No že si nedají pokoj :-(((

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 19:43

Tohle je na nemoderce : Tak co dáme a každej jednoho ne ??
KUN :
prosim vas miluji kone a to moc kdo by byl tak hodny a prodal kone na splatky po1000 mesicne jsem sama a rada bych mela kamarada kone davat mu vsi lasku co je ve me prosim pomozte mi od smutku dekuji

4.2.2008 20:31

memmory napsal(a):
Tohle je na nemoderce : Tak co dáme a každej jednoho ne ??
KUN :
prosim vas miluji kone a to moc kdo by byl tak hodny a prodal kone na splatky po1000 mesicne jsem sama a rada bych mela kamarada kone davat mu vsi lasku co je ve me prosim pomozte mi od smutku dekuji

To chce klid, píšou to prostě malé holky 8 – 12 let, které si vážně myslí, že jim někdo koníčka jen tak dá, aby měli radost, a že se o něj dokážou postarat. Ony nechápou, že těmato inzerátama dělají něco „ špatného“.Ber to prostě jako jejich sen, který si zkouší splnit těmito srdcerivnými (teď si nejsem jistá jestli tam nemá být tvrdé y ) inzeráty, které ale dospělého dokážou naštvat.

4.2.2008 20:40

simbel napsal(a):
To chce klid, píšou to prostě malé holky 8 – 12 let, které si vážně myslí, že jim někdo koníčka jen tak dá, aby měli radost, a že se o něj dokážou postarat. Ony nechápou, že těmato inzerátama dělají něco „ špatného“.Ber to prostě jako jejich sen, který si zkouší splnit těmito srdcerivnými (teď si nejsem jistá jestli tam nemá být tvrdé y ) inzeráty, které ale dospělého dokážou naštvat.

Já jsmúplně v klidu , ale nechápu , že na to ještě nepřišly

4.2.2008 20:43

simbel napsal(a):

tak já ji nějaké ty koně prodaám...když nabízí 1000 za měsíc:) tady má výběr:

4.2.2008 20:58

santosek napsal(a):
tak já ji nějaké ty koně prodaám...když nabízí 1000 za měsíc:) tady má výběr:

JJ super nápad

Přidejte reakci

Přidat smajlík