causinka2
napsal(a):
hejjj není možný,kdo se to na nás přišel juknout?ani nemluv.navíc jsem před chvíli musela zahnat koně domů,protože ten smradoch Clasic si otevřel branku
No Doris dnešek trávila den tím, že mi okusovala jehličnatý stromek i když měla venku hromadu sena. Vždycky utrhla nějakou větvičku a pak sežrala. Fakt nechápu. Doufám, že ji z toho nic nebude..
lufinka
napsal(a):
No Doris dnešek trávila den tím, že mi okusovala jehličnatý stromek i když měla venku hromadu sena. Vždycky utrhla nějakou větvičku a pak sežrala. Fakt nechápu. Doufám, že ji z toho nic nebude..
to clasic žere listí,ale musí být na větvy,ze země ho nežere.a snědla toho moc?z toho by jí nemělo nic být,ne?
dakotka
napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))
Baf tak sem tady zas. dneska sem byla venku sice hrozna kosa ale ze by ta zem zamrzla to ne.. vsude sračka ale hrozna a velke kaluze akorat cesta klouze
pilgrisek
napsal(a):
Baf tak sem tady zas. dneska sem byla venku sice hrozna kosa ale ze by ta zem zamrzla to ne.. vsude sračka ale hrozna a velke kaluze akorat cesta klouze
Je to v háji takový terén. Naše banda je nabušená jak arabi, a jít v tomhle snima ven je na zabití. Navíc ten můj se bojí vody-tzn.kaluží taky. No co kdyby ho to chtělo sežrat ta voda přece.
dakotka
napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))
No tak lidiii kde ste kdo?? Mimochodem Daji v pondeli ja chodim do haly at mam na stredu aspon trochu prijezdeno bo kdyby byl rozlitanej nebo ani nevylitanej tak by skokovka potom byla na nic. Tak leda jindyco zitra nemas cas?
pilgrisek
napsal(a):
No tak lidiii kde ste kdo?? Mimochodem Daji v pondeli ja chodim do haly at mam na stredu aspon trochu prijezdeno bo kdyby byl rozlitanej nebo ani nevylitanej tak by skokovka potom byla na nic. Tak leda jindyco zitra nemas cas?
hojte
pilgrisek
napsal(a):
to aby mu neumrzla hlavicka??ne sranda
to jsme skousely lenicka si delala tak jsme skousely jediny ajro eo mel dobry
pilgrisek
napsal(a):
A konikovi se to libilo mit to na hlave?? Jakoze to vyraběla sama??tak to klobouk dolu pekne
jo sama jen tam nemela jeste blinkry tady je nasa Lenicka na mladochovi
nervozni kone pri dostihu nevidi veci za sebou soustredi se jen na to co je pred nima
sakiron
napsal(a):
nervozni kone pri dostihu nevidi veci za sebou soustredi se jen na to co je pred nima
Jee to je pekny konicek (ja mam rada strakačky) tak to je teda šikovna a ty blinkry delala jak?? z nejakeho plastu?nebo to jako koupila primo uz?
pilgrisek
napsal(a):
Jee to je pekny konicek (ja mam rada strakačky) tak to je teda šikovna a ty blinkry delala jak?? z nejakeho plastu?nebo to jako koupila primo uz?
hojik baruš,zítra sice můžu,ale nevím,jestli mám s Aleškem riskovat jet ven.zítra jsem ho chtěla vzít maličko ještě na lonž a až pak jet ven,ale to bych vlastně mohla i tak,že?aspon by nebyl tak protivnej,ale jestli jedeš ráno,tak to nejedu,protože budu spát
causinka2
napsal(a):
hojik baruš,zítra sice můžu,ale nevím,jestli mám s Aleškem riskovat jet ven.zítra jsem ho chtěla vzít maličko ještě na lonž a až pak jet ven,ale to bych vlastně mohla i tak,že?aspon by nebyl tak protivnej,ale jestli jedeš ráno,tak to nejedu,protože budu spát
to se teprv silo a dany kun to ma maly tak to bude ve skrini
causinka2
napsal(a):
aha tak to ja nevim kdy pojedu ale nejspis asi kolem poledne Erik zas nemuže nebo co tak sem cely vikend sama tak čas mam...tak kdyžtak bych ti jeste napsala nebo zavolala v kolik bych jela
pilgrisek
napsal(a):
aha tak to ja nevim kdy pojedu ale nejspis asi kolem poledne Erik zas nemuže nebo co tak sem cely vikend sama tak čas mam...tak kdyžtak bych ti jeste napsala nebo zavolala v kolik bych jela
dobře baruš,pokud bys jela okolo 14 hod. tak bych jelahele,ale chtělo by to promyslet kam by jsme jely,at se zas nedomlouváme stylem:mě je to jedno
Potvoru??jej take bobatko?ted uz by nekousla ani mouchu .. ale dobre jak se ty kone mění co?
causinka2
napsal(a):
osobnost nevím,ale dobrej bude,když má za sebou 100 vyhraných klusáckých závodů
No ma tam jen jednouho soukromníka ale slyšela sem prej že dostiháky prodává a nechává si už jen klusáky a cajraky pro dětska... bo holka co jim tam jezdila tak uz nemuze Jinak konici se tam určitě mají fajně v take ohradě teda určitě
kessidis
napsal(a):
Tož to jo, a jaký je právník? Nevíš?
Vzpomínka na teplejší období....už aby bylo jaro.
kessidis
napsal(a):
Vzpomínka na teplejší období....už aby bylo jaro.
....
kessidis
napsal(a):
Ten panický strach z vody mi něco říká. Dastin je to samé, ani do kaluže nevleze, to raději všecko ostatní,ale vodu ne. A když už je nějaký malý potok- raději dvoumetrový skok,aby ho ta voda nesežrala.
caute
kukinatost
napsal(a):
no, tak já osobně si myslím, že skoro všechny ty rádoby westernové akce - viz. páky, ostruhy a koně svázané, jak to jen jde...jsou spíše právě o tom chlastání...a Bravinné evidentně nebude výjimka..:)))
Tak nějak :)) ...ale chudáci koně, když je vidím jet tyhlety "jezdce", tak mám vždycky husí kůži.
kessidis
napsal(a):
No každopádně, já už nevím kde se mám ptát,na nějaký country bál nebo něco. Mít už prostory, tak neváhám a pořádám něco sama.
Já vím jen o tom, co pořádá Pepa H. toho 5. ledna po té west. akci v hale (trénink s Gabrielovýma), ale to jsou spíš narozky, takže soukromá akce. A ještě navíc najít spřízněnou duši, která nemusí moc pít to je taky umění :))) (a Mira na takové akce vůbec chodit nechce)
strelish
napsal(a):
Já vím jen o tom, co pořádá Pepa H. toho 5. ledna po té west. akci v hale (trénink s Gabrielovýma), ale to jsou spíš narozky, takže soukromá akce. A ještě navíc najít spřízněnou duši, která nemusí moc pít to je taky umění :))) (a Mira na takové akce vůbec chodit nechce)
Tak já vím akorát o plese co pořádá ze staré vsi ten chlápek(ted si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje) Ale sem tam posledních pár let dycky jinak nevim o nicem asi
a stejne se mnou nikdo chodit nikam nechce .. a samotna určitě nepujdu
dakotka
napsal(a):
dneska nějak mrtvo)))
Che, se musím smát...jakože já na plesy chodím, a to jakože fakt ráda, bo i ráda tancuju...nicméně nesnáším country, takže chodím na ty obyčejné plesy, kde hrajou i normální hudbu, ne jenom čtverylku.)) ale když tak bych klidně s váma vyrazila..akorá přemýšlím, kterého z chlapů naverbuju s sebou...:))už mám lístky na dva plesy v lednu, tož doufám, že se mi to nebude krýt..a jeden je s hokejistama, mm...:))))
kukinatost
napsal(a):
Che, se musím smát...jakože já na plesy chodím, a to jakože fakt ráda, bo i ráda tancuju...nicméně nesnáším country, takže chodím na ty obyčejné plesy, kde hrajou i normální hudbu, ne jenom čtverylku.)) ale když tak bych klidně s váma vyrazila..akorá přemýšlím, kterého z chlapů naverbuju s sebou...:))už mám lístky na dva plesy v lednu, tož doufám, že se mi to nebude krýt..a jeden je s hokejistama, mm...:))))
Janica, s tebou se každopádně počítá.
kukinatost
napsal(a):
Hm, tak ja si tak posedim pokecam, ale na plesani me moc neuzije, jsem na tanceni lama (i kdyz teda znam i horsi existence, to zas jo :)) )
kessidis
napsal(a):
To já bych si i trsla,ale drahá polovička odmítá se mnou tancovat z důvodu, že to sám neumí. Takže na plesy chodí jenom kvůli mě- samou mě nepustí nikam- žárlivka.
Jo a v te Polomi teda nic moc. Malej nervanej sálek. A tombola o ničem.To kdyby někde hráli tu pravou americkou country- jako u mě doma v compu,to by bylo jiné kafe.
kessidis
napsal(a):
Jo a v te Polomi teda nic moc. Malej nervanej sálek. A tombola o ničem.To kdyby někde hráli tu pravou americkou country- jako u mě doma v compu,to by bylo jiné kafe.
No tak já tam ráda chodím,jak už jsem zmiňovala, hlavně pokecat a tak. No a v té Polomi je vždycky spoustá známých, takže sranda Ale kdybych měla hodnotit jen ten country bál, tak v Hlučíně je na lepší úrovni.
kukinatost
napsal(a):
Mm, tak já sa tanca nebojím..:) se nebojte, já vás vytáhnu aaspoň trochu musí rytmus cítit každý...no, jdu a chvilku za kamoškou do hospy, oře jsme zavřela a po 6. jedu do toho kina...tož si to tu užijte..:) tak čus baby fajný večer přeju:))
počítá se k ostrvě i Třinec? -teda blízké okolí Třince?:) - já jen že bych se k Vám vetřela:)
lufinka
napsal(a):
Vítej Ingrid Koukám, že taky jezdíš westernově
Tak nám o sobě něco písni
dík za milé přivítání:)..jj jezdím western-ale jen rekreačně:) zatím:) no co byste o mě chtěly vědět?:) konka mám půl roku, jinak jezdím od 7 let závodně-nejdřív to byly parkůry a tak podobně:) a po koupi vlatního jen western...koník se jmenuje Santos:) je mu 7, je to takové telátko:) má přes 160 v kohoutku:) matka je hucul s norikem, otec je ČT:)..jezdíme na parelce nebo jen bez ničeho:)
santosek
napsal(a):
dík za milé přivítání:)..jj jezdím western-ale jen rekreačně:) zatím:) no co byste o mě chtěly vědět?:) konka mám půl roku, jinak jezdím od 7 let závodně-nejdřív to byly parkůry a tak podobně:) a po koupi vlatního jen western...koník se jmenuje Santos:) je mu 7, je to takové telátko:) má přes 160 v kohoutku:) matka je hucul s norikem, otec je ČT:)..jezdíme na parelce nebo jen bez ničeho:)
Hezký koníček No a koukám, že tam máte taky krásné prostředí na vyjížďky, co? To já jen tiše závidím.
lufinka
napsal(a):
Hezký koníček No a koukám, že tam máte taky krásné prostředí na vyjížďky, co? To já jen tiše závidím.
díky:) jooo protředí je výborné- i když né každá sousedka přenese přes srdce, že ji koník projede kolem branky a nedejbože šlápne na trs trávy:)
není co obdivovat..věřím že by to zvládl každý z vás levou zadní..není v tom žádný zakopaný pes...koník je jak soudek..spíš jak pořádný sud! máš nějaké photo tvého ihá? nebo webovky?
hubertka
Jééé Ingrid,tak to si v létě k tobě uděláme vandr a ty nás potaháš po té vaši krásné krajince
lufinka
napsal(a):
Jééé Ingrid,tak to si v létě k tobě uděláme vandr a ty nás potaháš po té vaši krásné krajince
no jasne!!neni problem! ustajim zadarmo, provedu:) pak zajdem na pivko! a mona bude i ukazka cirkusovych kousku:-D
lufinka
napsal(a):
Ahojky Dáji, jakpak se máš? A co miminko, bude? Nebo se ještě na něm teprv pracuje?
čauky Zlatko.no mám se vcelku fajn,ale za poslední dva dny jsem unavená jak kotě,plno práce a ještě jsem máti pomáhala dávat dokupy byt,protože si tam dávaly plastové okna,tak jsme to dávaly dopucu.dneska jsem strávila půl dne na krevním centru,jsem myslela,že už nemám zadek,jak jsem ho z toho sezení necítila
miminko zatím nebude,chci nejdřív dát nějak dokupy to zdraví kluků a pak se nato teprve vrhnem,teda pokud mojeho dřív nezaškrtím
A jakpak se máš ty?Co ruka?
causinka2
napsal(a):
Ahojík,taky tě vítám,koukám to je z Hubertky u Saši Modlitbové,ne?
jojo je to u Saši:)
kessidis
napsal(a):
Jak to to tu vidím, nemůžu se dočkat jara, léta, podzimu zimu přeskočíme.
Zdravím.. Hele to neřikej jen tak my tě berem za slovo a v letě nas tam maš jak na koni i s konma No jen chcu videt jak to bude kdyz tu ma polovina lidi kobyly
Holky smula ale asi vas pripustim v noci
santosek
napsal(a):
jojo je to u Saši:)
tak když znáš Sašu,tak budeš znát i Clasica,ne?Protože toho bobka jsem si odvezla já
pilgrisek
napsal(a):
Zdravím.. Hele to neřikej jen tak my tě berem za slovo a v letě nas tam maš jak na koni i s konma No jen chcu videt jak to bude kdyz tu ma polovina lidi kobyly
Holky smula ale asi vas pripustim v noci
To by bylo vtipné, kdybych pak zjistila, že Doris je v tom...Ona je taková dajná, tak si myslím, že by to bylo dost reálné
jo Santosek mi pod sedlem dělá hotové rodea , ale jen pokud jedeme s dalším koněm, když jedu sama, je klid:) snažím se ho to odnaučit a docela se mi to daří:) nemám sedlo, tak jezdímjen bez:) tak ho to musím chtě nechtě odnaučit:)