kukinatost
napsal(a):
tak snad mi vyjde to založení:)))
fuj, to se teda hnusně uložilo.....jsem se ti Adel vyfotila, ještě to stáhnu, nicméně blbé světlo a všechno, ale mám to jakože vcelku zajímavě všelijak různě nabarvené...teď už si v rámci povolání nemůžu dovolit extrémy jako kdysi viz. vyholená hlava, zelené číro a tak:))
Adél,vzhledem k tomu,že jsi nejblíž a jsi taky jediná co znám,která dělá parelky,nemohla bys mi jednu udělat?moje bývalá parelka se mi totiž zničila,tak jsem jí rozmotala a chtěla jí podle návodu udělat,ale asi jsem blbá,protože mi ty dvojté uzly vyšly pokaždé nějak jinakže bych ti to třeba poslala poštou
kukinatost
napsal(a):
fuj, to se teda hnusně uložilo.....jsem se ti Adel vyfotila, ještě to stáhnu, nicméně blbé světlo a všechno, ale mám to jakože vcelku zajímavě všelijak různě nabarvené...teď už si v rámci povolání nemůžu dovolit extrémy jako kdysi viz. vyholená hlava, zelené číro a tak:))
Kurňa, asi by bylo vhodné tu 2 giga kartu trochu promazat....:))Jak španělsky, toť čistě můj jazyk...:)))Jsme mrtvá, otec teď na Vánoce kvůli mé stupidní sestřenice zjistil, že mám piercing v jazyku..:))
Jo, to jsou ty vlasy..
kukinatost
napsal(a):
Kurňa, asi by bylo vhodné tu 2 giga kartu trochu promazat....:))Jak španělsky, toť čistě můj jazyk...:)))Jsme mrtvá, otec teď na Vánoce kvůli mé stupidní sestřenice zjistil, že mám piercing v jazyku..:))
Jo, to jsou ty vlasy..
fajné Janucha,taková panenkaty máš piercing v jazyku,jo?jsem měla taky,ale zarostla mi dírka a zatím nebyl žádnej dobrovolník,kterej by zaplatil opětovné propíchnutí dírky
ale tu ozdubku mám furt doma.piercing má i barča
kukinatost
napsal(a):
Jo, to jsou ty vlasy..
no kurňa, můj xicht přes celou los fotos..:)))
takhle to fakt nevynikne v tom světle...ncméně fakt hezky nabarvené a já se stříhávám furt nějak na rozcuch, ať tačí když si do toho vjedu rukou, potřepu a jsem učesaná:))
Tady se segroou ještě s čírem:)
kukinatost
napsal(a):
takhle to fakt nevynikne v tom světle...ncméně fakt hezky nabarvené a já se stříhávám furt nějak na rozcuch, ať tačí když si do toho vjedu rukou, potřepu a jsem učesaná:))
kurec jani vy jste si podobné jak hrom.jak jste od sebe věkově?
kukinatost
napsal(a):
Tož děkuju za pochvalu..:) Jinak všiměte si mého krásného Saudka na stěně:)
tady ten z nich miluju asi nejvíce - On the road:)
jinak já mám jenom piercing v jazyku, je to prostě ozdoba pro mě a pro ty, co chci aby to věděli...otec si toho nevšimnul 5 let:))
kukinatost
napsal(a):
jinak já mám jenom piercing v jazyku, je to prostě ozdoba pro mě a pro ty, co chci aby to věděli...otec si toho nevšimnul 5 let:))
No, s radunou, my jsme každá vcelku jiná vzhledově, většinou si lidi myslí, že je staší segra, jsme od sebe 3 a půl roku:)
kukinatost
napsal(a):
a ty baculaté děvy se ti nelíbí,co Saudek tak rád fotí
kukinatost
napsal(a):
No, s radunou, my jsme každá vcelku jiná vzhledově, většinou si lidi myslí, že je staší segra, jsme od sebe 3 a půl roku:)
Jinak takové to píchání bych fakt nechal radši na odborníkovi, kámoška chtěla, ať jí mermocí píchnu pupík, ale tož nic fajného, kdyybch neměla 3,2 v žíle určo to neudělám...naštěstí je v pořádku....jinak já jsem kerku chtěla, když už jednu Kerku mám, ale nevím, chtěla bych si nechat asi něco keltsky nebo elfsky napsat na krní páteř, ale furt to zvažuju...
