Lucíkůů,všechno NEJ..... k Tvému svátku
(a těm ostatním,kteří čtou pracantky samozřejmě taky)
Jinak příjemný den a ať nám to všem v rachotě co nejrychleji uteče!!! papa
molly
napsal(a):
Bré ránko, zdravím i já a všem Luciášům přeju všechno nej:))ale tomu našemu nejvíce:))
Btw když už Lucie noci upije, tak doufám, že na tom zamakáš...já ybch ale halvně potřebovala, aby někdo upil toho bahna a sračky a přidal dne:))
kukinatost
napsal(a):
Bré ránko, zdravím i já a všem Luciášům přeju všechno nej:))ale tomu našemu nejvíce:))
Btw když už Lucie noci upije, tak doufám, že na tom zamakáš...já ybch ale halvně potřebovala, aby někdo upil toho bahna a sračky a přidal dne:))
Jo jo, Jani vystihlas to přesně - tak Luci všechno nej k svátku a snaž se s tím něco udělat
strelish
napsal(a):
Jo jo, Jani vystihlas to přesně - tak Luci všechno nej k svátku a snaž se s tím něco udělat
Ahojda ženský,
já jsem tu opravdu jen na skok...moc všem Lucinkám přeji všechno nej nej nej, hodně zdravíčka, štěstí a ať se jim všechno co si přejí splní...
Tak a zase mizím, jedu s těma dárkama do republice...tak papa Danny
strelish
napsal(a):
Lulince i já dnes přeji k svátku, hodně štěstí, kupu dárků, ať se ti vše podaří a Katrlík dobře navaří Chi, mám to dnes ale slabší básnické střívko
No a jedna vánoční květinka....
lanika
napsal(a):
Lulince i já dnes přeji k svátku, hodně štěstí, kupu dárků, ať se ti vše podaří a Katrlík dobře navaří Chi, mám to dnes ale slabší básnické střívko
holky, už za 11 dní To je mazec....
lanika
napsal(a):
no, já chci jenom vidět, jak se Luciáš popere s tím, jak noci upije..:)))věřím, že dneska upije, nicméně něčeho zcela jiného:)))
Babk, zas se mi enchce pracovat a kdyby dneska byla hala volná, vezmu i Gasii...fyzičku už má a venku se dá jezdit leda po asfaltě.,..
kukinatost
napsal(a):
no, já chci jenom vidět, jak se Luciáš popere s tím, jak noci upije..:)))věřím, že dneska upije, nicméně něčeho zcela jiného:)))
Babk, zas se mi enchce pracovat a kdyby dneska byla hala volná, vezmu i Gasii...fyzičku už má a venku se dá jezdit leda po asfaltě.,..
A já tutkala včera Samozřejmě, že na Lucinky
lanika
napsal(a):
Oslav svatek jak se patri, jasej za dva, smej se za tri. At te stale tesi prace, tim konci ma gratulace Vše nejlepší Zuzi
lanika
napsal(a):
A já tutkala včera Samozřejmě, že na Lucinky
Moniku taky znáte, nebo přes kobylku Kathleen
lanika
napsal(a):
Moniku taky znáte, nebo přes kobylku Kathleen
Musím si dát i fotku zblízka, jinak by mi to baby neodpustili ,.....A stejně i tak mě zabijou
lanika
napsal(a):
Musím si dát i fotku zblízka, jinak by mi to baby neodpustili ,.....A stejně i tak mě zabijou
A jak to všechno dopadlo????
lanika
napsal(a):
A jak to všechno dopadlo????
