STŘEDA- makáme jak o život

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2008 08:37

Dobré ráno, dneska je to fakt marný s váma ženy!!!!!

16.1.2008 08:48

rocky napsal(a):

Ahojda Péťo,
všichni drtěj compy v práci a na ifaunu kašleme...
Holky, práce Vám neuteče... šup šup pojďme sem...
Péťo, krásnej dogísek... roztomilej
Jak je u vás? Tady už je sněhu jen na určitých místech pomálu...nějak nám to leze dolů...bééé

16.1.2008 09:01

haisovad napsal(a):
Ahojda Péťo,
všichni drtěj compy v práci a na ifaunu kašleme...
Holky, práce Vám neuteče... šup šup pojďme sem...
Péťo, krásnej dogísek... roztomilej
Jak je u vás? Tady už je sněhu jen na určitých místech pomálu...nějak nám to leze dolů...bééé

Zdar baby za hodinku frčím do Prahy - vezu kámošku na letiště - jede si vyzvednout nové sedlo ... jen jsem se včera krapet opila a není mi zrovna nejlépe

16.1.2008 09:17

luciusl napsal(a):
Zdar baby za hodinku frčím do Prahy - vezu kámošku na letiště - jede si vyzvednout nové sedlo ... jen jsem se včera krapet opila a není mi zrovna nejlépe

je minirozlet už má nový sedlo...

Zdar Baby, tak zitra se konečně stěhuju do new kanclu a v patel mám dovolenou...hehe

už se těším na praci, včera jsem zas s šedivým dělal na lonži po celé jizdarně a super, nejdřív se teda musel předvest a trochu mě potahal v poliale pak sekal dobrotu pekně jsem si s ním zaběhala

16.1.2008 09:19

klawdie napsal(a):
je minirozlet už má nový sedlo...

Zdar Baby, tak zitra se konečně stěhuju do new kanclu a v patel mám dovolenou...hehe

už se těším na praci, včera jsem zas s šedivým dělal na lonži po celé jizdarně a super, nejdřív se teda musel předvest a trochu mě potahal v poliale pak sekal dobrotu pekně jsem si s ním zaběhala

No jasně, Klári, v dubnu mu bude rok, tak se bude obsedat :-)
Snad jste holky nezapomněly, že si vás na to zvu... Jako odbornice

16.1.2008 09:43

luciusl napsal(a):
No jasně, Klári, v dubnu mu bude rok, tak se bude obsedat :-)
Snad jste holky nezapomněly, že si vás na to zvu... Jako odbornice

Sednem na něj všichni najednou Luci a pokud vydrží je připravenej
Taky jsem včera popíjela, tak nejsem zrovna fit, ale dnes nás to čeká znovu, tak se musím do večera dát dohromady

16.1.2008 09:45

rocky napsal(a):
Sednem na něj všichni najednou Luci a pokud vydrží je připravenej
Taky jsem včera popíjela, tak nejsem zrovna fit, ale dnes nás to čeká znovu, tak se musím do večera dát dohromady

Danny tady u nás po sněhu ani památka, jen bláto, sračky, bláto, sračky....Kobyla si změnila barvu a už zas není čistě bílá, ale nechutně obalená, jen hlava ji svítí!
Fakt nechápu lidi, co touží po běloušovi, na údržbu velmi náááročné!!!!!!!!!

16.1.2008 09:54

rocky napsal(a):
Danny tady u nás po sněhu ani památka, jen bláto, sračky, bláto, sračky....Kobyla si změnila barvu a už zas není čistě bílá, ale nechutně obalená, jen hlava ji svítí!
Fakt nechápu lidi, co touží po běloušovi, na údržbu velmi náááročné!!!!!!!!!

Já bych řekla že proto.....

tak já vám to tady babky trochu oživím než pujdu makat

16.1.2008 09:55

klawdie napsal(a):
Já bych řekla že proto.....

tak já vám to tady babky trochu oživím než pujdu makat

a další poza

16.1.2008 09:55

klawdie napsal(a):
a další poza

a ještě Gračenu

16.1.2008 09:56

klawdie napsal(a):
a ještě Gračenu

A jeden porter nakonec

16.1.2008 09:57

klawdie napsal(a):
A jeden porter nakonec

NO a samo jsem byla se západem fotit šedivýho...pokus o umělecká fota...

16.1.2008 09:58

klawdie napsal(a):
NO a samo jsem byla se západem fotit šedivýho...pokus o umělecká fota...

... vítr na hřbetě

16.1.2008 09:59

klawdie napsal(a):
... vítr na hřbetě

slunce ve hřívě

16.1.2008 09:59

klawdie napsal(a):
slunce ve hřívě

jeden usměv

16.1.2008 10:00

klawdie napsal(a):
jeden usměv

a tady jednoho celýho bambána

16.1.2008 10:01

klawdie napsal(a):
a tady jednoho celýho bambána

no a tohle se nám podařilo vytvořit společně..

16.1.2008 10:03

klawdie napsal(a):
no a tohle se nám podařilo vytvořit společně..

dvojkouvá komora....tak bab¨ky koukejte se tu taky ukázat já se pujdu podívat trochu na práci

16.1.2008 10:05

klawdie napsal(a):
dvojkouvá komora....tak bab¨ky koukejte se tu taky ukázat já se pujdu podívat trochu na práci

Jééé Kláry, super fotky... Retro
Péťo já jsem si v dětských letech samozřejmě po shlédnutí popelky přááála sněhově bílého Juráška... Ale po skušenostech s prasokoněma bílé barvy jsem hodně rychle vystřízlivěla... Teď jsem postižená ryzou...

16.1.2008 11:07

haisovad napsal(a):
Jééé Kláry, super fotky... Retro
Péťo já jsem si v dětských letech samozřejmě po shlédnutí popelky přááála sněhově bílého Juráška... Ale po skušenostech s prasokoněma bílé barvy jsem hodně rychle vystřízlivěla... Teď jsem postižená ryzou...

Uf. Jsem tady. Po ránu jsem měla smršť papírů na fakturaci, tak jsemse do toho dala a je hotovo :-) Ještě dodělat účty od šoféru, zapsat papíry pro 3 firmy a pak mi snad zbude čas na flákání
Ale chystá se mi výplata, tak se hned lépe pracuje.....Holky, u nás je větřisko, hrůza. Ráno jsem neudržela seno na vidlích, moje malé srnky mi málem odfouklo, těžká kolečka na hnůj lítaly po placu A pořád se to nechce uklidnit. Fuj....

16.1.2008 11:09

lanika napsal(a):
Uf. Jsem tady. Po ránu jsem měla smršť papírů na fakturaci, tak jsemse do toho dala a je hotovo :-) Ještě dodělat účty od šoféru, zapsat papíry pro 3 firmy a pak mi snad zbude čas na flákání
Ale chystá se mi výplata, tak se hned lépe pracuje.....Holky, u nás je větřisko, hrůza. Ráno jsem neudržela seno na vidlích, moje malé srnky mi málem odfouklo, těžká kolečka na hnůj lítaly po placu A pořád se to nechce uklidnit. Fuj....

člověče taky jsem po ránu cítila protivítr...blbě se šlapalo, ještě že to mám jen takový klousek...

Holky kamcelář je připravená, zítra se stěhuju...

16.1.2008 11:10

lanika napsal(a):

Jééé Leni, tak si to tam nechce, jo? Já žádnej vítr tady nechci...
Holky, jsem si objednala koženej podbřišník pro leušu, krááásnej.

16.1.2008 11:13

haisovad napsal(a):
Jééé Leni, tak si to tam nechce, jo? Já žádnej vítr tady nechci...
Holky, jsem si objednala koženej podbřišník pro leušu, krááásnej.

jé a novej nebo z inzerce....musím SAbuloj koupit taky new,chci zas koženej jen nevím jestli pujdu do jetýho, to by ty gumy museli bejt echt suprový, po ty minulý zkušenosti

16.1.2008 11:17

klawdie napsal(a):
jé a novej nebo z inzerce....musím SAbuloj koupit taky new,chci zas koženej jen nevím jestli pujdu do jetýho, to by ty gumy museli bejt echt suprový, po ty minulý zkušenosti

Taky přemýšlím že se k němu zase vrátím, mám tam tři a všechny jsou debilní!!!!!Tak zítra juknu u Vachutky!!!

16.1.2008 11:18

rocky napsal(a):
Taky přemýšlím že se k němu zase vrátím, mám tam tři a všechny jsou debilní!!!!!Tak zítra juknu u Vachutky!!!

ségra pošly mě ty fotky Gracie

16.1.2008 11:20

rocky napsal(a):
ségra pošly mě ty fotky Gracie

Je z druhé ruky ale z fotek jsou gumy celkem v pohodě...a kdyby nebyly tak si myslím, že by je kdejaký šič (nemůžu si vzpomenout na tu danou profesy) to přešil...

