Poníkáři<<<<<35>>>>>

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2008 21:30

zakládám nové:
Zvířátková- děkuju, tmavých poníků je tu opravdu málo,tak bylo třeba rozšířit řady

zvířátková

25.2.2008 21:35
zvířátková

microfon napsal(a):
zakládám nové:
Zvířátková- děkuju, tmavých poníků je tu opravdu málo,tak bylo třeba rozšířit řady

No to jo, to máš pravdu Ale tenhle má aspoň naději, že bude vyšší, než ti naši drobci

25.2.2008 21:37

zvířátková napsal(a):
No to jo, to máš pravdu Ale tenhle má aspoň naději, že bude vyšší, než ti naši drobci

Ano Moňátko : od první fotky jen brečím .

25.2.2008 21:37

memmory napsal(a):

Minulé pondělí - je to přesně týden

25.2.2008 21:39

zvířátková napsal(a):

- no on právě sice bude výškově tak 145, ale postavou už asi nebude ten krásný chundelatý břichatý a hřívatý plyšáček. Holt něco za něco
a co Čiko,jezdíte pořád, koukám že se má moc dobře?

tady na fotu odborný dohled naší Bobšky

25.2.2008 21:41

microfon napsal(a):
- no on právě sice bude výškově tak 145, ale postavou už asi nebude ten krásný chundelatý břichatý a hřívatý plyšáček. Holt něco za něco

ty jo,koukám,jaký máš pěkný miminko.tak gratuluju

zvířátková

25.2.2008 21:43
zvířátková

microfon napsal(a):

No vidíš, tak bude akorát. Určitě z něho vyroste fešák.

Jo jo, s Čikem teď jezdím vcelku dost, je to fakt potřeba, má hrozně roupů a navíc na něj zase leze jaro, potřebuje trošku zlepšit výdrž a vydat ze sebe energii, aby tak nelumpačil. Tady foto ze včerejška...

zvířátková

25.2.2008 21:44
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo jo, s Čikem teď jezdím vcelku dost, je to fakt potřeba, má hrozně roupů a navíc na něj zase leze jaro, potřebuje trošku zlepšit výdrž a vydat ze sebe energii, aby tak nelumpačil. Tady foto ze včerejška...

Akorát mi to tu kapánek maže oči do šilhava

25.2.2008 21:46

zvířátková napsal(a):

já myslím že šilhavé nejsou a i kdyby ->moc vám to spolu sluší, já Vám fakt fandím!

zvířátková

25.2.2008 21:48
zvířátková

microfon napsal(a):
já myslím že šilhavé nejsou a i kdyby ->moc vám to spolu sluší, já Vám fakt fandím!

děkujeme.

A co Bobša, jak to probíhá s těma jejíma nožkama a obsedláním?

25.2.2008 21:50

memmory napsal(a):

já ti to fakt nerada dělám, jenže to máš tak jedeš štěstím bez sebe a nemůže si pomoct, prostě sem ty fotky lupu, fakt se ti omlouvám.
Tož ale letos zkusíte znova, ne? hlavně že je kobylka zdravá
Ale je pravda že já se divím, že na světe je vůbec tolik koní, takových věcí co se může přihodit a co všechno je ohrožuje...
snad už jste si smůlu vybrali a bude jen líp!!!

25.2.2008 21:57

zvířátková napsal(a):
děkujeme.

A co Bobša, jak to probíhá s těma jejíma nožkama a obsedláním?

A nožky(ťukám na dřevo) jsou při pravidelném tréninku uplně ok, takže nemoc při které větší zátěží jen polepším podle mě už není nemoca už jsem na ní párkrát seděla a předevčírem jsem na ní se sedlem vedla z patsviny lehkou kamarádku. Když se na ní jde pomalu je neuvěřitelně hodňoučká...
ty jsi si Čika sama obsedala, nebo už byl?

25.2.2008 21:58

ferdice napsal(a):
ty jo,koukám,jaký máš pěkný miminko.tak gratuluju

Díky Líbo, už máte nějaké letošní méreňátko?, tahle zima=jaro tomu nahrává

zvířátková

25.2.2008 22:09
zvířátková

microfon napsal(a):
A nožky(ťukám na dřevo) jsou při pravidelném tréninku uplně ok, takže nemoc při které větší zátěží jen polepším podle mě už není nemoca už jsem na ní párkrát seděla a předevčírem jsem na ní se sedlem vedla z patsviny lehkou kamarádku. Když se na ní jde pomalu je neuvěřitelně hodňoučká...

