Ahoj....
Četla jsem tvůj dotaž na Míšiné diskuzi....
Já chystám v nejbližší době 3 akce....1. kurzík NHS....2. show v ZH Písek(na počest Nomena a pro Inspiraci ostatním) 3. opět jarní závody u nás v Petrovicích....
Přesné termíny dodám....v nejbližší době....
Jinak od kud vlastně jste...pořád slyším že z okolí Písku ale přesně nevím.... Do Písku chodím do školy....:)....
Tak dej vědět....
kacka santarova
napsal(a):
Ahoj....
Četla jsem tvůj dotaž na Míšiné diskuzi....
Já chystám v nejbližší době 3 akce....1. kurzík NHS....2. show v ZH Písek(na počest Nomena a pro Inspiraci ostatním) 3. opět jarní závody u nás v Petrovicích....
Přesné termíny dodám....v nejbližší době....
Jinak od kud vlastně jste...pořád slyším že z okolí Písku ale přesně nevím.... Do Písku chodím do školy....:)....
Tak dej vědět....
Děkuju že jsi si na mě vzpoměla.Já píšu okolí písku, páč nejsem sama , je nás tu víc, které by chtěli prohloubit znalosti. já jsem z protivína, jedny holky ze Skal, další z Písku,Těšínova..apod. zatím jsme si ujasnili Bořánka v Semicích a koukáme co dál myslím že pokud se něco nebude krýt, tak o kurz NHS by měli zájem nejméně 3 a závody u vás, to mě bohužel postihne jen jako diváka)přeci jenom čekáme to mimino
) a holky uvidí
tak jsem zvědavá a natěšená na termíny...
A jinak, na jaké škole jsi?
microfon
napsal(a):
Děkuju že jsi si na mě vzpoměla.Já píšu okolí písku, páč nejsem sama , je nás tu víc, které by chtěli prohloubit znalosti. já jsem z protivína, jedny holky ze Skal, další z Písku,Těšínova..apod. zatím jsme si ujasnili Bořánka v Semicích a koukáme co dál myslím že pokud se něco nebude krýt, tak o kurz NHS by měli zájem nejméně 3 a závody u vás, to mě bohužel postihne jen jako diváka)přeci jenom čekáme to mimino
) a holky uvidí
tak jsem zvědavá a natěšená na termíny...
A jinak, na jaké škole jsi?
Microfon: promiň,že se vám pletu do diskuze,ale on bude Bořánek v Semicích? Taky bych na nějakej kurz ráda
ferdice
napsal(a):
Microfon: promiň,že se vám pletu do diskuze,ale on bude Bořánek v Semicích? Taky bych na nějakej kurz ráda
Ahoj,já se vám sem taky připletu.Já byla na Bořánkovi v Semicích někdy v létě na prvním kurzu.Mončo to byl ten samej,nebo jsi byla ještě na nějakém jiném??Že jsem tě tam nevyděla.
Katko a kde že je ta vaše vesnička??
v v
napsal(a):
Ahoj,já se vám sem taky připletu.Já byla na Bořánkovi v Semicích někdy v létě na prvním kurzu.Mončo to byl ten samej,nebo jsi byla ještě na nějakém jiném??Že jsem tě tam nevyděla.
Ahojí...dělám soukromou uměleckou - propagační grafika.... Kurzík je na spadnutí... už mám asi čtyři zájemce... s koníky....takpokud by se tak další tři, čtyři našli...bylo by to super...že by to bylo plný...
Co se týče naší vesničky jsou to Petrovice (patříme pod Osek) asi 4km máme Radomyšl.....
K.S.
kacka santarova
napsal(a):
Ahojí...dělám soukromou uměleckou - propagační grafika.... Kurzík je na spadnutí... už mám asi čtyři zájemce... s koníky....takpokud by se tak další tři, čtyři našli...bylo by to super...že by to bylo plný...
Co se týče naší vesničky jsou to Petrovice (patříme pod Osek) asi 4km máme Radomyšl.....
K.S.
a bylo by možné přijet jako divák??a za kolik??Koně mám v Budějkách,tak to mám z ruky.
v v
napsal(a):
jána tý 1v semicích nebyla ,byla tam kamarádka, ona se to dozvěděla na poslední chvíli a i tak přišla pozdě
6. dubna
neděle HORSEMANSHIP I+II SEMICE
Písek p. Kačírková
731 517 922 Lehké opakování věcí z prvního kurzu a pokusit se probrat zbytek základních věcí při práci ze země.
ještě jsme se s p.kačírkovou nedomlouvali,ale tam určitě chceme jet.
v v
napsal(a):
a bylo by možné přijet jako divák??a za kolik??Koně mám v Budějkách,tak to mám z ruky.
No já vlastně za sebe ani s koněm nepočítala, teda nevím jestli tvůj kurz je jen ze země nebo i ze sedla?(jak jsem psala, jedna bude mít hlavu jen o svým hříbkovi, a druhá bude sotva týden obsedlá)
kdyžtak,kdybys mohla dát info sem či na meil jaká je nápń kurzu, holky si mohou převozák zařídit, tak ať si to můžem srovnat v hlavě a co nejdříve ti dát vědět kolik by nás bylo a s kolika końma-děkuju
microfon
napsal(a):
jána tý 1v semicích nebyla ,byla tam kamarádka, ona se to dozvěděla na poslední chvíli a i tak přišla pozdě
6. dubna
neděle HORSEMANSHIP I+II SEMICE
Písek p. Kačírková
731 517 922 Lehké opakování věcí z prvního kurzu a pokusit se probrat zbytek základních věcí při práci ze země.
ještě jsme se s p.kačírkovou nedomlouvali,ale tam určitě chceme jet.
jéé,tak do Semic bych ráda i s koníkem,to máme pod kopcem.jen ještě nevim s kterym jinak myslím,že od nás by byla možnost koně půjčit
nevíte někdo cenu kurzu?až budu zdravá,zajedu se tam poptat
ferdice
napsal(a):
jéé,tak do Semic bych ráda i s koníkem,to máme pod kopcem.jen ještě nevim s kterym jinak myslím,že od nás by byla možnost koně půjčit
nevíte někdo cenu kurzu?až budu zdravá,zajedu se tam poptat
AHOJ Líbo,prosímtě za jakou částku by jste mi půjčili koníka???I když možná pojedu spíš bez,minule jsme si stejně vlastně mohli půjčit tam a zkusit si to..Už máš pojizdného i meréna??Dej sem nějakou fotku,ještě jsem ho neviděla.
v v
napsal(a):
AHOJ Líbo,prosímtě za jakou částku by jste mi půjčili koníka???I když možná pojedu spíš bez,minule jsme si stejně vlastně mohli půjčit tam a zkusit si to..Už máš pojizdného i meréna??Dej sem nějakou fotku,ještě jsem ho neviděla.
Ahoj Verčo,jo jo,Qíťu už pomalu obsedám,ale zatim sme toho moc nenajezdili.je obsedlej měsíc a už 6.tejden se jen fláká v ohradě bez jakýkoliv práce,protože sem doma,mám zlomenej prst na noze už se těšim,až se k nim dostanu a myslim,že budu moct obsedat znova.
jinak na půjčení koně bysme se určitě nějak domluvily...
ferdice
napsal(a):
Ahoj Verčo,jo jo,Qíťu už pomalu obsedám,ale zatim sme toho moc nenajezdili.je obsedlej měsíc a už 6.tejden se jen fláká v ohradě bez jakýkoliv práce,protože sem doma,mám zlomenej prst na noze už se těšim,až se k nim dostanu a myslim,že budu moct obsedat znova.
jinak na půjčení koně bysme se určitě nějak domluvily...
ještě jeden Qítek pro Verču:
ferdice
napsal(a):
ještě jeden Qítek pro Verču:
tak koukám,že fotky nic moc zjišťuju,že hafling se fotí líp než černý...
ferdice
napsal(a):
tak koukám,že fotky nic moc zjišťuju,že hafling se fotí líp než černý...
Tak náplň mého kurzu.... Vzhledem k tomu že nedělám striktně podle Parelliho....nejvíce mě v mé práci inspiruje Rashid... je náplní kurzu asi toto...Pátek v teploučku s čajíčkem teorie, inspirace a pod. u videí a z mého povídání....
V sobotu se začne ráno s koníky...Během dopoledně pracují všichni najennou...na základě různých úkolů se jak vy učíte, tak. já se snažím poznat každého z Vás....najít u něj problémy... v odpoledním programu pracuji s každým individuálně....po jednom s tím že jsem ráda když ostatní účastníci poslouchají a koukají na práci.... Na každého si udělám tolik času kolik je potřeba... V neděli, se dopoledne sejdeme opět všichni i s koníky.... a nejdřív zopakujeme vše z minulého dne a poté dopilujeme vše co bude potřeba...toto je blok pouze práce ze země... Odpoledne mohou někteří začít oběvovat taj ježdění a někteří prohlubovat práci ze země.....podle zájmu....
K.S.