ČTVRTEK, aby rychle utek!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2008 08:01

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Dobré ráno..holčiny,změnila se daň a my v práci přeceňujeme jak vzteklé :( Už mě t o neba...

Dnes na odpolko,zítra volno....A budu makat celý víkend a hned PO-UT školení v Lomnici.... To je vyhlídka.... Tak se mějte lépe a ať Vám to utíká....

Když jste u těch "teplejších" snímkůůůů Já už chci teplo

3.1.2008 08:04

molly napsal(a):
Dobré ráno..holčiny,změnila se daň a my v práci přeceňujeme jak vzteklé :( Už mě t o neba...

Dnes na odpolko,zítra volno....A budu makat celý víkend a hned PO-UT školení v Lomnici.... To je vyhlídka.... Tak se mějte lépe a ať Vám to utíká....

Mám z těch svátků totálně posunuté spaní!!!! Chodím spát nejdřív o půlnoci, spíše v jednu! A ráno se pak nemůžu vykopat z postele chce se mi spáááááááát....

3.1.2008 08:09

rocky napsal(a):
Mám z těch svátků totálně posunuté spaní!!!! Chodím spát nejdřív o půlnoci, spíše v jednu! A ráno se pak nemůžu vykopat z postele chce se mi spáááááááát....

co kecáš takhle pozdě si chodila spát i tydnu minulý rok, kolikrát mě budili tvoje smsky... jsem si taky přihodila nazor do myslivců, pač by mě celkem zajímalo, zda nás můžou myslivci při honu v tom lesíku naproti ohradám ohrozit...

3.1.2008 08:09

molly napsal(a):

Bré ráno :)

Molly my na přeceňování naštěstí prdíme, akorát upozorním lidi, že cena je malinko jiná než na štítku. A "bonus" třicetikorunových poplatků naštěstí zatím v pohodě a lidi (mi) nenadávají

3.1.2008 08:13

strelish napsal(a):
Bré ráno :)

Molly my na přeceňování naštěstí prdíme, akorát upozorním lidi, že cena je malinko jiná než na štítku. A "bonus" třicetikorunových poplatků naštěstí zatím v pohodě a lidi (mi) nenadávají

Ahoj Katko... My musíme Ač lidi upozorňujem a máme to vyvěšené na pokladnách :( Fakt mě to nebere...Máme ohromnou prodejnu.. a spoustu zboží

3.1.2008 08:13

rocky napsal(a):

Dobré játro,
Péťo, souhlasím s tebou. Já to mám také posunuté, včera jsem usnula cca v půl dvanácté a když mi ráno zazvonil mobil tak jsem ho málem prohodila oknem.
Jinak mám doma lazara, Tomáš má střevní chřipku a tráví čas na záchodě...chuděra, mavej...

3.1.2008 08:14

molly napsal(a):
Ahoj Katko... My musíme Ač lidi upozorňujem a máme to vyvěšené na pokladnách :( Fakt mě to nebere...Máme ohromnou prodejnu.. a spoustu zboží

to teda máte Zuzi nezávidím....musí to bejt pakárna...máš super fotky, molinatá má brutus rezervy...

3.1.2008 08:16

klawdie napsal(a):
to teda máte Zuzi nezávidím....musí to bejt pakárna...máš super fotky, molinatá má brutus rezervy...

Jééé sluníčkový fotky tak já vás sem taky něco naházím apujdu makat...

3.1.2008 08:17

klawdie napsal(a):

3.1.2008 08:17

klawdie napsal(a):

Teda to Tomášovi nezávidím, ale prý to člověka děsně pročistííí
Zuzi kolikátku jste šly na těch fotkách??
Ségra příspěvek jsem četla a dobrý

3.1.2008 08:18

klawdie napsal(a):

Kláry, nepřeháněj to s tou prací...a raději nám kancl vyfoť...

3.1.2008 08:20

klawdie napsal(a):

Já bych je právě neházela do jednoho pytle, to máj ty zastámkyně pravdu...ale zas těch nepříjemných příhod je dost...ještě nějaká photos....máš je vubec segra?

3.1.2008 08:21

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Bodejť by neměla rezervy,když je to malinkaté To byl její úplně první veřejňáček

3.1.2008 08:22

rocky napsal(a):
Teda to Tomášovi nezávidím, ale prý to člověka děsně pročistííí
Zuzi kolikátku jste šly na těch fotkách??
Ségra příspěvek jsem četla a dobrý

Holky ahojte. Sluníčkový fotečky zahřejou, tak šup šup s něma :-) Jo Klárko, kdy jste skákali ve volnosti? Ty fotečky vidím poprvé

3.1.2008 08:24

haisovad napsal(a):
Kláry, nepřeháněj to s tou prací...a raději nám kancl vyfoť...

