sadzi saj

blanche
napsal(a):
Psala jsem ještě do starého
Teda to je fotečka
Já už obstaraný a nakrmený zvířectvo, podařilo se mi rozchodit krb a jdu dělat květáček
sadzi saj
napsal(a):
Teda to je fotečka
Já už obstaraný a nakrmený zvířectvo, podařilo se mi rozchodit krb a jdu dělat květáček
Jůůů, mozeček, nebo obalený ?
Mě se líbí ... Je tam krásné světlo
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Se tu pěkně stídáme - já asi za chvíli povalim domů na kole - když nebude chtít dneska vrátit ty 2 hodiny ...
JJ, ty slunečnice byly luxusní
Mozeček ňam ňam, to můžu, obalovaný bych si taky dala, ale na pánvi se to dělá dost blbě a friťák nemám a ani to z toho na ten svůj žaludek moc nemůžu
blanche
napsal(a):
Se tu pěkně stídáme - já asi za chvíli povalim domů na kole - když nebude chtít dneska vrátit ty 2 hodiny ...
JJ, ty slunečnice byly luxusní
Jů, ty fotky jako pořád...povedené
Vzala jsem psiska na procházku a stavili jsme se pro holčí. Už byla zaparkovaná blízko vrat, jak viděla, že jdeme, už si to šinula v bráně, že teda pelášíme domů, ne? Pak jsem doma ještě vytahovala z auta 40 kilo granulí a převážela pytel ke stáji na psím vozíku
. Use málem oči vypadly a snažila se pytel rozdělat, aby ho celý spapala. Vytáhla jsem sud a musela jsem to otevřít trochu dále, jinak by mi do toho vlezla..nevím, že ti koně jsou tak nenažraní. Klidně spucují celý pytel granulí a pak jsou kaput, že? Chápete to? já ne. Tak jsem ji vysvětlovala, že dát ji to fakt nemůžu, že zbavit se ji opravdu nechci
. Dostala večeři, už namočené granule a ječmen s vitamíny a je spokojená
lucky
napsal(a):
Jů, ty fotky jako pořád...povedené
Vzala jsem psiska na procházku a stavili jsme se pro holčí. Už byla zaparkovaná blízko vrat, jak viděla, že jdeme, už si to šinula v bráně, že teda pelášíme domů, ne? Pak jsem doma ještě vytahovala z auta 40 kilo granulí a převážela pytel ke stáji na psím vozíku
. Use málem oči vypadly a snažila se pytel rozdělat, aby ho celý spapala. Vytáhla jsem sud a musela jsem to otevřít trochu dále, jinak by mi do toho vlezla..nevím, že ti koně jsou tak nenažraní. Klidně spucují celý pytel granulí a pak jsou kaput, že? Chápete to? já ne. Tak jsem ji vysvětlovala, že dát ji to fakt nemůžu, že zbavit se ji opravdu nechci
. Dostala večeři, už namočené granule a ječmen s vitamíny a je spokojená
jo a ty slunečnice, to jen tiše závidííím!!! Béééé, Tady žádné nejsou!!! Jak by se v nich Usa vyjímala
zvířátková

lucky
napsal(a):
jo a ty slunečnice, to jen tiše závidííím!!! Béééé, Tady žádné nejsou!!! Jak by se v nich Usa vyjímala
To jo, taky lituju, že tu kolem nic nemáme, nějaké to pole, něco kvetoucího aspoň, fotky jsou z toho jak z pohlednice. Já loni chytla akorát nějaké ty bodláky, ale je těžké něco vyfotit, když člověk z ruky nemůže pustit vodítko a kůň nechce nic jiného, než se ládovat a stoupnout si ke mě zadkem.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To jo, taky lituju, že tu kolem nic nemáme, nějaké to pole, něco kvetoucího aspoň, fotky jsou z toho jak z pohlednice. Já loni chytla akorát nějaké ty bodláky, ale je těžké něco vyfotit, když člověk z ruky nemůže pustit vodítko a kůň nechce nic jiného, než se ládovat a stoupnout si ke mě zadkem.
Leo tahle fotečka je fakt skvělá moc pěkná a Čikimu to sekne a ta ohlávka
My už po večeři, v telce nic moc nedávají a finishujeme snad už tu koupelnu, doufám, že zítra už se to dodělá
Už aby bylo jaro
zvířátková
napsal(a):
HOlky, tak úspěch...mám videa v mobilu Usy...ten mobil jsem nyní zdědila po tátovi. Já na svém neměla video. NO, ale on má novější...dostal ho za 1,- při prodloužení smlouvy. NO a z toho mého to nestáhnu, ale on má program na ten svůj, tak jsem nyní natočila Usu ve stáji a vyzkoušeli jsme to a je to v PC!!!!! Tak vám pošlu mailíka s videem, jo? Je to nyní ve stáji..zrovna se probudila. Točila jsem ji i ležící, ale nějak se to neuložilo Takže mám až probuzenou stojící a somrující
holčí
Z toho mého to vykoumám zítra. BUď se mi podaří to přes to USB stáhnout, nebo by to teoreticky mělo přes infraport přetáhnout do toho tátového a přes něj stáhnout..uvidím.
JInak fotka Čika v bodlácích nemá chybu
lucky
napsal(a):
HOlky, tak úspěch...mám videa v mobilu Usy...ten mobil jsem nyní zdědila po tátovi. Já na svém neměla video. NO, ale on má novější...dostal ho za 1,- při prodloužení smlouvy. NO a z toho mého to nestáhnu, ale on má program na ten svůj, tak jsem nyní natočila Usu ve stáji a vyzkoušeli jsme to a je to v PC!!!!! Tak vám pošlu mailíka s videem, jo? Je to nyní ve stáji..zrovna se probudila. Točila jsem ji i ležící, ale nějak se to neuložilo Takže mám až probuzenou stojící a somrující
holčí
Z toho mého to vykoumám zítra. BUď se mi podaří to přes to USB stáhnout, nebo by to teoreticky mělo přes infraport přetáhnout do toho tátového a přes něj stáhnout..uvidím.
už to bude pryč..takže stáhněte si poštu!
Jdu koukat na TV
zvířátková

lucky
napsal(a):
holčí
V tom prťavém je to tady stejně na nic...
Mi to povídejte, v telce vůbec nic, jsem tu sama, sice na mě za rohem číhá mega kopa prádla na vyžehlení, ale nějak se né a né k tomu odhodlat.
zvířátková
napsal(a):
V tom prťavém je to tady stejně na nic...
Mi to povídejte, v telce vůbec nic, jsem tu sama, sice na mě za rohem číhá mega kopa prádla na vyžehlení, ale nějak se né a né k tomu odhodlat.
V telce je nějaký film..nějaký archeolog či co...bude to něco na způsob Indiana Jones...video odešlo, takže ho máte na cestě
sadzi saj

lucky
napsal(a):
V telce je nějaký film..nějaký archeolog či co...bude to něco na způsob Indiana Jones...video odešlo, takže ho máte na cestě
Jé tak to se jdu mrknout do mailů
Leo jakpak to sama??
V telce opravdu nic moc, já teď pomáhala v koupelnu a venku mrzne až praští, pěkná kosa
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Jé tak to se jdu mrknout do mailů
Leo jakpak to sama??
V telce opravdu nic moc, já teď pomáhala v koupelnu a venku mrzne až praští, pěkná kosa
Tak mě to bohužel nejde pustit
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak se hlásím z práce
Jako vždy se mi sem vůůůůbec nechtělo - jak jinak ...
Zkoušela jsem ty videa, ale nejde mi to nějak spustit ...
Lucky, v jakém programu se to otevře ?
Leo, máš krásné fotky s těma kvetoucíma bodlákama
no, mě se to otvírá v Quick timu ...nevím, jestli to jde i v něčem jiném...já jsem šťatsná, že jsem to vůbec stáhla. Kamarádka to otevřela normálně
blanche
napsal(a):
No, ještě to zkusím
taky je u vás takový povichr?
My chtěli na vyjížďku odpoledne s koňmi, jenom abych se přiznala, tak se mi moc nechce. Je tady kosa jako v márnici a ten vítr profounke...zmrzneme..fůůůj! Navíc nás to odnese..nesnáším ježdění ve větru. KOně to nemají rádi..já taky nee
lucky
napsal(a):
taky je u vás takový povichr?
My chtěli na vyjížďku odpoledne s koňmi, jenom abych se přiznala, tak se mi moc nechce. Je tady kosa jako v márnici a ten vítr profounke...zmrzneme..fůůůj! Navíc nás to odnese..nesnáším ježdění ve větru. KOně to nemají rádi..já taky nee
No, vítr ani moc ne ... Ale je tu nehorázná kosa - ráno bylo -7 C
Na kole jsem málem zatuhle - jsem byla jak kukla
Tak jsem to zkoušela a zatím nic
blanche
napsal(a):
No, vítr ani moc ne ... Ale je tu nehorázná kosa - ráno bylo -7 C
Na kole jsem málem zatuhle - jsem byla jak kukla
Tak jsem to zkoušela a zatím nic
sakra...béééé...já se na to vy..... Jak se mi podaří něco stáhnout, tak to zase kde kdo neotevře...to je pech!
Já už chci teplo! Sice je tady hezky, svítí sluníčko, ale ta kosa je síla
blanche
napsal(a):
JJ, taky se těším na teploučko - bude to hnedka o něčem jiném ...
Taky až bude travička
tak travička tady docela je. Je to s podivem, ale tady za řekou jsou ohromné pole s jetelotravní směsí a ta loni a letos je zelená i v zimě. Usa tam vždycky líta a nažere se k prasknutí. Takže je vlastně spokojená, protože tak zeleno má i přes zimu
tohle je z loňské "zimy"
lucky
napsal(a):
tak travička tady docela je. Je to s podivem, ale tady za řekou jsou ohromné pole s jetelotravní směsí a ta loni a letos je zelená i v zimě. Usa tam vždycky líta a nažere se k prasknutí. Takže je vlastně spokojená, protože tak zeleno má i přes zimu
tohle je z loňské "zimy"
a letos tam je tráva úplně stejná...výška 10cm
blanche
napsal(a):
No, ale není to ten krásný, pořádný travnatý koberec ...
NO jo..je to koberec a Usa ho chce vždycky celý sníst
blanche
napsal(a):
Nebojíš se, když to žere a je to namrzlé ?
Koně v přírodě taky sežerou všechno. Co koně, kteří jsou 24 hodin venku..taky nemají rozdíl mezi normální a ráno omrzlou trávou. Pokud je ten kůň na to zvyklý a denně se i v zimě pase...ta moje normálně vybírá všechno zpod sněhu, tak se nebojím. JO, kdybych měla stájového koníka, co si v zimě neutrhne kus trávy a je jen na seně, tak to bych se bála, to jo. Je to jako s jarní trávou, taky musí dávat bacha, aby se najednou nepřežrali. Ale koně, kteří jsou na pastvinách to neřeší..prostě baští stále něco.
lucky
napsal(a):
Koně v přírodě taky sežerou všechno. Co koně, kteří jsou 24 hodin venku..taky nemají rozdíl mezi normální a ráno omrzlou trávou. Pokud je ten kůň na to zvyklý a denně se i v zimě pase...ta moje normálně vybírá všechno zpod sněhu, tak se nebojím. JO, kdybych měla stájového koníka, co si v zimě neutrhne kus trávy a je jen na seně, tak to bych se bála, to jo. Je to jako s jarní trávou, taky musí dávat bacha, aby se najednou nepřežrali. Ale koně, kteří jsou na pastvinách to neřeší..prostě baští stále něco.
NO, to asi jo ...
Ale slyšela jsem, že je to právě nic moc ... Ale asi u koníků, co jsou ve stáji ...
Pravda - koně na pastvě budou těžko držet půst ...
blanche
napsal(a):
NO, to asi jo ...
Ale slyšela jsem, že je to právě nic moc ... Ale asi u koníků, co jsou ve stáji ...
Pravda - koně na pastvě budou těžko držet půst ...
NO právě. Oni všichni klidně lítají po pastvině a pasou se na sněhu nebo namrzlých místech a nevadí jim to. Jsou na to zvyklí. Na pastvině to koně taky neřeší. Horší to mají koně ze stájí, kteří chodí jen do zadupaných výběhů a jsou pouze na seně. Tak tam si myslím, že to může náhle udělat problém.
tahle fotka se mi moc líbí ..to byl Darések mladinký..takové mimino.
lucky
napsal(a):
NO právě. Oni všichni klidně lítají po pastvině a pasou se na sněhu nebo namrzlých místech a nevadí jim to. Jsou na to zvyklí. Na pastvině to koně taky neřeší. Horší to mají koně ze stájí, kteří chodí jen do zadupaných výběhů a jsou pouze na seně. Tak tam si myslím, že to může náhle udělat problém.
tahle fotka se mi moc líbí ..to byl Darések mladinký..takové mimino.
Takové malé miminko, co ?
blanche
napsal(a):
Takové malé miminko, co ?
JO, on takhle dodnes strašně rád lehává. Vyjdu ze stáje a on leží na dlažbě hore nožičky, dělá na mě očička a cukrblíky a chce muchlovat. Jak se tak rozvalí, tak je přes půlku dvoruMůžeš s ním dělat co chceš, je jako z gumy, takový vláčný a úplně blažený, když ho tak vezmu do náruče.
Oni jsou zlatíčka. Jsou to strašně hodní psi a hrozně citliví. Strašně milují své lidi..oni vůbec milují všechny a všechno. Ale hlídat umí moc dobře, to jo, ale jak vidí, že návštěva je kamarád, tak je vezmou do smečky..na drbání budou dobří
. Ale hlavně jsou strašně milí, hrozně prožívají, když se na ně zlobím a naopak, když mají radost, tak se málem počůrají, jak jsou šťastní
Prostě zlatíčka
hele, zkoušela jsem to video otevřít jinde a jde mě to i ve Windows Media Player i v BS Payer! takže je divné, že to neotevřeš!
lucky
napsal(a):
JO, on takhle dodnes strašně rád lehává. Vyjdu ze stáje a on leží na dlažbě hore nožičky, dělá na mě očička a cukrblíky a chce muchlovat. Jak se tak rozvalí, tak je přes půlku dvoruMůžeš s ním dělat co chceš, je jako z gumy, takový vláčný a úplně blažený, když ho tak vezmu do náruče.
Oni jsou zlatíčka. Jsou to strašně hodní psi a hrozně citliví. Strašně milují své lidi..oni vůbec milují všechny a všechno. Ale hlídat umí moc dobře, to jo, ale jak vidí, že návštěva je kamarád, tak je vezmou do smečky..na drbání budou dobří
. Ale hlavně jsou strašně milí, hrozně prožívají, když se na ně zlobím a naopak, když mají radost, tak se málem počůrají, jak jsou šťastní
Prostě zlatíčka
hele, zkoušela jsem to video otevřít jinde a jde mě to i ve Windows Media Player i v BS Payer! takže je divné, že to neotevřeš!
To je divný ... Jsem to zkoušela ve všem možném a nemožném ...
Ještě tedy na to juknu
Ségra má BSP - je super, jmenuje se Endy - tak říkám i přítelovi ... Tak v tom mám občas trochu guláš ...
Ségra má teď to mimi a je naprosto v poho - klidný, vyrovnaný ... Nikdy by nikomu nic neudělal
blanche
napsal(a):
Tak brou chuť
Já tu mám lísková jádra v čokoládě
J8 měla rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam!
Hele, holky, úspěch. Fakt se mi povedlo stáhnout ta videa z toho mého mobilu! Asi nejsem tak blbá, jak vypadám. Ne, fakt, mám úžasná videa holčí jak běhá na pastvině s koníky, jak včera běhala u ČIpa, mám krásně natočeného ČIpa..úžasný pohyb na poníka. Taky řádíci psiska...ale jestli to fakt neotevřete, to mě mrzí...kdo to všechno otevře, komu jsem to poslala..teda tu Usu před tím
Já chci nyní zjistit jak to dát na stránky, nebo na Youtoube..nikdy jsem to nedelala a jsem na tyhle věci debil..jsem ráda, že se mi podařilo to stáhnout
lucky
napsal(a):
J8 měla rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam!
Hele, holky, úspěch. Fakt se mi povedlo stáhnout ta videa z toho mého mobilu! Asi nejsem tak blbá, jak vypadám. Ne, fakt, mám úžasná videa holčí jak běhá na pastvině s koníky, jak včera běhala u ČIpa, mám krásně natočeného ČIpa..úžasný pohyb na poníka. Taky řádíci psiska...ale jestli to fakt neotevřete, to mě mrzí...kdo to všechno otevře, komu jsem to poslala..teda tu Usu před tím
Já chci nyní zjistit jak to dát na stránky, nebo na Youtoube..nikdy jsem to nedelala a jsem na tyhle věci debil..jsem ráda, že se mi podařilo to stáhnout
Tak u mě jsi na špatné adrese - to že jsem si udělala stránky, tak to byl asi zázrak ... Těmhle věcem taky moc nerozumím ...
Ale na Ifauně to nějak psali, jak to dostat na youtube ...
naftalinka
napsal(a):
Ahooooj!!! No tak já vám s tímto problémem asi taky nepomůžu, na todle jsem uplně stupidní
Tak mám výron na kotníku nakonec Celý to oteklo, promodralo a kulhám
no prostě bomba!!!!!
chudáku malý! Hele, a to video co jsem poslala mailem jsi otevřela?
Já se nyní pokouším to dát normálně na stránky jako soubor, ale nějak to fachčí a nefachčí...já nevím.
zvířátková

lucky
napsal(a):
chudáku malý! Hele, a to video co jsem poslala mailem jsi otevřela?
Já se nyní pokouším to dát normálně na stránky jako soubor, ale nějak to fachčí a nefachčí...já nevím.
Nazdárek kočky! Tak s tím videem ještě nevím, ještě jsem ani Fida, ani Usu neviděla, po posledním vyčištění pc tu nemám na to programy. Takže si všechny maily nechávám až do práce.
U nás je jak včera, chvíli chumelenice, chvíli sluníčko. Zajímavé to počasí ...
Teda Zuzi, to je smůla. Asi to pěkně bolí, ne?
blanche
napsal(a):
Ajaj ... Co s tím budeš dělat - klidový režim doma ?
Hele, že se Ti nechce makat
Ne do práce normálka chodím a ke koním taky!!! Koupila jsem si na to nějakou sračičku, mažu si to bandážuju, ale v provozu se tím něnechám moc omezit, prostě funguju dál i když to teda bolí!!!!! Doktorovi nejdu, hodili by mi to do škrobáku a nemohla bych už vůbec nic!!!!
Na video se juknu hned jak mi naběhne antivir. Mám nějak pocuchanej počítač, antivir nabíhá hodinu a během tý hodiny je hrozně spomalenej a nic neotevře. Ale v pondělí už jde panu doktorovi a bude zase fungovat jako dřív.
Ale na video se určo juknu hned jak to půjde!!!!!
naftalinka
napsal(a):
Ne do práce normálka chodím a ke koním taky!!! Koupila jsem si na to nějakou sračičku, mažu si to bandážuju, ale v provozu se tím něnechám moc omezit, prostě funguju dál i když to teda bolí!!!!! Doktorovi nejdu, hodili by mi to do škrobáku a nemohla bych už vůbec nic!!!!
Na video se juknu hned jak mi naběhne antivir. Mám nějak pocuchanej počítač, antivir nabíhá hodinu a během tý hodiny je hrozně spomalenej a nic neotevře. Ale v pondělí už jde panu doktorovi a bude zase fungovat jako dřív.
Já jsem asi totální magor..prostě videa, to je věc..ne a ne to fachčit jak má
lucky
napsal(a):
Já jsem asi totální magor..prostě videa, to je věc..ne a ne to fachčit jak má
holky, jukněte jestli vám to bude fachčit!
Tátovi to jede normálně!!! (vymažte dvě mezery.... a klikněte si na to video)
http://www.usamawatani. estranky.cz/clanky/ videa/videa-usinky---___
lucky
napsal(a):
holky, jukněte jestli vám to bude fachčit!
Tátovi to jede normálně!!! (vymažte dvě mezery.... a klikněte si na to video)
http://www.usamawatani. estranky.cz/clanky/ videa/videa-usinky---___
tak tam jsou 4 videa...dejte pak vědět, jestli se vám to otevře...nám to fachčí.
Jdu Use udělat konečně ta zadní kopýtka a hodím ji k Čipovi..je tam kosa, na vyjížďku fakt se mi nechce. Jdu se navléct, snad to tam přežiju
naftalinka
napsal(a):
Tak snad to bude brzy OK ...
To jo ... To když pak někam s tím půjdeš, tak Ti to zpevní atd atd ...
Možná by to ale bylo lepší ?
Mě to tu nebááááááááááááááááááá
blanche
napsal(a):
Většinou se léčím sama!!!!!!!!!!!!!!
Tak já jsem to video zkoukla, ale je to jen ve stáji, žádný video z výbehu jsem tam neměla.
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tak to Ti věřím.
Já se tam asi taky v pondělí zvecnu, skoro po 3 týdnech a umím si představit, kolik toho tam na mě čeká, jelikož se to pro mě odložilo.
Dneska ještě pobydu doma a zítra už se těším ke koníkům. Právě peču kuřátko. Se mi podařilo 2x za sebou vyhodit pojistky. Nějaká novinka, zatíženost díky tomu, že zrovna bojler ohřívá vodu, peru a mám zapnutou troubu. Jeden ze tří počítačů dělá problémy, takže je to teď prý moje chyba . Za půl hodinky mi dávají oblíbený film, tak jsem ráda.
zvířátková
napsal(a):
Tak to Ti věřím.
