Memmory: co jsme zazili Houmika v CV, tak to bylo vzdycky takove paradni vozitko pro vsecky, tak jsem se fakt musela smat co jim tam predvadel :o)
microfon
napsal(a):
A to je hezké!!! tváří se to tam jako vrah
Za rok bys ji nepoznala, byla úplně bílá Ale ty kruhy kolem očí to nemělo chybu
Furt je na prodej co jsem si tak všimla.
strelish
napsal(a):
Memmory: co jsme zazili Houmika v CV, tak to bylo vzdycky takove paradni vozitko pro vsecky, tak jsem se fakt musela smat co jim tam predvadel :o)
...tady mam jednoho vypiplance flaskovyho, mama ho nechtela. Ale ted uz je pekna koule. To je Zorro od sousedu.
radule
napsal(a):
...tady mam jednoho vypiplance flaskovyho, mama ho nechtela. Ale ted uz je pekna koule. To je Zorro od sousedu.
a jeste jednu z dalky.
strelish
napsal(a):
Za rok bys ji nepoznala, byla úplně bílá Ale ty kruhy kolem očí to nemělo chybu
Furt je na prodej co jsem si tak všimla.
Jojo brejličky známe,to je tak když se vybělující maminka připouštěla apalosa hřebcem
microfon
napsal(a):
Jojo brejličky známe,to je tak když se vybělující maminka připouštěla apalosa hřebcem
a nakonec to končilo taky "skoro" bílou
jiank já se taky divím, že si ještě nikdo tak pěknýho papírovýho vlastně už valáška nekoupil.
microfon
napsal(a):
a nakonec to končilo taky "skoro" bílou
jiank já se taky divím, že si ještě nikdo tak pěknýho papírovýho vlastně už valáška nekoupil.
Ahoj! můžu se jen zeptat, jestli se bavíte o Banjovi co je na netu? já bych ho bral ihned, ale bohužel jej nemám kam dát. máme moc koní. ale mám jeho pravého bratra.
noled
napsal(a):
Ahoj! můžu se jen zeptat, jestli se bavíte o Banjovi co je na netu? já bych ho bral ihned, ale bohužel jej nemám kam dát. máme moc koní. ale mám jeho pravého bratra.
a další foto.
microfon
napsal(a):
roztomilý kůlíšek. co má chuděra s nožkama?
a tady je ještě jeden můj poník. byli sme na žehnání koním 26.12.
noled
napsal(a):
a tady je ještě jeden můj poník. byli sme na žehnání koním 26.12.
tohle je poník od známé. a je na prodej!
microfon
napsal(a):
Tak nevím kterému z těch dvou fandím víc oba jsou moc povedení
děkuju. mě se taky líbí i Banjo. hodili by se k sobě.
strelish
napsal(a):
No až na ty jeho vyjížďky - cválá , cválá , najednou rollback a on cválá na druhou stranu od koní . Jinak to bylo dobré torpédo .
Homér a Vendýsek
memmory
napsal(a):
No až na ty jeho vyjížďky - cválá , cválá , najednou rollback a on cválá na druhou stranu od koní . Jinak to bylo dobré torpédo .
Homér a Vendýsek
pro noled:
Ahojky, doufam, že si na mě pamatuješ, psals mi o info o Trawelu Ale jak tak koukám, tak si sehnal poníčky někde jinde. A co stará babička? (myslím, že to byla kobylka
) Už si užívá důchod? Jinak ti 2 poníčci jsou moc krásní!
Docela jsem koukala, že si koupil Playboye. Kdybys ho nekoupil lítal by teď s mym oblíbenym koníčkem po výběhu
A jak to s ním vypadá? Ještě útočí na lidi?
Hřebeček Bonus, více o něm najdete tady: www.aslan.estranky.cz
madlenka
napsal(a):
pro noled:
Ahojky, doufam, že si na mě pamatuješ, psals mi o info o Trawelu Ale jak tak koukám, tak si sehnal poníčky někde jinde. A co stará babička? (myslím, že to byla kobylka
Docela jsem koukala, že si koupil Playboye. Kdybys ho nekoupil lítal by teď s mym oblíbenym koníčkem po výběhu
4 noled za kolik je ten bílý poník?
strelish
napsal(a):
Dneska dělal miláček arábkoloida
memmory
napsal(a):
Jo někdy by to do nich člověk ani neřekl
memmory
napsal(a):
Normálně jsem teď byla krmit a ten můj pták nemá skoro ocas!!!!!!!!!
Já newím kam ho dal - chybí mu tak polovina žíní
No ještě že teď nejsou muchy já newím co dělal - to je strašné
memmory
napsal(a):
Normálně jsem teď byla krmit a ten můj pták nemá skoro ocas!!!!!!!!!
