Ahoj, nedávno jsem vyfotila fotku kobylky na které občas jezdím a jejího souseda - ČT, ten se ale nerad fotí, proto pořád odvracel hlavu Přispějte se svými miláčky také! Nemusí jít jen o portréty.
zuzanka
napsal(a):
Ahoj, nedávno jsem vyfotila fotku kobylky na které občas jezdím a jejího souseda - ČT, ten se ale nerad fotí, proto pořád odvracel hlavu Přispějte se svými miláčky také! Nemusí jít jen o portréty.
taky je to ČT. S lysinkou vypadá líp
zuzanka
napsal(a):
taky je to ČT. S lysinkou vypadá líp
ahojky Zuzi, taky ti připěju foto, které jsem vyfotila....
Blbě jsem to stáhla, tak doufám, že z toho aspoň něco uvidíte...
Je to kobylka každým dnem bude mít hříbátko a už se mooooooc těším, až se na ní zase projedu....
veronika20
napsal(a):
Je to kobylka každým dnem bude mít hříbátko a už se mooooooc těším, až se na ní zase projedu....
Dneska půjdu zase fotit a až to stáhnu, mile ráda ti přispěju....
polly
napsal(a):
Ahoj,docela by mě zajímalo odkud ty vaše portréty jsou,to prostředí na těch fotkách kde je ryzáček je mi nějaké povědomé a ta kobylky huculka co má mít hříbě je mi taky povědomá.
Díky
přikládám fotečku - detail
zuzanka
napsal(a):
Ahoj, ten koník nad tímhle příspěvkem je moc hezký. Co to je?? ČT?
Sally
zuzanka
napsal(a):
Digby-Irish Draught x TB
zuzanka
napsal(a):
tadeášek
zuzanka
napsal(a):
taky tadeášek :-)
zuzanka
napsal(a):
tady další fotečka..ach ty pachy
Taky se přidávám s fotečkou-moje mazlivý zlobidílko
zuzanka
napsal(a):
Jolanka
zuzanka
napsal(a):
Ahoj, ten koník nad tímhle příspěvkem je moc hezký. Co to je?? ČT?
je to ČT a je už to taková babča, leto sjí bude 19let
zuzanka
napsal(a):
Tak taky přispěju naším miláčkem
veronika20
napsal(a):
Ahoj, co to je za koníka, je nádhernej
Co je to za plemeno??? a kobylka nebo valášek/hřebeček???
dík
Hrdý aristokrat tělem, duší i původem a nejhodnější koník, jakýho znám. Je to valášek A 1/1, bude mu 15 let a jmenuje se Abdulino. Jinak myslím, že nebudu přehánět, když řeknu, že je to naše největší koňská láska.
lakintha
napsal(a):
Hrdý aristokrat tělem, duší i původem a nejhodnější koník, jakýho znám. Je to valášek A 1/1, bude mu 15 let a jmenuje se Abdulino. Jinak myslím, že nebudu přehánět, když řeknu, že je to naše největší koňská láska.
Eufrat (už běhá po věčných pastvinách)
veronika20
napsal(a):
to je fakt nádhernej koník
To jsem myslela, že je mu míň....
Je to krásnej koník...
tak jo zatím ahoj!!!
Ahoj, ty fotky nejsou letošní - tuším, že tak rok a půl nejvíc dva. Takže tam mu bude kolem těch 13 let. Ale opravdu - on je úžasný a vypadá velmi pěkně - i přes to, že běhal dostihy. Tak mu můžu popřát, aby mu zdravíčko sloužilo jak nejlíp to půjde a co nejdéle. A vám všem ostatním také - hlavně zdraví - vám i vašim koňským miláčkům
lakintha
napsal(a):
Ahoj, ty fotky nejsou letošní - tuším, že tak rok a půl nejvíc dva. Takže tam mu bude kolem těch 13 let. Ale opravdu - on je úžasný a vypadá velmi pěkně - i přes to, že běhal dostihy. Tak mu můžu popřát, aby mu zdravíčko sloužilo jak nejlíp to půjde a co nejdéle. A vám všem ostatním také - hlavně zdraví - vám i vašim koňským miláčkům
Tak na to, že běhal dostihy je oprvadu FIT...
