Co pro koníky na vánoce....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2007 08:37

chtěla sem se zeptat co dáváte koníkům na vánoce? osvědčené jablko mrkev... nebo nějakou novinku? díky za rady

29.11.2007 08:40

werca napsal(a):
chtěla sem se zeptat co dáváte koníkům na vánoce? osvědčené jablko mrkev... nebo nějakou novinku? díky za rady

my máme naplánovanou štědrodopolední vyjížďku a pak dostanou mrkvičku, jablíčka a tvrdý chlebíky

29.11.2007 08:44

aluska napsal(a):
my máme naplánovanou štědrodopolední vyjížďku a pak dostanou mrkvičku, jablíčka a tvrdý chlebíky

Tak já upeču cukrovíčko a ještě sem přemýšlela že kobylce koupim balon třeba ji bude bavit a přestane vymyšlet blbosti

29.11.2007 08:49

sccary napsal(a):
Tak já upeču cukrovíčko a ještě sem přemýšlela že kobylce koupim balon třeba ji bude bavit a přestane vymyšlet blbosti

ja jeste vlastne ani nevim co bych dala svymu misakovi k vanocum,ale urcite to bude mrkev,jabka a mozna mu koupim nejakou konskou mlsku.

29.11.2007 09:01

kati napsal(a):
ja jeste vlastne ani nevim co bych dala svymu misakovi k vanocum,ale urcite to bude mrkev,jabka a mozna mu koupim nejakou konskou mlsku.

a cukroví dávata jaké?

29.11.2007 09:02

werca napsal(a):
a cukroví dávata jaké?

ja zadne,nebo teda zatim jsem zadne nedavala.

29.11.2007 09:03

kati napsal(a):

já mám zkušenost jen s perníkama... a mají vaši koníci ráďi sladký mls?

29.11.2007 09:04

kati napsal(a):

já pro něj udělám co má rád, vyjíždku či procházku s kamarádama a hlavně hodně jídla! vlídné slovo a pohlazení

29.11.2007 09:04

kati napsal(a):

No ode mě cukroví nedostanou, kobyla by se z toho beztak pos...a ale jako každý rok velkou porci krájených jablek, mrkve a chleba, smícháno s trošičkou ovsa - to je teda jejich štědrovečerní večeře.

29.11.2007 09:05

klawdie napsal(a):
já pro něj udělám co má rád, vyjíždku či procházku s kamarádama a hlavně hodně jídla! vlídné slovo a pohlazení

pěkné, myslíte že koníci si harjí s těma balonama a takovýma věcma?

zvířátková

29.11.2007 09:28
zvířátková

thesis napsal(a):
No ode mě cukroví nedostanou, kobyla by se z toho beztak pos...a ale jako každý rok velkou porci krájených jablek, mrkve a chleba, smícháno s trošičkou ovsa - to je teda jejich štědrovečerní večeře.

No já jsem si k vánocům vypřála nějaké to vybavení (uzdečku, udidlo, otěže, deku). Vím, že to koníkovi bude šumák, ale bude to vlastně dárek i pro něj. Samozřejmě ale dostane nějakou baštu, která mu aspoň udělá radost. Taky to vidím na jádro, mrkve, pečivo, piškoty, možná i vločky, jablka, ledový salát nebo tak něco.

29.11.2007 09:45

zvířátková napsal(a):
No já jsem si k vánocům vypřála nějaké to vybavení (uzdečku, udidlo, otěže, deku). Vím, že to koníkovi bude šumák, ale bude to vlastně dárek i pro něj. Samozřejmě ale dostane nějakou baštu, která mu aspoň udělá radost. Taky to vidím na jádro, mrkve, pečivo, piškoty, možná i vločky, jablka, ledový salát nebo tak něco.

já jim tada nic nepeču.Dávam každý rok spoustu ňaminek co dostává celý rok,jen toho dostane plnej kýbl.Jídlem jim určitě uděláme radost.

29.11.2007 09:46

zvířátková napsal(a):

A co takhle k Vánocům dát koníkovi nový domov a pána? Dovezu si koňucha..tak dostane všechno nové a mě taky!!! Jinak hamání bude podobně jako u Zvířátkových

29.11.2007 09:51

dominik napsal(a):
A co takhle k Vánocům dát koníkovi nový domov a pána? Dovezu si koňucha..tak dostane všechno nové a mě taky!!! Jinak hamání bude podobně jako u Zvířátkových

Novou ohlávku dostaneA taky pytel otrub,granulky,kos jablek a mrkve a mozna i novou decku a dekuvsechno v zelene...prikladam foto decky(ale bude zelená..)

