Dobré ránko
Danny,fotečky ze včerejška vážně luxusní jsem se večer pokochala
Já jsem dnes v rachotě celý den...
Rocky-VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!! Ať se máš ještě lépe,než doposud
Pěkný den všem!
molly
napsal(a):
Dobré ránko
Pěkný den všem!
Tož já se také připojují sestřičko ke gratulaci... tož at se naplní všechny tvé sny a přání...
Jinak až bude čásek zavolej mi psali mi majitelé Lindy a Paruny
molly
napsal(a):
Dobré ránko
Pěkný den všem!
ciest ďouchy, přeju hezké ránko, já za chvilku běžím do školy, tak vás tu jdu jenom pozdravit....a Peťuli všecko nej nej nej...:)))
Btw Keruška byl včera velká pružina v hale...evidentně ráději skáče něco většího než pidi křížky, páč mi přišlo, že na ten větší hop - skákali jsme 90 cm se už konečně jakoby soustředil...křížek 70 okopával a tam hupsy i se správným odskokem, zase mi udělala radost...za to dneska půjde jenom na couračku an ruce...jo a mám dvě nové ohlávky, tak vám když tak smraďochy vyfotím..:)
kukinatost
napsal(a):
ciest ďouchy, přeju hezké ránko, já za chvilku běžím do školy, tak vás tu jdu jenom pozdravit....a Peťuli všecko nej nej nej...:)))
Btw Keruška byl včera velká pružina v hale...evidentně ráději skáče něco většího než pidi křížky, páč mi přišlo, že na ten větší hop - skákali jsme 90 cm se už konečně jakoby soustředil...křížek 70 okopával a tam hupsy i se správným odskokem, zase mi udělala radost...za to dneska půjde jenom na couračku an ruce...jo a mám dvě nové ohlávky, tak vám když tak smraďochy vyfotím..:)
Nazdárek,
Péťo také přeji vše nej...ať ti všechno klape jak v práci, tak doma, tak s bílou...ať si jen a jen zdravá, šťastná a prostě je měj fajn...
Janíku, samozřejmě foť...
Včera odpo jste to teda pěkně odflákli...
Škoda že ten ocásek se mi do foťáčku nevešel...
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
Péťo také přeji vše nej...ať ti všechno klape jak v práci, tak doma, tak s bílou...ať si jen a jen zdravá, šťastná a prostě je měj fajn...
Hele teď jsme zkoušely nový foťák, kolegyně mě vyfotila...tak tohle je můj flek...
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
Peti, i já se samozřejmě přikládám ke gratulaci
A Danča má pravdu, včera slabých 40 přízpěvků
Holky, já mám dilema.....chci Oskárkovi koupit novou ohlávku, jen nevím jakou velikost? Myslela jsem, že hříběcí, ale tu na svou palici nenatáhne. Tož 00, 0, nebo 1???? A ted babo raď
haisovad
napsal(a):
Hele teď jsme zkoušely nový foťák, kolegyně mě vyfotila...tak tohle je můj flek...
Nazdar ženy, tak jsem zase teda o něco staršíííí, je to znááát????asi ne co
Díky vám všem za přánííí
jinak Danny dobrý nápad každej si nafoťte své pracoviště, ať víme odkud vysíláte každý den své zprávy (Jani ty opatrně at neni zas prusvih)
lanika
napsal(a):
Peti, i já se samozřejmě přikládám ke gratulaci
A Danča má pravdu, včera slabých 40 přízpěvků
Holky, já mám dilema.....chci Oskárkovi koupit novou ohlávku, jen nevím jakou velikost? Myslela jsem, že hříběcí, ale tu na svou palici nenatáhne. Tož 00, 0, nebo 1???? A ted babo raď
Já bohužel teď fotit nemůžu, sedím v kanclu se šéfama Ale po obědě něco zkusím blejsknout
Dneska jsem brzo ráno pouštěla Honzíka do větší ohrady, po tmě v 6 hodin ráno, docela dobrá rozcvička po ránu .....Jelikož u nás není sníh a tlačí nás kopýtka, nebyl už 4 dny pod sedlem a fláká se. No a dnes ráno mi to dal zunačně najevo. Už když jsem vylezli z vrátek začal poskakovat a při vchodu na trávu se mi málem vytrhl, ale včas jsem mu stočila hlavu a sotva jsem odepla karabinu, byl fuč Podotýkám, pro některé normální dění, u nás to zvykem není, pouze se většinou odplíží pomalým krokem pryč
Takže dnes bude veseloooooo
lanika
napsal(a):
Já bohužel teď fotit nemůžu, sedím v kanclu se šéfama Ale po obědě něco zkusím blejsknout
Dneska jsem brzo ráno pouštěla Honzíka do větší ohrady, po tmě v 6 hodin ráno, docela dobrá rozcvička po ránu .....Jelikož u nás není sníh a tlačí nás kopýtka, nebyl už 4 dny pod sedlem a fláká se. No a dnes ráno mi to dal zunačně najevo. Už když jsem vylezli z vrátek začal poskakovat a při vchodu na trávu se mi málem vytrhl, ale včas jsem mu stočila hlavu a sotva jsem odepla karabinu, byl fuč Podotýkám, pro některé normální dění, u nás to zvykem není, pouze se většinou odplíží pomalým krokem pryč
Leni velikost PONY!!!
lanika
napsal(a):
Teda to je ale torpédo Leníku...já si ho fakt nedovedu představit...vidím ho v očích jako valibuka obrovského, kterej šetří enegrii a žádný krok nesmí udělat navíc...
A on je ve skutečnosti takovejhle torpédo borec...
Holky moje hradecký...ve středu 23 jedu do Hradce, tak bychom mohli dát nějaký ten obídek...bude-li vám to čas dovolovat, co vy nato?
Lunidlo
haisovad
napsal(a):
Teda to je ale torpédo Leníku...já si ho fakt nedovedu představit...vidím ho v očích jako valibuka obrovského, kterej šetří enegrii a žádný krok nesmí udělat navíc...
A on je ve skutečnosti takovejhle torpédo borec...
Holky moje hradecký...ve středu 23 jedu do Hradce, tak bychom mohli dát nějaký ten obídek...bude-li vám to čas dovolovat, co vy nato?
Lunidlo
fakt Danny???no treba by to slozalezi v kolik by si dorazila cca, ale to dej jeste zacatkem tydne echo!
rocky
napsal(a):
fakt Danny???no treba by to slozalezi v kolik by si dorazila cca, ale to dej jeste zacatkem tydne echo!
V deset budu na náměstí v jedné realitce...mno to je tak na hodinku cca...a pak jsem volná...to se ještě domluvíme...
rocky
napsal(a):
dobre
Super,musím jít zabřednout do smlouvy...nestííííhááám, klasika
haisovad
napsal(a):
Super,musím jít zabřednout do smlouvy...nestííííhááám, klasika
ježiši kdyby se mi chtělo jak se mi nechce...
Luna
haisovad
napsal(a):
ježiši kdyby se mi chtělo jak se mi nechce...
Luna
Leontýnka...
haisovad
napsal(a):
Leontýnka...
ty vole Luna je taky baba, jak dvojčata....
leni kdyžtak mu oměř hlavu uděláme parelku na míru
včera jsem drtila chudáčka šedivýho na louce, byl zpocený od uši až po ocas, snažila jsem se ho zas naučit v normálním tempu, ufff byla to dřina...ale ty konce kdy luxusně cvalal a já mu nechala vytahnout otěž za to stáli!!!!
klawdie
napsal(a):
ty vole Luna je taky baba, jak dvojčata....
leni kdyžtak mu oměř hlavu uděláme parelku na míru
včera jsem drtila chudáčka šedivýho na louce, byl zpocený od uši až po ocas, snažila jsem se ho zas naučit v normálním tempu, ufff byla to dřina...ale ty konce kdy luxusně cvalal a já mu nechala vytahnout otěž za to stáli!!!!
