molly
napsal(a):
Ahoj Holky...Mám po víkendu volno... Díkybohu... Jak jste přežily???
dnes mi končí samota... Přiletí "pán domu"...
Tak musím poklidit...chichi,do večera času dosti
Jste všechny OK?Koníci??? Maštale??
molly
napsal(a):
Zdar vítr byl brutální, pod Novým to odneslo střechu z novýho báráku a ta spadla na rodinný barák, no rodiný barák, rozpadlina kde bylí menšina...ale nic se jim nestalo i přesto že jich tam bylo 12 a barřák jim způlky spadl na hlavu, nechápu...
U nás to jen sebralo střechu u oveček, tak měli gabriolet...jinak jsme to bez ujmy přežili..
Co Molinatá, zvládla to????
JInak mám nové photos.... tak vám aspon potěším oko.
klawdie
napsal(a):
Zdar vítr byl brutální, pod Novým to odneslo střechu z novýho báráku a ta spadla na rodinný barák, no rodiný barák, rozpadlina kde bylí menšina...ale nic se jim nestalo i přesto že jich tam bylo 12 a barřák jim způlky spadl na hlavu, nechápu...
U nás to jen sebralo střechu u oveček, tak měli gabriolet...jinak jsme to bez ujmy přežili..
Co Molinatá, zvládla to????
JInak mám nové photos.... tak vám aspon potěším oko.
Čaves,
u nás to bylo drsný ale přežili jsme bez újmy...
koníci byly zavření, protože bez ustání lilo jako z konve...tak bohužel měli víkend žrací...
Byla jsem u Leuši na chvíli v sobotu, spokojeně futrovala a nenechala se rušit. Nechutně líná, už je to fakt v plném proudu, hřbílko jsem měla naprosto rezavé po prvném kontaktu s Leušou, příště vezmu vysavač a takovej ten náhubek a zrovna jí vysaju...
Jinak jak jsem již psala tak jsme od včerejška On-line doma...rychlost brutální, v to jsme ani nedoufali...a platíme jen 250 měsíčně, dobrý ne?
molly
napsal(a):
dnes mi končí samota... Přiletí "pán domu"...
Tak musím poklidit...chichi,do večera času dosti
Jste všechny OK?Koníci??? Maštale??
Molča OK!zbytek osazenstva asi taky... Já měla v práci asi větší strach o ně!
molly
napsal(a):
Se mi to šouplo jinam...
Danny,tak to je paráda
haisovad
napsal(a):
Čaves,
u nás to bylo drsný ale přežili jsme bez újmy...
koníci byly zavření, protože bez ustání lilo jako z konve...tak bohužel měli víkend žrací...
Byla jsem u Leuši na chvíli v sobotu, spokojeně futrovala a nenechala se rušit. Nechutně líná, už je to fakt v plném proudu, hřbílko jsem měla naprosto rezavé po prvném kontaktu s Leušou, příště vezmu vysavač a takovej ten náhubek a zrovna jí vysaju...
Jinak jak jsem již psala tak jsme od včerejška On-line doma...rychlost brutální, v to jsme ani nedoufali...a platíme jen 250 měsíčně, dobrý ne?
Teda bledá závist Danulíku, až se přestěhuju tak si taky net budu muset zařídit, aby jsme mohli dělat večerní dýchánky
molly
napsal(a):
Se mi to šouplo jinam...
Danny,tak to je paráda
Hezké ránko kočky Ten vítr a déšť byl fakt drsný, u nás po dvorku tekla voda skoro proudem.....Ale Honzík s Oskárkem si užívali společnosti a panička mohla vklidu odpočívat a střízlivět
Dany, super, že sis ten net vydyndala u Tomína, Klári, šup sem s fotečkami. Jo a kde vůbec máte ty výběhy???? Nějak se nedojkážu orientovat :-)
lanika
napsal(a):
Hezké ránko kočky Ten vítr a déšť byl fakt drsný, u nás po dvorku tekla voda skoro proudem.....Ale Honzík s Oskárkem si užívali společnosti a panička mohla vklidu odpočívat a střízlivět
Dany, super, že sis ten net vydyndala u Tomína, Klári, šup sem s fotečkami. Jo a kde vůbec máte ty výběhy???? Nějak se nedojkážu orientovat :-)
no náhodou jsem je taky blejskla , jsou dole, foceno od branky...
klawdie
napsal(a):
no náhodou jsem je taky blejskla , jsou dole, foceno od branky...
Hej baby tahle fotka se mi hrozně libí!
klawdie
napsal(a):
Hej baby tahle fotka se mi hrozně libí!
ještě jsem cvakala..
klawdie
napsal(a):
A ještě jedna pózička
No a tady viddíte že už se mi chce zas vesel běhat!
klawdie
napsal(a):
No a tady viddíte že už se mi chce zas vesel běhat!
A tu jeden šemík
klawdie
napsal(a):
A tu jeden šemík
Leni už stačí???
Ne ne ještě nesmím zapomenout na gracenu, byla po vyjíždce takže chrněla...
klawdie
napsal(a):
Leni už stačí???
Ne ne ještě nesmím zapomenout na gracenu, byla po vyjíždce takže chrněla...
A jaroslav at mu to není líto, s naší malou kamarádkou vypadá jak obr:)))))Leni je to ok, patek jsem nestihla, jediný co jsem stihla jsou tyhle fotky a trochu akce abych veděla že už ho nic nebolí....
lanika
napsal(a):
Už je z něho pořádný kus chlapa....Klári a co nožka? Stihla jsi ho vzít v pátek pod sedlo????
Teda vy jedete sákra, chvíli tu nejsem a už je 15ctka...
Sahib je pěkně naducanej, hodně se změnil od podzima...
Mno Tomáš mi odjíždí v pátek do Francie na lyže takže mám týden absolutní volnórium Hele já tedy vyjedu v sobotu tak kolem cca 7 ráno směr HK...a doufejme že dorazím cca v děvět...
dvě hoďky šemíkovi snad budou stačit...
Jinak od příštího týdne začínám spinkat ve stáji...jelikož je to Kaly první hříbě u nás tak nevíme přesně kdy jako že to může přijít...Takže raději dříve než aby se stal nějakej malér...třeba jako u Gity, která si šikovně lehla ke zdi a hříbouš neměl kam se porodit...
Pavlínka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravej brácha Gastona, jsou mu dva roky a má cca 150 cm v kohoutku...Gaston ve věku tří let má s bídou 140 cm...
lanika
napsal(a):
Petiku, taky jsi s Grace udělala kus práce v tom, jak ted vypadá Fakt ti luxusně nabrala. Teď jen čekat, co bude v létě :o(
Dobré ráno
Díky Leni, to jsem ráda, že to je už trochu více vidět. Myslim si že ji hodně prospělo přestěhování na horu do stáje ke klukům a hlavně k Sahibovi. dole byla pořád nalepená na vratech vychozenej kruh v boxe atd..Akorát mě štve že sice budu mít new box ale zas bude na nervi!!!
haisovad
napsal(a):
Teda vy jedete sákra, chvíli tu nejsem a už je 15ctka...
Sahib je pěkně naducanej, hodně se změnil od podzima...
Mno Tomáš mi odjíždí v pátek do Francie na lyže takže mám týden absolutní volnórium Hele já tedy vyjedu v sobotu tak kolem cca 7 ráno směr HK...a doufejme že dorazím cca v děvět...
dvě hoďky šemíkovi snad budou stačit...
Jinak od příštího týdne začínám spinkat ve stáji...jelikož je to Kaly první hříbě u nás tak nevíme přesně kdy jako že to může přijít...Takže raději dříve než aby se stal nějakej malér...třeba jako u Gity, která si šikovně lehla ke zdi a hříbouš neměl kam se porodit...
Pavlínka mi poslala nové fotky Jacka...to je pravej brácha Gastona, jsou mu dva roky a má cca 150 cm v kohoutku...Gaston ve věku tří let má s bídou 140 cm...
Jack je fešáček
molly
napsal(a):
Jdu se motat tady kolem,tak piště a šupejte fotečky... Já pak mrknu... Přijede mi kámoška.
molly
napsal(a):
Jdu se motat tady kolem,tak piště a šupejte fotečky... Já pak mrknu... Přijede mi kámoška.
Kde vězíte Baby:)
klawdie
napsal(a):
Kde vězíte Baby:)
Drtíííme comp...zase bych tu potřebovala skartovačku...
Se nehorázně těším na víkend...
haisovad
napsal(a):
Drtíííme comp...zase bych tu potřebovala skartovačku...
Se nehorázně těším na víkend...
Já jsem taky zahrabaná v papírech :-( Musím dodělat vše, co jsem flákala ..... Už jsem tady měla nehorázné kupy...Jo vlastně, vy máte to soustředko o víkendu??? Budu vám držet pěstičky a ten, kdo zapomene v pondělí foťák nebo dobít baterky, ten at si mě nepřeje
lanika
napsal(a):
Já jsem taky zahrabaná v papírech :-( Musím dodělat vše, co jsem flákala ..... Už jsem tady měla nehorázné kupy...Jo vlastně, vy máte to soustředko o víkendu??? Budu vám držet pěstičky a ten, kdo zapomene v pondělí foťák nebo dobít baterky, ten at si mě nepřeje
Holky, to bude asi v hale, že? Mno a mě ten můj křáp v hale moc nefotí...béééé
molly
napsal(a):
Mám pofackováno.Vzala jsem to hopem,fretula pomáhala
Holky,já se taky mocinky těším...
Jen ta Molly mě trápí...Uvidím,až odjede kámoška,vlítnu na ní a budu moudřejší...
molly
napsal(a):
Mám pofackováno.Vzala jsem to hopem,fretula pomáhala
Holky,já se taky mocinky těším...
Jen ta Molly mě trápí...Uvidím,až odjede kámoška,vlítnu na ní a budu moudřejší...
nu neboj tož mám taky obavy...no ale to je šumák spíš jak na soutředku se těším na DAnulíka a sobotu, z hneděle mám trochu vítr, znáte to...***Zuzi!
klawdie
napsal(a):
nu neboj tož mám taky obavy...no ale to je šumák spíš jak na soutředku se těším na DAnulíka a sobotu, z hneděle mám trochu vítr, znáte to...***Zuzi!
Co? Včera jsem kecala s Evikem a ona mi v jedenáct řekne že nemusí vstávat...mě málem kleplo...
Dneska musím doma nainstalovat skype...a bude vymalováno...néjem že budu stále u kompu ale Tomajs ještě k tomu neuslyší televizi...
Kdo teda všecko jede, já Zuzík a Evik? Nebo ještě někdo dorazí...třeba z kalekého kraje?
haisovad
napsal(a):
Co? Včera jsem kecala s Evikem a ona mi v jedenáct řekne že nemusí vstávat...mě málem kleplo...
Dneska musím doma nainstalovat skype...a bude vymalováno...néjem že budu stále u kompu ale Tomajs ještě k tomu neuslyší televizi...
Kdo teda všecko jede, já Zuzík a Evik? Nebo ještě někdo dorazí...třeba z kalekého kraje?
No ten skype by byl fajne!!!!!!at muzem psat hromadne!!!hlavne dostatek alkoholu ke compu, se Zuzou a Evčou uz to máme natrenovanééééé
rocky
napsal(a):
No ten skype by byl fajne!!!!!!at muzem psat hromadne!!!hlavne dostatek alkoholu ke compu, se Zuzou a Evčou uz to máme natrenovanééééé
Já jsem si včera dala po tom spininku taky trošku do strojku a bylo to hned...
Každopádně skipe musím dneska nějak vošéfovat a večer to můžeme prubnout...
Co ty nové kamaše Péťo, už jsi je zkoušela? Nebo bude v neděli premiéra?
haisovad
napsal(a):
Já jsem si včera dala po tom spininku taky trošku do strojku a bylo to hned...
Každopádně skipe musím dneska nějak vošéfovat a večer to můžeme prubnout...
Co ty nové kamaše Péťo, už jsi je zkoušela? Nebo bude v neděli premiéra?
Už jsem tady, chrupkala jsem si do devíti , přinutila jsem se nejdřív poklidit, než pustím počítač... dávaj Tajemnou záři nad Pacifikem, tak koukám
.
My jsme v sobotu večer ještě narychlo pomáhali poladit na jízdárně přístřešek, kde je pingpongovej stůl a hráli jsme do devíti obíhačku, vypadalo to, že budeme první hráči ping-pongu za letu , ale vydrželo
.
V pátek jsme skočili s Hadříkem, gymnastika - kombinace, kavalety, obraty... vypadá to, že forma je slušná
rocky
napsal(a):
Nějak jsem to nevydržela a musela se na vás přijít kuknout Práce počká, no ne?
Prďajsky, já vám to tak závidím to soustřdko, fakt....Ale zároveň mocinky přeju
A taky vám závidím společnost Danule
A jsme u toho zas, bo jste se musely narodit kurňa tak daleko
lanika
napsal(a):
Nějak jsem to nevydržela a musela se na vás přijít kuknout Práce počká, no ne?
Prďajsky, já vám to tak závidím to soustřdko, fakt....Ale zároveň mocinky přeju
A taky vám závidím společnost Danule
A jsme u toho zas, bo jste se musely narodit kurňa tak daleko
LENI, NASEDLEJ hONZULEHO A v pátek jdi tu...
Já si beru v pátek volňáska, přijede kovářskej...a asi budu držet pár koníků, hlavně Kelímka a Merlina, to jsou ještě takový despotopé při strouhání...sere je jak vybruje rašple
haisovad
napsal(a):
LENI, NASEDLEJ hONZULEHO A v pátek jdi tu...
