Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2008 18:03

Smetanové barvy, velikost 2 .Podložená pěnou. (sluší koníkům s jemnou hlavičnou tmavé barvy - elegantní) . cena 150 kč

19.1.2008 18:05

holkaodkoni napsal(a):
Smetanové barvy, velikost 2 .Podložená pěnou. (sluší koníkům s jemnou hlavičnou tmavé barvy - elegantní) . cena 150 kč

Bibi a bubi 7 knih (díly po sobě jdoucí) cena 300 kč (komplet 7 knih) kontak holkaodkoni@centrum.cz

19.1.2008 18:06

holkaodkoni napsal(a):
Bibi a bubi 7 knih (díly po sobě jdoucí) cena 300 kč (komplet 7 knih) kontak holkaodkoni@centrum.cz

Vel 2, podložená sametem. 150,- velmi hezká (přezky nejsou rezavé jsou měděné barvy :-) ) kontakt holkaodkoni@centrum.cz

19.1.2008 18:08

holkaodkoni napsal(a):
Vel 2, podložená sametem. 150,- velmi hezká (přezky nejsou rezavé jsou měděné barvy :-) ) kontakt holkaodkoni@centrum.cz

Na hříbátko, kožená, nikdy nepoužitá 150 kč. kontakt holkaodkoni@centrum.cz

19.1.2008 18:09

holkaodkoni napsal(a):
Na hříbátko, kožená, nikdy nepoužitá 150 kč. kontakt holkaodkoni@centrum.cz

Prodám sedlo vhodné na koně s nízkým nebo málo výrazným širokým kohoutkem. černé barvy . POSEDLÍ 17.5 . dovoz německo pěkné sedýlko pěkné kvality 5 500 kč (2x jeté - nesedí nám ) možnost se na ceně dohodnout!
holkaodkoni@centrum.cz

19.1.2008 18:39

holkaodkoni napsal(a):
Prodám sedlo vhodné na koně s nízkým nebo málo výrazným širokým kohoutkem. černé barvy . POSEDLÍ 17.5 . dovoz německo pěkné sedýlko pěkné kvality 5 500 kč (2x jeté - nesedí nám ) možnost se na ceně dohodnout!
holkaodkoni@centrum.cz

Prodam deku na kone, je mi na nic, nepouzita, se zapinanim

19.1.2008 18:40

jessyn napsal(a):

prodam novou cabraku s bilym ĺemem, doprosted mozno vsit napis

19.1.2008 19:30

jessyn napsal(a):
prodam novou cabraku s bilym ĺemem, doprosted mozno vsit napis

Ahoj koupím podsedlovku.Tmavě modrou s béžovým nebo červeným lemem.Možno lépe i vykrojenáPokud někdo vlastníte a už ji nechcete tak dejte vědět sem nebo na e-mail:xara.kl@seznam.cz

19.1.2008 19:47

samicek napsal(a):
Ahoj koupím podsedlovku.Tmavě modrou s béžovým nebo červeným lemem.Možno lépe i vykrojenáPokud někdo vlastníte a už ji nechcete tak dejte vědět sem nebo na e-mail:xara.kl@seznam.cz

Prodám spoustu knížek o koních (převážně romáky):

Srdíčko- Návrat domů Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Po bouři Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Cesta za svobodou Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Další šance Lauren Brooke 60Kč
Hrdina noci Gabi Adam 70Kč
Diablo v ohrožení Gabi Adam 70Kč
Poslední šance pro drahokam Gabi Adam 70Kč
Hříbě jménem Naděje Joanna Campbell 70Kč
Otazníky kolem Naděje Joanna Campbell 70Kč
Dravý proud Angela Dorsey 60Kč
Pouštní píseń Angela Dorsey 60Kč
Opuštěná Angela Dorsey 60Kč
Taladin Pamela Kavanagh 60Kč
Dunění kopyt Pamela Kavanagh 60Kč
Útěk k oceánu Sharon Siamon 60Kč
Hotel u Zeleného koně Isolde Pullum 60Kč
Zmatek kolem Samiry M. Aroldová 60Kč
Poník se ztratil L. Danielsová 50Kč
Nik a Nika v nesnázích V. Řeháčková 70Kč
Můj kamarád Blesk Z. Francková 70Kč
Amika Vítězství a prohry G. Kautzová 70Kč
Kája míří do černého G. Hauptmann 60Kč
Proměny J. Ayres 60Kč
Záhada na farmě u Čer. koně J. Hughes 60Kč
Kůň za milión miliónů M. Marboe 100Kč
Já a můj kůň J. Šmíd 100Kč
Ztracena v divočině R. E. Toresen 80Kč
Shadow K. Tillisch 80Kč
Alcatraz Max Brand 100Kč
Američtí koně snů kolektiv autorů 90Kč
Koně a hříbata Dorota Modlinska 90Kč

20.1.2008 19:57

marky88 napsal(a):
Prodám spoustu knížek o koních (převážně romáky):

