skippy
napsal(a):
Smím vědět od koho je ta uzdečka? Jestli není teda kupovaná... Je slušíva Díky
a tady je naše :-)
skippy
napsal(a):
Zkusím najít vizitku, je z Lysé a byl tam sedlář, venku za vlekama směrem k hale na levé straně kdyby jsi stála čelem k pavilonum.Byl to asi 3 stánek od těch schudů co se jimi šlo dolu do budouvy .Zkusím to najít a napíšu kdo to byl.
samantik
napsal(a):
Tak náš western.
A anglie. Holčiny vedle si nevšímejte...
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Jé Víťo koukám že tu anglii máme stejnou - akorát ta moje bude tak minimálně 2x větší
janda
napsal(a):
Jé Víťo koukám že tu anglii máme stejnou - akorát ta moje bude tak minimálně 2x větší
A tady jeho mamča.....
regie
napsal(a):
ahoj Renato co je to za koníka?moc hezkej
To je Bobeš, kříženec hucul a ČT. Tady celý.
stieberova
napsal(a):
To je Bobeš, kříženec hucul a ČT. Tady celý.
A tady v zimě s bezudidlovkou. Ta se ale v těch chlupech nějak ztrácí.
zvířátková

zvířátková

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
kdyby měl někdo zájem, tak tato uzdečka je na prodej
michaela z
napsal(a):
kdyby měl někdo zájem, tak tato uzdečka je na prodej
a naše používaná s mexickým nánosníkem.Našla jsem ji v katalogu Ekkia a hnedka mě zaujala-k jejímu obrázku jsem se několikrát vracela.A co je nejdůležitější, tak má zlaté kování a otěže na zlaté karabinky!
michaela z
napsal(a):
a naše používaná s mexickým nánosníkem.Našla jsem ji v katalogu Ekkia a hnedka mě zaujala-k jejímu obrázku jsem se několikrát vracela.A co je nejdůležitější, tak má zlaté kování a otěže na zlaté karabinky!
Já jakožto známá tím že mám jakoukoliv fotku tak jsem zjistila , že teď jsem narazila - nemám fotku koníka na uzdečce z boku
To je strašné asi s toho nebudu spát
memmory
napsal(a):
Já jakožto známá tím že mám jakoukoliv fotku tak jsem zjistila , že teď jsem narazila - nemám fotku koníka na uzdečce z boku
To je strašné asi s toho nebudu spát
Tak tady Jessulka s naší obyčejnou uzdečkou ale kláásnou
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Jeee, máte stejný udidlo jako my Tady naše nová uzdečka, akorát jen ze předu, moc fotek ještě nemám
karwen
napsal(a):
Jeee, máte stejný udidlo jako my Tady naše nová uzdečka, akorát jen ze předu, moc fotek ještě nemám
Ďáblík
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Můj maličkýNormal uzdečku nějak nevedeme
Tak aspon tu jezdeckou ohlávku
karolka67601
napsal(a):
Můj maličkýNormal uzdečku nějak nevedeme
Tak aspon tu jezdeckou ohlávku
A ještě podruhé,moje kobylka
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Podpínák jsem tak dlouho nevzala do ruky, až jsem ho ztratila a ač byla původní barva přírodní hnědá, je čím dál tím tmavší.. tahle fotka už vlastně není aktuální:)
svatka
napsal(a):
Podpínák jsem tak dlouho nevzala do ruky, až jsem ho ztratila a ač byla původní barva přírodní hnědá, je čím dál tím tmavší.. tahle fotka už vlastně není aktuální:)
Ted je aktualni spis tahle.
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
tak my máme hnědou, podloženou meruňkově...a ryzoňovi neskutečně sluší...)
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
a černá věc má černou klasiku s bílým podložením..ale jestli vyjedem někam do světa, koupíme ještě sváteční..:)
skippy
napsal(a):
Revenge
kukinatost
napsal(a):
a černá věc má černou klasiku s bílým podložením..ale jestli vyjedem někam do světa, koupíme ještě sváteční..:)
Hardy - obyčejná, černá
kukinatost
napsal(a):
Grace
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Tak přidám ještě ponclíka at nezapadnem s tématem
kviddo
napsal(a):
Tak přidám ještě ponclíka at nezapadnem s tématem
nas+anej
kviddo
napsal(a):
nas+anej
Celej krásnej hlavně nekoukejte na tu špínu
kviddo
napsal(a):
Celej krásnej hlavně nekoukejte na tu špínu
Leuš má klasickou černou bíle vypodloženou...
haisovad
napsal(a):
Leuš má klasickou černou bíle vypodloženou...
.My používámě většinou provazovou
.
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Naše postarší hnědá A vůbec se mi nelíbí, budu teď kupovat novou
My máme taky takovou obyč. Čelenka je modře proplétaná a nánosák je modře podloženej (ale ten visí ve skříni, protože je nám kolem čumáku tak 2x - má divnou hlavu)
liala
napsal(a):
Děkujem
My máme s kobčou dvojbarevnou uzdečku, červenočernou od Hauzra.
Janíík.
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
My mame tu nejobycejnejsi
www.stajhb.wz.cz
sabora

kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
prodám vestern uzdečku pěkná hnědá středně, ošetřená přípravkem na kůži , fungl nová, jen oskoušená´= malá -pony, vel č.1 sedlářství PINTO, cena 690kč. fotku pošlu
jana33

kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
Tak tady posílám Blekoušovu novou uzdečku
jana33
napsal(a):
Ručně dělaná uzdečka od Sally
jana33

jana33
napsal(a):
a ještě jedna zepředu
jana33

ponda
napsal(a):
Ručně dělaná uzdečka od Sally
Ta vypadá moc zajímavě
olga visnákova

tadik
napsal(a):
my máme takovou
nejlepší je bosal-bez udidla nepasujeme do uzdeček ale snad mi odpustíte...............
cowgirl
napsal(a):
dík, ale není to hnědák a toho podhrdelníku se neděs. uzdečka je ten den nová a po stranách odstává, jak je kůže nová. utažený rozhodně není, jen fotka zkresluje
naše
red and white
napsal(a):
naše
Tady je moje :-) Sončaaa s west uzdečkou
kfecek
napsal(a):
Tady je moje :-) Sončaaa s west uzdečkou
A ještě Sonča ze předu
kfecek
napsal(a):
A ještě Sonča ze předu
Tak mymame taky uplne obyčejnou,pracovni...ale ted nám přivezli na obchod nové uzdečky a ty sou uplne perfektni...takze uz mam zamluvenou:D(pro informaci:Jsou cerne,a na celence maji ruzne barevne kamionky-dle vyberu..no a ve stejne barve,jako jsou kaminky je podlozeni annosniku...)
petas
napsal(a):
Tak mymame taky uplne obyčejnou,pracovni...ale ted nám přivezli na obchod nové uzdečky a ty sou uplne perfektni...takze uz mam zamluvenou:D(pro informaci:Jsou cerne,a na celence maji ruzne barevne kamionky-dle vyberu..no a ve stejne barve,jako jsou kaminky je podlozeni annosniku...)
Tak to tu po sobe ctu,hruza..samej preklepJsou cerne a na celence maji ruzne barevne kaminky-dle vyberu barvy...no a ve stejne barve, jako jsou kaminky, je podlozeni na nanosniku...)
petas
napsal(a):
Tak to tu po sobe ctu,hruza..samej preklepJsou cerne a na celence maji ruzne barevne kaminky-dle vyberu barvy...no a ve stejne barve, jako jsou kaminky, je podlozeni na nanosniku...)
my máme obyč
ash
napsal(a):
my máme obyč
a ještě takovou, sice to není uzdečka, ale taky n tom jezdíme
petas
napsal(a):
naše pracovní
misulicek
napsal(a):
Naše anglie!!
A aktuální western. Ze zdrav. důvodů!! Vždycky jsem si to ale přála. Jízdárna mě nikdy neba!
Nic proti angličákům!!
kviddo
napsal(a):
Tak já začnu....
ahojky taky posílám sherrinky novou uzdečku