Ahojte,mam po tomhle konikovi valaška...nemate někod jeho fotku?
Už tu to tema kdysi dvano bylo,ale jsou v něm tři fotky a na každe je uplně jiny kun..tak nevim kterej je ten opravdovej POldori
petas
napsal(a):
Už tu to tema kdysi dvano bylo,ale jsou v něm tři fotky a na každe je uplně jiny kun..tak nevim kterej je ten opravdovej POldori
V tom starým tématu to určitě není ten první. Ten druhý by to být mohl a ten poslední je to na 100%. Je to skvělej kůň, jestli se ten tvůj aspoň trochu potatil tak ti závidím
petas
napsal(a):
Nějaké jeho fotky mám doma v pc,tak až se tam dostanu pošlu to semJedna fotka je i na schct
v v
napsal(a):
Nějaké jeho fotky mám doma v pc,tak až se tam dostanu pošlu to semJedna fotka je i na schct
něco ti sem pošlu, tyto fotky jsou z Písku, posílala jsem si o různé informace o něm. Známý chce připustit kobču, takže asi na prvním místě je tento nádherný koník
racina
napsal(a):
něco ti sem pošlu, tyto fotky jsou z Písku, posílala jsem si o různé informace o něm. Známý chce připustit kobču, takže asi na prvním místě je tento nádherný koník
JE ÚŽASNEJ
racina
napsal(a):
http://www.romantik.cz/kone/foto/pisek24.jpg
Fotky od Marcely H...nevím jak dál.Ještě je tam pár fotek.Koukni na fotogalerii,akce s koňmi,písek
www.romantik.cz