tak jsem se právě vrátila z výjížďky:) bylo to super:) ted jsem si řekla že budu jezdit denne, a zatim mi to vychazi:) soce jezdim kolikrat za uplne tmy, ale co..konik vidi:) jeee ja jsem unavena:) a co jste delaly cely den vy? krome prace?
santosek
napsal(a):
tak jsem se právě vrátila z výjížďky:) bylo to super:) ted jsem si řekla že budu jezdit denne, a zatim mi to vychazi:) soce jezdim kolikrat za uplne tmy, ale co..konik vidi:) jeee ja jsem unavena:) a co jste delaly cely den vy? krome prace?
Ja nic, jeste jsem z te prace nedolezla? A pred praci pulhodinova rozcvicka se senem a aspon trochu shrabnout bobky ve stodole.
santosek
napsal(a):
já celej den uklízela,napůl usínala a přitom se starala o kluky.ji¨nak ingrid jestli clasic u saši moc ven nechodil,tak aspon vím,proč mi rve plot adere se domů,když jsou venku celej den
causinka2
napsal(a):
já celej den uklízela,napůl usínala a přitom se starala o kluky.ji¨nak ingrid jestli clasic u saši moc ven nechodil,tak aspon vím,proč mi rve plot adere se domů,když jsou venku celej den
no ty ho mas cely den venku? to on nikdy nezazil...a to ze sasa nepousti moc kone ven-o to nejde-v tomhle pripade-clasika mela venku jeste min, protoze se bal jinych koni...takze clasik ven nechodil...a kdyz jo, tak sam, nebo vyjimecne na pul hodky..
santosek
napsal(a):
no ty ho mas cely den venku? to on nikdy nezazil...a to ze sasa nepousti moc kone ven-o to nejde-v tomhle pripade-clasika mela venku jeste min, protoze se bal jinych koni...takze clasik ven nechodil...a kdyz jo, tak sam, nebo vyjimecne na pul hodky..
no počkej,jak se mohl bát ostatních koní,když je na koně fixovanej a Aleška se vůbec nebál a byl závislej na Syndyně?
causinka2
napsal(a):
babizny kde zas lítáte?konečně mám klid po celodenní shonu a vy nikde:o(
Zdravím tak já sem se zrovna vrátila od koníků ... měly sme skokovku tak šupa Pilin šlapal až moc protože si najednou všiml že je před ním kobyla tak trochu sranda ze zacatku ale ke konci už dobre
Jakto že tu nikdo nestihate chodit s konouchama ven-?? ale aspon je mate furt venku no...
strelish
napsal(a):
ďouchy ciest:)
mě ai trefí, teď sjem přijela...jela jsem s kámošema na večerní lyžování do Mostů u Jablunkova a těm cipům tam nejel vlek...sotva sjem si koupili permice, tak to přestalo jet...jakože malé jely, ale nebuu se tam nudit za 300 na oslí louce..tož jsme cestou zpátky skočili do hospy a už jsem vesele doma...kurde, to se zas daří..a já sjem se tak těšila...tak snad vyjde aspoň v sobotu ta lyžovačka, páč v pátek už konečně musím pořešit ty dárky..:))
Jo a jinak já jezdím téměř denně a skoro pokaždé oba koně...a jezdím potmě furt, jsem zvyklá, takže mi to nepřijde..a zítra asi pojedu zase halit..:)
pilgrisek
napsal(a):
Zdravím tak já sem se zrovna vrátila od koníků ... měly sme skokovku tak šupa Pilin šlapal až moc protože si najednou všiml že je před ním kobyla tak trochu sranda ze zacatku ale ke konci už dobre
Jakto že tu nikdo nestihate chodit s konouchama ven-?? ale aspon je mate furt venku no...
a co skočky,jak mu šly?jo baruš víš jak jsem ti ukazovala tu díru v plotu od Clasica,tak ted je jednou tak velká
causinka2
napsal(a):
no podle mě se snaží dostat domů
Já bych to taky tak viděla, chudák tam nikdy tak dlouho nebyl, tak mu chybí ten "klid a bezpečí" boxu, ale on si zvykne
causinka2
napsal(a):
tak oni měly venku seno a stejně se dral domů
No jo no bude si muset zvyknout .. dyt je to pro jeho dobro... 'Hele chce se mi ale nehorazne spat takze se s vama asi zachvilku rozloucim jak to tak vidim.. Jo jeste se me nekdo ptal jestli poklizim tak nepoklizim ale jeste pred rokem jo a to sem mela jeste dva kone takze sem to zvladala a navic mam halu takze mam zas dobre ze nemusim jit jezdit do tmy.. to ten muj konouch se tmy boji. ja treba cvalam a on nabere smer domu sice nevim jak to pozna kdyz ani ja nevim kde sem a supem dom aby ho neco nesezralo..