Znala jsem jednu kobylku, která běhala taky dostihy a takhle krásně mevypadala, ale zdravotně taky nic moc....
JInakmu přeju , ať zdarvíčko slouží
veronika20
napsal(a):
Tak na to, že běhal dostihy je oprvadu FIT...
Znala jsem jednu kobylku, která běhala taky dostihy a takhle krásně mevypadala, ale zdravotně taky nic moc....
JInakmu přeju , ať zdarvíčko slouží
Tak posílám pár zimních portrétků...nejsou to sice moji koníci..ale miláčci to jsou;o)
Jako první Viky, ČT, valach
majta
napsal(a):
Tak posílám pár zimních portrétků...nejsou to sice moji koníci..ale miláčci to jsou;o)
Jako první Viky, ČT, valach
Kentaur, A 1/1, valach, 18 let
majta
napsal(a):
Sonetka, ČT, 9 měsíců
a poslední je jedna "očičková"
více na http://www.majta.wz.cz
majta
napsal(a):
a poslední je jedna "očičková"
více na http://www.majta.wz.cz
Tak vkládám ještě jednoho poníka. Je to focené loni v zimě, ale od té doby stále nevyrostl
zuzanka
napsal(a):
Tak vkládám ještě jednoho poníka. Je to focené loni v zimě, ale od té doby stále nevyrostl
Tos
veronika20
napsal(a):
Na co by jste řekly holky na Pollynu? Je to 21 letá bábina
veronika20
napsal(a):
A prcek už je na světě.Narodil se včera v 10h ráno.Je to hřebeček,celej po tátovi
polly
napsal(a):
A prcek už je na světě.Narodil se včera v 10h ráno.Je to hřebeček,celej po tátovi
No ono se ta fotka objevila někde jinde.Patří to k té kobyce nahoře u které je napsáno,že čeká každým dnem hříbě.
Jsou to koně jednoho pána tady od nás,dneska jsem se byla mrknout,tak jsem udělala nějakou fotku
majta
napsal(a):
No to mi nebudeš věřit, ale u jedné takové střelené osoby....tu určitě neznáš
Kathleen ráda pózuje
janna
napsal(a):
VILÉM - A1/1
plemenný holštýnský hřebec 912 LOUTANOS ORION
janna
napsal(a):
plemenný holštýnský hřebec 912 LOUTANOS ORION
Osky, náš zlatý kříženec nevímečeho s nevímečím
kanyapi
napsal(a):
Osky, náš zlatý kříženec nevímečeho s nevímečím
Welsh Cob - FREDY
zuzanka
napsal(a):
haflina Bára
zuzanka
napsal(a):
Zoe
zuzanka
napsal(a):
To jsou fakt krásní koníci! Jen tak dál
Neříká se, že nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu?
zuzanka
napsal(a):
konečně můžem taky něco přidat
jprohazka
napsal(a):
konečně můžem taky něco přidat
S tím nejhezčím pohledem na svět plně souhlasím....
bbb
napsal(a):
S tím nejhezčím pohledem na svět plně souhlasím....
ahojky, tak se taky zase přidám , toto je kobylka , kterou teď jezdím, ale kvůli své nemoci, pár dní nebudu :-(
jmenuje se Eliška a je po Dantes
veronika20
napsal(a):
ahojky, tak se taky zase přidám , toto je kobylka , kterou teď jezdím, ale kvůli své nemoci, pár dní nebudu :-(
jmenuje se Eliška a je po Dantes
Můj milovaný pubertální hřebec Monty...
tajemma danny
napsal(a):
Můj milovaný pubertální hřebec Monty...
A jeho milovaná klisnička Kely...
tajemma danny
napsal(a):
A jeho milovaná klisnička Kely...
...a jejich povedený synáček Gaston
tajemma danny
napsal(a):
...a jejich povedený synáček Gaston
a tohle je Gita, moje oblíbenkyně. Super kobylka
veronika20
napsal(a):
Dneska půjdu zase fotit a až to stáhnu, mile ráda ti přispěju....
