Poníkáři !!!!!31!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2008 19:03

microfon napsal(a):
Tak a co teď???

Vypadá tady jako strašák do zelí Promiň
Tááááááááááákový jsme krásně čisťounký .

27.1.2008 19:26

memmory napsal(a):
Vypadá tady jako strašák do zelí Promiň
Tááááááááááákový jsme krásně čisťounký .

no vo to šlo,ne
to víš že sem mohla dát tuhle.
a ty tvoje sendvičový ale nejinak stojí za to já byla celá udivená když před dvěma dny holky sebou plácli do bahna,ony jsou jinak čistotné->prostě holky!

27.1.2008 20:14

microfon napsal(a):
no vo to šlo,ne
to víš že sem mohla dát tuhle.
a ty tvoje sendvičový ale nejinak stojí za to já byla celá udivená když před dvěma dny holky sebou plácli do bahna,ony jsou jinak čistotné->prostě holky!

No neříkej dvakrát , že všechny holky jsou čistotný ať u koní nebo lidí - vždycky to tak nejni
Já mám i "nesendvičový" fotky , ale fotky na výšku nerada fotím , nejdou pak dát třeba na plochu víš
Melody - tady tu čistotu nějak zanedbala

27.1.2008 20:37

memmory napsal(a):
No neříkej dvakrát , že všechny holky jsou čistotný ať u koní nebo lidí - vždycky to tak nejni
Já mám i "nesendvičový" fotky , ale fotky na výšku nerada fotím , nejdou pak dát třeba na plochu víš
Melody - tady tu čistotu nějak zanedbala

no krasavice, krom aji, která měla jinak prazvláštní samočistící schopnost ani takhle se mi žádná prasečí kobyla nevybavuje
jenže já fotím jen čisté koně

27.1.2008 21:13

microfon napsal(a):
no krasavice, krom aji, která měla jinak prazvláštní samočistící schopnost ani takhle se mi žádná prasečí kobyla nevybavuje
jenže já fotím jen čisté koně

To byl účel špinavá fotka taky mám asi jen dvě :-))Oni ten byly "prasoloidní " Oba tři

27.1.2008 21:16

memmory napsal(a):
To byl účel špinavá fotka taky mám asi jen dvě :-))Oni ten byly "prasoloidní " Oba tři

Zapoměla jsem na slovíčko -...... "ten" den byly.......

27.1.2008 21:32

memmory napsal(a):
Zapoměla jsem na slovíčko -...... "ten" den byly.......

Oba tři
jo to já mám nyní jiný problém
s jamrádkou jsme byli se kouknout na prodávané koně, protože ona ač má 155cm prodává svého 145Kvh, že je malý, přijedem k paní kobylka 160Kvh paní 185cm a důvod prodej,je malá, další kobyla na prodej u jiných majitelů taktéž 160 na rekreačku pro šíhlou holčinu stejně vysokou ataky byla malá, přece nebudou huntovat koni záda nohy, pak kounu sem a diskuzi o hřebcích píší jak těžký jezdec zničil Sargoniho a ten má prosedlá záda, v inzercích to samé vidím pořád, návštěvy na mě doma také vždy koukají jak na blázna když říkám že si vychovávám Bobi pro sebe (mám 170 cm, 65-70kg...no tak to být nemělo, to už jsme psala dříve , že jsem původně myslela, že doroste nějmíń 145Kvh, ale pořád má těch 131 a to je dost zoufalé, je to můj miláček,ale než aby mi doma jen stála nebo naopak já jí ubližovala..no nevím, je to těžké,naše mamka by o prodeji stejně ani slyšet nechtěla. co myslíš ty milé Sońátko???

27.1.2008 22:16

microfon napsal(a):
Oba tři
s jamrádkou jsme byli se kouknout na prodávané koně, protože ona ač má 155cm prodává svého 145Kvh, že je malý, přijedem k paní kobylka 160Kvh paní 185cm a důvod prodej,je malá, další kobyla na prodej u jiných majitelů taktéž 160 na rekreačku pro šíhlou holčinu stejně vysokou ataky byla malá, přece nebudou huntovat koni záda nohy, pak kounu sem a diskuzi o hřebcích píší jak těžký jezdec zničil Sargoniho a ten má prosedlá záda, v inzercích to samé vidím pořád, návštěvy na mě doma také vždy koukají jak na blázna když říkám že si vychovávám Bobi pro sebe (mám 170 cm, 65-70kg...no tak to být nemělo, to už jsme psala dříve , že jsem původně myslela, že doroste nějmíń 145Kvh, ale pořád má těch 131 a to je dost zoufalé, je to můj miláček,ale než aby mi doma jen stála nebo naopak já jí ubližovala..no nevím, je to těžké,naše mamka by o prodeji stejně ani slyšet nechtěla. co myslíš ty milé Sońátko???

Tak to se mi ulevilo...s klidem můžu jezdit na Jami, bo moje váha je krapet jinde

Se vám musím pochlubit krásným turistickým kentauříkem (pravda na velkého koně, ale i tak z něj mám radost )

27.1.2008 22:42

strelish napsal(a):
Tak to se mi ulevilo...s klidem můžu jezdit na Jami, bo moje váha je krapet jinde

Se vám musím pochlubit krásným turistickým kentauříkem (pravda na velkého koně, ale i tak z něj mám radost )

Teda, stejné jsem měl asi před měsícem doma na vyzkoušení. Není náhodou z Frýdku-Místku?

27.1.2008 22:54

rolf napsal(a):
Teda, stejné jsem měl asi před měsícem doma na vyzkoušení. Není náhodou z Frýdku-Místku?

Jo jo, tobě nesedělo?

28.1.2008 09:03

strelish napsal(a):
Jo jo, tobě nesedělo?

pro memory: pochlub se foteckama tesim se.

