Přeji hezký den všem milovníkům a chovatelům koní Kinských.
Mám jednu radostnou zprávu pro obdivovatele hřebce . Konečně se po mnoha letech náročné práce dostavil výsledek v podobě uchovnění tohoto krásného hřebce, který si to jistě zaslouží. Sarkon bude již v této připouštěcí sezóně (2008) k dispozici. Pro bližší info se prosím obraťte na mě, ráda Vám zodpovím veškeré otázky.
Lucie Benešová
saaga
napsal(a):
Mám jednu radostnou zprávu pro obdivovatele hřebce . Konečně se po mnoha letech náročné práce dostavil výsledek v podobě uchovnění tohoto krásného hřebce, který si to jistě zaslouží. Sarkon bude již v této připouštěcí sezóně (2008) k dispozici. Pro bližší info se prosím obraťte na mě, ráda Vám zodpovím veškeré otázky.
Lucie Benešová
ještě pár fotek
saaga
napsal(a):
Lucie Benešová
gratuluji, ale nikdy nezapomenu jak utekl v Páterově
saaga
napsal(a):
Lucie Benešová
je to fešák....Ale to on byl od hříběte
saaga
napsal(a):
Lucie Benešová
Omlouvám se, ale jaksi se nezobrazil celý text, jak měl, tak znovu:
Mám jednu radostnou zprávu pro obdivovatele hřebce Sarkona Kinského. Konečně se po mnoha letech náročné práce dostavil výsledek v podobě uchovnění tohoto krásného hřebce, který si to jistě zaslouží. Sarkon bude již v této připouštěcí sezóně (2008) k dispozici. Pro bližší info se prosím obraťte na mě, ráda Vám zodpovím veškeré otázky.
Lucie Benešová
gituna
napsal(a):
hmm, krasavec..a původ?
saaga
napsal(a):
Omlouvám se, ale jaksi se nezobrazil celý text, jak měl, tak znovu:
Mám jednu radostnou zprávu pro obdivovatele hřebce Sarkona Kinského. Konečně se po mnoha letech náročné práce dostavil výsledek v podobě uchovnění tohoto krásného hřebce, který si to jistě zaslouží. Sarkon bude již v této připouštěcí sezóně (2008) k dispozici. Pro bližší info se prosím obraťte na mě, ráda Vám zodpovím veškeré otázky.
Lucie Benešová
Lucíku, už jsem ti gratulovala, ale musím ještě jednou;)
P.S. Jsem v pokušení se tě zeptat, jestli mi ho pustíš na tu moji:)
Škoda, že už není Magda, to bych vůbec neváhala, na tu by se býval úplně krásně hodil:(
svatka
napsal(a):
Lucíku, už jsem ti gratulovala, ale musím ještě jednou;)
P.S. Jsem v pokušení se tě zeptat, jestli mi ho pustíš na tu moji:)
Škoda, že už není Magda, to bych vůbec neváhala, na tu by se býval úplně krásně hodil:(
Děkuju moc.
Uvidíme, rozhodně by tomohlo být hodně zajímavé hříbátko, které by mohlo mít žlutou barvu a vypadalo by hodně jako arab... Ale taky to může být zase zrzavý cvrček. Ale za pokus by to stálo.
Je fakt, že na Magdí by byl uplně nej. Škoda.
sadzi saj

saaga
napsal(a):
Děkuju moc.
Uvidíme, rozhodně by tomohlo být hodně zajímavé hříbátko, které by mohlo mít žlutou barvu a vypadalo by hodně jako arab... Ale taky to může být zase zrzavý cvrček. Ale za pokus by to stálo.
Je fakt, že na Magdí by byl uplně nej. Škoda.
Teda ten je, ten by se mi taky líbil. A jaký je co se týče jezditelnosti, charakterově apod. Dík
sadzi saj

jessyn
napsal(a):
co vse muze pripustit? i a1/1?
Posouvám
saaga
napsal(a):
Lucie Benešová
jessyn
napsal(a):
co vse muze pripustit? i a1/1?
Je uchovneny v ramci PK koni Kinskych, takze by se tam zrejme klisna musela zapsat, ale jista si tim nejsem, nevim, jak je to s podminkami atd.
No zluty hribe by byl muj sen, nejlepe kobylka:) Ale obavam se, ze od Afriky bych se dockala klasicky zrzaveho hrebce:))
Co se tyce jezditelnosti, jezdi ho Kaca Bardonova, ktera je malicka a ma i s klicema mozna tak 50 kilo, a chvali si ho. Co se tyce osetrovani a vubec ze zeme, co jsem ho zazila, byl vzdycky milouckej.
sadzi saj
napsal(a):
Teda ten je, ten by se mi taky líbil. A jaký je co se týče jezditelnosti, charakterově apod. Dík
Je velmi lehce jezditelný. Není to sice koník, který chodí sám a bez pobízení, jako jiná torpéda (je to prostě teplas), ale jinak funguje jako hodinky. Je velmi ohebný, prostupný a velmi dobře reaguje na pobídky. Ale to je hlavně přiježděním a tím, že na něm nikdy nejezdil někdo, kdo by ho okopával a otupil.
Jinach co se týče charakteru je to zlatíčko. Je pravda, že je jako hřebec temperamentnější, ale velmi dobře se dá zvládat. Je velmi pozorný a nerad dělá v parkuru chyby. Je učenlivý a rád spolupracuje, dělám s ním i komunikaci ze země a musím říct, že je to něco úžasného. Je tak stokrát vnímavější a pozornější než kobyla (jeho máma) a staršně rád si hraje. Tím, že jsem se mu věnovala od hříběte je zvyklý na všechno a má rád společnost lidí. Naopak nesnáší samotu a když má být někde sám.
Katka ho má moc ráda a říká, že je to jeden z nejpohodovějších a nejhodnějších koní ve stáji. Dřív, když byl špatně krmený nebo málo ježděný zlobil a občas chodil i po zadních, ale to se zpravilo hned, jak se vyměnil jezdec a stáj. Teď je při čištění půlkou těla venku z boxu a nic neudělá. Vedle má hřebce a naproti kobylu a nedělá žádné problémy. Povahu má pohodářskou po tatínkovi (Daf Ondráš).
Jen je pozdnější, jako všichni Kinští, takže se na takové koníky musí pomalu a počkat, až opravdu dospějí. Tenhle začal být opravdu rozumný a soustředěný až kolem osmého devátého roku. Ale pracoval vždy poctivě a v rámci svých možností.
saaga
napsal(a):
Škoda, že ho tam nemohla předvést Kačka. To by vypadalo jinak. Tohle je asi focené ten první den že? To se moc nevedlo. Holčina na Sarkym seděla poprvé a jelikož není profi rider, chvíli jim trvalo, než se domluvili.
Foceno to bylo tenkrát v neděli...
samara
napsal(a):
Foceno to bylo tenkrát v neděli...
A ten druhý kůň na fotce (v popředí) byl kdo vlastně?