pilgrisek
napsal(a):
No jo no bude si muset zvyknout .. dyt je to pro jeho dobro... 'Hele chce se mi ale nehorazne spat takze se s vama asi zachvilku rozloucim jak to tak vidim.. Jo jeste se me nekdo ptal jestli poklizim tak nepoklizim ale jeste pred rokem jo a to sem mela jeste dva kone takze sem to zvladala a navic mam halu takze mam zas dobre ze nemusim jit jezdit do tmy.. to ten muj konouch se tmy boji. ja treba cvalam a on nabere smer domu sice nevim jak to pozna kdyz ani ja nevim kde sem a supem dom aby ho neco nesezralo..
O teplo mu urcite nejde, jim ted zima rozhodne neni. Neni to v tele, je to jen a pouze v hlave :)) Kun je holt zvire zvyku :)) Ja bych zas nemohla zavrit Andose do boxu, on by se mi tam asi zblaznil a taky venku by to s nim bylo dost o hubu.
strelish
napsal(a):
O teplo mu urcite nejde, jim ted zima rozhodne neni. Neni to v tele, je to jen a pouze v hlave :)) Kun je holt zvire zvyku :)) Ja bych zas nemohla zavrit Andose do boxu, on by se mi tam asi zblaznil a taky venku by to s nim bylo dost o hubu.
jj,at si zvyká,nebude furt zbytečně zavřenej ve stáji mezi 4 zděma.pěkně venku bude,lump
causinka2
napsal(a):
jj,at si zvyká,nebude furt zbytečně zavřenej ve stáji mezi 4 zděma.pěkně venku bude,lump
Tak tak
Vsude dobre, venku nejlip
causinka2
napsal(a):
no to jo,fakt jak mrtvej
Akorát vypadá, jak kdybych ho objela holícím strojkem a sem tam se zapomněla. On tak blbě pelichá po zimě
causinka2
napsal(a):
no počkej,jak se mohl bát ostatních koní,když je na koně fixovanej a Aleška se vůbec nebál a byl závislej na Syndyně?
no o to mel v hlave takove divne, ze jakmile si ho sasa vzala na vyjizdku sama, vyvadel jak pominuty ze u sebe nema kone..ale kdyz ho zavrela s konma, valil oci, a hledal ukryt..jinak- dala jsem tvuj mail natalce mela by se ozvat
lufinka
napsal(a):
Jinak Kači, ten Andík je fakt sladký jak tam spinká jak mrtvolka
taky jdu z vyjížďky:) dneska začínám z vánočním úklidem:) teprv:) posílám fotčky focené před půl hodinokou:)
santosek
napsal(a):
taky jdu z vyjížďky:) dneska začínám z vánočním úklidem:) teprv:) posílám fotčky focené před půl hodinokou:)
santosek
napsal(a):
a to je vyfoceno ted z mého pokoje:) krásné červánky:)
santosek
napsal(a):
a to je vyfoceno ted z mého pokoje:) krásné červánky:)
santosek
napsal(a):
to tu nikdo neni?
Zdravím ,
sice nejsem z Ostravy, pocházím z Valašska, ale momentálně bydlím v Opavě a v OV jsem celkem často, mám tam přítele. Ráda bych se přidala, teda jestli můžu a berete i přistěhovalce. Edita
Ne totohoto strakáče jsem vlastnila jen chviličku, jmenoval se Joy Joy Happy Express. Jsem majitelkou kobylky Parmy ( možná ji znáte, je tady na diskuzi všude plno jejich fotografií. )Bohužel jsem teď na 9 dní půjčila svému příteli notebook, jel do Řecka, tak nefunguji na svém PC,proto nemůžu poslat fotografie..
Chtěla bych se Vás "otravaček " zeptat, neznáte jednu rodinu z Krmelína co má doma koníka( dříve byl ustájený ve Staré Vsi), střední hnědáček, valášek.
barletka
napsal(a):
Ne totohoto strakáče jsem vlastnila jen chviličku, jmenoval se Joy Joy Happy Express. Jsem majitelkou kobylky Parmy ( možná ji znáte, je tady na diskuzi všude plno jejich fotografií. )Bohužel jsem teď na 9 dní půjčila svému příteli notebook, jel do Řecka, tak nefunguji na svém PC,proto nemůžu poslat fotografie..
Chtěla bych se Vás "otravaček " zeptat, neznáte jednu rodinu z Krmelína co má doma koníka( dříve byl ustájený ve Staré Vsi), střední hnědáček, valášek.
Tak to vůbec nevím...možná kdybych znala jméno toho koníka a hlavně těch lidí...
lufinka
napsal(a):
To jméno mi bohužel nic neříká.
zdravím nově příchozí
lufinka: jóó vždyť já si taky pískám:)
babuchy musíte přijet aspoň některá a zajedem na vyjížďku..:) v létě:) co?:) místa je tu dost..
jo a co kdybyste tady dávaly více fotek co? nemusí být jen koníci..ale třeba vaše tlamičky ať vím s kým mám tu čest:)
santosek
napsal(a):
zdravím nově příchozí
lufinka: jóó vždyť já si taky pískám:)
babuchy musíte přijet aspoň některá a zajedem na vyjížďku..:) v létě:) co?:) místa je tu dost..
jo a co kdybyste tady dávaly více fotek co? nemusí být jen koníci..ale třeba vaše tlamičky ať vím s kým mám tu čest:)
krásnej večer holky,tak jsem tu taky dorazila,jsem sice totálně hotová,nebot mě taky skolila nemoc a jsem trošku...no ehm v prdeli z toho,že patulka možná půjde do nemocnice dřív než na ty madličky,ale snad to dopadne v pohodě.
barletka:taky tě vítám,na Parmu jsem koukala,krásná kobča
cindy:stará ves je ještě jedna vedle krmelína,tak jestli nemyslela třeba tu
santosek:holka jak já ti závidím,že jezdíš tak často ven,o tom si momentálně můžu nechat jen zdát.jinak Clasulka je fakt dupa,pokud nemaká denně aspon ze země,tak se chová maličko jinak,ale myslím,že se dá dokupy
strelish
napsal(a):
baby čus, tak já sjem se dneska odhodlala k cestě do haly...no, zpátky jsme to pojali jako procházku, bo kurňa, jinak by mě z kerkateho museli odsekat...je tam neskutečná kosa...a měsíc vyráběl slušné teplo..:))nicméně Kerouš se fajně vyblbnul, nejprve lítal puštěný, pak lítal na volno přes kavalety, a pak i něco hopnul....no, a pak jsme pojezdili a hurá cesta domů.....kurňa, musela sjem se jít nahřát do vany, bo kosa byla fakt bestyjální....
strelish
napsal(a):
Tak já už tu sem takýýý .. dneska u koniku nic ale zitra rano se tam chytam...Daji jakto ze si nemocna co to??zas.
.......Jinak taky zdravim nově příchozí.. Ten koníček byl na prodej že jo?Teda myslim že je to on Je moc pěknej
pilgrisek
napsal(a):
Tak já už tu sem takýýý .. dneska u koniku nic ale zitra rano se tam chytam...Daji jakto ze si nemocna co to??zas.
.......Jinak taky zdravim nově příchozí.. Ten koníček byl na prodej že jo?Teda myslim že je to on Je moc pěknej
baruš já ti vůbec nevím,bud jsem to chytla od kluků a nebo je to jen vyčerpanostale já se nějak dám dokupy,ale jak jsme dneska byly u doktorky s patulou,tak nám řekla,že pokud se nezlepší,tak půjde do nemocnice kvůli průdušek
v kolik jedeš k těm koním?zítra jedem zas do ovy,tak by jsme tě mohly vzít do jistebníku
causinka2
napsal(a):
baruš já ti vůbec nevím,bud jsem to chytla od kluků a nebo je to jen vyčerpanostale já se nějak dám dokupy,ale jak jsme dneska byly u doktorky s patulou,tak nám řekla,že pokud se nezlepší,tak půjde do nemocnice kvůli průdušek
v kolik jedeš k těm koním?zítra jedem zas do ovy,tak by jsme tě mohly vzít do jistebníku
Ja jedu asi na 9 to tak brzo asi nepojedete ne?uz mas ty filmy??ja uz se tesim.No tak pokud pujde do nemocnice tak aspon ty si taky chvilku odpocines a treba uz se to potom zlepsi ze nebude furt nemocny
pilgrisek
napsal(a):
Ja jedu asi na 9 to tak brzo asi nepojedete ne?uz mas ty filmy??ja uz se tesim.No tak pokud pujde do nemocnice tak aspon ty si taky chvilku odpocines a treba uz se to potom zlepsi ze nebude furt nemocny
možná že jo,protože má zítra aleš po noční tak budeme spěchat.ale je otázka jak dlouho ztvrdnem u doktorky,dneska jsme tam byly přes hodinu
Nemam skolu nemam ... mam volno hehe Jo myslela sem toho strakače ale on byl někdy tedka si pamatuju ze to bylo nekde z Opavy tuším ne??