28.1.2008 15:41

microfon napsal(a):
Oba tři

Mé milé MoŇáTkO : Já bych to vůbec neřešila . Pokud bude zdravá a nebudeš ji ty ani výškou , ani váhou vadit tak bych si vůůůůůůůůůbec nelámala hlavu nad řečima ostatních , do mě rýpe i mamka
Myslím , že nám nemá kdo co říkat

28.1.2008 15:54

memmory napsal(a):
Mé milé MoŇáTkO : Já bych to vůbec neřešila . Pokud bude zdravá a nebudeš ji ty ani výškou , ani váhou vadit tak bych si vůůůůůůůůůbec nelámala hlavu nad řečima ostatních , do mě rýpe i mamka
Myslím , že nám nemá kdo co říkat

Jé to bude mít Rolf radost, že už ho zas někdo vytáhl na světlo boží

28.1.2008 15:55

strelish napsal(a):
Jo jo, tobě nesedělo?

Tak to je dobrá náhoda ;-)
No koníkovi bylo moc velký, jinak se mi v něm jezdilo super.

28.1.2008 15:56

strelish napsal(a):
Jé to bude mít Rolf radost, že už ho zas někdo vytáhl na světlo boží

Nojo ;-)
Tahle fotka mě bude pronásledovat už asi furt, haha a to vznikla víceméně omylem.
Ten cval nebyl plánovaný ani náhodou!

28.1.2008 16:19

rolf napsal(a):
Nojo ;-)
Tahle fotka mě bude pronásledovat už asi furt, haha a to vznikla víceméně omylem.
Ten cval nebyl plánovaný ani náhodou!

No ale koník nevypadá že by mu to vadilo

28.1.2008 17:47

memmory napsal(a):
No ale koník nevypadá že by mu to vadilo

Scarry : Takhle nám před pár dny zacházelo sluníčko

28.1.2008 17:58

memmory napsal(a):
Scarry : Takhle nám před pár dny zacházelo sluníčko

Červánky :

28.1.2008 18:24

memmory napsal(a):
Červánky :

tý jo mamory to sou krasne fotecky takove k zamysleni

28.1.2008 18:28

rolf napsal(a):
Tak to je dobrá náhoda ;-)
No koníkovi bylo moc velký, jinak se mi v něm jezdilo super.

Já zatím neměla možnost do něho sednout, jen jsem ho kobyle zkoušela a sedí hezky. S paní jsme pokecaly asi půl hoďky, byla fajn

28.1.2008 18:32

sccary napsal(a):
tý jo mamory to sou krasne fotecky takove k zamysleni

neco ze dneska

28.1.2008 18:40

sccary napsal(a):
neco ze dneska

Já byla dneska nějak rychle doma, tak jsem vzala Andíka bez sedla a jízdárničili jsme. Chodil moc hezky, pěkně ohnutý na kruhu, na jemnou pobídku krok, klus, přechod z klusu do kroku i do zastavení. I přechody klus - zastavení a zastavení - klus nám šly dobře. Nakonec jsme potrénovali ještě obrat kolem předku Ale fotograf žádný nebyl

28.1.2008 19:12

strelish napsal(a):
Já byla dneska nějak rychle doma, tak jsem vzala Andíka bez sedla a jízdárničili jsme. Chodil moc hezky, pěkně ohnutý na kruhu, na jemnou pobídku krok, klus, přechod z klusu do kroku i do zastavení. I přechody klus - zastavení a zastavení - klus nám šly dobře. Nakonec jsme potrénovali ještě obrat kolem předku Ale fotograf žádný nebyl

Strelish : já mám taky podobný problém , vždycky když se něco dějě , tak já stojím s foťákem a když jdu třeba jezdit já , nebo něco dělat tak nikdo na focení nemá čas , nebo spíš chuť .
Scarry : Dalšííííííííííííííí

28.1.2008 19:28

memmory napsal(a):
Strelish : já mám taky podobný problém , vždycky když se něco dějě , tak já stojím s foťákem a když jdu třeba jezdit já , nebo něco dělat tak nikdo na focení nemá čas , nebo spíš chuť .
Scarry : Dalšííííííííííííííí

Naše střecha

28.1.2008 19:31

memmory napsal(a):
Naše střecha

Naše fotbalové hřiště

28.1.2008 19:41

memmory napsal(a):
Naše fotbalové hřiště

29.1.2008 16:12

strelish napsal(a):

SUNU
Já chci jaróóóóóóóóóóó

29.1.2008 22:16

memmory napsal(a):
SUNU
Já chci jaróóóóóóóóóóó

Tak nahorůůůůůůů

30.1.2008 07:45

memmory napsal(a):
Tak nahorůůůůůůů

memory nechej tech fotek ....................chci jaro!!!!!!

30.1.2008 12:55

memmory napsal(a):

A přicházím přispět konečně fotkama i k poníkářům. Fotky jsou z vycházek, ty slunečné z dnešní.

30.1.2008 12:57

thesis napsal(a):
A přicházím přispět konečně fotkama i k poníkářům. Fotky jsou z vycházek, ty slunečné z dnešní.

Další..

30.1.2008 12:58

thesis napsal(a):
Další..

Na tomhle bych nechtěla sedět

30.1.2008 13:00

thesis napsal(a):
Na tomhle bych nechtěla sedět

Ikdyž si neumím představit že někde za dva roky na ni polezu, takové mimino.

30.1.2008 13:03

thesis napsal(a):
Ikdyž si neumím představit že někde za dva roky na ni polezu, takové mimino.

Ale jsem sama zvědavá co z ní vyroste za obludku. toho "painta" tam nějak nevidím, spíš mi trošku připomíná pár rysy dědu.

30.1.2008 13:04

thesis napsal(a):
Ale jsem sama zvědavá co z ní vyroste za obludku. toho "painta" tam nějak nevidím, spíš mi trošku připomíná pár rysy dědu.

A další z vycházky před pár dny

30.1.2008 13:09

thesis napsal(a):
A další z vycházky před pár dny

Hlava špinavá..

30.1.2008 13:11

thesis napsal(a):
Hlava špinavá..

