"Ty z moderky králíků 138"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2008 17:58

blanche napsal(a):

Psala jsem ještě do starého

sadzi saj

15.2.2008 18:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
Psala jsem ještě do starého

Teda to je fotečka

Já už obstaraný a nakrmený zvířectvo, podařilo se mi rozchodit krb a jdu dělat květáček

15.2.2008 18:09

sadzi saj napsal(a):
Teda to je fotečka

Já už obstaraný a nakrmený zvířectvo, podařilo se mi rozchodit krb a jdu dělat květáček

Jůůů, mozeček, nebo obalený ?
Mě se líbí ... Je tam krásné světlo

15.2.2008 18:19

blanche napsal(a):
Jůůů, mozeček, nebo obalený ?
Mě se líbí ... Je tam krásné světlo

Tadle fotka je krásnááááááááá
Já se loučím a jdu pracovat, paaaaaaa

15.2.2008 18:24

naftalinka napsal(a):
Tadle fotka je krásnááááááááá
Já se loučím a jdu pracovat, paaaaaaa

Se tu pěkně stídáme - já asi za chvíli povalim domů na kole - když nebude chtít dneska vrátit ty 2 hodiny ...

JJ, ty slunečnice byly luxusní

sadzi saj

15.2.2008 19:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
Se tu pěkně stídáme - já asi za chvíli povalim domů na kole - když nebude chtít dneska vrátit ty 2 hodiny ...

Mozeček ňam ňam, to můžu, obalovaný bych si taky dala, ale na pánvi se to dělá dost blbě a friťák nemám a ani to z toho na ten svůj žaludek moc nemůžu

15.2.2008 19:06

blanche napsal(a):

Jů, ty fotky jako pořád...povedené
Vzala jsem psiska na procházku a stavili jsme se pro holčí. Už byla zaparkovaná blízko vrat, jak viděla, že jdeme, už si to šinula v bráně, že teda pelášíme domů, ne? Pak jsem doma ještě vytahovala z auta 40 kilo granulí a převážela pytel ke stáji na psím vozíku. Use málem oči vypadly a snažila se pytel rozdělat, aby ho celý spapala. Vytáhla jsem sud a musela jsem to otevřít trochu dále, jinak by mi do toho vlezla..nevím, že ti koně jsou tak nenažraní. Klidně spucují celý pytel granulí a pak jsou kaput, že? Chápete to? já ne. Tak jsem ji vysvětlovala, že dát ji to fakt nemůžu, že zbavit se ji opravdu nechci. Dostala večeři, už namočené granule a ječmen s vitamíny a je spokojená

15.2.2008 19:08

lucky napsal(a):
Jů, ty fotky jako pořád...povedené
Vzala jsem psiska na procházku a stavili jsme se pro holčí. Už byla zaparkovaná blízko vrat, jak viděla, že jdeme, už si to šinula v bráně, že teda pelášíme domů, ne? Pak jsem doma ještě vytahovala z auta 40 kilo granulí a převážela pytel ke stáji na psím vozíku. Use málem oči vypadly a snažila se pytel rozdělat, aby ho celý spapala. Vytáhla jsem sud a musela jsem to otevřít trochu dále, jinak by mi do toho vlezla..nevím, že ti koně jsou tak nenažraní. Klidně spucují celý pytel granulí a pak jsou kaput, že? Chápete to? já ne. Tak jsem ji vysvětlovala, že dát ji to fakt nemůžu, že zbavit se ji opravdu nechci. Dostala večeři, už namočené granule a ječmen s vitamíny a je spokojená

jo a ty slunečnice, to jen tiše závidííím!!! Béééé, Tady žádné nejsou!!! Jak by se v nich Usa vyjímala

zvířátková

15.2.2008 19:39
zvířátková

lucky napsal(a):
jo a ty slunečnice, to jen tiše závidííím!!! Béééé, Tady žádné nejsou!!! Jak by se v nich Usa vyjímala

To jo, taky lituju, že tu kolem nic nemáme, nějaké to pole, něco kvetoucího aspoň, fotky jsou z toho jak z pohlednice. Já loni chytla akorát nějaké ty bodláky, ale je těžké něco vyfotit, když člověk z ruky nemůže pustit vodítko a kůň nechce nic jiného, než se ládovat a stoupnout si ke mě zadkem.

sadzi saj

15.2.2008 20:06
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, taky lituju, že tu kolem nic nemáme, nějaké to pole, něco kvetoucího aspoň, fotky jsou z toho jak z pohlednice. Já loni chytla akorát nějaké ty bodláky, ale je těžké něco vyfotit, když člověk z ruky nemůže pustit vodítko a kůň nechce nic jiného, než se ládovat a stoupnout si ke mě zadkem.

Leo tahle fotečka je fakt skvělá moc pěkná a Čikimu to sekne a ta ohlávka

My už po večeři, v telce nic moc nedávají a finishujeme snad už tu koupelnu, doufám, že zítra už se to dodělá

Už aby bylo jaro

15.2.2008 20:06

zvířátková napsal(a):

HOlky, tak úspěch...mám videa v mobilu Usy...ten mobil jsem nyní zdědila po tátovi. Já na svém neměla video. NO, ale on má novější...dostal ho za 1,- při prodloužení smlouvy. NO a z toho mého to nestáhnu, ale on má program na ten svůj, tak jsem nyní natočila Usu ve stáji a vyzkoušeli jsme to a je to v PC!!!!! Tak vám pošlu mailíka s videem, jo? Je to nyní ve stáji..zrovna se probudila. Točila jsem ji i ležící, ale nějak se to neuložilo Takže mám až probuzenou stojící a somrující holčí

Z toho mého to vykoumám zítra. BUď se mi podaří to přes to USB stáhnout, nebo by to teoreticky mělo přes infraport přetáhnout do toho tátového a přes něj stáhnout..uvidím.

JInak fotka Čika v bodlácích nemá chybu

15.2.2008 20:18

lucky napsal(a):
HOlky, tak úspěch...mám videa v mobilu Usy...ten mobil jsem nyní zdědila po tátovi. Já na svém neměla video. NO, ale on má novější...dostal ho za 1,- při prodloužení smlouvy. NO a z toho mého to nestáhnu, ale on má program na ten svůj, tak jsem nyní natočila Usu ve stáji a vyzkoušeli jsme to a je to v PC!!!!! Tak vám pošlu mailíka s videem, jo? Je to nyní ve stáji..zrovna se probudila. Točila jsem ji i ležící, ale nějak se to neuložilo Takže mám až probuzenou stojící a somrující holčí

Z toho mého to vykoumám zítra. BUď se mi podaří to přes to USB stáhnout, nebo by to teoreticky mělo přes infraport přetáhnout do toho tátového a přes něj stáhnout..uvidím.

už to bude pryč..takže stáhněte si poštu!
Jdu koukat na TV

zvířátková

15.2.2008 20:22
zvířátková

lucky napsal(a):

V tom prťavém je to tady stejně na nic...

Mi to povídejte, v telce vůbec nic, jsem tu sama, sice na mě za rohem číhá mega kopa prádla na vyžehlení, ale nějak se né a né k tomu odhodlat.

15.2.2008 20:23

zvířátková napsal(a):
V tom prťavém je to tady stejně na nic...

Mi to povídejte, v telce vůbec nic, jsem tu sama, sice na mě za rohem číhá mega kopa prádla na vyžehlení, ale nějak se né a né k tomu odhodlat.

V telce je nějaký film..nějaký archeolog či co...bude to něco na způsob Indiana Jones...video odešlo, takže ho máte na cestě

sadzi saj

15.2.2008 21:05
sadzi saj

lucky napsal(a):
V telce je nějaký film..nějaký archeolog či co...bude to něco na způsob Indiana Jones...video odešlo, takže ho máte na cestě

Jé tak to se jdu mrknout do mailů

Leo jakpak to sama??

V telce opravdu nic moc, já teď pomáhala v koupelnu a venku mrzne až praští, pěkná kosa

sadzi saj

15.2.2008 21:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jé tak to se jdu mrknout do mailů

Leo jakpak to sama??

V telce opravdu nic moc, já teď pomáhala v koupelnu a venku mrzne až praští, pěkná kosa

Tak mě to bohužel nejde pustit

15.2.2008 22:17

sadzi saj napsal(a):
Tak mě to bohužel nejde pustit

to je škoda

16.2.2008 07:17

lucky napsal(a):
to je škoda

Ahojky,

tak se hlásím z práce
Jako vždy se mi sem vůůůůbec nechtělo - jak jinak ...
Zkoušela jsem ty videa, ale nejde mi to nějak spustit ...
Lucky, v jakém programu se to otevře ?
Leo, máš krásné fotky s těma kvetoucíma bodlákama

16.2.2008 08:27

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak se hlásím z práce
Jako vždy se mi sem vůůůůbec nechtělo - jak jinak ...
Zkoušela jsem ty videa, ale nejde mi to nějak spustit ...
Lucky, v jakém programu se to otevře ?
Leo, máš krásné fotky s těma kvetoucíma bodlákama

no, mě se to otvírá v Quick timu ...nevím, jestli to jde i v něčem jiném...já jsem šťatsná, že jsem to vůbec stáhla. Kamarádka to otevřela normálně

16.2.2008 08:36

lucky napsal(a):
no, mě se to otvírá v Quick timu ...nevím, jestli to jde i v něčem jiném...já jsem šťatsná, že jsem to vůbec stáhla. Kamarádka to otevřela normálně

No, ještě to zkusím

16.2.2008 08:57

blanche napsal(a):
No, ještě to zkusím

taky je u vás takový povichr?
My chtěli na vyjížďku odpoledne s koňmi, jenom abych se přiznala, tak se mi moc nechce. Je tady kosa jako v márnici a ten vítr profounke...zmrzneme..fůůůj! Navíc nás to odnese..nesnáším ježdění ve větru. KOně to nemají rádi..já taky nee

16.2.2008 09:00

lucky napsal(a):

taky je u vás takový povichr?
My chtěli na vyjížďku odpoledne s koňmi, jenom abych se přiznala, tak se mi moc nechce. Je tady kosa jako v márnici a ten vítr profounke...zmrzneme..fůůůj! Navíc nás to odnese..nesnáším ježdění ve větru. KOně to nemají rádi..já taky nee

No, vítr ani moc ne ... Ale je tu nehorázná kosa - ráno bylo -7 C
Na kole jsem málem zatuhle - jsem byla jak kukla

Tak jsem to zkoušela a zatím nic

16.2.2008 09:05

blanche napsal(a):
No, vítr ani moc ne ... Ale je tu nehorázná kosa - ráno bylo -7 C
Na kole jsem málem zatuhle - jsem byla jak kukla

Tak jsem to zkoušela a zatím nic

sakra...béééé...já se na to vy..... Jak se mi podaří něco stáhnout, tak to zase kde kdo neotevře...to je pech!

Já už chci teplo! Sice je tady hezky, svítí sluníčko, ale ta kosa je síla

16.2.2008 09:09

lucky napsal(a):
sakra...béééé...já se na to vy..... Jak se mi podaří něco stáhnout, tak to zase kde kdo neotevře...to je pech!

Já už chci teplo! Sice je tady hezky, svítí sluníčko, ale ta kosa je síla

JJ, taky se těším na teploučko - bude to hnedka o něčem jiném ...
Taky až bude travička

16.2.2008 09:23

blanche napsal(a):
JJ, taky se těším na teploučko - bude to hnedka o něčem jiném ...
Taky až bude travička

tak travička tady docela je. Je to s podivem, ale tady za řekou jsou ohromné pole s jetelotravní směsí a ta loni a letos je zelená i v zimě. Usa tam vždycky líta a nažere se k prasknutí. Takže je vlastně spokojená, protože tak zeleno má i přes zimu

tohle je z loňské "zimy"

16.2.2008 09:24

lucky napsal(a):
tak travička tady docela je. Je to s podivem, ale tady za řekou jsou ohromné pole s jetelotravní směsí a ta loni a letos je zelená i v zimě. Usa tam vždycky líta a nažere se k prasknutí. Takže je vlastně spokojená, protože tak zeleno má i přes zimu

tohle je z loňské "zimy"

a letos tam je tráva úplně stejná...výška 10cm

16.2.2008 09:26

lucky napsal(a):
a letos tam je tráva úplně stejná...výška 10cm

No, ale není to ten krásný, pořádný travnatý koberec ...

16.2.2008 09:32

blanche napsal(a):
No, ale není to ten krásný, pořádný travnatý koberec ...

NO jo..je to koberec a Usa ho chce vždycky celý sníst

16.2.2008 09:33

lucky napsal(a):
NO jo..je to koberec a Usa ho chce vždycky celý sníst

Nebojíš se, když to žere a je to namrzlé ?

16.2.2008 09:38

blanche napsal(a):
Nebojíš se, když to žere a je to namrzlé ?

Koně v přírodě taky sežerou všechno. Co koně, kteří jsou 24 hodin venku..taky nemají rozdíl mezi normální a ráno omrzlou trávou. Pokud je ten kůň na to zvyklý a denně se i v zimě pase...ta moje normálně vybírá všechno zpod sněhu, tak se nebojím. JO, kdybych měla stájového koníka, co si v zimě neutrhne kus trávy a je jen na seně, tak to bych se bála, to jo. Je to jako s jarní trávou, taky musí dávat bacha, aby se najednou nepřežrali. Ale koně, kteří jsou na pastvinách to neřeší..prostě baští stále něco.

16.2.2008 09:43

lucky napsal(a):
Koně v přírodě taky sežerou všechno. Co koně, kteří jsou 24 hodin venku..taky nemají rozdíl mezi normální a ráno omrzlou trávou. Pokud je ten kůň na to zvyklý a denně se i v zimě pase...ta moje normálně vybírá všechno zpod sněhu, tak se nebojím. JO, kdybych měla stájového koníka, co si v zimě neutrhne kus trávy a je jen na seně, tak to bych se bála, to jo. Je to jako s jarní trávou, taky musí dávat bacha, aby se najednou nepřežrali. Ale koně, kteří jsou na pastvinách to neřeší..prostě baští stále něco.

NO, to asi jo ...
Ale slyšela jsem, že je to právě nic moc ... Ale asi u koníků, co jsou ve stáji ...
Pravda - koně na pastvě budou těžko držet půst ...

16.2.2008 09:52

blanche napsal(a):
NO, to asi jo ...
Ale slyšela jsem, že je to právě nic moc ... Ale asi u koníků, co jsou ve stáji ...
Pravda - koně na pastvě budou těžko držet půst ...