No tak to je paráda, že je jí líp. Stejně je to fakt zajímavé, že jí pomůže s nožkama právě tréning.

Jejej, kdepak, Čiko je můj učitel. Já jsem před ním byla úplný koňský neználek. On učil jezdit mě . Známe se přes 5 let. On na to nevypadá, ale není to úplný mladík. Je mu tak mezi 13-15. Tohle už člověk nikdy nevypátrá.

25.2.2008 22:15

microfon napsal(a):

Já teda zjišťuju, že u nás bude asi největší problém pochopit udidlo...

Tady jsme strouhali

25.2.2008 22:16

strelish napsal(a):
Já teda zjišťuju, že u nás bude asi největší problém pochopit udidlo...

Tady jsme strouhali

A ještě v mém podání...

25.2.2008 22:17

strelish napsal(a):
A ještě v mém podání...

A výběhová.

26.2.2008 07:09

strelish napsal(a):
A ještě v mém podání...

nemůžu si pomoct, Andy na těch trouhacích fotkách vypadá děsně vtipně

jinak ten úterní svod vám fakt nezávidím....

poslední Elišky předporodní foto

26.2.2008 07:57

microfon napsal(a):

On je na to milionový

zvířátková

26.2.2008 09:01
zvířátková

strelish napsal(a):
On je na to milionový

To jo, je rozkošnej a koukám, jak pěkně poslušně drží. Šikula

26.2.2008 11:51

microfon napsal(a):

...gratuluji k prekrasnemu hribatku...

26.2.2008 11:55

microfon napsal(a):

Jé gratuluji k hříbkovi ten je krásný, už jsem zvědavá na fotky z výběhu až budou a bude vidět celý

26.2.2008 13:11

thesis napsal(a):
Jé gratuluji k hříbkovi ten je krásný, už jsem zvědavá na fotky z výběhu až budou a bude vidět celý

Mony já ti taky moc gratuluji ke krásnému hříbátku a ať ti dělá jen samou radost.

26.2.2008 20:14

microfon napsal(a):
zakládám nové:

ice to nei tmaví, ale čistokrevná kobylka na chov, co teď bude mít thaky bíbtko xD Wells Moutian Pony.. Z hřebčína Dollom, dobrej původ, plemená kniha.. No, a barva, pokud znáte, červenej bělouš..

26.2.2008 20:30

vevunkah napsal(a):
ice to nei tmaví, ale čistokrevná kobylka na chov, co teď bude mít thaky bíbtko xD Wells Moutian Pony.. Z hřebčína Dollom, dobrej původ, plemená kniha.. No, a barva, pokud znáte, červenej bělouš..

další..
Když k nám přišla,. teď už je zrzavá na zadešku :) a ještě bude.. jinak má krásně hustou hřívu a ocas, kštici thaky, ale ostříhanou..

26.2.2008 20:36

vevunkah napsal(a):
další..
Když k nám přišla,. teď už je zrzavá na zadešku :) a ještě bude.. jinak má krásně hustou hřívu a ocas, kštici thaky, ale ostříhanou..

Verčo prosím nechceš psát trochu jako člověk ???

26.2.2008 21:17

vevunkah napsal(a):
další..

panečku - červený bělouš_!_- no nevim nevim- co to jen může být???????

26.2.2008 21:18

microfon napsal(a):
panečku - červený bělouš_!_- no nevim nevim- co to jen může být???????

Ale ne, kobylka je to moc pěkná

26.2.2008 22:34

microfon napsal(a):
zakládám nové:

dalším gratulantkám taktéž děkuji a přidávám foto z dneška.

26.2.2008 22:38

microfon napsal(a):
dalším gratulantkám taktéž děkuji a přidávám foto z dneška.

když zrovna nespí či nesaje, pořád se drbe a když ho já začnu drbat tam kam si nedosáhne je štěstím bez sebe a hned to chce oplácet- je fakt roztomilý. 6ádné breberky mu v kožichu neběhají,ale stejně je drbací až abnormálně?!?

26.2.2008 22:44

microfon napsal(a):
když zrovna nespí či nesaje, pořád se drbe a když ho já začnu drbat tam kam si nedosáhne je štěstím bez sebe a hned to chce oplácet- je fakt roztomilý. 6ádné breberky mu v kožichu neběhají,ale stejně je drbací až abnormálně?!?

A nakonec detailní foto celkem zvláštního fleku u hvězdičky

26.2.2008 23:12

microfon napsal(a):
A nakonec detailní foto celkem zvláštního fleku u hvězdičky

je fakt krásnej,moc ti ho závidím.my čekáme meréňátka až tak konec dubna,zač.května první a pak až v červnu.. ale už se na ně těšim

26.2.2008 23:24

ferdice napsal(a):
je fakt krásnej,moc ti ho závidím.my čekáme meréňátka až tak konec dubna,zač.května první a pak až v červnu.. ale už se na ně těšim

No hlavně vás se nebude týkat to překvápko s barvou Nás celkem dostal Edýs, tohle netipoval nikdo
Jám mám především radost že stavba těla se rýsuje po tatínkovi a povahově(co mohu soudit dle jiných dvoudenních drobků,které jsem znala) nic moc neprotestuje a bázlivý taky není. Takhle nějak jsem si ho vysnila,jen tedy v tom holčičím podání, takže ačkoli je v mých očích úžasný, má tedy i tak do budoucna naplánovaného jiného majitele

27.2.2008 08:39

microfon napsal(a):
No hlavně vás se nebude týkat to překvápko s barvou Nás celkem dostal Edýs, tohle netipoval nikdo
Jám mám především radost že stavba těla se rýsuje po tatínkovi a povahově(co mohu soudit dle jiných dvoudenních drobků,které jsem znala) nic moc neprotestuje a bázlivý taky není. Takhle nějak jsem si ho vysnila,jen tedy v tom holčičím podání, takže ačkoli je v mých očích úžasný, má tedy i tak do budoucna naplánovaného jiného majitele

Však otec byl šimlík, ne?

27.2.2008 08:42

microfon napsal(a):

to se teda mýlíš.my taky máme pokaždý překvápko merénci se totiž rodí buď černý nebo šedivý nebo z nádechem do zrzava.zatím ale převládá černá a pak sme měli dva "šimlíky"

27.2.2008 08:54

strelish napsal(a):

to jo ale původně klasický hnědák, takže tipy byly ryzák hnědák,ale ne hříbě černý jak úhel(tedy nejspíš podle světlejších flíčků u očí černý hnědák)

To Líba: tak to jsem netušilato je zajímavé!

27.2.2008 08:58

microfon napsal(a):
to jo ale původně klasický hnědák, takže tipy byly ryzák hnědák,ale ne hříbě černý jak úhel(tedy nejspíš podle světlejších flíčků u očí černý hnědák)

To Líba: tak to jsem netušilato je zajímavé!

To si myslím, že nebude, hnědáci se nerodí černí, ne?

27.2.2008 08:59

strelish napsal(a):

nebo jestli myslíš že už nyní je prokvetlý tak to ne to má jen takový zvláštní stříbrný nádech, ale krom odznaků bílý chlup navíc ani jeden

27.2.2008 09:10

strelish napsal(a):
To si myslím, že nebude, hnědáci se nerodí černí, ne?

no já myslím že bude černý hnědák)soudě dle jedné kobylky co znám) ale tak jako tak pořád nakonec může být tím šimlíkem po tátovi?
ale ty bys tomu měla rozumět lepší, je pravda že často hříbata nakonec po přelínání překvapí!

27.2.2008 09:15

microfon napsal(a):
no já myslím že bude černý hnědák)soudě dle jedné kobylky co znám) ale tak jako tak pořád nakonec může být tím šimlíkem po tátovi?
ale ty bys tomu měla rozumět lepší, je pravda že často hříbata nakonec po přelínání překvapí!

Jak že se jmenuje taťulda? Mrknu se do rodokmenu, co tam má :)

27.2.2008 10:54

strelish napsal(a):
Jak že se jmenuje taťulda? Mrknu se do rodokmenu, co tam má :)

je normálně v Pk online ČSP 612 Hasan s.v. Tak jsem zvědavá, co vykoumáš.

27.2.2008 16:52

microfon napsal(a):
je normálně v Pk online ČSP 612 Hasan s.v. Tak jsem zvědavá, co vykoumáš.

Už ho taky vypusť bobíka na světlo a dodej nějaké fotky bez blesku, ideálně i detail hlávky a očí. Hnědák to podle mě ale nebude

27.2.2008 20:55

ferdice napsal(a):
to se teda mýlíš.my taky máme pokaždý překvápko merénci se totiž rodí buď černý nebo šedivý nebo z nádechem do zrzava.zatím ale převládá černá a pak sme měli dva "šimlíky"

Ahoj,,ten je tak krásne.....ja ci taky hříbátko...

Dnes jsem byla na procházce....Lady jsem měla na vodítku a Lýdie a Bark navolno po lese....

27.2.2008 21:09

luda napsal(a):
Ahoj,,ten je tak krásne.....ja ci taky hříbátko...

Dnes jsem byla na procházce....Lady jsem měla na vodítku a Lýdie a Bark navolno po lese....

27.2.2008 23:13

strelish napsal(a):
Už ho taky vypusť bobíka na světlo a dodej nějaké fotky bez blesku, ideálně i detail hlávky a očí. Hnědák to podle mě ale nebude

jojo zejtra se jde prozkoumávat ten pravej svět - v boxu už skotačí co může

27.2.2008 23:16

luda napsal(a):

tak to obdivuju odvahu nebo jsi z nějakého bohem zapomenuténo kraje, 2 koně navolno já bych to viděla hned černě ale tak máš hodné hlavní aktéry bez svobodomyslných nápadů

28.2.2008 22:48

microfon napsal(a):
zakládám nové:

tak foto z dneška - venkovní

28.2.2008 22:49

microfon napsal(a):
tak foto z dneška - venkovní

a první trysk

28.2.2008 23:00

microfon napsal(a):

detail hlavy, troufám si říct arabštější než tátovy->na to že eli má takový kyblík
A pro Strelish, tak k té barvě, na předních nohou(spěnky) je opravdu prokvetlý ovšem je otázkou jestli bíle nebo žlutě jako má ten flek u hvězdičky. Co jsi vyluštila vlstěn z toho rodokmenu?

zvířátková

29.2.2008 06:39
zvířátková

microfon napsal(a):
detail hlavy, troufám si říct arabštější než tátovy->na to že eli má takový kyblík
A pro Strelish, tak k té barvě, na předních nohou(spěnky) je opravdu prokvetlý ovšem je otázkou jestli bíle nebo žlutě jako má ten flek u hvězdičky. Co jsi vyluštila vlstěn z toho rodokmenu?

No to je ale fešulín, atlet hadr . Moc krásnej

29.2.2008 08:07

zvířátková napsal(a):
No to je ale fešulín, atlet hadr . Moc krásnej

Microfon:ty se tak máš,,,je tak krásnej,,,,,

A co na to Bobšule?????A Elí ji k sobě pustí i k hříbátku????

pozdravuj ty tvoje 3 krásný oře....

Ziky

29.2.2008 08:12

luda napsal(a):
Microfon:ty se tak máš,,,je tak krásnej,,,,,

A co na to Bobšule?????A Elí ji k sobě pustí i k hříbátku????

pozdravuj ty tvoje 3 krásný oře....

Ziky

....

29.2.2008 08:38

luda napsal(a):
....

A koukám že Zikouš se má opravdu dobře a rovnou endurance uzečka, jo to bude něco pro něj
No jo hříboun- já vaše chvály Elišce pečlivě vyřizuju...
Zatím nebyly spolu pohromadě, jen ve vedlejších výbězích a zatím má Bobška jen lehčí škrábanec na papuli, uvidíme,ale žádná katastrofa to doufám nebude. Spíš už vidím jak Bobška bude chtít s malým dovádět a hrát si

A vždyt ty máš taky dvě krásný holky - maminy z nich udělat neplánuješ???

29.2.2008 12:22

microfon napsal(a):
A koukám že Zikouš se má opravdu dobře a rovnou endurance uzečka, jo to bude něco pro něj
No jo hříboun- já vaše chvály Elišce pečlivě vyřizuju...
Zatím nebyly spolu pohromadě, jen ve vedlejších výbězích a zatím má Bobška jen lehčí škrábanec na papuli, uvidíme,ale žádná katastrofa to doufám nebude. Spíš už vidím jak Bobška bude chtít s malým dovádět a hrát si

A vždyt ty máš taky dvě krásný holky - maminy z nich udělat neplánuješ???

Podle mě budeš mít doma něco takového: http://www.bensia-foto.com/kone/07srpen.html levý sloupec, třetí fotka odshora

29.2.2008 13:04

strelish napsal(a):
Podle mě budeš mít doma něco takového: http://www.bensia-foto.com/kone/07srpen.html levý sloupec, třetí fotka odshora

mě by zajímalo co vznikne z tohoto mate to nekdo doma?

29.2.2008 13:25

sccary napsal(a):
mě by zajímalo co vznikne z tohoto mate to nekdo doma?

Nejspíš něco takového, akorát ta srst bude bělejší.

Jo a ta uzdečka - od koutku ke koutku 85 cm.

1.3.2008 11:41

strelish napsal(a):
Nejspíš něco takového, akorát ta srst bude bělejší.

Jo a ta uzdečka - od koutku ke koutku 85 cm.

1.3.2008 17:36

memmory napsal(a):

jejej chuděra malej, že mu to psisko hloupacatý vyškubalo takový krásný ocásek :-( no ale furt lepší než naši sousedi kteří to mají tak ostříhané záměrně

1.3.2008 17:40

microfon napsal(a):
jejej chuděra malej, že mu to psisko hloupacatý vyškubalo takový krásný ocásek :-( no ale furt lepší než naši sousedi kteří to mají tak ostříhané záměrně

- popravdě když jsem ho naposledy viděla vypadal lepší(ten větší) te´d měl nejakej velkej průjem a tudíž byl celý vyhublý.

4.3.2008 12:15

microfon napsal(a):
- popravdě když jsem ho naposledy viděla vypadal lepší(ten větší) te´d měl nejakej velkej průjem a tudíž byl celý vyhublý.

Hele Moňátko říkalas že to tady budeš zasipávat fotkama a ono nic ???
Nebo tak moc fotíš, že nemáš ani 10 minut času sem nějaký fotky hodit

4.3.2008 21:21

memmory napsal(a):
Hele Moňátko říkalas že to tady budeš zasipávat fotkama a ono nic ???
Nebo tak moc fotíš, že nemáš ani 10 minut času sem nějaký fotky hodit

To je fakt,psala jsi že to tu budeš zaplácávat...tak šup šup....už se na to těším

Něco pro zasmání,,,kocou spinkal(toto je u něj normální)

4.3.2008 21:28

luda napsal(a):
To je fakt,psala jsi že to tu budeš zaplácávat...tak šup šup....už se na to těším

Něco pro zasmání,,,kocou spinkal(toto je u něj normální)

A tady ještě spinkal,něž jsem ho probudila focením

4.3.2008 22:08

microfon napsal(a):
zakládám nové:

jsem říkala však se nebojte, když se nic zlého nestane, tak si jich ještě pokoukáte jenže brácha je nyní v cizině a já jsme bez foťáku takže čtvrtek to jistí Jinak Vám ale můžu říct že malej je čím dál drzejší- jak jinak!:D, pokud se zrovna nepotřebuje krmit tak jsme pro něj mnohem zžajkímavější než máma a naši společnost ustavičně vyhledává, takže jsem ho musela začít i s Eliškou vypouštět na kydání(ikdyž máme místo výběhů prasečí rejpaniště!) protže on by mě prostě nenechal vykydat

4.3.2008 22:09

microfon napsal(a):
zakládám nové:

A co vy milé poníkářky jak se máte vy a vaši milí????

4.3.2008 22:33

microfon napsal(a):
zakládám nové:

Víte co mě spíš štve, pořád se mi ještě nevrátily průkazy od toho " domácího svodu" a já zrovna potřebuju řešit očkování a krve a bez průkazu to jde dost blbě, nevím co stím takovou dobu vymýšlí

tady uražená Bobiška že se s ní nikdo nechce muchla a všici jsou jen u Edyho

6.3.2008 20:50

microfon napsal(a):
zakládám nové:

Tak slíbené foto
A i bylo sluníčko, jenže jak na potvoru jsem při tom samém vzruchu zapoměla vzít fo´ták hned takže prvotní euforii nemám zdokumentovanou

6.3.2008 20:55

microfon napsal(a):
Tak slíbené foto
A i bylo sluníčko, jenže jak na potvoru jsem při tom samém vzruchu zapoměla vzít fo´ták hned takže prvotní euforii nemám zdokumentovanou

A malej běhal a běhal a běhal a taky padal

6.3.2008 20:58

microfon napsal(a):
A malej běhal a běhal a běhal a taky padal

a trochu pozování

6.3.2008 21:01

microfon napsal(a):
a trochu pozování

a stetou bobiškou- vlevo akční mamina už chystá zásah

6.3.2008 21:04

microfon napsal(a):
a stetou bobiškou- vlevo akční mamina už chystá zásah

zvondanej Edík

zvířátková

6.3.2008 21:46
zvířátková

microfon napsal(a):
zvondanej Edík

No ta společná s prckem je úžasná Takže mamina Bobišku snese, jo?

6.3.2008 22:02

zvířátková napsal(a):
No ta společná s prckem je úžasná Takže mamina Bobišku snese, jo?

No zlé pohledy všeho druhu občas výpad,ale Bobi není včerejší a pochopila že tohle není sranda tak se drží dál-kontakt vyhledává jen prcek

10.3.2008 16:54

microfon napsal(a):
No zlé pohledy všeho druhu občas výpad,ale Bobi není včerejší a pochopila že tohle není sranda tak se drží dál-kontakt vyhledává jen prcek

Ahojky,moc pěkné fotečky,,,,,doplnuj,,,jsem zvědavá.Jájsem také něco přihodím

10.3.2008 17:06

luda napsal(a):
Ahojky,moc pěkné fotečky,,,,,doplnuj,,,jsem zvědavá.Jájsem také něco přihodím

Majda a Ziky

10.3.2008 18:49

luda napsal(a):
Já a Lady

Týýýýý jo Luďo - koukám - ten můj blboň do té vody taky rád ,ale jakmile tam vleze tak si lehá i s jezdcem . Když ještě jak hříbek jsem s ním chodila na procházky na vodítku do polí a luk tak jakákoliv kaluž a on se v ní musel vyválet On tu vodu Miluje

Neregistrovaný uživatel

10.3.2008 18:59
10.3.2008 19:13

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

jo...tak to máš teda pěkný,když si stebou lehá....ale zase má vodu rát,třeba Lýdie stím ještě bojuje,,,nechce se jí tam,,,ale po nějaké době tam vleze...

10.3.2008 19:15

luda napsal(a):
jo...tak to máš teda pěkný,když si stebou lehá....ale zase má vodu rát,třeba Lýdie stím ještě bojuje,,,nechce se jí tam,,,ale po nějaké době tam vleze...

Hele já tak na tebe koukám v čem to sedíš ?? Máš Rajtky ??

10.3.2008 19:44

memmory napsal(a):
Hele já tak na tebe koukám v čem to sedíš ?? Máš Rajtky ??

jj mám Rajtky....proč se ptáš???

10.3.2008 19:52

luda napsal(a):
jj mám Rajtky....proč se ptáš???

10.3.2008 19:57

luda napsal(a):
Bodlák......

A něco z dneška

Lýdie

10.3.2008 20:01

luda napsal(a):
A něco z dneška

Lýdie

Lady

11.3.2008 17:00

luda napsal(a):

Tak to tu zase zaplácám,,dnes jsem dála nové fotky

Lýdie

11.3.2008 17:18

luda napsal(a):

No já jen tak mám doma nějaké navíc a když jezdíš anglii .........
Jo Luďi nemáš ICQ nebo tak něco ?? Některé tvoje fotky jsou super momentky , třeba tahle , chtěla bych si s něma pohrát šlo by to poslat ?? Kdyžtak na Mailika JU ??

12.3.2008 06:16

memmory napsal(a):
No já jen tak mám doma nějaké navíc a když jezdíš anglii .........
Jo Luďi nemáš ICQ nebo tak něco ?? Některé tvoje fotky jsou super momentky , třeba tahle , chtěla bych si s něma pohrát šlo by to poslat ?? Kdyžtak na Mailika JU ??

12.3.2008 11:01

microfon napsal(a):
zakládám nové:

A koukám luďa září holky ti nádherně běhaly, ale my nezaostávali, v neděli navzdory předpovědi vykouklo pořádné sluníčko,tak jsme vzaly opět všechny na pastvinu a bobikáá si to řádně užívala...

12.3.2008 11:03

microfon napsal(a):
A koukám luďa září holky ti nádherně běhaly, ale my nezaostávali, v neděli navzdory předpovědi vykouklo pořádné sluníčko,tak jsme vzaly opět všechny na pastvinu a bobikáá si to řádně užívala...

...to bylo kozlíků a poskoků->víc než u malýho

12.3.2008 11:04

microfon napsal(a):
...to bylo kozlíků a poskoků->víc než u malýho

aby nezaostával...

12.3.2008 11:06

microfon napsal(a):
aby nezaostával...

a celé naše mini stádečko pohromadě

12.3.2008 11:07

microfon napsal(a):
a celé naše mini stádečko pohromadě

a poslední...

A jak se všici máte???

12.3.2008 11:57

microfon napsal(a):
a poslední...

A jak se všici máte???

Ahoj,krásné fotky....no já se mám suprově,až na to,že jsem nějaká nachcipanná....pořád mě bolí celé tělo a hlavat....Nevím,jestli jsem to už sem psala,ale Bark už se vráti ke své Majitlce.

Den odjezdu29.2.2008

12.3.2008 18:29

luda napsal(a):
Ahoj,krásné fotky....no já se mám suprově,až na to,že jsem nějaká nachcipanná....pořád mě bolí celé tělo a hlavat....Nevím,jestli jsem to už sem psala,ale Bark už se vráti ke své Majitlce.

Den odjezdu29.2.2008

Ahoj lucko to je co za kone ten treti v tom vybehu
tak si predstav ze uz jezdim na tom chladasovi hřebcovi byla tam v sobotu i žanda s majkem no to bylo rodeo fotky najdes na CHLADASCI 22 ale jeste tam nejsou budou tam až dil tak se zatim měj a ahoj a koukej se co nejdriv uzdravit zase tam pojedu v sobotu tak tam dam i ty novy fotky a na ponikarich 35dam bubase ale taky az dil ppapapapapapapa

14.3.2008 19:44

terisa napsal(a):
Ahoj lucko to je co za kone ten treti v tom vybehu
tak si predstav ze uz jezdim na tom chladasovi hřebcovi byla tam v sobotu i žanda s majkem no to bylo rodeo fotky najdes na CHLADASCI 22 ale jeste tam nejsou budou tam až dil tak se zatim měj a ahoj a koukej se co nejdriv uzdravit zase tam pojedu v sobotu tak tam dam i ty novy fotky a na ponikarich 35dam bubase ale taky az dil ppapapapapapapa

Ahojky lidičky.....tak tady to fakt nějak chcíplo.....

Tak sem zase hodím nějaké foto.-...

14.3.2008 19:46

luda napsal(a):
Ahojky lidičky.....tak tady to fakt nějak chcíplo.....

Tak sem zase hodím nějaké foto.-...

14.3.2008 19:49

luda napsal(a):

teda tady je ale nuda....nic se neděje

14.3.2008 20:11

luda napsal(a):

teda tady je ale nuda....nic se neděje

No to je fakt - mrtvo dřív jsme dokázaly naplnit téma za jeden den a teď pomalu 14 dní a pořád nic no - nejni toho času nebo co

15.3.2008 13:32

memmory napsal(a):
No to je fakt - mrtvo dřív jsme dokázaly naplnit téma za jeden den a teď pomalu 14 dní a pořád nic no - nejni toho času nebo co

zvířátková

15.3.2008 21:54
zvířátková

luda napsal(a):

Já fakt tyhle fotky v pohybu obdivuju, tohle je parádní záběr, fakt že jo

Tady my z dneška

zvířátková

15.3.2008 21:55
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Já fakt tyhle fotky v pohybu obdivuju, tohle je parádní záběr, fakt že jo

Tady my z dneška