Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2008 20:15

Ahoj Tepličáci
Chtěla jsem se zeptat, máte doma koníky a chodí vám tam někdo vypomáhat za svezení.

Poradte mi jak jste to dokázali.Hledám šlečnu už pěkně dlouho a nic.
Nechci nic jiného než aby se o koníky postarala a jela eventuelně ven.
Můj požadavek je jen spolehlivost a znalost kolem koní ( jízda , čištění atd).
Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

8.2.2008 20:17

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci
Chtěla jsem se zeptat, máte doma koníky a chodí vám tam někdo vypomáhat za svezení.

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

Možná bych měla zájem - e-mail: Marcela-TIF@seznam.cz , určitě dejte vědět.

9.2.2008 01:48

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

ahoj Terko, tak to jsme dvě,mi zase hledáme slečnu tak 13 let,lehkou,co už umí jezdit aby nám jezdila poníka. Hledáme ji už rok a když už se konečně někdo přihlásil tak mu poník ukázal že opravdu umí a holčiny se nechytali..... on je odborník.... perfektní dlouhej poníkovskej klus co z tebe duši vytřese, a při nejlepší vůli to z človíčkem zapíchne a dá hlavu dolu a lettííííííšššš
Je to holt změťour a mi ho jezdit nemužem páč jsme moc velký a tlustý
Poník má 110 KVH. Jsou mu 4 a je to valach. Nabízíme učast na soutěžích a závodech poníkovských samozřejmě.....a to vše zdarma..... mno a kupodivu nikdo nechce.

Ale na velké koně ne, to nikoho neberem, jednu dobu jsem tu měla dvě slečny nad 15 let a tolik rozbitých a roztrhaných cajků jsem snad v životě za tu krátkou dobu co tu byli neměla. Jezdily slušně a i ke koním se slušně chovali, ale vadilo mi že když jsem je nutně potřebovala tak nebyli k mání..... tudíž jezdit ano ale pracovat ne. No a nakonec přišel zájem o kluky a na koníky jim nezbyl čas tak slovo dalo slovo a už nepřišly. Ted jsem ráda že se mi tu zbytečně necourá milion lidí, a vim že když si vidle dám večer ke dveřím tak že tam ráno budou......mám ráda svuj /ne/ pořádek.

Sakra asi stárnu .......

9.2.2008 11:04

kviddo napsal(a):
ahoj Terko, tak to jsme dvě,mi zase hledáme slečnu tak 13 let,lehkou,co už umí jezdit aby nám jezdila poníka. Hledáme ji už rok a když už se konečně někdo přihlásil tak mu poník ukázal že opravdu umí a holčiny se nechytali..... on je odborník.... perfektní dlouhej poníkovskej klus co z tebe duši vytřese, a při nejlepší vůli to z človíčkem zapíchne a dá hlavu dolu a lettííííííšššš
Je to holt změťour a mi ho jezdit nemužem páč jsme moc velký a tlustý
Poník má 110 KVH. Jsou mu 4 a je to valach. Nabízíme učast na soutěžích a závodech poníkovských samozřejmě.....a to vše zdarma..... mno a kupodivu nikdo nechce.

Ale na velké koně ne, to nikoho neberem, jednu dobu jsem tu měla dvě slečny nad 15 let a tolik rozbitých a roztrhaných cajků jsem snad v životě za tu krátkou dobu co tu byli neměla. Jezdily slušně a i ke koním se slušně chovali, ale vadilo mi že když jsem je nutně potřebovala tak nebyli k mání..... tudíž jezdit ano ale pracovat ne. No a nakonec přišel zájem o kluky a na koníky jim nezbyl čas tak slovo dalo slovo a už nepřišly. Ted jsem ráda že se mi tu zbytečně necourá milion lidí, a vim že když si vidle dám večer ke dveřím tak že tam ráno budou......mám ráda svuj /ne/ pořádek.

Sakra asi stárnu .......

Ahojky,
pokud nemůžeš sehnat holčiny na ježdění poníka, tak si ho zkuste naučit i do vozíku. Poník tam bude mít širší využití.
Také jsem sháněla někoho na ježdění našeho poníka, je sice starší, zkušený a řekla bych i spolehlivý, ale nikdo se nehlásil. Sice tu dvakrát byla sousedka, ale ta má svého koně, takže nemá čas. A dál už nikdo.Většinou nad poníky ofrˇují nos a drápou se do sedla našeho plňase.
Naše děti také jezdí, ale to víš, že to není několikrát do týdne. Sehnali jsme vozík, postroje /vše nás vyšlo kolem 5 tisíc/ , taháme a poník má pohyb. Střídáme vozík, sedlo.

