Pro Renatu : Distančka - Ranč Orel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 20:23

Tak jakpak jsi se rozhodla ???
Je 3.května a start klasicky 10:00 .
Vše jako obvykle - 100 startovné (v ceně oběd) , ustájko - pastva , noc pro jednoho 50 ,-v chatce . Tak co dojedete ???

26.2.2008 20:26

memmory napsal(a):
Vše jako obvykle - 100 startovné (v ceně oběd) , ustájko - pastva , noc pro jednoho 50 ,-v chatce . Tak co dojedete ???

Jo, já jet chci, jen jde o to, jestli to nekrachne na dopravě, ale předběžně mám přislíbeno. taky uvidím, kolik nás nakonec od nás přijede. V plánu jsme 4. Taky samozřejmě musí být kůn OK, ale nemívá problémy s nějakou neschopností.

26.2.2008 20:37

stieberova napsal(a):
Jo, já jet chci, jen jde o to, jestli to nekrachne na dopravě, ale předběžně mám přislíbeno. taky uvidím, kolik nás nakonec od nás přijede. V plánu jsme 4. Taky samozřejmě musí být kůn OK, ale nemívá problémy s nějakou neschopností.

Hlavně si nezapomeň zkontrolovat (a aspoň třikrát) , jestli máš očkovák a v něm řádně naočkováno jinak ani nejezdi

26.2.2008 20:39

memmory napsal(a):
Hlavně si nezapomeň zkontrolovat (a aspoň třikrát) , jestli máš očkovák a v něm řádně naočkováno jinak ani nejezdi

Jo to mám, mám i kulaté razítko pro přesuny na tento rok.

26.2.2008 20:41

stieberova napsal(a):
Jo to mám, mám i kulaté razítko pro přesuny na tento rok.

Jen má ta jedna kamarádka trochu pochybnosti, jestli to není na 4 letou kobylku moc, ale myslím, že je to normální věk na ježdění a 20km za 3h není nic náročného. Ale jakou má kobyla kondici, to nevím.

26.2.2008 20:51

stieberova napsal(a):
Jen má ta jedna kamarádka trochu pochybnosti, jestli to není na 4 letou kobylku moc, ale myslím, že je to normální věk na ježdění a 20km za 3h není nic náročného. Ale jakou má kobyla kondici, to nevím.

To zvládne pokud s ní něco málo nachodí . Tady bývají hromady sněhu a celou zimu nejezdím a začínám na sudovi trénovat vždy tak měsíc a půl před ní každý den a je úplně v pohodě . Neboj není to tak strašné

27.2.2008 10:13

memmory napsal(a):
To zvládne pokud s ní něco málo nachodí . Tady bývají hromady sněhu a celou zimu nejezdím a začínám na sudovi trénovat vždy tak měsíc a půl před ní každý den a je úplně v pohodě . Neboj není to tak strašné

Memmory ty jsi z ranče Orel?

27.2.2008 15:35

luisa napsal(a):
Memmory ty jsi z ranče Orel?

Ne ale bydlím blízko proč ??? Znám je

2.3.2008 18:57

memmory napsal(a):

Memmory prosím, prosím, nemáš nějaké fotky z předchozích ročníků? Buď sem nebo mailem(to radši, tady není moc vidět) Díky.

2.3.2008 19:06

stieberova napsal(a):
Memmory prosím, prosím, nemáš nějaké fotky z předchozích ročníků? Buď sem nebo mailem(to radši, tady není moc vidět) Díky.

Ahoy... chtela bych o tom srazu neco vedet je to pro kazdeho nebo jen takhlen co se znate prosím nejake info co presne to osahuje ....

2.3.2008 19:09

faunawin napsal(a):
Ahoy... chtela bych o tom srazu neco vedet je to pro kazdeho nebo jen takhlen co se znate prosím nejake info co presne to osahuje ....

Já na to narazila tady www.ranc-orel.cz Jedná se o neoficiální distanční dostih, který je prý určen pro všechny milovníky dlouhých vyjížděk do přírody.

2.3.2008 21:26

stieberova napsal(a):
Já na to narazila tady www.ranc-orel.cz Jedná se o neoficiální distanční dostih, který je prý určen pro všechny milovníky dlouhých vyjížděk do přírody.

Ano je to úplně pro všechny kteří si chtělí každé jaro sejít a vyjet si . Jediná podmínka je řádně naočkováno .

3.3.2008 14:36

memmory napsal(a):
Ano je to úplně pro všechny kteří si chtělí každé jaro sejít a vyjet si . Jediná podmínka je řádně naočkováno .

Ptala jsem se jen ze zvědavosti. Jezdíme tam 2x do roka a zarazili mě ceny za chatku 50kč. My totiž platíme 180kč

3.3.2008 14:46

luisa napsal(a):
Ptala jsem se jen ze zvědavosti. Jezdíme tam 2x do roka a zarazili mě ceny za chatku 50kč. My totiž platíme 180kč

však na těch stránkách je ubytování v chatce 180Kč /noc , ale těch 50 je asi jen pro účastníky distančního dostihu.

3.3.2008 21:09

luisa napsal(a):

Ano ubytování jen na Crazy Way je za 50 jinak za těch víc .

6.3.2008 19:19

memmory napsal(a):
Ano ubytování jen na Crazy Way je za 50 jinak za těch víc .

Tak co Renatko ???? Už trénujete ???

6.3.2008 23:13

memmory napsal(a):
Tak co Renatko ???? Už trénujete ???

Ale jo, jen to stejně s tréninkem asi nemůžu přehánět, on má Bobeš trochu problémy se zádí (možná ataxie, kdo ví) a tak budu hrát na to, abych nebyla poslední a pěkně si to užít. jinak chuti do běhání, to on má až až. Hodlám jezdit hlavně pravidelně (3-4x do týdne) a občas zařadím i něco delšího a náročnějšího, abych věděla jak na tom jsme. Od nás by nás mělo jet 4. Teda když to všechno bude klapat. Moc se na to těším, jen že v tu dobu ještě nebudu mít úplně dovylínalého koně, tak snad nebudu dělat ostudu. Navíc Bobeš líná přes různé barvy, takže teď je docela tmavý, pak bude světlý a letní je šedá. V době konání toho dist. dostihu bude z věšiny letní, ale ještě bude mít světlé fleky zimní podsady:-)

7.3.2008 07:01

memmory napsal(a):

hej holky, že se vám tu do toho motám...já byhc asi dorazila..kobyla i valach jsou ve slušné formě, takže byhc do toho šla..:) navíc se to koná na moje narozky:))

7.3.2008 16:54

kukinatost napsal(a):
hej holky, že se vám tu do toho motám...já byhc asi dorazila..kobyla i valach jsou ve slušné formě, takže byhc do toho šla..:) navíc se to koná na moje narozky:))

No pojeďte jede se o vitamíny od Hipovitu a nějaké jiné věci ,ale hlavní jsou ty lidi okolo

8.3.2008 07:54

memmory napsal(a):
No pojeďte jede se o vitamíny od Hipovitu a nějaké jiné věci ,ale hlavní jsou ty lidi okolo

jéééééééééé moc přemýšlím o tom, že bych také dojela. Přece jen od Šumperka to k není na ranč tak daleko....tož asi se taky ukážem...P.S. pro místní, neúčastnil se v minulých letech někdo s haflingem?

8.3.2008 14:26

enriko napsal(a):
jéééééééééé moc přemýšlím o tom, že bych také dojela. Přece jen od Šumperka to k není na ranč tak daleko....tož asi se taky ukážem...P.S. pro místní, neúčastnil se v minulých letech někdo s haflingem?

Jo jezdí každý rok Vlaďka a Ben

9.3.2008 11:07

memmory napsal(a):
Jo jezdí každý rok Vlaďka a Ben

Copak, copak ještě někdo kdo se přidá ????

9.3.2008 11:23

memmory napsal(a):
Copak, copak ještě někdo kdo se přidá ????

Vlaďka a Ben?to je nějaká silná konkurence?

9.3.2008 11:32

enriko napsal(a):
Vlaďka a Ben?to je nějaká silná konkurence?

Ne to jsou ti co vyjíždí poslední a jedou se jen projít , jdou v podstatě krokem , občas klus chodí jen na vodítku kolem krku a nestíhají ani 3 hodinový limit
Jsou jen prostě účastníci

Přidejte reakci

Přidat smajlík