A celý špinavý. Lupajs má málo fotek, hold nebyl na volno a jen stál a žral a semtam někam koukal

30.1.2008 13:12

thesis napsal(a):
A celý špinavý. Lupajs má málo fotek, hold nebyl na volno a jen stál a žral a semtam někam koukal

A spolu

30.1.2008 13:15

thesis napsal(a):
A spolu

Lupínek ve své oblíbené poloze

30.1.2008 13:17

thesis napsal(a):
Lupínek ve své oblíbené poloze

Z dneška, chvilička pohybu

30.1.2008 13:18

thesis napsal(a):
Z dneška, chvilička pohybu

Krapet mázlá hlava

30.1.2008 13:19

thesis napsal(a):
Krapet mázlá hlava

A poslední z jiného soudku, můj čoklík Lump přezdívaný špága

30.1.2008 15:17

memmory napsal(a):

krásný fotečky, koukám že shayla už Lupína trumfla

30.1.2008 19:17

microfon napsal(a):
krásný fotečky, koukám že shayla už Lupína trumfla

Ahojky,tak jsem tu zas po dlouhé pauze..

Lýdie

30.1.2008 19:24

luda napsal(a):
Ahojky,tak jsem tu zas po dlouhé pauze..

Lýdie

dnešní foto

Bark a Aneta

30.1.2008 19:25

luda napsal(a):
dnešní foto

Bark a Aneta

Týýýýýýýýýýýýý jo - to je Bark takovej obr ??

30.1.2008 19:38

memmory napsal(a):
Týýýýýýýýýýýýý jo - to je Bark takovej obr ??

no já nyní taky koukám jak puk, mě přišel na fotkách stejně vysoký

sabora

31.1.2008 09:07
sabora

memmory napsal(a):

ahoj, v neděli si jedu pro poničku 135KHV z 1/4 fjord, a tak sháním sedlo, je to pro děcka, tak posedlí asi kolem 13", nejlíp westernové, může být i turistické hlubší.
Tak kdyby jste náhodou někdo věděl............
tigris.panthera@centrum.cz

31.1.2008 16:57

microfon napsal(a):
no já nyní taky koukám jak puk, mě přišel na fotkách stejně vysoký

Posouvám
Žízeň ajajajajaj .......

31.1.2008 17:45

sabora napsal(a):
ahoj, v neděli si jedu pro poničku 135KHV z 1/4 fjord, a tak sháním sedlo, je to pro děcka, tak posedlí asi kolem 13", nejlíp westernové, může být i turistické hlubší.
Tak kdyby jste náhodou někdo věděl............
tigris.panthera@centrum.cz

Tak konici se nam vcera nad ranem vydali na prochajdu prosli zahradky sousedum a pekne jim to tam pohnojili nekde i trocha poslapali.Ale nastesti jsme je v 6 rano nasli u jednech hodnych lidi na zahradce.A jeste si na nas vesele zarehtali no a jak dosli domu tak lehli spali. ted se krenim ale mela sem pekne nahnano protoze hned v blizkosti mame koleje....

31.1.2008 17:51

sccary napsal(a):
Tak konici se nam vcera nad ranem vydali na prochajdu prosli zahradky sousedum a pekne jim to tam pohnojili nekde i trocha poslapali.Ale nastesti jsme je v 6 rano nasli u jednech hodnych lidi na zahradce.A jeste si na nas vesele zarehtali no a jak dosli domu tak lehli spali. ted se krenim ale mela sem pekne nahnano protoze hned v blizkosti mame koleje....

Fotečka krásná - oni leží všichni najednou jo ??Znám mi máme silnici ať utečkou kamkoliv - naposledy utíkaly po hlavní silnici do 3 km vzdálené vesnice a tam se zasekli u ohrady s koníkama o půl páté ráno nás vzbudily policajti - že máme na zahradě jednoho chlápka koně - pán byl hodnej zavřel je ať neutečou dál i s jeho koňma

31.1.2008 17:54

sccary napsal(a):

Scary ta tvoje trojka je super jak sněženky a čertík nebo spíš sněženkové a čertice. Když jsem měla své tři poncly v ustájení tak utekli a až nedávno jsem se dověděla od známé že tu noc spali u ní v boudě pro ovce. Ale chápu tvé obavy já mám koleje kousek od baráku a budou ještě blíž jelikož se budou posouvat kvůli dálnici, no už na tom makají tak jsem zvědavá jak budu jednou přecházet koleje, místní hlavní komunikaci a ještě dálnici. No jo hold nám zvířátka sem tam naženou strach svými kousky.

31.1.2008 17:59

thesis napsal(a):
Scary ta tvoje trojka je super jak sněženky a čertík nebo spíš sněženkové a čertice. Když jsem měla své tři poncly v ustájení tak utekli a až nedávno jsem se dověděla od známé že tu noc spali u ní v boudě pro ovce. Ale chápu tvé obavy já mám koleje kousek od baráku a budou ještě blíž jelikož se budou posouvat kvůli dálnici, no už na tom makají tak jsem zvědavá jak budu jednou přecházet koleje, místní hlavní komunikaci a ještě dálnici. No jo hold nám zvířátka sem tam naženou strach svými kousky.

prej snezenkove a certice to je super nazev.......to ti teda nezavidim thesis koleje cesta fujky oni nam seberou snad vsecu prirodu.Jeste ze ja bydlim pomalu na konci sveta
Nj lezijou vseci tri taky sme koukali ale asi je ta nocni prochazka fakt zmohla tak se natahli a hotovo.
Jinak pridávám jednoho sněžáka......tak vypadal po praci v trocha promacene kruhajde

31.1.2008 18:01

sccary napsal(a):
prej snezenkove a certice to je super nazev.......to ti teda nezavidim thesis koleje cesta fujky oni nam seberou snad vsecu prirodu.Jeste ze ja bydlim pomalu na konci sveta
Nj lezijou vseci tri taky sme koukali ale asi je ta nocni prochazka fakt zmohla tak se natahli a hotovo.
Jinak pridávám jednoho sněžáka......tak vypadal po praci v trocha promacene kruhajde

No moc sněhovou barvu nemá

31.1.2008 18:04

memmory napsal(a):
No moc sněhovou barvu nemá

31.1.2008 18:08

sccary napsal(a):

jo to mo povídejte , před pastvinou hlavní ceta a za ní dvoje koleje. a doma za stájí se táhne hlavní tah Písek - Buďejice.
tak hlavně že jste je našli a ta fotka je opravdu roztomilá
Mě sice nyní koně neutekly,ale mám starost o Elišku, protže už opravdu sotva jde, vemínko nateklé a břicho takové spadlé a do toho to hříbě kope jak blázen. Tak nevím ->březost je 11 měsíců +-30dní,tak doufám že Eli nehce být jedna z těch vyjímek, které rodí o ten měsíc napřed

31.1.2008 18:10

sccary napsal(a):
nase trojka

ti jsou opravdu takoví mazlící, po jakých rodičích že kluci jsou?