Bonča
tajemma danny
napsal(a):
a tohle je Gita, moje oblíbenkyně. Super kobylka
Mladá dáma
lu
napsal(a):
Mladá dáma
Shagya arabka Lejla,ta kokobča nad ní je její pravá sestra.
zuzanka
napsal(a):
Tak ten je fakt úžesnej! Něco mu kouká z očí, bude to asi rošťák, co?
Ahojík, no ta černá kobylka je Gita, je to klasická ČT. Pochází od Brna, máme ji cca rok a něco, prý chodila republokové vozatajství a od toho má ukrutně tvrdou hubičku ale už jsem se s ní zžiila. Je pěkná, jsem do ní uplně blázen tak tady je ještě jedna fotečka
tajemma danny
napsal(a):
Ahojík, no ta černá kobylka je Gita, je to klasická ČT. Pochází od Brna, máme ji cca rok a něco, prý chodila republokové vozatajství a od toho má ukrutně tvrdou hubičku ale už jsem se s ní zžiila. Je pěkná, jsem do ní uplně blázen tak tady je ještě jedna fotečka
A Monty je také ČTčko, jeho otec je Mineral a matka po Taarlo Kubišta. Je to raubíř ale umí rozpoznat kdy přestat...
tajemma danny
napsal(a):
A Monty je také ČTčko, jeho otec je Mineral a matka po Taarlo Kubišta. Je to raubíř ale umí rozpoznat kdy přestat...
zuzanka
napsal(a):
A tady ještě jednou přidávám arabušku
A tady ještě Violčina krásná hlavička
veronika20
napsal(a):
A tady ještě Violčina krásná hlavička
Až to najdu, tak to sním :-) No jo, už slízá sníh, tak jsme ny vyjížďce stále čichali k zemi a sháněli se po té zelené dobrůtce
zuzanka
napsal(a):
Až to najdu, tak to sním :-) No jo, už slízá sníh, tak jsme ny vyjížďce stále čichali k zemi a sháněli se po té zelené dobrůtce
Bára
eliska84
napsal(a):
Elba
A ještě jednou hlavička :-) pokud se mi podaří konečně stáhnout fotky, dám sem i její hříbě , je to takovej malej mutantíček
veronika20
napsal(a):
A ještě jednou hlavička :-) pokud se mi podaří konečně stáhnout fotky, dám sem i její hříbě , je to takovej malej mutantíček
Kathleen
pizneta
napsal(a):
Jo,Kathleen strkala hlavu do sněhu a hledala něco k snědku..je to takovej náš rošťák,je sní sranda
Už běžím!!
zuzanka
napsal(a):
Karina po druhé...
zuzanka
napsal(a):
Berry
zuzanka
napsal(a):
opět Berry
zuzanka
napsal(a):
a naposled Berry
zuzanka
napsal(a):
super fotky!! Taky přidám
tak konečně mám čas přidat nějakou fotečku.
zuzanka
napsal(a):
tak konečně mám čas přidat nějakou fotečku.
čurinka moje...
zuzanka
napsal(a):
tak to je muj konousek....neni roztomilej...Janik
zuzanka
napsal(a):
Ahoj, ten je krásnej! Copak je to za plemeno a kolik mu je let? Díky Zuzka
Cusik,je mu letos 16.6 12 roku......a je to CT,tatka je Husar Tynsky a matka Dalava...papik Janik
bordeaux
napsal(a):
Cusik,je mu letos 16.6 12 roku......a je to CT,tatka je Husar Tynsky a matka Dalava...papik Janik
Jeste jsem chtela dodat,ze se venujeme PNH a jezdime na ohlavce,nebo bez......hodne jsme pres zimu makli s praci ze zeme a momentalne jsme ti nejlepsi kamosi...chodime na prochazky na volno atd. Proste bájo.....Jo a taky se musim pochlubit s novym sedlem...koupila jsem si skocku,moji vysnenou od Marka Zborila,stalo mi 20000 a ja i konicek jsme naprosto spokojeni,a protoze sedlo nekupujeme kazdy rok tak jsem na nej opravdu pysna,byl to muj sen.....HURáááááá...papik Janik
bordeaux
napsal(a):
Jeste jsem chtela dodat,ze se venujeme PNH a jezdime na ohlavce,nebo bez......hodne jsme pres zimu makli s praci ze zeme a momentalne jsme ti nejlepsi kamosi...chodime na prochazky na volno atd. Proste bájo.....Jo a taky se musim pochlubit s novym sedlem...koupila jsem si skocku,moji vysnenou od Marka Zborila,stalo mi 20000 a ja i konicek jsme naprosto spokojeni,a protoze sedlo nekupujeme kazdy rok tak jsem na nej opravdu pysna,byl to muj sen.....HURáááááá...papik Janik
Musím se vám pochlubit s touhle fotečkou, fotila jsem ji včera, jen škoda, že koník přivřel oči!