Ještě není, ale večer jsem před usnutí myslela na mpji ssetřičku jeestli mi doveze ty baterky co mi slibiuje od léta a já bych vám nafotila co je nového v HK, kancl je spíš na dobré cestě, už je celý žlutý a visí mi nová světla, jeeětě lino...mno a v roudničce nám zas vyrostl jeden nový výběh, naši holoubci tam kvuli jejich včerejšímu výletu musí chodit pořad pač z toho druhého páskového již není problém vyrazit na vylet, tak včera Sahib vzal Grace na procházku.... věřte že mi srdce včera poskočilo do krku když mi sesgra volala jak si to ti dva štrádujou směr Vysoká a silnice...naštestí to zabalili zpět....se asi chtěli pořádně proběhnout pacholci....

3.1.2008 08:26

lanika napsal(a):
Holky ahojte. Sluníčkový fotečky zahřejou, tak šup šup s něma :-) Jo Klárko, kdy jste skákali ve volnosti? Ty fotečky vidím poprvé

Zuzi jste ale fakt kočandy...

Leničko ahoj, to jsme skákali ve volnosti jak jsme byli na dovolené..byli tam obr kruhopvka, takže v ní to šlo skvěle...tak já ti sem ještě něco šoupnu...

3.1.2008 08:27

klawdie napsal(a):
Zuzi jste ale fakt kočandy...

Leničko ahoj, to jsme skákali ve volnosti jak jsme byli na dovolené..byli tam obr kruhopvka, takže v ní to šlo skvěle...tak já ti sem ještě něco šoupnu...

Hele a to máte doma takovej krásnej trenažér jo? to přinesl ježíšek...

3.1.2008 08:28

klawdie napsal(a):
Hele a to máte doma takovej krásnej trenažér jo? to přinesl ježíšek...

koníček na procházce....

3.1.2008 08:30

klawdie napsal(a):
koníček na procházce....

hehe z dovolené máme těch fotek tuny... sem se ještě ani nedokopala abych nějaká stáhla na net...pač bylo krásný počasí a skoro všechny se povedli...

3.1.2008 08:31

klawdie napsal(a):
hehe z dovolené máme těch fotek tuny... sem se ještě ani nedokopala abych nějaká stáhla na net...pač bylo krásný počasí a skoro všechny se povedli...

Budování přátelství péti a Grace montyho metodou...

molly napsal(a):
Bodejť by neměla rezervy,když je to malinkaté To byl její úplně první veřejňáček

ségra tady posílám foto malýho synátora ty paní co si spolu píšem jak jsem ji posílala pelhem!

klawdie napsal(a):
Budování přátelství péti a Grace montyho metodou...

týrání šedivé koníka

3.1.2008 08:33

rocky napsal(a):
ségra tady posílám foto malýho synátora ty paní co si spolu píšem jak jsem ji posílala pelhem!

ovšem tak to je brutální rajtr!!!!!

3.1.2008 08:33

rocky napsal(a):

Jinak ty fotky z dovči nemám,takže by jsi mi je mohla třebas pak vypalit až budeš mít pc! Baterky snad budoou zítra chtěla jsem vzít foťák a vyfotit tu moji zebru, ale zapoměla jsem ho doma..

3.1.2008 08:34

klawdie napsal(a):
ovšem tak to je brutální rajtr!!!!!

to máme le děsně inteligentní psi s děsně inteligentníma výrazama....teda babi já bych tu dnes nejradši seděla s Váma a posílala vám zas nějaký hlodo fotky

jedna utulková

3.1.2008 08:35

rocky napsal(a):
Jinak ty fotky z dovči nemám,takže by jsi mi je mohla třebas pak vypalit až budeš mít pc! Baterky snad budoou zítra chtěla jsem vzít foťák a vyfotit tu moji zebru, ale zapoměla jsem ho doma..

Je hustá co, jsemse fakt natlemila když jsem je viděla jak jsou zmazaný..ženský spíte nebo kdepak jste!

3.1.2008 08:37

klawdie napsal(a):
Je hustá co, jsemse fakt natlemila když jsem je viděla jak jsou zmazaný..ženský spíte nebo kdepak jste!

3.1.2008 08:37

klawdie napsal(a):

jinak holky tak si tu potvoru toulavou pujdu letos přihlásit pač si ji nechám už na věky věku...čumte výraz utulkového psa umí luxusně...

3.1.2008 08:38

klawdie napsal(a):
jinak holky tak si tu potvoru toulavou pujdu letos přihlásit pač si ji nechám už na věky věku...čumte výraz utulkového psa umí luxusně...

hustý...doufám že zem trochu povolí ráda bych dnes do kruhovky...

