kukinatost
napsal(a):
Jo, bych potřebovala...včera jsem se venčila a bylo luxusně...ještě dodatečně - páč sjem ostuda, Danuli k svátku...ale včera jsem se tu fakt vůbec nedostala....a dneska to tež nebude valné, tož sa předem omlouvám:)
Hezké ránko všem. Zrovna do sebe cpu grahamek se sýrem a je to dobrotka vám povím Vždycky jsem ráno si zobla pouze do jogurtu a pak až oběd, ale dnes jsem měla nadmíru hlad
Dany tak jak po oslavě? Oko bystré?
lanika
napsal(a):
Hezké ránko všem. Zrovna do sebe cpu grahamek se sýrem a je to dobrotka vám povím Vždycky jsem ráno si zobla pouze do jogurtu a pak až oběd, ale dnes jsem měla nadmíru hlad
Dany tak jak po oslavě? Oko bystré?
čus Lenošku, no, pro mě je snídaně základ, takže snídám pro jistotu dvakrát..a mé oko je dnes vše, jen ne bystré...:) Tak uvidíme, s čím přijde Danny...:)
lanika
napsal(a):
Jani , Jani, já jsem v pozoru a čekám na tvé další zprávy
Ty jsi zas včera pila? Janula si dala do nosu ? Já byla včera dělat kámošce melír tak jsme ďahli víno, ani nevím kdy a bylo ho málo, páč Lenička dostala slinu
Jo a babky, je možné, aby měla menstruace vliv na to jak chytne barva na vlasech?
lanika
napsal(a):
Ty jsi zas včera pila? Janula si dala do nosu ? Já byla včera dělat kámošce melír tak jsme ďahli víno, ani nevím kdy a bylo ho málo, páč Lenička dostala slinu
Jo a babky, je možné, aby měla menstruace vliv na to jak chytne barva na vlasech?
Ty brďo, Leňa....tak teď si mě dostala...ježiš, sjem vám to zapomnměla říct, jsem se byla včera ostříhat a zatím podle ohlasů prý dobré...)))
Jinak, Janka právě ani tak nepila....:))) A lenuška tež měla fajny večer, že?
kukinatost
napsal(a):
Ty brďo, Leňa....tak teď si mě dostala...ježiš, sjem vám to zapomnměla říct, jsem se byla včera ostříhat a zatím podle ohlasů prý dobré...)))
Jinak, Janka právě ani tak nepila....:))) A lenuška tež měla fajny večer, že?
Jak ses dala mignout? Povídej...A zítra nástup povině s fotkou ....
kukinatost
napsal(a):
Jo, bych potřebovala...včera jsem se venčila a bylo luxusně...ještě dodatečně - páč sjem ostuda, Danuli k svátku...ale včera jsem se tu fakt vůbec nedostala....a dneska to tež nebude valné, tož sa předem omlouvám:)
Dobré ráno...Já měla včera jen jeden drink,takže očka v poho...Ale přitáhla jsem si z práce nějakého křečka v bříšku a ten mrzák mi tam dělá nepořádek
Molčí je hodňoučká,uvidím,jestli mi křeček dovolí vzít ju ven....
molly
napsal(a):
Dobré ráno...Já měla včera jen jeden drink,takže očka v poho...Ale přitáhla jsem si z práce nějakého křečka v bříšku a ten mrzák mi tam dělá nepořádek
Molčí je hodňoučká,uvidím,jestli mi křeček dovolí vzít ju ven....
Zuzajs čus.....Ty nejsi v práci???? Copak to za křeček?
lanika
napsal(a):
Zuzajs čus.....Ty nejsi v práci???? Copak to za křeček?