NO právě. Oni všichni klidně lítají po pastvině a pasou se na sněhu nebo namrzlých místech a nevadí jim to. Jsou na to zvyklí. Na pastvině to koně taky neřeší. Horší to mají koně ze stájí, kteří chodí jen do zadupaných výběhů a jsou pouze na seně. Tak tam si myslím, že to může náhle udělat problém.

tahle fotka se mi moc líbí ..to byl Darések mladinký..takové mimino.

16.2.2008 09:53

lucky napsal(a):
NO právě. Oni všichni klidně lítají po pastvině a pasou se na sněhu nebo namrzlých místech a nevadí jim to. Jsou na to zvyklí. Na pastvině to koně taky neřeší. Horší to mají koně ze stájí, kteří chodí jen do zadupaných výběhů a jsou pouze na seně. Tak tam si myslím, že to může náhle udělat problém.

tahle fotka se mi moc líbí ..to byl Darések mladinký..takové mimino.

Takové malé miminko, co ?

16.2.2008 09:59

blanche napsal(a):
Takové malé miminko, co ?

JO, on takhle dodnes strašně rád lehává. Vyjdu ze stáje a on leží na dlažbě hore nožičky, dělá na mě očička a cukrblíky a chce muchlovat. Jak se tak rozvalí, tak je přes půlku dvoruMůžeš s ním dělat co chceš, je jako z gumy, takový vláčný a úplně blažený, když ho tak vezmu do náruče. Oni jsou zlatíčka. Jsou to strašně hodní psi a hrozně citliví. Strašně milují své lidi..oni vůbec milují všechny a všechno. Ale hlídat umí moc dobře, to jo, ale jak vidí, že návštěva je kamarád, tak je vezmou do smečky..na drbání budou dobří. Ale hlavně jsou strašně milí, hrozně prožívají, když se na ně zlobím a naopak, když mají radost, tak se málem počůrají, jak jsou šťastní
Prostě zlatíčka

hele, zkoušela jsem to video otevřít jinde a jde mě to i ve Windows Media Player i v BS Payer! takže je divné, že to neotevřeš!

16.2.2008 10:11

lucky napsal(a):
JO, on takhle dodnes strašně rád lehává. Vyjdu ze stáje a on leží na dlažbě hore nožičky, dělá na mě očička a cukrblíky a chce muchlovat. Jak se tak rozvalí, tak je přes půlku dvoruMůžeš s ním dělat co chceš, je jako z gumy, takový vláčný a úplně blažený, když ho tak vezmu do náruče. Oni jsou zlatíčka. Jsou to strašně hodní psi a hrozně citliví. Strašně milují své lidi..oni vůbec milují všechny a všechno. Ale hlídat umí moc dobře, to jo, ale jak vidí, že návštěva je kamarád, tak je vezmou do smečky..na drbání budou dobří. Ale hlavně jsou strašně milí, hrozně prožívají, když se na ně zlobím a naopak, když mají radost, tak se málem počůrají, jak jsou šťastní
Prostě zlatíčka

hele, zkoušela jsem to video otevřít jinde a jde mě to i ve Windows Media Player i v BS Payer! takže je divné, že to neotevřeš!

To je divný ... Jsem to zkoušela ve všem možném a nemožném ...
Ještě tedy na to juknu
Ségra má BSP - je super, jmenuje se Endy - tak říkám i přítelovi ... Tak v tom mám občas trochu guláš ...
Ségra má teď to mimi a je naprosto v poho - klidný, vyrovnaný ... Nikdy by nikomu nic neudělal

16.2.2008 10:16

blanche napsal(a):

rozkošný!
Ten povichr mě docela štve. Jdu se najíst

16.2.2008 10:17

lucky napsal(a):
rozkošný!
Ten povichr mě docela štve. Jdu se najíst

Tak brou chuť
Já tu mám lísková jádra v čokoládě

16.2.2008 10:59

blanche napsal(a):
Tak brou chuť
Já tu mám lísková jádra v čokoládě

J8 měla rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam!

Hele, holky, úspěch. Fakt se mi povedlo stáhnout ta videa z toho mého mobilu! Asi nejsem tak blbá, jak vypadám. Ne, fakt, mám úžasná videa holčí jak běhá na pastvině s koníky, jak včera běhala u ČIpa, mám krásně natočeného ČIpa..úžasný pohyb na poníka. Taky řádíci psiska...ale jestli to fakt neotevřete, to mě mrzí...kdo to všechno otevře, komu jsem to poslala..teda tu Usu před tím

Já chci nyní zjistit jak to dát na stránky, nebo na Youtoube..nikdy jsem to nedelala a jsem na tyhle věci debil..jsem ráda, že se mi podařilo to stáhnout

16.2.2008 11:06

lucky napsal(a):
J8 měla rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam!

Hele, holky, úspěch. Fakt se mi povedlo stáhnout ta videa z toho mého mobilu! Asi nejsem tak blbá, jak vypadám. Ne, fakt, mám úžasná videa holčí jak běhá na pastvině s koníky, jak včera běhala u ČIpa, mám krásně natočeného ČIpa..úžasný pohyb na poníka. Taky řádíci psiska...ale jestli to fakt neotevřete, to mě mrzí...kdo to všechno otevře, komu jsem to poslala..teda tu Usu před tím

Já chci nyní zjistit jak to dát na stránky, nebo na Youtoube..nikdy jsem to nedelala a jsem na tyhle věci debil..jsem ráda, že se mi podařilo to stáhnout

Tak u mě jsi na špatné adrese - to že jsem si udělala stránky, tak to byl asi zázrak ... Těmhle věcem taky moc nerozumím ...

Ale na Ifauně to nějak psali, jak to dostat na youtube ...

16.2.2008 11:07

blanche napsal(a):
Tak u mě jsi na špatné adrese - to že jsem si udělala stránky, tak to byl asi zázrak ... Těmhle věcem taky moc nerozumím ...

Ale na Ifauně to nějak psali, jak to dostat na youtube ...

no..já si to zrovna pouštím, tak videa a uvidím, co s tím

16.2.2008 11:10

lucky napsal(a):
no..já si to zrovna pouštím, tak videa a uvidím, co s tím

Spíš na nemoderce jsou nějaké infa ...
Tak Andy asi právě kastruje čičinku - tak jí držme palečky

16.2.2008 11:12

blanche napsal(a):
Spíš na nemoderce jsou nějaké infa ...
Tak Andy asi právě kastruje čičinku - tak jí držme palečky

JO, zrovna to hledám. ..

16.2.2008 11:21

lucky napsal(a):
JO, zrovna to hledám. ..

NO..tak asi neúspěšně..anglinou moc nevládnu, nejde se mi nějak registrovat..tak nic, no...

16.2.2008 11:28

lucky napsal(a):
NO..tak asi neúspěšně..anglinou moc nevládnu, nejde se mi nějak registrovat..tak nic, no...

