Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2007 12:42

vyměním anglické sedlo značky Beauty za westernové sedlo
velokost 17,5, cca 2-3 roky ježděné, je velice pohodlné
k tomu přidám závodní světle modrou dečku značky Tattini a světlemodré elastické bandáže, fialový set-dečka, bandáže, bičík, dvě pracovní dečky, elastický poprsák značky kentaur, chapsy velikosti L, náhradní(nové)věci k uzdečce-nánosník, čelenka s bílými kamínky, nové otěže-plátěné, chambon

jsem z Olomouckého kraje

22.12.2007 16:46

dzaina napsal(a):
k tomu přidám závodní světle modrou dečku značky Tattini a světlemodré elastické bandáže, fialový set-dečka, bandáže, bičík, dvě pracovní dečky, elastický poprsák značky kentaur, chapsy velikosti L, náhradní(nové)věci k uzdečce-nánosník, čelenka s bílými kamínky, nové otěže-plátěné, chambon

jsem z Olomouckého kraje

Nechceš i něco prodat zvlášť? Měla bych zájem.

23.12.2007 09:20

janavar napsal(a):
Nechceš i něco prodat zvlášť? Měla bych zájem.

zalezizi o co bys mela zajem, davam prednost kompletni vymene

23.12.2007 12:24

dzaina napsal(a):
zalezizi o co bys mela zajem, davam prednost kompletni vymene

O ten chambon a poprsák. Je to možné?

23.12.2007 13:55

janavar napsal(a):
O ten chambon a poprsák. Je to možné?

Ahojky mela bych zajem o to sedlo myslis ze by slo prodat aji zvlast? a mohla by jsi mi na meil poslat nejaky fotky jeste? kdyztak muj meil je faunaWin@seznam.cz. Gabina

23.12.2007 19:48

faunawin napsal(a):
Ahojky mela bych zajem o to sedlo myslis ze by slo prodat aji zvlast? a mohla by jsi mi na meil poslat nejaky fotky jeste? kdyztak muj meil je faunaWin@seznam.cz. Gabina

Prosím ozvete se ..

24.12.2007 10:20

faunawin napsal(a):
Prosím ozvete se ..

holky omlouvam se nebyla jsem doma, odpoledne pridam vice fotek

24.12.2007 11:35

dzaina napsal(a):

jsem z Olomouckého kraje

dalsi

24.12.2007 11:38

dzaina napsal(a):
a

nabidne te mi ceny a uvidim, puvodne jsem chtela vymenit jen komplet , ale asi nema nido zajem

24.12.2007 11:41

dzaina napsal(a):
nabidne te mi ceny a uvidim, puvodne jsem chtela vymenit jen komplet , ale asi nema nido zajem

Jako komplet bych take barala ale jde o to ze par z tech vecicek mám a bylo by pro me zbytecne kupovat to znovu jinak sedlo nevím jakou mate tak predstavu ja mela asi tak do 5000kč treba hole za 3000kč a kompletní 4000kč . Oprvavdu nevím reknete cenu vy. Prosím jakou by jste dala cenu za cely komplet ( decky atd). dik. Gábina. ¨
!!!!!!!!HEZKÉ VÁNOCE!!!!!!!

24.12.2007 12:01

faunawin napsal(a):
Jako komplet bych take barala ale jde o to ze par z tech vecicek mám a bylo by pro me zbytecne kupovat to znovu jinak sedlo nevím jakou mate tak predstavu ja mela asi tak do 5000kč treba hole za 3000kč a kompletní 4000kč . Oprvavdu nevím reknete cenu vy. Prosím jakou by jste dala cenu za cely komplet ( decky atd). dik. Gábina. ¨
!!!!!!!!HEZKÉ VÁNOCE!!!!!!!

popremyslim o tom, dam Vám zitra urcite vedet, vetsina z tech veci je pouzivana tak pul roku, nechci na tom vydelat, jen se toho zbavit a poridit western vybavu, jinak odkud jste?

24.12.2007 12:05

dzaina napsal(a):
popremyslim o tom, dam Vám zitra urcite vedet, vetsina z tech veci je pouzivana tak pul roku, nechci na tom vydelat, jen se toho zbavit a poridit western vybavu, jinak odkud jste?

Jsem z brna ,kdyztak si to rozmyslete a popripadne mi napiste o co vse se vubec jedna a ceny.... na meil. faunaWin@seznam.cz. dekuji Gabina

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.12.2007 16:30

dzaina napsal(a):

cusik renco napis mi na meila prosim cenik veci.ja bych mela urco zajem hlavne o podsedlovky,no a urco bych si vybrala i par dalsich veci.diky verca.

24.12.2007 23:11

dzaina napsal(a):

Renčo mám zájem o ten poprsák a Gogue, prosím pošli mi foto těchto 2 věcí samostatně na mail a domluvíme se na ceně, jsem 25 km od Olmika. Můj mail : janavavr@seznam.cz

Dík moc Jana

25.12.2007 14:09

janavar napsal(a):
Renčo mám zájem o ten poprsák a Gogue, prosím pošli mi foto těchto 2 věcí samostatně na mail a domluvíme se na ceně, jsem 25 km od Olmika. Můj mail : janavavr@seznam.cz

Dík moc Jana

Ahoj.. tak jsem tak premyslela a nakonec bych mozna mela zajem o cely komplet co je na te fotce ale prosím reknete mi cenu za kolik by jste vse dala.. a prosím i cenu samotneho kompletniho sedla..dekuji Gabina...

26.12.2007 13:08

faunawin napsal(a):
Ahoj.. tak jsem tak premyslela a nakonec bych mozna mela zajem o cely komplet co je na te fotce ale prosím reknete mi cenu za kolik by jste vse dala.. a prosím i cenu samotneho kompletniho sedla..dekuji Gabina...

Tak co?

28.12.2007 11:37

faunawin napsal(a):
Tak co?

kdyz si vezmete celou vybavu tak se na cene domluvime pri prevzeti sedla a zbytku, nic ale neposilam postou, pouze osobni odber

ted jsem o5 jen na jeden den on-line, pokud mozno domluvte se se mnou jiz dnes, jinak az po novem roce budu na internetu kazdy den

28.12.2007 12:02

dzaina napsal(a):
kdyz si vezmete celou vybavu tak se na cene domluvime pri prevzeti sedla a zbytku, nic ale neposilam postou, pouze osobni odber

ted jsem o5 jen na jeden den on-line, pokud mozno domluvte se se mnou jiz dnes, jinak az po novem roce budu na internetu kazdy den

No měla bych zajem ale zajíma me opravdu cena.. . Potrebovala bych jí vedet a pak vse zvazit teprve jestli to opravdu chci. Tak prosím mi napiste treba na meil jaka je cena za komplet se vsím a nebo jaka je cena jen za sedlo. dekuji Gabina - jeste jednou pridavam meil faunaWin@seznam.cz

28.12.2007 12:12

faunawin napsal(a):
No měla bych zajem ale zajíma me opravdu cena.. . Potrebovala bych jí vedet a pak vse zvazit teprve jestli to opravdu chci. Tak prosím mi napiste treba na meil jaka je cena za komplet se vsím a nebo jaka je cena jen za sedlo. dekuji Gabina - jeste jednou pridavam meil faunaWin@seznam.cz

za cele sedlo chci 4500,- za hole 4000,-,
za komplet vybaveni 6000,-

28.12.2007 12:13

dzaina napsal(a):
za cele sedlo chci 4500,- za hole 4000,-,
za komplet vybaveni 6000,-

a to jsem hodne pod cenou, ale nechci aby mi to doma lezelo ladem, kobylka ma vetsi potencional na dlouhe vyjizdky nez na hopsani po jizdarne, takze western, navic uz jednu westernacku mam

28.12.2007 13:02

dzaina napsal(a):
a to jsem hodne pod cenou, ale nechci aby mi to doma lezelo ladem, kobylka ma vetsi potencional na dlouhe vyjizdky nez na hopsani po jizdarne, takze western, navic uz jednu westernacku mam

Prosím dala by jste mi meil vecer Vám napisu jak jsem se rozhodla... Gabina

28.12.2007 13:23

faunawin napsal(a):
Prosím dala by jste mi meil vecer Vám napisu jak jsem se rozhodla... Gabina

dzaina@centrum.cz

31.12.2007 13:05

dzaina napsal(a):
dzaina@centrum.cz

posouvam, porad k mani

31.12.2007 14:19

dzaina napsal(a):
posouvam, porad k mani

svetlomodru podsedlovku a svetlomodre bandaze by si neposlala postou?

31.12.2007 16:32

rokimondo napsal(a):
svetlomodru podsedlovku a svetlomodre bandaze by si neposlala postou?

Já mít bělouše, hned bych tu výbavičku brala.
Viděla jsem na běloušovi světle modré věcičky a moooc mu to slušelo,

1.1.2008 16:40

marketka napsal(a):
Já mít bělouše, hned bych tu výbavičku brala.
Viděla jsem na běloušovi světle modré věcičky a moooc mu to slušelo,

potrebuji v prve rade prodat sedlo a preferuji celou sadu

27.2.2012 00:59
terkík

XXX.XXX.158.221

Ahoj... Měl bych zájem o fialovou podsedlovku,pokud ještě je nemohu nikde sehnat dečku odpovidajíci barvy za rozumnou cenu... :/
Prosím pokud je napište na email: terka.cha@seznam.cz
Moc vám děkuji :) Tereza Ch.

28.2.2012 07:31

Já bych vše vyměnila za westernové sedlo v hodnotě cca 15 OOO.Pokud ještě je zájem,tak se ozvi na MauttaS@seznam.cz

28.2.2012 07:43
thesis

XXX.XXX.151.2

Probůh lidi dyť je to 4-5 let staré téma. Nerozumím tomu jak to někdo vytáhne a nevšimne si datumu

Přidejte reakci

Přidat smajlík