Tenhle kluk tam usnul a zbytek osazenstva dělalo koniny. Třeba pokládali pulky na hlavu
rocky
napsal(a):
Malinko u toho ještě spím
Kde je kdooooooooooooooo???????
lanika
napsal(a):
.....že já na vás pošlu zlobivého Honzíka
to je tady dneska pěkné mrtvo, ale aspoň je vidět kdo se z pracntek fláká že Leni, měli ny jsme se stydět
rocky
napsal(a):
to je tady dneska pěkné mrtvo, ale aspoň je vidět kdo se z pracntek fláká že Leni, měli ny jsme se stydět
Já se nestydím, ty snad ano? Tady dnes sedím do 17 hod, takže práci čile zvládnu a ještě s úsměvem na tváři....K tomu mi svítí slunmíčko, snad po 4 dnech, toš kdo by neměl radost, že?
lanika
napsal(a):
Já se nestydím, ty snad ano? Tady dnes sedím do 17 hod, takže práci čile zvládnu a ještě s úsměvem na tváři....K tomu mi svítí slunmíčko, snad po 4 dnech, toš kdo by neměl radost, že?
ahojky můžu se k vám přidat?Teda jestly to nebude vadit? :o)
lanika
napsal(a):
jáá se taky nestydím, ba právě naopak jsem pyšná na to že to vše stíhám , i vááás!
Dneska mě čeká firmení párty, to bude zas něco, pítí-jídlo zdarma,juchuu
Včera jsem normálně málem hapinkala z Grace!!! Když jsme šly z jízdárny, tak ji v tý tmě úplně rozhodili běžci s čelovkama! Tak mě začala caplovat na místě, pak mě doklusal Jerry, prdla mi tam pár hrbíků a skákala jak na pérku, do svíce, pak šup zadkem a pak klusala na místě jak magor až domůůů...to bylo sní veseléééé! co ty byla jsi s honzulou?
rocky
napsal(a):
jáá se taky nestydím, ba právě naopak jsem pyšná na to že to vše stíhám , i vááás!
Dneska mě čeká firmení párty, to bude zas něco, pítí-jídlo zdarma,juchuu
Včera jsem normálně málem hapinkala z Grace!!! Když jsme šly z jízdárny, tak ji v tý tmě úplně rozhodili běžci s čelovkama! Tak mě začala caplovat na místě, pak mě doklusal Jerry, prdla mi tam pár hrbíků a skákala jak na pérku, do svíce, pak šup zadkem a pak klusala na místě jak magor až domůůů...to bylo sní veseléééé! co ty byla jsi s honzulou?
No já ho včera vzala jen na lonž, ale taky to stálo zato nechávám ho prvně jen tak navolno vyblbnout se, pak na lonž, to si poskáče a až pak mu dávám chambon, aby ta práce vůbec k něčemu byla.....No a včera byl asi nasratej, skákal víc a víc, na tom blátě jsem myslela, že sebou pleskne, blbeček. Segra se celou dobu dívala v ohradě, no a když už jsem ho po lonžování pustila, sotva jsem sundala užzdečku, hned se rozletěl a mířil to směrem k ní. Jak by ji chtěl vyhnat.....Tak nevím, zda to je náhoda, že se prostě jen rozeběhl, nebo ji opravdu nemá rád????? Trdlo moje prdelaté
lanika
napsal(a):
No já ho včera vzala jen na lonž, ale taky to stálo zato nechávám ho prvně jen tak navolno vyblbnout se, pak na lonž, to si poskáče a až pak mu dávám chambon, aby ta práce vůbec k něčemu byla.....No a včera byl asi nasratej, skákal víc a víc, na tom blátě jsem myslela, že sebou pleskne, blbeček. Segra se celou dobu dívala v ohradě, no a když už jsem ho po lonžování pustila, sotva jsem sundala užzdečku, hned se rozletěl a mířil to směrem k ní. Jak by ji chtěl vyhnat.....Tak nevím, zda to je náhoda, že se prostě jen rozeběhl, nebo ji opravdu nemá rád????? Trdlo moje prdelaté
No a Peti, taky sis musela užít včera
Luci, jen pojď k nám, vidíš, že tu máme dnes mrtvo Copak je to za koníka? Jo a tebe samozřejmě taky vše nej k svátku :-)
lanika
napsal(a):
Luci, jen pojď k nám, vidíš, že tu máme dnes mrtvo Copak je to za koníka? Jo a tebe samozřejmě taky vše nej k svátku :-)
Děkuju moc a ostatním Luckám taky přeju vše nej :o) To je moje srdíčko Baruška ČMB letos 6 letá mám po ní i hříbouici Berušku ale fotku nemám ale dodám :o) samozřejmně taky dodám foto druhý kobylky a hříbečka ale každý je něco jinýho :o)
lanika
napsal(a):
Týjo vítáme mezi nás další hroudičku fešnej koník, taky mě zajímá co je zač a odkud jste??
No teda Honzula je divoch, je vidět že je to ještě mlaďouch!
Jen nevím co mu pořád na tý chuděře ségře vadí...a dělá to i na jiný lidi?
lilium
napsal(a):
Děkuju moc a ostatním Luckám taky přeju vše nej :o) To je moje srdíčko Baruška ČMB letos 6 letá mám po ní i hříbouici Berušku ale fotku nemám ale dodám :o) samozřejmně taky dodám foto druhý kobylky a hříbečka ale každý je něco jinýho :o)
koukám že tu máte ve směs čtčka :o) když sem kupovala prvního koníka hodně sem se rozmýšlela mezi čt plňáskem a chlaďáskem ale tadle mne učarovala hned na první pohled :o)
rocky
napsal(a):
Týjo vítáme mezi nás další hroudičku fešnej koník, taky mě zajímá co je zač a odkud jste??
No teda Honzula je divoch, je vidět že je to ještě mlaďouch!
Jen nevím co mu pořád na tý chuděře ségře vadí...a dělá to i na jiný lidi?
Ta je parádní, to musí být luxusní svezeníčko na takovém křesílku
molly
napsal(a):
Tak už jsem tuuuu, Luckám všechno nej...
Jdu se dát do pečení, šéf mi dal za úkol zítřejší snídani, tak bude perníček
Koukám, že jste měly včera veselo, Hadřík se jen flákal v ohradě a sežral tam snad půl balíku sena . Ale využila jsem příležitost na pár foteček cestou do ohrady
cheyenne
napsal(a):
Koukám, že jste měly včera veselo, Hadřík se jen flákal v ohradě a sežral tam snad půl balíku sena . Ale využila jsem příležitost na pár foteček cestou do ohrady
A ještě kovboj s hrbem na zádech a jdu kuchtit....
cheyenne
napsal(a):
no jezdíme v podstatě bez sedla je to pohodlnější pro obě dvě jak pro Barušku tak pro mně na tý fotce se to nezdá ale sme pěkně baculatý takže máme i problém sehnat podbřišák sice mám starší,ale bez sedla je to to praví ořechový :o)
lilium
napsal(a):
no jezdíme v podstatě bez sedla je to pohodlnější pro obě dvě jak pro Barušku tak pro mně na tý fotce se to nezdá ale sme pěkně baculatý takže máme i problém sehnat podbřišák sice mám starší,ale bez sedla je to to praví ořechový :o)
dřív sme bydlely v Praze ale jelikož sem si umínila že pořídím stádečko tak sme se přestěhovali na jih :o)
rocky
napsal(a):
Ta je parádní, to musí být luxusní svezeníčko na takovém křesílku
Zdar BAbice tož je to tu mrtvé, to je jasné jak já tu nejsem tak to tu nerozhejbáte...hehehe...Honzík je chytrej, chtělo by to aby se mu segrapostavila, to by čuměl kdyby najednou vyběhla segra na něj...kdyby se segra odhodla věřím že monty by na něj zabral...
Jinak to si se sestřičko ani nepochlubila:))))že si málem hapinkala...haha..
Jinak samo přeju LUCIIIIII co si sami nejvíc přejou a´t je jejich život vesselý a pln štěstí!
A vítám nového člena, pořádného obříka tu tedy opravdu ještě nemáme, no i když SAxík či GAissi,Honzík...no ale na obříka nemáte...
Tož mě nebylo čeho rozhodovat, byla to lásko na první pohled a kombinace ČTxA1/1
lilium
napsal(a):
Barušku ČMB Ziku SN 14 let dospěláci Beruška ČMB 6 měsíců a Starokladrubáček Matýsek 6 měsíců
Perníček už se těší do trouby, tak jsem zas na skok tady , čus Klawdie, dneska vyjímečně dýl než já
.
Luci, pěkný stádečko hroudiček.... byly by fotky? Samo jsem nejvíc zvědavá na kladrubátko, můj kousek je už trošku větší - 2roky a 8 měsíců....
lilium
napsal(a):
Barušku ČMB Ziku SN 14 let dospěláci Beruška ČMB 6 měsíců a Starokladrubáček Matýsek 6 měsíců
jéé to máš supr stádečko tak to určo dodej fotečky.. Takže jsi opustila velkoměsto a stáhla se na vesnici?
rocky
napsal(a):
jéé to máš supr stádečko tak to určo dodej fotečky.. Takže jsi opustila velkoměsto a stáhla se na vesnici?
ženy loučím se sváma na chvilku, jdem na oběd , tak páááá
rocky
napsal(a):
ženy loučím se sváma na chvilku, jdem na oběd , tak páááá
forky určitě dodám :o) mám nafoceno jen musím natáhnout do počítače ale snad to zvládnu během výkendu :o) dá se to tak říct :o) utekla sem z velkoměsta kůly tomu že co se týká koní je to tam docela blbí na vyjížďky navíc tady je o hodně lepší vzduch než v Praze....sice to je taková vesnice ale zato si nemůžu stěžovat na hodně aut a tak dál :o) takže slibuju že nejdýl v pondělí fotečky budou :o)
lilium
napsal(a):
forky určitě dodám :o) mám nafoceno jen musím natáhnout do počítače ale snad to zvládnu během výkendu :o) dá se to tak říct :o) utekla sem z velkoměsta kůly tomu že co se týká koní je to tam docela blbí na vyjížďky navíc tady je o hodně lepší vzduch než v Praze....sice to je taková vesnice ale zato si nemůžu stěžovat na hodně aut a tak dál :o) takže slibuju že nejdýl v pondělí fotečky budou :o)
ten já klásnej :o) doufám že ten můj starokladrubáček taky tak vyroste :o) mám vraníčka dovezla sem si ho přímo ze Slatiňan,ale byly to nervy jak blázen ten převoz cesta trvala přes 3 hodiny půl cesty sem byla s malím ve vleku protože ho odtrhly rovnou od mamky a eště ke všemu při nakládání jí vzaly k převozníku fakt paka... byla to šílená cesta
lilium
napsal(a):
ten já klásnej :o) doufám že ten můj starokladrubáček taky tak vyroste :o) mám vraníčka dovezla sem si ho přímo ze Slatiňan,ale byly to nervy jak blázen ten převoz cesta trvala přes 3 hodiny půl cesty sem byla s malím ve vleku protože ho odtrhly rovnou od mamky a eště ke všemu při nakládání jí vzaly k převozníku fakt paka... byla to šílená cesta
My jsme s Klárou vezli koníky od Benešova do Hradce Králové, jeli jsme taky asi 3 hodiny, v šíleným pařáku, ještě, že kluci jeli dva a znali se, tak byli úplně v pohodě...