Srdíčko- Návrat domů Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Po bouři Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Cesta za svobodou Lauren Brooke 60Kč
Srdíčko- Další šance Lauren Brooke 60Kč
Hrdina noci Gabi Adam 70Kč
Diablo v ohrožení Gabi Adam 70Kč
Poslední šance pro drahokam Gabi Adam 70Kč
Hříbě jménem Naděje Joanna Campbell 70Kč
Otazníky kolem Naděje Joanna Campbell 70Kč
Dravý proud Angela Dorsey 60Kč
Pouštní píseń Angela Dorsey 60Kč
Opuštěná Angela Dorsey 60Kč
Taladin Pamela Kavanagh 60Kč
Dunění kopyt Pamela Kavanagh 60Kč
Útěk k oceánu Sharon Siamon 60Kč
Hotel u Zeleného koně Isolde Pullum 60Kč
Zmatek kolem Samiry M. Aroldová 60Kč
Poník se ztratil L. Danielsová 50Kč
Nik a Nika v nesnázích V. Řeháčková 70Kč
Můj kamarád Blesk Z. Francková 70Kč
Amika Vítězství a prohry G. Kautzová 70Kč
Kája míří do černého G. Hauptmann 60Kč
Proměny J. Ayres 60Kč
Záhada na farmě u Čer. koně J. Hughes 60Kč
Kůň za milión miliónů M. Marboe 100Kč
Já a můj kůň J. Šmíd 100Kč
Ztracena v divočině R. E. Toresen 80Kč
Shadow K. Tillisch 80Kč
Alcatraz Max Brand 100Kč
Američtí koně snů kolektiv autorů 90Kč
Koně a hříbata Dorota Modlinska 90Kč

peneženka dovoz itálie holkaodkoni@centrum.cz cenu nabídněte.

20.1.2008 20:02

holkaodkoni napsal(a):
peneženka dovoz itálie holkaodkoni@centrum.cz cenu nabídněte.

holkaodkoni@centrum.cz

20.1.2008 20:09

holkaodkoni napsal(a):
holkaodkoni@centrum.cz

Elektronický notýsek. Záznamy na tel. čísla, adresy, převody, vlastní poznámky a mnoho dalších funkcí, na 2 baterie - chybí kryt na baterky jinak naprosto fuknční (já používala na zapisování krmných dávek , telefony na kováře, veterináře a další odborníky) . cenu nabídněte. holkaodkoni@centrum.cz

22.1.2008 17:24

holkaodkoni napsal(a):
Elektronický notýsek. Záznamy na tel. čísla, adresy, převody, vlastní poznámky a mnoho dalších funkcí, na 2 baterie - chybí kryt na baterky jinak naprosto fuknční (já používala na zapisování krmných dávek , telefony na kováře, veterináře a další odborníky) . cenu nabídněte. holkaodkoni@centrum.cz

Prodám westernové závodní chapsy,staré dva roky používané jen na závodech,výborný stav umělá kůže ,zdobené,vhodné i do pračky ,čisté,nepoškozené vhodné i jako dárek Pův.cena 2800 nyní 1900(foceno mobilním tel)e-mail machacovasarka@seznam.cz

22.1.2008 20:39

sarulinka napsal(a):
Prodám westernové závodní chapsy,staré dva roky používané jen na závodech,výborný stav umělá kůže ,zdobené,vhodné i do pračky ,čisté,nepoškozené vhodné i jako dárek Pův.cena 2800 nyní 1900(foceno mobilním tel)e-mail machacovasarka@seznam.cz

Sako na prodej- 600kč, černá barva, podrobnosti na e-mailu

22.1.2008 20:55

rocky napsal(a):
Sako na prodej- 600kč, černá barva, podrobnosti na e-mailu

Koupím anglické sedlo, komora 2, posedlí 17, v dobrém stavu.
Nejlépe kompletní,Střední a severní Čechy.Nabídky i s fotkami a cenou zasílejte na níže uvedený mail,

22.1.2008 21:11

abonka napsal(a):
Koupím anglické sedlo, komora 2, posedlí 17, v dobrém stavu.
Nejlépe kompletní,Střední a severní Čechy.Nabídky i s fotkami a cenou zasílejte na níže uvedený mail,

Koupím tmavě zelenou nebo hnědou nebo černou (možná modrou) ohlávku pro Welsh Coba. Napiště prosím mail na jezabel@seznam.cz

22.1.2008 21:55

jezabel napsal(a):
Koupím tmavě zelenou nebo hnědou nebo černou (možná modrou) ohlávku pro Welsh Coba. Napiště prosím mail na jezabel@seznam.cz

Prodám nebo vyměním podbřišník 125 cm (za 100cm) Cena 350kč párkrát použit.

22.1.2008 21:58

sarulinka napsal(a):

Ahoj, ty chapsy, nejsou to náhodou dovoz Amerika? Úplně stejné prodávají na eBay.. Moc se mi líbily a docela vážně jsem o nich uvažovala. Zajímalo by mě, jak ti vyhovují, jejich kvalita, zpracování a zda jsou rovné, či se zužují? Nemáš fotku na koni? Předem vělmi děkuju :)

22.1.2008 22:00

holkaodkoni napsal(a):

Ančo jestli ty knížky budeš mít ještě tak za týden, tak ti písnu maila o ně.

22.1.2008 22:01

luda napsal(a):
Prodám nebo vyměním podbřišník 125 cm (za 100cm) Cena 350kč párkrát použit.

22.1.2008 22:08

thesis napsal(a):
Ančo jestli ty knížky budeš mít ještě tak za týden, tak ti písnu maila o ně.

23.1.2008 07:29

luda napsal(a):
pony udidlo 10cm

Ahojky , prodám dvě ohlávky, černé. Jedna nepodložená, nepoškozená. Druhá podložená - prasklá .
Ceny dohodou nebo nabídněte. Mail: cilinka2000@seznam.cz

23.1.2008 07:31

veronika20 napsal(a):
Ahojky , prodám dvě ohlávky, černé. Jedna nepodložená, nepoškozená. Druhá podložená - prasklá .
Ceny dohodou nebo nabídněte. Mail: cilinka2000@seznam.cz

Pardon, tam jsem to nedopsala : prasklá karabina-na funkci nemá vliv - jen estetická vada.

23.1.2008 08:44

veronika20 napsal(a):
Pardon, tam jsem to nedopsala : prasklá karabina-na funkci nemá vliv - jen estetická vada.

prodám anglický poprsní postroj.velikost natavitelná měla jsem ho na hucula jde i na čt,araba,haflinga,a nemšího chladáska.bohužel moje kobyla je stodola tak ho již nevyužiji je to na pár.sena komplet 11:000 pc 14.000 foto na www.woldemortik.rajce.net

23.1.2008 18:08

ferrarif50 napsal(a):
Ahoj, ty chapsy, nejsou to náhodou dovoz Amerika? Úplně stejné prodávají na eBay.. Moc se mi líbily a docela vážně jsem o nich uvažovala. Zajímalo by mě, jak ti vyhovují, jejich kvalita, zpracování a zda jsou rovné, či se zužují? Nemáš fotku na koni? Předem vělmi děkuju :)

Ahojky chapsy jsem koupila u nás v Olomouci v Equisu myslím že je to dovoz Amerika je tam cedulka jinak chapsy jsou super na těle sedí a dají se i prát na to že to je umělá kůže foto mám ,ale moc z toho asi neuvidíš!!

27.1.2008 11:38

woldemortik napsal(a):
prodám anglický poprsní postroj.velikost natavitelná měla jsem ho na hucula jde i na čt,araba,haflinga,a nemšího chladáska.bohužel moje kobyla je stodola tak ho již nevyužiji je to na pár.sena komplet 11:000 pc 14.000 foto na www.woldemortik.rajce.net

koupím ohlávku na welshe a na velkého koně (č.2) Děkuji

30.1.2008 13:32

jezabel napsal(a):

Prodám westernové chapsy černé barvy velikosti M s třásněmi značky KenTaur. Neježděné, jako nové, nepoškozené. Cena 1700Kč +420 777 742 272

30.1.2008 13:36

jezabel napsal(a):

Prodám starší černou uzdečku bez nánosníku se zlatým kováním a čelenkou s třásněmi (v létě proti mouchám). Cena 400Kč +420 777 742 272

30.1.2008 13:37

jezabel napsal(a):

Prodám černou westernovou uzdečku se stříbrným kováním ve velmi dobrém stavu. Nepoškrábaná, neponičená, jediná vada velmi drobné počáteční rezivění na kování, které lze ovšem velmi snadno odstranit. Cena 600Kč. +420 777 742 272

30.1.2008 13:38

jezabel napsal(a):

Prodám tmavě hnědou westernovou uzdečku s podloženou čelenkou. Velmi hezká, v dobrém stavu. Velikost 2-3, cena 500Kč. +420 777 742 272

30.1.2008 13:39

jezabel napsal(a):

Prodám šlachovky ProfiJump neopren černé barvy. Kamaše jsou používané, mírně poškrábané, neroztrhané, nepoškozené. Suché zipy jsou nepoškozené, nikdy neutržené a nepřešívané. Plně využitelné. Cena 400Kč +420 777 742 272

30.1.2008 13:39

jezabel napsal(a):

Prodám vysoké jezdecké kožené boty dělané na zakázku v Itálii. Značka Angela Falconi. Velikost 38-39, možno i pro široké lýtko a širší nárt (úprava velikosti šněrováním). Boty jsou z velmi jemné kvalitní kůže, která umožňuje dokonalý kontakt s koněm. Párkrát na noze, absolutně nezničené, nově podražené, celkový vzhled jako nové. Barva hnědo-červená, možno však přebarvit na černo a používat na závodní ježdění. Původní cena 550Euro. Novou nabídněte. +420 777 742 272

30.1.2008 18:24

ferrarif50 napsal(a):
Prodám vysoké jezdecké kožené boty dělané na zakázku v Itálii. Značka Angela Falconi. Velikost 38-39, možno i pro široké lýtko a širší nárt (úprava velikosti šněrováním). Boty jsou z velmi jemné kvalitní kůže, která umožňuje dokonalý kontakt s koněm. Párkrát na noze, absolutně nezničené, nově podražené, celkový vzhled jako nové. Barva hnědo-červená, možno však přebarvit na černo a používat na závodní ježdění. Původní cena 550Euro. Novou nabídněte. +420 777 742 272

550 Euro za boty? hernajs za to bych měla to sedlo co chci. Neutekla ti tam nula?

sabora

31.1.2008 09:30
sabora

holkaodkoni napsal(a):

koupím sedlo na pony western......... kvalitní ........
tigris.panthera@centrum.cz

31.1.2008 09:37

sabora napsal(a):
koupím sedlo na pony western......... kvalitní ........
tigris.panthera@centrum.cz

prodám rajtky jedny hnědé a jedny černé perfektní stav, kvalitní . cena á 750 kč. vel 36/38 hnědé a 38/40 černé. další info e-mailem. holkaodkoni@centrum.cz

31.1.2008 14:50

holkaodkoni napsal(a):
prodám rajtky jedny hnědé a jedny černé perfektní stav, kvalitní . cena á 750 kč. vel 36/38 hnědé a 38/40 černé. další info e-mailem. holkaodkoni@centrum.cz

Tmavě hnědé značky Windsor, z "nezničitelné" velmi odolné látky, nepromokavé, v létě v nich není horko a v zimě není zima. Vel 36/38, velmi elastické, neškrtí. Kapsička na pamlsek, popřípadě telefon zevnitř. Nepoškozené .Více info a foto e-mailem. Cena 750 ,- pc 1850 kč! holkaodkoni@centrum.cz

31.1.2008 22:27

zazika napsal(a):
550 Euro za boty? hernajs za to bych měla to sedlo co chci. Neutekla ti tam nula?

Ano, stály mě 550Eur, jsou to velmi kvalitní botky dělané na míru, takže jsem si připlatila za kvalitu :) Bohužel mi ale vyrostla noha

1.2.2008 10:14

holkaodkoni napsal(a):
Tmavě hnědé značky Windsor, z "nezničitelné" velmi odolné látky, nepromokavé, v létě v nich není horko a v zimě není zima. Vel 36/38, velmi elastické, neškrtí. Kapsička na pamlsek, popřípadě telefon zevnitř. Nepoškozené .Více info a foto e-mailem. Cena 750 ,- pc 1850 kč! holkaodkoni@centrum.cz

Prodám černé dětské sako.Jen 4x použité. Ve velmi dobrém stavu. Cena 2000Kč nové 4 500Kč. Foto na mailu Nikca.kop@seznam.cz.

1.2.2008 13:28

holkaodkoni napsal(a):

Prodám west. boty, nové měla sem je dvakrát na sobě..vel.38 PC:byla 1200Kč. NC:nabídněte-možná výměna za jiné w. věci.

1.2.2008 13:30

pilgrisek napsal(a):
Prodám west. boty, nové měla sem je dvakrát na sobě..vel.38 PC:byla 1200Kč. NC:nabídněte-možná výměna za jiné w. věci.

Už jsem je viděla na bazosu já mám nohu 39 škoda

1.2.2008 13:38

memmory napsal(a):
Už jsem je viděla na bazosu já mám nohu 39 škoda

No ja mam některé boty 38 nektere 39 tak to takhle nepoznáš Ale asi to radši neriskovat Nebo odkud si??že by sis je třeba mohla vyzkoušet pokud chceš. a nejsi zdaleka

1.2.2008 20:04

luda napsal(a):
pony udidlo 10cm

pro luda:kolik bys chtěla za to udidlo?? Ozvy se prosím na Dana.Whitny@seznam.cz Díky

1.2.2008 22:11

pilgrisek napsal(a):
No ja mam některé boty 38 nektere 39 tak to takhle nepoznáš Ale asi to radši neriskovat Nebo odkud si??že by sis je třeba mohla vyzkoušet pokud chceš. a nejsi zdaleka

prodám drezurní podbřišník Cassiny Gel vel.70cm, pro citlivé koně,u přesek jsou gumy pro lepší dotahování, 2x na koni-potřebujeme kratší.Cena 500.- vč.poštovného.Info a foto na michaela_z@email.cz

1.2.2008 22:29

holkaodkoni napsal(a):

Prodám anglickou uzdečku, bez nánosáku a otěží (tj. jen čelenka, 2 lícnice, nátylník s podhrdelníkem). Mohu k ní dokoupit otěže. Čelenka je zdobená.
Velokst je asi cob, našim koním je malá, velikost odpovídá menší hlavě - hucul - A 1/1.
Levně. Cenu nabídněte.
Možnost nas dobírku, předání v Brně a okolí, možnost vyzkoušení.

4.2.2008 22:29

kassiopeass napsal(a):
Prodám anglickou uzdečku, bez nánosáku a otěží (tj. jen čelenka, 2 lícnice, nátylník s podhrdelníkem). Mohu k ní dokoupit otěže. Čelenka je zdobená.
Velokst je asi cob, našim koním je malá, velikost odpovídá menší hlavě - hucul - A 1/1.
Levně. Cenu nabídněte.

DARUJI udidlo na poníka, je sice staré, ale přesto použitelné, nechi aby se mi válelo doma;) budu ráda když bych za něj něco dostala (třeba podpínku do nánosáku nebo něco drobného), ale jinak ho nechám zdarma... Nejlépe předám v Brně a okolí. Kdo by měl zájem, tak ať napíše sem nebo na mail (Kassiopeass@centrum.cz) a napíše i míru udidla co chce pro svého poníčka... (nechci dát udidlo někomu kdo ho prodá, ale naopak ho chci dát někomu komu bude ještě sloužit a aby poníkovy sedělo... míru napíšu mailem.)

5.2.2008 13:15

kassiopeass napsal(a):
DARUJI udidlo na poníka, je sice staré, ale přesto použitelné, nechi aby se mi válelo doma;) budu ráda když bych za něj něco dostala (třeba podpínku do nánosáku nebo něco drobného), ale jinak ho nechám zdarma... Nejlépe předám v Brně a okolí. Kdo by měl zájem, tak ať napíše sem nebo na mail (Kassiopeass@centrum.cz) a napíše i míru udidla co chce pro svého poníčka... (nechci dát udidlo někomu kdo ho prodá, ale naopak ho chci dát někomu komu bude ještě sloužit a aby poníkovy sedělo... míru napíšu mailem.)

koupím šlachovky + strouhačky=vel. ČT odpocovačku vel. 135cm, otěže plátěné=hnědé (nejlépe)
děkuji za nabídky

5.2.2008 13:15

holkaodkoni napsal(a):

Prodám přilbu Casco Ecco- samet, nastavitelná velikost, cena 700 Kč, mail: anky@atlas.cz

5.2.2008 13:39

anky33 napsal(a):
Prodám přilbu Casco Ecco- samet, nastavitelná velikost, cena 700 Kč, mail: anky@atlas.cz

Koupím ohlávku na chlaďasku. Nylonovou, na barvě nezáleží.

