Dobré ránko... Nemůžu spát...Myslím,že umřu na kašel
Tak se snažím aspoň sledovat telku a občas kouknu na net.... A tak jsem se rozhodla,že Vám na středu založím téma
Tak pěkné dobré ráno
molly
napsal(a):
Tak se snažím aspoň sledovat telku a občas kouknu na net.... A tak jsem se rozhodla,že Vám na středu založím téma
Tak pěkné dobré ráno
Další nešťastná náhoda ....chjo...
http://www.novinky.cz/clanek/130264 -drama-na-statku-kun-na-uteku-neprezil -stret-s-transitem.html (2mezery)
molly
napsal(a):
Další nešťastná náhoda ....chjo...
http://www.novinky.cz/clanek/130264 -drama-na-statku-kun-na-uteku-neprezil -stret-s-transitem.html (2mezery)
Njn nešťastná náhoda - život je krutý , ale pokud mu je opravdu někdo pustill , tak je to hodně špatné . Nám jednu dobu taky záhadně koníci dokázaly rozvázat uzel na ohradníku , který kopat a otevřít si branku směrem k sobě aby mohly každou noc ven . Tak jsme tam daly zámek a vtipálek měl po vtipu
memmory
napsal(a):
Njn nešťastná náhoda - život je krutý , ale pokud mu je opravdu někdo pustill , tak je to hodně špatné . Nám jednu dobu taky záhadně koníci dokázaly rozvázat uzel na ohradníku , který kopat a otevřít si branku směrem k sobě aby mohly každou noc ven . Tak jsme tam daly zámek a vtipálek měl po vtipu
Halo halooooooo, je tu někdo ???????????
rocky
napsal(a):
Dobréééé ráno holky..počasí už zase nic moc, vše namrzlééé, chjo a už zas do práce!! Zuzi lepší se to aspoň?
Ahojdááá,
já už jsem také v rachotě, hlásím že v Turnově je pod nulou a vše je po včerejší oblevě totál namrzlé...
Včera jsem po roce vyrazila na lyže...přežila jsem já, Tomáš i ostatní lyžaři...
haisovad
napsal(a):
Ahojdááá,
já už jsem také v rachotě, hlásím že v Turnově je pod nulou a vše je po včerejší oblevě totál namrzlé...
Včera jsem po roce vyrazila na lyže...přežila jsem já, Tomáš i ostatní lyžaři...
Holky zdravím vás všechny.....
O ledovce mi ani nemluvte, u nás je to taky hrozné Dany, máš fotečlku z lyží ?
Včera jsem chtěla jet ven, ale nedalo se. Tak jsme si hráli jen v ohradě....
molly
napsal(a):
Tak pěkné dobré ráno
Ještě jednou dobré ráno všem...Můj zdrav. stav se sice lepší,ale na můj vkus pomalu...Jsem v posteli 3.den a mě to přijde jak celý týden... :(
molly
napsal(a):
Ještě jednou dobré ráno všem...Můj zdrav. stav se sice lepší,ale na můj vkus pomalu...Jsem v posteli 3.den a mě to přijde jak celý týden... :(
Tak to jsem ráda Zuzi, že už je ti lépe A taky jsme včera běhali
Nosil se jak ...
Neregistrovaný uživatel

molly
napsal(a):
Zuzy, víš co dělá Tomáš mě když jsem nemocná...udělá ovocný čaj, do něj med (dvě lžíce), vymačká jeden pomeranč a jeden citrón...vitamínová bomba, při které se mi kroutěj i prsty u nohou, jak je to kyselý...ale pomáhá to (samozřejmě vypít horký-teplý)...
Leníku, z lyží fotky nemám...bála jsem se aby nebyl foťák namaděru...ale sjela jsem to asi desetkrát a spadla jsem jen jednou při poslední jízdě, už mě totál bolely nohy a nějak mě vypověděly službu...ale nová vábava slouží perfektně
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zuzy, víš co dělá Tomáš mě když jsem nemocná...udělá ovocný čaj, do něj med (dvě lžíce), vymačká jeden pomeranč a jeden citrón...vitamínová bomba, při které se mi kroutěj i prsty u nohou, jak je to kyselý...ale pomáhá to (samozřejmě vypít horký-teplý)...
Leníku, z lyží fotky nemám...bála jsem se aby nebyl foťák namaděru...ale sjela jsem to asi desetkrát a spadla jsem jen jednou při poslední jízdě, už mě totál bolely nohy a nějak mě vypověděly službu...ale nová vábava slouží perfektně
Hi, já na lyžích nestála asi 5 let.....Taky by mě to zajímalo, zdsa bych dorazila dolů k vleku v pořádku Ale dnes tě asi bolí celý člověk, že?
Holky, je u vás ještě sníh?
lanika
napsal(a):
Hi, já na lyžích nestála asi 5 let.....Taky by mě to zajímalo, zdsa bych dorazila dolů k vleku v pořádku Ale dnes tě asi bolí celý člověk, že?
Holky, je u vás ještě sníh?
Jééé holky mluvíte o horách, už chci taky jet!!!Hlavně že máme v deštné chatu, ale ještě jsme se tam nedokopali!! Ale doufám že v nejbližší době opráším prkno a pojedu !!!
rocky
napsal(a):
Jééé holky mluvíte o horách, už chci taky jet!!!Hlavně že máme v deštné chatu, ale ještě jsme se tam nedokopali!! Ale doufám že v nejbližší době opráším prkno a pojedu !!!
Leni, dneska mě ještě nic nebolí, ale až zítra to přijde...se ani nehnu. Tomáš měla že mě radost, já jsem totiž totál posera a lyží se bojím...bojím se té rychlosti. Ale jelikož se Tomáš lyžařský instruktor tak prostě chci lyžovat... mě včéra moc podporoval...
Péťo, co to je za tuňáka?
molly
napsal(a):
Tak pěkné dobré ráno
Dani,já piju denně skoro 3litry čaje s medem a citronem...A zatím ...
Venku to vypadá na další slunečný den a já budu zalezlá v pelechu....
haisovad
napsal(a):
Leni, dneska mě ještě nic nebolí, ale až zítra to přijde...se ani nehnu. Tomáš měla že mě radost, já jsem totiž totál posera a lyží se bojím...bojím se té rychlosti. Ale jelikož se Tomáš lyžařský instruktor tak prostě chci lyžovat... mě včéra moc podporoval...
Péťo, co to je za tuňáka?
V tomhle autíčku jsem se naučila řídit, bylo to nejlepší auto na světě,hodně jsme s nim jezdili po srazech atd.. pak ho soused prodal, protože chtěl změnu
molly
napsal(a):
Dani,já piju denně skoro 3litry čaje s medem a citronem...A zatím ...
Venku to vypadá na další slunečný den a já budu zalezlá v pelechu....
Tak to jo ...a nějaké prášky bereš? Třeba jen panadol nebo něco takového?
Freďulííí celkem závidím tu polohu, taky bych se šla natáhnout...jsem nějaká nevychrápaná
haisovad
napsal(a):
Jo mám jednu dobrou zprávu...překecala jsem Tomajse a budeme mít zase doma net...tažde Skype a podobné noční akce budou i semnou....
Ale nesmím u toho sedět furt...
Dany, musela jsi dlouho přemlouvat?
Jinak holky, vyfotila jsem vám Honzíkův vír na plecích....Kámoška mi řekla, že vypadá jak dikobraz
lanika
napsal(a):
Dany, musela jsi dlouho přemlouvat?
Jinak holky, vyfotila jsem vám Honzíkův vír na plecích....Kámoška mi řekla, že vypadá jak dikobraz
Jééé, to je chlupáč Zajímavý Leni
Mno přemlouvala jsem chvíli ale když jsem mu říkala že koukání na fotbal mě nebere tak bych byla v tu dobu na netu...nejsem zase takovej závislák ale je pravda, že když byl net doma tak jsem furt sledovala dění na fauně, equi, bazoši, spolužácích víc než teď... vždyť to znáte sami, ne?
haisovad
napsal(a):
Jééé, to je chlupáč Zajímavý Leni
Mno přemlouvala jsem chvíli ale když jsem mu říkala že koukání na fotbal mě nebere tak bych byla v tu dobu na netu...nejsem zase takovej závislák ale je pravda, že když byl net doma tak jsem furt sledovala dění na fauně, equi, bazoši, spolužácích víc než teď... vždyť to znáte sami, ne?
No, já mám strach z toho, že jakmile mi přibude ta práce, pak tady budu fakt minimálně Ale snad to nějak budu všechno stíhat....
