zvířátková

thesis
napsal(a):
No ode mě cukroví nedostanou, kobyla by se z toho beztak pos...a ale jako každý rok velkou porci krájených jablek, mrkve a chleba, smícháno s trošičkou ovsa - to je teda jejich štědrovečerní večeře.
No já jsem si k vánocům vypřála nějaké to vybavení (uzdečku, udidlo, otěže, deku). Vím, že to koníkovi bude šumák, ale bude to vlastně dárek i pro něj. Samozřejmě ale dostane nějakou baštu, která mu aspoň udělá radost. Taky to vidím na jádro, mrkve, pečivo, piškoty, možná i vločky, jablka, ledový salát nebo tak něco.
zvířátková
napsal(a):
No já jsem si k vánocům vypřála nějaké to vybavení (uzdečku, udidlo, otěže, deku). Vím, že to koníkovi bude šumák, ale bude to vlastně dárek i pro něj. Samozřejmě ale dostane nějakou baštu, která mu aspoň udělá radost. Taky to vidím na jádro, mrkve, pečivo, piškoty, možná i vločky, jablka, ledový salát nebo tak něco.
já jim tada nic nepeču.Dávam každý rok spoustu ňaminek co dostává celý rok,jen toho dostane plnej kýbl.Jídlem jim určitě uděláme radost.
zvířátková
napsal(a):
A co takhle k Vánocům dát koníkovi nový domov a pána? Dovezu si koňucha..tak dostane všechno nové a mě taky!!!
Jinak hamání bude podobně jako u Zvířátkových
dominik
napsal(a):
A co takhle k Vánocům dát koníkovi nový domov a pána? Dovezu si koňucha..tak dostane všechno nové a mě taky!!!
Jinak hamání bude podobně jako u Zvířátkových
Novou ohlávku dostaneA taky pytel otrub,granulky,kos jablek a mrkve a mozna i novou decku a deku
vsechno v zelene...prikladam foto decky(ale bude zelená..)
petas
napsal(a):
Novou ohlávku dostaneA taky pytel otrub,granulky,kos jablek a mrkve a mozna i novou decku a deku
vsechno v zelene...prikladam foto decky(ale bude zelená..)
Foto ohlavky...take zelena(i s voditkem)
petas
napsal(a):
Foto ohlavky...take zelena(i s voditkem)
A deka..sry za kvalitu...
sccary
napsal(a):
No já se rozhodla pro ten balon protože ta moje kobča si hraje se vším možným od lopatu a treba desky az po sud ktrej shodi a pak ho kutali po vybehu
Taky mám takovýho hračičiku.... balon dostal k narozeninám, první dva měsíce jsme přemejšleli, jestli mu ho v boxe přivážem, protože ho přehazoval do boxu ostatním koním a za další měsíc už se balon válel v koutě a těžkej nezájem.... ale ze začátku úžasný
.
Jinak, k vánocům dostane vycházku, jestli nebude sníh, tak se pořádně napase (jako loni ) a samozřejmě něco na zoubek, pár kilo mrkve to jistí
cheyenne
napsal(a):
Taky mám takovýho hračičiku.... balon dostal k narozeninám, první dva měsíce jsme přemejšleli, jestli mu ho v boxe přivážem, protože ho přehazoval do boxu ostatním koním a za další měsíc už se balon válel v koutě a těžkej nezájem.... ale ze začátku úžasný
.
Jinak, k vánocům dostane vycházku, jestli nebude sníh, tak se pořádně napase (jako loni ) a samozřejmě něco na zoubek, pár kilo mrkve to jistí
No kobylka je hlavně dárkem pro mě a pro ni bude samozřejme až po okraj naplněnej žlab dobrotama No a Jerry , ten dostane samozřejmě taky pořádnej nášup, čekám že 3x, když se za ním staví i jeho jezdkyně
Ten bude zas jako balóón!!!ale co jsou přece vánoce
skippka
napsal(a):
My plánujem nějaký dobroty a moc bych chtěla jednu odpocku, ale zatím se nenašel sponzor.
Tak nám to vyšlo,před vánocema se budeme stěhovat do většího a Bělka dostane kamaráda.Bud kobču,nebo valáška,ještě není úplně vybráno.