11.2.2008 11:42

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

Ahoj, jéé to je škoda, já když sem ještě bydlela v Teplicích tak sem sháněla ježdění a marně. Ale teď studuju v Budějcích a domů se moc nedostanu. Škoda. Ale kdyby to pak bylo aktuální i od června-září, tak bych měla čas. Tak jestli se ti nikoho nepodaří sehnat, tak se ozvi a třeba bysme se domluvili, VlaĎka.

12.2.2008 11:26

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

ahoj terez máš moc velkej požadavek to asi neseženeš když už nějakou tak určitě ne min. 16 let protože zájem opadá kolem patnácky kdy je zajmaj spíš kluci než koně, jiná doba už neni o koně takovej zájem jako dřív u těch mladších a když už tak by spíš jezdili to jo ale kydat to už dnešní holky moc nedělaj, málokterá (já sice mám a nedám ale taky jí teprv bylo 15 )

12.2.2008 20:58

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

Ahoj Terez,
mno, sice nějaké dívčiny mám, ale faktem je, že to dává hroznou práci je sehnat a taky snadno odcházejí (jinam, nebo kluci apod). Zjistila, jsem, že nejstálejší jsou dívky okolo 12-13 let. S těma fakt mám jen výborné zkušenosti. Pokud jsou starší, mají neustále připomínky, problémy, pořád něco řeší. Je jedna, té je 16, ale to je obrovská vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Já bych netrvala na těch 16 letech. Pokud bude šikovná a rodiče jí to dovolí (tedy tak, že s nimi buseš FYZICKY mluvit na místě), pak bych ten věk snížila na alepsoň 12 let. Mám zkušenost, že dokážou být zodpovědné i v tomto věku (né všecky, ale umí to). A také , co si budeme povídat, déle vydrží.... čerstvé. Zdravím, Káťa + koníci.
P.S. Zkus dát inzerát do Tipservisu.

16.2.2008 13:57

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

Tak jak? Ozval se někdo?

16.2.2008 14:35

medunka napsal(a):
Tak jak? Ozval se někdo?

Jsem Terky kámoška /jestli si pamatuješ, byla jsem se mrknout s dětma na Mokiho, je to asi měsíc/.
Terka říkala, že se jí nějaká holčina ozvala a má se stavit.

16.2.2008 19:54

marketka napsal(a):
Jsem Terky kámoška /jestli si pamatuješ, byla jsem se mrknout s dětma na Mokiho, je to asi měsíc/.
Terka říkala, že se jí nějaká holčina ozvala a má se stavit.

Ahoj Market,tak co,byli jste se podivat na tu Astru?Mela uz by byt prodana,nekoupila ji ta tvoje kamoska?Nebo jste vybrali neco jineho?Povidej,jsem zvedava..

16.2.2008 21:03

mokasin napsal(a):
Ahoj Market,tak co,byli jste se podivat na tu Astru?Mela uz by byt prodana,nekoupila ji ta tvoje kamoska?Nebo jste vybrali neco jineho?Povidej,jsem zvedava..

AHOJ HOLKY

OZVALA SE JEDNA HOLČINA PRÝ SE PŘIJEDE PODÍVAT. HM MÁM DOJEM , ŽE JE TO PASSE.
TAK DOPŘEJU KOBČÁM BÁJEČNEJ ŽIVOT VE VÝBĚHU.

17.2.2008 20:59

abonka napsal(a):
Ahoj Tepličáci

Věk nejméně 16 let.

Nemá někdo zájem?
Nechte zde e-mail.

No a co kdybys sem dala tvoje číslo, třeba by se někdo ozval, když si přečte ten nadpis? Jo a nemíš propadat frustraci . Já jsem totiž zjistila, že fakt z lidí, co se ozvou nakonec přijde jen jeden z deseti a z nich jeden z deseti zůstane. Je to hrozný, vždycky naděje...a zklamání a tak jde pořád dokola. Ale někdy se prostě zadaří. A pak to stojí za to. Tak neboj, brzy bude jaro, že...no a ti co by tam dneska venku chudáci zmrzli , samo, se postupně začnou ozývat....

18.2.2008 07:25

mokasin napsal(a):

Ahoj Andreo,
kámoška mi psala, že kobylku nechce. Měla kdysi kobču a měla vždy silnou říji, tak si spíš oblíbila valachy.
Nakonec si jednoho valacha sehnala sama. Je to kříženec klusák x ČT a je s ním spokojená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík