Koník je 3letý.
Povaha: nebojácný klidný koník,společenský,zvyklý ve stadě a na korekturu kopyt a očkování.
Nyní v terénu živý a na jízdárně tlačívy do práce se mu moc nechce ale je to ještě remonta tak se není čemu divit.Jezditelný i 12 ti letou dívkou,jak ve westernovem stylu tak i anglickém.
Důvod prodeje majiteluv syn šel na vysokou, nedostatek času.
Matka:Teplokrevník
Otec:Appaloosa
Typ:Teplokrevný WP
bez PP
Možno po dohodě s majitelem sleva.
Cena:80 000KČ
sakiron
napsal(a):
Koník je 3letý.
Povaha: nebojácný klidný koník,společenský,zvyklý ve stadě a na korekturu kopyt a očkování.
Nyní v terénu živý a na jízdárně tlačívy do práce se mu moc nechce ale je to ještě remonta tak se není čemu divit.Jezditelný i 12 ti letou dívkou,jak ve westernovem stylu tak i anglickém.
Důvod prodeje majiteluv syn šel na vysokou, nedostatek času.
Matka:Teplokrevník
Otec:Appaloosa
Typ:Teplokrevný WP
bez PP
Možno po dohodě s majitelem sleva.
Cena:80 000KČ
zuza
napsal(a):
Taky teda zírám já se 4letkem pod sedlem ještě ani necválám (je ta nejistota s jezdcem cítit i v kroku na kruhu) jen klušeme a ohýbáme a zvykáme...no asi má koník dobrou rovnováhu, nebo to na fotce je cval ne?
Spíš se snaží hodit hrba, ale slečna (nebo hoch?), ho drží dost zkrátka...
woldemortik
napsal(a):
první foto je ve westernovém sedle příde mi že slečna má krástké třmeny a to u westrnu je právě naopak ne.na druhé fotce je dosti skrátka vypadá to na hození hrba.jinak koník je velice krásný.
je to tu nekdo zas ryje je to jen překlem v roku kun neni muj ma 4 ja ho davala jen na inzerci jestli nekdo chce jeste ryt okopcim mu papiry aby mel klidne svedomi jsou mu 4! slecna kdyby je mela o kousek delsi trmeny ,tak by je tam mela na nic roskrok povolit nejde to je muže rovnou sundat.a ze vydite jednu fotecku kde ho pribrzduje neznamena to ze ho tak i jezdi jo to se nam tu zas nekdo nudi tak pisnete zda chcete okopcit datum narozeni z papiru nebo jak ? nejdriv vam to tu dam za tyden nejsem od majitele kousek a chodim do prace a u svych koní mam prace dost dekuji za pochopeni kdo nepochopyl vykaslete se na ryti do ostatnich je to jejich kun a ja jim muzu jen poradit ale ne rozkazat tim nic nevyresim.
sakiron
napsal(a):
je to tu nekdo zas ryje je to jen překlem v roku kun neni muj ma 4 ja ho davala jen na inzerci jestli nekdo chce jeste ryt okopcim mu papiry aby mel klidne svedomi jsou mu 4! slecna kdyby je mela o kousek delsi trmeny ,tak by je tam mela na nic roskrok povolit nejde to je muže rovnou sundat.a ze vydite jednu fotecku kde ho pribrzduje neznamena to ze ho tak i jezdi jo to se nam tu zas nekdo nudi tak pisnete zda chcete okopcit datum narozeni z papiru nebo jak ? nejdriv vam to tu dam za tyden nejsem od majitele kousek a chodim do prace a u svych koní mam prace dost dekuji za pochopeni kdo nepochopyl vykaslete se na ryti do ostatnich je to jejich kun a ja jim muzu jen poradit ale ne rozkazat tim nic nevyresim.
Tak cválání s 3-letým koněm mi teda žíly nerve. Já jela s 3,5-letým koněm huberta, zabte mě a hned...
Mě spíš teda panenky protočila ta cena - za stejný prachy jsme kdysi prodali valacha s PP, perfektně naježděného, zdravého, vhodného i pro začátečníka, s L parkurovou výkonností, chystaného i výš.
Toliko peněz bych za "tohle" teda nedala....
Ale je mi jasný, že ty o tom nerozhoduješ, když to není tvoje, neber to jako rejpání, jen mě to při večeru nějak moc "myslí" a mám potřebu se vypsat....
janda
napsal(a):
Tak cválání s 3-letým koněm mi teda žíly nerve. Já jela s 3,5-letým koněm huberta, zabte mě a hned...
Mě spíš teda panenky protočila ta cena - za stejný prachy jsme kdysi prodali valacha s PP, perfektně naježděného, zdravého, vhodného i pro začátečníka, s L parkurovou výkonností, chystaného i výš.
Toliko peněz bych za "tohle" teda nedala....
Ale je mi jasný, že ty o tom nerozhoduješ, když to není tvoje, neber to jako rejpání, jen mě to při večeru nějak moc "myslí" a mám potřebu se vypsat....
Jsou mu 4 roky, tak co řešit??
Jo, je jasný, že valach z teplokrevné klisny po ameriském plemeni tu cenu nemá, ale ať si ho prodávají za kolik chtějí, že jo.
Já teda svého z A1/1 po appa koupila za 50tis na 8mém roce....
Jinak koník vypadá hezky, je mohutnější, to se mi líbí.
ladys
napsal(a):
Jsou mu 4 roky, tak co řešit??
Jo, je jasný, že valach z teplokrevné klisny po ameriském plemeni tu cenu nemá, ale ať si ho prodávají za kolik chtějí, že jo.
Já teda svého z A1/1 po appa koupila za 50tis na 8mém roce....
Jinak koník vypadá hezky, je mohutnější, to se mi líbí.
Koník vypadá hezky. Pokud někomu padne do oka, ty peníze dá.
Myslím si, že se spíš nikdo nepřihlásí , a majitel bude muset jít s cenou hodně dolů. I když vidím, že něco málo by slevil.Ale koní jsou mraky!
Těch 50 tisíc je optimálních, atˇ nežeru. Ale je jasné, že ty do toho mluvit nemůžeš, jen pomáháš.
Také jsem taková.