Já newím kam ho dal - chybí mu tak polovina žíní
No ještě že teď nejsou muchy já newím co dělal - to je strašné
to by ale chtělo zjistit a obejít si ohradu, no to ho asi muselo i pěkně bolet!
no to je jako když jsem si jela pro Bobišku na fotkách dlouhohřívá prinzecna a realita
microfon
napsal(a):
to by ale chtělo zjistit a obejít si ohradu, no to ho asi muselo i pěkně bolet!
no to je jako když jsem si jela pro Bobišku na fotkách dlouhohřívá prinzecna a realita
No já jsem právě běhala kolem celý ohrady prošla jsem kolem každýho stromku akorát ten lesík je moc velkej na projití každýho stromu a navíj je tam už tma .
Bolet ho to muselo nechce si na to nechat šáhnout Chuděrka moja
takovej krásnej ho měl
madlenka
napsal(a):
pro noled:
pro madlenka
jojo pamatuju.... on na lidi teda vůbec neútočí..... raději by proletěl zdí než aby vyjel po člověku.... je to takový plašan.... strašně mě zaujal a moc se mi líbil.... proto jsem si jej koupil.... a až sem jej měl, tak sem se pomalu začal dozvídat jeho minulost...a pátral jsem i po tom.... a našel sem i dřívější majitele....
já jsem s ním ale spokojený. je sice plachý, ale lepší se....
a jinak babička si užívá důchodu.... jen papá a chodí do ohrady....
kdyžtak mi písni na email a pokecáme a pošlu ještě nějaké fotky. napiš mi něco o Playboyovi.... díky
to je babička!
memmory
napsal(a):
No já jsem právě běhala kolem celý ohrady prošla jsem kolem každýho stromku akorát ten lesík je moc velkej na projití každýho stromu a navíj je tam už tma .
Bolet ho to muselo nechce si na to nechat šáhnout Chuděrka moja
takovej krásnej ho měl
Něják tu ti naši miláčci upadájí tak je posílám nahoru :-) jak snášejí vaš drobci Silvestrovskou noc?
sccary
napsal(a):
Něják tu ti naši miláčci upadájí tak je posílám nahoru :-) jak snášejí vaš drobci Silvestrovskou noc?
Tak jo Luis a já , silvestra přímo nesnášíme všichni . Beru to velkej ohňostroj o půlnoci , ale ne týden přede a týden po jak choděj děcka
memmory
napsal(a):
Tak jo Luis a já , silvestra přímo nesnášíme všichni . Beru to velkej ohňostroj o půlnoci , ale ne týden přede a týden po jak choděj děcka
Přesně tak máš pravdu předevčírem to bylo u nás šílené od 8 hodin do půlnoci každou pul hodinu takove rany to bylo silene uz sem chtela volat policajty at s tim neco delaj nedalo se vubec spat 5x me to vzbudilo nase fenka z toho mela sok silene vyvadela a kobyle se to taky nelibilo..........
sccary
napsal(a):
Přesně tak máš pravdu předevčírem to bylo u nás šílené od 8 hodin do půlnoci každou pul hodinu takove rany to bylo silene uz sem chtela volat policajty at s tim neco delaj nedalo se vubec spat 5x me to vzbudilo nase fenka z toho mela sok silene vyvadela a kobyle se to taky nelibilo..........
Tak přeju všem poníkářům a jejich prďolkům vše nej do nového roku
zviratkova
napsal(a):
Tak přeju všem poníkářům a jejich prďolkům vše nej do nového roku
Ahojky,tak já taky přispívám
Nedávno jsem byla s Melissou po dlouhé době na pastvě.lítala jako střelená
přidávám pár fotek
kajja
napsal(a):
Ahojky,tak já taky přispívám
Nedávno jsem byla s Melissou po dlouhé době na pastvě.lítala jako střelená
přidávám pár fotek
Bohužel s náma nebyla Vikíška,ještě si je netroufnu vzít obě
kajja
napsal(a):
Bohužel s náma nebyla Vikíška,ještě si je netroufnu vzít obě
kajja
napsal(a):
a už poslední
môžem sa pridať do klubu? moja 138cm kvh =o)
zvířátková

katjuschka
napsal(a):
môžem sa pridať do klubu? moja 138cm kvh =o)
Teda ta Melisčina ohlávka s vodítkem jsou zase krásné, kam Ty na to chodíš...
sccary
napsal(a):
4zviratkova mrkni semka http ://zvirata.bazos.cz/ inzerat/1427204/Udidlo-pro-Shetlanda.php taky shani 14 cm tak nevim
Koukám, čumím To je velikost pro slona.