3.1.2008 08:39

klawdie napsal(a):
hustý...doufám že zem trochu povolí ráda bych dnes do kruhovky...

jdu makat, nechám prostor taky vám...

3.1.2008 08:46

klawdie napsal(a):
jdu makat, nechám prostor taky vám...

Fíííha takže to Megi bude mít spečetěný!! a zůstává na 100%, to je dobře, ona si to tim svám výrazem kocoura ze shreka prostě vydupala

3.1.2008 09:10

rocky napsal(a):
Fíííha takže to Megi bude mít spečetěný!! a zůstává na 100%, to je dobře, ona si to tim svám výrazem kocoura ze shreka prostě vydupala

teda ženy ženy, včera jste to tak rozjely a dnes je tu mrtvo, že vy jste šly za práci

3.1.2008 09:14

rocky napsal(a):

Zuziku, letos chceš s Molčí opět na nějaký veřejňáček? Holky, já jsem zvědavá, jaký bude Honzulík letos.
O trenažér byly skoro bitka Koukejte, jak se Domi snaží pobízet

3.1.2008 09:23

lanika napsal(a):
Zuziku, letos chceš s Molčí opět na nějaký veřejňáček? Holky, já jsem zvědavá, jaký bude Honzulík letos.
O trenažér byly skoro bitka Koukejte, jak se Domi snaží pobízet

budoucí rajtr

3.1.2008 09:31

rocky napsal(a):
budoucí rajtr

...jASAN... A tady na živo. Trochu mu to ale klouzalo na těch šustkách

3.1.2008 09:55

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Venku fučí jak blázen...V tom nikam s Molčí nejdu...Ona je stejně schovaná v boxíku...
Leni,chci zas skákat,uvidím,jak to půjde či ne...

3.1.2008 09:59

lanika napsal(a):
...jASAN... A tady na živo. Trochu mu to ale klouzalo na těch šustkách

To chce praxi Já pak v šustkách jezdila běžně a useděla kupodivu i rodeo

3.1.2008 10:00

strelish napsal(a):
To chce praxi Já pak v šustkách jezdila běžně a useděla kupodivu i rodeo

A vlastně děcka od známé snad jezdily jenom v šustkách co si je jako malé špunty (4-5 let) pamatuju

3.1.2008 10:07

molly napsal(a):
Venku fučí jak blázen...V tom nikam s Molčí nejdu...Ona je stejně schovaná v boxíku...

Já jezdím v zimě taky jen v šusťákách, jen pokud jdu pracovat na jízdárnu tak se obleču do jezdeckého! Ale v současné době navlíknu svetry, šusťáky a sněhule a tradá do lesa
Taky na to Zuzi koukám že tam nějak podezřele fučíííí

3.1.2008 10:25

molly napsal(a):

teplóó.....Sluníčkó...Kde jstéééé ???

3.1.2008 10:31

rocky napsal(a):
Já jezdím v zimě taky jen v šusťákách, jen pokud jdu pracovat na jízdárnu tak se obleču do jezdeckého! Ale v současné době navlíknu svetry, šusťáky a sněhule a tradá do lesa

Jsem tu, fuj tajbl práááce. Nějak se nemůžu vůbec rozjet.
Teda, vás obdivuju že jezdite v šusťákách, já bych letěla po chvíli asi dolů, kór bez sedla...
Jsem vám neřekla...vůbec se teďka nevyspíme. Ve vesnici se hárá fena a náš Arnošt celou noc vije jak magor...nic nepomáhá. Když ho pustíme se vytento tak samozřejmě letí okamžitě do vesnice a ještě chvíli a naučí se šplhat po hromosvodu na balkon, kde milá vegetuje...
Už aby bylo po, nebo nevim.
Turnov je také na větrnné hůrce, pěkně to tu fučí, jen co je pravda. Přecevzetí si zásadně nedávát...takže kouřím dál, zatím mě to chutná...

3.1.2008 10:34

rocky napsal(a):

Jéééééééééééé, copak je to za hafík???? Tady zatím bez větru, snad se to vyfouká tam u vás

3.1.2008 10:39

lanika napsal(a):
Jéééééééééééé, copak je to za hafík???? Tady zatím bez větru, snad se to vyfouká tam u vás

Ta patří do naší smečky . Naše malá Jessynka

3.1.2008 10:48

molly napsal(a):
teplóó.....Sluníčkó...Kde jstéééé ???

Zuzi to je z dolního přímu vid?

Holky tak jsem zase tu...