31.1.2008 18:10

microfon napsal(a):
jo to mo povídejte , před pastvinou hlavní ceta a za ní dvoje koleje. a doma za stájí se táhne hlavní tah Písek - Buďejice.
tak hlavně že jste je našli a ta fotka je opravdu roztomilá
Mě sice nyní koně neutekly,ale mám starost o Elišku, protže už opravdu sotva jde, vemínko nateklé a břicho takové spadlé a do toho to hříbě kope jak blázen. Tak nevím ->březost je 11 měsíců +-30dní,tak doufám že Eli nehce být jedna z těch vyjímek, které rodí o ten měsíc napřed

No to je možné , jedna dívčina má zase kobylku která měla rodit začátkem prosince - a ještě pořád nic

31.1.2008 18:11

sccary napsal(a):

Perfektně vystínovaný.
Já měla teď večer takovou věc že jsem šla pro koně, oba totálně zpocení a kobyla zespod slitá bahnem jak by tryskala v oranici. Oni v ohradě dělají kraviny, lítají atd ale takto ještě nikdy nevypadali, navíc valach dost zakašlal a vyhodil kus žrádla takže žral a pak bylo nějaké mecheche, jenže jak je znám polítají a pak se flákají ale aby se takhle spotili sami to je mi záhadou tak si říkám jestli tam tež nebyl nějaký vořch na návštěvě, kobyla navíc byla posraná strachy i jak prošla slepice a to je zná a sama většinou nahání. Prostě vytřeštěná, mokrá a nezvykle špinavá. Asi budu muset dát víc řad pásky i na spodek, kdyby tam chtěl nějaký pejsánek tak ať dostane šlehu pro příště.

31.1.2008 18:15

memmory napsal(a):
No to je možné , jedna dívčina má zase kobylku která měla rodit začátkem prosince - a ještě pořád nic

Kuš já těhotná a vy tu o porodech a ještě brzo - pozdě. Brr tak teda přenášet bych nechtěla. První dítě mám narozené o 5 týdnů dřív, naštěstí vše ok. Sice od koní rozdíl ale vím jak jim je s tím břichem.Jen by mě zajímalo zda i klisny mají nevolnosti.Snad ne chuděry.

31.1.2008 18:16

memmory napsal(a):

no já znám taky samé přenášející ale před temínem akorát jednu ato o 1 den ale bůhví jak tobude ,že s tím svým břichem bude strašit ještě v březnu, jak má člověk jen jednu březí kobyla a ještě svýho miláčka, tak je tak uzkocitnej, až to není hezký, já na ní pořádk koukám, vemínko ošahávám, poslouhám břicho jestli hříbě kope atd.... a eli nauž i přestala koukat že jsme divná jako předtím, akorát Bobi je dotčená nebo to nechápe,co u tý eli pořád vymejšlim

31.1.2008 18:17

thesis napsal(a):
Kuš já těhotná a vy tu o porodech a ještě brzo - pozdě. Brr tak teda přenášet bych nechtěla. První dítě mám narozené o 5 týdnů dřív, naštěstí vše ok. Sice od koní rozdíl ale vím jak jim je s tím břichem.Jen by mě zajímalo zda i klisny mají nevolnosti.Snad ne chuděry.

To mě nikdy nenapadlo nad tím přemýšlet Jestli jim je špatně nevím , ale protivné jsou a dost - teda aspoň ta naše

31.1.2008 18:20

thesis napsal(a):
Perfektně vystínovaný.
Já měla teď večer takovou věc že jsem šla pro koně, oba totálně zpocení a kobyla zespod slitá bahnem jak by tryskala v oranici. Oni v ohradě dělají kraviny, lítají atd ale takto ještě nikdy nevypadali, navíc valach dost zakašlal a vyhodil kus žrádla takže žral a pak bylo nějaké mecheche, jenže jak je znám polítají a pak se flákají ale aby se takhle spotili sami to je mi záhadou tak si říkám jestli tam tež nebyl nějaký vořch na návštěvě, kobyla navíc byla posraná strachy i jak prošla slepice a to je zná a sama většinou nahání. Prostě vytřeštěná, mokrá a nezvykle špinavá. Asi budu muset dát víc řad pásky i na spodek, kdyby tam chtěl nějaký pejsánek tak ať dostane šlehu pro příště.

tý jo já vám ty hříba závidím holky........
po jakých rodičích kluci sou netuším v průkazech to nemají ale zajímalo by mě na co je typujete Aron má prý běhal dostihy to je ten kulatej chlupatej

31.1.2008 18:21

sccary napsal(a):
po jakých rodičích kluci sou netuším v průkazech to nemají ale zajímalo by mě na co je typujete Aron má prý běhal dostihy to je ten kulatej chlupatej

s kým je eli připuštěna?

31.1.2008 18:21

sccary napsal(a):

Typický cirkusáci - nic víc - nic míň

31.1.2008 18:22

memmory napsal(a):

Nj pravda ale sou to zlatka .........i když cirkusoví

31.1.2008 18:23

memmory napsal(a):
To mě nikdy nenapadlo nad tím přemýšlet Jestli jim je špatně nevím , ale protivné jsou a dost - teda aspoň ta naše

No mě když bývalá kobyla čekala hříbě tak byla tež protivná jak baba v přechodu.Téhda jak jsem ji koupila jsem byla bez dětí a trávila jsem s ní každý den no a pak později u březosti to dopadlo tak že jak porodila tak měsíc nikoho jiného do boxu nepustila. Krom mě všechny vykopala a jak chtěl někdo nahlídnou přes vrata tak u toho stála, ksichtila se jak největší zákeřňák a když tam někdo strčil hlavu byla schopná po něm vyjet. Jindy to byla ale šikulka a nikomu by neublížila. Pustila jen mě, asi proto že byla zvyklá na mou přítomnost ale taky dávala bacha co dělám, ploužila jsem se tam jak smrad abych neudělala nějaké prudké pohyby a nepoplašila hříbě a neschytla za to od kobyly. Později už pustila i cizí.