29.11.2007 09:52

petas napsal(a):
Novou ohlávku dostaneA taky pytel otrub,granulky,kos jablek a mrkve a mozna i novou decku a dekuvsechno v zelene...prikladam foto decky(ale bude zelená..)

Foto ohlavky...take zelena(i s voditkem)

29.11.2007 09:54

petas napsal(a):
Foto ohlavky...take zelena(i s voditkem)

A deka..sry za kvalitu...

29.11.2007 10:23

petas napsal(a):
A deka..sry za kvalitu...

No já se rozhodla pro ten balon protože ta moje kobča si hraje se vším možným od lopatu a treba desky az po sud ktrej shodi a pak ho kutali po vybehu

29.11.2007 10:32

sccary napsal(a):
No já se rozhodla pro ten balon protože ta moje kobča si hraje se vším možným od lopatu a treba desky az po sud ktrej shodi a pak ho kutali po vybehu

Taky mám takovýho hračičiku.... balon dostal k narozeninám, první dva měsíce jsme přemejšleli, jestli mu ho v boxe přivážem, protože ho přehazoval do boxu ostatním koním a za další měsíc už se balon válel v koutě a těžkej nezájem.... ale ze začátku úžasný .
Jinak, k vánocům dostane vycházku, jestli nebude sníh, tak se pořádně napase (jako loni ) a samozřejmě něco na zoubek, pár kilo mrkve to jistí

29.11.2007 11:06

cheyenne napsal(a):
Taky mám takovýho hračičiku.... balon dostal k narozeninám, první dva měsíce jsme přemejšleli, jestli mu ho v boxe přivážem, protože ho přehazoval do boxu ostatním koním a za další měsíc už se balon válel v koutě a těžkej nezájem.... ale ze začátku úžasný .
Jinak, k vánocům dostane vycházku, jestli nebude sníh, tak se pořádně napase (jako loni ) a samozřejmě něco na zoubek, pár kilo mrkve to jistí

No kobylka je hlavně dárkem pro mě a pro ni bude samozřejme až po okraj naplněnej žlab dobrotama No a Jerry , ten dostane samozřejmě taky pořádnej nášup, čekám že 3x, když se za ním staví i jeho jezdkyně Ten bude zas jako balóón!!!ale co jsou přece vánoce

29.11.2007 11:54

werca napsal(a):

Moje kobyla nedostane nic Má se celý rok líp než já, takže Vánoce plánujeme vyjížd'ku, a to bude vše

29.11.2007 13:44

dominik napsal(a):

Tak to je pěkný Ty dostaneš koníka a on tebe To je nejlepší

29.11.2007 13:58

karwen napsal(a):
Tak to je pěkný Ty dostaneš koníka a on tebe To je nejlepší

Jo, je to nejlepší - koukám, že před tím mi tam naskočil NICK mého bratra...tak se omlouvám, ale píšu to já

29.11.2007 18:03

sabina napsal(a):
Jo, je to nejlepší - koukám, že před tím mi tam naskočil NICK mého bratra...tak se omlouvám, ale píšu to já

Já se stejně na jména moc nekoukám, pro mě jsou tu všichni holky, nevim proč, asi protože jich je u koní víc

29.11.2007 18:07

m i s i c k a napsal(a):
Moje kobyla nedostane nic Má se celý rok líp než já, takže Vánoce plánujeme vyjížd'ku, a to bude vše

My plánujem nějaký dobroty a moc bych chtěla jednu odpocku, ale zatím se nenašel sponzor.

30.11.2007 13:28

skippka napsal(a):
My plánujem nějaký dobroty a moc bych chtěla jednu odpocku, ale zatím se nenašel sponzor.

Tak nám to vyšlo,před vánocema se budeme stěhovat do většího a Bělka dostane kamaráda.Bud kobču,nebo valáška,ještě není úplně vybráno.

1.12.2007 17:55

werca napsal(a):

moji nedostanou nic víc než jindy. jen jedno- dvě jablíčka a mrkev. koliky na svátky si radši odpustím
jednou mi březí kobyla potratila tak POZOR!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík