Dotaz pro ty, co dobře znají koně v Koryčanech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2008 15:53

Ahoj, nevíte, jestli je v Koryčanech kobylka jménem Kesina? Moc toho o ní nevíme... Jen to, že by měla být snad ČT, věk asi 11-15 let, hnědá... Kamarádka na ní jezdila (v Řícmanicích) a shání info, kde by kobylka mohla být, měla ji moc ráda. Nevíte, zda tam je? Děkuji moc.

18.2.2008 16:32

gabrielle napsal(a):
Ahoj, nevíte, jestli je v Koryčanech kobylka jménem Kesina? Moc toho o ní nevíme... Jen to, že by měla být snad ČT, věk asi 11-15 let, hnědá... Kamarádka na ní jezdila (v Řícmanicích) a shání info, kde by kobylka mohla být, měla ji moc ráda. Nevíte, zda tam je? Děkuji moc.

http://www.hipo.cz/ a není to na stránkách? H.

18.2.2008 16:38

honey napsal(a):
http://www.hipo.cz/ a není to na stránkách? H.

Jo a ještě: Ted jsem se dívala a na "K" jsem našla Kiss of the night a Kamey, těm by se teoreticky říkat Kesy mohlo.
Jinak dřív jsem tam jezdila na tábory, ale to tam žádná Kesinka nebyla

18.2.2008 21:26

honey napsal(a):
Jo a ještě: Ted jsem se dívala a na "K" jsem našla Kiss of the night a Kamey, těm by se teoreticky říkat Kesy mohlo.
Jinak dřív jsem tam jezdila na tábory, ale to tam žádná Kesinka nebyla

Ano, na stránky jsem se dívala, ale nenašla jsem ji tam (dle jména), fotku už bohužel nemám a takovou paměť, abych si pamatovala přesné zbarvení a odznaky bohužel také ne Ty klisny co jmenuješ, tak Kiss of the night je na ni moc tmavá a Kamey, ta má lysinu, což Kesa neměla...Pár klisen sice jí podobných je, ale nemají tam žádné fórum, kde bych se jich na to mohla zeptat (teda aspoň jsem ho nenašla)
Jinak Kesina na tábory skutečně nejezdila v Ř ji měli jen krátce, co se mi vybavuje, tak Lenka říkala cosi o tom, že měla u pův.majitelů něco s nohou a tak ji dali do Ř, tam se zpravila, chvíli tam byla, pak se ti majitelé uvědomili, jak jim moc "chybí" a odvezli si ji
Kdy jsi tam chodila ty? Já tak zhruba před 5-ti lety. Byl tam Chlup, Vuk, Tor, Gebora (ale ta se ještě učila...) a další...

19.2.2008 14:06

gabrielle napsal(a):

Tak já se taky přidám, hledám koníka A1/1 - Malord - Manon x Lord Carnaby, hnědák bez odznaků na 1 zadní spěnkové kosti jizva, prodávali jsme ho z JO Beňov cca před 3-4 roky na rekreaci. někam k Vizovicím. nyní konečně vyšla změna majitele v dostihovém věstníku a je tam uvedená nějaká slečna z Koryčan, jméno momentálně nevím - zjistím. Tak kdyby o něm někdo věděl, rádi bychom o něm nějaké informace a třeba i návštěvu. Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík