Olomoucký pokec o koních atd ...klidně semka dejte i fotky a své kontakty icq :0)
www.Roxynek.rajce.idnes.cz
V nedělu sem byla s Dášou venku a jely sme se podívat za Verčou ke koním ...jinak pro ostatní,s Verčou už máme lepší vztahy :-) není to tak napjatý jak předtím ...
Ted v sobotu jedeme o5ět ven tak se těšte na fotečky ...
fofo Roxy a Bára s Dášou Šejstou
moje icq 310-259-116
roxy
napsal(a):
V nedělu sem byla s Dášou venku a jely sme se podívat za Verčou ke koním ...jinak pro ostatní,s Verčou už máme lepší vztahy :-) není to tak napjatý jak předtím ...
moje icq 310-259-116
takže můj veřejný trapas :)))))) fakt jako díky marci já mám lepčí fotěnky
jessinka
napsal(a):
takže můj veřejný trapas :)))))) fakt jako díky marci já mám lepčí fotěnky
další:
jessinka
napsal(a):
a ještě jedna
takže ještě jedna.. slibuju že už poslední
jessinka
napsal(a):
a ještě jedna
Můj hafííí Sára a potkanice Roxynka :-)
roxy
napsal(a):
já mám taky týranýho pejska:
lordečka,tibetská doga, s PP dobrý původ bohužel zdravotní problémy(kyčle) je mu 5 let
jessinka
napsal(a):
já mám taky týranýho pejska:
lordečka,tibetská doga, s PP dobrý původ bohužel zdravotní problémy(kyčle) je mu 5 let
a jště jedna
roxy
napsal(a):
OLOMOUČÁCI
čauky Marci, ty zakládáš nový a nový téma a pořád "Olomoucký pokec" a pořád nikdo nepíše, hold olomoučáků je málo
Jinak moje ICQ je 318 227 240
sejtanek
napsal(a):
čauky Marci, ty zakládáš nový a nový téma a pořád "Olomoucký pokec" a pořád nikdo nepíše, hold olomoučáků je málo
Jinak moje ICQ je 318 227 240
ono olomoučáků je dost ale už sem nikdo nechodí protože sem něco napíšeš nebo dáš fotku a ostatní se na tebe vrhnou s tím že koně týrá a tak..
jessinka
napsal(a):
ono olomoučáků je dost ale už sem nikdo nechodí protože sem něco napíšeš nebo dáš fotku a ostatní se na tebe vrhnou s tím že koně týrá a tak..
No mě to povídej... já jsem taky jednu dobu byla za tyrana protože jsem Šejtu lonžovala
, pak jsem měla místo Appaloosy Norika, ale většinou takový diskuze jsou na nemoderce, kde to je anonymní
Na fotce je Šejta " ve voze" =oD
sejtanek
napsal(a):
No mě to povídej... já jsem taky jednu dobu byla za tyrana protože jsem Šejtu lonžovala
, pak jsem měla místo Appaloosy Norika, ale většinou takový diskuze jsou na nemoderce, kde to je anonymní
jj Dáši to jsem kdesi četla no... ale neřešila bych to... kdyby se hrdinky aspon podepsaly no!jenom závidí že máš krásnějšího koně než jakýho maj ony
sejtanek
napsal(a):
Tak já se taky přidám...Já a Faktík
kybosek
napsal(a):
Pro sejtanek: Já mám koníka v Radíkově u Olomouce. To je za Svatým Kopečkem. Kdyžtak mi napiš na icq: 265-202-916. Já tě trošku znám...jen ta odvidění z Horky ze závodů...
Pro roxy: Marci, Jak jsi to myslela?
No jako ze bys me v tomhle tematku chybela kdyz ses z olmika-okoli :-) joa v sobotu by sme dojely ...uz na 100 %
roxy
napsal(a):
jo aha ...tak to neva :-) pojedem kdyz tak do lesa ...kurna ja sem tak vyrizena z toho vcerejska a to sem sla este vecer kalit :-)
tady je nuda holky
satix

roxy
napsal(a):
moje icq 310-259-116
no tak jo no.... 255453935 to jsem ja marianinenckia, kdyby ste me chteli
kybosek
napsal(a):
Ahojiky Mišo, no s Evkou ale jen možná. Ještě se musíme pořádně domluvit. Jela bys s náma?
naše holky tééééééééž kousek od Olomouce
roxy
napsal(a):
moje icq 310-259-116
Ahojky všichni,jsem Eva a Sylvinka má u nás Faktíka...posílám taky pár fotek....tady jsem s Ramonou asi z Grygova...
roxy
napsal(a):
moje icq 310-259-116
Tady s Lukim na drezurách
roxy
napsal(a):
moje icq 310-259-116
A poslední s Omou....asi někde na Hubetu či co...
sobik
napsal(a):
A poslední s Omou....asi někde na Hubetu či co...
Já sem taky kousek od Olomouce...Pište pište
406-376-572
a web www.koneolomou.wgz.cz.Lucka
lucik16
napsal(a):
Já sem taky kousek od Olomouce...Pište pište
406-376-572
a web www.koneolomou.wgz.cz.Lucka
uf chybička www.koneolomouc.wgz.cz
lucik16
napsal(a):
uf chybička www.koneolomouc.wgz.cz
pěkny fotecky :-)
Já a Roxy na výletě u Zuzky v Grygově
roxy
napsal(a):
moje icq 310-259-116
Ahojky,přidávám svoje číslo na ICQ...tak teda 403-117-352....kdyztak se ozvěte a pokecáme
dzaina
napsal(a):
ahojky, zdravim vsechny ospalce z Olomouce, prave jsem dosla ze staje, ty dve potvurky nase meli zase nocni vylet do skladu s ovsem, asi maj pocit ze dostavaji malo
ze zavodu v Horce
roxy
napsal(a):
Olomouc:-) kde ste kdo .......
Hih ahojky holky....:)tak já jsem taky z Olomooca...kdo bude chtít pokecat moje icq je:273-969-407 mejte se kjašne..:)pac a kopejtko
nicynka
napsal(a):
Hih ahojky holky....:)tak já jsem taky z Olomooca...kdo bude chtít pokecat moje icq je:273-969-407 mejte se kjašne..:)pac a kopejtko
tady je v celku mrtvo:D:D
kybosek
napsal(a):
Tak tady je moje icq...vidim ze em skoro jediná kdo ho tu nemá...265-202-916 tak pište pište
Proč si sem všichni dáváte ICQ?? Vždyť můžem všichni Olomoučáci kecat tady neee?? Aspoň pokecáme všeci, a ne jenom někdo s někým Akorát to chce nějaký téma
karwen
napsal(a):
Proč si sem všichni dáváte ICQ?? Vždyť můžem všichni Olomoučáci kecat tady neee?? Aspoň pokecáme všeci, a ne jenom někdo s někým Akorát to chce nějaký téma
Tak co jste třeba s koníkama dělali dneska?? Já nic
Jelikož jsem přijela už docela pozdě, takže hned jak jsem vyházela box a nachystala všechno, tak byla skoro tma
Je to na prd ta zima, ale jinak se těším až konečně pojedu ven, pěkně ve sněhu, když už nám tak hezky nasněžilo, i když možná to stejně hned roztaje... Jinak Ajda je už pěkná bečka, nedá se na to dívat na ty jeho špeky.... koně teď jen žerou a nic nedělaj...
Uživatel s deaktivovaným účtem

karwen
napsal(a):
Tak co jste třeba s koníkama dělali dneska?? Já nic
Jelikož jsem přijela už docela pozdě, takže hned jak jsem vyházela box a nachystala všechno, tak byla skoro tma
Je to na prd ta zima, ale jinak se těším až konečně pojedu ven, pěkně ve sněhu, když už nám tak hezky nasněžilo, i když možná to stejně hned roztaje... Jinak Ajda je už pěkná bečka, nedá se na to dívat na ty jeho špeky.... koně teď jen žerou a nic nedělaj...
tady taky olomouc
ja a kasa