Navíc tehle poník má nožky snad poloviční, ten nemůže mít ani metr v kohoutku. Já už mám 10,5 silné stihlo a vypadá to, že bude sedět dobře.
strelish
napsal(a):
Tak jsem dnes fotila Elli doma na jejím jeoblíbenějším místě-> u svého balíku
a už nevim v jakých poníkářích jsem to psala,že se leskne amá vidět i groše nyní v zimní srsti, tak na této fotce by to mělo být vidět
microfon
napsal(a):
Tak jsem dnes fotila Elli doma na jejím jeoblíbenějším místě-> u svého balíku
a už nevim v jakých poníkářích jsem to psala,že se leskne amá vidět i groše nyní v zimní srsti, tak na této fotce by to mělo být vidět
Ahojky lidí..tak jak se máte?Tak krásnej rok 2008.....
microfon:to je lesk,,,,už má pěkný pupík....jsem zvědavá co se Elí narodí....
luda
napsal(a):
luda
napsal(a):
jejda to mi povídej,dva měsíce, už nemůžeme dočkat a když vidím nějaké hezké jméno tak už i zapisuju
Luďo ty máš jaké uzdečky?
a takhle Elli posiluje břišní svalstvo
microfon
napsal(a):
jejda to mi povídej,dva měsíce, už nemůžeme dočkat a když vidím nějaké hezké jméno tak už i zapisuju
Luďo ty máš jaké uzdečky?
a takhle Elli posiluje břišní svalstvo
tady princezny celý udivený, co jim to lezu jako do krmeliště
microfon
napsal(a):
a slečny zeshora
microfon
napsal(a):
to je pěkná fotka,....Uzdečky,,tak Lady měla Westernovou.(teď ji je malá..musela jsem si ji sešít,a čelenku jsem měla napadrř,tak jsem si udělala čelenku,do barvy otěží))...rozkosala mě ji fena.tak hledám novou..Asi jstejnou,jako má Lýdie..
Lýdie..
microfon
napsal(a):
Juu, vy jste meli i slunicko, to nam se jenom zkouselo klubat, holt inverze. Ale jinak bylo dneska fajn, vyjizdku jsme si uzili, slo se v klidu a nezmrzli jsme :)
luda
napsal(a):
to je pěkná fotka,....Uzdečky,,tak Lady měla Westernovou.(teď ji je malá..musela jsem si ji sešít,a čelenku jsem měla napadrř,tak jsem si udělala čelenku,do barvy otěží))...rozkosala mě ji fena.tak hledám novou..Asi jstejnou,jako má Lýdie..
Lýdie..
no já konkrétně myslela jestli indii nebo nějakou sedlářskou, paní mi nabízí z pony klubu, mě se líbí,ale původně jsem nechtěla žádnou indii.Tak se ptám na zkušenosti , spokojenost či opak nebo co to vůbec vydrží?Dík
strelish
napsal(a):
Juu, vy jste meli i slunicko, to nam se jenom zkouselo klubat, holt inverze. Ale jinak bylo dneska fajn, vyjizdku jsme si uzili, slo se v klidu a nezmrzli jsme :)
suprová fotka....
Microfon: Lady a její upravenná uzdečka
strelish
napsal(a):
Jé my už máme celé slunečné dopoledne po čtyři dny
To musí být sranda jezdit takhle s Andym. já tak každý ´den jezdím na pastvu a zpět nebejt Eliška taková jaká je, tak nevím jak by to dopadlo.Za čtvrt roku co takhle jezdím ve všech chodech každý den,jsem byla dole jen 2x- zlatá Elí
No ale nyní jsem se usoudila, že doprovod mého plouživého běhu rozhodně není to co Bobice dopomůže k lepší kondici(->zdraví), tak jsem přešla do pozice cyklisty, a to je teprv sranda, všade namrznuto, Bobi,co se bojí velkejch aut, občas povyskočí, zaloudá se , předběhne, skočí do pangejtu a do toho všade ti čumilové...,Hlavně že kobyla posiluje, že
microfon
napsal(a):
Jé my už máme celé slunečné dopoledne po čtyři dny
To musí být sranda jezdit takhle s Andym. já tak každý ´den jezdím na pastvu a zpět nebejt Eliška taková jaká je, tak nevím jak by to dopadlo.Za čtvrt roku co takhle jezdím ve všech chodech každý den,jsem byla dole jen 2x- zlatá Elí
No ale nyní jsem se usoudila, že doprovod mého plouživého běhu rozhodně není to co Bobice dopomůže k lepší kondici(->zdraví), tak jsem přešla do pozice cyklisty, a to je teprv sranda, všade namrznuto, Bobi,co se bojí velkejch aut, občas povyskočí, zaloudá se , předběhne, skočí do pangejtu a do toho všade ti čumilové...,Hlavně že kobyla posiluje, že
Ačkoliv proti našemu psisku nic nemá, když je v náladě, vše lítá
luda
napsal(a):
suprová fotka....
