ahojky,zrovna odstavujeme kobylku.....její maminka má 158 VK,táta 172VK,malá má zatím 132cm VK..tak jsem zvědavá jak bude veliká!Přidejte fotky půlročních hříbátek a napište jak byla veliká
.Díky..Eliška
eliska84
napsal(a):
ahojky,zrovna odstavujeme kobylku.....její maminka má 158 VK,táta 172VK,malá má zatím 132cm VK..tak jsem zvědavá jak bude veliká!Přidejte fotky půlročních hříbátek a napište jak byla veliká
.Díky..Eliška
siringa
napsal(a):
Samuel Čt a QH, 9 měs.
Tak já se přidám...máme osmi měsíčnímo hřebečka. Mamina Kelišová má 140 cm v kohoutku, jeho táta plemeník WPB Sahib má cca 150 cm, a malej Kelímek (ofic. v papírech Kelim) je v této době stejně vysokej jako mamina...bohužel žádnou klidovou fotku nemám, je to hodně gumovej koník, stále v pohybu
Mimochodem je na prodej
haisovad
napsal(a):
Tak já se přidám...máme osmi měsíčnímo hřebečka. Mamina Kelišová má 140 cm v kohoutku, jeho táta plemeník WPB Sahib má cca 150 cm, a malej Kelímek (ofic. v papírech Kelim) je v této době stejně vysokej jako mamina...bohužel žádnou klidovou fotku nemám, je to hodně gumovej koník, stále v pohybu
Mimochodem je na prodej
tak já také přihodím..mám sedmi měsíčního hřebečka ČT. Matka Sisi v KVH 156 cm a tatínek Fetyš KVH 165cm. A prcek by měl měřit něco kolem 145 cm v KVH. A přikládám foto...tak tady zrovna kakinkal
nicolll
napsal(a):
tak já také přihodím..mám sedmi měsíčního hřebečka ČT. Matka Sisi v KVH 156 cm a tatínek Fetyš KVH 165cm. A prcek by měl měřit něco kolem 145 cm v KVH. A přikládám foto...tak tady zrovna kakinkal
no tak to je téma pro mě bogar 7m.maminka 180 a malej kolem 140 bude z neho velikán je to čmb
eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
To jsou naše krasavice loupežnice, 9 měsíců, fotky jsou ale z října (6 měs)
dagies
napsal(a):
To jsou naše krasavice loupežnice, 9 měsíců, fotky jsou ale z října (6 měs)
Matky jsou 50% APH a otec je OH, výšku mají všici kolem 1,60
dagies
napsal(a):
Matky jsou 50% APH a otec je OH, výšku mají všici kolem 1,60
Josefína-příští týden odstavíme,chudinku..poslední fotky u mléčného baru!Maminka už je úplně vysátá
eliska84
napsal(a):
Josefína-příští týden odstavíme,chudinku..poslední fotky u mléčného baru!Maminka už je úplně vysátá
eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
Já odstavovala minulý týden... v deseti měsících. Taky maminu úplně vysosal, už nebylo zbytí a musel se osamostatnit
eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
Máme 7 měsíčního hřebečka... maminka nějakých 170 cm a otec 172 cm... je to ČMB, i když mi tady spousta z vás řekne, že na to nevypadá... :-)) Teď má okolo 140 cm...
eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
Tak ještě jeden pro Tajemnou Danny
Brácha roste do šířky, je z něho mamut.. někde vyhrabu čerstvou fotku... ale asi do tohohle tématu nepatří... přece jen už je odstavenej víc jak rok
eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
Tak tady je teda brácha flekouna
Neregistrovaný uživatel

eliska84
napsal(a):
.Díky..Eliška
A 1/1 hřebečci polobráchové, 7 a 8 měsíců..
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A 1/1 hřebečci polobráchové, 7 a 8 měsíců..
taky jeden