U nás je dnes nádherné azuro
klawdie
napsal(a):
Mařeny jsem tu... včera jsem nafotitla stav mé kanceláře, tak stáhnu a dodám dokumentaci...dnes snad dopadne to lino a dnes a nebo zitra už bych mohla bydlet....!!!!!!!!
už to mám, tak vás zvu do své kanceláře...
klawdie
napsal(a):
už to mám, tak vás zvu do své kanceláře...
pohled do vnitř, vidíte lino se tam válí, asi ho mám položit sama
klawdie
napsal(a):
Mařeny jsem tu... včera jsem nafotitla stav mé kanceláře, tak stáhnu a dodám dokumentaci...dnes snad dopadne to lino a dnes a nebo zitra už bych mohla bydlet....!!!!!!!!
No tě pis správcová.... To je dost, že jsi tady, čéče.
Heh, jak jsi mi včera odpověděla na mou otázku ohledně hřívy tak souhlas, já u Leuši také nic extra nevymýšlím a nevyčesávám, pokud nemá dredy, jen v létě jí vemu párkrát šampónem...jakej máte rozčesávač?
klawdie
napsal(a):
pohled do vnitř, vidíte lino se tam válí, asi ho mám položit sama
pohled od okna...
haisovad
napsal(a):
No tě pis správcová.... To je dost, že jsi tady, čéče.
Heh, jak jsi mi včera odpověděla na mou otázku ohledně hřívy tak souhlas, já u Leuši také nic extra nevymýšlím a nevyčesávám, pokud nemá dredy, jen v létě jí vemu párkrát šampónem...jakej máte rozčesávač?
čověče takovej oranžovej víc ti nepovím, ale kupovala jsem ho v ty lysy....stojí 100 nahradní napln a je to vlastně srst a hřívu, super věc udělá takovej ochranej filtr a tyden se na koníkoj prach neusadí, jen nedoporučuji stříkat pod sedlo, pak trochu kluže
a tady děvčata dokumentace chodby, všechen můj nábytek a já bydlíme na chodbě, ale mám tu nějaké azylové uzemí takže se mám kam schovat...haha
rocky
napsal(a):
teď jsem to dočetla, hrůza jak si některý lidi nevidí do huby
jinak taky jsem tvořila možná jste již koukali v ty diskuzi....bitlles bridle podle Klárky... ale enjedzila jsem na tom je to jen náčtr....
Sabula byl naštvanej už chtěl věčeři a já ho obtěžovala...
klawdie
napsal(a):
jinak taky jsem tvořila možná jste již koukali v ty diskuzi....bitlles bridle podle Klárky... ale enjedzila jsem na tom je to jen náčtr....
Sabula byl naštvanej už chtěl věčeři a já ho obtěžovala...
Hej to nemá smysl číst ty diskuze..vždycky se tam oběví plno inteligentních lidí, je to ještě větší děs než tady někdy....
je to smutné, ale stává se...v poslední době ale nějak často, no
klawdie
napsal(a):
Hej to nemá smysl číst ty diskuze..vždycky se tam oběví plno inteligentních lidí, je to ještě větší děs než tady někdy....
je to smutné, ale stává se...v poslední době ale nějak často, no
Hele segra a k těm naši jak mají výročí, ještě mě napadlo, má tuňák ještě to střihačský studio? Máme dost času tka bych jim chtěl vytvořit takový videjko s fotkama a shotama ze starej videiii, jako vždycky dělal Tunák klukům...to by bylo super, né?!
molly
napsal(a):
Tak pěkné dobré ráno
Čus baby, jsem tu, ráno jsem trochu zaspala, tak mám naspáno o hodinku víc, než jsem plánovala
cheyenne
napsal(a):
Čus baby, jsem tu, ráno jsem trochu zaspala, tak mám naspáno o hodinku víc, než jsem plánovala
Hele hele, neprovokuj laskavě... Já jsem zralá na opření o klávesnici a zalonení, vůbec jsem se nevyspala...chvíli Tomáš chrápal, že jsem si chtěla jít lehnout vedle, pak jsem záhadným způsobem usnula a zdálo jsem si, že jsem byla nakupovat ve slevách a koupila jsem si asi desatery hodinky po dvacce...a pak jsem se probudila při drnčení mobilu...
nejsem normální prostě...přiznávám se bez mučení
haisovad
napsal(a):
Hele hele, neprovokuj laskavě... Já jsem zralá na opření o klávesnici a zalonení, vůbec jsem se nevyspala...chvíli Tomáš chrápal, že jsem si chtěla jít lehnout vedle, pak jsem záhadným způsobem usnula a zdálo jsem si, že jsem byla nakupovat ve slevách a koupila jsem si asi desatery hodinky po dvacce...a pak jsem se probudila při drnčení mobilu...
nejsem normální prostě...přiznávám se bez mučení
ahoj Evco, co Lucie stale nic?
