santosek
napsal(a):
tak..jsem ještě doodpovídala na minulé diskuzi:) a ono se to tam kupodivu vlezlo i když je tam pořád napsáno jen 127:)...no ale určitě s váma v létě počítám! myslím to vážně...
jj mám Clasulku,sice je to lump,dost věcí mi tu zničil,ale jinak v pohodě,hrozně rchle jsem si ho oblíbila.je fajnej,jen k němu člověk musí najít cestu a vědět jak na něj.jsem zvědavá jak mu to přes sezonu půjde na parkurech,bude na něm skákat pilgrisek odsud z fora
causinka2
napsal(a):
jj mám Clasulku,sice je to lump,dost věcí mi tu zničil,ale jinak v pohodě,hrozně rchle jsem si ho oblíbila.je fajnej,jen k němu člověk musí najít cestu a vědět jak na něj.jsem zvědavá jak mu to přes sezonu půjde na parkurech,bude na něm skákat pilgrisek odsud z fora
no já bych z toho strach neměla:) clasula je fakt dobrý..jen mu trochu spravit tu hlavu... myslím ze to bude milionový kun
santosek
napsal(a):
no já bych z toho strach neměla:) clasula je fakt dobrý..jen mu trochu spravit tu hlavu... myslím ze to bude milionový kun
taky si to myslím.on je bobek fakt poklad,jen se s ním musí opravdu dělat denně,protože už pak má zase strach,že mu chce někdo ublížit
nevíš kdo to s ním místo Saši dělal ze země?tys to asi nebyla,nebo jo?
santosek
napsal(a):
JJ vsak dobre Daji zas tak na to nespecham i když už se těším Sem byla dneska v hale a dokonce sem poprve nemusela ani pobizet .. ty dostihove granule asi vazne pusobi
sem zvedava na skokovku ve stredu
Hele a kdyby nahodou to s tim ze mam hrebcaka nejak vadilo tak bych treba mohla jet na clasovi
co??
pilgrisek
napsal(a):
JJ vsak dobre Daji zas tak na to nespecham i když už se těším Sem byla dneska v hale a dokonce sem poprve nemusela ani pobizet .. ty dostihove granule asi vazne pusobi
sem zvedava na skokovku ve stredu
Hele a kdyby nahodou to s tim ze mam hrebcaka nejak vadilo tak bych treba mohla jet na clasovi
co??
Baruš klidně,ty víš,že tobě Clasica svěřímJsem si dneska plánovala vyjíždku a zas houby,jen kvůli tomu krevnímu centru,příště tam s Alešem nejedu
Jo a baruško ta vánoční vyjíždka nevýjde,máti dojede dopoledne:o(jo a vypálím ti i ty horory,to jsem hodná,že?
causinka2
napsal(a):
tak si zkus pořídit tu ohlávku co mám já,ten nánosník naní je zesílený a podle mě je to lepší než klasická parelka.Aspon co se týče těch začátku ježdění na ohlávce.
Tak tohle mě taky napadlo zkusit to jen na ohlávce,ale po shlédnutí arabského divadla v ohradě a chození po předních mě to přešlo a vyčkám jara.
causinka2
napsal(a):
taky si to myslím.on je bobek fakt poklad,jen se s ním musí opravdu dělat denně,protože už pak má zase strach,že mu chce někdo ublížit
nevíš kdo to s ním místo Saši dělal ze země?tys to asi nebyla,nebo jo?
taky cvičím, ale clasu jsem nedělala..cvičila ho Natálka Lachová...má haflingerku sally..Natálka je široko daleko nejlepší člověk co se týká těchto věcí-zpravování koní, horsemanshipu a tak..doporučuju..jsme sousedky.
na fotce natálka a Sally
santosek
napsal(a):
taky cvičím, ale clasu jsem nedělala..cvičila ho Natálka Lachová...má haflingerku sally..Natálka je široko daleko nejlepší člověk co se týká těchto věcí-zpravování koní, horsemanshipu a tak..doporučuju..jsme sousedky.
na fotce natálka a Sally
jéé a nemohla bys jí poprosit,jestli by mi nepísla mail,co s clasicem dělaly a tak,abych se třeba inspirovala,víš.clasic je v tomhle šikulka.ted mě tak napadlo,není to ta holka co jela na té jedné hubertce s tím pokresleným koníkem?vypadal hezky
kessidis
napsal(a):
Tak něco pro zasmání... Nejsmutnější zvíře na světě je muž, protože má prsa bez mléka,
ptáka bez křídel,
vejce bez skořápky
a pytel bez peněz.
Údajně až 80% žen se nevdá, protože zjistily, že kvůli 70ti gramům klobásy se nevyplatí chovat doma celé
prase!
Kdo má větší cenu?
Muž nebo žena?
No jednoznačně žena!
A proč?
Muž: dvě vejce 6,- Kč,
jeden párek = 8,- Kč.
Žena: jedna koza = 2500,- Kč,
druhá koza = 2500,-Kč
a bobr je chráněný zákonem, cena je nevyčíslitelná!
!
causinka2
napsal(a):
jéé a nemohla bys jí poprosit,jestli by mi nepísla mail,co s clasicem dělaly a tak,abych se třeba inspirovala,víš.clasic je v tomhle šikulka.ted mě tak napadlo,není to ta holka co jela na té jedné hubertce s tím pokresleným koníkem?vypadal hezky
jo jo je to ona:)
no najdi si její kontakt na www.happyjumping.estranky.cz at me nezprdne ze rozdavam jeji mail:)
Nelibi?? ještě jich znam plno o židech to sme tu už jen sami dvě?? .... Lidičky uskutečníme teda v létě ten vandr někam?? ja už sem totiž zapoměla s kým sme se domlouvali.. Jen vubec netusim jak to udělam s tim svojim konikem.Ja bych totiž chtěla jet s ním. Ale stejně myslím že on nepozná rozdíl mezi valachem a kobylou
santosek
napsal(a):
jo jo je to ona:)
no najdi si její kontakt na www.happyjumping.estranky.cz at me nezprdne ze rozdavam jeji mail:)
nějak tam její mail němůžu najít,tak kdybys jí potkala a mohla jí říct,že bych byla ráda,kdyby se mi ozvala?ty jsi Clasulku znala nějak blíž nebo jen z doslechu?
pilgrisek
napsal(a):
Nelibi?? ještě jich znam plno o židech to sme tu už jen sami dvě?? .... Lidičky uskutečníme teda v létě ten vandr někam?? ja už sem totiž zapoměla s kým sme se domlouvali.. Jen vubec netusim jak to udělam s tim svojim konikem.Ja bych totiž chtěla jet s ním. Ale stejně myslím že on nepozná rozdíl mezi valachem a kobylou
no taky bych baruš řekla
causinka2
napsal(a):
nějak tam její mail němůžu najít,tak kdybys jí potkala a mohla jí říct,že bych byla ráda,kdyby se mi ozvala?ty jsi Clasulku znala nějak blíž nebo jen z doslechu?
jj reknu, ona je tad yjen na vikendy-studuje stredni umeleckou skolu v ostrave:)
jo znala.vice mene...nez jsem si koupila santose, byl ustajeny v Jablunkove u p.Kantora jeste s jednou arabskou slecnou...a tak jsem tam zacala na nem jezdit a rozhodla si ho koupit..a jelikoz jsem mela pastviny hned vedle JK od sasi modlitbove, tak jsem tam koniky obcas zahledla, a taky jsem videla jak natálka clasu cvici...jinak sasa moc kone do vybehu nepousti, tak jich bylo viset..obcas..
pilgrisek
napsal(a):
no kdbyste jely k nam:) muzu konika zapujcit:) abys nemusela tahat hrebce..pokud jsem spravne pochopila..:) mam jeste jednoho na jezdeni:)
matysek
santosek
napsal(a):
jj reknu, ona je tad yjen na vikendy-studuje stredni umeleckou skolu v ostrave:)
jo znala.vice mene...nez jsem si koupila santose, byl ustajeny v Jablunkove u p.Kantora jeste s jednou arabskou slecnou...a tak jsem tam zacala na nem jezdit a rozhodla si ho koupit..a jelikoz jsem mela pastviny hned vedle JK od sasi modlitbove, tak jsem tam koniky obcas zahledla, a taky jsem videla jak natálka clasu cvici...jinak sasa moc kone do vybehu nepousti, tak jich bylo viset..obcas..