Teda, ty už začínáš drilovat? Sahib je šikulka...a ty samozřejmě taky...
Mno já jsem zvědavá, jak jen to půjde tak začneme chodit zase na tréninky...myslela jsem tak od dubna...teďka se flákáme...
haisovad
napsal(a):
Mno já jsem zvědavá, jak jen to půjde tak začneme chodit zase na tréninky...myslela jsem tak od dubna...teďka se flákáme...
Čus baby, dneska trochu dřív a jen na skok, v deset zase mizim.
Péťo, přeju všechno úplně nej, chtěla jsem ti popřát o půlnoci, ale nevydržela jsem
haisovad
napsal(a):
Jsem na Lunu zvědavá...to je Corsárka, to bude dělovka na kolbištích...
haisovad
napsal(a):
Jsem na Lunu zvědavá...to je Corsárka, to bude dělovka na kolbištích...
Zase tady flákáš ty krásné fotečky....Radost se na ně dívat ....Jinak psala mi Zuzka, volno má 18.-22 plus víkendy před a po.....Takže začínáme plánovat srazík?????
Mě je to celkem jedno kdy, přizpůsobím se Tak šup sem s návrhama
No a jinak k te ohlávce. Na netu jsem nenašla velikost pony. Jen s popisem "hříběcí" nebo 00, 0, 1, 2, 3 Jo a Klári, kdybych chtěla tu parelku, tak kde mu mám tu hlavičku změřit? To bude asi stejně nejlepší
lanika
napsal(a):
Zase tady flákáš ty krásné fotečky....Radost se na ně dívat ....Jinak psala mi Zuzka, volno má 18.-22 plus víkendy před a po.....Takže začínáme plánovat srazík?????
Mě je to celkem jedno kdy, přizpůsobím se Tak šup sem s návrhama
No a jinak k te ohlávce. Na netu jsem nenašla velikost pony. Jen s popisem "hříběcí" nebo 00, 0, 1, 2, 3 Jo a Klári, kdybych chtěla tu parelku, tak kde mu mám tu hlavičku změřit? To bude asi stejně nejlepší
Prý tu včera někdo zmiňovla Lady Hope. TAdy syn Hope Star
molly
napsal(a):
Dobré ránko
Pěkný den všem!
Ahoj holky, taky vás zdravím
Náhodou vy hradečandy neznáte koníka Leon Great? Byl nabídnut kámošce na výměnu...
klarys
napsal(a):
Prý tu včera někdo zmiňovla Lady Hope. TAdy syn Hope Star
Ahojda, to asi nebude ta samá Lady-Hope, kterou znáš ty. Tahle kobyla je z našeho chovu a synátora, který by nosil výše uvedené jméno Hope Star neměla...pouze shoda jmen...
Kala
molly
napsal(a):
Dobré ránko
Pěkný den všem!
čus babky chňapky, mám, dosexováno, teda jako dopřednáškováno...jinak leňošku, já bych právě volila velikost pony, jsi trumpetka, škoda, žes to nedala vědět dříve, včera sjme byla u Dáši v Heřmanicích, tož mám ty nové ohlávky a navíc mi nehcá pospravovat všecky urvané vodítka a ohlávku, kterou Kerouš Gasuli zlikvidoval...ale jestli ti Klárka vyrobí provazovku...no, ale stejně do ohrady byhc provazoovku nedávala, tu beru jako ohlávku an práci...a moji ořové jsou stejně furt bez:)
strelish
napsal(a):
je to šestiletý tmavý hnědák, měl by být +/- u Žamberka
DAny jo a a ž dorazíš do HK se mnou počítej, dáme obídek nebo jen pokec to je fuk...
předopokladám že toho 18-22 myslíte v unoru, mě je to šumák hlavně dorazte, ale taky nás zvala Lucie, tak aby jsme ji neopomíjeli....
JInak leni potřebuju změřit především šiřku nánosníku a pak podle uzlíku kde by zhruba měli byt delku licnice a delku od uzlíku k uzlíku za ušima.....bytek nepotřebuji takže tyhle tři věci, změř to asi přímo na něm a delku kolem nosa vem na něm já ji o to udělám širší..a barva?
kukinatost
napsal(a):
čus babky chňapky, mám, dosexováno, teda jako dopřednáškováno...jinak leňošku, já bych právě volila velikost pony, jsi trumpetka, škoda, žes to nedala vědět dříve, včera sjme byla u Dáši v Heřmanicích, tož mám ty nové ohlávky a navíc mi nehcá pospravovat všecky urvané vodítka a ohlávku, kterou Kerouš Gasuli zlikvidoval...ale jestli ti Klárka vyrobí provazovku...no, ale stejně do ohrady byhc provazoovku nedávala, tu beru jako ohlávku an práci...a moji ořové jsou stejně furt bez:)
to máš pravdu Jani nedoporučuje se to těžko by ji urval kbydy se zachytl, ale klido leničce vyrobím když bude chtít...ale udělám to víc na hlavinku aby to neplandalo
klawdie
napsal(a):
to máš pravdu Jani nedoporučuje se to těžko by ji urval kbydy se zachytl, ale klido leničce vyrobím když bude chtít...ale udělám to víc na hlavinku aby to neplandalo
Také s parelkou do výběhu nepouštíme bez dozoru...mají klasické stájovky...
Holky, já mám hlad jako vlk...ale na obídek ještě nemám nárok, musím ještě něco dořešit se šéfikem...
mám fotku chlupáče Leuše...
haisovad
napsal(a):
Také s parelkou do výběhu nepouštíme bez dozoru...mají klasické stájovky...
Holky, já mám hlad jako vlk...ale na obídek ještě nemám nárok, musím ještě něco dořešit se šéfikem...
mám fotku chlupáče Leuše...
Já chtěla tu provazovku taky na práci. Budu s ním chodit na procházky s Dominikem a nechci mu dávat uzdečku, dokud se Domi na něm nenaučí jakž-takž sedět. Jinak v ohradě sundávám, popřípadě nechám, ale klasickou
A na oběd jsem měla hnusný tlustý nevyklepaný žilnatý vepřový řízek
lanika
napsal(a):
Já chtěla tu provazovku taky na práci. Budu s ním chodit na procházky s Dominikem a nechci mu dávat uzdečku, dokud se Domi na něm nenaučí jakž-takž sedět. Jinak v ohradě sundávám, popřípadě nechám, ale klasickou
A na oběd jsem měla hnusný tlustý nevyklepaný žilnatý vepřový řízek
Teda Leni, to sis moc nepochutnala na podrážce...
já jsem teďka přijela z oběda, dala jsem si špagety s brokolicí a sýrovou omáčkou...celkem dobrý ale umím lepší...
Leidýýýs už chtěla domů, tak mě vyhlížela
haisovad
napsal(a):
Teda Leni, to sis moc nepochutnala na podrážce...
já jsem teďka přijela z oběda, dala jsem si špagety s brokolicí a sýrovou omáčkou...celkem dobrý ale umím lepší...
Leidýýýs už chtěla domů, tak mě vyhlížela
Pracantky my to teda smažíme co:) za chvílu budu mít z těch příspěvků zavařenej comp
---------JSME OPRAVDU NECHUTNĚ PRACOVITÝ PRACANTKY----------
rocky
napsal(a):
Pracantky my to teda smažíme co:) za chvílu budu mít z těch příspěvků zavařenej comp
---------JSME OPRAVDU NECHUTNĚ PRACOVITÝ PRACANTKY----------
No nějak jsme se rozpracovaly...teda, stydět bychom se měly...
Holky, já za chvíli pádím domů, za chvíli tu mám Tomáše taxíka...mějte se moc pěkně děvčátka a zase zítra...papa danny