3.1.2008 10:50

klawdie napsal(a):

ta poslední je Praskačka-J.Malý

klawdie napsal(a):

Jéééžíííš já už se tak těším na dovolenou s koníkama, to bude čučo! doufám, že letos nás pojede víc a pokud to pujde přidáte se i vy....byla to jedna z nejlepších dovolených v mým životě, ale s bandou ženskejch by to muselo by tuto ještě lepšejší!!!!!!

klawdie napsal(a):

Váborně Klárys... Já se tady už hodinu morduju s cenovkou...vůbec mi to nejde.

3.1.2008 10:53

haisovad napsal(a):
Váborně Klárys... Já se tady už hodinu morduju s cenovkou...vůbec mi to nejde.

Taky přecenuješ, já tu Leošy palici, žeru, kecám žeru všechny vaše koníky...hehe...

3.1.2008 10:57

klawdie napsal(a):
Taky přecenuješ, já tu Leošy palici, žeru, kecám žeru všechny vaše koníky...hehe...

Nene, dělám jednu cenovou nabídku na jeden pandelák a nějak mi to neodsejpá...když já jsem raději sváma... Kláry, děkujeme za pochvalu...
Péťo, co Grace? Už jste začali s těma homeopatikama? Nebo co máš v plánu?

3.1.2008 10:58

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Tak ještě jednoho Hadříka...

3.1.2008 11:01

molly napsal(a):

jdu se podívat,jestli mi to neodfouklo Molčí....

3.1.2008 11:08

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Jéé, slunko se nám tu vyklubalo

3.1.2008 11:18

strelish napsal(a):
Jéé, slunko se nám tu vyklubalo

u nás zatím nic.....ted jsme s kolegou mrkli cop vlastne máme za nový kompy...řekla bych šlusné, mám i dvd vypalovačku hehe tak ušetřím za vypalovače... hlavně aby už byl připojený, budu bezdomovcem ještě tyden určitě...

3.1.2008 11:19

klawdie napsal(a):
u nás zatím nic.....ted jsme s kolegou mrkli cop vlastne máme za nový kompy...řekla bych šlusné, mám i dvd vypalovačku hehe tak ušetřím za vypalovače... hlavně aby už byl připojený, budu bezdomovcem ještě tyden určitě...

jé dohnali jsme kralíky a ted předehnali....jak se vubec jezdí v těch pantalonech DAnny?

3.1.2008 11:30

klawdie napsal(a):
jé dohnali jsme kralíky a ted předehnali....jak se vubec jezdí v těch pantalonech DAnny?

Boží Kláry,
je to úplně jiný než v čapsáčích, nejsem tak stáhnutá. Beru si pod mě jégrovky a je mi fakt teplo. Jsem zvědavá až pojedu na dril, v terénu zatím nemůžu nic vytknout...Ale zase je uložím a budu si je brát jen na tréninky...musím si je šetřit

3.1.2008 11:34

molly napsal(a):
jdu se podívat,jestli mi to neodfouklo Molčí....

Babki chňapki, já bych tak moc chtěla, aby mi to vyšlo za váma v létě přijet i s Honzíkem....Bylo by to moc fajn
A těma parkurovyma fotkama mě moc neškád:-( Já už chci taky...

3.1.2008 11:37

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

tam se nedá býýt...Tam je kosááá fuj..

3.1.2008 11:38

haisovad napsal(a):
Boží Kláry,
je to úplně jiný než v čapsáčích, nejsem tak stáhnutá. Beru si pod mě jégrovky a je mi fakt teplo. Jsem zvědavá až pojedu na dril, v terénu zatím nemůžu nic vytknout...Ale zase je uložím a budu si je brát jen na tréninky...musím si je šetřit

Já jsem ted kvuli tomu že se mi pod chapsy nevejde tolik ponožek vyzkoušela jen přetáhnout přes rajtky vysoke tlusté podkolenky a člověče je to fakt boži člověk má lepší kontakt...ale vypadá to ftipně....

3.1.2008 11:39

molly napsal(a):
tam se nedá býýt...Tam je kosááá fuj..

Ahoj holkyyyyyyyyyyy, mám na vás všechny prosbičku. Hledám někde na netu popis sedla, uzdečky, koně a tak pro děti, co je učím, ale nechci fotku, ale nákres. němáte nekdo něco v compu ??? pls

3.1.2008 11:55

luciusl napsal(a):
Ahoj holkyyyyyyyyyyy, mám na vás všechny prosbičku. Hledám někde na netu popis sedla, uzdečky, koně a tak pro děti, co je učím, ale nechci fotku, ale nákres. němáte nekdo něco v compu ??? pls

Luci nic jsem nenašla:(

Danny zatím jsem ještě s Grace nezačala. Až od března, podle počasí, jak se bude vyvíjet
Tak nějak se o tom musím ještě poradit s lidma a veterinářem! Bůh ví jak to bude zvládat, třeba překvapí a léto proběhne v pořádku když bude pořád v dece..uvidíme..