nepouští?já právě myslela,že jo.Ale ten její novej koník-Lago je taky fešnej koník.Akorát potom co jsem o Saše slyšela tak nevím jak to s ním dopadneJsem chtěla jet tenkrát na hubertku k Saše se svým druhým konouchem,ale kvůli té vzdálenosti a financím jsem to vzdala
causinka2
napsal(a):
nepouští?já právě myslela,že jo.Ale ten její novej koník-Lago je taky fešnej koník.Akorát potom co jsem o Saše slyšela tak nevím jak to s ním dopadneJsem chtěla jet tenkrát na hubertku k Saše se svým druhým konouchem,ale kvůli té vzdálenosti a financím jsem to vzdala
no..mě sice saša nic neudělala, ale ...jako mě je to jedno..nemám ji v lásce..nelíbí se mi její zacházení s koňmi..diví se že má dušné koně, ale ve výběhu jsou jendou za čas na pár hodin, a jinak se nudí v boxech,,, ten její nový..je hezký...ale podle toho co jsem zase slyšela já, je to asi to jediné...co se s nim dělalo ze země, neslyšela jsem na něj kladné názory
škoda žes nepřijela:) ale chápu že peníze papá koník...jako asi všem
santosek
napsal(a):
no..mě sice saša nic neudělala, ale ...jako mě je to jedno..nemám ji v lásce..nelíbí se mi její zacházení s koňmi..diví se že má dušné koně, ale ve výběhu jsou jendou za čas na pár hodin, a jinak se nudí v boxech,,, ten její nový..je hezký...ale podle toho co jsem zase slyšela já, je to asi to jediné...co se s nim dělalo ze země, neslyšela jsem na něj kladné názory
škoda žes nepřijela:) ale chápu že peníze papá koník...jako asi všem
někdo s Lagem dělal ze země?No jako Saša už mi psala,že je to taky pěkné kvítko a to je teprve mladochno právě,kdyby to bylo blíž,tak by to vyšlo,ale ta dálka:o(Ale s pilgriskem plánujeme na jaře udělat takovou dámskou hubertovku u nás,tak kdybys chtěla,můžeš dojet
No já právě o tom zacházení taky slyšela svý a nějak zvlášt mě to nenadchlo,potom co si prej Clasic ještě před Sašou prožil mu to zacházení Saši vůči němu ještě určo přidalo
causinka2
napsal(a):
někdo s Lagem dělal ze země?No jako Saša už mi psala,že je to taky pěkné kvítko a to je teprve mladochno právě,kdyby to bylo blíž,tak by to vyšlo,ale ta dálka:o(Ale s pilgriskem plánujeme na jaře udělat takovou dámskou hubertovku u nás,tak kdybys chtěla,můžeš dojet
No já právě o tom zacházení taky slyšela svý a nějak zvlášt mě to nenadchlo,potom co si prej Clasic ještě před Sašou prožil mu to zacházení Saši vůči němu ještě určo přidalo
no dělal..ale jen trochu..jako komunikaci...no na jare nevim co bude, jak na tom budu financne navic se v cervnu nebo cervenci stehuju do Zlina, tak uvidim no..a taky me cekaji statnice, tak toho bude asi hodne...no taky jsem slysela jak bylo s Clasikem zacházeno pred sasou..je fakt, ze sasa ho hodne spravila...a ze z nej udelala spickove prijezdeneho kone..ale nevidela mu do duse..sasa je vybusny clovek, a to clasovi taky nepridalo
santosek
napsal(a):
no dělal..ale jen trochu..jako komunikaci...no na jare nevim co bude, jak na tom budu financne navic se v cervnu nebo cervenci stehuju do Zlina, tak uvidim no..a taky me cekaji statnice, tak toho bude asi hodne...no taky jsem slysela jak bylo s Clasikem zacházeno pred sasou..je fakt, ze sasa ho hodne spravila...a ze z nej udelala spickove prijezdeneho kone..ale nevidela mu do duse..sasa je vybusny clovek, a to clasovi taky nepridalo
jj to jsem si taky všimla,stačilo mi to při nakládání Clasulky,když se mu nechtělo do vozíku.ale tak ted už je mu u nás snad líp,kadopádně po psychické stránce určitě,jen kdyby na něj bylo víc času:o(Jéé do Zlína,tam ted bydlí moje kámoška co má taky koníky
causinka2
napsal(a):
jj to jsem si taky všimla,stačilo mi to při nakládání Clasulky,když se mu nechtělo do vozíku.ale tak ted už je mu u nás snad líp,kadopádně po psychické stránce určitě,jen kdyby na něj bylo víc času:o(Jéé do Zlína,tam ted bydlí moje kámoška co má taky koníky