16.1.2008 11:30

rocky napsal(a):

Zdravím z hnusněsepočasícího HK , větřík ještě trochu fučí, ale v noci byl víc

16.1.2008 11:34

cheyenne napsal(a):
Zdravím z hnusněsepočasícího HK , větřík ještě trochu fučí, ale v noci byl víc

opět jste kalili do noci? já bych nevstala včera jsem si radši dala nealko, dnes to asi nedopadne

Danny že si ji objednala ten za 500,- tu 125cm, sakriš dobrá cena! vypadá pěkně...

Segra máš to tam...

16.1.2008 11:37

klawdie napsal(a):
opět jste kalili do noci? já bych nevstala včera jsem si radši dala nealko, dnes to asi nedopadne

Danny že si ji objednala ten za 500,- tu 125cm, sakriš dobrá cena! vypadá pěkně...

Segra máš to tam...

Ne, nekalili, jen mi nějak nešlo usnout, zas jsem se zasekla na netu do půlnoci, špatně se vstávalo

16.1.2008 11:42

klawdie napsal(a):

Segra máš to tam...

díky

16.1.2008 11:57

rocky napsal(a):
díky

a kam jsi mi to poslala??

16.1.2008 12:00

rocky napsal(a):
a kam jsi mi to poslala??

na helios myslím....
tak to máš teda Evi štestí, kalit se bude dnes..teda jen zlehka musím ráno vstavat a i bez alkoholu mi to dělá dost potíže

16.1.2008 12:03

klawdie napsal(a):
na helios myslím....
tak to máš teda Evi štestí, kalit se bude dnes..teda jen zlehka musím ráno vstavat a i bez alkoholu mi to dělá dost potíže

JJ Kláry, ten za těch 500...teď jsem se slečnou mluvila a beru ho, gumy jsou v pořádku, tak jdu do něj...
Jsem včera kuchtila výbornou čínku, tak jsem se teďka nechutně přežrala...a dala bych si 20tku
Dneska jedu večer pokecat s kamarádkou, která je na mateřské...chuděra je úplně odřízlá...tak si budeme pouštět videa z jejich závodu a kecat a kecat...znáte do když se s někým dlouho nevidíte...
Malá Danunka na maxi koni...

16.1.2008 14:33

haisovad napsal(a):
JJ Kláry, ten za těch 500...teď jsem se slečnou mluvila a beru ho, gumy jsou v pořádku, tak jdu do něj...
Jsem včera kuchtila výbornou čínku, tak jsem se teďka nechutně přežrala...a dala bych si 20tku
Dneska jedu večer pokecat s kamarádkou, která je na mateřské...chuděra je úplně odřízlá...tak si budeme pouštět videa z jejich závodu a kecat a kecat...znáte do když se s někým dlouho nevidíte...
Malá Danunka na maxi koni...

Teda ženský dneska jsme fakt marný... za chvili razím dom

16.1.2008 14:37

rocky napsal(a):

Já se teda stydim, mno Furt něco dělám a dopoledne mě přes dvě hodiny zas bolel zub, tak se mi nechtělo fakt nic

16.1.2008 15:24

strelish napsal(a):
Já se teda stydim, mno Furt něco dělám a dopoledne mě přes dvě hodiny zas bolel zub, tak se mi nechtělo fakt nic

Tak holky pádím domů...mějte se krááásně a zase zítra...papa Danny
Jinak nevím jak u vás ale tady prší...

16.1.2008 15:33

haisovad napsal(a):
Tak holky pádím domů...mějte se krááásně a zase zítra...papa Danny
Jinak nevím jak u vás ale tady prší...

Tady ne...a ani by vůbec nemuselo

16.1.2008 15:54

strelish napsal(a):
Tady ne...a ani by vůbec nemuselo

taky tu prší a letím domů.zdarec ženy

16.1.2008 16:20

rocky napsal(a):

Ahoj ,jsem doma z práce...Dnes tedy pěkná slabota..Co to s Váma je?? Holkýýý ... ČT-PÁ jsem od rána do večera v práci

16.1.2008 19:43

rocky napsal(a):

Můj oblíbený díl ČS filmového týdeníku :)

http://www.youtube.com/ watch?v=2jipXKSoGj4&feature=related (1 mezera)

Přidejte reakci

Přidat smajlík