Křeček min. syrský...Jsou docela velký
Jo,mám volno,budu v práci celý víkend...
kukinatost
napsal(a):
no, mám to tak nějak zkrácené navrchu jenom a pak nějak ohryzané a dole icky...tentokrát mě nevzala úplně na krátko, ale dole to nehcala....super je, že spodek dám s přehledem do copku.))a vypadá to si myslím vcelku dobře a je to snadné na údržbu..:))
molly
napsal(a):
Křeček min. syrský...Jsou docela velký
Jo,mám volno,budu v práci celý víkend...
Jo a Zuzi, ty fotečky ze sadu jsou moc hezké.....Jsem na ně dlouho kukala. Moly taková rošťanda tam vypadá. Jo a ještě to mě zajímá. Tam si normálně přijdeš a pustíš? Ona se bez tebe nehne? Nebo tam jste nějak zavřené? Nebo jak to je vlastně???
kukinatost
napsal(a):
no, mám to tak nějak zkrácené navrchu jenom a pak nějak ohryzané a dole icky...tentokrát mě nevzala úplně na krátko, ale dole to nehcala....super je, že spodek dám s přehledem do copku.))a vypadá to si myslím vcelku dobře a je to snadné na údržbu..:))
Zdar ženský...no tak mě se očka klíží, včera jsem byla s chlapem na pívě a jsem unavená, vubec jsem se nemohla vyruchat z postele...Jani učes povinně hodit sem!!!Jooo a Leni zajímavý dotaz, na to ale neumím odpověď, až to zjistíš jak to je určo mě informuj zajíma mě to...
kukinatost
napsal(a):
Leni,ze tří stran je plot...Neriskla bych si ji pustit někde na volnem prostranství...Sice jsme na sebe vázané,ale je tu dost silnic a cca půl km hlavní tah na Prahu...Kdyby se nedejbože něco stalo........................... Ani nemyslet... Ale tam si to užívá..
Jani,dodej foto Já se taky rozhoduju zda se nechat ostříhat a jak....
molly
napsal(a):
Leni,ze tří stran je plot...Neriskla bych si ji pustit někde na volnem prostranství...Sice jsme na sebe vázané,ale je tu dost silnic a cca půl km hlavní tah na Prahu...Kdyby se nedejbože něco stalo........................... Ani nemyslet... Ale tam si to užívá..
Menstruace má samozř vliv na melíry, barvení, tetování, gelové nehty v době trvání atd - hormonální změna a otočení chodu organizmu....... To ví každé malé dítě
molly
napsal(a):
Chi, hotová frajerka
Ty, Klári, něco jsme asi zaspali? Ty máš chlapa? Toš a přeci takovou NOVINKU si nemůžeš jen tak nechat pro sebe .....Ale moc ti to přeju
klarys
napsal(a):
Menstruace má samozř vliv na melíry, barvení, tetování, gelové nehty v době trvání atd - hormonální změna a otočení chodu organizmu....... To ví každé malé dítě
Pro Klarys: Něco jsem o tom už slyšela, ale nikdy nezkoušela, jenže včera jsem dělala blond melír a tmavé vlasy, normálně vždy chytal a včera prostě ne. Jen takový lehký zlatavý odstín. Tak jsem nevěděla, zda to není barvou, ale pak z kámošky vypadlo, že zapoměla, že má měsíčky.....Takže je to možné jak se zdá
molly
napsal(a):
ahoj holky, tak vás také zdravííím
rocky
napsal(a):
ahoj holky, tak vás také zdravííím
Kláry fotky máš vypálené (i Péťa)!
Holky tady zasílám fotečky kobylek z Albertovce
Tak nejdříve Dalipa
rocky
napsal(a):
Kláry fotky máš vypálené (i Péťa)!
Holky tady zasílám fotečky kobylek z Albertovce
Tak nejdříve Dalipa
s panem majitelem a evčou
rocky
napsal(a):
A její sestřička Antipa
Blondýnko je vidět že jsi u toho spala, že? Antipa je ta tmavá a Dalipa je ryzka...
Jinak dík za fotos...