Já si beru v pátek volňáska, přijede kovářskej...a asi budu držet pár koníků, hlavně Kelímka a Merlina, to jsou ještě takový despotopé při strouhání...sere je jak vybruje rašple
No, to je vždycky sranda s těma hříbošama, taky jsem si užila až až :-) Jinak Evuli, já pořád slintám nad tím Hadříkovic ocáskem .-( My chcem taky takový. Béééééééééééé
lanika
napsal(a):
No, to je vždycky sranda s těma hříbošama, taky jsem si užila až až :-) Jinak Evuli, já pořád slintám nad tím Hadříkovic ocáskem .-( My chcem taky takový. Béééééééééééé
Danny už jsem je měla jednou na hale, tam se mi neumazaj, taky jsem konečně pochopila to jejich zapínání. Šlo to hrozně špatně ale pak stačilo jen jinak naklonit a bylo to
lanika
napsal(a):
Mateřská školka je na exkurzi na dostihovém závodišti v Pardubicích.Děti
si vše prohlédnou a při odchodu se jim chce na WC.
Učitelka je tam pustí, ale v zápětí děti přicházejí, že tam mají mušle a
ty jsou pro ně vysoko. Učitelka jim jde pomoci a každého chlapce
vyzvedává. U jednoho si všimne velkého přirození a tak mu říká: "Ty jsi
ale vyspělý chlapec!" A chlapec odpoví: " Já jsem žokej Váňa, ty krávo."
rocky
napsal(a):
Mateřská školka je na exkurzi na dostihovém závodišti v Pardubicích.Děti
si vše prohlédnou a při odchodu se jim chce na WC.
Učitelka je tam pustí, ale v zápětí děti přicházejí, že tam mají mušle a
ty jsou pro ně vysoko. Učitelka jim jde pomoci a každého chlapce
vyzvedává. U jednoho si všimne velkého přirození a tak mu říká: "Ty jsi
ale vyspělý chlapec!" A chlapec odpoví: " Já jsem žokej Váňa, ty krávo."
Kdosi v telefonu: Vy jste si objednal buzení telefonem na 6:30?
Rozespalý hlas: Eeee-ech...ano...
Tak šup, honem ven z postele, je půl deváté!
cheyenne
napsal(a):
Kdosi v telefonu: Vy jste si objednal buzení telefonem na 6:30?
Rozespalý hlas: Eeee-ech...ano...
Tak šup, honem ven z postele, je půl deváté!
Paní rodí doma. Je u ní doktor a vypadne proud.Musí zavolat pětiletého synka, aby svítil baterkou. Porod se podaří, doktor plácne mimino zadečku a synek s očima navrch hlavy vyhrkne: "Správně! A druhou přes hubu,
...aby věděl, že tam nemá lízt!!
rocky
napsal(a):
Paní rodí doma. Je u ní doktor a vypadne proud.Musí zavolat pětiletého synka, aby svítil baterkou. Porod se podaří, doktor plácne mimino zadečku a synek s očima navrch hlavy vyhrkne: "Správně! A druhou přes hubu,
...aby věděl, že tam nemá lízt!!
Tak ten je hustej
Máme doma na hlídání babiččinýho raťafáka, jsem vám zdokumentovala, jak se to zvíře rádo fotí
rocky
napsal(a):
ten se teda tvářííí Evčo pojedete s Hadříkem teda Hradec?A co?
Toho 22.3. určo Hadřík pojede - s Lukinem, nejspíš 100 a 110. Letos bude jen jeden veřejňák a o tom neveřejňáku to nějak utichlo, takže se asi tuhle sobotu konat nebude....
Vy dorazíte? V rozpisu je zatím napsaný jen, že budou skoky 80-110...
cheyenne
napsal(a):
Toho 22.3. určo Hadřík pojede - s Lukinem, nejspíš 100 a 110. Letos bude jen jeden veřejňák a o tom neveřejňáku to nějak utichlo, takže se asi tuhle sobotu konat nebude....
Vy dorazíte? V rozpisu je zatím napsaný jen, že budou skoky 80-110...
Jasnačka, ale asi přijedu sama, vůbec neskáčem takže začnem klasikou 80cm a 100cm..zejtra si pujdu něco skočit výš, zatím to plácáme na tý 80cm...
rocky
napsal(a):
M jsme měli problém v úterý s kobylou přejít kavaletka, kavaletka, zvýšená kavaletka...no za boha to nemohla překlusat, vždycky mi tu poslední odpálila
Se nediv je na to skákání natěšená!
klawdie
napsal(a):
První veřejný trénink pojímáme opravdu jako trénink, uvidíme....
Kobyla je asi fakt natěšená, jsem na ní zvědavá.... vypadá teď dobře, postavička luxusní
Pro Leňuchu naše plyšová socha
haisovad
napsal(a):
Jsem tady z oběda, dala jsem si zcela dietní kuřecí přírodní plátek s dušenou zeleninkou...bez brambor...
To by bylo abych těch šest kg neschodila...to šampáňo stojí za to...
Hele Dany, proč chceš shodit zrovna 6 kg? Taky se už budu muset začít hýbat. Blééééééééé. Já měla na obídek omeletu se zeleninou
klawdie
napsal(a):
Jinak janico, bohužel jsem se do obi nedostala a ten příští víkend taky nevím nevím a v týdnu jsem zapikaná, takže bych to viděla za čtrnáct dní, tak vydrž pak se hned pustím do výroby...
Jinak Babi včera jsem byla na skvělým filmu, jestli jste viděli Let´s dance 1 tak ted beží druhý díl a vřele doporučuji, nemusíte ani umět posoudit taneční akce, film je nabušenej a krutej, samo se tam objeví Tyler z jedničky, hodí tam brutální battle a zmizí, ale ta holčina je taky hustá a nemluvě o sladkém Chaasovi...finiš je klasika ale ty taneční scény to absolutně držej, jsem ohromená ještě tedka a musím ten film mít doma, pač můj nejoblíbenější hříšnák už má konkurenci jako brno! amíci jsou na tohle holt borci, takový taneční pekla uměj fakt dobře! A to se mnou byl kámoš co tancoval v místní celkem uznáváné taneční skupině se špičkou a sám uznal že to bylo krutý!ktakže asi tak jedno doporučení....
molly
napsal(a):
Tak holky. Ještě jedna prosba na vás. Potřebuji u Oskárka odbourat ten strach z chycení, že bude opět zavřený. Myslíte, že je to jen dočasné? Když vidí ohlávku nebo voditko, utíká pryč :-( Nechci ho ted lákat a mrkev nebo podobně. Nebo myslíte, že mám? Chci prostě, aby mi věřil, že nechci pro něj zle. A nechal se v ohradě pohladit, chytit a tak. pokud je chci sklidit, vemu Honzíka a Oskárek jde taky, jenže to právě nechci....Je sice vyčůránek, to jo, ale jak na to????
lanika
napsal(a):
Tak holky. Ještě jedna prosba na vás. Potřebuji u Oskárka odbourat ten strach z chycení, že bude opět zavřený. Myslíte, že je to jen dočasné? Když vidí ohlávku nebo voditko, utíká pryč :-( Nechci ho ted lákat a mrkev nebo podobně. Nebo myslíte, že mám? Chci prostě, aby mi věřil, že nechci pro něj zle. A nechal se v ohradě pohladit, chytit a tak. pokud je chci sklidit, vemu Honzíka a Oskárek jde taky, jenže to právě nechci....Je sice vyčůránek, to jo, ale jak na to????
Doted jsem ho honila po ohradě, kdo z koho. Chytla jsem ho asi až za 10 min ... Pak jsem ho povodila, opět pustila a když jsem jej zase chtěla chytit, znovu honička. Když se mi to podařilo podruhé, na chvíli jsem ho hladila a tak a pak pustila znova. Třeba si tak odbourá to vžité, že když je na volno a pak ho někdo chytí, pujde zase na týden do boxu :-( Já už nevím......
lanika
napsal(a):
Já myslím, že ho to přejde, ale bude potřebovat čas.... co takhle jen občas přijít, posedět nebo postát chvíli v ohradě a zas jít.... aby zjistil, že tam chodíš i jen tak? mohl by přijít na to, že jsi v pohodě.... když přijde sám k tobě, tak mu třeba ten kousek mrkve dát, ale nic za to nechtít....
cheyenne
napsal(a):
Já myslím, že ho to přejde, ale bude potřebovat čas.... co takhle jen občas přijít, posedět nebo postát chvíli v ohradě a zas jít.... aby zjistil, že tam chodíš i jen tak? mohl by přijít na to, že jsi v pohodě.... když přijde sám k tobě, tak mu třeba ten kousek mrkve dát, ale nic za to nechtít....
No o to se právě snažím. Přijít tam, jen tak, pohladit ho, nebo pocapkat Honzíka a zase jdu pryč......No, snad to bude časem jiné
cheyenne
napsal(a):
Leni pokud si vzpomenes, to same jsem mela i ja kdyz jsem privezla kobylu, odchytnout ji bylo umeni a to kdyz se nasrala tak po me dokazala i vybehnout, trvalo to tak 2 mesice, nez jsme si zvykali na sebe, ted uz chodi do vybehu a z vybehu semnou na volno.. Nejlepsi je na to kruhovka a pokusit se o napojeni.. nebo alespon lonzovat aaby si na tebe zvykal a veril ti.. Pak taky jak psala Evca chodit za nima jen tak... posedet k vybehu hodit mu chleba, podrbat a nechat ho zase byt..Vsak on na to Oskarek prijde!!!
cheyenne
napsal(a):
Jo jo lena má pravdu chce to moc času, kobyle pomohla napojení od montyho, ale nemáš kruhovku tak to u tebe padá, ale občas jen přijd do výběh a rozděl pamlsky, někdy ho je npohlad když se nechá, když se nechá chytit tak ho třeba jen vyčisti a pak zas pust, on si zvykne, uvědom si že kolikrát tam u tebe byl a ponějakém čase jsi ho chytila a odvedla zas zpět, tak chvilku potrvá než pochopí že už se vracet nebude! Monty píše o tom jak nechytat koně ale nechat se chytit jím řečeno samo v uvozovkách, ale tady jde hlavně o to aby pochopil že zustáva a že ho do Honzíka nikam neodvedeš...
klawdie
napsal(a):
Jinak janico, bohužel jsem se do obi nedostala a ten příští víkend taky nevím nevím a v týdnu jsem zapikaná, takže bych to viděla za čtrnáct dní, tak vydrž pak se hned pustím do výroby...
Jinak Babi včera jsem byla na skvělým filmu, jestli jste viděli Let´s dance 1 tak ted beží druhý díl a vřele doporučuji, nemusíte ani umět posoudit taneční akce, film je nabušenej a krutej, samo se tam objeví Tyler z jedničky, hodí tam brutální battle a zmizí, ale ta holčina je taky hustá a nemluvě o sladkém Chaasovi...finiš je klasika ale ty taneční scény to absolutně držej, jsem ohromená ještě tedka a musím ten film mít doma, pač můj nejoblíbenější hříšnák už má konkurenci jako brno! amíci jsou na tohle holt borci, takový taneční pekla uměj fakt dobře! A to se mnou byl kámoš co tancoval v místní celkem uznáváné taneční skupině se špičkou a sám uznal že to bylo krutý!ktakže asi tak jedno doporučení....
Ty vogo, tady má Jerík drsnej výraz...jako by tě chtěl vyprovodit za hrazení...
Jinak jsem se včera právě vsadila se ségrou, že do konce května každá sundá šest kilo...o bednu šampáňa. Včera jsem absolvovala spinink, dneska a ve čtvrtek airobic, ve středu balóny...masakr
klawdie
napsal(a):
Jo jo lena má pravdu chce to moc času, kobyle pomohla napojení od montyho, ale nemáš kruhovku tak to u tebe padá, ale občas jen přijd do výběh a rozděl pamlsky, někdy ho je npohlad když se nechá, když se nechá chytit tak ho třeba jen vyčisti a pak zas pust, on si zvykne, uvědom si že kolikrát tam u tebe byl a ponějakém čase jsi ho chytila a odvedla zas zpět, tak chvilku potrvá než pochopí že už se vracet nebude! Monty píše o tom jak nechytat koně ale nechat se chytit jím řečeno samo v uvozovkách, ale tady jde hlavně o to aby pochopil že zustáva a že ho do Honzíka nikam neodvedeš...
nobo taky pomáhá nevšímat si ho, to ty malí zvědavce vždycky přitáhne a počkat až si o tvou pozornost řekne sám, zatím ho vod domů s Honzíkem a nelámejte to přes koleno, čase se to změní...
klawdie
napsal(a):
nobo taky pomáhá nevšímat si ho, to ty malí zvědavce vždycky přitáhne a počkat až si o tvou pozornost řekne sám, zatím ho vod domů s Honzíkem a nelámejte to přes koleno, čase se to změní...
Takovýhle duchaplný ftípky si posíláme u nás v práci (tak trochu je z toho ftipu poznat ,čím se naše firma zabývá)
"Tati, jak jsem se dostala na svět?"
"No, tak dobře, dcero, beztak jsme si o tom jednou museli promluvit. Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café" a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova MEMORY STICKu. Když táta dokončil UPLOADování, zpozoroval, že předtím neinstalovali žádný FIREWALL. Bohužel, už bylo pozdě na stisknutí CANCEL nebo ESC a okno "Chcete opravdu uploadovat?" jsme odstranili hned na začátku v "Možnostech" pod "Nastavením". Maminčin virusový scanner už dávno nebyl UPDATEovaný a s tátovým BLASTERWORMem si neporadil. Stiskli jsme tlačítko "ENTER" a mamka dostala zprávu:
"Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců..."
rocky
napsal(a):
Takovýhle duchaplný ftípky si posíláme u nás v práci (tak trochu je z toho ftipu poznat ,čím se naše firma zabývá)
"Tati, jak jsem se dostala na svět?"
"No, tak dobře, dcero, beztak jsme si o tom jednou museli promluvit. Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café" a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova MEMORY STICKu. Když táta dokončil UPLOADování, zpozoroval, že předtím neinstalovali žádný FIREWALL. Bohužel, už bylo pozdě na stisknutí CANCEL nebo ESC a okno "Chcete opravdu uploadovat?" jsme odstranili hned na začátku v "Možnostech" pod "Nastavením". Maminčin virusový scanner už dávno nebyl UPDATEovaný a s tátovým BLASTERWORMem si neporadil. Stiskli jsme tlačítko "ENTER" a mamka dostala zprávu:
"Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců..."
Mohu mít jen jeden informační dotaz... ? Děcka u nás u koní nechápou, několikrát se nás dospělých ptaly , jak je možné, že slečna Klára co má šimlíka, tady povídá o tom jak ho šetří,jak by se mělo a nemělo jezdit a teť, po nemoci, na něm jede na soustředění? Řekl jsem jím ať se zeptají, nejsou zaregistrovaní, ale rádi by znaly vysvětlení.... ( Po pravdě já vývoj zde moc nesleduju, ale jste téměř každodenním tématem při kydání hnoje
)
pepam
napsal(a):
Mohu mít jen jeden informační dotaz... ? Děcka u nás u koní nechápou, několikrát se nás dospělých ptaly , jak je možné, že slečna Klára co má šimlíka, tady povídá o tom jak ho šetří,jak by se mělo a nemělo jezdit a teť, po nemoci, na něm jede na soustředění? Řekl jsem jím ať se zeptají, nejsou zaregistrovaní, ale rádi by znaly vysvětlení.... ( Po pravdě já vývoj zde moc nesleduju, ale jste téměř každodenním tématem při kydání hnoje
)
Hehe každodením tématem při kydání hnoje, to je pěkně řečeno.
Tak šup Klawdie vysvětli to! ať mají jasno
pepam
napsal(a):
)
Milý romantiku Pepíčku, koník nebyl nemocný, když neznáš blížší informace tak si raději odpust hloupé řeči, proto tu ani nerozebím detaily veřejněpřesně kvůli takovým ajko jsi ty, je po tom každýmu kulový, mé svědomí je čisté, kopanec nepovažuji za nemoc, a bylo to před pěti tydny, vše je po konzultaci veta i to soustředění...Vaše starosti, bych vážně chtěla mít...
molly
napsal(a):
Já osobně jsem velmi ráda, že si děti u vás při kydání hnoje našly takto schopného nejen tiskového mluvčího, vskutku, klobouk dolů...myslím, že vám i dětem, to může být zcela šumafuk, co a jak dělá slečna Klárka se svým šimlíkem... a děti od kydání hnoje jsou snad negramotné, že nezvládnou registraci....?
Já jsem ta, co má tu kobylu, co je od vás a nic neumí, jak jsem prý řekla, umíte luxusně číst mezi řádky, sakriš, už podruhé smekám:)))
kukinatost
napsal(a):
Já osobně jsem velmi ráda, že si děti u vás při kydání hnoje našly takto schopného nejen tiskového mluvčího, vskutku, klobouk dolů...myslím, že vám i dětem, to může být zcela šumafuk, co a jak dělá slečna Klárka se svým šimlíkem... a děti od kydání hnoje jsou snad negramotné, že nezvládnou registraci....?
Já jsem ta, co má tu kobylu, co je od vás a nic neumí, jak jsem prý řekla, umíte luxusně číst mezi řádky, sakriš, už podruhé smekám:)))
jé mě ti byl povědomý, jen jsem nevěděla do které sorty prudičů ho zařadit...dík za osvětlení Jani...
kukinatost
napsal(a):
No, mě nejspíš do toho nic není co si tam povídáte nebo nepovídáte. Ale každopádně se tady zastanu Klárky, protože si nemyslím, že by udělala něco špatně. Nebo myslíte, že ano? A proč? Takže milý Pepíčku, pokud se dneska budeš účastnit kýdání tam někde u vás, zkus zbystřit ucho, a dozvědět se proč Ráda si to vyslechnu..... A pak můžem o tom spolu diskutovat
lanika
napsal(a):
No, mě nejspíš do toho nic není co si tam povídáte nebo nepovídáte. Ale každopádně se tady zastanu Klárky, protože si nemyslím, že by udělala něco špatně. Nebo myslíte, že ano? A proč? Takže milý Pepíčku, pokud se dneska budeš účastnit kýdání tam někde u vás, zkus zbystřit ucho, a dozvědět se proč Ráda si to vyslechnu..... A pak můžem o tom spolu diskutovat
Tak nevím co je za pruzení, když se někdo zcela slušně zeptá? zrovna tak nechápu co je za pruzení když řeknu, že se děti ve stáji zlobily, že slečna jana tady povídla, že kobyla je ve svých letech výcvikem netknutá... Zlobíte se třeba pro to, že má někdo pravdu?
