vyměním anglické sedlo značky Beauty za westernové sedlo
velokost 17,5, cca 2-3 roky ježděné, je velice pohodlné
k tomu přidám závodní světle modrou dečku značky Tattini a světlemodré elastické bandáže, fialový set-dečka, bandáže, bičík, dvě pracovní dečky, elastický poprsák značky kentaur, chapsy velikosti L, náhradní(nové)věci k uzdečce-nánosník, čelenka s bílými kamínky, nové otěže-plátěné, chambon
jsem z Olomouckého kraje
dzaina
napsal(a):
k tomu přidám závodní světle modrou dečku značky Tattini a světlemodré elastické bandáže, fialový set-dečka, bandáže, bičík, dvě pracovní dečky, elastický poprsák značky kentaur, chapsy velikosti L, náhradní(nové)věci k uzdečce-nánosník, čelenka s bílými kamínky, nové otěže-plátěné, chambon
jsem z Olomouckého kraje
Nechceš i něco prodat zvlášť? Měla bych zájem.
dzaina
napsal(a):
jsem z Olomouckého kraje
dalsi
dzaina
napsal(a):
nabidne te mi ceny a uvidim, puvodne jsem chtela vymenit jen komplet , ale asi nema nido zajem
Jako komplet bych take barala ale jde o to ze par z tech vecicek mám a bylo by pro me zbytecne kupovat to znovu jinak sedlo nevím jakou mate tak predstavu ja mela asi tak do 5000kč treba hole za 3000kč a kompletní 4000kč . Oprvavdu nevím reknete cenu vy. Prosím jakou by jste dala cenu za cely komplet ( decky atd). dik. Gábina. ¨
!!!!!!!!HEZKÉ VÁNOCE!!!!!!!
faunawin
napsal(a):
Jako komplet bych take barala ale jde o to ze par z tech vecicek mám a bylo by pro me zbytecne kupovat to znovu jinak sedlo nevím jakou mate tak predstavu ja mela asi tak do 5000kč treba hole za 3000kč a kompletní 4000kč . Oprvavdu nevím reknete cenu vy. Prosím jakou by jste dala cenu za cely komplet ( decky atd). dik. Gábina. ¨
!!!!!!!!HEZKÉ VÁNOCE!!!!!!!
popremyslim o tom, dam Vám zitra urcite vedet, vetsina z tech veci je pouzivana tak pul roku, nechci na tom vydelat, jen se toho zbavit a poridit western vybavu, jinak odkud jste?
dzaina
napsal(a):
popremyslim o tom, dam Vám zitra urcite vedet, vetsina z tech veci je pouzivana tak pul roku, nechci na tom vydelat, jen se toho zbavit a poridit western vybavu, jinak odkud jste?
Jsem z brna ,kdyztak si to rozmyslete a popripadne mi napiste o co vse se vubec jedna a ceny.... na meil. faunaWin@seznam.cz. dekuji Gabina
Uživatel s deaktivovaným účtem

dzaina
napsal(a):
cusik renco napis mi na meila prosim cenik veci.ja bych mela urco zajem hlavne o podsedlovky,no a urco bych si vybrala i par dalsich veci.diky verca.
janavar
napsal(a):
Renčo mám zájem o ten poprsák a Gogue, prosím pošli mi foto těchto 2 věcí samostatně na mail a domluvíme se na ceně, jsem 25 km od Olmika. Můj mail : janavavr@seznam.cz
Dík moc Jana
Ahoj.. tak jsem tak premyslela a nakonec bych mozna mela zajem o cely komplet co je na te fotce ale prosím reknete mi cenu za kolik by jste vse dala.. a prosím i cenu samotneho kompletniho sedla..dekuji Gabina...
dzaina
napsal(a):
kdyz si vezmete celou vybavu tak se na cene domluvime pri prevzeti sedla a zbytku, nic ale neposilam postou, pouze osobni odber
ted jsem o5 jen na jeden den on-line, pokud mozno domluvte se se mnou jiz dnes, jinak az po novem roce budu na internetu kazdy den
No měla bych zajem ale zajíma me opravdu cena.. . Potrebovala bych jí vedet a pak vse zvazit teprve jestli to opravdu chci. Tak prosím mi napiste treba na meil jaka je cena za komplet se vsím a nebo jaka je cena jen za sedlo. dekuji Gabina - jeste jednou pridavam meil faunaWin@seznam.cz
faunawin
napsal(a):
No měla bych zajem ale zajíma me opravdu cena.. . Potrebovala bych jí vedet a pak vse zvazit teprve jestli to opravdu chci. Tak prosím mi napiste treba na meil jaka je cena za komplet se vsím a nebo jaka je cena jen za sedlo. dekuji Gabina - jeste jednou pridavam meil faunaWin@seznam.cz
za cele sedlo chci 4500,- za hole 4000,-,
za komplet vybaveni 6000,-
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych vše vyměnila za westernové sedlo v hodnotě cca 15 OOO.Pokud ještě je zájem,tak se ozvi na MauttaS@seznam.cz