Jinak Leni chlapa mám a nemám již skoro 4 roky, jen to je takove jednou spolu chodíme jednou ne, ale stále spolu... je fajn jen do mužského musí dorůst.Však jste ho již viděli.
rocky
napsal(a):
A její sestřička Antipa
No tak co jééé?? Vám sem dám nějaké ftipné fotečky ať se proberete!!!Moc dobře je znáte
1.Danny
rocky
napsal(a):
No tak co jééé?? Vám sem dám nějaké ftipné fotečky ať se proberete!!!Moc dobře je znáte
1.Danny
Zuza
strelish
napsal(a):
Bré ráno :)
ty potvoro jen počkej až mi dáš CD s fotama, tak holkám ukážu jak si byla v sobotu krásná!
rocky
napsal(a):
Leňulka..
mno a jááá
a zbytek bohužel u mě fotečky žádné nemá ale dobrovolně může přihodit nějakou šílenou, co Káťo??
klawdie
napsal(a):
ty potvoro jen počkej až mi dáš CD s fotama, tak holkám ukážu jak si byla v sobotu krásná!
jinak doufám ségra že jsem to dobře vypílila: Ty tam máš- appasionatu, žďár, vys. mýto a sahibka a Pétě pejsky
a co jsi myslela těma fotečkama z kalby, třeba tu??hihi
kukinatost
napsal(a):
Fotečky fajne,Peťo.... Já tu dnes budu pomálu,tak se vpřed omlouvám....
strelish
napsal(a):
Můžu zkusit něco pohledat na webu, ale tam toho asi moc nebude...všechny fotky mám na domácím stroji
tak tedy
molly
napsal(a):
Fotečky fajne,Peťo.... Já tu dnes budu pomálu,tak se vpřed omlouvám....
Ještě , že tu Peťulu máme a trochu to tu za nás vzpružila No jo, všecky jsme nové fotečky naflákaly už v pondělí a ve středu je krize
Včera jsem se koukala na video z te naší hubertky, už mi ho segra konečně nechala přehrát, jsem se nasmála.....Honzík takový chuďučký nějaký bez chlupu ve srovnání ted s tím medvědem co mám doma
strelish
napsal(a):
..
todle mi kluci pověsili na dveře na kolejích (ale nevim, jestli to bude čitelné...)
strelish
napsal(a):
todle mi kluci pověsili na dveře na kolejích (ale nevim, jestli to bude čitelné...)
Výzdoba pokoje - taky práce kluků - za zmínku stojí především pečené kuřecí stehýnko zavěšené na šňůře nabíječky k mobilu upevněné k liště ve stropu vidličkou
lanika
napsal(a):
Ještě , že tu Peťulu máme a trochu to tu za nás vzpružila No jo, všecky jsme nové fotečky naflákaly už v pondělí a ve středu je krize
Včera jsem se koukala na video z te naší hubertky, už mi ho segra konečně nechala přehrát, jsem se nasmála.....Honzík takový chuďučký nějaký bez chlupu ve srovnání ted s tím medvědem co mám doma
Supééér Káťo děkujem také za přihození fotek!!
Leni jojo už aby bylo teplounko ať z nich ty kožichy slezou..nebo že by jsme od příštího roku dekovali???aby byli krásně hladký
kukinatost
napsal(a):
rocky
napsal(a):
Supééér Káťo děkujem také za přihození fotek!!
Leni jojo už aby bylo teplounko ať z nich ty kožichy slezou..nebo že by jsme od příštího roku dekovali???aby byli krásně hladký
Čusííík, mám školení o DPH...pakárna...