Jedině to někomu poslat, jestli by to udělal ... Ale jinak asi babo raď

16.2.2008 11:34

blanche napsal(a):
Jedině to někomu poslat, jestli by to udělal ... Ale jinak asi babo raď

pomoooc! .... po po po po pómoc pómoc ....po po po po pómoc pómoc .......znáte? Z té pohádky

16.2.2008 11:51

lucky napsal(a):
pomoooc! .... po po po po pómoc pómoc ....po po po po pómoc pómoc .......znáte? Z té pohádky

JJ

16.2.2008 12:29

blanche napsal(a):
JJ

Ahooooj!!! No tak já vám s tímto problémem asi taky nepomůžu, na todle jsem uplně stupidní
Tak mám výron na kotníku nakonec Celý to oteklo, promodralo a kulhám no prostě bomba!!!!!

16.2.2008 12:31

naftalinka napsal(a):
Ahooooj!!! No tak já vám s tímto problémem asi taky nepomůžu, na todle jsem uplně stupidní
Tak mám výron na kotníku nakonec Celý to oteklo, promodralo a kulhám no prostě bomba!!!!!

chudáku malý! Hele, a to video co jsem poslala mailem jsi otevřela?

Já se nyní pokouším to dát normálně na stránky jako soubor, ale nějak to fachčí a nefachčí...já nevím.

16.2.2008 12:32

naftalinka napsal(a):

Ajaj ... Co s tím budeš dělat - klidový režim doma ?
Hele, že se Ti nechce makat

zvířátková

16.2.2008 12:35
zvířátková

lucky napsal(a):
chudáku malý! Hele, a to video co jsem poslala mailem jsi otevřela?

Já se nyní pokouším to dát normálně na stránky jako soubor, ale nějak to fachčí a nefachčí...já nevím.

Nazdárek kočky! Tak s tím videem ještě nevím, ještě jsem ani Fida, ani Usu neviděla, po posledním vyčištění pc tu nemám na to programy. Takže si všechny maily nechávám až do práce.

U nás je jak včera, chvíli chumelenice, chvíli sluníčko. Zajímavé to počasí ...

Teda Zuzi, to je smůla. Asi to pěkně bolí, ne?

16.2.2008 12:43

blanche napsal(a):
Ajaj ... Co s tím budeš dělat - klidový režim doma ?
Hele, že se Ti nechce makat

Ne do práce normálka chodím a ke koním taky!!! Koupila jsem si na to nějakou sračičku, mažu si to bandážuju, ale v provozu se tím něnechám moc omezit, prostě funguju dál i když to teda bolí!!!!! Doktorovi nejdu, hodili by mi to do škrobáku a nemohla bych už vůbec nic!!!!
Na video se juknu hned jak mi naběhne antivir. Mám nějak pocuchanej počítač, antivir nabíhá hodinu a během tý hodiny je hrozně spomalenej a nic neotevře. Ale v pondělí už jde panu doktorovi a bude zase fungovat jako dřív.
Ale na video se určo juknu hned jak to půjde!!!!!

16.2.2008 12:56

naftalinka napsal(a):
Ne do práce normálka chodím a ke koním taky!!! Koupila jsem si na to nějakou sračičku, mažu si to bandážuju, ale v provozu se tím něnechám moc omezit, prostě funguju dál i když to teda bolí!!!!! Doktorovi nejdu, hodili by mi to do škrobáku a nemohla bych už vůbec nic!!!!
Na video se juknu hned jak mi naběhne antivir. Mám nějak pocuchanej počítač, antivir nabíhá hodinu a během tý hodiny je hrozně spomalenej a nic neotevře. Ale v pondělí už jde panu doktorovi a bude zase fungovat jako dřív.

Já jsem asi totální magor..prostě videa, to je věc..ne a ne to fachčit jak má

16.2.2008 13:00

lucky napsal(a):
Já jsem asi totální magor..prostě videa, to je věc..ne a ne to fachčit jak má

holky, jukněte jestli vám to bude fachčit!

Tátovi to jede normálně!!! (vymažte dvě mezery.... a klikněte si na to video)

http://www.usamawatani. estranky.cz/clanky/ videa/videa-usinky---___

16.2.2008 13:20

lucky napsal(a):
holky, jukněte jestli vám to bude fachčit!

Tátovi to jede normálně!!! (vymažte dvě mezery.... a klikněte si na to video)

http://www.usamawatani. estranky.cz/clanky/ videa/videa-usinky---___

tak tam jsou 4 videa...dejte pak vědět, jestli se vám to otevře...nám to fachčí.

Jdu Use udělat konečně ta zadní kopýtka a hodím ji k Čipovi..je tam kosa, na vyjížďku fakt se mi nechce. Jdu se navléct, snad to tam přežiju

16.2.2008 13:31

lucky napsal(a):
tak tam jsou 4 videa...dejte pak vědět, jestli se vám to otevře...nám to fachčí.

Jdu Use udělat konečně ta zadní kopýtka a hodím ji k Čipovi..je tam kosa, na vyjížďku fakt se mi nechce. Jdu se navléct, snad to tam přežiju

Tak si to užij
No, zkoušela jsem to, ale nefunguje
Škoda ...

16.2.2008 14:04

naftalinka napsal(a):

Tak snad to bude brzy OK ...
To jo ... To když pak někam s tím půjdeš, tak Ti to zpevní atd atd ...
Možná by to ale bylo lepší ?

Mě to tu nebááááááááááááááááááá

16.2.2008 15:07

blanche napsal(a):

Většinou se léčím sama!!!!!!!!!!!!!!
Tak já jsem to video zkoukla, ale je to jen ve stáji, žádný video z výbehu jsem tam neměla.

16.2.2008 15:08

naftalinka napsal(a):
Většinou se léčím sama!!!!!!!!!!!!!!
Tak já jsem to video zkoukla, ale je to jen ve stáji, žádný video z výbehu jsem tam neměla.

Tak to přeji úspěšnou léčbu
Já tu mám asi super šrot ... Nějak mi ty videa nejdou spustit

zvířátková

16.2.2008 15:11
zvířátková

blanche napsal(a):

Tak to Ti věřím.

Já se tam asi taky v pondělí zvecnu, skoro po 3 týdnech a umím si představit, kolik toho tam na mě čeká, jelikož se to pro mě odložilo.

Dneska ještě pobydu doma a zítra už se těším ke koníkům. Právě peču kuřátko. Se mi podařilo 2x za sebou vyhodit pojistky. Nějaká novinka, zatíženost díky tomu, že zrovna bojler ohřívá vodu, peru a mám zapnutou troubu. Jeden ze tří počítačů dělá problémy, takže je to teď prý moje chyba . Za půl hodinky mi dávají oblíbený film, tak jsem ráda.

16.2.2008 15:38

zvířátková napsal(a):
Tak to Ti věřím.

Já se tam asi taky v pondělí zvecnu, skoro po 3 týdnech a umím si představit, kolik toho tam na mě čeká, jelikož se to pro mě odložilo.

Dneska ještě pobydu doma a zítra už se těším ke koníkům. Právě peču kuřátko. Se mi podařilo 2x za sebou vyhodit pojistky. Nějaká novinka, zatíženost díky tomu, že zrovna bojler ohřívá vodu, peru a mám zapnutou troubu. Jeden ze tří počítačů dělá problémy, takže je to teď prý moje chyba . Za půl hodinky mi dávají oblíbený film, tak jsem ráda.