Microfon: Lady a její upravenná uzdečka
Indie....a určitě spokojenost...
microfon
napsal(a):
Ačkoliv proti našemu psisku nic nemá, když je v náladě, vše lítá
Tak jsem jí potvoru pustila v lese ,když bal taková rozlítaná a myslela si jak jí nafotím mezi třpytícími se tajícími kapkami na větvích stromů, a ta potvora, jen co jsme jí pustila vzala neuvěřitelnou rychlostí čáru, zdrhla až na konec lesa a pět minut jsme si musela počkat než se vrátí.
microfon
napsal(a):
Tak jsem jí potvoru pustila v lese ,když bal taková rozlítaná a myslela si jak jí nafotím mezi třpytícími se tajícími kapkami na větvích stromů, a ta potvora, jen co jsme jí pustila vzala neuvěřitelnou rychlostí čáru, zdrhla až na konec lesa a pět minut jsme si musela počkat než se vrátí.
A kdepak vracet se pokorně
microfon
napsal(a):
A kdepak vracet se pokorně
jediné další běhací pózy jsem z ní vyloudila na louce
microfon
napsal(a):
jediné další běhací pózy jsem z ní vyloudila na louce
Andoš pokud se nerve za koňma, tak je naprosto v pohodě, je fakt v terénu čím dál víc spolehlivější, jezdím prakticky na volné otěži + ta trocha jízdárny v létě nám pomohla v lepší ovladatelnosti v pohybu do strany, obraty a tak. Horší s mladou, ta jde střídavě supr na prověšeném vodítku, občas se ale nechá vléct a občas se hrne dopředu. No ale zas takhle jsme byli asi 5x, to se vychytá
strelish
napsal(a):
Andoš pokud se nerve za koňma, tak je naprosto v pohodě, je fakt v terénu čím dál víc spolehlivější, jezdím prakticky na volné otěži + ta trocha jízdárny v létě nám pomohla v lepší ovladatelnosti v pohybu do strany, obraty a tak. Horší s mladou, ta jde střídavě supr na prověšeném vodítku, občas se ale nechá vléct a občas se hrne dopředu. No ale zas takhle jsme byli asi 5x, to se vychytá
ahooooj, tak jak je po novém roce? :-D
Já s Barčou jsme minulý týden absolovaly jízdu silvestrovskou a pak ještě 29.12. hon za medovinou :-D peklo se prase a super nálada. Sešlo se nás kolem 20.
a poprvě jsem letěla s Barčou a s koňma, jinak jsem neměla odvahu, ve cvalu s koníkama mi vyhazuje a teď to bylo ok. Byla jsem tak štastná :-D ale za to může asi alkohoool :-D
posílám nějaký foto
racina
napsal(a):
ahooooj, tak jak je po novém roce? :-D
Já s Barčou jsme minulý týden absolovaly jízdu silvestrovskou a pak ještě 29.12. hon za medovinou :-D peklo se prase a super nálada. Sešlo se nás kolem 20.
a poprvě jsem letěla s Barčou a s koňma, jinak jsem neměla odvahu, ve cvalu s koníkama mi vyhazuje a teď to bylo ok. Byla jsem tak štastná :-D ale za to může asi alkohoool :-D
posílám nějaký foto
racina
napsal(a):
naše cvalová trojka :-D
aranka - vyzkoušela jsem i něco menšího :-D
sakiron
napsal(a):
naprodej je 3lety aneco presne nevim
shonshon(šošon)
strelish
napsal(a):
Koukám že barča se pěkně vypapala,i krčisko má pořádné
Se šošonem by byli opravdu originální dvojka
jinak tu vyjí´ž´dku vám opravdu závidím, my měli taktéž plánovou,ovšem díky eli neschopence, to měla být spíš procházka,ale holky z okolní stáje s eveměs nehcyly zklátit chřipkou,takže z toho sešlo. Fakt závidím a ten hojný počet, no jo kde je alkohol, tam to žije
microfon
napsal(a):
Koukám že barča se pěkně vypapala,i krčisko má pořádné
Se šošonem by byli opravdu originální dvojka
jinak tu vyjí´ž´dku vám opravdu závidím, my měli taktéž plánovou,ovšem díky eli neschopence, to měla být spíš procházka,ale holky z okolní stáje s eveměs nehcyly zklátit chřipkou,takže z toho sešlo. Fakt závidím a ten hojný počet, no jo kde je alkohol, tam to žije
ahoj :-)
to je tím, že má ošmikanou hřívu, hrozně jí zhoustla a zatím stojí
Vypadá jak malej hřebeček :-)
Je to číča moje :-D
Tak to je škoda, že vám to nevyšlo :-( ale snad v brzký době něco vykoumáte novýho.