Včera jsem si mírně kápla do strojku ale vše O.K., hlava nebolí, oči slouží naprosto dobře, jen to školení je voprus...
rocky
napsal(a):
týýjo to je zajímavá fotka!
dám sem raděj i ten originál
rocky
napsal(a):
tak páta z prava nahoře, pak už se dám podat
hej babice jukněte na tohohle raracha poznáte ho? nejde mi to vložit sem.
http://album.volny.cz/ sahibek2/view.php?album_id= 97034&view_page=1&browse_page=0#img
2 mezery
klawdie
napsal(a):
hej babice jukněte na tohohle raracha poznáte ho? nejde mi to vložit sem.
http://album.volny.cz/ sahibek2/view.php?album_id= 97034&view_page=1&browse_page=0#img
2 mezery
To je jasný ty seš ty mrňavá v druhý řadě uprostřed...
rocky
napsal(a):
jééé a já myslela že to je kluk
Ségra předpokládám že to bude sáhib, když jsou ty fotky na jeho stránkách a navíc ho poznávám podle tý jeho zelený ohlávky!
sadzi saj

rocky
napsal(a):
Ségra předpokládám že to bude sáhib, když jsou ty fotky na jeho stránkách a navíc ho poznávám podle tý jeho zelený ohlávky!
Peti, vy máte doma berňáka? Je nádhernej
kukinatost
napsal(a):
tak jsem tu zas na skok, toč vás zdravím...:) Jinak jestli někoho zmanipuluju, aby mě blejsknul, tak se vám tu určo hodím:))A chlapi, holky, kdybyste viděly, na čem si teď já fest ujíždím...:)asi vám ho pošlu na mail:))
kukinatost
napsal(a):
tak jsem tu zas na skok, toč vás zdravím...:) Jinak jestli někoho zmanipuluju, aby mě blejsknul, tak se vám tu určo hodím:))A chlapi, holky, kdybyste viděly, na čem si teď já fest ujíždím...:)asi vám ho pošlu na mail:))
Hezké dopoledne fšem :-)
Zrovna jsem přijela od koní,. holky, to je ale hnusná zima. Vlezlá ... byla jsem jen na krokovce a myslela, že umrznu .
Chjooooooooooooo
kukinatost
napsal(a):
Ještě jsem objevila jedno foto
kukinatost
napsal(a):
sem s ním Leni!!!!
Nene ten berňák není můj, já mám borderku, ale měnila bych hned, sice to je hroznej medvěd,ale byl sladkej, řádili jsme spolu v posteli, to kamaráda hafan
rocky
napsal(a):
sem s ním Leni!!!!
Nene ten berňák není můj, já mám borderku, ale měnila bych hned, sice to je hroznej medvěd,ale byl sladkej, řádili jsme spolu v posteli, to kamaráda hafan
Já jsem tež toužila před těmi 6 lety po Berňákovi, nicméně nebyl mi dopřán, tudíž druhá volba byl pan Žlutý, to ještě retrievři enbyli tak v módě jak dneska a každý po něm čučel, páč Kuki je obzvláště vypečené:))
rocky
napsal(a):
sem s ním Leni!!!!
čau Lucii, neblbni zas taková kosa není ne? nebo teda u nás neee
kukinatost
napsal(a):
vzhledem k její fyzické konstituci věřím, že je jí kosa, když je pod 15:)) Vypadátak zranielně...no, prostě zmrzlá Lulu:)))
Tak máme po školení...
Lucíí, mě je také zima, všude a furt...
Už bych brala jaro, rozkvetlé louky, ukříčení ptáčci, kříklavý les...jééé, já chci jaro a hned!!!
haisovad
napsal(a):
Tak máme po školení...
Lucíí, mě je také zima, všude a furt...
Už bych brala jaro, rozkvetlé louky, ukříčení ptáčci, kříklavý les...jééé, já chci jaro a hned!!!
Holky moje ušatý, vy mě ale zlobíte :-) A nejvíc Peťa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co zas ty fotky křivohubky ????