5.2.2008 16:11

lenkap napsal(a):
Koupím ohlávku na chlaďasku. Nylonovou, na barvě nezáleží.

Prodám rajtky EuroStar, skoro nové, černé, velikosti na obrázku (doufám, že to bude vidět), cena 900Kč či dohoda.... jocelyn@email.cz

5.2.2008 16:14

holkaodkoni napsal(a):

Koupím dvakrát lomené udidlo, vel 11.5 mardza.h@seznam.cz

7.2.2008 12:24

holkaodkoni napsal(a):

Prodám anglické sedlo, celokožené,udržované, posedlí 18", velmi pohodlné i na delší vyjížďky, mám ho na Čt, bylo použito párkrát i na huculovi a A1/1, komora 2. Kompletní za 5000,- holé za 4000,- - dohoda možná při rychlém jednání. Tel.: 774916023 i sms nebo email.: lenkachmelarova@seznam.cz

7.2.2008 20:16

tango napsal(a):
Prodám anglické sedlo, celokožené,udržované, posedlí 18", velmi pohodlné i na delší vyjížďky, mám ho na Čt, bylo použito párkrát i na huculovi a A1/1, komora 2. Kompletní za 5000,- holé za 4000,- - dohoda možná při rychlém jednání. Tel.: 774916023 i sms nebo email.: lenkachmelarova@seznam.cz

KOUPÍM OHLÁVKU ŠEDOU (NA ČT) A TMAVĚ ZELENOU NA PONY!!

8.2.2008 14:04

jezabel napsal(a):
KOUPÍM OHLÁVKU ŠEDOU (NA ČT) A TMAVĚ ZELENOU NA PONY!!

Ahojík prodám různé věci western i anglie, sedla, podbřišníky, uzdečky včetně udidel, otěže, deky pod sedlo, kamaše, rajtky a další. Vše na www.cjk.websnadno.cz

13.2.2008 07:39

kassiopeass napsal(a):
Levně. Cenu nabídněte.

Uzdečka je pořád k mání;)

13.2.2008 11:44

sdracice napsal(a):
Ahojík prodám různé věci western i anglie, sedla, podbřišníky, uzdečky včetně udidel, otěže, deky pod sedlo, kamaše, rajtky a další. Vše na www.cjk.websnadno.cz

Taky prodávám nějaké knihy ale celý seznam se mi nechce vypisovat.Zkontaktujte mě na e-mail babicinbobik@seznam.cz a seznam vám pošlu

13.2.2008 12:06

holkaodkoni napsal(a):

prodám - gumové jezdecké boty Kudu, vel. 39, 250 kč
rajtky manžestrákové, šedé, silné, vel cca 42, 500 kč

koupím - 2 X lomené udidlo, vel 11,5 cm

mardza.h@seznam.cz

13.2.2008 12:07

tadik napsal(a):
prodám - gumové jezdecké boty Kudu, vel. 39, 250 kč
rajtky manžestrákové, šedé, silné, vel cca 42, 500 kč

koupím - 2 X lomené udidlo, vel 11,5 cm

mardza.h@seznam.cz

boty

13.2.2008 18:59

tadik napsal(a):
boty

Prodám šporny, nerez, jako nové s koženými řemínky, nepoškozené 100% stav, jemné cena 350 kč včetně dobírky. (při platbě předem na účet = 300 kč) holkaodkoni@centrum.cz nebo mob.: 604 639 103 (po 16. h) možno vyměnit za sněhuláka 12.5 cm

13.2.2008 19:30

holkaodkoni napsal(a):
Prodám šporny, nerez, jako nové s koženými řemínky, nepoškozené 100% stav, jemné cena 350 kč včetně dobírky. (při platbě předem na účet = 300 kč) holkaodkoni@centrum.cz nebo mob.: 604 639 103 (po 16. h) možno vyměnit za sněhuláka 12.5 cm

Prodám nebo vyměním 1x nové duté stihlo 14,5cm, 2x nové stihlo plné tlusté 13,5cm, cena za kus 150kč.Nebo vyměním za 2x lomené stihlo, či gumové stihlo 13,5cm.

15.2.2008 21:21

leennyy napsal(a):
Prodám nebo vyměním 1x nové duté stihlo 14,5cm, 2x nové stihlo plné tlusté 13,5cm, cena za kus 150kč.Nebo vyměním za 2x lomené stihlo, či gumové stihlo 13,5cm.

Koupím zachovalé madla na schetlanda

16.2.2008 09:58

koki napsal(a):
Koupím zachovalé madla na schetlanda

Sháním dostihový černý poprsák, velikost tak na COB
meil tauria@seznam.cz

16.2.2008 13:47

holkaodkoni napsal(a):

Koupím lonžovací obřišník - full

24.2.2008 20:37

badalamenti napsal(a):
Koupím lonžovací obřišník - full

Prodá někdo udidlo lomené? A sháním i dečku pod western. sedlo. Napište na mailíka. Díky moc!!!

4.3.2008 08:32

holkaodkoni napsal(a):

pro holkaodkoni: ahoj ty rajtky jsou jeste k dispozici?

4.3.2008 12:18

selticky napsal(a):
Prodá někdo udidlo lomené? A sháním i dečku pod western. sedlo. Napište na mailíka. Díky moc!!!

prodám bederku CASSINI,nepromokavou, zelenou, vel. 135cm, ale ve skutečnosti je cca ve velikosti 125cm, 1x použitá, cena 650,-

4.3.2008 12:19

jahudka napsal(a):
prodám bederku CASSINI,nepromokavou, zelenou, vel. 135cm, ale ve skutečnosti je cca ve velikosti 125cm, 1x použitá, cena 650,-

lepší foto

4.3.2008 12:21

jahudka napsal(a):
lepší foto

podbřišník, gum. vel. 100cm, s dotahovacími gumami, cena 500,-, málo používaný

4.3.2008 12:24

jahudka napsal(a):
podbřišník, gum. vel. 100cm, s dotahovacími gumami, cena 500,-, málo používaný

2xlomené stihlo NEREZ jemné, skoro nové, cena 550,- (dohoda)

4.3.2008 12:24

jahudka napsal(a):
2xlomené stihlo NEREZ jemné, skoro nové, cena 550,- (dohoda)

vel. 11,5 cm

4.3.2008 15:08

jahudka napsal(a):
vel. 11,5 cm

ahoj koupim nepromokavou bederku na ponika 135kvh...dal koupim pony mexickej nanosnik....piste na mail monca1112@seznam.cz

4.3.2008 18:53

monca1112 napsal(a):
ahoj koupim nepromokavou bederku na ponika 135kvh...dal koupim pony mexickej nanosnik....piste na mail monca1112@seznam.cz

Prodám poprsní postroj na poníka, kV asi 110 cm.
Z hnědé kvalitní kůže, starší, nepotrhaný, ale plně funkční.
Bez tahací ohlávky a opratí.
Cena 2500 Kč, dohoda možná.

4.3.2008 19:11

marketka napsal(a):
Prodám poprsní postroj na poníka, kV asi 110 cm.
Z hnědé kvalitní kůže, starší, nepotrhaný, ale plně funkční.
Bez tahací ohlávky a opratí.
Cena 2500 Kč, dohoda možná.

Na ten postroj prosím pište na adresu
brouk@dobrovice.cz

9.3.2008 12:19

marketka napsal(a):
Na ten postroj prosím pište na adresu
brouk@dobrovice.cz

Prodám udidlo-STIHLO.
Skoro nové... Cena dohodou.
Email:Andy.Zahourova@seznam.cz

9.3.2008 12:20

andy zahourova napsal(a):
Prodám udidlo-STIHLO.
Skoro nové... Cena dohodou.

Prodám udidlo-OLIVA.
Skoro nové.... Cena dohodou

9.3.2008 16:39

holkaodkoni napsal(a):

Ahoj tohle je ta ohlávka co nahoře prodáváš??Je ještě k mání??Mělas ji na haflingovi....taky bych ji měla na hafloše....Díky za odpověď Katka mail:daaty@seznam.cz

9.3.2008 16:41

daaty napsal(a):
Ahoj tohle je ta ohlávka co nahoře prodáváš??Je ještě k mání??Mělas ji na haflingovi....taky bych ji měla na hafloše....Díky za odpověď Katka mail:daaty@seznam.cz

pro holkaodkoní, to nad

17.3.2008 09:48

holkaodkoni napsal(a):

Sako jezdecké dámské, zn.Euroriding, tmavě modré, vel.38, pouze párkrát užité, jako nové, cena 1000Kč

17.3.2008 09:49

holkaodkoni napsal(a):

Kvalitní ohlávka Hamilton, velikost FULL. Azurová barva, sluší tmavším koním, 400 Kč.

17.3.2008 09:49

avecaesar napsal(a):
Sako jezdecké dámské, zn.Euroriding, tmavě modré, vel.38, pouze párkrát užité, jako nové, cena 1000Kč

Taky mám plno věci k prodeji...

17.3.2008 09:52

holkaodkoni napsal(a):

PRO VYTRVALOST, TURISTIKU Modrou biothane uzdečku (uni velikost) s otěžemi, značka PODIUM !!! Vyrobena z nezničitelného měkkého plastu - nedře koně! Snadno odjímatelné udidlo - zbyde ohlávka! Za 3000Kč. avecaesar@atlas.cz

17.3.2008 18:59

holkaodkoni napsal(a):

boty vysoké ,kožené vel. 42,prodej spěchá.. cena dohodou,pište i na e-mail

17.3.2008 19:20

jessyn napsal(a):

Chtěla jsem se zeptat kolik by ta deka stála a jak je velká.Děkuji za odpoved

17.3.2008 19:22

jessyn napsal(a):

kdyžtak pisni na icq417671443

17.3.2008 19:40

jarca napsal(a):
boty vysoké ,kožené vel. 42,prodej spěchá.. cena dohodou,pište i na e-mail

Dětská bezpečnostní vesta, výborný stav, cenu nabídněte pokud bude mít někdo zájem prosím na email : ph-@seznam.cz

17.3.2008 19:41

red and white napsal(a):
Dětská bezpečnostní vesta, výborný stav, cenu nabídněte pokud bude mít někdo zájem prosím na email : ph-@seznam.cz

ps: ta pomlčka JE v tom emailu

18.3.2008 12:47

red and white napsal(a):
ps: ta pomlčka JE v tom emailu

Prodám wranglerky,minimálně nošené. Psaná velikost 28/34 odpovídá velikosti 36.
Cena 600.

20.3.2008 12:59

holkaodkoni napsal(a):

Sedlo pracovní dostihové Wintec původní cena 7800Kc, cena na prodej 4000Kc ( bez třmenů a třmenových řemenů na fotce pouze ilustrativni ), dobrý stav ježděné jen 8mesíců sedne temer kazdemu koni, dalsi fotky muzu poslat mailem, kontakt: hb.beat@gmail.com
774 985 875

pouze za hotove ne na splatky!!!