kukinatost
napsal(a):
Jinak takové to píchání bych fakt nechal radši na odborníkovi, kámoška chtěla, ať jí mermocí píchnu pupík, ale tož nic fajného, kdyybch neměla 3,2 v žíle určo to neudělám...naštěstí je v pořádku....jinak já jsem kerku chtěla, když už jednu Kerku mám, ale nevím, chtěla bych si nechat asi něco keltsky nebo elfsky napsat na krní páteř, ale furt to zvažuju...
i barča něco takového chtěla.nevím jestli přesně to samé,ale nějakej nápid,ale myslím,že chtěla hebrejsky,ale to by řekla přesně ona,ted fakt nevím.ale ted už bych do tetování nešla.
causinka2
napsal(a):
a ty baculaté děvy se ti nelíbí,co Saudek tak rád fotí
jo, nesnáším fotky jeho 12O kilových pradlen u necek s rozvázaným korzetem v zapřené prádelně...přitom má fakt hezké fotky, teda těh pr, co mám na zdi..:) a pak ještě božské decentní akty chlapů...))
cvoku.v životě ne.já chtěla původně kolem paže natetovat ostnatej drát,ale nebyl žádnej obrázek po ruce.ale u toho piercing to bylo drsné,to jsem byla ve studiu a dvakrát jsem jim potom propíchnutí omdlela.jednou z toho,že to nic není a jak jsem se propadla a podívala se na strop,kterej byl oranžovej s mini barevnýma flekama,tak se mi zamotala hlava a omdlela jsem znovu.no a ta tatérka co tam byla mi trufla flákla ruskou zmrzlinu za krk a vzhledem k tomu,že bylo teplo,jsem za chvíli měla rozteklou zmrzlinu za krkem
kukinatost
napsal(a):
jo, nesnáším fotky jeho 12O kilových pradlen u necek s rozvázaným korzetem v zapřené prádelně...přitom má fakt hezké fotky, teda těh pr, co mám na zdi..:) a pak ještě božské decentní akty chlapů...))
a jinak Adel mluvím fakt úplně normálně, směju se, spíše permanentně řehtám s otevřenou hubou a nic...otec to fakt nevěděl...:)
Fuj, tu mám ale hnusný jazyk:))
kukinatost
napsal(a):
no, jakože ty fotky jsou super, ten je šikovný cleý, ale vyhovuje mi, že tam ti chlapi většinou nemají xichty..:)))
a tam chci znova....
kukinatost
napsal(a):
no, jakože ty fotky jsou super, ten je šikovný cleý, ale vyhovuje mi, že tam ti chlapi většinou nemají xichty..:)))
a tam chci znova....
Ahoj holky...Janico,Tobě to fakt mega sluší
Bomba
Já se ještě neodhodlala k radikální změně,jsem asi srab
Neva,že to píšu sem?? Že sem vůbec lezu?
causinka2
napsal(a):
jasně,že nevadí,proč by mělo.berem přece i pracantky
je Zuzule, tož to sjem ráda, že sa ti páčim..:) tož ještě jednou pro tebe...no Jnaka je dneska slušný exhibouš a narcis..:)))
kukinatost
napsal(a):
Holky,já už skoro 3týdny neseděla na koni...Zmrzlo na beton,molinatá chodí jak "nadrbaná"... A je protivná....Tak vemu vždycky jen na ruku,do sadu,vypustit....A pak zas dom...