31.1.2008 18:23

memmory napsal(a):

Ty jo Moň : Ty sem budeš za chvíly dávat fotky tatínka do každé diskuze
Jo a Melody zatím nic jen kope . Už máš vymyšlené jméno ?? Jsem se tě zapoměla zeptat .

31.1.2008 18:24

memmory napsal(a):

Já myslím že ano, protže eli byla tak 4-9 měsíc dost často celá nasraná, šáhnout se na ní nesmělo, chtít se po ní nic nesmělo, od toho 9. měsíce už přestavá tyranizovat i Bobišku anyní už na to vůbec nemá sílu a naopak se chová jako před zabřeznutím a občas se i přijde podrbat ale je ráda že chodí a než dojdem na pastvinu tak je celá udejchaná, ta se určitě taky těší až to bude venku jenže oan neví že potřebujem počkat na inspektora chovu až senám vrátí v půlce února z těch lázní

Ale Thesis ty máš ještě víc než dost času, ne?

31.1.2008 18:25

sccary napsal(a):
Nj pravda ale sou to zlatka .........i když cirkusoví

Scarry : Skoušela jsi na ně dělat takové to " Alá Hop " Jestli na to reagujou ??

31.1.2008 18:27

sccary napsal(a):

já si myslím WMP* shetland a jestli mají nad 120 tak možná jen WP*shetland

31.1.2008 18:31

memmory napsal(a):
Ty jo Moň : Ty sem budeš za chvíly dávat fotky tatínka do každé diskuze
Jo a Melody zatím nic jen kope . Už máš vymyšlené jméno ?? Jsem se tě zapoměla zeptat .

Milé Soňátko já se myslím nemám za co styděttakže klidně hřebce do každé diskuze 617 Hasan s.v
a jméno, no už jsme nad tím pouvažovali a aby to bylo něco po mamince a měla jsmei takovej papírek ,kam jsem si návrhy psala, aleto byhc enbyla já abych ho neztratila , takže už je to fakt za chvilku to se pak určitě něco najde. A ty a ty más ty přiouštěcí fotky tak nějak z léta,takže přírůstek čekáte na kdy?

31.1.2008 18:33

microfon napsal(a):
já si myslím WMP* shetland a jestli mají nad 120 tak možná jen WP*shetland

memory: nezkoušela a něják se na to ani nechystám ...........tak se omlouvám že sem toho taťku přehlídla už mlčím.Aron ma 125 a Apollo 130 cm vkh

31.1.2008 18:43

thesis napsal(a):
No mě když bývalá kobyla čekala hříbě tak byla tež protivná jak baba v přechodu.Téhda jak jsem ji koupila jsem byla bez dětí a trávila jsem s ní každý den no a pak později u březosti to dopadlo tak že jak porodila tak měsíc nikoho jiného do boxu nepustila. Krom mě všechny vykopala a jak chtěl někdo nahlídnou přes vrata tak u toho stála, ksichtila se jak největší zákeřňák a když tam někdo strčil hlavu byla schopná po něm vyjet. Jindy to byla ale šikulka a nikomu by neublížila. Pustila jen mě, asi proto že byla zvyklá na mou přítomnost ale taky dávala bacha co dělám, ploužila jsem se tam jak smrad abych neudělala nějaké prudké pohyby a nepoplašila hříbě a neschytla za to od kobyly. Později už pustila i cizí.

jo to přesně čekam, a předevčírem jsme volal její původní majitelce a u nich to první hříbě měla.Sice paní majitelka zrovna hovorná nebyla(zase zamluvila co je eli vlastně zač i čím ji tenkrát připustili a co bylo za hříbě) ale potvrdila mi mou doměnku že jak se to narodí tak si ho bude hlídat jak blázen , nikdo k němu ahříbě od mámy ani na krok

31.1.2008 18:51

microfon napsal(a):
Já myslím že ano, protže eli byla tak 4-9 měsíc dost často celá nasraná, šáhnout se na ní nesmělo, chtít se po ní nic nesmělo, od toho 9. měsíce už přestavá tyranizovat i Bobišku anyní už na to vůbec nemá sílu a naopak se chová jako před zabřeznutím a občas se i přijde podrbat ale je ráda že chodí a než dojdem na pastvinu tak je celá udejchaná, ta se určitě taky těší až to bude venku jenže oan neví že potřebujem počkat na inspektora chovu až senám vrátí v půlce února z těch lázní

Ale Thesis ty máš ještě víc než dost času, ne?

Já sama se sebou mám ještě hodně času, termín až 15.8. ale s prvním jsem lezla jak hroch, do schodů to bylo obzvlášť komické, jak kačer s batohem vepředu, ze svých 63kg jsem měla těsně před porodem 84, 9kg bylo dítě a voda, ale do tří měsíců bylo vše ostatní bylo dole aniž bych se nějak snažila. Teď jsem sama zvědavá jelikož sleduju pár odlišností.No snad inspektora stihnete, ale teda máš to jen tak tak.

31.1.2008 19:15

thesis napsal(a):
Já sama se sebou mám ještě hodně času, termín až 15.8. ale s prvním jsem lezla jak hroch, do schodů to bylo obzvlášť komické, jak kačer s batohem vepředu, ze svých 63kg jsem měla těsně před porodem 84, 9kg bylo dítě a voda, ale do tří měsíců bylo vše ostatní bylo dole aniž bych se nějak snažila. Teď jsem sama zvědavá jelikož sleduju pár odlišností.No snad inspektora stihnete, ale teda máš to jen tak tak.

jo tak aspoň že jsi to takhle snadno shodila. Když se na mimi netěšíš sama,ale jste dva, tak máš pěkně natvrdo zapojit chlapa, zavazovat tkaničky, podpírat do shodů... A pomáhá ti u koníků?

