Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2008 08:38

Chtěla jsem se zeptat zda neznáte někdo někoho dobrého kdo praktikuje tuto metodu + kontakt na něho. Znala jsem bohužel jen p. Francla a teď jsem se dozvěděla už není mezi námi.

buggyna

2.1.2008 13:12
buggyna

katkam napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat zda neznáte někdo někoho dobrého kdo praktikuje tuto metodu + kontakt na něho. Znala jsem bohužel jen p. Francla a teď jsem se dozvěděla už není mezi námi.

přidávám se k dotazu.Ale bohužel si myslím že p.Francl byl v ČR jediný na takové úrovni

2.1.2008 13:19

buggyna napsal(a):
přidávám se k dotazu.Ale bohužel si myslím že p.Francl byl v ČR jediný na takové úrovni

A co je to za metodu??

2.1.2008 13:22

karwen napsal(a):
A co je to za metodu??

Taky by mě to docela zajímaloat sem o něco chytřejší zas

buggyna

2.1.2008 13:44
buggyna

pilgrisek napsal(a):
Taky by mě to docela zajímaloat sem o něco chytřejší zas

holčiny zkuste si to najít...třeba na EQCH...

2.1.2008 13:48

katkam napsal(a):

A nevite nekdo, co se stalo- prijde mi to nejake nahle..nikdy jsem nezaznamenala, ze by byl nejak vazne nemocny nebo tak..Hodne me ta zprava prekvapila..

2.1.2008 18:09

kes napsal(a):
A nevite nekdo, co se stalo- prijde mi to nejake nahle..nikdy jsem nezaznamenala, ze by byl nejak vazne nemocny nebo tak..Hodne me ta zprava prekvapila..

K nám jezdí dělat Bowena p.Halasová z Brna.Spolupracujeme asi 3 roky, velmi příjemná osoba .Jsem z Olomouce.

2.1.2008 22:21

sonet napsal(a):
K nám jezdí dělat Bowena p.Halasová z Brna.Spolupracujeme asi 3 roky, velmi příjemná osoba .Jsem z Olomouce.

Vím, byl to infarkt a po 6 dnech zemřel. Snad mi jeho paní a příbuzní odpustí, že to zde zveřejňuji. Mě zachránil poníka po těžkém stavu a tato zpráva mě zasáhla velmi bolestně. Renata

3.1.2008 00:19

renmar napsal(a):
Vím, byl to infarkt a po 6 dnech zemřel. Snad mi jeho paní a příbuzní odpustí, že to zde zveřejňuji. Mě zachránil poníka po těžkém stavu a tato zpráva mě zasáhla velmi bolestně. Renata

Míra byl skvělý. Bude nám všem chybět. Dělal u nás ve stájích kurzy B. masáží a má řadu žáků. Možná že by o nich věděla Lucka špičková - Prause 777 224 614. Také máme jeho žákyni ve stájích. MVDr.Zuzanu Vavříkovou 608 157 900. Myslím , že se tím prakticky zabývá.

3.1.2008 10:43

renmar napsal(a):

Dekuji za info. Je to obrovska skoda..

3.1.2008 10:50

equisychra napsal(a):
Míra byl skvělý. Bude nám všem chybět. Dělal u nás ve stájích kurzy B. masáží a má řadu žáků. Možná že by o nich věděla Lucka špičková - Prause 777 224 614. Také máme jeho žákyni ve stájích. MVDr.Zuzanu Vavříkovou 608 157 900. Myslím , že se tím prakticky zabývá.

Přidávám se se svým zármutkem. Měli jsme v plánu kurz na koních tento rok. Bohužel bylo to tak rychlé a nečekané a vůbec. Chybí nám tu všem, i koně ho měli rádi.
Zuzka Prokopová

3.1.2008 18:59

kes napsal(a):
Dekuji za info. Je to obrovska skoda..

Ach jo!!! Je to obrovská škoda! Četla jsem na EQCH již dříve článek o Bowenově metodě a také diskusi... Chtěla jsem se také nějakého kursu zůčastnit a něco se třeba i přiučit.

buggyna

4.1.2008 10:13
buggyna

katkam napsal(a):

Holky nevíte jestli se Bowenem zabývá někdo v okolí Prahy a Středních Čech??

Přidejte reakci

Přidat smajlík