I když - mohla bych to brát tak, že jsem opravdový originál ... Naši mě asi dělali ve vaně a to nejlepší uplavalo
Měla jsem Rozletka na parelce a byl opět moc hodný. Ještě kdyby do toho zpívali ptáčci a nefoukal ten hnusnej studenej vítr a nepadal ten sajrajt z nebe tek by bylo fajn
luciusl
napsal(a):
Holky moje ušatý, vy mě ale zlobíte :-) A nejvíc Peťa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co zas ty fotky křivohubky ????
I když - mohla bych to brát tak, že jsem opravdový originál ... Naši mě asi dělali ve vaně a to nejlepší uplavalo
Měla jsem Rozletka na parelce a byl opět moc hodný. Ještě kdyby do toho zpívali ptáčci a nefoukal ten hnusnej studenej vítr a nepadal ten sajrajt z nebe tek by bylo fajn
Nám už nezpívaj ptáčci, zato ráno zas ječeli kocouři (naštěstí teda až když jsme byli vzhůru)...bych to vykastrovala všecko okamžitě
strelish
napsal(a):
Jenže to není u nás, ale u sousedů hnedka vedle a oni maj na noc psa zavřeného, takže nikoho neprohání, jenom vytrvale štěká jak idiot haf haf haf - haf haf haf - haf haf haf klidně půl hodiny v kuse
Leníku, děkuji za pochvalu
Holky, já už mám hlad jako vlk, už aby bylo půl dvanácté...
Káťo, tak to sousedům řekni opatrně, vždyť oni také nemůžou pořádně spát, ne? Také je to musí štvát, že jim pes štěká pod okny...
Slečinka Leontýnka...rozená modelka
haisovad
napsal(a):
Káťo, tak to sousedům řekni opatrně, vždyť oni také nemůžou pořádně spát, ne? Také je to musí štvát, že jim pes štěká pod okny...
Omlouvám tímto Klárku, záhadně jí odpojili net... Jen co to půjde tak přijde...
haisovad
napsal(a):
To je těžký, no...náš pes taky občas štěká, když jsme doma, tak ho okřikujem ať je ticho, ale furt doma taky nejsme, že jo...navíc koně máme hnedka vedle jejich zahrady...
strelish
napsal(a):
To je těžký, no...náš pes taky občas štěká, když jsme doma, tak ho okřikujem ať je ticho, ale furt doma taky nejsme, že jo...navíc koně máme hnedka vedle jejich zahrady...
Holky přála bych vám vyzkoušet si, jak se žije s borderkou....děs běs, nikdy více, to zvíře nikdy neunavíte, opravdu nikdy, bude běhat do té doby než ji upadnou nohy a nesnáší našeho souseda, ta je schpná přeručkovat plot a uštěkat se k smrti, neodvolám ji ani prd!!!!!!
Takovýhle fotky jsou vzácný kdy zrovna leží
rocky
napsal(a):
Holky přála bych vám vyzkoušet si, jak se žije s borderkou....děs běs, nikdy více, to zvíře nikdy neunavíte, opravdu nikdy, bude běhat do té doby než ji upadnou nohy a nesnáší našeho souseda, ta je schpná přeručkovat plot a uštěkat se k smrti, neodvolám ji ani prd!!!!!!
Takovýhle fotky jsou vzácný kdy zrovna leží
My máme ovčáka, kterej se k nám zatoulal jako roční štěně...dnes mu táhne na desátej rok a je stále vděčnej za každé pohlazení, stále aktivní až občas hyperaktiv...jo a umí všeho zneužít...
Neměnila bych...
haisovad
napsal(a):
My máme ovčáka, kterej se k nám zatoulal jako roční štěně...dnes mu táhne na desátej rok a je stále vděčnej za každé pohlazení, stále aktivní až občas hyperaktiv...jo a umí všeho zneužít...
Neměnila bych...
