"Ty z moderky králíků 127"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

9.1.2008 14:45
zvířátková

blanche napsal(a):

No to jo, dneska nám to jde pěkně od ruky

zvířátková

9.1.2008 14:47
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jinak Baruš je krásná, ona vynikne ve všem, ať už je na trávě, někde na poli, na podzim v listí nebo na sněhu . Taky má tak krásně bílý sametový čumáček? Sheila má úžasný, nejjemnější z těch tří.

9.1.2008 14:47

zvířátková napsal(a):

Viď ... jsem psala ještě do starého, že jsme to dneska docela rozjeli

9.1.2008 14:48

zvířátková napsal(a):
Jinak Baruš je krásná, ona vynikne ve všem, ať už je na trávě, někde na poli, na podzim v listí nebo na sněhu . Taky má tak krásně bílý sametový čumáček? Sheila má úžasný, nejjemnější z těch tří.

JJ, má

9.1.2008 14:48

zvířátková napsal(a):

mě přišli namontovat digi krabičku k TV, ježííííš umělci!!!! Ale funguje!!! A byli docela rychle hotový, ale měli problém s tím, že to objednala moje mamina a já to podepíšu. Tak jsem jim dala na vybranou: že buď odejdou zase i s krabičkou a nebo to namontujou a odejdou bez krabičky
A mám jí, všechno jde!!!

9.1.2008 14:50

naftalinka napsal(a):
mě přišli namontovat digi krabičku k TV, ježííííš umělci!!!! Ale funguje!!! A byli docela rychle hotový, ale měli problém s tím, že to objednala moje mamina a já to podepíšu. Tak jsem jim dala na vybranou: že buď odejdou zase i s krabičkou a nebo to namontujou a odejdou bez krabičky
A mám jí, všechno jde!!!

hhhmmmm sakro to jsou pěkný fotky!!!!!!!!!! já chci taky!!!!!!!!!!!!!!

9.1.2008 14:51

naftalinka napsal(a):
hhhmmmm sakro to jsou pěkný fotky!!!!!!!!!! já chci taky!!!!!!!!!!!!!!

Kuju

Třeba se brzy dočkáš

9.1.2008 14:56

blanche napsal(a):
Kuju

Třeba se brzy dočkáš

to doufám
Tak já sem taky něco hodim

zvířátková

9.1.2008 14:58
zvířátková

naftalinka napsal(a):
to doufám
Tak já sem taky něco hodim

No já reagovala právě na tu Tvojí poznámku ve starém...

Má super fotečky, já za nedlouho vyrazim, musim čekat na odvoz, ale počasí nic moc, sluníčko veškeré žádné, uvidim no, jestli půjde aspoň něco blejsknout...

9.1.2008 15:01

zvířátková napsal(a):

Má super fotečky, já za nedlouho vyrazim, musim čekat na odvoz, ale počasí nic moc, sluníčko veškeré žádné, uvidim no, jestli půjde aspoň něco blejsknout...

Třeba Leo něco vykoukne, co ?
U nás občas povykouklo ...
Tak držím palečky a pozdravuj mazlíka

Tohle je taky super fotka !
To jsi fotila Ty ?

9.1.2008 15:02

zvířátková napsal(a):

já se jdu před noční zase krapet natáhnout ať jsem v noci fit

9.1.2008 15:03

naftalinka napsal(a):
já se jdu před noční zase krapet natáhnout ať jsem v noci fit

Tak jo ... dobrou noc

9.1.2008 15:04

blanche napsal(a):
Třeba Leo něco vykoukne, co ?
U nás občas povykouklo ...
Tak držím palečky a pozdravuj mazlíka

Tohle je taky super fotka !
To jsi fotila Ty ?

nene, nějaká fotografka, ale nevim která, páč nepřijela zprvu fotit mýho koně ale Jitčinýho Fahtima a pak mi volali, že chtějí vyfotit i mýho Atreje a jestli můžou, tak jsem řekla o.k. a pak jsem dostala CD

9.1.2008 15:05

blanche napsal(a):
Tak jo ... dobrou noc

brou

9.1.2008 15:11

naftalinka napsal(a):
nene, nějaká fotografka, ale nevim která, páč nepřijela zprvu fotit mýho koně ale Jitčinýho Fahtima a pak mi volali, že chtějí vyfotit i mýho Atreje a jestli můžou, tak jsem řekla o.k. a pak jsem dostala CD

Aha ... super
Vypadá fotka mooooc dobře ... Zjisti, kdo fotil

9.1.2008 15:12

naftalinka napsal(a):
brou

o.k. všechno zjistim a teď jdu na kutě zatím paa

9.1.2008 15:16

naftalinka napsal(a):
o.k. všechno zjistim a teď jdu na kutě zatím paa

papa

9.1.2008 15:18

blanche napsal(a):
Tak jo ... dobrou noc

Zdravím všechny!!! Děkuji za pochvalu frísáčků.
Pro Blanku S. : máš vždycky krásné fotky - vždy potěší Přidávám foto Wildy ze včerejška

9.1.2008 15:28

monikafris napsal(a):
Zdravím všechny!!! Děkuji za pochvalu frísáčků.
Pro Blanku S. : máš vždycky krásné fotky - vždy potěší Přidávám foto Wildy ze včerejška

Ooooo, děkuji moc
To potěší ...
Ty máš ale taky super fotečky !!!
Hlavně to jsou krásní frísáčci
Škoda, že jsi tak daleko

sadzi saj

9.1.2008 15:39
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ooooo, děkuji moc
To potěší ...
Škoda, že jsi tak daleko

Tak jsme teprve teď doschůzovali, bych se z toho pos....

9.1.2008 15:39

sadzi saj napsal(a):
Tak jsme teprve teď doschůzovali, bych se z toho pos....

Hmmmm, to je fakt pech ...

