memmory
napsal(a):
Tak jakpak jsi se rozhodla ???
Je 3.května a start klasicky 10:00 .
Vše jako obvykle - 100 startovné (v ceně oběd) , ustájko - pastva , noc pro jednoho 50 ,-v chatce . Tak co dojedete ???
Jo, já jet chci, jen jde o to, jestli to nekrachne na dopravě, ale předběžně mám přislíbeno. taky uvidím, kolik nás nakonec od nás přijede. V plánu jsme 4. Taky samozřejmě musí být kůn OK, ale nemívá problémy s nějakou neschopností.
stieberova
napsal(a):
Jo, já jet chci, jen jde o to, jestli to nekrachne na dopravě, ale předběžně mám přislíbeno. taky uvidím, kolik nás nakonec od nás přijede. V plánu jsme 4. Taky samozřejmě musí být kůn OK, ale nemívá problémy s nějakou neschopností.
Hlavně si nezapomeň zkontrolovat (a aspoň třikrát) , jestli máš očkovák a v něm řádně naočkováno jinak ani nejezdi
stieberova
napsal(a):
Jen má ta jedna kamarádka trochu pochybnosti, jestli to není na 4 letou kobylku moc, ale myslím, že je to normální věk na ježdění a 20km za 3h není nic náročného. Ale jakou má kobyla kondici, to nevím.
To zvládne pokud s ní něco málo nachodí . Tady bývají hromady sněhu a celou zimu nejezdím a začínám na sudovi trénovat vždy tak měsíc a půl před ní každý den a je úplně v pohodě . Neboj není to tak strašné
memmory
napsal(a):
Vše jako obvykle - 100 startovné (v ceně oběd) , ustájko - pastva , noc pro jednoho 50 ,-v chatce . Tak co dojedete ???
Memmory prosím, prosím, nemáš nějaké fotky z předchozích ročníků? Buď sem nebo mailem(to radši, tady není moc vidět) Díky.
faunawin
napsal(a):
Ahoy... chtela bych o tom srazu neco vedet je to pro kazdeho nebo jen takhlen co se znate prosím nejake info co presne to osahuje ....
Já na to narazila tady www.ranc-orel.cz Jedná se o neoficiální distanční dostih, který je prý určen pro všechny milovníky dlouhých vyjížděk do přírody.
stieberova
napsal(a):
Já na to narazila tady www.ranc-orel.cz Jedná se o neoficiální distanční dostih, který je prý určen pro všechny milovníky dlouhých vyjížděk do přírody.
Ano je to úplně pro všechny kteří si chtělí každé jaro sejít a vyjet si . Jediná podmínka je řádně naočkováno .
memmory
napsal(a):
Tak co Renatko ???? Už trénujete ???
Ale jo, jen to stejně s tréninkem asi nemůžu přehánět, on má Bobeš trochu problémy se zádí (možná ataxie, kdo ví) a tak budu hrát na to, abych nebyla poslední a pěkně si to užít. jinak chuti do běhání, to on má až až. Hodlám jezdit hlavně pravidelně (3-4x do týdne) a občas zařadím i něco delšího a náročnějšího, abych věděla jak na tom jsme. Od nás by nás mělo jet 4. Teda když to všechno bude klapat. Moc se na to těším, jen že v tu dobu ještě nebudu mít úplně dovylínalého koně, tak snad nebudu dělat ostudu. Navíc Bobeš líná přes různé barvy, takže teď je docela tmavý, pak bude světlý a letní je šedá. V době konání toho dist. dostihu bude z věšiny letní, ale ještě bude mít světlé fleky zimní podsady:-)
memmory
napsal(a):
hej holky, že se vám tu do toho motám...já byhc asi dorazila..kobyla i valach jsou ve slušné formě, takže byhc do toho šla..:) navíc se to koná na moje narozky:))
memmory
napsal(a):
No pojeďte jede se o vitamíny od Hipovitu a nějaké jiné věci ,ale hlavní jsou ty lidi okolo
jéééééééééé moc přemýšlím o tom, že bych také dojela. Přece jen od Šumperka to k není na ranč tak daleko....tož asi se taky ukážem...P.S. pro místní, neúčastnil se v minulých letech někdo s haflingem?