sccary
napsal(a):
Hodte sem par slovicek o konikach kteri s vami zestarli nebo ti kteri pro vas hodne znamenali.
mám kobylku Roxy, kupovala jsem jí jako ročku. teď je jí 19. několik let živila mě i ostatní koně. první vlastní klusačka, vyhrály jsme spolu derby
dala jen tři hříbata a už několik let jen chodí do výběhu a jen občas si na ní někdo sedne
nemohla bych jí prodat
fotka z 1.1.2008
bospor
napsal(a):
mám kobylku Roxy, kupovala jsem jí jako ročku. teď je jí 19. několik let živila mě i ostatní koně. první vlastní klusačka, vyhrály jsme spolu derby
dala jen tři hříbata a už několik let jen chodí do výběhu a jen občas si na ní někdo sedne
nemohla bych jí prodat
fotka z 1.1.2008
Můj koník letos oslaví 20. narozeniny¨.
Mám ho 10 let.
Dřív běhal dostihy, pak vystřídal nějaké parkurové stáje, až se dostal do stáje na pokusy. Odtud ho koupila jedna paní, která nám ho nabídla.Už v té době byl dušný, bál se nářadí a žebra na něm trochu svítila, přestože ho dobře krmila a věnovala se mu.
Brouček nás hodně naučil, je to pan profesor a přes jeho věk se ještě rád proběhne a také si i pěkně vyhodí, když nejde první. Je to náš miláček a má u nás důchod zajištěný.
marketka
napsal(a):
Můj koník letos oslaví 20. narozeniny¨.
Mám ho 10 let.
Dřív běhal dostihy, pak vystřídal nějaké parkurové stáje, až se dostal do stáje na pokusy. Odtud ho koupila jedna paní, která nám ho nabídla.Už v té době byl dušný, bál se nářadí a žebra na něm trochu svítila, přestože ho dobře krmila a věnovala se mu.
Brouček nás hodně naučil, je to pan profesor a přes jeho věk se ještě rád proběhne a také si i pěkně vyhodí, když nejde první. Je to náš miláček a má u nás důchod zajištěný.
Jurášek huculo arab můj první kůn ,bohužel už 3 roky po smrti ,kupovala jsem ho jako 5 letého dožil se 21,byl to supr koníček.Takhle vypadal když jsem ho koupila
jurasek
napsal(a):
Jurášek huculo arab můj první kůn ,bohužel už 3 roky po smrti ,kupovala jsem ho jako 5 letého dožil se 21,byl to supr koníček.Takhle vypadal když jsem ho koupila
nepoznáváte ho někdo ?Fotky jsou ofocené takže špatná kvalita
jurasek
napsal(a):
nepoznáváte ho někdo ?Fotky jsou ofocené takže špatná kvalita
jurasek
napsal(a):
posvícení jel se takoví historický průvod,nejhorší bylo že se to jelo když u nás byli kolotoče takže koníci se museli vyrovnat stím rámusem a kolotoči jelo se přímo kolem nich takže mazec
Téma pre mňa ako stvorená :)) O milovanú starú oštaru sa starám od jej 19 rokov,v máji bude mať 25 :))
bonbonka
napsal(a):
Téma pre mňa ako stvorená :)) O milovanú starú oštaru sa starám od jej 19 rokov,v máji bude mať 25 :))
Ešte jedna Gomba
sccary
napsal(a):
Hodte sem par slovicek o konikach kteri s vami zestarli nebo ti kteri pro vas hodne znamenali.
Já znám svojí kobylku tak od jejích 10 let nejdříve jsem se o ní starala a pak jí odkoupila prožila s ní krásné časy , hodně jsem se toho na ní naučila, dala mi i hříbátko s kterým ted jezdím a jí už jsem dala zasloužený důchod taky si toho už dost před tím zažila bude jí 23 let jméno Crazy Love tady tak před 8 lety
sccary
napsal(a):
naučila jsem ji i lehat mohla jsems ní dělat cokoliv prostě skvělej kun
sccary
napsal(a):
vystoupení s bičem
sccary
napsal(a):
tady už s artrozou kloubu ale přesto má pořád chut do života ted je královna pastvin
sccary
napsal(a):
pekna kobca to vedle je jeji hribo?
jinak ja si dovezla v sobotu dva valasky ale dedecci to jeste nejsou je jim 12
Aron a Apollo
iriska
napsal(a):
tady už s artrozou kloubu ale přesto má pořád chut do života ted je královna pastvin
Jojo vedle už je její Clea takhle byla maličká
sccary
napsal(a):
tady spolu dovádějí ve sněhu
sccary
napsal(a):
a tady si jde zas stará s artozou zaplavit a já nevěřím svým očím
sccary
napsal(a):
krasne mimisko
Já už jsem sem Lucinku milovanou dávala několikrát. Je to v červnu 28letá čtčková kobylka, která má za sebou pět hříbátek, vyskákané několikrát čistě L parkury, skvělá máma, učitelka, vychna pro hříbata svých mladších kolegyň...prostě skvělá starší dáma, která ví, jak se chovat...nožky už tedy nejsou co bejvávaly ale i nyní si občas zacválá, lehá přes noc a chrápe jako starej chlap... Přeji jí pevné zdraví...
haisovad
napsal(a):
Já už jsem sem Lucinku milovanou dávala několikrát. Je to v červnu 28letá čtčková kobylka, která má za sebou pět hříbátek, vyskákané několikrát čistě L parkury, skvělá máma, učitelka, vychna pro hříbata svých mladších kolegyň...prostě skvělá starší dáma, která ví, jak se chovat...nožky už tedy nejsou co bejvávaly ale i nyní si občas zacválá, lehá přes noc a chrápe jako starej chlap... Přeji jí pevné zdraví...
ještě Lucíš
haisovad
napsal(a):
a poslední
My máme (teda není můj, ale máme s kolegyní koníky spolu) ted v lednu 22letého valáška ČT. Do svých 18let pracoval na poli, jezdil ve voze, pod sedlem. No, za svůj život si opravdu odpracoval hodně. Ted chodí jen pod sedlo a rok je ústájen 24/7. Zdraví mu slouží, tak snad mu to ještě dlouho vydrží
Je to ten ryzáček