Tak to se pár dní v práci asi nudit nebudeš
No, já jsem si teď přečetla 2 časáky a budu vyhlížet kámošku ...
Ale nudou tady fakt už šedivím

Tak kuřátko

zvířátková

16.2.2008 15:43
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to se pár dní v práci asi nudit nebudeš
No, já jsem si teď přečetla 2 časáky a budu vyhlížet kámošku ...
Ale nudou tady fakt už šedivím

Tak kuřátko

To asi nebudu, no.

No jo, šílené mučení jak to voní. Přitom člověk ví, že to bude trvat ještě aspoň hodinku - dvě.

16.2.2008 15:44

zvířátková napsal(a):
To asi nebudu, no.

No jo, šílené mučení jak to voní. Přitom člověk ví, že to bude trvat ještě aspoň hodinku - dvě.

NO, to bych to už ožírala, jak se znám

16.2.2008 17:37

blanche napsal(a):
NO, to bych to už ožírala, jak se znám

No, tak kámoška nějak nejde ... Snad nezabloudila ... a dorazí ...
Mi to tu přijde pomalu jak zatrest

zvířátková

16.2.2008 17:44
zvířátková

blanche napsal(a):
No, tak kámoška nějak nejde ... Snad nezabloudila ... a dorazí ...
Mi to tu přijde pomalu jak zatrest

No tak to už čekáš pěkně dlouho... Já právě po jídle, jsem si šmákla

16.2.2008 17:48

zvířátková napsal(a):
No tak to už čekáš pěkně dlouho... Já právě po jídle, jsem si šmákla

To se máš
Taky bych si dala
NO, tak právě psala, že prý až po práci

16.2.2008 17:54

blanche napsal(a):
To se máš
Taky bych si dala

No tak jsem se snad vyspala a jdu se chystat taky do práce uuuufffff 3 noční to je taky za trest!!!!!!

zvířátková

16.2.2008 17:56
zvířátková

blanche napsal(a):
To se máš
Taky bych si dala

Ale čeká mě tam mega kopa žehlení, na které jsem se včera fakt neodhodlala, tak se budu muset přinutit.

A to máš zase do sedmi?

16.2.2008 18:03

zvířátková napsal(a):

Ale čeká mě tam mega kopa žehlení, na které jsem se včera fakt neodhodlala, tak se budu muset přinutit.

A to máš zase do sedmi?

Ha žehlení, tak s tím jsem bojovala včera!!!!!!

16.2.2008 18:05

zvířátková napsal(a):

A to máš zase do sedmi?

JJ, do 19h

16.2.2008 18:06

naftalinka napsal(a):
No tak jsem se snad vyspala a jdu se chystat taky do práce uuuufffff 3 noční to je taky za trest!!!!!!

Co závidět -noční - nebo denní

16.2.2008 18:47

blanche napsal(a):
JJ, do 19h

Tak balím - papa

zvířátková

16.2.2008 20:09
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak balím - papa

Tak jsem nakonec dospěla k názoru, že žehlení ještě den počká a místo toho si hodím nožky nahoru a dám si k tomu dortíka. Bych zasloužila .

sadzi saj

16.2.2008 21:34
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak jsem nakonec dospěla k názoru, že žehlení ještě den počká a místo toho si hodím nožky nahoru a dám si k tomu dortíka. Bych zasloužila .

Zdravím při večeru, teda vy jste se dneska rozjeli, než jsem to přelouskala

Já dneska celý den makala, jak mourovatá. Ráno respektive dopoledne jsme jeli k vetovi dát vykastrovat naši kočku, mezi tím se stavili u Míry dědy mu popřát k narozkám a zajeli do Kaufu mu pro dárek nejdřív teda , pak zpátky pro číču, chudinka je celý den z toho zblblá a pak doma těžký úklid, už konečně máme koupelnu hotovou, teď už jenom dospárovává zedník a já dneska gruntovala doma a okolo, zítra ještě dodělávky, ale jsem ráda, že už je to skoro z krku

17.2.2008 07:16

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak já zase tu
No, včera jsem razila s kámoškou do restaurace na vínko a pak místní Disco - ještě jsem tam nebyla - bylo tam 15 lidí a seděli jsme v bundách - byla tam neskutečná kosa ... Kamarádce jsem dávala i rukavice ... Ale švanda ...

Holky, ale v té restauraci - seděl chlap a blbě koukal ...
Pak jsem si ho prohlídla - on měl sukni a bílé lodičky
Jsme se tam pak smíchy málem zkácely ...

17.2.2008 08:08

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak já zase tu
No, včera jsem razila s kámoškou do restaurace na vínko a pak místní Disco - ještě jsem tam nebyla - bylo tam 15 lidí a seděli jsme v bundách - byla tam neskutečná kosa ... Kamarádce jsem dávala i rukavice ... Ale švanda ...

Holky, ale v té restauraci - seděl chlap a blbě koukal ...
Pak jsem si ho prohlídla - on měl sukni a bílé lodičky
Jsme se tam pak smíchy málem zkácely ...

Chlap v lodičkách? No to bych se asi smíchy válela!

Ty jsi zase v práci? Chudáčku?

Já dneska nakrmila trochu dříve, na půl desátou mám domluvenou vyjížďku ....sakra, ale nechce se mi...je tam -11°C

Holky, tak jsem nějak nepřišla na to video, ale poprosila jsem o radu Proximu Evika, tak mi to nějak popsala...snad se teda s tím videem naučím něco dělat.

JInak mi uložila video Usy , tak se můžete juknout..tohle vám půjde všem!

Takže historicky první video holčí

To mě šla obhlídnout za strom, jestli tam jsem a to ve stáji je pak večer...zvědavka.

http://www.youtube.com/watch?v=oLhOZVrj0TI

17.2.2008 08:32

lucky napsal(a):

Já dneska nakrmila trochu dříve, na půl desátou mám domluvenou vyjížďku ....sakra, ale nechce se mi...je tam -11°C

Holky, tak jsem nějak nepřišla na to video, ale poprosila jsem o radu Proximu Evika, tak mi to nějak popsala...snad se teda s tím videem naučím něco dělat.

To mě šla obhlídnout za strom, jestli tam jsem a to ve stáji je pak večer...zvědavka.

Ahojky,

na video juknu
JJ, opravdu - seděl tam - chlap - na hubě strniště ... Měl prý i silonky - k té sukni - to jsem si nevšimla - to mi pak říkala kámoška, ale měl fakt bílé střevíčky

Seděl tam sám a poslouchal náš hovor

17.2.2008 08:34

lucky napsal(a):

Tak video super
I se mi to spustilo - měli jsme to blokovaný
Ale brigádník mi to ukázal, jak to ošálit

17.2.2008 08:41

blanche napsal(a):
Tak video super
I se mi to spustilo - měli jsme to blokovaný
Ale brigádník mi to ukázal, jak to ošálit

NO, škoda že ta videa nejsou příliš kvalitné z toho mobilu..ono ani na tom Youtube to moc kvalita není, co?

17.2.2008 08:45

lucky napsal(a):
NO, škoda že ta videa nejsou příliš kvalitné z toho mobilu..ono ani na tom Youtube to moc kvalita není, co?