Já se tam asi taky v pondělí zvecnu, skoro po 3 týdnech a umím si představit, kolik toho tam na mě čeká, jelikož se to pro mě odložilo.
Dneska ještě pobydu doma a zítra už se těším ke koníkům. Právě peču kuřátko. Se mi podařilo 2x za sebou vyhodit pojistky. Nějaká novinka, zatíženost díky tomu, že zrovna bojler ohřívá vodu, peru a mám zapnutou troubu. Jeden ze tří počítačů dělá problémy, takže je to teď prý moje chyba . Za půl hodinky mi dávají oblíbený film, tak jsem ráda.
Tak to se pár dní v práci asi nudit nebudeš
No, já jsem si teď přečetla 2 časáky a budu vyhlížet kámošku ...
Ale nudou tady fakt už šedivím
Tak kuřátko
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tak to se pár dní v práci asi nudit nebudeš
No, já jsem si teď přečetla 2 časáky a budu vyhlížet kámošku ...
Ale nudou tady fakt už šedivím
Tak kuřátko
To asi nebudu, no.
No jo, šílené mučení jak to voní. Přitom člověk ví, že to bude trvat ještě aspoň hodinku - dvě.
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, tak kámoška nějak nejde ... Snad nezabloudila ... a dorazí ...
Mi to tu přijde pomalu jak zatrest
No tak to už čekáš pěkně dlouho... Já právě po jídle, jsem si šmákla
zvířátková

blanche
napsal(a):
To se máš
Taky bych si dala
NO, tak právě psala, že prý až po práci
Ale čeká mě tam mega kopa žehlení, na které jsem se včera fakt neodhodlala, tak se budu muset přinutit.
A to máš zase do sedmi?
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tak balím - papa
Tak jsem nakonec dospěla k názoru, že žehlení ještě den počká a místo toho si hodím nožky nahoru a dám si k tomu dortíka. Bych zasloužila .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak jsem nakonec dospěla k názoru, že žehlení ještě den počká a místo toho si hodím nožky nahoru a dám si k tomu dortíka. Bych zasloužila .
Zdravím při večeru, teda vy jste se dneska rozjeli, než jsem to přelouskala
Já dneska celý den makala, jak mourovatá. Ráno respektive dopoledne jsme jeli k vetovi dát vykastrovat naši kočku, mezi tím se stavili u Míry dědy mu popřát k narozkám a zajeli do Kaufu mu pro dárek nejdřív teda , pak zpátky pro číču, chudinka je celý den z toho zblblá a pak doma těžký úklid, už konečně máme koupelnu hotovou, teď už jenom dospárovává zedník a já dneska gruntovala doma a okolo, zítra ještě dodělávky, ale jsem ráda, že už je to skoro z krku
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak já zase tu
No, včera jsem razila s kámoškou do restaurace na vínko a pak místní Disco - ještě jsem tam nebyla - bylo tam 15 lidí a seděli jsme v bundách - byla tam neskutečná kosa ... Kamarádce jsem dávala i rukavice ... Ale švanda ...
Holky, ale v té restauraci - seděl chlap a blbě koukal ...
Pak jsem si ho prohlídla - on měl sukni a bílé lodičky
Jsme se tam pak smíchy málem zkácely ...
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak já zase tu
No, včera jsem razila s kámoškou do restaurace na vínko a pak místní Disco - ještě jsem tam nebyla - bylo tam 15 lidí a seděli jsme v bundách - byla tam neskutečná kosa ... Kamarádce jsem dávala i rukavice ... Ale švanda ...
Holky, ale v té restauraci - seděl chlap a blbě koukal ...
Pak jsem si ho prohlídla - on měl sukni a bílé lodičky
Jsme se tam pak smíchy málem zkácely ...
Chlap v lodičkách? No to bych se asi smíchy válela!
Ty jsi zase v práci? Chudáčku?
Já dneska nakrmila trochu dříve, na půl desátou mám domluvenou vyjížďku ....sakra, ale nechce se mi...je tam -11°C
Holky, tak jsem nějak nepřišla na to video, ale poprosila jsem o radu Proximu Evika, tak mi to nějak popsala...snad se teda s tím videem naučím něco dělat.
JInak mi uložila video Usy , tak se můžete juknout..tohle vám půjde všem!
Takže historicky první video holčí
To mě šla obhlídnout za strom, jestli tam jsem a to ve stáji je pak večer...zvědavka.
http://www.youtube.com/watch?v=oLhOZVrj0TI
lucky
napsal(a):
Já dneska nakrmila trochu dříve, na půl desátou mám domluvenou vyjížďku ....sakra, ale nechce se mi...je tam -11°C
Holky, tak jsem nějak nepřišla na to video, ale poprosila jsem o radu Proximu Evika, tak mi to nějak popsala...snad se teda s tím videem naučím něco dělat.
To mě šla obhlídnout za strom, jestli tam jsem a to ve stáji je pak večer...zvědavka.