Teď budu celý víkend v práci a v pondělí máme otevřeno do 16hod...
molly
napsal(a):
Holky,já už skoro 3týdny neseděla na koni...Zmrzlo na beton,molinatá chodí jak "nadrbaná"... A je protivná....Tak vemu vždycky jen na ruku,do sadu,vypustit....A pak zas dom...
jéé tak to aspon nejsem sama.konouši sice chodí ven,ale jak bylo to bláto,tak jim ty díry od kopyt zmrzly a tudíž se jim tam moc nechce.Clasic se dere takovým způsobem,že mi rozebírá plot
molly
napsal(a):
já mám vlasy takové,když spím po umytí hlavy v copánku
Jinak rovné jak hřebíky....
molly
napsal(a):
Zuzajdi buď v klidu, my chodíme jenom na procházky na ohlávce a bez sedla....koně mi odmítají chodit i po loukách a já po pár málem letch přes halvu kvůli krtince toho mám tež plné zuby...jediné řešení je hala...zítra půjdu..ale s oběma se i nechce, páč cestou tam a zpátky vymrznu dost i s kerkou...:(
kukinatost
napsal(a):
Zuzajdi buď v klidu, my chodíme jenom na procházky na ohlávce a bez sedla....koně mi odmítají chodit i po loukách a já po pár málem letch přes halvu kvůli krtince toho mám tež plné zuby...jediné řešení je hala...zítra půjdu..ale s oběma se i nechce, páč cestou tam a zpátky vymrznu dost i s kerkou...:(
musím končit...papa a pěkný večer všem
kukinatost
napsal(a):
Přeju Zuzuli i já tobě:)))Hezký pátek...ráa bych podotkla, že jsem zas po 100 letech dom v pátek, ale včera jsem makala na šipkovém turnaji a budu ráda, když se po dnešní lítačce vyspím..:)páč zítra doma nebudu:)
molly
napsal(a):
musím končit...papa a pěkný večer všem
to znam kone po te betonove pude nechcou vubec chodit ani popracovat se s nima neda chodime teze na prochazky .pred 2 roky jsem chodila prejezdovat atrenovat k panu Kuželkovi jedže pak jsem musela nastopit do prace az na moravku az pujdu platit licence tak se poptam
kukinatost
napsal(a):
Člověk tu chvilku není a vy to takhle rozjedete
kukinatost
napsal(a):
čaute,lidi,jak se máte?mám dva haflouše na statku u studénky a sháním dobrého kopytáře,ten starší je skoro 2 roky po schvácení kopyt a ještě to není dokonalé.Bývalý majitel to trošku zanedbával,pak kovář,co sem jezdil,je dlouhodobě marod a kámoška mi sem poslala jednoho
,co práci víc než odflákl a páni kluci už třetí den kulhají.Nevíte o nikom,co to dokáže spravit?dík za rady.Lucka.
kukinatost
napsal(a):
Ježiš vy ste se tu nějak rozepsali. Ja sem zas nějak nachlazená tak dneska ke konikum nejdu doufam že se to ale spraví. Ji s tím pícháním ja sem si všechno pichala sama (bradu 2x, uši 3dírky) ale na jazyk sem šla raději do salonu to sem radši sama nechtěla .. a kamoskam sme normalně na zakladce pichaly uši aji obočí a nikdy se nikomu nic nestalo tak nevim no.Tetovani sice nemam ale až budou penizky tak určitě pujdu
pilgrisek
napsal(a):
Ježiš vy ste se tu nějak rozepsali. Ja sem zas nějak nachlazená tak dneska ke konikum nejdu doufam že se to ale spraví. Ji s tím pícháním ja sem si všechno pichala sama (bradu 2x, uši 3dírky) ale na jazyk sem šla raději do salonu to sem radši sama nechtěla .. a kamoskam sme normalně na zakladce pichaly uši aji obočí a nikdy se nikomu nic nestalo tak nevim no.Tetovani sice nemam ale až budou penizky tak určitě pujdu
Adél děkuju za tu adresu,seženu nějakou větší obálku do které to nacpu a pošlu to.
kukinatost
napsal(a):
Doufám, že nebude vadit, když se k vám po dlouhé době přidám. Konečně mi doma sprovoznili net...