jo? ve zline jsem bydlela 4 roky, kdyz jsem tam delala stredni skolu, a jezdila jsem tam snad vsude kde se dalo:) mozna ji znam:)
na fotce Fist ze zlína-hypoterapeut-stáj p. Stravy, Jaroslavice:)
santosek
napsal(a):
jo? ve zline jsem bydlela 4 roky, kdyz jsem tam delala stredni skolu, a jezdila jsem tam snad vsude kde se dalo:) mozna ji znam:)
na fotce Fist ze zlína-hypoterapeut-stáj p. Stravy, Jaroslavice:)
Alžběta Davidová,ty koníky má spíše její máti,mají doma dvě kobylky a jezdí western rekreačně.koníky má ale kousek od Zlína,ted si nevzpomenu jak se to jmenuje přesně
kessidis
napsal(a):
Barčo, a ským chodí do výběhů? Myslím tím tvého hřebčáka?
A takhle jsme vypadali po narození- jak malé oslátko-
kessidis
napsal(a):
Barčo, a ským chodí do výběhů? Myslím tím tvého hřebčáka?
S dvěma valachama teda předtim byl jeden hřebec ale ted uz je valach a byl předtim aji s 5 dalšima hřebčakama ale s těma probouraly ohradu a zdrhly tak už davam jen s těma dvěma oni si pohrajou bo budou mit všichni 4 roky tak sou tak nastejno a kamaradi nehorazni... To pilgrin se kamarádí se všema aji s konikama od Daji chodí ven když sem u ní .. prostě kdo se naskytne
causinka2
napsal(a):
toho valacha myslíš Clasulku?
No myslim bud clasulku a kdyby ne tak bych urcite nekoho sehnala.. ale clasula je nej.. už se těším až začnem trénovat.. A pilin když sem si ho kupovala:
pilgrisek
napsal(a):
No myslim bud clasulku a kdyby ne tak bych urcite nekoho sehnala.. ale clasula je nej.. už se těším až začnem trénovat.. A pilin když sem si ho kupovala:
taky se těším,fakt jsem hrozně zvědavá,jak vám to půjde bobci mojičetlas od Ingrid,jak je Clasulka dobře přiježděnej jo,tak si toho važ,že ho budeš jezdit na závodech ty
causinka2
napsal(a):
d.sobkova@centrum.cz ,moc děkuju
tak babiska me zanedlouho bude hrát dr.House:) a ještě se jdu juknout na tu moji nádheru tak se tu mejte hezky:) preju dobrou noooc:) a zitra zase na faune
pilgrisek
napsal(a):
No ja to myslela co si rikala ze ti rikaly.. chapes? Juu house ja se pujdu kukat taky zachvilku
fuj ale chce se mi už spat a zitra navic jeste na 7 juj
tak ted to fakt nechápu.když to říkaly lidi co jí znají,tak to pravda asi bude,ne?jinak jsem ti říkala,že Clasic trpěl ještě předtím než ho měla,tak fakt nechápu jak to myslíš.bud jsem tak unavená,že se mi nad tím nechce přemýšlet,jak jsi to myslela,nebo jsem natvrdlá a hold to nechápu.a nebo jsi to blbě napsala
causinka2
napsal(a):
tak ted to fakt nechápu.když to říkaly lidi co jí znají,tak to pravda asi bude,ne?jinak jsem ti říkala,že Clasic trpěl ještě předtím než ho měla,tak fakt nechápu jak to myslíš.bud jsem tak unavená,že se mi nad tím nechce přemýšlet,jak jsi to myslela,nebo jsem natvrdlá a hold to nechápu.a nebo jsi to blbě napsala
Viš co neřeš to .. ja to nemyslela blbě na tebe ja to myslela tak že každy teda řika něco jineho tak nevim kdo ma pravdu
causinka2
napsal(a):
neříká,vždyt ingrid taky psala,že saša s konmi neumí zacházet.to je ta nová uzdečka?pěkná
Jo? ja to pochopila jinak asi no nevadiJJ to je ona.. fajna a dokonce nam je i dobra
causinka2
napsal(a):
jako ona to tuším nepsala přesně tak,ale podle všech holek co mi o clasicovy psaly to tak bylo.Ale ingrid taky psala,že je clasic suprově přiježděnejpilgrinovy sluší,supr
Kuju.. no dobre tak uz to chapu docela.. no uvidime jak nam to pujde co? no nic asi budem končit ne?ja uz usinam.. a zachvilku je house.. Tak se tu mějte dobrou noc
pilgrisek
napsal(a):
Kuju.. no dobre tak uz to chapu docela.. no uvidime jak nam to pujde co? no nic asi budem končit ne?ja uz usinam.. a zachvilku je house.. Tak se tu mějte dobrou noc
tak to jsem ráda,protože ono to jinak vypadalo,že kecám nesmysly,víštaky se budu koukat,ještě budeme balit dárky,ale asi u toho usnu,jsem kaput.tak hezké sny pa
Pro barču: víš jak vyřešíš problém se skákáním hřebce na ostatní koně ??