A já jsem inspektorovi volal už vzáří aže jako tu mám dvouletku adruhá co se hřebí na konci února aže nejlíp kdyby to bylo na začátku ledna aby se osvodovali spolu(když už tak už) a jestli je nějakej problém ,tak že mi jde hlavně o tu březí tak klidně takhle brzya že mám zavolat v lednu. tak když jsme se mu konečně v lednu dovolala tak povídá že je v lázních a ať zavolám v půlce února. no jsem celkem nas** ale co se dá dělat

31.1.2008 19:44

microfon napsal(a):
jo tak aspoň že jsi to takhle snadno shodila. Když se na mimi netěšíš sama,ale jste dva, tak máš pěkně natvrdo zapojit chlapa, zavazovat tkaničky, podpírat do shodů... A pomáhá ti u koníků?

A já jsem inspektorovi volal už vzáří aže jako tu mám dvouletku adruhá co se hřebí na konci února aže nejlíp kdyby to bylo na začátku ledna aby se osvodovali spolu(když už tak už) a jestli je nějakej problém ,tak že mi jde hlavně o tu březí tak klidně takhle brzya že mám zavolat v lednu. tak když jsme se mu konečně v lednu dovolala tak povídá že je v lázních a ať zavolám v půlce února. no jsem celkem nas** ale co se dá dělat

Přímo u koní nepomáhá jelikož ho tam nepustím ale počítám až budu jak velbloud tak to bude jak minule, on bude kydat a já jen dirigovat. Spíš jsem ráda jak mi shodí seno a naleje vodu. Ale jinak jak se dělá se senem tak je první kdo jde pomoct, stejně tak i piliny, ohrada atd.

Teda až je budeš mít osvodované tak musíš podat info, jak to probíhalo a kolik to stálo. Uvažuju nad tím s kobylou, jen ještě neví jaký "typ" ji určí inspektor u výžehu a popisu. Právě jsem si dneska říkala že už bych ho mohla volat dokud nemám moc břicho.

Osobně vůbec netuším čemu je vlastně podobná, má v sobě po matce hucula a WPB a po otci prý paint ale osobně si myslím že to byl jen nějaký pokřížený plňas, pokud paint tak nenasvalený.Ale asi nejvíc mi tam sedí ten hucul a trochu WPB, po WPB spíš její občasné pózy, no zatím má rok a nějaký ten měsíc takže vypadá všelijak. Zedek vysoko, krk jelení...

31.1.2008 19:44

microfon napsal(a):
Milé Soňátko já se myslím nemám za co styděttakže klidně hřebce do každé diskuze 617 Hasan s.v
a jméno, no už jsme nad tím pouvažovali a aby to bylo něco po mamince a měla jsmei takovej papírek ,kam jsem si návrhy psala, aleto byhc enbyla já abych ho neztratila , takže už je to fakt za chvilku to se pak určitě něco najde. A ty a ty más ty přiouštěcí fotky tak nějak z léta,takže přírůstek čekáte na kdy?

No opravdu se za co stydět nemáš takže klidně
No ono to léto nejni čekáme to v březnu . Mimčo bude Buď
Hřebeček :Little Full Leo nebo
Kobylka : Little Full Lea
Pěkné že
No prostě Leontýnka nebo Leošek
A po kterém maminčiném jméně to jméno po tom prvním lidském , nebo potom druhém teď už taky lidském
Eleanor
Fotky nemám , protože sedím na compu u ségry v pokoji

31.1.2008 19:45

thesis napsal(a):
Přímo u koní nepomáhá jelikož ho tam nepustím ale počítám až budu jak velbloud tak to bude jak minule, on bude kydat a já jen dirigovat. Spíš jsem ráda jak mi shodí seno a naleje vodu. Ale jinak jak se dělá se senem tak je první kdo jde pomoct, stejně tak i piliny, ohrada atd.

Teda až je budeš mít osvodované tak musíš podat info, jak to probíhalo a kolik to stálo. Uvažuju nad tím s kobylou, jen ještě neví jaký "typ" ji určí inspektor u výžehu a popisu. Právě jsem si dneska říkala že už bych ho mohla volat dokud nemám moc břicho.

Osobně vůbec netuším čemu je vlastně podobná, má v sobě po matce hucula a WPB a po otci prý paint ale osobně si myslím že to byl jen nějaký pokřížený plňas, pokud paint tak nenasvalený.Ale asi nejvíc mi tam sedí ten hucul a trochu WPB, po WPB spíš její občasné pózy, no zatím má rok a nějaký ten měsíc takže vypadá všelijak. Zedek vysoko, krk jelení...

teda "Zadek"

31.1.2008 19:46

sccary napsal(a):
memory: nezkoušela a něják se na to ani nechystám ...........tak se omlouvám že sem toho taťku přehlídla už mlčím.Aron ma 125 a Apollo 130 cm vkh

Sccary : já bych to skusila
Jinak toho hřebce od Moň neřeš

31.1.2008 20:01

memmory napsal(a):
Pěkné že
A po kterém maminčiném jméně to jméno po tom prvním lidském , nebo potom druhém teď už taky lidském
Eleanor

Už jsem na tom svým
No sice není po 22:00

31.1.2008 21:19

memmory napsal(a):
Sccary : já bych to skusila
Jinak toho hřebce od Moň neřeš

tak takhle převádím koně na pastvu

31.1.2008 21:25

luda napsal(a):

Jurášek

31.1.2008 21:26

daty napsal(a):
Jurášek

ještě...ťudlík

31.1.2008 21:30

luda napsal(a):

31.1.2008 21:31

daty napsal(a):
ještě...ťudlík

maličkej

31.1.2008 21:53

luda napsal(a):

cha luďo kde jsi??? já to mám jak focené o půnoci
Já vodím takto, teda nyníne nyní chodím po svých

31.1.2008 21:56

luda napsal(a):

Luďo : čím prosím tě fotíš ??
JInak já koníky pouštím tím stylem že zatískám a otevřu branku - proletí do ohrydy a jen je zavřu . Večer zase řehtají oni na mě jako že jsem na ně zapoměla . Tak zase otevřu oni proletí ještě rychleji protože mají doma nachytanej oves a já zase zavřu