3.1.2008 11:58

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Molče ta zima nějak neva...Ta má kožich jak z medvěda Asi si ho půjčím až pojedu do práce,nebo jinak zmrznu než dojdu od autobusu

3.1.2008 11:59

rocky napsal(a):
Luci nic jsem nenašla:(

Danny zatím jsem ještě s Grace nezačala. Až od března, podle počasí, jak se bude vyvíjet
Tak nějak se o tom musím ještě poradit s lidma a veterinářem! Bůh ví jak to bude zvládat, třeba překvapí a léto proběhne v pořádku když bude pořád v dece..uvidíme..

Hele mám dilema, nechávám kobyle šít přepravní kamaše a nějak se nemůžu rozhodnout pro barvu: tm.zelená, tm.modrá, světle modrá, tm.oranžová, tmavší žlutá, červená, tm.červená, vínová, černá, šedá, fialová....Tak co??jsem bezradná. Má na závody bledě modrou ohlávku a vazák ale přijde mi to nepraktická barva, nevim no...

3.1.2008 12:01

molly napsal(a):
Molče ta zima nějak neva...Ta má kožich jak z medvěda Asi si ho půjčím až pojedu do práce,nebo jinak zmrznu než dojdu od autobusu

sadzi saj

3.1.2008 12:08
sadzi saj

molly napsal(a):

Já bych byla pro tu tm. modrou

3.1.2008 12:09

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

peti,pokud se jedná o přepravky moc bych barvu neřešila...Nejlépe tmavší...Beztak je nandaváš jen do vleku Já měla černé,ale molinatá je nesnesla...Tak jsem je rychle střelila dál...Šila mi je Míša Zimná... A od té doby bandážuju :)

Najdete koně ???

3.1.2008 12:10

molly napsal(a):
peti,pokud se jedná o přepravky moc bych barvu neřešila...Nejlépe tmavší...Beztak je nandaváš jen do vleku Já měla černé,ale molinatá je nesnesla...Tak jsem je rychle střelila dál...Šila mi je Míša Zimná... A od té doby bandážuju :)

Najdete koně ???

kuk ...Copak se to venku děje??

3.1.2008 12:12

molly napsal(a):

Najdete koně ???

umělecká rachejtle Na to ta Molča tak čučela

3.1.2008 12:14

molly napsal(a):

Péťo, mě by se na ní moc líbila ta světle modrá. Myslím si že každá barva dostane zátěží zabrat ať je tmavá nebo světlá...a ty jí stejně budeš převážet v sezóně, to by snad takovej marast být neměl...
Možná by se mi na ní hodila i ta tmavě zelená...

Holky, jsem si dneska objednala novou podsedlovku...takovou modrou...jsem na ní zvědavá, paní jí dneska háže do pošty...

3.1.2008 12:15

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

zima vůbec nevadí mé freťuli Andrej,to je požitkářka,že?? Za kamna vlezem....

3.1.2008 12:16

molly napsal(a):

Andy, jak to vypadá u tebe s tou podsedlovkou...já čekám. Těch není nikdy dost...

3.1.2008 12:16

molly napsal(a):

No nechávám si je taky šít od Míši.Ae bandážování je zdlouhavé, kobyle nevadí a do vleku jsou potřeba!

Díky Andrej taky o nich přemýšlím

3.1.2008 12:19

molly napsal(a):
zima vůbec nevadí mé freťuli Andrej,to je požitkářka,že?? Za kamna vlezem....

jako zabitááá

3.1.2008 12:24

molly napsal(a):
jako zabitááá

Dík Zuzi za našup fotek, segra jdi do těch tmavě modrých nebo světle modrých, to je fuck jen bych se džela bud modré nebo černá či ta šedá, jinou barvu bych nevolila...

3.1.2008 12:34

klawdie napsal(a):
Dík Zuzi za našup fotek, segra jdi do těch tmavě modrých nebo světle modrých, to je fuck jen bych se džela bud modré nebo černá či ta šedá, jinou barvu bych nevolila...

A ta vínová je blbá?

3.1.2008 13:00

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

vínová je na šimlíkách pěkná když jí doladíš i zbytek budete kočky k nepřehlédnutí

Co máte dnes k obědu?Já si mázla rohlíky se sýrem A kotel čaje...

Lei,takhle to vypadá venku dnes

3.1.2008 13:05

molly napsal(a):
vínová je na šimlíkách pěkná když jí doladíš i zbytek budete kočky k nepřehlédnutí

Co máte dnes k obědu?Já si mázla rohlíky se sýrem A kotel čaje...

Lei,takhle to vypadá venku dnes

Kláry? Proč prodáváš to udidlo?