Ahojky,
na video juknu
JJ, opravdu - seděl tam - chlap - na hubě strniště ... Měl prý i silonky - k té sukni - to jsem si nevšimla - to mi pak říkala kámoška, ale měl fakt bílé střevíčky
Seděl tam sám a poslouchal náš hovor
lucky
napsal(a):
Tak video super
I se mi to spustilo - měli jsme to blokovaný
Ale brigádník mi to ukázal, jak to ošálit
lucky
napsal(a):
..no, ono to video je totiž menší, když se stáhne..v prohlížeči nějakém. Když se to dá na to Youtube, tak to má vše jednotný rozměr a tím pádem se to zvětší a rozostří
Ale myslím, že je to dobrý ...
Bývá to u všech méně kvalitní
Dneska je tam fakt kosa - včera bylo -7 C a dneska ráno -8 C
naftalinka
napsal(a):
v noci se mi nechtělo spát, te´d se mi nečchce spát a zejtra padnu na držku určitě a to zejtra po noční nemám čas na spánek, jedu totiž ke koním, pak nakupovat do města a pak ještě ke švadleně a domu uklízet, hahahahahaaa
JJ, to znám ...
Když má člověk možnost spát i v práci - tak prostě neusneš ... Nebo se ti spát nechce ...
Ale jak si řekneš, že spát nebudeš moct ... nebo nesmíš ... Tohle si říct, tak jsem tuhoň hned
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, to znám ...
Když má člověk možnost spát i v práci - tak prostě neusneš ... Nebo se ti spát nechce ...
Ale jak si řekneš, že spát nebudeš moct ... nebo nesmíš ... Tohle si říct, tak jsem tuhoň hned
Nazdárek! Tak jsem tu už taky, posledních pár dní špatně spím, nemůžu v noci usnout, usínám tak ve dvě ráno a pak nejsem schopná brzy vstávat. Jak ale vstanu zítra po páté, to je mi teda záhadou .
Video super, náhodou na to, že je to z mobilu, tak kvalita dobrá. Koukám, že už zase Usa zhubla. Asi ta kilečka vyjezdila, ne?
Já už se nemůžu dočkat ven, tak za hodinku se najíme a huráááá ven. Je sluníčko, ale podle toho, co hlásili, tak asi pěkná kosa. Měli bychom si pořídit za okno teploměr.
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Tak jsem tu už taky, posledních pár dní špatně spím, nemůžu v noci usnout, usínám tak ve dvě ráno a pak nejsem schopná brzy vstávat. Jak ale vstanu zítra po páté, to je mi teda záhadou .
Video super, náhodou na to, že je to z mobilu, tak kvalita dobrá. Koukám, že už zase Usa zhubla. Asi ta kilečka vyjezdila, ne?
Já už se nemůžu dočkat ven, tak za hodinku se najíme a huráááá ven. Je sluníčko, ale podle toho, co hlásili, tak asi pěkná kosa. Měli bychom si pořídit za okno teploměr.
Ahojky,
tak pozdravuj koňuchy
JJ, vem si vaťák, rukavice a minimálně ušatku přes uši
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak pozdravuj koňuchy
JJ, vem si vaťák, rukavice a minimálně ušatku přes uši
Jj, za oknem to vypadá tak krásně, ale asi to bude hnus .
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, na plavení to rozhodně nebude
Pěkná fotka ... To bych se u Vás taky vyřádila
Dobré ráno děvčata, teda spíš už dopoledne , u nás krásně svítilo sluníčko, když jsem vstala, tak jsem si říkala, že udělám nějaké fotečky a sluníčko zalezlo a kosu tu máme solidní, to dneska taky venku pěkně vymrznu na Elí, ale už se na ní těšim na holčinu moji
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno děvčata, teda spíš už dopoledne , u nás krásně svítilo sluníčko, když jsem vstala, tak jsem si říkala, že udělám nějaké fotečky a sluníčko zalezlo a kosu tu máme solidní, to dneska taky venku pěkně vymrznu na Elí, ale už se na ní těšim na holčinu moji
Jinak videjko dobrý, škoda, že to není ostrý, ale Usa je teda akční
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Viď, taky jsem si říkala
JJ, ráno krásně azuro a teď se to nějak zatahuje ...
Tady taky, jsem si říkala, že udělám nějakou fotečku a budu mít hezkou vyjížďku a sluníčko zalezlo, klasika
To si byla před denní takhle akční na dýze jo
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Tady taky, jsem si říkala, že udělám nějakou fotečku a budu mít hezkou vyjížďku a sluníčko zalezlo, klasika
To si byla před denní takhle akční na dýze jo
To jo, byla by jsi vítaná. Ono mít v jedné ruce foťák, stát ve vodě a v druhé držet to střeštiprdlo, žádná sranda. Ale tady při tom focení si pamatuju, že bych klidný, necítil koně, tak se fotilo dobře. Ale jak tahá, tak jsem ráda, že jsem ráda.
Tady taky nějak sluníčko zalezlo. To teda nic moc, bez sluníčka a k tomu taková zima. Ach jo....
zvířátková
napsal(a):
To jo, byla by jsi vítaná. Ono mít v jedné ruce foťák, stát ve vodě a v druhé držet to střeštiprdlo, žádná sranda. Ale tady při tom focení si pamatuju, že bych klidný, necítil koně, tak se fotilo dobře. Ale jak tahá, tak jsem ráda, že jsem ráda.
Tady taky nějak sluníčko zalezlo. To teda nic moc, bez sluníčka a k tomu taková zima. Ach jo....
Ahoj holky, tak jsem vytuhla na hodinku a půl a už mi křičel budík, že mám vstávat a jet ke koníkům. Když jste u toho focení, taky mám s sebou připravenej foťák a chci udělat nějaký fota hřebců a okolí
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem vytuhla na hodinku a půl a už mi křičel budík, že mám vstávat a jet ke koníkům. Když jste u toho focení, taky mám s sebou připravenej foťák a chci udělat nějaký fota hřebců a okolí
To já bych dneska taky ráda něco vyfotila, už mám absťák.