Jojo segra strihacsky studio mame porad doma, takze v tom nevidim problem, mam uz jistou predstavu , bude jen potreba material (coz myslim fota , dvd atd..) a kdy ze maji to vyroci???
Jo a mamka Martyho nechce, tak to vypada ze chudera pujde pod kudlu..
rocky
napsal(a):
ahoj Evco, co Lucie stale nic?
Jojo segra strihacsky studio mame porad doma, takze v tom nevidim problem, mam uz jistou predstavu , bude jen potreba material (coz myslim fota , dvd atd..) a kdy ze maji to vyroci???
Jo a mamka Martyho nechce, tak to vypada ze chudera pujde pod kudlu..
Neozvala se...... tak zatím nic :-)
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Neozvala se...... tak zatím nic :-)
Čus holky,
Klári díky za tip , ale koukala jsem, že v equiservisu je mají taky a dokonce i levnější, tak uvidím, zatím ještě čekám, abych to probrala s jednou drezurní trenérkou s kterou chci zkusit spolupracovat a uvidím co na soustředění Michaela
, ale díky.
sadzi saj
napsal(a):
Čus holky,
Klári díky za tip , ale koukala jsem, že v equiservisu je mají taky a dokonce i levnější, tak uvidím, zatím ještě čekám, abych to probrala s jednou drezurní trenérkou s kterou chci zkusit spolupracovat a uvidím co na soustředění Michaela
, ale díky.
Jasan Andrej, jinak já ted jdu testovat to plastovy od happymountu..tak jsem taky zvědavá
Zdar Evice, ty se teda máš takhle vychrapovat... já teda taky do práce dorazila na osmičku, ale byla jsem u doktorky....tak jsem si pěkně poplatila, 30 Kč za prohlídku, a šedesát za dvě položky na receptu...
klawdie
napsal(a):
Jasan Andrej, jinak já ted jdu testovat to plastovy od happymountu..tak jsem taky zvědavá
Zdar Evice, ty se teda máš takhle vychrapovat... já teda taky do práce dorazila na osmičku, ale byla jsem u doktorky....tak jsem si pěkně poplatila, 30 Kč za prohlídku, a šedesát za dvě položky na receptu...
Dobrej drákula
No, vychrápla jsem si skoro do půl devátý , to je na mě akorát, abych fungovala.... po tom včerejším vstávání v pět mi to dneska bodlo....
Za chvilku vyrazíme za koníkama, zas po pár dnech jdu jezdit na kobylu, se těšim
cheyenne
napsal(a):
Dobrej drákula
No, vychrápla jsem si skoro do půl devátý , to je na mě akorát, abych fungovala.... po tom včerejším vstávání v pět mi to dneska bodlo....
Za chvilku vyrazíme za koníkama, zas po pár dnech jdu jezdit na kobylu, se těšim
Tak se s váma loučím holky . Jedu za kobylou!!
HEZKÝ DEN VŠEM!!!!
molly
napsal(a):
Tak pěkné dobré ráno
Ahoj Klári...V kině jsem nebyla...Páč nebylo kdy! Já se do města nedostanu Jedině,jestli by to nemohli dát Tobě a Ty by sis udělala výlet do Hypern.
Jinak mám asi smůlu...
molly
napsal(a):
Ahoj Klári...V kině jsem nebyla...Páč nebylo kdy! Já se do města nedostanu Jedině,jestli by to nemohli dát Tobě a Ty by sis udělala výlet do Hypern.
Jinak mám asi smůlu...
no taky mě to napadlo jak ten vylet za tebou tak že bych ti tam ty korunky vzala...zkusim poprosit Hanku...a co ten král doputoval k tobě???a co zdraví už je to lepší...