Už se modlím, aby napadl sníh, stokrát lepší než tenhle beton. Jezdit se nedá, ven chodím po cestách, páč tvrdý to je stejně a ten beton je aspoň rovný
Kdo znáte Dolinku, tak víte, že je to taková menší neřízená střela, když se delší dobu nejezdí, tak jsem zvědavá, co zase bude předvádět až se bude dát vyjet ven... Jak se jde v kroku, tak je to miláček největší, ale jinak..netvrďte mi, že hafling je klidné plemeno, mi přide, že mi podstrčili převlečeného plnokrevníka
A po dnešním traumatickém zážitku to vypadalo, že se mnou už "nepromluví ani slovo"... Okna ve stáji máme ucpané polistyrénem, no zrovna sem čistila a ta deska spadla a plácla Dollku do hlavy, těžké to není, takže jí to neublížilo, ale skoro půl hodiny přede mnou zdrhala v boxu... Fakt zábavné, ale tak snad se vzpamatuje, odpledne už byla v klidu, potrénovali jsme trošku kravinky ze země, tak jsem zvědav, co mi připraví zítra...
A ještě dotázek na závěr
Neznáte v okolí Rychvaldu nějakého trenéra, co trénuje za slušnou cenu a třebas by byl ochoten přijet? Z jara bych jakože chtěla zapracovat na sobě i na kobyle a nevim kde a jak...
Moožná vyjde prázdinový pobyt ve Frenštátě, ale nevim, nevim...ta doprava...
Tak já končím se svými výlevy...
Zatim
kukinatost
napsal(a):
Ahoj :) ta fotka je focena v Rychvaldu u Míšy K.??
nn nelonžuju,ty jsem dneska dávala poprvé,mám je půjčené od barušky,konouchům opadává dupa,tak at se mi maličko nasvalí,když není čas jezdit,víš.Tak Alešek měl taky roupy,sotva chodil,ale několikrát si vyskočil všema 4 do vzduchu trdlo.Chtěla jsem vzít i Clasulu,ale byla jsem navlečená,že jsem se sotva hýbala a stejně byla šílená kosaDneska Clasic kupodivu neřechtal,když jsem aleška brala ze stáje,vždycky řechtá,jak šílenej a dneska nic,zítra půjde na lonž on.nebudu je brát moc často,jen sem-tam,at aspon něco dělají.já aleše cválat taky nenechala,stačil ten klus.Adél ty máš obřišník?já si musela maličko vypomoct,jelikož obřišník nemám a na podbřišníku kroužka taky nemám.tak jsem to vymyslela jinak a taky dobrý
tak já taky nelonžuju nějak často,dřív jo,ale ted už ne,aleš šel na lonž po 14-ti dnech nebo tak nějak.tak já jsem si půjčila to co bylo k dostání čily gumy,ale uvažuju,že si koupím něco abych měla doma,když bych potřebovala.kdybych neměla furt tu angínu,tak se jdu s Aleškem projít v kroku,ale jsem furt nemocná,tak to nechci riskovat .na lonžce jsme byly jen chvíli,tak jsem to přežila,ale delší dobu bych tam nevydržela
pilgrisek
napsal(a):
Ježiš Daji ty si tež ženská proč neřekneš že chceš pujčit obřišák?? mě leží ve skříni a mohla sem ti ho donést s těma gumama ja stejně lonžuju jen tak bez všeho mě se to nikdy nechce na toho koňa oblíkat
pche baruš,my jsme profíci,my si obřišák vyrobily,sice provizorní,ale fungující.taky prakticky nelonžuju se sedlem,bych z toho zcvokla,přesedlávat furt konouchy