3.1.2008 13:14

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Holky...Strojím se do práce...Tak mějte prima zbytek dne a venku nezmrzněte
papa

3.1.2008 13:14

haisovad napsal(a):

hojte za hodku mam nastup v praci vubec se mi nechce

3.1.2008 13:15

haisovad napsal(a):

Škoda, že nemám dnes u sebe foťák, protože bych vám cvakla počasí u nás. Asi byste pukli závistí

Peti, já jsem pro tm. modrou, nebo tu vínovou...Záleží, zda doladíš i ten zbytek .

No a jedna fotečka, to abyste nezapoměli na naše židličky

3.1.2008 13:19

molly napsal(a):
papa

Evííkůůů,až se tu ukážeš Tahle je pro Tebe

3.1.2008 13:21

molly napsal(a):
papa

tak uz budu muset koncit jdu si nachystat svacu

sadzi saj

3.1.2008 13:23
sadzi saj

haisovad napsal(a):

Jj, tak po pořádku Souhlasím s Klárkou, ale vínová mě nejdřív taky napadla, ale nějak si to neumím moc představit, řekla bych, že ta modrá buď tm. nebo sv. je nej, případně ta černá nebo šedivá.

Zuzi to je teda mega požitkářka freťuli jsou úžasný a hele, ty ji máš vykastrovanou?? Nám teda doma byla dost cítit a všichni z toho okolo dost nemohli

Danny, přes svátky jsem prala, jak šílená, takže špinavá dečka je vypraná a už mám doma tu kostkovanou, tak se na to chystám, akorát mi tak došlo, že se to těžko vejde do schránky, když to pošlu obyčejnou poštou, bude to stejně celkem velký a nerada bych, aby se to takhle ztratilo, protože jsem teď objednávala celkem drahý dárek k Vánocům a stále nedorazil a prý ho dotyčný opravdu poslal, takže celkem mazec, asi se to někde ztratilo. Nebudeš mít třeba cestu kolem?? By sis to vyzvedla třeba na Mělníku v práci, kdyby nebyl čas se zdržet.

3.1.2008 13:24

sakiron napsal(a):
tak uz budu muset koncit jdu si nachystat svacu

tak se nám v práci opatrujete a Ať vám to uteče...papa

3.1.2008 13:50

haisovad napsal(a):

A vzpomínka na chuďoučkou žirafku

3.1.2008 13:53

haisovad napsal(a):

MNo sestřičko, vínová je sice hezká, pokud ji k tomu dokooupíš ohlávku, jestli teda hraješ na barvy tak proč ne, ale já když teda vybírám barvu zvažuji k čemu se hodí a k čemu ne a jelikož s vínovou máš max.odpocku tak nevím, ale zas by to byla koča kdybys jsi ji sehnala i vínovou ohlávku, každopádně ji v tom asi stejně nikdo neuvídí ve vozíku, takže bych to až tak zbytečně nehrotila, zvolila bych bud barvu praktickou černou či šedou, nebo tu co by ti ladila-světle modrá nebo ta která se ti libí at tm.modrou nebo vínovou, ..důležitý je že to splní učel....

JInak Danny to udidlo prodávám protože je zbytečně tenké-ostré, jinak taky kvuli škole lehkosti kde jednou lomenné doporučují spíš a jak jsme ho prohodila zdá se mi Sabulák i spokojenější, ale ted potřebuji sehnat zlaté, aby ladilo k uzdečce pač to jednou lomenné co mám je nerez.

Jeden obr...

3.1.2008 14:02

klawdie napsal(a):
MNo sestřičko, vínová je sice hezká, pokud ji k tomu dokooupíš ohlávku, jestli teda hraješ na barvy tak proč ne, ale já když teda vybírám barvu zvažuji k čemu se hodí a k čemu ne a jelikož s vínovou máš max.odpocku tak nevím, ale zas by to byla koča kdybys jsi ji sehnala i vínovou ohlávku, každopádně ji v tom asi stejně nikdo neuvídí ve vozíku, takže bych to až tak zbytečně nehrotila, zvolila bych bud barvu praktickou černou či šedou, nebo tu co by ti ladila-světle modrá nebo ta která se ti libí at tm.modrou nebo vínovou, ..důležitý je že to splní učel....

JInak Danny to udidlo prodávám protože je zbytečně tenké-ostré, jinak taky kvuli škole lehkosti kde jednou lomenné doporučují spíš a jak jsme ho prohodila zdá se mi Sabulák i spokojenější, ale ted potřebuji sehnat zlaté, aby ladilo k uzdečce pač to jednou lomenné co mám je nerez.

Jeden obr...