20.3.2008 20:58

jessyn napsal(a):

za kolik je ta deka a velikost

20.3.2008 21:32

habecko napsal(a):
Sedlo pracovní dostihové Wintec původní cena 7800Kc, cena na prodej 4000Kc ( bez třmenů a třmenových řemenů na fotce pouze ilustrativni ), dobrý stav ježděné jen 8mesíců sedne temer kazdemu koni, dalsi fotky muzu poslat mailem, kontakt: hb.beat@gmail.com
774 985 875

pouze za hotove ne na splatky!!!

Prodám chapsy velikosti M, postarší cena 200Kč.

20.3.2008 21:33

pegaska pony napsal(a):
Prodám chapsy velikosti M, postarší cena 200Kč.

Ještě meil Pegaskapony@seznam.cz

21.3.2008 09:03

pegaska pony napsal(a):
Ještě meil Pegaskapony@seznam.cz

kámoška prodává taky hezkejch pár věcí tak se koukněte
http://www.jkstarnov.estranky.cz/stranka/naprodej

21.3.2008 09:20

holkaodkoni napsal(a):

Prodam bundu, je to styl bomber, velikost je napsana L, ale ja myslim spis, ze M, jedina v CR, dovoz z nejake westernove prehlidky, navrchu material saten, podsita cernou latkou, nosena jen minimalne, delam do dostihu a sem se nehodi

CENA: 800kc

osobne muzu predat, Praha nebo Liberec, jinak postou a k cene pripocitam nejake to postovne

kontakt: hb.beat@gmail.com
774 985 875

21.3.2008 14:59

habecko napsal(a):
Prodam bundu, je to styl bomber, velikost je napsana L, ale ja myslim spis, ze M, jedina v CR, dovoz z nejake westernove prehlidky, navrchu material saten, podsita cernou latkou, nosena jen minimalne, delam do dostihu a sem se nehodi

CENA: 800kc

osobne muzu predat, Praha nebo Liberec, jinak postou a k cene pripocitam nejake to postovne

kontakt: hb.beat@gmail.com
774 985 875

pro klawdie:jak dlouhý máš ten podbřišník??A za kolik??

buggyna

21.3.2008 18:58
buggyna

holkaodkoni napsal(a):

prodám nerezové třmeny. používané ale nezničené chybí pouze jedna guma. velikost 12,5 cena 200,- + poštovný

buggyna

21.3.2008 19:01
buggyna

holkaodkoni napsal(a):

prodám hnědý kožený podbřišník - 130cm starší ale zachovalý a nezničený.
cena 300,- + poštovný

21.3.2008 19:30

buggyna napsal(a):
prodám hnědý kožený podbřišník - 130cm starší ale zachovalý a nezničený.
cena 300,- + poštovný

Pro buggyna: Má podbřišník dotahovací gumy?

buggyna

21.3.2008 20:04
buggyna

sonet napsal(a):

to bohužel nemá :( jak sem psala, je starší, ale dlouho se nepoužíval. A já pro něj taky nemám využití, mám hubenou, citlivou plňandu...

sabora

21.3.2008 20:13
sabora

sonet napsal(a):

prodám-ohlávku hříběcí na šetlendíka nepoužitá cena 90kč měkká bavlněná

21.3.2008 20:14

buggyna napsal(a):
to bohužel nemá :( jak sem psala, je starší, ale dlouho se nepoužíval. A já pro něj taky nemám využití, mám hubenou, citlivou plňandu...

Zítra změřím jestli by nám stačil, pokud ano, vezmu si ho i se třmeny.Napíšu na e-mail, zatím díky.

sabora

21.3.2008 20:15
sabora

holkaodkoni napsal(a):

udidlo viz foto, 14,5cm v dobrém stavu cena 150kč

sabora

21.3.2008 20:17
sabora

holkaodkoni napsal(a):

uzdečka west. úplně nová, jen oskoušená, vel 1. na pony výrobce Pinto! cena 500kč!!!

sabora

21.3.2008 20:20
sabora

holkaodkoni napsal(a):

udidlo parádní, s měď, pásky ,se stříbrným zdobením ryté destičky a cvočky (2cvočky chybí, jinak v dobrém stavu), rok ježděné, vel 14,5cm pc 990kč nyní 400kč

sabora

21.3.2008 20:21
sabora

holkaodkoni napsal(a):

21.3.2008 23:19

sabora napsal(a):

kožený podbřišník- 140cm, s dotah. gumy, jen spodní gumy jsou malinko natržené

21.3.2008 23:20

rocky napsal(a):
kožený podbřišník- 140cm, s dotah. gumy, jen spodní gumy jsou malinko natržené

strouhačky- kožené, starší, na dva řemínky

21.3.2008 23:21

rocky napsal(a):
strouhačky- kožené, starší, na dva řemínky

uzdečka starší bez lícnic

21.3.2008 23:22

rocky napsal(a):
uzdečka starší bez lícnic

uzdečka na chlaďase, starší

22.3.2008 00:34

sabora napsal(a):

Sabora: poslala by si aj na dobierku? len nie som si istá veľkosťou, zajtra sa kuknem na to čo mám

22.3.2008 16:03

holkaodkoni napsal(a):

Prodej sedla McCleallan, starší, zachovalé. Upravené pro anglický (drezurní) podbřišník. Cena vč. beránku na posedlí z australské kůže, gelového podbřišníku a třmenů 6.000,- Kč

kontakt na www.staj-hakimkov.estranky.cz

sabora

22.3.2008 17:59
sabora

katjuschka napsal(a):
Sabora: poslala by si aj na dobierku? len nie som si istá veľkosťou, zajtra sa kuknem na to čo mám

jojo, všechno můžu poslat na dobírku, z přesně změřit a napsat, kdo chce vědět bližší rozměry atd. je to pár věcí co mi doma leží, nejsem žádnej kšeftmen

22.3.2008 18:55

kolaida napsal(a):
Prodej sedla McCleallan, starší, zachovalé. Upravené pro anglický (drezurní) podbřišník. Cena vč. beránku na posedlí z australské kůže, gelového podbřišníku a třmenů 6.000,- Kč

Sabora: poslala som ti mailika

22.3.2008 18:56

kolaida napsal(a):

Kolaida: Na jakého to je koníka? A třmeny jsou asi anglické, že? Děkuji

22.3.2008 19:16

arnishei napsal(a):
Kolaida: Na jakého to je koníka? A třmeny jsou asi anglické, že? Děkuji

Arnishei: Ano třmeny jsou anglické toto sedlo bylo používáno na arabském plnokrevníku :-)

22.3.2008 22:47

kolaida napsal(a):
Arnishei: Ano třmeny jsou anglické toto sedlo bylo používáno na arabském plnokrevníku :-)

Prodám dámské jezdecké sako. Barva je černá a velikost prodloužená 88. Dá se prát v pračce. Používané, ale ve velmi dobrém stavu. Cena 1.500Kč
Více info. pouze na tel.: 736 76 30 93

23.3.2008 18:22

kolaida napsal(a):

Kolaida: Aha, děkuji, tak to asi nic, jestli to je na arábka, tak to by té moji kuličce nesedělo :( Škoda, měla jsem na meka zálusk.

23.3.2008 21:36

arnishei napsal(a):
Kolaida: Aha, děkuji, tak to asi nic, jestli to je na arábka, tak to by té moji kuličce nesedělo :( Škoda, měla jsem na meka zálusk.

Aha .. tak to je škoda :(

buggyna

24.3.2008 18:33
buggyna

buggyna napsal(a):
prodám nerezové třmeny. používané ale nezničené chybí pouze jedna guma. velikost 12,5 cena 200,- + poštovný

už jsou fuč!

25.3.2008 20:28

kolaida napsal(a):
Aha .. tak to je škoda :(

Prodám pláštěnku
Zcela nová,jen vyzkoušená,červené barvy,velikost 140cm (A1/1,ČT),ještě má cedulku a cenovku.Zapínání pod břichem a vpředu,provázek pod ocas,velmi kvalitní výběhová deka značky Jan hauzr,lehce podšitá.Fotku můžu poslat mailem.Původní cena 2750,. ráda bych jí prodala tak za 2000,- dohoda možná
Podbřišník na poníka
Prodám syntetický podbřišník 110cm+ dotahovací gumy,na méně napapaného hucula nebo welše,je nový,nic mu není.
250,-
Klidně mě kontaktujte na mail zoeinka@seznam.cz

30.3.2008 19:36

haydee napsal(a):
Prodám pláštěnku
Zcela nová,jen vyzkoušená,červené barvy,velikost 140cm (A1/1,ČT),ještě má cedulku a cenovku.Zapínání pod břichem a vpředu,provázek pod ocas,velmi kvalitní výběhová deka značky Jan hauzr,lehce podšitá.Fotku můžu poslat mailem.Původní cena 2750,. ráda bych jí prodala tak za 2000,- dohoda možná
Podbřišník na poníka
Prodám syntetický podbřišník 110cm+ dotahovací gumy,na méně napapaného hucula nebo welše,je nový,nic mu není.
250,-
Klidně mě kontaktujte na mail zoeinka@seznam.cz

Prodám podbřišník, starší . Délka 90cm. Cena 200Kč + poštovné a balné.
Meil: pegaskapony@seznam.cz

30.3.2008 19:37

pegaska pony napsal(a):
Prodám podbřišník, starší . Délka 90cm. Cena 200Kč + poštovné a balné.
Meil: pegaskapony@seznam.cz

Značky Kentraur.

30.3.2008 19:41

pegaska pony napsal(a):
Značky Kentraur.

Prodám starší pony sedlo. Velikost posedlí 14, černé. Vady: Byla zlomená kostra, která byla spravena, takže je funkční. Spíše na vožení dětí nebo občasné ježdění. Cena 1000Kč.

30.3.2008 19:42

pegaska pony napsal(a):
Prodám starší pony sedlo. Velikost posedlí 14, černé. Vady: Byla zlomená kostra, která byla spravena, takže je funkční. Spíše na vožení dětí nebo občasné ježdění. Cena 1000Kč.

...

30.3.2008 19:45

pegaska pony napsal(a):
...

e-Meil Pegaskapony@seznam.cz

4.4.2008 11:13

pegaska pony napsal(a):
e-Meil Pegaskapony@seznam.cz

Mam zajem o sedlo na ponika,uz jsem Vam psala mail,prosim ozvete se na mail,dekuji kudrnkova

4.4.2008 12:41

smudlousek napsal(a):
Mam zajem o sedlo na ponika,uz jsem Vam psala mail,prosim ozvete se na mail,dekuji kudrnkova

Prodávám helmu Tattini. Je ropk stara,neposkozena,bez padu. P.C. byla 2400. Nyní dle domluvy,ale kolem l700,- jana 72l608700

Přidejte reakci

Přidat smajlík