9.1.2008 15:41

blanche napsal(a):
Ooooo, děkuji moc
To potěší ...
Škoda, že jsi tak daleko

Blanko, odkud jsi? Nefotíš do nějakého časopisu? M

9.1.2008 15:42

monikafris napsal(a):
Blanko, odkud jsi? Nefotíš do nějakého časopisu? M

No fotím zatím pro sebe ... Občas ode mne vezmou fotky do časopisu Koně a hříbata ...
Já jsem z Prahy

sadzi saj

9.1.2008 15:44
sadzi saj

blanche napsal(a):
No fotím zatím pro sebe ... Občas ode mne vezmou fotky do časopisu Koně a hříbata ...
Já jsem z Prahy

To teda, tu něco dodělám a můžu jít tak max. lonžovat

9.1.2008 15:49

sadzi saj napsal(a):
To teda, tu něco dodělám a můžu jít tak max. lonžovat

Tak to mě mrzí i za tebe

9.1.2008 16:33

blanche napsal(a):
Tak to mě mrzí i za tebe

Tak co, nikde nikdo ?

9.1.2008 17:20

blanche napsal(a):
Tak co, nikde nikdo ?

už jsem se prochrupla a mezi tím mě volalo asi milion lidí, ale já to neslyšela, takže mají smůlu, ale to je vždycky tak, že mezi nočníma mi nenechaj spát a furt mě někdo otravuje!!!! Tak si už vypínám telefon!

9.1.2008 17:37

blanche napsal(a):
Tak co, nikde nikdo ?

Já jsem tady!

Už jsem vymrzlá doma. Dávám si kafe. Jak jsem Usu přivedla od Čipa, tak se na ni vrhnul táta a prohlížel kožich ze všech stran...že kde nic tu nic..prach a bordýlek zmizel. Že je prý nechutně čistá

Jinak na Čika by to bylo ideální. Má to výkon 8 koní a má to tak silný tlak....teda já vlastně na ní dávám jen první stupeň, takže ten má asi nějak 4 koně, ale je to fakt fučák i tak, takže to má tak silný proud vzduchu, že když to namíříš do srsti toho koně, tak ji to rozčísne na kůži a vylítnou po chlupech veškeré nečistoty, prach, lupy, stroupky. Ono to částečně očistí i ten chlup, takže je potom čistý a lesklý, aniž by jsi koně koupala...Usa se leskne jako stříbrná. Kdyby byla vraník, tak se bliští jako ti naši psi. Navíc to srst jakoby oddělí. Že neleží splihle, ale hezky je načechraná a vytváří lépe tepelnou vrstvu. Lépe odpuzuje vodu a taky znovu prach. Počítám, že to použiji tak jednou týdně a zbytek mám čištění stylem, že vezmu ten vyprašovací kartáč s dlouhým chlupem a koně jen tak přejedu...spíše z ní shodím nějakou tu hoblinu. Jinak vlastně není co čistit.

Jako musím říci, výhodou je to, že Usa se neválí v blátě, tudíž neškrabu denně bláto z kožichu. Ale třeba psi byli dnes od bláta. Kde bláto oschlo, jsem ho jen rozčísla, aby se uvolnilo a pak jsem je foukla a udělalo to puf a prach a seschlé bláto bylo pryč. Takže i na zablácené koně by to šlo. Odřít ho trochu hřbílkem a ten všechen prach co zbyde se timhle během minuty z koně vypráší tak dokonale, že může jít na výstavu! A to nekecám..fakt kde se na tohle serou vysavače na koně

9.1.2008 17:41

lucky napsal(a):
Já jsem tady!

Už jsem vymrzlá doma. Dávám si kafe. Jak jsem Usu přivedla od Čipa, tak se na ni vrhnul táta a prohlížel kožich ze všech stran...že kde nic tu nic..prach a bordýlek zmizel. Že je prý nechutně čistá

Jinak na Čika by to bylo ideální. Má to výkon 8 koní a má to tak silný tlak....teda já vlastně na ní dávám jen první stupeň, takže ten má asi nějak 4 koně, ale je to fakt fučák i tak, takže to má tak silný proud vzduchu, že když to namíříš do srsti toho koně, tak ji to rozčísne na kůži a vylítnou po chlupech veškeré nečistoty, prach, lupy, stroupky. Ono to částečně očistí i ten chlup, takže je potom čistý a lesklý, aniž by jsi koně koupala...Usa se leskne jako stříbrná. Kdyby byla vraník, tak se bliští jako ti naši psi. Navíc to srst jakoby oddělí. Že neleží splihle, ale hezky je načechraná a vytváří lépe tepelnou vrstvu. Lépe odpuzuje vodu a taky znovu prach. Počítám, že to použiji tak jednou týdně a zbytek mám čištění stylem, že vezmu ten vyprašovací kartáč s dlouhým chlupem a koně jen tak přejedu...spíše z ní shodím nějakou tu hoblinu. Jinak vlastně není co čistit.

Jako musím říci, výhodou je to, že Usa se neválí v blátě, tudíž neškrabu denně bláto z kožichu. Ale třeba psi byli dnes od bláta. Kde bláto oschlo, jsem ho jen rozčísla, aby se uvolnilo a pak jsem je foukla a udělalo to puf a prach a seschlé bláto bylo pryč. Takže i na zablácené koně by to šlo. Odřít ho trochu hřbílkem a ten všechen prach co zbyde se timhle během minuty z koně vypráší tak dokonale, že může jít na výstavu! A to nekecám..fakt kde se na tohle serou vysavače na koně

Já jsem tu stáááále, ale pomalu se mi to kráááátíííí - huráááá
Od kolika má Zuzka ?

9.1.2008 17:45

blanche napsal(a):
Já jsem tu stáááále, ale pomalu se mi to kráááátíííí - huráááá
Od kolika má Zuzka ?

mám od půl osmý do půl osmý, ale do práce chodím už na 19,00

9.1.2008 17:46

lucky napsal(a):
Já jsem tady!

to se někdo má a já drhnu koně furt ručně a teď Hero přelínává a to je chuť, mám chlupy pomalu až v p.........

9.1.2008 17:46

naftalinka napsal(a):
mám od půl osmý do půl osmý, ale do práce chodím už na 19,00

Tak to já mám od 7:00 do 19:00 ... ale chodíme taky dříve

9.1.2008 17:55

naftalinka napsal(a):
to se někdo má a já drhnu koně furt ručně a teď Hero přelínává a to je chuť, mám chlupy pomalu až v p.........

ale po tejdnu volna se mi o to víc do tý práce nechce a eště noční!!!!!!!!!!!Eště že se na úřadě jen oblíknem do uniformy napíšem rozkaz a huráááá pryč.jenže nám od novýho roku udělali jiný papírování a musíme tam vypisovat po šichtě naprosto všechny možný nesmysly. Takže nad tím strávíme skoro 2 hodiny a před tím jsme to měli za 10 minut odepsaný. Čím víc papírů tím víc celník!!!!!!!!!!!

9.1.2008 17:59

naftalinka napsal(a):

Už přelínává???? Tak brzy? Tak to Usa je v plném kožichu jako lední medvěd. Ale zrovna jsem tátovi říkala, když jsem dneska foukala i ty psy, tak ten fukar má takovou sílu, žy vypudí na povrch odumřelou srst v chuchvalcíh a já ji pak jen sčísnu hrabičkami. Ale z toho koně to pak asi bude dost lítat, takže jsem uvažovala vzít dlouhou prodlužovačku a natáhnout to třeba až na hráz, aby to nelítalo všiude po okolí sousedům i s chlupy. Přece jen je to síla, když to do toho koně foukne. Takže jsem zvědavá až začne línat, jestli bude efekt přelínání rychlejší s tímto. Vím jak jsem koně dřela vždy z kůže a chlupy jsem měla až na hlavě. Takže na to jsem fakt zvědavá. Jinak jsem byla teď dát hamí Usince a je tááák čistá a voní. No jsem nadšená. Holky, všem bych vám to přála! Zajímalo by mě, kdyby se tím fouknul třeba černý koník, nebo ryzák, těm jde hodně prach vidět v srsti, jak by pak vypadali...no jak, jak, jako noví.

9.1.2008 18:17

lucky napsal(a):
Už přelínává???? Tak brzy? Tak to Usa je v plném kožichu jako lední medvěd. Ale zrovna jsem tátovi říkala, když jsem dneska foukala i ty psy, tak ten fukar má takovou sílu, žy vypudí na povrch odumřelou srst v chuchvalcíh a já ji pak jen sčísnu hrabičkami. Ale z toho koně to pak asi bude dost lítat, takže jsem uvažovala vzít dlouhou prodlužovačku a natáhnout to třeba až na hráz, aby to nelítalo všiude po okolí sousedům i s chlupy. Přece jen je to síla, když to do toho koně foukne. Takže jsem zvědavá až začne línat, jestli bude efekt přelínání rychlejší s tímto. Vím jak jsem koně dřela vždy z kůže a chlupy jsem měla až na hlavě. Takže na to jsem fakt zvědavá. Jinak jsem byla teď dát hamí Usince a je tááák čistá a voní. No jsem nadšená. Holky, všem bych vám to přála! Zajímalo by mě, kdyby se tím fouknul třeba černý koník, nebo ryzák, těm jde hodně prach vidět v srsti, jak by pak vypadali...no jak, jak, jako noví.

se máš!!!!!!! Jo a Hero přelínává, nevim jestli je to tím že se poslední dobou ochladilo a začalo mrznout, ale zase takový velký teplotní skok tu nebyla a z Atreje jdou chlupy jen trochu, ale někdo ze stáje taky říkal, že mu líná kůň

9.1.2008 18:30

naftalinka napsal(a):
se máš!!!!!!! Jo a Hero přelínává, nevim jestli je to tím že se poslední dobou ochladilo a začalo mrznout, ale zase takový velký teplotní skok tu nebyla a z Atreje jdou chlupy jen trochu, ale někdo ze stáje taky říkal, že mu líná kůň

tak jdu do procesu, paaaaaaaaa

9.1.2008 18:57

naftalinka napsal(a):
tak jdu do procesu, paaaaaaaaa

Pá....krásná fotečka. Někdy se budu muset na nějaké drezurní závody jet podívat na vás!

9.1.2008 19:11

blanche napsal(a):

Tak jsem se v tom hnusu snažila fotit, ale neni ani co zveřejňovat...

9.1.2008 19:13

zviratkova napsal(a):
Tak jsem se v tom hnusu snažila fotit, ale neni ani co zveřejňovat...

9.1.2008 19:18

zviratkova napsal(a):
mám taky jenom obrysy, no

radši končim

9.1.2008 19:21

zviratkova napsal(a):

Zdravíím jak se všichni máte?

sadzi saj

9.1.2008 19:45
sadzi saj

red and white napsal(a):
Zdravíím jak se všichni máte?

Teda, vy jste to tady rozjeli přes den, já pak musela zmizet na schůzi a už nestíhala dočíst, až teď

No jdu taky zkusit stáhnout nějaký fotečky, jestli z toho něco bude.

9.1.2008 19:46

sadzi saj napsal(a):
Teda, vy jste to tady rozjeli přes den, já pak musela zmizet na schůzi a už nestíhala dočíst, až teď

No jdu taky zkusit stáhnout nějaký fotečky, jestli z toho něco bude.

A už vůbec fotíš tím novým foťákem nebo pořád telefonem?

sadzi saj

9.1.2008 19:57
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
A už vůbec fotíš tím novým foťákem nebo pořád telefonem?

Fotím přes ten hledáček, jak jsem Vám sem dávala fotky našeho psa a toho štěněte, tak je to z digiťáku

9.1.2008 19:58

sadzi saj napsal(a):
Fotím přes ten hledáček, jak jsem Vám sem dávala fotky našeho psa a toho štěněte, tak je to z digiťáku

mimiunko je klášné! Fakt úžasný!

JInak koukám, že Čiko už má pořádné háro

sadzi saj

9.1.2008 20:04
sadzi saj

lucky napsal(a):
mimiunko je klášné! Fakt úžasný!

JInak koukám, že Čiko už má pořádné háro

Je úžasnej úplně rozkošnej, taky bych takovýho hned brala

Jj, ta první fotka je úžasný, trpaslík a obřík

9.1.2008 20:17

sadzi saj napsal(a):
Je úžasnej úplně rozkošnej, taky bych takovýho hned brala

Jj, ta první fotka je úžasný, trpaslík a obřík

No je fakt rozkošnej

No, háro ještě nemá, jako roste to, ale v těch chlupech se to dost ztrácí . Ale aspoň ten kořen ocasu už má krásně zarostlý.

To jo, je to krásná dvojka, ale kdyby jste viděli, jak spolu blbnou a jak se mají rádi, z toho chování k sobě to jde tak moc vidět. Jsou rozkošní, přitom by mu prcek málem prošel pod břichem, je malej, ale autoritu má velkou, na něho si Grantík netroufne. K sobě se chovají tak nějak rovně. Ale po Sheile (která byla venku) fňukali oba ...

9.1.2008 20:18

zviratkova napsal(a):
No je fakt rozkošnej

No, háro ještě nemá, jako roste to, ale v těch chlupech se to dost ztrácí . Ale aspoň ten kořen ocasu už má krásně zarostlý.

To jo, je to krásná dvojka, ale kdyby jste viděli, jak spolu blbnou a jak se mají rádi, z toho chování k sobě to jde tak moc vidět. Jsou rozkošní, přitom by mu prcek málem prošel pod břichem, je malej, ale autoritu má velkou, na něho si Grantík netroufne. K sobě se chovají tak nějak rovně. Ale po Sheile (která byla venku) fňukali oba ...

sadzi saj

9.1.2008 20:24
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
No je fakt rozkošnej

Jo štěňátka, ty jsou všechny krásný

Jsou na té fotce úžasný a Čikin musí být plyšový, podle fotek.

My dneska měli mít ve 2 hod. schůzi, ale čekalo se na brzdu kolegyni, která vždy chodí všude pozdě a samozřejmě dorazila až v půl třetí a schůzi jsme ukončili až po půl čtvrtý, pak jsem musela ještě něco dodělat a z práce razila až ve 4 hod., bych se z toho picla, takže jsem stihla akorát vzít Elí na lonž, chudinka, ale pod sedlo už jsem to nestíhala, přijela jsem tam v 16:15 hod., ale aspoň se na tom dneska dalo cválat, tak se snad vyblbla, lítala, jak prdlá, z klusu do kroku, jsem si připadala, jak rozbitý digtafon, króóók, króóók a nic, stále klus, ale potom už spolupracovala

sadzi saj

9.1.2008 20:28
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jo štěňátka, ty jsou všechny krásný

Jsou na té fotce úžasný a Čikin musí být plyšový, podle fotek.

My dneska měli mít ve 2 hod. schůzi, ale čekalo se na brzdu kolegyni, která vždy chodí všude pozdě a samozřejmě dorazila až v půl třetí a schůzi jsme ukončili až po půl čtvrtý, pak jsem musela ještě něco dodělat a z práce razila až ve 4 hod., bych se z toho picla, takže jsem stihla akorát vzít Elí na lonž, chudinka, ale pod sedlo už jsem to nestíhala, přijela jsem tam v 16:15 hod., ale aspoň se na tom dneska dalo cválat, tak se snad vyblbla, lítala, jak prdlá, z klusu do kroku, jsem si připadala, jak rozbitý digtafon, króóók, króóók a nic, stále klus, ale potom už spolupracovala

sadzi saj

9.1.2008 20:32
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Koukáme na paničku

sadzi saj

9.1.2008 21:49
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Koukáme na paničku

Hm, tak tady nikde nikdo, tak já jdu do hajan

Jdeme k paničce

10.1.2008 07:38

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak tady nikde nikdo, tak já jdu do hajan

Jdeme k paničce

Ahojky,

tak koukám Andrej, že jsi měla krásný červánky, co ?
I na fotkách je to vidět
Jsem na vás v práci vzpomínala

Tak jsem tu zase ... opět i s bacily

sadzi saj

10.1.2008 07:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak koukám Andrej, že jsi měla krásný červánky, co ?
I na fotkách je to vidět
Jsem na vás v práci vzpomínala

Tak jsem tu zase ... opět i s bacily

Ahojky a dobré ráno všem,

jo jo, červánky byly krásný, škoda, že neměla sebou foťák, jenom mobil a tak hezky tam včera stála, že jsem to musela vyfotit, akorát škoda, tady, jak se to zmenší, tak nic moc

Ty jo, dneska se mi vůbec nechtělo z pelechu, v noci pršelo, ale nic, že by to roztálo, ale silnice jsou lepší, tak aspoň něco

10.1.2008 07:47

sadzi saj napsal(a):
Ahojky a dobré ráno všem,

jo jo, červánky byly krásný, škoda, že neměla sebou foťák, jenom mobil a tak hezky tam včera stála, že jsem to musela vyfotit, akorát škoda, tady, jak se to zmenší, tak nic moc

Ty jo, dneska se mi vůbec nechtělo z pelechu, v noci pršelo, ale nic, že by to roztálo, ale silnice jsou lepší, tak aspoň něco

Ahojky,

no, to ani nevím, že pršelo ...
Ale na kole to taky ani neklouzalo ... Jen mě občas namáčklo auto do marastu
No, já mám pořád pekelnou rýmu ... To je pruda

Dneska jsem se vzbudila ještě 4 min před budíkem

sadzi saj

10.1.2008 08:10
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

no, to ani nevím, že pršelo ...
Ale na kole to taky ani neklouzalo ... Jen mě občas namáčklo auto do marastu
No, já mám pořád pekelnou rýmu ... To je pruda

Dneska jsem se vzbudila ještě 4 min před budíkem

No u nás teda jo, nějak po 10 hod., když jsme šli spát, ale nic moc to nebylo.

Tak já si jdu konečně udělat čajík a posnídat, neb umřu hlady a kampak se nám zatoulala další pracantka

10.1.2008 08:30

sadzi saj napsal(a):
No u nás teda jo, nějak po 10 hod., když jsme šli spát, ale nic moc to nebylo.

Tak já si jdu konečně udělat čajík a posnídat, neb umřu hlady a kampak se nám zatoulala další pracantka

Tak já jsem se už postila - měla jsme čajík ...
V báglu mám ještě vánoční cukroví, tak udělám asi ještě jeden a dám si do nosu

sadzi saj

10.1.2008 08:52
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak já jsem se už postila - měla jsme čajík ...
V báglu mám ještě vánoční cukroví, tak udělám asi ještě jeden a dám si do nosu

tak to nás zlikvidovala vánoční cukroví Mánička, pořád leze na stůl

10.1.2008 08:58

sadzi saj napsal(a):
tak to nás zlikvidovala vánoční cukroví Mánička, pořád leze na stůl

Fakt ? A to jí to chutná ?
Já se tu cpu

sadzi saj

10.1.2008 09:03
sadzi saj

blanche napsal(a):
Fakt ? A to jí to chutná ?
Já se tu cpu

Včera tam pořád lezla, jsem myslela, že už ji zabim, pěkně zlobila, až ten talíř shodila na zem. Ty vykrajovaný, ty miluje

10.1.2008 09:06

sadzi saj napsal(a):
Včera tam pořád lezla, jsem myslela, že už ji zabim, pěkně zlobila, až ten talíř shodila na zem. Ty vykrajovaný, ty miluje

Téééda, to má zajímavý apetit ...

To Fido zase akční ... sežral mi kus koberce, tak tam dala desku, aby na to nemohl ... přeskočí a jede ...
NO, pořád na té plyšové samici ... nemyslí na nic jiného ...
Nedávno se taky vychcal v kuchyni
Ségra tam den před tím měla psa ... asi si to přeznačkoval ...
To zařvu - a jde se schovat do klece a tváří se jako já malý nebohý kráááálííííček

zvířátková

10.1.2008 10:03
zvířátková

blanche napsal(a):
Téééda, to má zajímavý apetit ...

To Fido zase akční ... sežral mi kus koberce, tak tam dala desku, aby na to nemohl ... přeskočí a jede ...
NO, pořád na té plyšové samici ... nemyslí na nic jiného ...
Nedávno se taky vychcal v kuchyni
Ségra tam den před tím měla psa ... asi si to přeznačkoval ...
To zařvu - a jde se schovat do klece a tváří se jako já malý nebohý kráááálííííček

Nazdárek! Omlouvám se za zpoždění, ale šéf mě hned ráno přepadnul s prací a celé ty hodiny mi tu seděl za zády, takže jsem sem ani nemohla .

Mě se taky dneska nechtělo vstávat, sice jsem spala dlouho, ale při vstávání jsem byla nějaká přejetá. Taky jsem se vzbudila tak čtvrt hoďky před budíkem a než jsem zabrala, tak zvonil buďar .

Jinak dneska zase do čtyř, co vy?

To čumim s tim cukrovím, to Bobo je extrémně vybíravá a nežere ani pořádně ani to, co je pro králíky určené, tohodle by se nedotkla. To milospani se celé vánoce válela v kleci a nechtěla ven, chrápala 14 dní a nechtělo se jí vůbec hejbat, teď vyleze jednou za pár dní, ale nic jí jinak není, prostě jenom lenost. Jak se zašustí sáčkem, tak je hned jak klokan na zadních a radary jak slon. Rozežranec. Zase jsem včera nadávala, že opět smrdí jako tchoř, už fakt nevim, z čeho ten průjem furt může mít, asi bude o senu a vodě. Stejně si víc nezaslouží, pecivál domácí...

sadzi saj

10.1.2008 10:36
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Omlouvám se za zpoždění, ale šéf mě hned ráno přepadnul s prací a celé ty hodiny mi tu seděl za zády, takže jsem sem ani nemohla .

Mě se taky dneska nechtělo vstávat, sice jsem spala dlouho, ale při vstávání jsem byla nějaká přejetá. Taky jsem se vzbudila tak čtvrt hoďky před budíkem a než jsem zabrala, tak zvonil buďar .

Jinak dneska zase do čtyř, co vy?

To čumim s tim cukrovím, to Bobo je extrémně vybíravá a nežere ani pořádně ani to, co je pro králíky určené, tohodle by se nedotkla. To milospani se celé vánoce válela v kleci a nechtěla ven, chrápala 14 dní a nechtělo se jí vůbec hejbat, teď vyleze jednou za pár dní, ale nic jí jinak není, prostě jenom lenost. Jak se zašustí sáčkem, tak je hned jak klokan na zadních a radary jak slon. Rozežranec. Zase jsem včera nadávala, že opět smrdí jako tchoř, už fakt nevim, z čeho ten průjem furt může mít, asi bude o senu a vodě. Stejně si víc nezaslouží, pecivál domácí...

Já snad konečně do tří doufám, ale venku to určitě bude děs a bída, namrzlo

To Mánička je celkem akční, lítá celý den po bytě, pak si někde ustele a chrápe a nebo se jde napít do klece nebo si zaleze do klece a spí a chodí tam na záchod, to je úžasný, protože když byli dvě, pustili to, kde je to napadlo a ta sladký miluje, stačí, když vidí, že máš sušenku a už se jí nezbavíš

Už jsem si říkala, kde seš

10.1.2008 10:42

sadzi saj napsal(a):
Já snad konečně do tří doufám, ale venku to určitě bude děs a bída, namrzlo

To Mánička je celkem akční, lítá celý den po bytě, pak si někde ustele a chrápe a nebo se jde napít do klece nebo si zaleze do klece a spí a chodí tam na záchod, to je úžasný, protože když byli dvě, pustili to, kde je to napadlo a ta sladký miluje, stačí, když vidí, že máš sušenku a už se jí nezbavíš

Už jsem si říkala, kde seš

Ahojky Leo, už jsme Tě pohřešovali ...
Já tu měla teď klioše ... seděl mi tu nad PC a radil ... asi 15min do mě hučel ...
Udělejte tohle, tamto, tamhleto ... No, šílený ...

Tak to Fido je akční až moc ... Ale nutí ho jen ty sexualí choutky ... žrádlo ani moc ne

sadzi saj

10.1.2008 10:47
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky Leo, už jsme Tě pohřešovali ...
Já tu měla teď klioše ... seděl mi tu nad PC a radil ... asi 15min do mě hučel ...
Udělejte tohle, tamto, tamhleto ... No, šílený ...

Tak to Fido je akční až moc ... Ale nutí ho jen ty sexualí choutky ... žrádlo ani moc ne

Ježiš on je tak krááásný, já tyhle prostě žeru

Já jdu do města nakoupit, jste mě včera inspirovali, tak bude dnes pizza a pro něco k obídku, má se tu u mě stavit ségra v poledne, tak musím dneska dřív

zvířátková

10.1.2008 10:52
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

Já jdu do města nakoupit, jste mě včera inspirovali, tak bude dnes pizza a pro něco k obídku, má se tu u mě stavit ségra v poledne, tak musím dneska dřív

Nemusíte mít strach, kde já bych jinde tvrdla než v práci...

No dneska to fakt venku nevypadá dost vábně.

To je asi s Fidem na palici, co? Když nedělá nic jiného. On má tu plyšovou jenom venku, nebo i v kleci? Ale je fakt nádherný

Jo jo, já jí včera k obědu "dělala" taky, jsem byla hrozně líná vařit, navíc nebyly nápady... A pro změnu jsem to maso z mrazáku opět nevyndala .

10.1.2008 10:53

sadzi saj napsal(a):

Viď ... Jsou to takový plyšáci ...
Se máš ... Já budu muset ještě chvíli počkat ...

10.1.2008 10:58

blanche napsal(a):
Viď ... Jsou to takový plyšáci ...
Se máš ... Já budu muset ještě chvíli počkat ...

No, v kleci jí nemá ... to by tam asi zkolaboval
Má jí na koberci ... Pustím ho a hurááááá na samici ... No, je to úchyl šílenej ...

zvířátková

10.1.2008 11:02
zvířátková

blanche napsal(a):
No, v kleci jí nemá ... to by tam asi zkolaboval
Má jí na koberci ... Pustím ho a hurááááá na samici ... No, je to úchyl šílenej ...

Chlap, no.....

10.1.2008 11:03

zvířátková napsal(a):
Chlap, no.....

zvířátková

10.1.2008 11:16
zvířátková

blanche napsal(a):

Ale zase furt lepší, než kdyby Ti třeba skočil po noze .

sadzi saj

10.1.2008 11:59
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Ale zase furt lepší, než kdyby Ti třeba skočil po noze .

Jo je sladkej , ale je s nima sranda, by člověk nevěřil s takovým králíkem

Tak já už přišla z města, ale dosti rozčarovaná

10.1.2008 12:06

sadzi saj napsal(a):
Jo je sladkej , ale je s nima sranda, by člověk nevěřil s takovým králíkem

Tak já už přišla z města, ale dosti rozčarovaná

Jakpak to ...
Já jsem taky dorazila ... Nakupovala i žvanec ... tak jsem si na vás vzpomněla

Na nohy zatím hrabe - neojíždí

zvířátková

10.1.2008 12:16
zvířátková

blanche napsal(a):
Jakpak to ...

Tak bacha, aby z něj nebyl i záletník a nechtěl k Tobě od plyšandy přesedlat

10.1.2008 12:18

blanche napsal(a):
Jakpak to ...

čauuuu!!!!
koukám, že tady panuje veselá a sexuální nálada
Jaký je u vás počasí, tady svítí sluníčko je nádherně, ale dokud se nevyleze z baráku, venku je to samej led

zvířátková

10.1.2008 12:39
zvířátková

naftalinka napsal(a):
čauuuu!!!!
Jaký je u vás počasí, tady svítí sluníčko je nádherně, ale dokud se nevyleze z baráku, venku je to samej led

Nazdárek! No, u nás všelijak, trošku mlha, trošku šedo, tak nic moc...

zvířátková

10.1.2008 12:44
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! No, u nás všelijak, trošku mlha, trošku šedo, tak nic moc...

Normálně čumim, leze mozol... Ale překvapuje mě to, když jsem tu do čtyř...

sadzi saj

10.1.2008 12:46
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

U nás taky prosvitlo sluníčko, ale nic moc, jinak zdravím Zuzi

10.1.2008 12:48

zvířátková napsal(a):

jakej mozol???? jako pivní

10.1.2008 12:50

naftalinka napsal(a):
čauuuu!!!!

čauki jake ma temn tvuj hřebčak rodice?

sadzi saj

10.1.2008 12:51
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
jakej mozol???? jako pivní

sluníčko

10.1.2008 12:52

sadzi saj napsal(a):
U nás taky prosvitlo sluníčko, ale nic moc, jinak zdravím Zuzi

hoj, hoj!
počasí mě štve nedá se nic dělat venku s koňma. U nás je všude led!!!! Nedá se vyjít ani před statek a já jsem dneska chtěla jít běhat a když jsem to opatrně prošla do všech směrů kam jsem jen mohla, tak jsem se vrátila. Nejde ani si jít zaběhat, všude led!!!

10.1.2008 12:54

sakiron napsal(a):
čauki jake ma temn tvuj hřebčak rodice?

jako můj hřebeček???? Atrej???
tenhle?

10.1.2008 12:54

sadzi saj napsal(a):
sluníčko

Tak jsem tu zpět, mozolové moji
Já jsem měla opět pizzu, ale byla mooooc dobrá ... šunka, sýr, žampiony - oblíbená kombinace ...
Tady sluníčko už zase zalezlo
No, budeš se divit, ale plyšandě byl už nevěrný ... jednak s mýma plyš. botama a navíc ... mám plyšáka králíka, ještě nového, většího ... on jí ... ehmmmm

10.1.2008 12:56

blanche napsal(a):
Tak jsem tu zpět, mozolové moji
Já jsem měla opět pizzu, ale byla mooooc dobrá ... šunka, sýr, žampiony - oblíbená kombinace ...
Tady sluníčko už zase zalezlo
No, budeš se divit, ale plyšandě byl už nevěrný ... jednak s mýma plyš. botama a navíc ... mám plyšáka králíka, ještě nového, většího ... on jí ... ehmmmm

ježííííš u vás je to hustý si dej taky bacha
Já měla smaženky k jídlu se sýrem a salámem

10.1.2008 12:57

naftalinka napsal(a):
tenhle?

otec: 4248 Tobrok-13
Matka: Ahiba po Siglavy Bagdady I

10.1.2008 12:59

naftalinka napsal(a):
tenhle?

jj tenhle je to sagiak ne

zvířátková

10.1.2008 12:59
zvířátková

naftalinka napsal(a):

Koukám, že Blanča by mohla natáčet králičí porno

sadzi saj

10.1.2008 13:02
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Koukám, že Blanča by mohla natáčet králičí porno

10.1.2008 13:05

naftalinka napsal(a):

jsou jako by si z prdele vypadly ojeho je o .gazal I.-cz (alinea)
z matky šahra po siglavy baglady-26

10.1.2008 13:16

sadzi saj napsal(a):

No, to bych byla ale milionářka

zvířátková

10.1.2008 13:17
zvířátková

sakiron napsal(a):

To jo, budeš těžce v balíku .

Teda holky, mě to tu dneska fakt neba, nějak se to vleče...

10.1.2008 13:20

zvířátková napsal(a):
To jo, budeš těžce v balíku .

Teda holky, mě to tu dneska fakt neba, nějak se to vleče...

No, mi říkej ...
Se mi v PON podělal mobil ... chjo ...
Tak jsem ho dala do opravy - teď mi volali - 700,- ... no, tak nevím, no ...
Lepší jak kupovat nový, ale málo to taky není ...

Chjo ...
No, za blbost se platí ...
Klepla s ním a bylo to

10.1.2008 13:22

sakiron napsal(a):

podobní si jsou a odkud jste vy?? A to je tvůj koník?Ale já mám jeho druhou podobiznu
Mám 2 stejný hřebce koukej
ATREJ

10.1.2008 13:23

naftalinka napsal(a):
podobní si jsou a odkud jste vy?? A to je tvůj koník?Ale já mám jeho druhou podobiznu
Mám 2 stejný hřebce koukej
ATREJ

a HERO

10.1.2008 13:27

blanche napsal(a):
No, mi říkej ...
Se mi v PON podělal mobil ... chjo ...
Tak jsem ho dala do opravy - teď mi volali - 700,- ... no, tak nevím, no ...
Lepší jak kupovat nový, ale málo to taky není ...

Chjo ...
No, za blbost se platí ...
Klepla s ním a bylo to

hmmm to mi povídej, já potřebuju novej telefon uplně, páč baterka z těžka vydrží tak 1,5 dne, pak potřebuju nový lyže, nějaký hadry na sebe a nějaký cajky ke koním ještě!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heeee asi začnu taky točit nějaký porno

zvířátková

10.1.2008 13:30
zvířátková

naftalinka napsal(a):
a teď oba najednou

To mi povídejte s těma penězma, teď jsem tu měla jednoho zaměstnance, šel se zeptat, kolik má výplatu a málem to tu s ním švihlo, jak má málo . A to jeho výplatu bych brala všema deseti, dostat to, co já, tak je už na zemi .

10.1.2008 13:31

naftalinka napsal(a):
hmmm to mi povídej, já potřebuju novej telefon uplně, páč baterka z těžka vydrží tak 1,5 dne, pak potřebuju nový lyže, nějaký hadry na sebe a nějaký cajky ke koním ještě!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heeee asi začnu taky točit nějaký porno

NO, lyže - běžky i sjezdovky si kupuju cca 4 roky - zatím nic ...
Tel jsem doslala od přítele ... je dobrý, ale klepla ... vyplázla 700,-
Hadry snad zatím dobrý - mám solidní zásoby

10.1.2008 13:34

zvířátková napsal(a):
To mi povídejte s těma penězma, teď jsem tu měla jednoho zaměstnance, šel se zeptat, kolik má výplatu a málem to tu s ním švihlo, jak má málo . A to jeho výplatu bych brala všema deseti, dostat to, co já, tak je už na zemi .

No se mnou to brzo asi taky švihne jestli se ještě bude zdražovat ustájení a nepřidaj nám na platě a to máme od ledna i vyšší nájem doma!!!!

10.1.2008 13:35

blanche napsal(a):
NO, lyže - běžky i sjezdovky si kupuju cca 4 roky - zatím nic ...
Tel jsem doslala od přítele ... je dobrý, ale klepla ... vyplázla 700,-
Hadry snad zatím dobrý - mám solidní zásoby

no já jsem se rozhodla krapet ten šatní protřídit a nakoupit něco novéhosi musim taky občas udělat radost

10.1.2008 13:38

naftalinka napsal(a):
no já jsem se rozhodla krapet ten šatní protřídit a nakoupit něco novéhosi musim taky občas udělat radost

To rozhodně ...
Já jsem si taky dneska udělala radost ...
Letos chtěla jít bruslit, ale brusle už nenašla ... Půjčovala jsem si od mamky ... ale smůla ... měla jsem peníze od ježíška, tak si je koupila ... v obchoďáku jsem je měla vytipovaný ,,, no, snad vydrží ... a snad je letos ještě použiju

A nezabiju se

sadzi saj

10.1.2008 13:42
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Tak teď si mě solidně pobavila

10.1.2008 13:43

sadzi saj napsal(a):
Tak teď si mě solidně pobavila

Kdo????? S čím?????

sadzi saj

10.1.2008 13:44
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
No se mnou to brzo asi taky švihne jestli se ještě bude zdražovat ustájení a nepřidaj nám na platě a to máme od ledna i vyšší nájem doma!!!!

To jo no, je to na palici, jsem zapomněla odpověď, jak jsem byla v tom městě, tak v mém obědovém salátovém baru zdražili chlebíčky ze 14 na 16,- Kč. Saláty malý z 29 na 33,- Kč, střední z 39 na 44,- Kč a velký z 49 na 55,- Kč a bagetu z 29 na 37,- Kč!!!!! Takže hustý, už tam nepáchnu

Hele, vy máte v Kovárech dvě stáje??

10.1.2008 13:45

sadzi saj napsal(a):
To jo no, je to na palici, jsem zapomněla odpověď, jak jsem byla v tom městě, tak v mém obědovém salátovém baru zdražili chlebíčky ze 14 na 16,- Kč. Saláty malý z 29 na 33,- Kč, střední z 39 na 44,- Kč a velký z 49 na 55,- Kč a bagetu z 29 na 37,- Kč!!!!! Takže hustý, už tam nepáchnu

Hele, vy máte v Kovárech dvě stáje??

ne 2, ale 3 stáje nebo spíše statky a jsou všechny 3 vedle sebe

sadzi saj

10.1.2008 13:48
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Kdo????? S čím?????

Leo s tím platem

Aha, nějaká Hrabantová nebo tak nějak někoho k sobě schání na výpomoc, tak myslela, že je to u vás, ale není

zvířátková

10.1.2008 13:49
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Kdo????? S čím?????