pilgrisek
napsal(a):
Nemam skolu nemam ... mam volno hehe Jo myslela sem toho strakače ale on byl někdy tedka si pamatuju ze to bylo nekde z Opavy tuším ne??
dobrééé ránno:) valim jezdit pak hodin nejake photo:)
santosek
napsal(a):
dobrééé ránno:) valim jezdit pak hodin nejake photo:)
dnes ráno:-)
lanika
napsal(a):
Čusek....A to je focené kde????? Nějak si to tam nemůžu vybavit :-)
cau to je z mojiho balkonu:) vpravo je vstup do ohrady:) a ten les to je pak nahore kozubova uz vis?
santosek
napsal(a):
cau to je z mojiho balkonu:) vpravo je vstup do ohrady:) a ten les to je pak nahore kozubova uz vis?
přidavam brasku os jamajky
sakiron
napsal(a):
přidavam brasku os jamajky
Jedna pro srovnání (mají stejného otce)
strelish
napsal(a):
Jedna pro srovnání (mají stejného otce)
Jinak balím dárky a těžce mě to nebaví...
Duha :)
strelish
napsal(a):
Tak na to nepotřebuju ani paralen, stačí, když se v zimě stmívá
nase mamca (irci)
sakiron
napsal(a):
mamca jamajky
sarka pri skoku s new majitelkou ( neskakala a slo ji to)
paniodkoni
napsal(a):
Chodíte často na youtube?Můžete mi poradit, jak se tam spouštějí videa?Nevím,čím to je,ale ne a ne se k tomu dokopat.Dík všem za jakoukoliv radu,už jsem z toho zoufalá!!!!!!!!!
no normálně...nahoře máš políčko ,,search" a do toho napíšeš hledaný text. třeba ,,horse", vybereš si které video z nabídky chceš zpustit a klikneš na jeho modrý názeva ono se to spustí samo
Jo to nejsi sama taky pomalu usinam.. No me se nikdy nechce psat prvni bo vubec netusim co.. tak cekam dokud nekdo nenapise
causinka2
napsal(a):
a že bys taky napsala někdy na icq babizno,co?
No tak kdyz sem pripojena neznamena ze u toho sedim takhle ja se koukam na tv a u toho nemuzu psat. bo to mam daleko a kdyz se nekoukam tak treba uklizim nebo neco a kdyz tu sedim tak ti nekdy pisu nahodou
pilgrisek
napsal(a):
No tak kdyz sem pripojena neznamena ze u toho sedim takhle ja se koukam na tv a u toho nemuzu psat. bo to mam daleko a kdyz se nekoukam tak treba uklizim nebo neco a kdyz tu sedim tak ti nekdy pisu nahodou
mno jo,keckobaruš k těm filmům se aleš dostane až zítra,tak se promto třeba v uterý můžeš stavit nebo ve středu
causinka2
napsal(a):
mno jo,keckobaruš k těm filmům se aleš dostane až zítra,tak se promto třeba v uterý můžeš stavit nebo ve středu
Teda ta guma na zemi vypadá pěkně blbě :))
strelish
napsal(a):
Teda ta guma na zemi vypadá pěkně blbě :))
Dobre tak jo uz se na ne tesim.. Strelish jaka guma?? bud sem slepa nebo nic nevidim
causinka2
napsal(a):
a vidělas ty tančící tučnáky?myslím,že se to jmenuje happy feat?
Jo videla silene ale tak taky muzes vypalit kdyz uz si u toho pokud to mas.. ale vy to mate asi vsechno v cestine ze??
causinka2
napsal(a):
ještě to nemáme,budeme to mít po svátcích.tak ani nevím jestli česky nebo ne
Ok dobre tak uvidime.. no nic ja se jdu sprchovat a pak asi spat. Dneska to byl hnus venku fujalo jak blazen ani jezdit se pomalu nedalo a jak je vsechno zmrzle a snih na tom ani neni tak je to tez na pytel se da jet jen v kroku hnus..