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
To věřím, no z okna to venku vypadá krásně a lákavě, ale když se vyleze ven a tam ten mráz to už se člověku potom moc nechce!!!!
Taky se chystám fotit dneska asi nějaký fotící erupce
, ale zatím tvrdnu doma a čekám, co se bude dít
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, asi jak u koho
Já mám smůlu
Neboj, však ono v pondělí a úterý bude určitě krásně, až budeme s Leou v práci
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Neboj, však ono v pondělí a úterý bude určitě krásně, až budeme s Leou v práci
Jasný
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, už jsem jukla na předpověď a právě nic moc
Neboj, znáš ty jejich předpovědi, dej na nás
Já už chci jaróó nebo aspoň kolem 10 stupňů
zvířátková

blanche
napsal(a):
Mi neříkej, se vůbec divim, že je venku sluníčko, samozřejmě když jsem byla dom, tak bylo jak na jaře a dneska mrazy no, ale co nadělám. Už se ven těším. Uvidim, co snesu. Potřebovala bych sakriš nějakou čelenku na uši či něco takového...
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Mi neříkej, se vůbec divim, že je venku sluníčko, samozřejmě když jsem byla dom, tak bylo jak na jaře a dneska mrazy no, ale co nadělám. Už se ven těším. Uvidim, co snesu. Potřebovala bych sakriš nějakou čelenku na uši či něco takového...
Tak Zuzi pa pa u koníčků si užij a panička ať pořídí pěkné dárečky pro svou maličkost
sadzi saj

blanche
napsal(a):
JJ, pak se nám Zuzi pochlub
Se máte ... Mě teď volala kámoška, že Bára ok, tak jsem ráda, že je v poho
Tak to je dobře
Já jsem si teď přeprala nějaký spodní prádlo. Myslela, že už dneska budu moc prát, mám tady hromadu prádla, jsem zvědavá, kde to budu sušit, dokonce včera koupila i druhý sušák na prádlo, je toho fakt hodně a nic, má ještě přijet dodělat něco zedník, takže je tu ještě polobordel a věci se tam ještě nastěhovat nemůžou se z toho fakt už picnu myslela, že už dneska dokončíme ten čurbes co zbyl
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je dobře
Já jsem si teď přeprala nějaký spodní prádlo. Myslela, že už dneska budu moc prát, mám tady hromadu prádla, jsem zvědavá, kde to budu sušit, dokonce včera koupila i druhý sušák na prádlo, je toho fakt hodně a nic, má ještě přijet dodělat něco zedník, takže je tu ještě polobordel a věci se tam ještě nastěhovat nemůžou se z toho fakt už picnu myslela, že už dneska dokončíme ten čurbes co zbyl
Tak jsem si teď chtěla na svoje WWW udělat počítadlo návštěvnosti, ale jsem z toho nějaká lehce jalová
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak jsem si teď chtěla na svoje WWW udělat počítadlo návštěvnosti, ale jsem z toho nějaká lehce jalová
Já ho tam mám naštěstí nastavený
Teda byla jsem venku a kosa pěkná, všechno zmrzlý i freťule napáječku chudinka, tak jsem nakrmila zvířectvo aspoň.
sadzi saj
napsal(a):
Já ho tam mám naštěstí nastavený
Teda byla jsem venku a kosa pěkná, všechno zmrzlý i freťule napáječku chudinka, tak jsem nakrmila zvířectvo aspoň.
No, něco se mi tam povedlo dát ...
Má to být zadarmo - doufám ...
Ale to HTML ... nebo co ... to vždy končím
Ty jsi to tam už měla nastavené ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, něco se mi tam povedlo dát ...
Má to být zadarmo - doufám ...
Ale to HTML ... nebo co ... to vždy končím
Ty jsi to tam už měla nastavené ?
Jo jo měla myslím, že jo
sadzi saj

blanche
napsal(a):
A chystám se na Usinku
Se asi hodně nudíš co
Já jsem ráda, že občas není v práci do čeho skoro kopnout, tak jsem si teď v týdnu aktualizovala stránky a novinky a v práci i naházela fotky ze soustředění ve volném čase
sadzi saj
napsal(a):
Se asi hodně nudíš co
Já jsem ráda, že občas není v práci do čeho skoro kopnout, tak jsem si teď v týdnu aktualizovala stránky a novinky a v práci i naházela fotky ze soustředění ve volném čase
JJ, to jsem si všimla
Máš tam i nový komentář
Tady ale brutus nuda ... Teď alespoň návštěva ... ale i tak ...
sadzi saj

blanche
napsal(a):
JJ, to jsem si všimla
Máš tam i nový komentář
Tady ale brutus nuda ... Teď alespoň návštěva ... ale i tak ...
No jinak by mi ty stránky zakrněly, protože doma na to čas nemám vůbec, ale hlavně jsem si vypatlala prostor, takže si teď nemůžu moc vyskakovat
sadzi saj
napsal(a):
No jinak by mi ty stránky zakrněly, protože doma na to čas nemám vůbec, ale hlavně jsem si vypatlala prostor, takže si teď nemůžu moc vyskakovat
Ahoj! Tak jsem tady!
Usinka je ve stáji, odpočívá a má deku..jestli do hodiny by ještě doschla, tak bych ji hodila ještě do večera k ČIpovi, ale byla hodně zpocená..
NO, jo, Usa něco shodila, začínají se ji rýsovat svalíky. Byly jsme teď na vyjížďce. S Betty a Janou jsme jely do Bašky na jízdárnu...zeptat se kolik chtějí za halu, že bychom občas zajely potrénovat do haly, aby si holky zvykly. Byla to v pohodě krokovka, sem tam jsme zaklusaly a jedno velké pole zacválaly. To byla sranda. Betty cválala první , bylo to mírně do kopce. Usa celé dopoledne chrápala. Jako než jsme dojely k Dvořákovi, to bylo děsné. Mi chtěla padnout i v klusu....ona po snídaní chrní a pak se dopoledne vyhřívá za stájí na sluníčku a dříme. No a já ji vypucovala, nasedlala a alou ven..no Usu málem trefilo. Zdechlého araba jste ještě neviděli
Vyjížďka byla super, jen Betty byla trochu mimo z různých věcí (třeba chlápci co na baráku opravovali okna..z těch byla na prášky. Usa je teda ani neregistrovala. Dneska ji nezajímalo vůbec nic. Šla celou dobu jako starý provozák
.
No a jak jsme cválaly to pole, tak to byla sranda. Betty cválala a já Usu trochu přidržela, abychom byly více vzadu a pomalounku se houpaly. No a Usa pak zmerčila, že ta Bettyna nějak moc jede a ona je chudák pozadu. A to teda nepřipustí. Já ji pustila, byla jsem ráda, že byla tak hodná, a Usa se do toho opřela a velkými skoky ji musela dohnat
Ale byla sranda. Bohužel jsme dojely zpátky a Dvořák chtěl koně nechat zavřené..jakoby je do večera nemohl nechat se pást...
Tak jsem to pak místo domů vzala ještě do kopců a trochu jsme se protáhly po loukách a doma tady pak kolem řeky hezky zaklusaly a zacválaly..moc prima to bylo. Holčí je celá zpocená, tak se odpocuje pod dekou
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Ahoj! Tak jsem tady!
Usinka je ve stáji, odpočívá a má deku..jestli do hodiny by ještě doschla, tak bych ji hodila ještě do večera k ČIpovi, ale byla hodně zpocená..
NO, jo, Usa něco shodila, začínají se ji rýsovat svalíky. Byly jsme teď na vyjížďce. S Betty a Janou jsme jely do Bašky na jízdárnu...zeptat se kolik chtějí za halu, že bychom občas zajely potrénovat do haly, aby si holky zvykly. Byla to v pohodě krokovka, sem tam jsme zaklusaly a jedno velké pole zacválaly. To byla sranda. Betty cválala první , bylo to mírně do kopce. Usa celé dopoledne chrápala. Jako než jsme dojely k Dvořákovi, to bylo děsné. Mi chtěla padnout i v klusu....ona po snídaní chrní a pak se dopoledne vyhřívá za stájí na sluníčku a dříme. No a já ji vypucovala, nasedlala a alou ven..no Usu málem trefilo. Zdechlého araba jste ještě neviděli
Vyjížďka byla super, jen Betty byla trochu mimo z různých věcí (třeba chlápci co na baráku opravovali okna..z těch byla na prášky. Usa je teda ani neregistrovala. Dneska ji nezajímalo vůbec nic. Šla celou dobu jako starý provozák
.
No a jak jsme cválaly to pole, tak to byla sranda. Betty cválala a já Usu trochu přidržela, abychom byly více vzadu a pomalounku se houpaly. No a Usa pak zmerčila, že ta Bettyna nějak moc jede a ona je chudák pozadu. A to teda nepřipustí. Já ji pustila, byla jsem ráda, že byla tak hodná, a Usa se do toho opřela a velkými skoky ji musela dohnat
Ale byla sranda. Bohužel jsme dojely zpátky a Dvořák chtěl koně nechat zavřené..jakoby je do večera nemohl nechat se pást...
Tak jsem to pak místo domů vzala ještě do kopců a trochu jsme se protáhly po loukách a doma tady pak kolem řeky hezky zaklusaly a zacválaly..moc prima to bylo. Holčí je celá zpocená, tak se odpocuje pod dekou
Teda Lucky, tak to jste si super užili
Já vyluxovala, vytřela, poklidila na chodbě trochu ten čurbes z toho nejhorší a čekám na střídání a alou za Elí
lucky
napsal(a):
JJ, to jo..jen mi málem umrzly nohy..tady je -11!
holky, jukněte tady! Na Youtube jsem teda ještě nepřišla. Nepodporuje to formát MV prý a nějak mi to nechce se v programu přeuložit na co jiného...no a kamarádka mi poradila tohle, tak se mi to povedlo! Jukněte! (2mezery)
fachčí vám to?
http://www.n-joy.cz/video/ usama-watani-ve-staji-15-2-08/4i4s6v d1fd5vv4t3/
sadzi saj

lucky
napsal(a):
holky, jukněte tady! Na Youtube jsem teda ještě nepřišla. Nepodporuje to formát MV prý a nějak mi to nechce se v programu přeuložit na co jiného...no a kamarádka mi poradila tohle, tak se mi to povedlo! Jukněte! (2mezery)
fachčí vám to?
Tohle mi jde a je to i asi lepší než to předtím
lucky
napsal(a):
fachčí vám to?
Tak fachá - super
Tak to jste si to pěkně užili ... To já jsem venku nebyla za celý den ...
Teď měla jen návštěvu - mamku a ségru s kočárem