Jinak ANdrej, jestli chceš posílat dečku obyčejným psaním tak mužeš vyjde to něco do dvacky nebo tak a neva že se to nevejde doschranky nechají listek a vyzvedne si to na poště, mě se zatím nic neztratilo, jen ke mě jednou nedorazila uzdečka, ale vratila se slečně domu a sedlo si slečna vyzvedla na poslední chvili, tak nevím jestli váhala nebo jestli ji jen špatně neinformovali.

Naše zrzatá maminku pro všechny milovníky zrzoidu...

3.1.2008 14:05

klawdie napsal(a):
Jinak ANdrej, jestli chceš posílat dečku obyčejným psaním tak mužeš vyjde to něco do dvacky nebo tak a neva že se to nevejde doschranky nechají listek a vyzvedne si to na poště, mě se zatím nic neztratilo, jen ke mě jednou nedorazila uzdečka, ale vratila se slečně domu a sedlo si slečna vyzvedla na poslední chvili, tak nevím jestli váhala nebo jestli ji jen špatně neinformovali.

Naše zrzatá maminku pro všechny milovníky zrzoidu...

PRO ANDREJKU:
Náš CArdík mi hrozně připomíná tu tvojí Elí...(mimochodem majitelka je taky Andrejka)

3.1.2008 14:06

klawdie napsal(a):
PRO ANDREJKU:
Náš CArdík mi hrozně připomíná tu tvojí Elí...(mimochodem majitelka je taky Andrejka)

ještě...

3.1.2008 14:06

klawdie napsal(a):

Jeden obr...

Já bych Leuše ráda koupila nějakou slitinu, má nyní klasiku nerez ale už má své odslouženo...chtěla bych zvolit nějaký typ udidla aby podporovalo slinění ale vůbec nevím jaké...uvidíme...
Andy, tak až budu mít cestu kolem tak dám vědět ju?
Black and white (teda skoro white, spíše špinavo white)

3.1.2008 14:07

haisovad napsal(a):
Já bych Leuše ráda koupila nějakou slitinu, má nyní klasiku nerez ale už má své odslouženo...chtěla bych zvolit nějaký typ udidla aby podporovalo slinění ale vůbec nevím jaké...uvidíme...
Andy, tak až budu mít cestu kolem tak dám vědět ju?
Black and white (teda skoro white, spíše špinavo white)

jo jo to bych chtěla taky augrin nebo jak se to píše je dosti drahý bohužel tisíce....

3.1.2008 14:09

klawdie napsal(a):
jo jo to bych chtěla taky augrin nebo jak se to píše je dosti drahý bohužel tisíce....

Jo je, ale zase je to kvalitka a z druhé ruky by to nemuselo být tak drahé...
Co vy? Už má Jerýk nové udidýlko? Co ty zoubky?

3.1.2008 14:12

haisovad napsal(a):
Jo je, ale zase je to kvalitka a z druhé ruky by to nemuselo být tak drahé...
Co vy? Už má Jerýk nové udidýlko? Co ty zoubky?

NO udidlo je stejné, zoubky taky to musí sestřička

3.1.2008 14:17

rocky napsal(a):
dobré ráno všem

Čus baby, už jsem tady taky, koníky obstaraný....

sadzi saj

3.1.2008 14:20
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Jé Kláry fakt jo, tak to je teda slušná náhodička další Andrea se zrzatým koněm

Danny byla bych nejradši, jestli na to nepospícháš a kvůli tomu poštovnýmu, že by sis ji vyzvedla osobně, až budeš mít cestu kolem a kdyby byl časík, mrkla na Elču a chtěla bych se naučit něco málo z té země co děláš s koňouchama

Jinak co se týče udidla, nejlepší je zkusit, co bude Leoše vyhovovat, protože některým koní vyhovuje jednou lomené, jiného ho nesnesou, to samé některým se lépe jezdí na dvakrát lomeném, které i lépe podporuje slinění, jiným koním nevyhovuje a jak se tu nedávno řešilo, někteří koně nemusí gumové udidlo, ale na mě chodí mnohem líp než na tom, co měla předtím, každý kůň vyžaduje něco jiného

3.1.2008 14:21

cheyenne napsal(a):
Čus baby, už jsem tady taky, koníky obstaraný....

Nzdárek....to jdeš včas já to za chvilku balím....četla jsi co ty naši mamlasové včera zas vymysleli, každej den něco, předtím barevný hlavy ted zas procházky do Vysoký...

3.1.2008 14:24

klawdie napsal(a):
Nzdárek....to jdeš včas já to za chvilku balím....četla jsi co ty naši mamlasové včera zas vymysleli, každej den něco, předtím barevný hlavy ted zas procházky do Vysoký...