No holky, já když vypustím na zahradu tu naší smečku, je sranda se na to dívat Navíc do doby, než jsem měla tu pinčici, byla největší nasrán ostatních psů ta má černá Megi. No ale ted se ji to vymstilo, protože ji to dvojnásobně Angee vrácí
Tady nasýrá tetčinu jezevčici :-)
kukinatost
napsal(a):
Čauky, už jsem tu, koukám, že jste všechny asi zmizely na oběd, či co
lanika
napsal(a):
No holky, já když vypustím na zahradu tu naší smečku, je sranda se na to dívat Navíc do doby, než jsem měla tu pinčici, byla největší nasrán ostatních psů ta má černá Megi. No ale ted se ji to vymstilo, protože ji to dvojnásobně Angee vrácí
Tady nasýrá tetčinu jezevčici :-)
Rezavice malá, ale drzá....
lanika
napsal(a):
Rezavice malá, ale drzá....
A takhle si Sára umí vymámit pohlazení :-)
lanika
napsal(a):
A takhle si Sára umí vymámit pohlazení :-)
...NO COMENT
haisovad
napsal(a):
Neměnila bych...
Taky bych neměnila, ale buď máš koně nebo borderku..nebo alespoň obě zvířata na jednom místě.takhle jedu ke koním a hafík na mě čeká než dorazím od koní:( jen o víkendu ji beru ke koním, to je ráda!
haisovad
napsal(a):
Nazdááár Eviku,
já jsem tady ale makám trošičku... Co nového u Hadříka, zkoušela jsi včera novou lekci lehkosti?
Já su tady taky Ale za chvíli mizím něco sníst,.....No to by mě zajímalo Evi. Zkus se trošišku rozepsat, třeba i na mail, nebo tady. Jak jste postupovali při začátcích,v čem jdou vidět rozdíly, co jde lépe, co jde hůře, Jak na určité věci Hadřík reaguje a tak....Vaše poznatky ze zkoušení,. ....
haisovad
napsal(a):
Nazdááár Eviku,
já jsem tady ale makám trošičku... Co nového u Hadříka, zkoušela jsi včera novou lekci lehkosti?
Školu lehkosti jsme dali předevčírem, včera jsme si vychytali prázdnou halu, tak jsme skákali ve volnosti.... jen jsem nestihla vůbec fotit...
kukinatost
napsal(a):
Tak jsem se luxusně vyspala...Málem mi vyhaslo v kamnech!Ale je mi o poznání lépe...Taky jsem ještě nic nesnědla,tak to jde
Pěkně tady debatíte a já to prospím..
Peti,šmírák dobrej....
rocky
napsal(a):
četly knížky????
Zdar babice přepadovka z jiného compu, tož jste tu hezky prodrbali čokli, tož taky mám vššak víte regulérní psí lesbi, rozdávaj si to i mezi panelákama...čunátka...se tu nedá pracovat hroznej rambajz segra ví, jsem s ní ukončila telefon, pač jsme se neslyšeli, nahlásim se večer z kina kdo tu bude pokecáme...zdar
molly
napsal(a):
Tak jsem se luxusně vyspala...Málem mi vyhaslo v kamnech!Ale je mi o poznání lépe...Taky jsem ještě nic nesnědla,tak to jde
Pěkně tady debatíte a já to prospím..
Peti,šmírák dobrej....
Zuzi, už je lépěji?
cheyenne
napsal(a):
Zuzi, už je lépěji?
Jo,o něco ano...Musím jít uvařit,přijede za chvíli pán domu a já nemám pro něj co k snědku
Budu odbíhat..Od plotny...
molly
napsal(a):
Jo,o něco ano...Musím jít uvařit,přijede za chvíli pán domu a já nemám pro něj co k snědku
Budu odbíhat..Od plotny...
Tak jsem tady z oběda, trošku se to protáhlo, šéfové jsou v Práglu tak máme préé Jsem totál přežratá, dala jsem si poloviční porci ale stejně byla obrovská kuřecí staek v nivové omáčce a opékané brambory...mno holky, fakt špica a jsem totál připravená ke spánku...
kukinatost
napsal(a):
Tak já završím stovečku dneska a loučím se s vámi........
kukinatost
napsal(a):
Naše večery jsou v duchu alkoholovém... Se za to nestydíme...Až budeš mít to připojení doma,Tě vezmem do pááártýý
Peťo,jdu nandavat...Kolik chceš?
molly
napsal(a):
Naše večery jsou v duchu alkoholovém... Se za to nestydíme...Až budeš mít to připojení doma,Tě vezmem do pááártýý
Peťo,jdu nandavat...Kolik chceš?
Tak jdu nandaváát Kde jste kdo???
molly
napsal(a):
Tak jdu nandaváát Kde jste kdo???
Jááá já si dám také Zuzy....
Jinak zítra jedu s reklamnáma dárkama po světě...tak vám zítra budu šidit...béééé
jeden Honzík se mi tady naskytl...
kukinatost
napsal(a):
Tak pro dnešek papa... mějte se lépe,než já a pěkný zbytek dne
molly
napsal(a):
Tak pro dnešek papa... mějte se lépe,než já a pěkný zbytek dne
páá Leni
rocky
napsal(a):
páá Leni
Tak děvčata moje milovaný,
za chvíli si balim saky paky a mažu vybírat nějaké ty dárky, jinak se z toho za chvíli po.... mám téměř vše ale chybí mi takové ty dokupovačky...
Mějte se moc pěkně a zítra se tady vometu jen kolem sedmé a pak tradááá směr Varnsdorf, Liberec, Jablonec...tak papa
haisovad
napsal(a):
Tak děvčata moje milovaný,
za chvíli si balim saky paky a mažu vybírat nějaké ty dárky, jinak se z toho za chvíli po.... mám téměř vše ale chybí mi takové ty dokupovačky...
Mějte se moc pěkně a zítra se tady vometu jen kolem sedmé a pak tradááá směr Varnsdorf, Liberec, Jablonec...tak papa
TAk co poflakuje se tu někdo po netu?
klawdie
napsal(a):
mno tak ta sobota by nebyla marná, né?říkala jsem Petuli, ale ta zatím jen potvrdila učast na šipkách...jinak Evi v sobotu od dvou myslím je vánoční turnaj, cenu dostáváli minuli i posledni(respektivě já)
nemas nejakou rychlejsi komunikaci pres net nez ifauna??jinak mluvila jsem s andy a ta nemuze ani ted ani pristi vikendtakze bych klidne souhlasila se sobotou, kdyz nas bude vic
rocky
napsal(a):
nemas nejakou rychlejsi komunikaci pres net nez ifauna??jinak mluvila jsem s andy a ta nemuze ani ted ani pristi vikendtakze bych klidne souhlasila se sobotou, kdyz nas bude vic
no jo no andula to má nadupaný, jako vždy...to se nedá svitít, tak snad se s ní dohodnem aspon na ty vyjíždce...jinak Evi u čechu se pořádá Vanoční turnaj, pořádá to tatík, tak ho pujdem trochu podpořit...tak doufam, že nás tam přijdete roznest na kopytek, ceny super, minule jsem si šla pro cenu dvakrat, pač toho hodně zbylö! takže doporučuji je tö u Čechů...
klawdie
napsal(a):
no jo no andula to má nadupaný, jako vždy...to se nedá svitít, tak snad se s ní dohodnem aspon na ty vyjíždce...jinak Evi u čechu se pořádá Vanoční turnaj, pořádá to tatík, tak ho pujdem trochu podpořit...tak doufam, že nás tam přijdete roznest na kopytek, ceny super, minule jsem si šla pro cenu dvakrat, pač toho hodně zbylö! takže doporučuji je tö u Čechů...
Tak mi ošéfuj, od kolika to je, já teda nevim, jak to přes den stihnem, jdu si zadrndat na jednoho koníčka a ještě nevím, v kolik to bude....