Taky jsem se divila tomu počtu :-) v takový zimě i když sluníčko nám přálo.
racina
napsal(a):
ahoj :-)
to je tím, že má ošmikanou hřívu, hrozně jí zhoustla a zatím stojí
Vypadá jak malej hřebeček :-)
Je to číča moje :-D
Tak to je škoda, že vám to nevyšlo :-( ale snad v brzký době něco vykoumáte novýho.
Taky jsem se divila tomu počtu :-) v takový zimě i když sluníčko nám přálo.
vy jste stejně správná dvojka, na týhle fotce vám to ozvláště sluší
Navštěvuješ horseshop jak letos pan majitel přestěhoval ke Kamennýmu újezdu?
microfon
napsal(a):
vy jste stejně správná dvojka, na týhle fotce vám to ozvláště sluší
Navštěvuješ horseshop jak letos pan majitel přestěhoval ke Kamennýmu újezdu?
chtěla jsem se tam vydat, ale ještě mi to nevyšlo. Zatím nic nepotřebujůůů.
A moc děkujeeeem. Spíš bych se k Brče hodila jako indián
Chtěla jsem jípomalovat na tu jízdu, ale nějak jsem nestíhala :-(
racina
napsal(a):
chtěla jsem se tam vydat, ale ještě mi to nevyšlo. Zatím nic nepotřebujůůů.
A moc děkujeeeem. Spíš bych se k Brče hodila jako indián
Chtěla jsem jípomalovat na tu jízdu, ale nějak jsem nestíhala :-(
Ahojy lidičky,tak dnes jsem se byla projet ..bylo krásně,sice zima ale dalo se to....
luda
napsal(a):
Ahojy lidičky,tak dnes jsem se byla projet ..bylo krásně,sice zima ale dalo se to....
luda
napsal(a):
Čus luďo! jo ještě včera jsem vychvalovala naše slunečné počasí a dnes přesný opak, taky pěkná zima.
Jjá jsem pro změnu Bobiku učila chodit na dvou opratích, protože zítra se chystám zapřáhnou tsáńky. Je hrozně šikovná, když si vzpomenu jak jsem před pár lety učila mojí prdlou Čt kobylu dva celé měsíce jen to, aby se přestala plašit ,když jí oprať sjede ze záďi na hlezna.... no to byl pojeb!
Bobi se tváří zatím ze všech nejvíc v klidu a to jsem s ní vlastně i poprvé na udidle vůbec pracovala.Tak uvidíme ještě zítra, co řekne na sáńky
microfon
napsal(a):
Čus luďo! jo ještě včera jsem vychvalovala naše slunečné počasí a dnes přesný opak, taky pěkná zima.
Jjá jsem pro změnu Bobiku učila chodit na dvou opratích, protože zítra se chystám zapřáhnou tsáńky. Je hrozně šikovná, když si vzpomenu jak jsem před pár lety učila mojí prdlou Čt kobylu dva celé měsíce jen to, aby se přestala plašit ,když jí oprať sjede ze záďi na hlezna.... no to byl pojeb!
Bobi se tváří zatím ze všech nejvíc v klidu a to jsem s ní vlastně i poprvé na udidle vůbec pracovala.Tak uvidíme ještě zítra, co řekne na sáńky
Ahooj,,tak to dřžím palce ať je v pohodě.Lady byla suprová za bobama.Lýdie jsem učila na 2 opratích,a trošku zmatkovala...ale už je to ok...
Brakovačka,když jsem přivezla vodu...V kadi už nemají skoro nic...
luda
napsal(a):
Ahooj,,tak to dřžím palce ať je v pohodě.Lady byla suprová za bobama.Lýdie jsem učila na 2 opratích,a trošku zmatkovala...ale už je to ok...
Brakovačka,když jsem přivezla vodu...V kadi už nemají skoro nic...
microfon
napsal(a):
to si fakt od Lady nechal líbit? to je opravdu dobrá fotka
jjj je to ale sporosťanda......on je na ní hodnej i ona na něj..
memmory
napsal(a):
počkat počkat ta malá je kobča a velkej valach???
máte štěstí že je to po 22 : 00
No tak jsem zjistila záhadu ztráty půlky ocasu - mohl zato náš NO .
Dneska zase úraz - Zase si hrály a Luis zubama narazil do jeho skleněné misky na vodu a rozbyl ji . Začal krvácet z huby tak jsem jen doufala, že kousek třeba nespolkl , nebo že ho nemá někde píchlej - naštěstí jsme našla jen malinkou dírku v pysku zevnitř , ale už je ok a zase normálně papá .
memmory
napsal(a):
No tak jsem zjistila záhadu ztráty půlky ocasu - mohl zato náš NO .
Dneska zase úraz - Zase si hrály a Luis zubama narazil do jeho skleněné misky na vodu a rozbyl ji . Začal krvácet z huby tak jsem jen doufala, že kousek třeba nespolkl , nebo že ho nemá někde píchlej - naštěstí jsme našla jen malinkou dírku v pysku zevnitř , ale už je ok a zase normálně papá .
ARGO
memmory
napsal(a):
ARGO
Byla jsem krmit a konečně jsem zjistila místo toho krvácení - nebyla to ta malá ranka ale jazyk proto to docela dost krvácelo . Nažrat se může tak je to ok. budu mu to ale kontrolovat aby do toho něco nedostal . Pokusím se mu to potom vyfotit a ukážu vám jak mám šikovnýho koníka
memmory
napsal(a):
Byla jsem krmit a konečně jsem zjistila místo toho krvácení - nebyla to ta malá ranka ale jazyk proto to docela dost krvácelo . Nažrat se může tak je to ok. budu mu to ale kontrolovat aby do toho něco nedostal . Pokusím se mu to potom vyfotit a ukážu vám jak mám šikovnýho koníka
Ahoj,jak se mu to povedlo...takhle mu oškubat ocas?
Dnes jsem byla jezdi s Miladou na koních od ní z práce....
Hucul-Venda...vedle něj Kájínka
luda
napsal(a):
Postupem času asi proto to nebylo tolik vidět najednou . Teď ho má ještě míň a žíně jsou všude kolem jeho boudy . No tak zase budu stěhovat psa na jiné místo za ohradu
luda
napsal(a):
Já a Venda
luda
napsal(a):
Já a Venda
ale je to pěknej šmejd,,házel mě hrby.....ale že je tlustej jako prace,,,,tak to bylo větší hopsaní-...ale cval jak tank,,klus měl pěný
strelish
napsal(a):
Ahojky, no já by\hc asi svoje psisko přizabila, kdby tohle provádělo a doufám že až bude hříbek, tak to nebude ten typ co maminkám žere hřívu aocas okouše nad hlezna
Lu´da: e máš yjet taky na něčem jiném, jíá nad tím zrovna uvažuju, že by to chtělo nějakého jiného koníka ozkoušet, nejlíp ne poníka, jenže platiti za anglii se mi nechce a jediné dostupné westernové ježdění na úrovni je 300 na hod a to to raději vrazím do svých koníků
uvažuju že bych si příští rok na zemědělce nechala zapsat jako předmět jezdectví . a to byl masakr, já zarytý westernák a tam Čt jak hory krátjkejma třemenama- ale je to za 2 kredity a zdarma
microfon
napsal(a):
Ahojky, no já by\hc asi svoje psisko přizabila, kdby tohle provádělo a doufám že až bude hříbek, tak to nebude ten typ co maminkám žere hřívu aocas okouše nad hlezna
Lu´da: e máš yjet taky na něčem jiném, jíá nad tím zrovna uvažuju, že by to chtělo nějakého jiného koníka ozkoušet, nejlíp ne poníka, jenže platiti za anglii se mi nechce a jediné dostupné westernové ježdění na úrovni je 300 na hod a to to raději vrazím do svých koníků
uvažuju že bych si příští rok na zemědělce nechala zapsat jako předmět jezdectví . a to byl masakr, já zarytý westernák a tam Čt jak hory krátjkejma třemenama- ale je to za 2 kredity a zdarma
jo a děkuju za držení palců, Bobika byla vzorná, na to že měla udidlo s opratěmi podruhý, cokoli zapřáhlého poprvé a ještě musela jít pryč od Elišky, tak jí to začáteční chození zprava doleva a pár snah to snáma nabrat do lesa a zdrhnout na začátku, odpouštím! |jo jen kdyby byl sníh , každou chvilku musela pomocnice sesedat, díky kamínkům
. Asice to měla být kondiční pro bobišku ale ze všech nejvíc jsemse zpotila já protže jsem první 1/3 cesty netroufla sednout a běhala jsem u ní, no lilo ze mě jak z konve
,ale zpátky jsem se i kousek svezla a slečna je zatím nejsnažší anejchápavější koník, kterého jsme toto učila
(P.S Aju nepočítaje- to kočárový je profesional)
microfon
napsal(a):
No já si zas myslím,že sednout si do anglu a chodit na jízdárnu může být celkem sranda ne
Mamča jezdí taky na anglu a občas si na kobču sednu a jedu se projet - cval po louce v lehkým sedu - jednou za čas neuškodí
microfon
napsal(a):
Ahoj...mě ani neláký jezdit někde jinde,či na jinném koni,,,mohla jsem si vzít i jinou kobylu,ale naco se budem mořit obě,,já že jedu na žirafje a ona co to má za mouchu na hřbětě..Tak jsem si vybrala vendu jsem přece jen na ty menší koně.Vpředu Milada 2 jezdci a 2 kobylky navolno,,ty řádily..
