Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rectory

7.1.2008 16:41
rectory

ahojky... znam nekolik koni co mel jisty gutzer z podboran... chci se jen zeptat - orin byl nejaky byvaly parkurak? nejak matne si na nejakeho takoveho konika vzpominam...

rectory

7.1.2008 16:44
rectory

rectory napsal(a):
ahojky... znam nekolik koni co mel jisty gutzer z podboran... chci se jen zeptat - orin byl nejaky byvaly parkurak? nejak matne si na nejakeho takoveho konika vzpominam...

nasla jsem jednu fotku z podboran kde je nejaky siml... mohl by to byt on?

8.1.2008 08:58

rectory napsal(a):
nasla jsem jednu fotku z podboran kde je nejaky siml... mohl by to byt on?

Parkurák nebyl, byl po zranění LZ nohy někde na pastvinách u Cínovce a z tama ho prodali. Ten pán je asi nynější majitel. Je zapsán jako majitel v plemenné knize.

8.1.2008 10:26

rectory napsal(a):

Je to on já osobně jsem ho tam odvážela...

8.1.2008 20:54

iriska napsal(a):
Je to on já osobně jsem ho tam odvážela...

Odvážela jsi ho od toho Cínovce? Nevíš jak se má a co to zranění té nohy???

8.1.2008 21:11

rectory napsal(a):

Ano z Cínovce , ta noha co vím se mu na Cínovci zlepšila, moc nebyl zatěžován takže žádné příznaky, a měl by se mít fajn s ostatními koníky na pastvě a příležitostně vyjet ven s jedním pánem

8.1.2008 21:21

iriska napsal(a):
Ano z Cínovce , ta noha co vím se mu na Cínovci zlepšila, moc nebyl zatěžován takže žádné příznaky, a měl by se mít fajn s ostatními koníky na pastvě a příležitostně vyjet ven s jedním pánem

Tak to je super, škoda toho zranění, byl fakt moc hodnej koník.

Přidejte reakci

Přidat smajlík