tak ten univerzál mám jen takovej obyčejnej,na něm se stejně skoro nejezdí,skokove se ted taky nevyužije,jen ten western a i ten leží domajo jsem se zapmněla pochlubit,jsem dneska na hlavě měla čapku,já odpůrce čepek,mazec,takovou tu trpasličí,ale aspon mi bylo teploučko na ouška,i když bambule mi furt lítala přes oči
causinka2
napsal(a):
jsem ti baruško psala na lidech.jj já vím naco je obřišník
ale náhodou náš byl taky dobrej
no já s ním mluvila dneska okolo 2.říkal,že mi to zítra hodí,tak snad jo,protože seno prakticky nemáme.ale jsem s ním domluvená,že mi toho hodí víc,tak mu to pak jen doplatím,aspon mi nepochybí.a přes týden musím už konečně zajít za tou paní,se tam furt nemůžu dokopat
causinka2
napsal(a):
no já s ním mluvila dneska okolo 2.říkal,že mi to zítra hodí,tak snad jo,protože seno prakticky nemáme.ale jsem s ním domluvená,že mi toho hodí víc,tak mu to pak jen doplatím,aspon mi nepochybí.a přes týden musím už konečně zajít za tou paní,se tam furt nemůžu dokopat
babky chnapky,kde jste zmizely?hele kde budete na silvestra?nevím jestli jsem se už ptala nebo ne,ale jestli jo,tak si toho nevšímejte
kukinatost
napsal(a):
čus ďouchy, tež je to u vás jak na Větrné hůrce? Z nás by Emily Bronteová fakt měla radost...fučí naproso bestyjálně...včera u mě byla Lenča - lanika z pracantek, tak mm aspoň pořádně vyvenčené oba oře...dneska na to asi kašlu...je tam naprosto nechutně...navíc jsm idiot a všechno už skoro 25 let nechávám na poslední chvíli, tudíž tu mám asi tunu testů ze skupinových vyšetření, které musím vyhodnotit, páč mě po novém roce čekají konzultace k tomu, no radost jak cip...No zítra už někdy od 3 jdu chystat hospodu na toho Silvestra, jsme s kámoškou - taky servírka nakoupily hafo blbostí na výzdobu, tak to musíme dát nějak dohromady...jo a obsluhujeme v drsných plesových šatech:))
Podkovy mají dole všichni, první týden katastrofa, nekulhali, ale kopyta se pořád olamovala. Teďka se to zdá být OK. Když je třeba tak to vezmu rašplí. Tež si užívám svoje, všichni 3 si na mě vždycky lehají, jak jim držím nohy a 400 kilo, no žádná sranda
Možná zůstanou naboso pořád..no, když kopyta přežijou tuhle betonovou zimu, tak už snad už všechno
to netuším odkud byly,můj se s nima dal dořeči,ale že by se zeptal dkud jsou,to ho jaksi nenapadlojsi byla s Arni venku?To u nás si Clasic zas otevřel branku a šly si s Alešem domů,hold trošku ofrklý
Naše jersula si vymyslela novou zábavu,skáče na balíky
jsem mu říkala.no nevadí,se hold příště budu muset asi maličko vtěrknout,jinak se nic nedozvím.i když tihle byly asi někde od polanky,protože minule když jsem je potkala,tak měly namířeno směrem k polancetady další naše jelito,pokaždé si najde zajímavé místa na spaní,ale z tohodle šupem mazal,lajdák
kukinatost
napsal(a):
Tak, zdá se, že migréna je zažehnána - 3 hodiny spánku a klidu mi pomohly...no, teď už bych měla fakt dělat něco do práce, jenže mám pocit, že na to mrknu, zkusím vyhodnotit nějaké kresby stromů a je to tady zpátky..:))tak to radši nebudu pokoušet..
Jinak for haribo: jo, jedna fotka tady odsud je od ní z ohrady, bylo to chvilku potom, co jsem si u ní Kerku v ohradě obsedala..
kurňa, to je divná neděle...a zítra ten skvostný silvestr..už teď senemůžu dočkat...doufám, že aspoň do 5. budu doma...
kukinatost
napsal(a):
Tak, zdá se, že migréna je zažehnána - 3 hodiny spánku a klidu mi pomohly...no, teď už bych měla fakt dělat něco do práce, jenže mám pocit, že na to mrknu, zkusím vyhodnotit nějaké kresby stromů a je to tady zpátky..:))tak to radši nebudu pokoušet..
Jinak for haribo: jo, jedna fotka tady odsud je od ní z ohrady, bylo to chvilku potom, co jsem si u ní Kerku v ohradě obsedala..
kurňa, to je divná neděle...a zítra ten skvostný silvestr..už teď senemůžu dočkat...doufám, že aspoň do 5. budu doma...
tak to je hlavní Jani,že tě to přešlo,dokážu si představit,jaké to může být svinstvo
kukinatost
napsal(a):
jsem teď dělala dotazník a úplně jsem se zahleděla na spořič - mám tam fotky, co mám v compu, jak se mění a o některých ani nevím, že je mám:)
kukinatost
napsal(a):
jsem teď dělala dotazník a úplně jsem se zahleděla na spořič - mám tam fotky, co mám v compu, jak se mění a o některých ani nevím, že je mám:)
no, jako to jsou okamžiky, kdy je nejdůležitější, ať se mi všichni vyhnou z cesty a dají mi pokoj, nesnáším všechno a všechny..:))
to není cvik, to jenom mám staré dojebané chapsy, které nějak přišly o tygumy vespod a teď se mi točí, jak nemají, tož jsem je v rámci tréninku musela otočit:))
Tady jsme se drobně nevešli do záběru:)
kukinatost
napsal(a):
to není cvik, to jenom mám staré dojebané chapsy, které nějak přišly o tygumy vespod a teď se mi točí, jak nemají, tož jsem je v rámci tréninku musela otočit:))
Tady jsme se drobně nevešli do záběru:)
no, migrenam trpím asi od 16..to si nevybereš..jsem to podědila, má je mamča, babča, teta....halvní je vychytat je hned v úvodu:))
Jako jak já bych chtěla bydlet na horách, tohle jsou fotky, které mě vždycky úplně vrátí zpátky:)
kukinatost
napsal(a):
no, migrenam trpím asi od 16..to si nevybereš..jsem to podědila, má je mamča, babča, teta....halvní je vychytat je hned v úvodu:))
Jako jak já bych chtěla bydlet na horách, tohle jsou fotky, které mě vždycky úplně vrátí zpátky:)
tak tomu říkám krása,fakt něco užasnéhojani ti něco pošlu na mail,at tě ty hory přejdou,jestli to teda najdu
causinka2
napsal(a):
tak tomu říkám krása,fakt něco užasnéhojani ti něco pošlu na mail,at tě ty hory přejdou,jestli to teda najdu
Dajuli, kldině pošli, nicméně hory jsou prostě hory...u moře vydrží max. týden a to tam musí být kvalitní beach volejbal, padáky a tisíce jiných aktivit, ale hory zbožňuju...)
kukinatost
napsal(a):
Dajuli, kldině pošli, nicméně hory jsou prostě hory...u moře vydrží max. týden a to tam musí být kvalitní beach volejbal, padáky a tisíce jiných aktivit, ale hory zbožňuju...)
máš to tam Jani,ale nevím jestli se ti to pps otevře jak má,kdyby ne,tak to čti po obrázcích.mě to totiž nějak blbne,tak nevím jak se to otevře tobě