No, není to moc ostré, ale je to poznat, že je to Usinka

17.2.2008 08:49

blanche napsal(a):
No, není to moc ostré, ale je to poznat, že je to Usinka

..no, ono to video je totiž menší, když se stáhne..v prohlížeči nějakém. Když se to dá na to Youtube, tak to má vše jednotný rozměr a tím pádem se to zvětší a rozostří

17.2.2008 08:51

lucky napsal(a):
..no, ono to video je totiž menší, když se stáhne..v prohlížeči nějakém. Když se to dá na to Youtube, tak to má vše jednotný rozměr a tím pádem se to zvětší a rozostří

Ale myslím, že je to dobrý ...
Bývá to u všech méně kvalitní
Dneska je tam fakt kosa - včera bylo -7 C a dneska ráno -8 C

17.2.2008 09:23

blanche napsal(a):
Ale myslím, že je to dobrý ...
Bývá to u všech méně kvalitní
Dneska je tam fakt kosa - včera bylo -7 C a dneska ráno -8 C

Ahoj!!!! Tak jsem se na to taky už podívala Je to poznat, že je to točený telefonem, ta kvalita je trochu horší, ale dobrý, holka je čilá!!!!!!!

17.2.2008 09:24

naftalinka napsal(a):
Ahoj!!!! Tak jsem se na to taky už podívala Je to poznat, že je to točený telefonem, ta kvalita je trochu horší, ale dobrý, holka je čilá!!!!!!!

Nazdááár,

tak co, jak je po noční ?

17.2.2008 10:02

blanche napsal(a):
Nazdááár,

tak co, jak je po noční ?

v noci se mi nechtělo spát, te´d se mi nečchce spát a zejtra padnu na držku určitě a to zejtra po noční nemám čas na spánek, jedu totiž ke koním, pak nakupovat do města a pak ještě ke švadleně a domu uklízet, hahahahahaaa

17.2.2008 10:09

naftalinka napsal(a):
v noci se mi nechtělo spát, te´d se mi nečchce spát a zejtra padnu na držku určitě a to zejtra po noční nemám čas na spánek, jedu totiž ke koním, pak nakupovat do města a pak ještě ke švadleně a domu uklízet, hahahahahaaa

JJ, to znám ...
Když má člověk možnost spát i v práci - tak prostě neusneš ... Nebo se ti spát nechce ...
Ale jak si řekneš, že spát nebudeš moct ... nebo nesmíš ... Tohle si říct, tak jsem tuhoň hned

zvířátková

17.2.2008 10:52
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, to znám ...
Když má člověk možnost spát i v práci - tak prostě neusneš ... Nebo se ti spát nechce ...
Ale jak si řekneš, že spát nebudeš moct ... nebo nesmíš ... Tohle si říct, tak jsem tuhoň hned

Nazdárek! Tak jsem tu už taky, posledních pár dní špatně spím, nemůžu v noci usnout, usínám tak ve dvě ráno a pak nejsem schopná brzy vstávat. Jak ale vstanu zítra po páté, to je mi teda záhadou .

Video super, náhodou na to, že je to z mobilu, tak kvalita dobrá. Koukám, že už zase Usa zhubla. Asi ta kilečka vyjezdila, ne?

Já už se nemůžu dočkat ven, tak za hodinku se najíme a huráááá ven. Je sluníčko, ale podle toho, co hlásili, tak asi pěkná kosa. Měli bychom si pořídit za okno teploměr.

17.2.2008 10:54

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak jsem tu už taky, posledních pár dní špatně spím, nemůžu v noci usnout, usínám tak ve dvě ráno a pak nejsem schopná brzy vstávat. Jak ale vstanu zítra po páté, to je mi teda záhadou .

Video super, náhodou na to, že je to z mobilu, tak kvalita dobrá. Koukám, že už zase Usa zhubla. Asi ta kilečka vyjezdila, ne?

Já už se nemůžu dočkat ven, tak za hodinku se najíme a huráááá ven. Je sluníčko, ale podle toho, co hlásili, tak asi pěkná kosa. Měli bychom si pořídit za okno teploměr.

Ahojky,

tak pozdravuj koňuchy
JJ, vem si vaťák, rukavice a minimálně ušatku přes uši

zvířátková

17.2.2008 10:57
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak pozdravuj koňuchy
JJ, vem si vaťák, rukavice a minimálně ušatku přes uši

Jj, za oknem to vypadá tak krásně, ale asi to bude hnus .

17.2.2008 11:12

zvířátková napsal(a):
Jj, za oknem to vypadá tak krásně, ale asi to bude hnus .

No, na plavení to rozhodně nebude
Pěkná fotka ... To bych se u Vás taky vyřádila

sadzi saj

17.2.2008 11:38
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, na plavení to rozhodně nebude
Pěkná fotka ... To bych se u Vás taky vyřádila

Dobré ráno děvčata, teda spíš už dopoledne , u nás krásně svítilo sluníčko, když jsem vstala, tak jsem si říkala, že udělám nějaké fotečky a sluníčko zalezlo a kosu tu máme solidní, to dneska taky venku pěkně vymrznu na Elí, ale už se na ní těšim na holčinu moji

sadzi saj

17.2.2008 11:41
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno děvčata, teda spíš už dopoledne , u nás krásně svítilo sluníčko, když jsem vstala, tak jsem si říkala, že udělám nějaké fotečky a sluníčko zalezlo a kosu tu máme solidní, to dneska taky venku pěkně vymrznu na Elí, ale už se na ní těšim na holčinu moji

Jinak videjko dobrý, škoda, že to není ostrý, ale Usa je teda akční

17.2.2008 11:46

sadzi saj napsal(a):
Jinak videjko dobrý, škoda, že to není ostrý, ale Usa je teda akční

Viď, taky jsem si říkala

JJ, ráno krásně azuro a teď se to nějak zatahuje ...

sadzi saj

17.2.2008 11:51
sadzi saj

blanche napsal(a):
Viď, taky jsem si říkala

JJ, ráno krásně azuro a teď se to nějak zatahuje ...

Tady taky, jsem si říkala, že udělám nějakou fotečku a budu mít hezkou vyjížďku a sluníčko zalezlo, klasika

To si byla před denní takhle akční na dýze jo

zvířátková

17.2.2008 11:57
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tady taky, jsem si říkala, že udělám nějakou fotečku a budu mít hezkou vyjížďku a sluníčko zalezlo, klasika

To si byla před denní takhle akční na dýze jo

To jo, byla by jsi vítaná. Ono mít v jedné ruce foťák, stát ve vodě a v druhé držet to střeštiprdlo, žádná sranda. Ale tady při tom focení si pamatuju, že bych klidný, necítil koně, tak se fotilo dobře. Ale jak tahá, tak jsem ráda, že jsem ráda.

Tady taky nějak sluníčko zalezlo. To teda nic moc, bez sluníčka a k tomu taková zima. Ach jo....

17.2.2008 12:07

zvířátková napsal(a):
To jo, byla by jsi vítaná. Ono mít v jedné ruce foťák, stát ve vodě a v druhé držet to střeštiprdlo, žádná sranda. Ale tady při tom focení si pamatuju, že bych klidný, necítil koně, tak se fotilo dobře. Ale jak tahá, tak jsem ráda, že jsem ráda.

Tady taky nějak sluníčko zalezlo. To teda nic moc, bez sluníčka a k tomu taková zima. Ach jo....