napsal(a):
tady taky olomouc
ja a kasa
a jeste
ja s absentkem

napsal(a):
a jeste
ja s absentkem
a tady
absa a kasa spolu foceno 30.11.2007
jinak icq: 338-742-090
nas web: www.konirna.websnadno.cz
napsal(a):
a tady
absa a kasa spolu foceno 30.11.2007
jinak icq: 338-742-090
nas web: www.konirna.websnadno.cz
kassinka
roxy
napsal(a):
pekny ...to ja se byla na bobesa jenom podivat :(
ale uz se tesim na zitra jak si nekam vyjedeme :-) mame v okoli hafo snehu
U nás ten sníh už taje, je tu samá břečka... mohlo to chvilu vydržet... Dneska bych taky chtěla ven, pokud bude čas... akorát to asi bude leteckej den, koníci jsou pěkně nabití
karwen
napsal(a):
U nás ten sníh už taje, je tu samá břečka... mohlo to chvilu vydržet... Dneska bych taky chtěla ven, pokud bude čas... akorát to asi bude leteckej den, koníci jsou pěkně nabití
Joo to já se taky těším až budu konečně moct aspon krokovat na jízdárně stím mojím medvídkem ale tak ješte si pockam a v lete se dotoho dame..:)Jinak je to vazne naprd ta zima...u nas na konich samé bahynko...ale tak nastesti se Misty nevalí tak je to v pohodičce..:)Já prijdu na koně pomůžu vyházet koníky a je tma:Dtakže Misťourek se pěkně fláká a bříško nám roste
ijík

nicynka
napsal(a):
Joo to já se taky těším až budu konečně moct aspon krokovat na jízdárně stím mojím medvídkem ale tak ješte si pockam a v lete se dotoho dame..:)Jinak je to vazne naprd ta zima...u nas na konich samé bahynko...ale tak nastesti se Misty nevalí tak je to v pohodičce..:)Já prijdu na koně pomůžu vyházet koníky a je tma:Dtakže Misťourek se pěkně fláká a bříško nám roste
Ahoj jak se Mistrovi vede? Kolik už měří? Znám ho z Kyselovic
ijík
napsal(a):
Ahoj jak se Mistrovi vede? Kolik už měří? Znám ho z Kyselovic
No vede se mu skvěle...:)nemas icq??pokecáme hm??:)no abych pravdu řekla merila jsem ho ale uz je to davno a meril 150 cca...ale tak dneska ho změřím to budu uz mozna hodne překvapená:) fotečka ze čtvrtka:)trošinku špinavoučký:)
nicynka
napsal(a):
No vede se mu skvěle...:)nemas icq??pokecáme hm??:)no abych pravdu řekla merila jsem ho ale uz je to davno a meril 150 cca...ale tak dneska ho změřím to budu uz mozna hodne překvapená:) fotečka ze čtvrtka:)trošinku špinavoučký:)
Na levo Kirk na pravo Mistynek
nicynka
napsal(a):
Na levo Kirk na pravo Mistynek
Mno tak dnesek byl teda upa nejlepsi ...nejenze Roxa trosku zlobil :-) ale nemela sem prevleceni ke konim a tak sem jela domu jako prasatko :-)
Odpoledne sem jela s kamosem a kamoskou do Olimpie a koupila sem si gate jelikoz nemam v cem chodit lidi jak ..........proste hruza ...pak sme jely na chatu za Prostejov a ja hodila takovou masku ze sem myslela ze je po me ...seci se chlamaly jak blazni a ja pak taky :-) sem jela domu opet jak hovado
Ted sem doma a chystam se s milaskem a kamosema na akci :-)
kdo posloucha HIP HOP je nej
roxy
napsal(a):
Mno tak dnesek byl teda upa nejlepsi ...nejenze Roxa trosku zlobil :-) ale nemela sem prevleceni ke konim a tak sem jela domu jako prasatko :-)
Odpoledne sem jela s kamosem a kamoskou do Olimpie a koupila sem si gate jelikoz nemam v cem chodit lidi jak ..........proste hruza ...pak sme jely na chatu za Prostejov a ja hodila takovou masku ze sem myslela ze je po me ...seci se chlamaly jak blazni a ja pak taky :-) sem jela domu opet jak hovado
Ted sem doma a chystam se s milaskem a kamosema na akci :-)
kdo posloucha HIP HOP je nej
Nazdárek,tak my se s naší jezevčicí taky hlásíme.Jsme z takové díry ještě kousek za Litovlí.
Lučinda.To ošklivé a pochybně sedící dítě na ní je moje mladší sestra Théa.