zuzanka
napsal(a):
Bronco
bubo
napsal(a):
Tak to jo, je vidět, že fotky jsou už opravdu kvalitní
Akorát asi ta cena, co ?
Přidávám sem Báru
clovicek4
napsal(a):
aHOJ, Tadeášek mi moc připomíná mého bývalého hřebečka:-)
Já by jsem chtěla taky lepší foťák, ale bohužel jsou peníze potřeba na úplně jiné věci :( Znáš to :)
blanche
napsal(a):
Já by jsem chtěla taky lepší foťák, ale bohužel jsou peníze potřeba na úplně jiné věci :( Znáš to :)
To je jasné Taky jsem chtěla nejdřív nový,ale ta cena byla strašná a chtěla jsem vyzkoušet jestli to využiju, tak jsem šla raději do staršího, ale teď vím, že mě to fakt baví, tak bych časem chtěla nový (budu muset šetřit). Před tím jsem fotila Olympusem 720UZ- taky dobrý- je z něj ta fotka pod stromem. Známá si teď koupila Lumixe a ten je hodně dobrý na to, že to není zrcadlovka.
blanche
napsal(a):
Já jsem z Prahy, ale koníka mám na Mělnicku ...
Foťák máš tedy od někoho ? Nebo z baziku ? O tom jsem taky přemýšlela, ale bála bych se asi toho ...
Mám ho od jednoho pána na inzerát, ale teď jsem se seznámila s profíky, kteří by ti asi uměli něco sehnat a hlavně tomu dost rozumí a vědí na co kouknout, aby byl OK. Kdyby si chtěla můžu ti na ně poslat kontakt, ale raději mailem nevím jestli by byli rádi, aby jim pak volalo nějak víc lidí. Já jsem od Benešova. Párkrát jsem byla ve Mšeně, ale už je to dávno ani nevím jestli tam pořád mají huculáky. Jdu ke koníkům tak ti to pošlu večer, když to budeš chtít. Pa
bubo
napsal(a):
Mám ho od jednoho pána na inzerát, ale teď jsem se seznámila s profíky, kteří by ti asi uměli něco sehnat a hlavně tomu dost rozumí a vědí na co kouknout, aby byl OK. Kdyby si chtěla můžu ti na ně poslat kontakt, ale raději mailem nevím jestli by byli rádi, aby jim pak volalo nějak víc lidí. Já jsem od Benešova. Párkrát jsem byla ve Mšeně, ale už je to dávno ani nevím jestli tam pořád mají huculáky. Jdu ke koníkům tak ti to pošlu večer, když to budeš chtít. Pa
Tak já se taky po delší době přidám s fotečkama;)
majta
napsal(a):
Tak já se taky po delší době přidám s fotečkama;)
a další...beganka terezka;o)
bubo
napsal(a):
OK, zkusit se může všechno
Budu ráda ...
blanche
napsal(a):
OK, zkusit se může všechno
Budu ráda ...
Tohle je moje sluníčko Karin. Je to huculka každým coulem. Narodila se na apríla, takže je taky pěkná šprýmařka. 15 let
debii
napsal(a):
Tohle je moje sluníčko Karin. Je to huculka každým coulem. Narodila se na apríla, takže je taky pěkná šprýmařka. 15 let
A další fotečka
zuzanka
napsal(a):
ČT Lukrecie
zuzanka
napsal(a):
bubo
napsal(a):
Krasny fotecky...
Pridavam sveho mladeho valaska A1/1 Jmenuje se Royamix
ukulemba
napsal(a):
Krasny fotecky...
Pridavam sveho mladeho valaska A1/1 Jmenuje se Royamix
A jeste jednu...