Taky jsem po kladrubovi koukala v hřebčíně, ale nakonec vyhrála láska na první pohled z inzerátu - soukromý chov
Tady první setkání s obludkou, to mu byl rok a dva měsíce...
lilium
napsal(a):
naštěstí jak sme ho dovezly tak sme ho dali k Berušce (byla na odstavu) tak se sklidnil teď už je to dobrý jen na jednu maličkost nevím jak se mu to stalo ale co sme ho a berušku pustily ke kobylám všechno bylo v pořádku i druhý den ale třetí den mněl tržnou ránu na praví přední v předloktí,Hned sem volala veta,na šití to prý není tak to jen dezinfikujem a mastičkujem,naštěstí se to dobře hojí a naštěstí se už nic jinýho nestalo
lilium
napsal(a):
naštěstí jak sme ho dovezly tak sme ho dali k Berušce (byla na odstavu) tak se sklidnil teď už je to dobrý jen na jednu maličkost nevím jak se mu to stalo ale co sme ho a berušku pustily ke kobylám všechno bylo v pořádku i druhý den ale třetí den mněl tržnou ránu na praví přední v předloktí,Hned sem volala veta,na šití to prý není tak to jen dezinfikujem a mastičkujem,naštěstí se to dobře hojí a naštěstí se už nic jinýho nestalo
To ste mněly štěstí :o) my sme nemněly s sebou nikoho a možná to tak bylo lepší bůh ví jak by to jinak dopadlo,fakt máš krásnýho koníka a to je valášek nebo hřebeček?
lilium
napsal(a):
A budete kastrovat? Když ho máš s holkama?
My to chystáme na jaro... kolem toho třetího roku.
Takhle byl maličkej
cheyenne
napsal(a):
A budete kastrovat? Když ho máš s holkama?
My to chystáme na jaro... kolem toho třetího roku.
Takhle byl maličkej
S kastrací jsme čekali, než se rozhoupu a taky se čekalo na druhou kuličku , byla v třísle a v květnu se po dlouhém čekání objevila, teď už sjou stejně vysoko, tak bude kastrace normální.... sice je hodnej, ale na hřebce nemám nervy, je ustájenej v připouštěcí stanici, tak chcem kastrovat, než začnou najíždět říjící kobyly, aby s ním moc nemlátily hormony, až začnem v létě něco dělat....
lilium
napsal(a):
To ste mněly štěstí :o) my sme nemněly s sebou nikoho a možná to tak bylo lepší bůh ví jak by to jinak dopadlo,fakt máš krásnýho koníka a to je valášek nebo hřebeček?
klawdie: taky hezounkej koník :o) u mně to byla náhoda jen sem se jela podívat k soukromímu chovateli do Liberce a čirou náhodou sme měly s sebou vlek a tak Baruška jela rovnou s náma :o) Zika tak to bylo taky takoví zajímaví tam to bylo tak že jsem se jela kouknout na čmb kterou mi pani nabízela hne se mi líbyla zika a ne nabízená kobylka a tak sem paní přemlouvala až sem jí přemluvila a pro Ziku se jelo za 14 dní :o) musím letět obstarat koníky zatím se tu mnějte pěkně a fotky se pokusím dodat co nejdřív :o)
cheyenne
napsal(a):
S kastrací jsme čekali, než se rozhoupu a taky se čekalo na druhou kuličku , byla v třísle a v květnu se po dlouhém čekání objevila, teď už sjou stejně vysoko, tak bude kastrace normální.... sice je hodnej, ale na hřebce nemám nervy, je ustájenej v připouštěcí stanici, tak chcem kastrovat, než začnou najíždět říjící kobyly, aby s ním moc nemlátily hormony, až začnem v létě něco dělat....
předpokládám že kastrovat budu nejspíš na jaře čekláme taky na kuličku jedna je dole ale druhá eště nesestoupla
lanika
napsal(a):
Teď jsem přišla z obědu, byla tradiční pizza čtvrteční Se to tady trochu oživilo....Luci, stádečko obdivuji
a na fotečky se určo i já těším....
Eviku, z tebe už i kuchařka?
Zdravím všechny,abych netrhala partu,tak taky přeju všechno nej k svátku všem Luckám..no všem..výjimky jsou že,,, zas nedávám ve školičce pozor,tak sem zavítala k vám :-)
lanika
napsal(a):
Teď jsem přišla z obědu, byla tradiční pizza čtvrteční Se to tady trochu oživilo....Luci, stádečko obdivuji
a na fotečky se určo i já těším....
Eviku, z tebe už i kuchařka?
Já jsem trochu žena v domácnosti, máma nestíhá, tak kuchtim, peru, žehlim
Vůbec doktorům konec roku nezávidim, maj teď pěkný masakry, všichni si choděj pro všechno, aby to stihli ještě zadarmo....
Včera jsme s mámou večer navařily vepřový plátky na houbách, tak jdu udělat rejžičku a hurá bude obídek
klafus
napsal(a):
Zdravím všechny,abych netrhala partu,tak taky přeju všechno nej k svátku všem Luckám..no všem..výjimky jsou že,,, zas nedávám ve školičce pozor,tak sem zavítala k vám :-)
Jo jinak petul,hele ve ctvrtek mam sice stejne skolu,ale mam volnejsi,tak bych mohla pristi ctvrtek k jerrykoj..vzit ho treba i s Michalem na prochajdu...jen se ptám :-)
cheyenne
napsal(a):
Já jsem trochu žena v domácnosti, máma nestíhá, tak kuchtim, peru, žehlim
Vůbec doktorům konec roku nezávidim, maj teď pěkný masakry, všichni si choděj pro všechno, aby to stihli ještě zadarmo....
Včera jsme s mámou večer navařily vepřový plátky na houbách, tak jdu udělat rejžičku a hurá bude obídek
teda Evíí ani i nedělej chutě.nami nami...vepřík na houbách.mmmm
klafus
napsal(a):
teda Evíí ani i nedělej chutě.nami nami...vepřík na houbách.mmmm
Už se na něj taky těšim....
Perníček je hotov, ale musim se ještě zdokonalovat, zmetek prasknul.... když si kuchtim doma na chuť, tak všechno vypadá luxusně a když se s tim mám někde prezentovat, tak nic moc.... budu to muset něčim zakrejt
cheyenne
napsal(a):
Perníček je hotov, ale musim se ještě zdokonalovat, zmetek prasknul.... když si kuchtim doma na chuť, tak všechno vypadá luxusně a když se s tim mám někde prezentovat, tak nic moc.... budu to muset něčim zakrejt
Holky, poslala jsem vám mailík
Eviku, buchtička vypadá luxusně
cheyenne
napsal(a):
Teda ženský vy tu dnes pěstujete nudu :-D no ja sem musím rozloučit neb už zvoní.tak páá
lanika
napsal(a):
Holky, poslala jsem vám mailík
Eviku, buchtička vypadá luxusně
Jsem se natlemila dííík
klafus
napsal(a):
Teda ženský vy tu dnes pěstujete nudu :-D no ja sem musím rozloučit neb už zvoní.tak páá
Jsem zpátky narvaná k prasknutí, dala jsem si klasicky hermelín s kroketama!!!
rocky
napsal(a):
Jsem zpátky narvaná k prasknutí, dala jsem si klasicky hermelín s kroketama!!!
Už jsem taky po obídku, přežratá a zralá na spaní . Koukám, že se to tady dneska asi moc nerozjede, za chvíli pádím za Hadříkem, takže se budu za chvíli loučit.... ale nejdřiv si skočim na cigaretku
Hardík na ostrůvku
cheyenne
napsal(a):
Už jsem taky po obídku, přežratá a zralá na spaní . Koukám, že se to tady dneska asi moc nerozjede, za chvíli pádím za Hadříkem, takže se budu za chvíli loučit.... ale nejdřiv si skočim na cigaretku
Hardík na ostrůvku
Asi ani nechce být zachráněn
Holky, já ted tak nějak trošičku nestíhám :-)