31.1.2008 22:06

memmory napsal(a):
Pěkné že
Eleanor

no ona tedy paní sládková )chovatelka ) se nemá za co stydět-ne ona je jednou z halvních představitelek toho shagya svazu a je fakt na ty svoje miláčky pyšná jen co to jde,ale úspěchy na výstavách mají, takže proč ne
A ten váš hřebec je taky nádhernej, já už ti to psala minule,ta hlavička to je můj ideál takovou byhc nejraději měla na svých holkách

a jména jsou krásný a když máte kobču zaregistrovanou u AQHA tak si myslím že tříčlenné jméno je nejlepší,aspoň hned každej ví, že jde o americkýho koně
jo Elli, já první co mě napadlo když se připouštělo tak bylo kluk Nasan a kobylka Allison-.to teda od E není a pak jsme měli ty další na tom ztraceným papírku a akorát si pamatuji mamky návrh hřebeček Estoneth a kobylka Estony(prostě Toník a Tonička)
ale já čekám na ten moment, zatím mě vždy něco napadlo při prvním pohledu na sotva denní hříbátko...

a Eli už se srovnala, už jí je dobře, hříbě se akorát nějak točilo, nyní zůstalo pěkně našišato ale už aspoň nekope a mamina spokojeně žere a žere...

a březen jé to budeme obě nastejno zásobovat donekonečna poníkáře fotkama malých

31.1.2008 22:15

memmory napsal(a):
Luďo : čím prosím tě fotíš ??
JInak já koníky pouštím tím stylem že zatískám a otevřu branku - proletí do ohrydy a jen je zavřu . Večer zase řehtají oni na mě jako že jsem na ně zapoměla . Tak zase otevřu oni proletí ještě rychleji protože mají doma nachytanej oves a já zase zavřu

já chci taky .....pastvinu u baráku
tak jsem si doma vyprosila aspoň tohle

31.1.2008 22:18

microfon napsal(a):
já chci taky .....pastvinu u baráku
tak jsem si doma vyprosila aspoň tohle

a dole

31.1.2008 22:21

microfon napsal(a):
a dole

Zběsilý útěk domů - ovééééééééés

31.1.2008 23:09

memmory napsal(a):
Zběsilý útěk domů - ovééééééééés

Mony tady to červené je ohrada , zelené - tam jsou koníci "dole" přes noc , nebo když je škaredě a to modré tama je pouštím . Špatně se mi to ale uložilo - ohrada pokračuje dál .

31.1.2008 23:12

memmory napsal(a):
Mony tady to červené je ohrada , zelené - tam jsou koníci "dole" přes noc , nebo když je škaredě a to modré tama je pouštím . Špatně se mi to ale uložilo - ohrada pokračuje dál .

Tady je vidět kde často chodí a stojí co ?? Tam jak se zužuje zelené tak hned vedle je náš Barák

1.2.2008 11:51

memmory napsal(a):
Tady je vidět kde často chodí a stojí co ?? Tam jak se zužuje zelené tak hned vedle je náš Barák

Skok nahorůůůůůůůůů

1.2.2008 13:02

memmory napsal(a):
Skok nahorůůůůůůůůů

ahoj,,všichno máte ohrady kousek,,,já to mám ccca puk km...

fotím jak kdy..někdy mobilem někdy foťákem,,,,

1.2.2008 13:22

luda napsal(a):

Taky koniky musim odvadet

1.2.2008 13:27

sccary napsal(a):
Taky koniky musim odvadet

A to tam koně vodíš než jdeš do školy ???

1.2.2008 13:31

memmory napsal(a):
A to tam koně vodíš než jdeš do školy ???

Nechodím do školy pokud to bylo na mě......

1.2.2008 13:32

sccary napsal(a):
Nechodím do školy pokud to bylo na mě......

A tak co teda děláš ?? Pracuješ ??

1.2.2008 13:35

luda napsal(a):

Ajak se jinak všichni máte?

1.2.2008 13:39

luda napsal(a):
Ajak se jinak všichni máte?

No nic moc , a navíc je tady úplně strašně hnusně - fouká ale strašnou rychlostí
Děda našeho budoucího hříbka

1.2.2008 13:50

memmory napsal(a):
No nic moc , a navíc je tady úplně strašně hnusně - fouká ale strašnou rychlostí
Děda našeho budoucího hříbka

jo pracuji ale tedka zrovna na prac. urade.........

1.2.2008 13:51

sccary napsal(a):
jo pracuji ale tedka zrovna na prac. urade.........

memory taky se ti zalibily ty westernovky

1.2.2008 17:04

sccary napsal(a):
memory taky se ti zalibily ty westernovky

Taky je taky hnusně a bylo tak krásně

1.2.2008 20:43

memmory napsal(a):

jo já mám pastvinu 1km daleko aráno dokud byla eli schopná jsem na níjezdila na vlak a pak z vlakáče domu- jako 18,st

jo my měli hnusně větrno a pak ještě hnusnějc a nakonec nádherně slunečno a nyní -hádejte - tma
jak chodím každej den s bobi běhat tak dneska jsme vyjeli za kamarádkou do vedlejší vesnice, takže jsme klusali v kuse 6km tam i 6 km zpátky, Bobi šla jak profík a ani nebyla unavená,jen celá vykulená, protže ve vedlejší vesnici mají spousty koní

1.2.2008 20:50

microfon napsal(a):
jo já mám pastvinu 1km daleko aráno dokud byla eli schopná jsem na níjezdila na vlak a pak z vlakáče domu- jako 18,st

jo my měli hnusně větrno a pak ještě hnusnějc a nakonec nádherně slunečno a nyní -hádejte - tma
jak chodím každej den s bobi běhat tak dneska jsme vyjeli za kamarádkou do vedlejší vesnice, takže jsme klusali v kuse 6km tam i 6 km zpátky, Bobi šla jak profík a ani nebyla unavená,jen celá vykulená, protže ve vedlejší vesnici mají spousty koní

To jsi jako vedle ní běžela 6 km??Tak to ti fandím

1.2.2008 21:01

memmory napsal(a):

Hlásím šíleně větrno

1.2.2008 21:07

memmory napsal(a):

ne nejsem blázen ani (=)sportovec
ona běhá ajá jedu na kole, dělám cirkus pro místní zadarmo

1.2.2008 21:26

microfon napsal(a):
ne nejsem blázen ani (=)sportovec
ona běhá ajá jedu na kole, dělám cirkus pro místní zadarmo

tak to je mazec asi bych valila oci kdybych to videla

1.2.2008 21:44

sccary napsal(a):

jo to všici taky dělaj, a taky často musím stát u závor a to je teprve mazec
já s ní takhle u kola i cvlálám, ona je fakt moc šikovná akorát když je nevyběhaná tak je to sranda,ale už to začíná chápat že si to má nechta na potom

1.2.2008 21:47

microfon napsal(a):
jo to všici taky dělaj, a taky často musím stát u závor a to je teprve mazec
já s ní takhle u kola i cvlálám, ona je fakt moc šikovná akorát když je nevyběhaná tak je to sranda,ale už to začíná chápat že si to má nechta na potom

1.2.2008 22:10

strelish napsal(a):

hale ten tvuj Andy ,bejt člověk tak ho vidim jako malýho pihatýho zrzavýho kluka co neustále vymejšlí nějaké kulišárny a popichuje spolužáky aspolužačky...

