Jezdecke, kozene vysoke holinky, nove.
Vice foto ve vetsi kvalite na vyzadani. Zaslu mailem.
jessyn
napsal(a):
a rajtky znacky Equistar
jessyn
napsal(a):
a rajtky znacky Equistar
No, je to trosku naopak, ale nevadi
jessyn
napsal(a):
No, je to trosku naopak, ale nevadi
Prodám gumové jezdecke holínky ve velmi dobrém stavu .Pravidelne cistěně a mazane aby nepropraskali jsou jako nové pouzivane asi měsíc. Velikost je 38-39 .Jsou značky Pfiff. Kdyby jste měl nekdo zajem napiste mi sem nebo na meil faunaWin@seznam.cz . Pozdeji dodám aji fotky.
faunawin
napsal(a):
Prodám gumové jezdecke holínky ve velmi dobrém stavu .Pravidelne cistěně a mazane aby nepropraskali jsou jako nové pouzivane asi měsíc. Velikost je 38-39 .Jsou značky Pfiff. Kdyby jste měl nekdo zajem napiste mi sem nebo na meil faunaWin@seznam.cz . Pozdeji dodám aji fotky.
Prodám dečku pod sedlo nová,jen ozkoušenná,nesedí pod sedlo Velikost Full
cena 350
luda
napsal(a):
Prodám dečku pod sedlo nová,jen ozkoušenná,nesedí pod sedlo Velikost Full
cena 350
luda
napsal(a):
Prodám podbřišník, nebo vyměním za menší..
Velikost 125cm
Nový,jen ozkoušený
jessyn
napsal(a):
Prodám vysoké termoboty, zn. AIGLE, velikost 38, super stav, pouze vyzkoušené, pro mě špatná velikost. PC 1350,- nyní 900,-
liala@centrum.cz
jessyn
napsal(a):
Dále slobber straps včetně provazových otěží.
Straps jsou z kvalitní, silné kůže, tmavě hnědé, nezdobené. Otěže jsou z materiálu používaného na parelliho vodítka, velmi příjemné do ruky. Obojí jako nové, použité jen párkrát. Komplet za 700,-
liala@centrum.cz
jessyn
napsal(a):
A ještě korekčního beránka pod anglické sedlo, silný molitan, černý, nepoužitý. PC 550,- nyní 400,-
liala@centrum.cz
luda
napsal(a):
Prodám podbřišník, nebo vyměním za menší..
LUDO, chci se zeptat na ten podbřišník. Máš ještě zájem o výměnu? Já zase dostala od ježíška, ale je mi bohužel krátký - 110 cm.
Jde o podbřišník z Equiservisu. Dost mě naštvali. Poslali mi jiný než jsem chtěla a ještě je krátký. Podle fotek by mělo jít o podbřišník Aerborn normál.
Hodím sem fotku staženou z jejich stránek - je to ten úplně nahoře.
Není nošený, jen vyzkoušený....
liala
napsal(a):
A ještě korekčního beránka pod anglické sedlo, silný molitan, černý, nepoužitý. PC 550,- nyní 400,-
liala@centrum.cz
Sedlo Kentaur, i na splatky
Info na mailu
jessyn
napsal(a):
Prodám deku na koně, nepromokavá, modrá, materiál jako vojenský stan- pevný, podšitá dekou, vhodná na zimu i do výběhu. Popruhy pod břichem i mezi nohama. Velikost 145. Popř. vyměním za 155. Cena při prodeji 1700, možná sleva. Spěchá!
jessyn
napsal(a):
rajtky jsou prodany
na prodej čabraka s bilym lemem Aramis
jessyn
napsal(a):
na prodej čabraka s bilym lemem Aramis
Sada chranicu Norton, nova, memu koni velka
Vel. CT, a1/1
jessyn
napsal(a):
Sada chranicu Norton, nova, memu koni velka
Vel. CT, a1/1
Deka modra, vel. Ct, a1/1
sadzi saj

haisovad
napsal(a):
jj, JÁ UŽ JSEM TI TAKÉ PSALA MAILIKA NA TY CHRÁNIČE... (sorry caps)
taky by mě zajímala cena
jessyn
napsal(a):
Napiste mi na mail.
Westernove sedlo Notowa posedlí 16,1/2,hněde barvy ,málo ježděné mněké posedlí,sedí na malem i velkém koni, k sedlu nový podbřisník lehce omyvatelný
sakiron
napsal(a):
tu nedam to je darek uz ma 5let
Provazkovy bosal s cervenym nanosnikem
red and white
napsal(a):
ahoj jaka je cena jessyn??
Ahoj prodám knížky o koních,převážně romány a pár knížek co se týče koní.
Pokud by jste měli někdo zájem,tak více na emailu....
jessyn
napsal(a):
Prodám kožené jezdecké pérka, velikost 37 (ale sedí i 38), červé barvy, vnitřek hnědý, jsou na zavazování (bez zipu), mají pevnou podrážku, moc pěkné, málo nošené, opečovávané, klasický střih, moc pěkné a kvalitní, z itálie, možnost ozkoušení i zaslání na dobírku, k vidění v Brně. Cena dohodou, nabídněte. Více informací a fotek na mailu a telefonu. Možno i za věci na koně a jezdce, stačí jen nabídnout.
Mobil: 776 553 140
mail: Kassiopeass@centrum.cz
kassiopeass
napsal(a):
Prodám kožené jezdecké pérka, velikost 37 (ale sedí i 38), červé barvy, vnitřek hnědý, jsou na zavazování (bez zipu), mají pevnou podrážku, moc pěkné, málo nošené, opečovávané, klasický střih, moc pěkné a kvalitní, z itálie, možnost ozkoušení i zaslání na dobírku, k vidění v Brně. Cena dohodou, nabídněte. Více informací a fotek na mailu a telefonu. Možno i za věci na koně a jezdce, stačí jen nabídnout.
Mobil: 776 553 140
mail: Kassiopeass@centrum.cz
Prodám westernové sedlo, šité českým sedlářem, kostra výr.Hudeček, posedlí 15". Přírodní barvy, decentní zdobení, pevná cena 15.000kč.
Dále westernové chapsy, hnědé barvy s třásněmi, 1699,-.
Deka pod westernové sedlo, Navajo, vhodné na závody a show, 1699,-.
Westernové boty vel.36 - nové z USA za 1599.- a krásné černé west.Tony Lama Texas, vhodné i na závody ,PC kolem 8tis., nyní 2099,-
Arabské předváděcí ohlávky různé - 500- 900kč.
Tel:777953136
fota jsou na www (tečka) vjezdeckepotreby (tečka) estranky (tečka) cz
ghajariy
napsal(a):
Prodám westernové sedlo, šité českým sedlářem, kostra výr.Hudeček, posedlí 15". Přírodní barvy, decentní zdobení, pevná cena 15.000kč.
Dále westernové chapsy, hnědé barvy s třásněmi, 1699,-.
Deka pod westernové sedlo, Navajo, vhodné na závody a show, 1699,-.
Westernové boty vel.36 - nové z USA za 1599.- a krásné černé west.Tony Lama Texas, vhodné i na závody ,PC kolem 8tis., nyní 2099,-
Arabské předváděcí ohlávky různé - 500- 900kč.
Tel:777953136
fota jsou na www (tečka) vjezdeckepotreby (tečka) estranky (tečka) cz
Prodám nové, jen několikrát použité HORSE BOA BOOTS, velikost č.1.
Jsou nám už malé. Cena 4.000 Kč, nové za 5.600 Kč.
Koupené říjen 2007, v záruce.
Pište na Placha15@seznam.cz
janda
napsal(a):
LUDO, chci se zeptat na ten podbřišník. Máš ještě zájem o výměnu? Já zase dostala od ježíška, ale je mi bohužel krátký - 110 cm.
Jde o podbřišník z Equiservisu. Dost mě naštvali. Poslali mi jiný než jsem chtěla a ještě je krátký. Podle fotek by mělo jít o podbřišník Aerborn normál.
Hodím sem fotku staženou z jejich stránek - je to ten úplně nahoře.
Není nošený, jen vyzkoušený....
Ahoj,určitě mám zájem.já jsem ho kupovala se sedlem Passo pony.
larissa
napsal(a):
Prodám nové, jen několikrát použité HORSE BOA BOOTS, velikost č.1.
Jsou nám už malé. Cena 4.000 Kč, nové za 5.600 Kč.
Koupené říjen 2007, v záruce.
Pište na Placha15@seznam.cz
Prodáme westernové sedlo, tmavě hnědé, lehce zdobené, semiš. měkčené posedlí vel, 16, lehké - laminát. kostra, vhodné na koně s kohoutkem, v dobrém stavu, dovezené z Německa, cena 6.500,- Kč, pro foto pište na email xantusia@atlas.cz
Dory

XXX.XXX.96.126
Jaká je cena ? ;)