Ahoj holky, tak jsem vytuhla na hodinku a půl a už mi křičel budík, že mám vstávat a jet ke koníkům. Když jste u toho focení, taky mám s sebou připravenej foťák a chci udělat nějaký fota hřebců a okolí

17.2.2008 12:09

naftalinka napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem vytuhla na hodinku a půl a už mi křičel budík, že mám vstávat a jet ke koníkům. Když jste u toho focení, taky mám s sebou připravenej foťák a chci udělat nějaký fota hřebců a okolí

A eště ke všemu se mi zdála noční můra, ale jako řemen!!!!!!No hnus!!!!!!!

zvířátková

17.2.2008 12:09
zvířátková

naftalinka napsal(a):

To já bych dneska taky ráda něco vyfotila, už mám absťák.

17.2.2008 12:10

zvířátková napsal(a):
To já bych dneska taky ráda něco vyfotila, už mám absťák.

To věřím, no z okna to venku vypadá krásně a lákavě, ale když se vyleze ven a tam ten mráz to už se člověku potom moc nechce!!!!

17.2.2008 12:24

naftalinka napsal(a):
To věřím, no z okna to venku vypadá krásně a lákavě, ale když se vyleze ven a tam ten mráz to už se člověku potom moc nechce!!!!

Nemluvte o focení ... začínají mě svrbět prsty

sadzi saj

17.2.2008 12:30
sadzi saj

naftalinka napsal(a):

Taky se chystám fotit dneska asi nějaký fotící erupce , ale zatím tvrdnu doma a čekám, co se bude dít

17.2.2008 12:31

sadzi saj napsal(a):
Taky se chystám fotit dneska asi nějaký fotící erupce , ale zatím tvrdnu doma a čekám, co se bude dít

No, asi jak u koho
Já mám smůlu

sadzi saj

17.2.2008 12:35
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, asi jak u koho
Já mám smůlu

Neboj, však ono v pondělí a úterý bude určitě krásně, až budeme s Leou v práci

zvířátková

17.2.2008 12:36
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Neboj, však ono v pondělí a úterý bude určitě krásně, až budeme s Leou v práci

Jasný

17.2.2008 12:38

zvířátková napsal(a):
Jasný

No, už jsem jukla na předpověď a právě nic moc

sadzi saj

17.2.2008 12:44
sadzi saj

blanche napsal(a):

Neboj, znáš ty jejich předpovědi, dej na nás

Já už chci jaróó nebo aspoň kolem 10 stupňů

17.2.2008 12:45

blanche napsal(a):

Má bejt zima hlavně, co???? Už aby bylo to jaro!!!!!!
Tak já jedu ke koníkům a tady budu až zejtra večer a povím vám co jsem si koupila ve městě, jooooo!!!???
Výjimečně se tedle měsíc nekupujou dárečky Atrejovi, ale paničce!!!!!!!!!!

zvířátková

17.2.2008 12:45
zvířátková

blanche napsal(a):

Mi neříkej, se vůbec divim, že je venku sluníčko, samozřejmě když jsem byla dom, tak bylo jak na jaře a dneska mrazy no, ale co nadělám. Už se ven těším. Uvidim, co snesu. Potřebovala bych sakriš nějakou čelenku na uši či něco takového...

sadzi saj

17.2.2008 12:47
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Mi neříkej, se vůbec divim, že je venku sluníčko, samozřejmě když jsem byla dom, tak bylo jak na jaře a dneska mrazy no, ale co nadělám. Už se ven těším. Uvidim, co snesu. Potřebovala bych sakriš nějakou čelenku na uši či něco takového...

Tak Zuzi pa pa u koníčků si užij a panička ať pořídí pěkné dárečky pro svou maličkost

17.2.2008 12:57

sadzi saj napsal(a):
Tak Zuzi pa pa u koníčků si užij a panička ať pořídí pěkné dárečky pro svou maličkost

JJ, pak se nám Zuzi pochlub
Se máte ... Mě teď volala kámoška, že Bára ok, tak jsem ráda, že je v poho

sadzi saj

17.2.2008 13:12
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, pak se nám Zuzi pochlub
Se máte ... Mě teď volala kámoška, že Bára ok, tak jsem ráda, že je v poho

Tak to je dobře

Já jsem si teď přeprala nějaký spodní prádlo. Myslela, že už dneska budu moc prát, mám tady hromadu prádla, jsem zvědavá, kde to budu sušit, dokonce včera koupila i druhý sušák na prádlo, je toho fakt hodně a nic, má ještě přijet dodělat něco zedník, takže je tu ještě polobordel a věci se tam ještě nastěhovat nemůžou se z toho fakt už picnu myslela, že už dneska dokončíme ten čurbes co zbyl

17.2.2008 13:29

sadzi saj napsal(a):
Tak to je dobře

Já jsem si teď přeprala nějaký spodní prádlo. Myslela, že už dneska budu moc prát, mám tady hromadu prádla, jsem zvědavá, kde to budu sušit, dokonce včera koupila i druhý sušák na prádlo, je toho fakt hodně a nic, má ještě přijet dodělat něco zedník, takže je tu ještě polobordel a věci se tam ještě nastěhovat nemůžou se z toho fakt už picnu myslela, že už dneska dokončíme ten čurbes co zbyl

Tak jsem si teď chtěla na svoje WWW udělat počítadlo návštěvnosti, ale jsem z toho nějaká lehce jalová

sadzi saj

17.2.2008 13:33
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak jsem si teď chtěla na svoje WWW udělat počítadlo návštěvnosti, ale jsem z toho nějaká lehce jalová

Já ho tam mám naštěstí nastavený

Teda byla jsem venku a kosa pěkná, všechno zmrzlý i freťule napáječku chudinka, tak jsem nakrmila zvířectvo aspoň.

17.2.2008 13:35

sadzi saj napsal(a):
Já ho tam mám naštěstí nastavený

Teda byla jsem venku a kosa pěkná, všechno zmrzlý i freťule napáječku chudinka, tak jsem nakrmila zvířectvo aspoň.

No, něco se mi tam povedlo dát ...
Má to být zadarmo - doufám ...
Ale to HTML ... nebo co ... to vždy končím

Ty jsi to tam už měla nastavené ?

sadzi saj

17.2.2008 13:56
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, něco se mi tam povedlo dát ...
Má to být zadarmo - doufám ...
Ale to HTML ... nebo co ... to vždy končím

Ty jsi to tam už měla nastavené ?

Jo jo měla myslím, že jo

17.2.2008 13:58

sadzi saj napsal(a):
Jo jo měla myslím, že jo

Tak to buď ráda
Dneska jsem prohlídla Tvoje stránky
Pak stránky zviratkova.com

17.2.2008 13:58

blanche napsal(a):
Tak to buď ráda
Dneska jsem prohlídla Tvoje stránky
Pak stránky zviratkova.com

A chystám se na Usinku

sadzi saj

17.2.2008 14:07
sadzi saj

blanche napsal(a):
A chystám se na Usinku

Se asi hodně nudíš co

Já jsem ráda, že občas není v práci do čeho skoro kopnout, tak jsem si teď v týdnu aktualizovala stránky a novinky a v práci i naházela fotky ze soustředění ve volném čase

17.2.2008 14:14

sadzi saj napsal(a):
Se asi hodně nudíš co

Já jsem ráda, že občas není v práci do čeho skoro kopnout, tak jsem si teď v týdnu aktualizovala stránky a novinky a v práci i naházela fotky ze soustředění ve volném čase

JJ, to jsem si všimla
Máš tam i nový komentář
Tady ale brutus nuda ... Teď alespoň návštěva ... ale i tak ...

sadzi saj

17.2.2008 14:18
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, to jsem si všimla
Máš tam i nový komentář
Tady ale brutus nuda ... Teď alespoň návštěva ... ale i tak ...