To máš recht Anderj, proto jich je tolik druhů ale je to težky z toho kvanta vybrat. sahib třeba nesnese udidlo co je moc široké v koutkách, takže mu vadila oliva, a ani nelomené gumové nesnes...přemyšlím o nějakým to ochuceným, ale asi by to bylo k ničemu, maximálně že bych zmenšila jeho opor k udidlu, kdyby mu chutnalo...

3.1.2008 14:27

klawdie napsal(a):
To máš recht Anderj, proto jich je tolik druhů ale je to težky z toho kvanta vybrat. sahib třeba nesnese udidlo co je moc široké v koutkách, takže mu vadila oliva, a ani nelomené gumové nesnes...přemyšlím o nějakým to ochuceným, ale asi by to bylo k ničemu, maximálně že bych zmenšila jeho opor k udidlu, kdyby mu chutnalo...

tak babice musím letět at stihnu obstarat oře...EVi, Lukáši koukejte se taky někdy zajet podívat na oře!!!!at víte co vás s námi čeká!

3.1.2008 14:39

klawdie napsal(a):
tak babice musím letět at stihnu obstarat oře...EVi, Lukáši koukejte se taky někdy zajet podívat na oře!!!!at víte co vás s námi čeká!

Jasan, musíme přijet nakouknout , všechno jsem četla, koukám, že máte veselo.... to víš, udělali ze sebe zebry, tak utekli ze ZOO do divočiny.... jste neviděly Madagaskar?

3.1.2008 14:43

cheyenne napsal(a):
Jasan, musíme přijet nakouknout , všechno jsem četla, koukám, že máte veselo.... to víš, udělali ze sebe zebry, tak utekli ze ZOO do divočiny.... jste neviděly Madagaskar?

Lukáš ať radši nejezdí, protože až ji uvidí tak pochybuju že bude chtít připravovat na sezónu zebru

3.1.2008 14:46

rocky napsal(a):
Lukáš ať radši nejezdí, protože až ji uvidí tak pochybuju že bude chtít připravovat na sezónu zebru

Rychlýho Stripese jsme viděli, třeba do toho půjde

3.1.2008 15:07

cheyenne napsal(a):
Rychlýho Stripese jsme viděli, třeba do toho půjde

dĚVČÁTKA, ZA CHVÍLI BALIM KUFRY A TRADÁÁÁ domů za lazarem. (Sory caps)
S těma udidlama je to alchimie, já si myslím, že je s tím nynějším celkem spokojená ale je to tím, že je její první a třeba by tu slitinu přijala ještě lépe...a hlavně tohle udidlo už nějakého toho koníka zažilo...je cca 6 let staré a jedna strana už je taková ošubrovaná, duté jednou lomenné stihlo-celkem široké.
Andy, až budu mít cestu kolem tak dám vědět a domluvíme se, ju? Já si sebou vezmu věci na převlečení a z podpadků se převléknu do gumáků...
Tak papa děvčata, já letím...
Merlínek tancuje

3.1.2008 15:08

haisovad napsal(a):
dĚVČÁTKA, ZA CHVÍLI BALIM KUFRY A TRADÁÁÁ domů za lazarem. (Sory caps)
S těma udidlama je to alchimie, já si myslím, že je s tím nynějším celkem spokojená ale je to tím, že je její první a třeba by tu slitinu přijala ještě lépe...a hlavně tohle udidlo už nějakého toho koníka zažilo...je cca 6 let staré a jedna strana už je taková ošubrovaná, duté jednou lomenné stihlo-celkem široké.
Andy, až budu mít cestu kolem tak dám vědět a domluvíme se, ju? Já si sebou vezmu věci na převlečení a z podpadků se převléknu do gumáků...
Tak papa děvčata, já letím...
Merlínek tancuje

Taky se loučím, nečekaně musím odjet, zítra dodám podrobnosti , tak se mějte a zítra čusík...

3.1.2008 15:26

cheyenne napsal(a):
Taky se loučím, nečekaně musím odjet, zítra dodám podrobnosti , tak se mějte a zítra čusík...

Nazdar ženy. já za půl hodky už taky tradáááááá at home

3.1.2008 17:49

rocky napsal(a):
Nazdar ženy. já za půl hodky už taky tradáááááá at home

Ještě pro Danny, pokud jsem koukne:

moje poznatky co jsem nasbírala když jsem řešila udidlo horem dolem jsou, že udidlo má byt větší 0,5 cm, jednou lomené více pusobí na koutky, dvakrát více na jazyk(doporučuji nazorně vyzkoušet na sobě), často doporučují udidla s mosazným středem či celá na podporu slinění...nemám otestované nevím.

tak jen předávám co jsem kde pochytila a jestli máš i pro mě nějaké zajímavé info, napiš!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík