Ostrava-kde to vázne:-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2007 11:00

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

čus babo,dyt ještě nemáme zaplněné jedno téma a ty už zakládáš druhéchjo,za chvíli musím letět pro patrika do školky a danulu nechat samotného doma,se mi fakt chce

13.12.2007 11:46

causinka2 napsal(a):
čus babo,dyt ještě nemáme zaplněné jedno téma a ty už zakládáš druhéchjo,za chvíli musím letět pro patrika do školky a danulu nechat samotného doma,se mi fakt chce

ajajaj to je jako nějak limitovane kolik tam toho má bejt?

13.12.2007 11:55

dakotka napsal(a):
ajajaj to je jako nějak limitovane kolik tam toho má bejt?

Jo, 127. Ono jak by to taky za chvíli vypadalo, kdyby si každý zakládal ty samé témata jak na běžícím pásu, že jo :-/

13.12.2007 12:21

strelish napsal(a):
Jo, 127. Ono jak by to taky za chvíli vypadalo, kdyby si každý zakládal ty samé témata jak na běžícím pásu, že jo :-/

no ted už to vim teda notak soráč.....

13.12.2007 12:23

dakotka napsal(a):
no ted už to vim teda notak soráč.....

v pohodě Jani,však se nic nestalo

13.12.2007 17:28

causinka2 napsal(a):
v pohodě Jani,však se nic nestalo

Čaute zlatka, jak se máte? Venku je šílená kosa, že? Brrrr

13.12.2007 17:39

lufinka napsal(a):
Čaute zlatka, jak se máte? Venku je šílená kosa, že? Brrrr

hejjj není možný,kdo se to na nás přišel juknout?ani nemluv.navíc jsem před chvíli musela zahnat koně domů,protože ten smradoch Clasic si otevřel branku

13.12.2007 18:06

causinka2 napsal(a):
hejjj není možný,kdo se to na nás přišel juknout?ani nemluv.navíc jsem před chvíli musela zahnat koně domů,protože ten smradoch Clasic si otevřel branku

No Doris dnešek trávila den tím, že mi okusovala jehličnatý stromek i když měla venku hromadu sena. Vždycky utrhla nějakou větvičku a pak sežrala. Fakt nechápu. Doufám, že ji z toho nic nebude..

13.12.2007 18:16

lufinka napsal(a):
No Doris dnešek trávila den tím, že mi okusovala jehličnatý stromek i když měla venku hromadu sena. Vždycky utrhla nějakou větvičku a pak sežrala. Fakt nechápu. Doufám, že ji z toho nic nebude..

to clasic žere listí,ale musí být na větvy,ze země ho nežere.a snědla toho moc?z toho by jí nemělo nic být,ne?

13.12.2007 18:25

causinka2 napsal(a):
to clasic žere listí,ale musí být na větvy,ze země ho nežere.a snědla toho moc?z toho by jí nemělo nic být,ne?

No sežrala toho dost...ona je strašně pažravá. Sežere za měsíc skoro 2 ty velké kulaté balíky sena

13.12.2007 19:00

causinka2 napsal(a):

A vy nikdo nedáváte po Vánocích stromky koním, ať si je ožerou?

13.12.2007 19:04

lufinka napsal(a):

sakra, sem tu dala blbou fotku...

13.12.2007 19:04

strelish napsal(a):
A vy nikdo nedáváte po Vánocích stromky koním, ať si je ožerou?

nee

13.12.2007 19:08

No jo, tak ty to máš stížené Ale obecně se ví, že jehličí obsahuje hodně vitamínu C a koním prostě chutná

13.12.2007 19:13

strelish napsal(a):
No jo, tak ty to máš stížené Ale obecně se ví, že jehličí obsahuje hodně vitamínu C a koním prostě chutná

No jo, jenže ji to chutná tak moc, že je schopná sežrat celý strom

13.12.2007 19:18

Kači, psala jsem ti mail

13.12.2007 19:19

Ne to ne, páč on je tak cca 12 m vysoký

13.12.2007 19:39

lufinka napsal(a):
Ne to ne, páč on je tak cca 12 m vysoký

juuva,to je výškamy tu měly ze začátku taky malej smrček nebo co to bylo,měl maličko víc,ale naše jersinka si z toho udělala klacek a vytrhla to,kozena

13.12.2007 21:50

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

Lidi,je tu někdo s koníky v okolí Studénky?

14.12.2007 16:33

Já mám koně ve Staré Vsi u Bílovce.

14.12.2007 18:29

janiska napsal(a):
Lidi,je tu někdo s koníky v okolí Studénky?

Ahojik,ty jsi ze Studénky?já z tama pocházímJinak koníky mám v Jistebníku.

14.12.2007 19:59

causinka2 napsal(a):
Ahojik,ty jsi ze Studénky?já z tama pocházímJinak koníky mám v Jistebníku.

Cindy. Nazdárek....jo jo máme. Sami bychom potřebovali více místa-hlavně větší výběh ještě. Do budoucna je všechno v plánu i to ustájko pro další koně. Takže (zatím) tě nepotěším.

14.12.2007 20:10

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

Baf tak sem tady zas. dneska sem byla venku sice hrozna kosa ale ze by ta zem zamrzla to ne.. vsude sračka ale hrozna a velke kaluze akorat cesta klouze

14.12.2007 20:14

pilgrisek napsal(a):
Baf tak sem tady zas. dneska sem byla venku sice hrozna kosa ale ze by ta zem zamrzla to ne.. vsude sračka ale hrozna a velke kaluze akorat cesta klouze

Je to v háji takový terén. Naše banda je nabušená jak arabi, a jít v tomhle snima ven je na zabití. Navíc ten můj se bojí vody-tzn.kaluží taky. No co kdyby ho to chtělo sežrat ta voda přece.

14.12.2007 20:19

kessidis napsal(a):
Je to v háji takový terén. Naše banda je nabušená jak arabi, a jít v tomhle snima ven je na zabití. Navíc ten můj se bojí vody-tzn.kaluží taky. No co kdyby ho to chtělo sežrat ta voda přece.

Cindy a kde tak nejvíc jezdíš terén?

14.12.2007 20:31

pilgrisek napsal(a):

hojík.Baruško co kdyby jsme jely v pondělí ven?

14.12.2007 22:33

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

14.12.2007 22:51

strelish napsal(a):

A ještě jedna luxusní

15.12.2007 11:02

Zdravím všechny vespolek. Nevíte někdo o nějaké koňařské akci v okolí ? Drezura, parkur, western, country bál.......?

15.12.2007 17:15

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

No tak lidiii kde ste kdo?? Mimochodem Daji v pondeli ja chodim do haly at mam na stredu aspon trochu prijezdeno bo kdyby byl rozlitanej nebo ani nevylitanej tak by skokovka potom byla na nic. Tak leda jindyco zitra nemas cas?

15.12.2007 17:21

pilgrisek napsal(a):
No tak lidiii kde ste kdo?? Mimochodem Daji v pondeli ja chodim do haly at mam na stredu aspon trochu prijezdeno bo kdyby byl rozlitanej nebo ani nevylitanej tak by skokovka potom byla na nic. Tak leda jindyco zitra nemas cas?

hojte

15.12.2007 17:35

sakiron napsal(a):
hojte

to aby mu neumrzla hlavicka??ne sranda

15.12.2007 17:42

pilgrisek napsal(a):
to aby mu neumrzla hlavicka??ne sranda

to jsme skousely lenicka si delala tak jsme skousely jediny ajro eo mel dobry

15.12.2007 18:04

sakiron napsal(a):
to jsme skousely lenicka si delala tak jsme skousely jediny ajro eo mel dobry

A konikovi se to libilo mit to na hlave?? Jakoze to vyraběla sama??tak to klobouk dolu pekne

15.12.2007 18:19

pilgrisek napsal(a):
A konikovi se to libilo mit to na hlave?? Jakoze to vyraběla sama??tak to klobouk dolu pekne

jo sama jen tam nemela jeste blinkry tady je nasa Lenicka na mladochovi

15.12.2007 18:23

nervozni kone pri dostihu nevidi veci za sebou soustredi se jen na to co je pred nima

15.12.2007 18:27

sakiron napsal(a):
nervozni kone pri dostihu nevidi veci za sebou soustredi se jen na to co je pred nima

Jee to je pekny konicek (ja mam rada strakačky) tak to je teda šikovna a ty blinkry delala jak?? z nejakeho plastu?nebo to jako koupila primo uz?

15.12.2007 18:56

pilgrisek napsal(a):
Jee to je pekny konicek (ja mam rada strakačky) tak to je teda šikovna a ty blinkry delala jak?? z nejakeho plastu?nebo to jako koupila primo uz?

hojik baruš,zítra sice můžu,ale nevím,jestli mám s Aleškem riskovat jet ven.zítra jsem ho chtěla vzít maličko ještě na lonž a až pak jet ven,ale to bych vlastně mohla i tak,že?aspon by nebyl tak protivnej,ale jestli jedeš ráno,tak to nejedu,protože budu spát

15.12.2007 19:01

causinka2 napsal(a):
hojik baruš,zítra sice můžu,ale nevím,jestli mám s Aleškem riskovat jet ven.zítra jsem ho chtěla vzít maličko ještě na lonž a až pak jet ven,ale to bych vlastně mohla i tak,že?aspon by nebyl tak protivnej,ale jestli jedeš ráno,tak to nejedu,protože budu spát

to se teprv silo a dany kun to ma maly tak to bude ve skrini

15.12.2007 20:01

causinka2 napsal(a):

aha tak to ja nevim kdy pojedu ale nejspis asi kolem poledne Erik zas nemuže nebo co tak sem cely vikend sama tak čas mam...tak kdyžtak bych ti jeste napsala nebo zavolala v kolik bych jela

15.12.2007 20:05

pilgrisek napsal(a):
aha tak to ja nevim kdy pojedu ale nejspis asi kolem poledne Erik zas nemuže nebo co tak sem cely vikend sama tak čas mam...tak kdyžtak bych ti jeste napsala nebo zavolala v kolik bych jela

dobře baruš,pokud bys jela okolo 14 hod. tak bych jelahele,ale chtělo by to promyslet kam by jsme jely,at se zas nedomlouváme stylem:mě je to jedno

15.12.2007 20:12

causinka2 napsal(a):
dobře baruš,pokud bys jela okolo 14 hod. tak bych jelahele,ale chtělo by to promyslet kam by jsme jely,at se zas nedomlouváme stylem:mě je to jedno

No ale stejne se tedka nikam neda poradne jet vsude sracka po poli se propadnes po hlezna cesta klouze jak svina tak nevim

15.12.2007 20:18

pilgrisek napsal(a):
No ale stejne se tedka nikam neda poradne jet vsude sracka po poli se propadnes po hlezna cesta klouze jak svina tak nevim

tak půjdeme jen v kroku,co ty nato?a někam na louky třeba tam za tím mlýnem

15.12.2007 20:19

Potvoru??jej take bobatko?ted uz by nekousla ani mouchu .. ale dobre jak se ty kone mění co?

15.12.2007 20:23

pilgrisek napsal(a):
Potvoru??jej take bobatko?ted uz by nekousla ani mouchu .. ale dobre jak se ty kone mění co?

Můžu se vmísit do hovoru?Který mlýn myslíte?

15.12.2007 20:25

kessidis napsal(a):
Můžu se vmísit do hovoru?Který mlýn myslíte?

ten co je kousek od stáje co mají Švihorovy,hned za kolejemi.bohužel nevím jak to mám blíže popsat

15.12.2007 20:32

Jo ták, taky znám jeden mlýn, ale ten je za Bílovcem. A ta celá stáj patří p.Rokytovi?

15.12.2007 20:33

kessidis napsal(a):
Jo ták, taky znám jeden mlýn, ale ten je za Bílovcem. A ta celá stáj patří p.Rokytovi?

podle mě jo.On vlastní tu dostihovou a parkurovou stáj vlastní Švihorovy

15.12.2007 20:36

causinka2 napsal(a):
podle mě jo.On vlastní tu dostihovou a parkurovou stáj vlastní Švihorovy

Hm drsné, hold je to osobnost.

15.12.2007 20:42

Ne peněz,každý si to nemůže dovolit. mít vlstní stáj.

15.12.2007 20:43

kessidis napsal(a):
Hm drsné, hold je to osobnost.

osobnost nevím,ale dobrej bude,když má za sebou 100 vyhraných klusáckých závodů

15.12.2007 20:44

kessidis napsal(a):
Ne peněz,každý si to nemůže dovolit. mít vlstní stáj.

To je nuda dneska. V telce nic moc.Počítač už mě tež nebaví...

15.12.2007 20:46

causinka2 napsal(a):

No ma tam jen jednouho soukromníka ale slyšela sem prej že dostiháky prodává a nechává si už jen klusáky a cajraky pro dětska... bo holka co jim tam jezdila tak uz nemuze Jinak konici se tam určitě mají fajně v take ohradě teda určitě

15.12.2007 20:47

causinka2 napsal(a):

Tož to jo, a jaký je právník? Nevíš?

15.12.2007 20:53

kessidis napsal(a):
Tož to jo, a jaký je právník? Nevíš?

Vzpomínka na teplejší období....už aby bylo jaro.

15.12.2007 20:56

kessidis napsal(a):
Vzpomínka na teplejší období....už aby bylo jaro.

....

15.12.2007 21:46

kessidis napsal(a):
Zdravím všechny vespolek. Nevíte někdo o nějaké koňařské akci v okolí ? Drezura, parkur, western, country bál.......?

Vím je o Gabrielových v hlučínské hale - 5.ledna.

16.12.2007 14:23

Jo jo Dastin je po Quartetovi.

16.12.2007 15:03

A kolik mu je polobráchovi? nebo kde je ustájený? nebo náhodou povaha....ať to můžu srovnat trošku.

16.12.2007 17:28

Ten panický strach z vody mi něco říká. Dastin je to samé, ani do kaluže nevleze, to raději všecko ostatní,ale vodu ne. A když už je nějaký malý potok- raději dvoumetrový skok,aby ho ta voda nesežrala.

16.12.2007 19:57

kessidis napsal(a):
Ten panický strach z vody mi něco říká. Dastin je to samé, ani do kaluže nevleze, to raději všecko ostatní,ale vodu ne. A když už je nějaký malý potok- raději dvoumetrový skok,aby ho ta voda nesežrala.

caute

16.12.2007 20:03

sakiron napsal(a):
caute

Dasťula už jako hříbě nechtěl do vody, dostat ho do potoka v létě,ani za nic. Taky doufám, že ho to přejde. Zkrátka se musíme ještě hooooodně učit,a docela se už těším. Jo Cindy nechodíš náhodou na country do Bravinného? Nebo nevíš o nějaké akcičce?

17.12.2007 10:26

Ahojky, když už jste u toho Braviného...můžu jen potvrdit, v Bravinném se jenom chlastá

17.12.2007 10:41

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

no, tak já osobně si myslím, že skoro všechny ty rádoby westernové akce - viz. páky, ostruhy a koně svázané, jak to jen jde...jsou spíše právě o tom chlastání...a Bravinné evidentně nebude výjimka..:)))

17.12.2007 11:16

kukinatost napsal(a):
no, tak já osobně si myslím, že skoro všechny ty rádoby westernové akce - viz. páky, ostruhy a koně svázané, jak to jen jde...jsou spíše právě o tom chlastání...a Bravinné evidentně nebude výjimka..:)))

Tak nějak :)) ...ale chudáci koně, když je vidím jet tyhlety "jezdce", tak mám vždycky husí kůži.

17.12.2007 12:44

strelish napsal(a):
Tak nějak :)) ...ale chudáci koně, když je vidím jet tyhlety "jezdce", tak mám vždycky husí kůži.

No právě- tyhle akce co se týče chlastání do němoty nemusím ani náhodou. Jenže kde se koná něco normálního?kam na plesy chodíte vy?nějaké tipy?......

17.12.2007 13:08

kessidis napsal(a):
No právě- tyhle akce co se týče chlastání do němoty nemusím ani náhodou. Jenže kde se koná něco normálního?kam na plesy chodíte vy?nějaké tipy?......

To jsme dvě a kde se něco koná fakt netuším, ale kdyby bylo zas v Hlučíně jak loni, tak se můžem domluvit, ne?

17.12.2007 13:11

strelish napsal(a):
To jsme dvě a kde se něco koná fakt netuším, ale kdyby bylo zas v Hlučíně jak loni, tak se můžem domluvit, ne?

No každopádně, já už nevím kde se mám ptát,na nějaký country bál nebo něco. Mít už prostory, tak neváhám a pořádám něco sama.

17.12.2007 13:16

kessidis napsal(a):
No každopádně, já už nevím kde se mám ptát,na nějaký country bál nebo něco. Mít už prostory, tak neváhám a pořádám něco sama.

Já vím jen o tom, co pořádá Pepa H. toho 5. ledna po té west. akci v hale (trénink s Gabrielovýma), ale to jsou spíš narozky, takže soukromá akce. A ještě navíc najít spřízněnou duši, která nemusí moc pít to je taky umění :))) (a Mira na takové akce vůbec chodit nechce)

17.12.2007 13:42

strelish napsal(a):
Já vím jen o tom, co pořádá Pepa H. toho 5. ledna po té west. akci v hale (trénink s Gabrielovýma), ale to jsou spíš narozky, takže soukromá akce. A ještě navíc najít spřízněnou duši, která nemusí moc pít to je taky umění :))) (a Mira na takové akce vůbec chodit nechce)

Tak já vím akorát o plese co pořádá ze staré vsi ten chlápek(ted si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje) Ale sem tam posledních pár let dycky jinak nevim o nicem asi a stejne se mnou nikdo chodit nikam nechce .. a samotna určitě nepujdu

17.12.2007 14:02

pilgrisek napsal(a):
Tak já vím akorát o plese co pořádá ze staré vsi ten chlápek(ted si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje) Ale sem tam posledních pár let dycky jinak nevim o nicem asi a stejne se mnou nikdo chodit nikam nechce .. a samotna určitě nepujdu

Pilgrisku: a kde se to koná ta akce?

17.12.2007 14:17

kessidis napsal(a):
Pilgrisku: a kde se to koná ta akce?

Adél...z Lukavce myslíš Sokola? Jinak do Hlučína na ten country bál půjdu stopro a do Polomi taky Mohly by jsme se nějak domluvit a vyrazit společně. CO vy na to?

17.12.2007 14:20

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

Che, se musím smát...jakože já na plesy chodím, a to jakože fakt ráda, bo i ráda tancuju...nicméně nesnáším country, takže chodím na ty obyčejné plesy, kde hrajou i normální hudbu, ne jenom čtverylku.)) ale když tak bych klidně s váma vyrazila..akorá přemýšlím, kterého z chlapů naverbuju s sebou...:))už mám lístky na dva plesy v lednu, tož doufám, že se mi to nebude krýt..a jeden je s hokejistama, mm...:))))

17.12.2007 14:32

kukinatost napsal(a):
Che, se musím smát...jakože já na plesy chodím, a to jakože fakt ráda, bo i ráda tancuju...nicméně nesnáším country, takže chodím na ty obyčejné plesy, kde hrajou i normální hudbu, ne jenom čtverylku.)) ale když tak bych klidně s váma vyrazila..akorá přemýšlím, kterého z chlapů naverbuju s sebou...:))už mám lístky na dva plesy v lednu, tož doufám, že se mi to nebude krýt..a jeden je s hokejistama, mm...:))))

Janica, s tebou se každopádně počítá.

17.12.2007 14:38

kukinatost napsal(a):

Hm, tak ja si tak posedim pokecam, ale na plesani me moc neuzije, jsem na tanceni lama (i kdyz teda znam i horsi existence, to zas jo :)) )

17.12.2007 14:39

lufinka napsal(a):
Adél...z Lukavce myslíš Sokola? Jinak do Hlučína na ten country bál půjdu stopro a do Polomi taky Mohly by jsme se nějak domluvit a vyrazit společně. CO vy na to?

V Polomi? Tu se něco koná?

17.12.2007 15:03

strelish napsal(a):
V Polomi? Tu se něco koná?

Jo, ve Velké Polomi bývají supr countráče

17.12.2007 15:04

No o něm no coment

17.12.2007 15:05

strelish napsal(a):
Hm, tak ja si tak posedim pokecam, ale na plesani me moc neuzije, jsem na tanceni lama (i kdyz teda znam i horsi existence, to zas jo :)) )

To mě to tež nic neříká. Já tam chodím si hlavně pokecat a něco málo popít. No ale loni jsme s Klárkou fajně trsaly

17.12.2007 15:44

To já bych si i trsla,ale drahá polovička odmítá se mnou tancovat z důvodu, že to sám neumí. Takže na plesy chodí jenom kvůli mě- samou mě nepustí nikam- žárlivka.

17.12.2007 15:46

kessidis napsal(a):
To já bych si i trsla,ale drahá polovička odmítá se mnou tancovat z důvodu, že to sám neumí. Takže na plesy chodí jenom kvůli mě- samou mě nepustí nikam- žárlivka.

Jo a v te Polomi teda nic moc. Malej nervanej sálek. A tombola o ničem.To kdyby někde hráli tu pravou americkou country- jako u mě doma v compu,to by bylo jiné kafe.

17.12.2007 16:43

kessidis napsal(a):
Jo a v te Polomi teda nic moc. Malej nervanej sálek. A tombola o ničem.To kdyby někde hráli tu pravou americkou country- jako u mě doma v compu,to by bylo jiné kafe.

No tak já tam ráda chodím,jak už jsem zmiňovala, hlavně pokecat a tak. No a v té Polomi je vždycky spoustá známých, takže sranda Ale kdybych měla hodnotit jen ten country bál, tak v Hlučíně je na lepší úrovni.

17.12.2007 16:53

dakotka napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))

Mm, tak já sa tanca nebojím..:) se nebojte, já vás vytáhnu aaspoň trochu musí rytmus cítit každý...no, jdu a chvilku za kamoškou do hospy, oře jsme zavřela a po 6. jedu do toho kina...tož si to tu užijte..:) tak čus baby fajný večer přeju:))

17.12.2007 17:15

kukinatost napsal(a):
Mm, tak já sa tanca nebojím..:) se nebojte, já vás vytáhnu aaspoň trochu musí rytmus cítit každý...no, jdu a chvilku za kamoškou do hospy, oře jsme zavřela a po 6. jedu do toho kina...tož si to tu užijte..:) tak čus baby fajný večer přeju:))

počítá se k ostrvě i Třinec? -teda blízké okolí Třince?:) - já jen že bych se k Vám vetřela:)

17.12.2007 17:30

santosek napsal(a):
počítá se k ostrvě i Třinec? -teda blízké okolí Třince?:) - já jen že bych se k Vám vetřela:)

Vítej Ingrid Koukám, že taky jezdíš westernově Tak nám o sobě něco písni

17.12.2007 17:41

lufinka napsal(a):
Vítej Ingrid Koukám, že taky jezdíš westernově Tak nám o sobě něco písni

dík za milé přivítání:)..jj jezdím western-ale jen rekreačně:) zatím:) no co byste o mě chtěly vědět?:) konka mám půl roku, jinak jezdím od 7 let závodně-nejdřív to byly parkůry a tak podobně:) a po koupi vlatního jen western...koník se jmenuje Santos:) je mu 7, je to takové telátko:) má přes 160 v kohoutku:) matka je hucul s norikem, otec je ČT:)..jezdíme na parelce nebo jen bez ničeho:)

17.12.2007 17:45

santosek napsal(a):
dík za milé přivítání:)..jj jezdím western-ale jen rekreačně:) zatím:) no co byste o mě chtěly vědět?:) konka mám půl roku, jinak jezdím od 7 let závodně-nejdřív to byly parkůry a tak podobně:) a po koupi vlatního jen western...koník se jmenuje Santos:) je mu 7, je to takové telátko:) má přes 160 v kohoutku:) matka je hucul s norikem, otec je ČT:)..jezdíme na parelce nebo jen bez ničeho:)

Hezký koníček No a koukám, že tam máte taky krásné prostředí na vyjížďky, co? To já jen tiše závidím.

17.12.2007 17:49

lufinka napsal(a):
Hezký koníček No a koukám, že tam máte taky krásné prostředí na vyjížďky, co? To já jen tiše závidím.

díky:) jooo protředí je výborné- i když né každá sousedka přenese přes srdce, že ji koník projede kolem branky a nedejbože šlápne na trs trávy:)

17.12.2007 18:01

není co obdivovat..věřím že by to zvládl každý z vás levou zadní..není v tom žádný zakopaný pes...koník je jak soudek..spíš jak pořádný sud! máš nějaké photo tvého ihá? nebo webovky?

hubertka

17.12.2007 18:03

Jééé Ingrid,tak to si v létě k tobě uděláme vandr a ty nás potaháš po té vaši krásné krajince

17.12.2007 18:06

santosek napsal(a):
není co obdivovat..věřím že by to zvládl každý z vás levou zadní..není v tom žádný zakopaný pes...koník je jak soudek..spíš jak pořádný sud! máš nějaké photo tvého ihá? nebo webovky?

hubertka

Ahojík,taky tě vítám,koukám to je z Hubertky u Saši Modlitbové,ne?

17.12.2007 18:11

lufinka napsal(a):
Jééé Ingrid,tak to si v létě k tobě uděláme vandr a ty nás potaháš po té vaši krásné krajince

Ahojky Dáji, jakpak se máš? A co miminko, bude? Nebo se ještě na něm teprv pracuje?

17.12.2007 18:12

lufinka napsal(a):

no jasne!!neni problem! ustajim zadarmo, provedu:) pak zajdem na pivko! a mona bude i ukazka cirkusovych kousku:-D

17.12.2007 18:14

santosek napsal(a):
no jasne!!neni problem! ustajim zadarmo, provedu:) pak zajdem na pivko! a mona bude i ukazka cirkusovych kousku:-D

Jak to to tu vidím, nemůžu se dočkat jara, léta, podzimu zimu přeskočíme.

17.12.2007 18:15

lufinka napsal(a):
Ahojky Dáji, jakpak se máš? A co miminko, bude? Nebo se ještě na něm teprv pracuje?

čauky Zlatko.no mám se vcelku fajn,ale za poslední dva dny jsem unavená jak kotě,plno práce a ještě jsem máti pomáhala dávat dokupy byt,protože si tam dávaly plastové okna,tak jsme to dávaly dopucu.dneska jsem strávila půl dne na krevním centru,jsem myslela,že už nemám zadek,jak jsem ho z toho sezení necítilamiminko zatím nebude,chci nejdřív dát nějak dokupy to zdraví kluků a pak se nato teprve vrhnem,teda pokud mojeho dřív nezaškrtímA jakpak se máš ty?Co ruka?

17.12.2007 18:18

causinka2 napsal(a):
Ahojík,taky tě vítám,koukám to je z Hubertky u Saši Modlitbové,ne?

jojo je to u Saši:)

17.12.2007 18:19

Ahojik Adél.Jen ti chci říct k tomu udidlu,Alešek je na udidlo taky dost protivnej a furt hází hlavou,ale na ohlávce je klidnější a líp ovladatelnej,tak to zkus třeba nejdřív párkrát v ohradě,pokud v ní máte dost místa a pak to zkus ven.Copak ti je,že jsi marod?

17.12.2007 18:19

kessidis napsal(a):
Jak to to tu vidím, nemůžu se dočkat jara, léta, podzimu zimu přeskočíme.

Zdravím.. Hele to neřikej jen tak my tě berem za slovo a v letě nas tam maš jak na koni i s konma No jen chcu videt jak to bude kdyz tu ma polovina lidi kobylyHolky smula ale asi vas pripustim v noci

17.12.2007 18:20

santosek napsal(a):

Tak to je super. Už se těším

17.12.2007 18:21

santosek napsal(a):
jojo je to u Saši:)

tak když znáš Sašu,tak budeš znát i Clasica,ne?Protože toho bobka jsem si odvezla já

17.12.2007 18:21

pilgrisek napsal(a):
Zdravím.. Hele to neřikej jen tak my tě berem za slovo a v letě nas tam maš jak na koni i s konma No jen chcu videt jak to bude kdyz tu ma polovina lidi kobylyHolky smula ale asi vas pripustim v noci

To by bylo vtipné, kdybych pak zjistila, že Doris je v tom...Ona je taková dajná, tak si myslím, že by to bylo dost reálné

17.12.2007 18:22

jo Santosek mi pod sedlem dělá hotové rodea , ale jen pokud jedeme s dalším koněm, když jedu sama, je klid:) snažím se ho to odnaučit a docela se mi to daří:) nemám sedlo, tak jezdímjen bez:) tak ho to musím chtě nechtě odnaučit:)

17.12.2007 18:25

causinka2 napsal(a):
tak když znáš Sašu,tak budeš znát i Clasica,ne?Protože toho bobka jsem si odvezla já

jééé ty maš Clasika? byl to bomba koník co se týká přiježděnoxti..ale v hlavě chudák to má pomotané:)

17.12.2007 18:26

lufinka napsal(a):
To by bylo vtipné, kdybych pak zjistila, že Doris je v tom...Ona je taková dajná, tak si myslím, že by to bylo dost reálné

No vidíš aspon by si měla mimčotřeba by bylo i pěkné

Přidejte reakci

Přidat smajlík