No já platit ještě ustájení, tak nevim nevim. My si sice moc věcí pro sebe nekoupíme, ale za to dáváme radši peníze na stranu a kupujeme něco do bytu nebo šetříme na dovolenou.

zvířátková

10.1.2008 13:50
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No já platit ještě ustájení, tak nevim nevim. My si sice moc věcí pro sebe nekoupíme, ale za to dáváme radši peníze na stranu a kupujeme něco do bytu nebo šetříme na dovolenou.

No jo, šéfík je opatrnej na peněženku. Jenže je fakt pak mizerný, že se všechno zdražuje a plat prostě neroste .

10.1.2008 13:51

sadzi saj napsal(a):
Leo s tím platem

Aha, nějaká Hrabantová nebo tak nějak někoho k sobě schání na výpomoc, tak myslela, že je to u vás, ale není

jo u nás ne, ale vedle u Věrky. Shání někoho na výpomoc. Že by si u ní ustájil koně a za to by pracoval jako krmil a kydal jenom dopol a Věrka by se o to postarala zase odpol. nějak tak mi to řikala, nevím jak je to přesně. Spíš asi na dohodě mezi těma dvouma lidma. Ale je to statek hned vedle.

10.1.2008 13:52

zvířátková napsal(a):
No jo, šéfík je opatrnej na peněženku. Jenže je fakt pak mizerný, že se všechno zdražuje a plat prostě neroste .

a taky neporoste!!!!!!!!!!!! Já už si i začala utahovat opasek v práci
Už jsem zhubla o 2 dírky!!!!!!!!!!!

zvířátková

10.1.2008 13:54
zvířátková

naftalinka napsal(a):
a taky neporoste!!!!!!!!!!!! Já už si i začala utahovat opasek v práci
Už jsem zhubla o 2 dírky!!!!!!!!!!!

Nejhorší je, že člověk stráví v práci půl dne, nebaví ho to, přijde o tolik potřebnýho času a ještě neni motivovanej, to je fakt nespravedlivý....

sadzi saj

10.1.2008 13:55
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
jo u nás ne, ale vedle u Věrky. Shání někoho na výpomoc. Že by si u ní ustájil koně a za to by pracoval jako krmil a kydal jenom dopol a Věrka by se o to postarala zase odpol. nějak tak mi to řikala, nevím jak je to přesně. Spíš asi na dohodě mezi těma dvouma lidma. Ale je to statek hned vedle.

Jo Věrka, to je ona, škoda jenom, že jste tak daleko a je to jenom dopo

10.1.2008 13:56

zvířátková napsal(a):
Nejhorší je, že člověk stráví v práci půl dne, nebaví ho to, přijde o tolik potřebnýho času a ještě neni motivovanej, to je fakt nespravedlivý....

asi se musím jít natáhnout, abych mohla v noci pracovat

10.1.2008 13:56

zvířátková napsal(a):

No jejej ... všude stejné

10.1.2008 13:58

sadzi saj napsal(a):
Jo Věrka, to je ona, škoda jenom, že jste tak daleko a je to jenom dopo

joo, já jsem se s ní o tom bavila a řikala, že by potřebovala takovouhle sílu, aby si odpočala, páč je na tom statku už 5 let zašitá a dělá si tam všechno sama!!! Takže by potřebovala dovolenou a odpočinek občas

10.1.2008 13:59

blanche napsal(a):

hale tak se zatím mějte a já se tu asi k večeru ještě objevím, paaaaaaaaa

zvířátková

10.1.2008 14:02
zvířátková

blanche napsal(a):

Ale nevim jak vy, ale já se jako bojim si hledat něco jinýho, znova se zaučovat, být z toho paf, ještě když koukám na ty požadavky, tak na ně fakt stejně ani nemam. A moc dobře vim, jak jsem horko-těžko sehnala tohle.

zvířátková

10.1.2008 14:02
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ale nevim jak vy, ale já se jako bojim si hledat něco jinýho, znova se zaučovat, být z toho paf, ještě když koukám na ty požadavky, tak na ně fakt stejně ani nemam. A moc dobře vim, jak jsem horko-těžko sehnala tohle.

Tak dobrou, Zůzi...

10.1.2008 14:17

naftalinka napsal(a):
a teď oba najednou

ja podobnyho nemam ale krevne hodne blizkeho brachu mas je moc krasne šakiho mam jednoho bracha je o krapet tmavši a menči

10.1.2008 14:24

zvířátková napsal(a):

JJ, tohle je moje druhá práce ... je to lepší, ale míň peněz ...

10.1.2008 14:36

sakiron napsal(a):
ja podobnyho nemam ale krevne hodne blizkeho brachu mas je moc krasne šakiho mam jednoho bracha je o krapet tmavši a menči

Taky krásný koník

sadzi saj

10.1.2008 14:39
sadzi saj

blanche napsal(a):
Taky krásný koník

Holčiny pomalu se loučím, dneska jedu konečně včas za Elí

zvířátková

10.1.2008 14:43
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Holčiny pomalu se loučím, dneska jedu konečně včas za Elí

A já zas nic, jsem to ale chudák..

Tak si to s Elí užij

10.1.2008 14:44

zvířátková napsal(a):
A já zas nic, jsem to ale chudák..

Tak si to s Elí užij

JJ, pozdravuj jí od nás ...
Tady šajní puchejř

zvířátková

10.1.2008 14:49
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, pozdravuj jí od nás ...
Tady šajní puchejř

Tady už teda ne. A má jediný štěstí, začínám být nešťastná, že odtud ještě nemůžu....

10.1.2008 14:56

zvířátková napsal(a):
Tady už teda ne. A má jediný štěstí, začínám být nešťastná, že odtud ještě nemůžu....

To já taky ne ... ještě ale 4 hodinýýýýýýý

12.1.2008 20:09

blanche napsal(a):
To já taky ne ... ještě ale 4 hodinýýýýýýý

Ahoj holky

Nějak sem nikdo nepíšete..Kde všichni jste..?

Mám dotaz..Nevíte o nějakém fotografovi z Prahy nebo okolí? Potřebuju fotky Smarta kvůli registracím a převodu, ale ty moje stojej za houby..

Přidávám fotku z prochajdy..

Přidejte reakci

Přidat smajlík