luda
napsal(a):
Ahoj...mě ani neláký jezdit někde jinde,či na jinném koni,,,mohla jsem si vzít i jinou kobylu,ale naco se budem mořit obě,,já že jedu na žirafje a ona co to má za mouchu na hřbětě..Tak jsem si vybrala vendu jsem přece jen na ty menší koně.Vpředu Milada 2 jezdci a 2 kobylky navolno,,ty řádily..
Tak jsem našla pár fotek,když jsem učila Lady tahat bránu ...ASPOŇ mají pěknou pastvu...
luda
napsal(a):
Tak jsem našla pár fotek,když jsem učila Lady tahat bránu ...ASPOŇ mají pěknou pastvu...
luda
napsal(a):
Jo a kde jsi sehanla správný chomoutek,Já mám komplet anglický chomoutkový postroj na páru,ale na koně typu Čt a těžší Čt. eli jak je macatá, takl se to ještě nandat dá,ale na bobi mám podomácku zešněrovanyý poprsní
luda
napsal(a):
rovnání sedla
no není krásná....ale pořád na mě dělala nálety,,chtěla si hrát s Vendou ale měla smulu,,,já jsem byla na něm..
microfon
napsal(a):
Jo a kde jsi sehanla správný chomoutek,Já mám komplet anglický chomoutkový postroj na páru,ale na koně typu Čt a těžší Čt. eli jak je macatá, takl se to ještě nandat dá,ale na bobi mám podomácku zešněrovanyý poprsní
Mám to od táty...nekde to sehnal,,,mám u něj ještě chomout pro Lýdii ale není čas si pro to dojet....
takhle jsme se navzájem fotily
luda
napsal(a):
Mám to od táty...nekde to sehnal,,,mám u něj ještě chomout pro Lýdii ale není čas si pro to dojet....
takhle jsme se navzájem fotily
Tady nám to nějak pomalu upadá ne??
Já chci ať je zase takhle
Zamrzla mi voda tak nosím vodu po kyblíkách z domu to je hnus v noci jsme měly -15 stupňů - fuj.
memmory
napsal(a):
Tady nám to nějak pomalu upadá ne??
Já chci ať je zase takhle
Zamrzla mi voda tak nosím vodu po kyblíkách z domu to je hnus v noci jsme měly -15 stupňů - fuj.
Ahoj,také koukám,že se to nějak zaseklo,,no tak přihodím pár fotek z dnešního Lonžovaní...
luda
napsal(a):
Ahoj,také koukám,že se to nějak zaseklo,,no tak přihodím pár fotek z dnešního Lonžovaní...
Lýdie se trošku čertila....
luda
napsal(a):
A jedna pooza kdy krásně zastavovala...
A Lady jsem také vzala na lonž...
memmory
napsal(a):
To jsi stihla lonžovat a ještě fotit ??
No když má vychované koníky a neprovádá jí na lonži toto,
memmory
napsal(a):
NJN někdo umí a někdo čumí - sakra proč já vždycky jenom čumím??
Ale víš co, ona to lu´da dělá fikaně a bere si dlouhou lonžku a ty její ponice se jí beztak tak bojí , že se od ní drží co nejdál, a ona pak na nás machruje s fotkama!!!
microfon
napsal(a):
Ale víš co, ona to lu´da dělá fikaně a bere si dlouhou lonžku a ty její ponice se jí beztak tak bojí , že se od ní drží co nejdál, a ona pak na nás machruje s fotkama!!!
Ahoj, nevíte někdo prosím o nějakém poníkovi na prodej? Hříbě nebo dospěláka.Nejlépe nějakého strakáčka nebo nějakého zajimavě zbarveného. Výška nejlépe kolem 135 +- . Koupě nespěchá . Děkuji
lotinka
napsal(a):
Ahoj, nevíte někdo prosím o nějakém poníkovi na prodej? Hříbě nebo dospěláka.Nejlépe nějakého strakáčka nebo nějakého zajimavě zbarveného. Výška nejlépe kolem 135 +- . Koupě nespěchá . Děkuji
Ahoj Lotinko, právě tady na moderce je na prodej jeden poník s PP po Pretoria Pegas, super do sportu. KVH 138. Za velmi dobrou cenu akorát je to tmavý hnědák.V březnu mu bude 5let.Je to myslím téma Poník na prodej.
memmory
napsal(a):
Jo tak to je taky možný
Ahojky lid,tak jak se vám vede?Kolik máte sněhu?Tak jsem vám udělala fotku,kolik tu máme sněhu...doufám že napadne ještě,vytáhnu boby a tradááááááááá ...budu zase vytlemenná jak beruška.Už se na to těším.
Jo a stím lonžováním to je ok,,,kobylky se už naučily krásně šlapat..občas se mnou také pěkně zaškubou,ale dá se to ustát.
Microfon:to víš že se mě bojej
...já je přece pořád mlátím
...
nevidíš ty šrámy jaké odemně mají a jak jsou hubenné
že když mě naštvou,tak jim nic nedám
.
Tady ještě jenda fotka,když jsme šly z lonžování tak na jedné lonžce Lady a Lýdie,tak doufám že takhle pěkně budou chodit i ve voze
luda
napsal(a):
Ahojky lid,tak jak se vám vede?Kolik máte sněhu?Tak jsem vám udělala fotku,kolik tu máme sněhu...doufám že napadne ještě,vytáhnu boby a tradááááááááá ...budu zase vytlemenná jak beruška.Už se na to těším.
Jo a stím lonžováním to je ok,,,kobylky se už naučily krásně šlapat..občas se mnou také pěkně zaškubou,ale dá se to ustát.
...
.
Tady ještě jenda fotka,když jsme šly z lonžování tak na jedné lonžce Lady a Lýdie,tak doufám že takhle pěkně budou chodit i ve voze
a tady ještě jedna,u baráku...ale je trošku mázlá
luda
napsal(a):
...
.
Máte sníh nám!§§§ nám napadly jen takový kroupy,ale aspoń to v konečnym důsledku fungovalo jako posyp na tu ledovku a já mohla bezpečně odvést holky na pastvu a zpět.
S tím lonžováním, já si to zpětně promyslela, beru zpět, unávám kvality tvé i tvých ponďic
Ty fotíš na mobil?
luda
napsal(a):
a tady ještě jedna,u baráku...ale je trošku mázlá
A tady to jak jsem měřila sníh...
jsem blázen
microfon
napsal(a):
Máte sníh nám!§§§ nám napadly jen takový kroupy,ale aspoń to v konečnym důsledku fungovalo jako posyp na tu ledovku a já mohla bezpečně odvést holky na pastvu a zpět.
S tím lonžováním, já si to zpětně promyslela, beru zpět, unávám kvality tvé i tvých ponďic
Ty fotíš na mobil?
Převážne na mobil..Ten mám vždy po ruce...ale když mám čas a chci pěkné fotky,tak se vezmu foťák
Tady napadlo zatím skoro 4 cm..a lehce venku poletuje sníh
No já moc nelonžuji,teď začínám učit Lýdii příprava na obsedání,tak aby Lady jen nekoukal,tak přehodím sedlo a jde taky..naštěstí jsou obě hodné,jednu si přivážu ke stromu na lonžku ,aby se mohla pást a druhou lonžuji.Ale štve mě,že ještě nemám chomout na Lýdii,chtěla bych ji do Jara naučit pěkně chodit.Pak pujdou spolu do vozu,,,snad mě někde nezabijo
luda
napsal(a):
Převážne na mobil..Ten mám vždy po ruce...ale když mám čas a chci pěkné fotky,tak se vezmu foťák
Tady napadlo zatím skoro 4 cm..a lehce venku poletuje sníh
No já moc nelonžuji,teď začínám učit Lýdii příprava na obsedání,tak aby Lady jen nekoukal,tak přehodím sedlo a jde taky..naštěstí jsou obě hodné,jednu si přivážu ke stromu na lonžku ,aby se mohla pást a druhou lonžuji.Ale štve mě,že ještě nemám chomout na Lýdii,chtěla bych ji do Jara naučit pěkně chodit.Pak pujdou spolu do vozu,,,snad mě někde nezabijo
POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654