rocky
napsal(a):
Dobré ráno, dneska je to fakt marný s váma ženy!!!!!
Ahojda Péťo,
všichni drtěj compy v práci a na ifaunu kašleme...
Holky, práce Vám neuteče... šup šup pojďme sem...
Péťo, krásnej dogísek... roztomilej
Jak je u vás? Tady už je sněhu jen na určitých místech pomálu...nějak nám to leze dolů...bééé
haisovad
napsal(a):
Ahojda Péťo,
všichni drtěj compy v práci a na ifaunu kašleme...
Holky, práce Vám neuteče... šup šup pojďme sem...
Péťo, krásnej dogísek... roztomilej
Jak je u vás? Tady už je sněhu jen na určitých místech pomálu...nějak nám to leze dolů...bééé
Zdar baby za hodinku frčím do Prahy - vezu kámošku na letiště - jede si vyzvednout nové sedlo ... jen jsem se včera krapet opila a není mi zrovna nejlépe
luciusl
napsal(a):
Zdar baby za hodinku frčím do Prahy - vezu kámošku na letiště - jede si vyzvednout nové sedlo ... jen jsem se včera krapet opila a není mi zrovna nejlépe
je minirozlet už má nový sedlo...
Zdar Baby, tak zitra se konečně stěhuju do new kanclu a v patel mám dovolenou...hehe
už se těším na praci, včera jsem zas s šedivým dělal na lonži po celé jizdarně a super, nejdřív se teda musel předvest a trochu mě potahal v poliale pak sekal dobrotu pekně jsem si s ním zaběhala
klawdie
napsal(a):
je minirozlet už má nový sedlo...
Zdar Baby, tak zitra se konečně stěhuju do new kanclu a v patel mám dovolenou...hehe
už se těším na praci, včera jsem zas s šedivým dělal na lonži po celé jizdarně a super, nejdřív se teda musel předvest a trochu mě potahal v poliale pak sekal dobrotu pekně jsem si s ním zaběhala
No jasně, Klári, v dubnu mu bude rok, tak se bude obsedat :-)
Snad jste holky nezapomněly, že si vás na to zvu... Jako odbornice
luciusl
napsal(a):
No jasně, Klári, v dubnu mu bude rok, tak se bude obsedat :-)
Snad jste holky nezapomněly, že si vás na to zvu... Jako odbornice
Sednem na něj všichni najednou Luci a pokud vydrží je připravenej
Taky jsem včera popíjela, tak nejsem zrovna fit, ale dnes nás to čeká znovu, tak se musím do večera dát dohromady
rocky
napsal(a):
Sednem na něj všichni najednou Luci a pokud vydrží je připravenej
Taky jsem včera popíjela, tak nejsem zrovna fit, ale dnes nás to čeká znovu, tak se musím do večera dát dohromady
Danny tady u nás po sněhu ani památka, jen bláto, sračky, bláto, sračky....Kobyla si změnila barvu a už zas není čistě bílá, ale nechutně obalená, jen hlava ji svítí!
Fakt nechápu lidi, co touží po běloušovi, na údržbu velmi náááročné!!!!!!!!!
rocky
napsal(a):
Danny tady u nás po sněhu ani památka, jen bláto, sračky, bláto, sračky....Kobyla si změnila barvu a už zas není čistě bílá, ale nechutně obalená, jen hlava ji svítí!
Fakt nechápu lidi, co touží po běloušovi, na údržbu velmi náááročné!!!!!!!!!
Já bych řekla že proto.....
tak já vám to tady babky trochu oživím než pujdu makat
klawdie
napsal(a):
Já bych řekla že proto.....
tak já vám to tady babky trochu oživím než pujdu makat
a další poza
klawdie
napsal(a):
A jeden porter nakonec
NO a samo jsem byla se západem fotit šedivýho...pokus o umělecká fota...
klawdie
napsal(a):
NO a samo jsem byla se západem fotit šedivýho...pokus o umělecká fota...
... vítr na hřbetě
klawdie
napsal(a):
a tady jednoho celýho bambána
no a tohle se nám podařilo vytvořit společně..
klawdie
napsal(a):
no a tohle se nám podařilo vytvořit společně..
dvojkouvá komora....tak bab¨ky koukejte se tu taky ukázat já se pujdu podívat trochu na práci
klawdie
napsal(a):
dvojkouvá komora....tak bab¨ky koukejte se tu taky ukázat já se pujdu podívat trochu na práci
Jééé Kláry, super fotky... Retro
Péťo já jsem si v dětských letech samozřejmě po shlédnutí popelky přááála sněhově bílého Juráška... Ale po skušenostech s prasokoněma bílé barvy jsem hodně rychle vystřízlivěla...
Teď jsem postižená ryzou...
haisovad
napsal(a):
Jééé Kláry, super fotky... Retro
Péťo já jsem si v dětských letech samozřejmě po shlédnutí popelky přááála sněhově bílého Juráška... Ale po skušenostech s prasokoněma bílé barvy jsem hodně rychle vystřízlivěla...
Teď jsem postižená ryzou...
Uf. Jsem tady. Po ránu jsem měla smršť papírů na fakturaci, tak jsemse do toho dala a je hotovo :-) Ještě dodělat účty od šoféru, zapsat papíry pro 3 firmy a pak mi snad zbude čas na flákání
Ale chystá se mi výplata, tak se hned lépe pracuje.....Holky, u nás je větřisko, hrůza. Ráno jsem neudržela seno na vidlích, moje malé srnky mi málem odfouklo, těžká kolečka na hnůj lítaly po placu A pořád se to nechce uklidnit. Fuj....
lanika
napsal(a):
Uf. Jsem tady. Po ránu jsem měla smršť papírů na fakturaci, tak jsemse do toho dala a je hotovo :-) Ještě dodělat účty od šoféru, zapsat papíry pro 3 firmy a pak mi snad zbude čas na flákání
Ale chystá se mi výplata, tak se hned lépe pracuje.....Holky, u nás je větřisko, hrůza. Ráno jsem neudržela seno na vidlích, moje malé srnky mi málem odfouklo, těžká kolečka na hnůj lítaly po placu A pořád se to nechce uklidnit. Fuj....
člověče taky jsem po ránu cítila protivítr...blbě se šlapalo, ještě že to mám jen takový klousek...
Holky kamcelář je připravená, zítra se stěhuju...
lanika
napsal(a):
Jééé Leni, tak si to tam nechce, jo? Já žádnej vítr tady nechci...
Holky, jsem si objednala koženej podbřišník pro leušu, krááásnej.
haisovad
napsal(a):
Jééé Leni, tak si to tam nechce, jo? Já žádnej vítr tady nechci...
Holky, jsem si objednala koženej podbřišník pro leušu, krááásnej.
jé a novej nebo z inzerce....musím SAbuloj koupit taky new,chci zas koženej jen nevím jestli pujdu do jetýho, to by ty gumy museli bejt echt suprový, po ty minulý zkušenosti
klawdie
napsal(a):
jé a novej nebo z inzerce....musím SAbuloj koupit taky new,chci zas koženej jen nevím jestli pujdu do jetýho, to by ty gumy museli bejt echt suprový, po ty minulý zkušenosti
Taky přemýšlím že se k němu zase vrátím, mám tam tři a všechny jsou debilní!!!!!Tak zítra juknu u Vachutky!!!
rocky
napsal(a):
Zdravím z hnusněsepočasícího HK , větřík ještě trochu fučí, ale v noci byl víc
cheyenne
napsal(a):
Zdravím z hnusněsepočasícího HK , větřík ještě trochu fučí, ale v noci byl víc
opět jste kalili do noci?
já bych nevstala včera jsem si radši dala nealko, dnes to asi nedopadne
Danny že si ji objednala ten za 500,- tu 125cm, sakriš dobrá cena! vypadá pěkně...
Segra máš to tam...
klawdie
napsal(a):
opět jste kalili do noci?
já bych nevstala včera jsem si radši dala nealko, dnes to asi nedopadne
Danny že si ji objednala ten za 500,- tu 125cm, sakriš dobrá cena! vypadá pěkně...
Segra máš to tam...
Ne, nekalili, jen mi nějak nešlo usnout, zas jsem se zasekla na netu do půlnoci, špatně se vstávalo
rocky
napsal(a):
a kam jsi mi to poslala??
na helios myslím....
tak to máš teda Evi štestí, kalit se bude dnes..teda jen zlehka musím ráno vstavat a i bez alkoholu mi to dělá dost potíže
klawdie
napsal(a):
na helios myslím....
tak to máš teda Evi štestí, kalit se bude dnes..teda jen zlehka musím ráno vstavat a i bez alkoholu mi to dělá dost potíže
JJ Kláry, ten za těch 500...teď jsem se slečnou mluvila a beru ho, gumy jsou v pořádku, tak jdu do něj...
Jsem včera kuchtila výbornou čínku, tak jsem se teďka nechutně přežrala...a dala bych si 20tku
Dneska jedu večer pokecat s kamarádkou, která je na mateřské...chuděra je úplně odřízlá...tak si budeme pouštět videa z jejich závodu a kecat a kecat...znáte do když se s někým dlouho nevidíte...
Malá Danunka na maxi koni...
haisovad
napsal(a):
JJ Kláry, ten za těch 500...teď jsem se slečnou mluvila a beru ho, gumy jsou v pořádku, tak jdu do něj...
Jsem včera kuchtila výbornou čínku, tak jsem se teďka nechutně přežrala...a dala bych si 20tku
Dneska jedu večer pokecat s kamarádkou, která je na mateřské...chuděra je úplně odřízlá...tak si budeme pouštět videa z jejich závodu a kecat a kecat...znáte do když se s někým dlouho nevidíte...
Malá Danunka na maxi koni...
Teda ženský dneska jsme fakt marný... za chvili razím dom
rocky
napsal(a):
Já se teda stydim, mno Furt něco dělám a dopoledne mě přes dvě hodiny zas bolel zub, tak se mi nechtělo fakt nic
strelish
napsal(a):
Tady ne...a ani by vůbec nemuselo
taky tu prší a letím domů.zdarec ženy
rocky
napsal(a):
Můj oblíbený díl ČS filmového týdeníku :)
http://www.youtube.com/ watch?v=2jipXKSoGj4&feature=related (1 mezera)