej přístup ke koním jakej má ona.Tobě to není divné?Mě teda je,ale každej má nato asi svůj názor.Předem děkuji za tvé odpovědi.

20.1.2008 20:23

bublinka napsal(a):
Ahoj je pravda,že Marcele už patří Lord?Protože to vykládá všude... A o Viktorii to samé.Tak jak to je?Není to rýpání jen to chci objasnit...
Ta holka je stejně blázen, už měla 5koní během 1roku všechny měla chvíli a pak je prodala... Je jak nějakej handlák.Co vím tak se to na ifauně už taky řešilo,že to není normální,takovej přístup ke koním jakej má ona.Tobě to není divné?Mě teda je,ale každej má nato asi svůj názor.Předem děkuji za tvé odpovědi.

d.c.

20.1.2008 20:55

bublinka napsal(a):

Kterou Viktorii máš na mysli? Viktorie je moje dcera a ta rozhodně na prodej není Lord prodaný není

20.1.2008 21:01

koki napsal(a):
Kterou Viktorii máš na mysli? Viktorie je moje dcera a ta rozhodně na prodej není Lord prodaný není

Ty ivi a vazne bys malou neprodala je to upa bejby :-) beru vse ...prodavam vse ...
njn hola zavist ....jeste ze existuji inteligentni lidi
jinak moc diiky za dnesek :-) byl upa super ...

20.1.2008 21:08

bublinka napsal(a):

Prosim te a muzes mi ty vysvetlit kdepak si na tom byla ? ...ze to tak dobre vis ...asi toho vis vic jak ja a ivca ...5 koni behem 1 roku ? nauc se pocitat nez zacnes rejpat a starat se o veci po kterych ti je houby jo resilo neresilo a byl klid a to i pres to,ze haffo lidi vedelo ze mam Bellcu a taky to,ze bude moje oficialne az 16.3. kdy bude mit rok ,protoze sem to tak sama chtela vis :-) a domluvila si to tak,klidne si zavolej a dovis se jen to,ze kobyla je uz prodana a i kdyz jeste neni napsana na me,tak ju muzu vydavat za svou ...ja ju chtela jen na toho 16.3. ...chapes ?
Najdi si pojem handlak nez semka neco takoveho napises :-) Me taky prijde divne ze naka pipina vyklada neco,co vubec nevi ...
njn ...jeste ze vim komu sem co napsala ...:-) konecne znam dotycnyho :-) ale tak nebudu tady psat kdopak ses ...jeste by sis treba udelala ostudu ...

20.1.2008 21:20

roxy napsal(a):
Prosim te a muzes mi ty vysvetlit kdepak si na tom byla ? ...ze to tak dobre vis ...asi toho vis vic jak ja a ivca ...5 koni behem 1 roku ? nauc se pocitat nez zacnes rejpat a starat se o veci po kterych ti je houby jo resilo neresilo a byl klid a to i pres to,ze haffo lidi vedelo ze mam Bellcu a taky to,ze bude moje oficialne az 16.3. kdy bude mit rok ,protoze sem to tak sama chtela vis :-) a domluvila si to tak,klidne si zavolej a dovis se jen to,ze kobyla je uz prodana a i kdyz jeste neni napsana na me,tak ju muzu vydavat za svou ...ja ju chtela jen na toho 16.3. ...chapes ?
Najdi si pojem handlak nez semka neco takoveho napises :-) Me taky prijde divne ze naka pipina vyklada neco,co vubec nevi ...
njn ...jeste ze vim komu sem co napsala ...:-) konecne znam dotycnyho :-) ale tak nebudu tady psat kdopak ses ...jeste by sis treba udelala ostudu ...

Pro bublinku: Nejsem zvyklá takové věci rozebírat veřejně takže buď na emailu nebo icq 356494434 Tohle je diskuse o koních ne o lidech.

20.1.2008 21:23

koki napsal(a):
Pro bublinku: Nejsem zvyklá takové věci rozebírat veřejně takže buď na emailu nebo icq 356494434 Tohle je diskuse o koních ne o lidech.

presne tag ...tak ji to hezky vysvetly ....ja sem pak ta nejhorsi ...nemam duvod si vymyslet !!!ty sama vis kdy se dovezl ,ze mi byl nabidnut k prodeji ...a ze nejsu tak blba abych vykladala neco,co neni pravda tak papa ja du delat haji...

24.1.2008 14:47

roxy napsal(a):
presne tag ...tak ji to hezky vysvetly ....ja sem pak ta nejhorsi ...nemam duvod si vymyslet !!!ty sama vis kdy se dovezl ,ze mi byl nabidnut k prodeji ...a ze nejsu tak blba abych vykladala neco,co neni pravda tak papa ja du delat haji...

ahoj ivacku ...
Nuggetka (02:37 odp.) :
ja sem fain
ale do ty doby nez zjistim ze me nekdo podrazil
peřinka (02:37 odp.) :
ehm
od jedny tvi kamsoky sem zjistila ze si bublinka
zjistila sem si to i pres ip adresu
dale ses jedinej clovek co vi jak se iva jmenuje
nikdo jinej to nevi
Nuggetka (02:38 odp.) :
ze se jednalo zrovna o koki ...a lorda,jen ty
peřinka (02:38 odp.) :
jo,je to hezký mno..takže má kámoška asi lhala jsem jessinka
a nechapu proc se nepriznas,kdyby ses priznala tak to mozna pochpim ....
jessinka ses od doby co si dosla do bystrice
Nuggetka (02:39 odp.) :
doufam ze te veronika vykope
uz te ma taky dost
peřinka (02:39 odp.) :
ale já jsem se už dávno přiznala
jo a cemu ?
peřinka (02:40 odp.) :
té ifauně
Nuggetka (02:40 odp.) :
nejsu blba a s pocitacem delam kazdej den 12 hodin
zes to tam psala ty ?
jooo
a muzu vedet proc ?
proc si to tam psala ? si chtela byt zajimava nebo co ?
proto..z hecu...to víš cloumá se mnou puberta
Nuggetka (02:41 odp.) :
hm...vtipny
peřinka (02:41 odp.) :
ani ne
Nuggetka (02:42 odp.) :
ale pro me jo
nejsu zase tak blba vis
peřinka (02:42 odp.) :
pro mě ne.. poněvadž je to pravda
nechapu o co ti slo
a co je pravda
s tou pubertou
hm ...
Nuggetka (02:43 odp.) :
sis myslela ze na to neprijdu ? me bylo hned jasny zes to byla ty ...
peřinka (02:43 odp.) :
jsem si to myslela

24.1.2008 14:51

roxy napsal(a):
ahoj ivacku ...
ja sem fain
ale do ty doby nez zjistim ze me nekdo podrazil
peřinka (02:37 odp.) :
ehm
od jedny tvi kamsoky sem zjistila ze si bublinka
zjistila sem si to i pres ip adresu
dale ses jedinej clovek co vi jak se iva jmenuje
nikdo jinej to nevi
ze se jednalo zrovna o koki ...a lorda,jen ty
peřinka (02:38 odp.) :
jo,je to hezký mno..takže má kámoška asi lhala jsem jessinka
a nechapu proc se nepriznas,kdyby ses priznala tak to mozna pochpim ....
jessinka ses od doby co si dosla do bystrice
doufam ze te veronika vykope
uz te ma taky dost
peřinka (02:39 odp.) :
ale já jsem se už dávno přiznala
jo a cemu ?
té ifauně
nejsu blba a s pocitacem delam kazdej den 12 hodin
zes to tam psala ty ?
jooo
a muzu vedet proc ?
proc si to tam psala ? si chtela byt zajimava nebo co ?
proto..z hecu...to víš cloumá se mnou puberta
Nuggetka (02:41 odp.) :
hm...vtipny
peřinka (02:41 odp.) :
ani ne
ale pro me jo
nejsu zase tak blba vis
pro mě ne.. poněvadž je to pravda
nechapu o co ti slo
a co je pravda
s tou pubertou
hm ...
Nuggetka (02:43 odp.) :
sis myslela ze na to neprijdu ? me bylo hned jasny zes to byla ty ...
peřinka (02:43 odp.) :
jsem si to myslela

TAKZE SEM MELA PRAVDU ...BYLA TO JESSINKA JEN BY ME ZAJIMALO PROC?!ME PISE ZE BUDE RADA ZE JU VEMU SEBOU ZA BELCOU A PAK TOTO A JESTE ME TVRDI ZE ONA TO NEBYLA ...DE VIDET JAK SOU LIDI ZAKERNI A RADI DELAJI DUSNO,DOUFAM,ZE LIDI ASPON TROSKU ZMENI NAZOR NA ME ...
CLOVEK SI MUSI DAVAT KOLEM SEBE POZOR ...RIKAM TO PORAD,
LIDI SI HRAJOU NA KAMARADY ...ALE JE JEN OTAZKA CASU,KDY SE UKAZE JACI DOOPRAVDY SOU ....
UZ SE TESIIIIIIIM NA VIKEND ,NIC JA JEDU ZA CHCILU JEZDIT ...TAK VECER SE OZVU POKUD TO PREZIJU

Přidejte reakci

Přidat smajlík