No jinak by mi ty stránky zakrněly, protože doma na to čas nemám vůbec, ale hlavně jsem si vypatlala prostor, takže si teď nemůžu moc vyskakovat

17.2.2008 14:33

sadzi saj napsal(a):
No jinak by mi ty stránky zakrněly, protože doma na to čas nemám vůbec, ale hlavně jsem si vypatlala prostor, takže si teď nemůžu moc vyskakovat

Ahoj! Tak jsem tady!
Usinka je ve stáji, odpočívá a má deku..jestli do hodiny by ještě doschla, tak bych ji hodila ještě do večera k ČIpovi, ale byla hodně zpocená..

NO, jo, Usa něco shodila, začínají se ji rýsovat svalíky. Byly jsme teď na vyjížďce. S Betty a Janou jsme jely do Bašky na jízdárnu...zeptat se kolik chtějí za halu, že bychom občas zajely potrénovat do haly, aby si holky zvykly. Byla to v pohodě krokovka, sem tam jsme zaklusaly a jedno velké pole zacválaly. To byla sranda. Betty cválala první , bylo to mírně do kopce. Usa celé dopoledne chrápala. Jako než jsme dojely k Dvořákovi, to bylo děsné. Mi chtěla padnout i v klusu....ona po snídaní chrní a pak se dopoledne vyhřívá za stájí na sluníčku a dříme. No a já ji vypucovala, nasedlala a alou ven..no Usu málem trefilo. Zdechlého araba jste ještě neviděli
Vyjížďka byla super, jen Betty byla trochu mimo z různých věcí (třeba chlápci co na baráku opravovali okna..z těch byla na prášky. Usa je teda ani neregistrovala. Dneska ji nezajímalo vůbec nic. Šla celou dobu jako starý provozák.
No a jak jsme cválaly to pole, tak to byla sranda. Betty cválala a já Usu trochu přidržela, abychom byly více vzadu a pomalounku se houpaly. No a Usa pak zmerčila, že ta Bettyna nějak moc jede a ona je chudák pozadu. A to teda nepřipustí. Já ji pustila, byla jsem ráda, že byla tak hodná, a Usa se do toho opřela a velkými skoky ji musela dohnat

Ale byla sranda. Bohužel jsme dojely zpátky a Dvořák chtěl koně nechat zavřené..jakoby je do večera nemohl nechat se pást...
Tak jsem to pak místo domů vzala ještě do kopců a trochu jsme se protáhly po loukách a doma tady pak kolem řeky hezky zaklusaly a zacválaly..moc prima to bylo. Holčí je celá zpocená, tak se odpocuje pod dekou

sadzi saj

17.2.2008 14:44
sadzi saj

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak jsem tady!
Usinka je ve stáji, odpočívá a má deku..jestli do hodiny by ještě doschla, tak bych ji hodila ještě do večera k ČIpovi, ale byla hodně zpocená..

NO, jo, Usa něco shodila, začínají se ji rýsovat svalíky. Byly jsme teď na vyjížďce. S Betty a Janou jsme jely do Bašky na jízdárnu...zeptat se kolik chtějí za halu, že bychom občas zajely potrénovat do haly, aby si holky zvykly. Byla to v pohodě krokovka, sem tam jsme zaklusaly a jedno velké pole zacválaly. To byla sranda. Betty cválala první , bylo to mírně do kopce. Usa celé dopoledne chrápala. Jako než jsme dojely k Dvořákovi, to bylo děsné. Mi chtěla padnout i v klusu....ona po snídaní chrní a pak se dopoledne vyhřívá za stájí na sluníčku a dříme. No a já ji vypucovala, nasedlala a alou ven..no Usu málem trefilo. Zdechlého araba jste ještě neviděli
Vyjížďka byla super, jen Betty byla trochu mimo z různých věcí (třeba chlápci co na baráku opravovali okna..z těch byla na prášky. Usa je teda ani neregistrovala. Dneska ji nezajímalo vůbec nic. Šla celou dobu jako starý provozák.
No a jak jsme cválaly to pole, tak to byla sranda. Betty cválala a já Usu trochu přidržela, abychom byly více vzadu a pomalounku se houpaly. No a Usa pak zmerčila, že ta Bettyna nějak moc jede a ona je chudák pozadu. A to teda nepřipustí. Já ji pustila, byla jsem ráda, že byla tak hodná, a Usa se do toho opřela a velkými skoky ji musela dohnat

Ale byla sranda. Bohužel jsme dojely zpátky a Dvořák chtěl koně nechat zavřené..jakoby je do večera nemohl nechat se pást...
Tak jsem to pak místo domů vzala ještě do kopců a trochu jsme se protáhly po loukách a doma tady pak kolem řeky hezky zaklusaly a zacválaly..moc prima to bylo. Holčí je celá zpocená, tak se odpocuje pod dekou

Teda Lucky, tak to jste si super užili

Já vyluxovala, vytřela, poklidila na chodbě trochu ten čurbes z toho nejhorší a čekám na střídání a alou za Elí

17.2.2008 14:45

sadzi saj napsal(a):
Teda Lucky, tak to jste si super užili

Já vyluxovala, vytřela, poklidila na chodbě trochu ten čurbes z toho nejhorší a čekám na střídání a alou za Elí

JJ, to jo..jen mi málem umrzly nohy..tady je -11!

17.2.2008 15:02

lucky napsal(a):
JJ, to jo..jen mi málem umrzly nohy..tady je -11!

holky, jukněte tady! Na Youtube jsem teda ještě nepřišla. Nepodporuje to formát MV prý a nějak mi to nechce se v programu přeuložit na co jiného...no a kamarádka mi poradila tohle, tak se mi to povedlo! Jukněte! (2mezery)

fachčí vám to?

http://www.n-joy.cz/video/ usama-watani-ve-staji-15-2-08/4i4s6v d1fd5vv4t3/

sadzi saj

17.2.2008 15:12
sadzi saj

lucky napsal(a):
holky, jukněte tady! Na Youtube jsem teda ještě nepřišla. Nepodporuje to formát MV prý a nějak mi to nechce se v programu přeuložit na co jiného...no a kamarádka mi poradila tohle, tak se mi to povedlo! Jukněte! (2mezery)

fachčí vám to?

Tohle mi jde a je to i asi lepší než to předtím

17.2.2008 15:17

lucky napsal(a):

fachčí vám to?

Tak fachá - super

Tak to jste si to pěkně užili ... To já jsem venku nebyla za celý den ...
Teď měla jen návštěvu - mamku a ségru s kočárem

17.2.2008 15:17

sadzi saj napsal(a):
Tohle mi jde a je to i asi lepší než to předtím

Lepší kvalita ...

17.2.2008 15:21

blanche napsal(a):
Tak fachá - super

Tak to jste si to pěkně užili ... To já jsem venku nebyla za celý den ...
Teď měla jen návštěvu - mamku a ségru s kočárem

tak to jsem ráda! alespoň něco

kdo založí nové téma????

Přidejte reakci

Přidat smajlík