1.2.2008 22:12

microfon napsal(a):
hale ten tvuj Andy ,bejt člověk tak ho vidim jako malýho pihatýho zrzavýho kluka co neustále vymejšlí nějaké kulišárny a popichuje spolužáky aspolužačky...

...a přitom je to takový hodňoučký milášek

1.2.2008 22:12

memmory napsal(a):

Já nyní prohlížím You tube(teda oficielně se učim) a tenhle hřebec mě tedy dostal (jako malá naivní holčička )

http://youtube.com/ watch?v=85II6uZYAWY&feature=related

1.2.2008 22:28

memmory napsal(a):

a další http://youtube.com/ watch?v=E_vvc7-GmOU&feature=related
ne že bych si myslella,že slečna dělá vše správně,ale koník vypadá spokojeně, uvolněně, prostě hra

2.2.2008 10:46

sccary napsal(a):

Jo tak to já kdybych si vedle Luisika sedla na kolo , tak by to nebyl asi klus ale zběsilý cval

2.2.2008 10:47

microfon napsal(a):
Já nyní prohlížím You tube(teda oficielně se učim) a tenhle hřebec mě tedy dostal (jako malá naivní holčička )

http://youtube.com/ watch?v=85II6uZYAWY&feature=related

Jóóóóóóóó tak takovýho hřebce mít doma určitě bych se za to nestiděla

2.2.2008 10:59

microfon napsal(a):
a další http://youtube.com/ watch?v=E_vvc7-GmOU&feature=related
ne že bych si myslella,že slečna dělá vše správně,ale koník vypadá spokojeně, uvolněně, prostě hra

No jdu koníčkům uklidit do stáje Potom vám napíšu až se vrátím kolik to dneska bylo koleček
Tady ještě pradědeček hříbátka

2.2.2008 16:04

memmory napsal(a):
No jdu koníčkům uklidit do stáje Potom vám napíšu až se vrátím kolik to dneska bylo koleček
Tady ještě pradědeček hříbátka

Jak tak koukám na vy na to tady pěkně se.........te
No uklizeno dnes 12 koleček , není to jen od koní ale je to hnus . Ještě jsem si musela na půdě přeházet slámu a seno nad stáj , takže jsem teď přišla a jsem úplně mrtvá .
Pradědeček z matčiny strany

2.2.2008 17:34

memmory napsal(a):
No uklizeno dnes 12 koleček , není to jen od koní ale je to hnus . Ještě jsem si musela na půdě přeházet slámu a seno nad stáj , takže jsem teď přišla a jsem úplně mrtvá .

Mony jak jsem předtím psala , že ta kámoščina kobyla už od začátku prosince přenáší tak včera přes noc se jí to narodilo
Majka je šimla a její mimi je teda kobylka černá s bílou nohou a lysinkou
Snad tam zítra pojedu že bych si ji vyfotila
majka

2.2.2008 17:40

memmory napsal(a):
Mony jak jsem předtím psala , že ta kámoščina kobyla už od začátku prosince přenáší tak včera přes noc se jí to narodilo
Majka je šimla a její mimi je teda kobylka černá s bílou nohou a lysinkou
Snad tam zítra pojedu že bych si ji vyfotila
majka

od začátku prosince-to už skoro vypadá že napoprvé nezabřezla 2 měsíce ,to je síla hale ti už beztak z hlídání museli být celí navyspalí
tak to se na fotku moc těším, ikdyž barevně mi to divné nepřijde-majka taky určitě byla tmavé hříbátko

2.2.2008 17:41

memmory napsal(a):

Ahojky Lidičky,tak něco málo fotek z dneška.. před odjezdem.

2.2.2008 17:43

luda napsal(a):
Ahojky Lidičky,tak něco málo fotek z dneška.. před odjezdem.

ÁÁ ta Lady má podsedlovku jako další kožich

2.2.2008 17:47

microfon napsal(a):
od začátku prosince-to už skoro vypadá že napoprvé nezabřezla 2 měsíce ,to je síla hale ti už beztak z hlídání museli být celí navyspalí
tak to se na fotku moc těším, ikdyž barevně mi to divné nepřijde-majka taky určitě byla tmavé hříbátko

No ona s ním byla jen jednou bylo to nechtěné - utekl z ohrady u sousedů k druhým sousedům co měly kobylu
Ona určitě vyšimlý taky - jo a s tím čekáním já nevím , ale po takové době bych volala veta - ona ale ne .
Ještě Majka - škaredá fotka ale jediná be jezdce co mám .

2.2.2008 17:49

memmory napsal(a):
No ona s ním byla jen jednou bylo to nechtěné - utekl z ohrady u sousedů k druhým sousedům co měly kobylu
Ona určitě vyšimlý taky - jo a s tím čekáním já nevím , ale po takové době bych volala veta - ona ale ne .
Ještě Majka - škaredá fotka ale jediná be jezdce co mám .

A ta kobča je fakt pěkná ,co je to za plemeno
to spíš ten hřebec utekl dvakrát nebo špatně počítali, a pokud to tak mělo být, tak to ybch tam taky měla veta nahnaného již dávno, no hlavně že jsou holky v pořádku

2.2.2008 17:54

microfon napsal(a):
ÁÁ ta Lady má podsedlovku jako další kožich

j tojo no.ale je to supr matroš

Morgana,co byla snáma,tak ji Bark moc nesedl

Přidejte reakci

Přidat smajlík