tak mě nadílka taky překvapila...na to, že hlásili mrznoucí désšť, tak jsem spíš čekala, že ráno ke stáji dobruslím...jinak koník si to taky užil, ikdyž jsem mu trochu pomohla,no...ale kdyby toho bylo o trošku víc, tak by to bylo lepší
koukám že konikum snih vubec nevadi:Djoo misty je v ní frajer:D to je kunďák co???tady vypada drsně...fotila mi ho karadka...ja zas tak dobrej fotograf nejsem:D:D
michaela z
napsal(a):
tak mě nadílka taky překvapila...na to, že hlásili mrznoucí désšť, tak jsem spíš čekala, že ráno ke stáji dobruslím...jinak koník si to taky užil, ikdyž jsem mu trochu pomohla,no...ale kdyby toho bylo o trošku víc, tak by to bylo lepší
hledání trávy pod sněhem...
nicynka
napsal(a):
Misty si to krásně užíval
u nás bylo moooc krásně dokud to nezačalo tát...
kunicek
napsal(a):
u nás bylo moooc krásně dokud to nezačalo tát...
Tady taky uplně moc nasněžilo...cesta domů s Fakinkem...
nicynka
napsal(a):
Misty si to krásně užíval
Naši koníci řádili i s naší ovčandou .Jen ať chvíli sníh vydrží !
avalanche
napsal(a):
avalanche
napsal(a):
Uživatel s deaktivovaným účtem

avalanche
napsal(a):
jarce neplechove.. .
i kdyz bylo malo jezdcu,lednova vyjizdka se mi moc libila!dom sem dojela jak rampouch.snad to nekdy zopakujem!skoda jen,ze se kuli tomu pocasi nemohlo fotit...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
jarce neplechove.. .
i kdyz bylo malo jezdcu,lednova vyjizdka se mi moc libila!dom sem dojela jak rampouch.snad to nekdy zopakujem!skoda jen,ze se kuli tomu pocasi nemohlo fotit...
Sníh????
Co to je ????
No na to že se sem k nám dřív každý na shíh jezdil koukat - jsem z Jesenicka tak poslední dva roky bych mohla jezdit já na sníh jinam
Jó nějakej tady byl ale jen tak 10 cm a tak dva týdny , teď tady panuje bláto
memmory
napsal(a):
Sníh????
Co to je ????
No na to že se sem k nám dřív každý na shíh jezdil koukat - jsem z Jesenicka tak poslední dva roky bych mohla jezdit já na sníh jinam
Jó nějakej tady byl ale jen tak 10 cm a tak dva týdny , teď tady panuje bláto
My jsme taky měli jeden den sníh, ale než sjem dojela na koníky, skoro to roztálo ..
tynushka
napsal(a):
My jsme taky měli jeden den sníh, ale než sjem dojela na koníky, skoro to roztálo ..
My jsme si taky snížek užily
Více sněžných fotek na www.jana-malikova.websnadno.cz sekce ostatní
janamalik
napsal(a):
My jsme si taky snížek užily
Více sněžných fotek na www.jana-malikova.websnadno.cz sekce ostatní
nicynka:já taky nejsem dobrej fotograf...to Mistynek je fotogenickej a to dává dohromady tyhle fotečky
jessinka
napsal(a):
nicynka:já taky nejsem dobrej fotograf...to Mistynek je fotogenickej a to dává dohromady tyhle fotečky
další
Ahoj,bylo nás fakt málo,bylo hodně škaredě,chtěla jsem to zrušit,ale nakonec jsme jeli i ve velmi malém počtu :-D. Bylo to fajné,jeli jsme pěkne do lesa a fakt super.Fotečky bohužel nejsou,myslím ,že kdybych vzala foták ,tak by pravděpodobně zamrzl :-) .Možná budeme dělat i Velikonoční ještě se uvidí :-),alespon by se zase mohlo pokecat :-) .
Uvidíme .