Já hřebce mám tky jsem se bála ale čím častěji půjdeš mezi cizí koně nejlépe kobyly tak ho to přejde . Musí pochopit že zrovna teď se pracuje a né připouští.
Já teď už jezdím i s kobylama v říji a je uříditelný musíš to skoušet jinak ho to neodnaučíš
přišla jsem domů, myslela jsem že téma bude naprasknutí a ono nic:) dneska byla hnusná kosa, ale jezdit jsme byli:)
lufinka
napsal(a):
Teda holčiny, to tu fakt nikdo nejste?
náhodou je:) a ty jsi odkud?:)
santosek
napsal(a):
to jo:) a jezdite sem jeste nekdy, jo a nemeli jste chatku kousek za podiem dole? znala jsem tam jednu holku .asi ani ne jmenem..ale neco se mi vzpomina:) tehda jsem jezdila na hvězdě na te bile ponicce:)..
Jo tam.Na bílé poničce? No to je maras a nebyla ta bílá ponička ustájená tam u toho potoka nebo co to je jak byla kdysi horská chata Lučebník?
kukinatost
napsal(a):
čus ďouchy, jenom vás jdu pozdravit, zrovna jsem si odjezdila oba koně, černý měl dneska den blbec jako já, ale rezatice byla božská...no a teď valím hrát šipky, tož čus,...třeba tu večer někoho zastihnu...a už jenom dva dny do práce, juchú:)))
krásný večer babizny,tak jsem tu taky dorazila,jsem uplně hotová,asi půjdu brzo do hajandneska jsem dodělala poslední cukrové,včera jsem u House pobalila dárky,tak už mi chybí jen počkat do štědrého dne a dělat salát a řízky a je to z krku,ale už aby to bylo
lufinka
napsal(a):
Jo tam.Na bílé poničce? No to je maras a nebyla ta bílá ponička ustájená tam u toho potoka nebo co to je jak byla kdysi horská chata Lučebník?
jojo byla:) ještě žije mám pocit:) naučila mě jezdit:) pak jsem tam jezdila na Roxane-černý shetland:) a ted uz mam sveho no:) mas nejake photo tveho konika? nebo webovky?
santosek
napsal(a):
jojo byla:) ještě žije mám pocit:) naučila mě jezdit:) pak jsem tam jezdila na Roxane-černý shetland:) a ted uz mam sveho no:) mas nejake photo tveho konika? nebo webovky?
webovky nemám...
causinka2
napsal(a):
luci jedeš do toho Hlučína na ten kurz?já jsem nad tím nakonec uvažovala,ale nevím,jaksi furt nejsou podrobné informace,tak budu asi doma
Nejedu, protože jsem informovaná až dost. Ten chlap, co ten kurz povede je totiž takovej profík, že učí akorát tak to, jak koně tahat za hubu. Na takové já nejsem zvědavá.
lufinka
napsal(a):
Nejedu, protože jsem informovaná až dost. Ten chlap, co ten kurz povede je totiž takovej profík, že učí akorát tak to, jak koně tahat za hubu. Na takové já nejsem zvědavá.
chlap?já myslela,že to má ténovat ta baba.ta Karla nebo jak se jmenuje,i když i ona prej nejezdí zrovna jemně
kessidis
napsal(a):
Pro memmory: No ja neřeším problém že by skákal na kobyly nebo něco ... ja ho mam vychovaného klidně můžu jet za kobylou v říji a on ani nepozná že je to kobyla o tom já tady nemluvím ale o tom jak to udělat v noci na vandru asi těžko ho pustim do ohrady s kobylama.. nebo ho nemuzu nechat privazaneho někde to by se asi zabil on nikdy nebyl přivazanej na dlouho on by se do toho zamotal...
causinka2
napsal(a):
chlap?já myslela,že to má ténovat ta baba.ta Karla nebo jak se jmenuje,i když i ona prej nejezdí zrovna jemně
Já se tam asi zajdu mrknout, pokud vyjde čas. Aspoň budu případně vědět, koho už vidět nechci
pilgrisek
napsal(a):
Pro memmory: No ja neřeším problém že by skákal na kobyly nebo něco ... ja ho mam vychovaného klidně můžu jet za kobylou v říji a on ani nepozná že je to kobyla o tom já tady nemluvím ale o tom jak to udělat v noci na vandru asi těžko ho pustim do ohrady s kobylama.. nebo ho nemuzu nechat privazaneho někde to by se asi zabil on nikdy nebyl přivazanej na dlouho on by se do toho zamotal...
jj, můžu u Pilina potvrdit...on mi přijde jako takové jojo:))) Jela jsem s Baruškou na své drakundí rezatici na hubertu společně a Pilin úplně v klídečku:))
Jinak tež jsem v běsu z toho zamotání...jakože oba moje koně umí stát přivázané, nicméně je rozdíl třeba hoďku před hospodou a celou noc...
Jo a přišla jsem z těch šipek v 1, se to nějak zvrhlo...a teď se tu snažím půl litrem kafe nějak nahradit aspoň 3 hodiny spánku, páč spát jenom 3 hoďky, to už nestačí ani mi...kdyby aspoň 5.))
kukinatost
napsal(a):
jj, můžu u Pilina potvrdit...on mi přijde jako takové jojo:))) Jela jsem s Baruškou na své drakundí rezatici na hubertu společně a Pilin úplně v klídečku:))
Jinak tež jsem v běsu z toho zamotání...jakože oba moje koně umí stát přivázané, nicméně je rozdíl třeba hoďku před hospodou a celou noc...
Jo a přišla jsem z těch šipek v 1, se to nějak zvrhlo...a teď se tu snažím půl litrem kafe nějak nahradit aspoň 3 hodiny spánku, páč spát jenom 3 hoďky, to už nestačí ani mi...kdyby aspoň 5.))
Janino ty ostudo
Vidíš, a proto mám poníky, Andoš se umí pást na úvaze, i se vymotat, mladici to teprv chci naučit, je docela chytrá, takže by neměl být problém. Občas se tahle dovednost hodí
Další ostuda
Nárazově se to vydržet dá, mi se jednou na vyšce povedlo nespat vůbec - jsem se nějak zapomněla u počítače asi do dvou do rána, furt se mi nějak nechtělo spát a najednou byly 4 a to jsem si řekla, že ty dvě a půl hoďky už to nemá cenu, tak jsem koukala na Samotáře. Pak hurá do školy, měli jsme laborky - dopoledne to ještě šlo, ale v poledne jsem se najedla a to už fakt nastala těžká krize, to jsem pomalu spala i ve stoje A psaly se protokoly a tam u toho člověk musel přemýšlet a dobrat se správného výsledku... fakt nevím, jak to ti kluci dělali, když věčně kus noci prokalili
strelish
napsal(a):
No já fakt obdivuju všechny ty maminy, že to vůbec přežijou Nějak si nepřipadám, že bych po 8 hodinách v práci ještě měla sílu lítat kolem děcek (stačí chlap :-))) ) a kolikrát mě silně bere spaní už kolem osmé.
heh kači,pokud je to kolem 8,tak je to v pohodě,mě to spaní bere od rána
lufinka
napsal(a):
No já osobně si zatím nedovedu představit mít dítě natož ještě dvě a ty to tak všechno fajně zvládáš...
POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654