Opravdu jsem neznal souvislosti - děcka jsou kolem 12ti. Ptali se mě, tak proč se slušně nezeptat? Po vašem výlevu tady jsem si vyhledal diskuze tady a podle mých chabých myšlenkových pochodů mi došlo, že šiml nebyl očividně déle jak tři týdny pod sedlem a má někam jet... Na to se mě taky děto ptaly a na to se poprvé ptal já. Co je to za šetrný výcvik nebo co to tady propagujete, když kůň takovou dobu nepracuje a pak hopla má jet někam podávat výkony....
Pruzení? Slušná otázka....
Děti si to tu pouze čtou, podle jejich slov, právě pro tyhle vaše nesmyslné nesrovnalosti, kterým bohužel nerozumí - jednou t, podruhé ono. Tady něco, v knížkách něco...
pepam
napsal(a):
Tak nevím co je za pruzení, když se někdo zcela slušně zeptá? zrovna tak nechápu co je za pruzení když řeknu, že se děti ve stáji zlobily, že slečna jana tady povídla, že kobyla je ve svých letech výcvikem netknutá... Zlobíte se třeba pro to, že má někdo pravdu?
Opravdu jsem neznal souvislosti - děcka jsou kolem 12ti. Ptali se mě, tak proč se slušně nezeptat? Po vašem výlevu tady jsem si vyhledal diskuze tady a podle mých chabých myšlenkových pochodů mi došlo, že šiml nebyl očividně déle jak tři týdny pod sedlem a má někam jet... Na to se mě taky děto ptaly a na to se poprvé ptal já. Co je to za šetrný výcvik nebo co to tady propagujete, když kůň takovou dobu nepracuje a pak hopla má jet někam podávat výkony....
Pruzení? Slušná otázka....
Děti si to tu pouze čtou, podle jejich slov, právě pro tyhle vaše nesmyslné nesrovnalosti, kterým bohužel nerozumí - jednou t, podruhé ono. Tady něco, v knížkách něco...
já si myslím, že už opravdu nemá cenu, abych tady ještě nějak reagovala...já jsem napsala pouze to, co mi bylo řečeno posedním majitelem...předpokládala jsem, že když má kobyla zkoušky, licenci, tak těžko nebude nepolíbená, ale fakt jsem o ní nikdy na netu nic nenašla.....a docela mě překvapuje, že nebyla nikdy připuštěná - s tím původem, co má...ale takto nicnedělajícně mi prostě byla prezentována...a první dny - no, nezlobte se, ale fakt slon hadra, vždyť 5 měséců chodila po poli krokem...myslím, že ted když už zase něco dělá, tak fakt funguje, dokonce už není jak tank, velmi šikovná, co se týče práce ze země...na jízdárně síš tlačivější, ale jinak v terénu příjemná, až na tu panceřovou hubu, kterou si vyvětluju právě odílem..
a co se týče Sahiba, bude se, pokud vím, účastnit hodinového drezurního soustředění, nepojede podávat výkony....a myslím, že zrovna Klawdie je člověk, který bude hodně řešit, jestli si to s koněm dovolit může, nebo ne...
kukinatost
napsal(a):
já si myslím, že už opravdu nemá cenu, abych tady ještě nějak reagovala...já jsem napsala pouze to, co mi bylo řečeno posedním majitelem...předpokládala jsem, že když má kobyla zkoušky, licenci, tak těžko nebude nepolíbená, ale fakt jsem o ní nikdy na netu nic nenašla.....a docela mě překvapuje, že nebyla nikdy připuštěná - s tím původem, co má...ale takto nicnedělajícně mi prostě byla prezentována...a první dny - no, nezlobte se, ale fakt slon hadra, vždyť 5 měséců chodila po poli krokem...myslím, že ted když už zase něco dělá, tak fakt funguje, dokonce už není jak tank, velmi šikovná, co se týče práce ze země...na jízdárně síš tlačivější, ale jinak v terénu příjemná, až na tu panceřovou hubu, kterou si vyvětluju právě odílem..
a co se týče Sahiba, bude se, pokud vím, účastnit hodinového drezurního soustředění, nepojede podávat výkony....a myslím, že zrovna Klawdie je člověk, který bude hodně řešit, jestli si to s koněm dovolit může, nebo ne...
FAjn, že si rozumíte. Také jsme měli koně s údajnou výkonností St a nepřelezl kládu na zemi. Záleží od koho info dostaneš a kde ho hledáš. Komu ale věřit když ne prodávajícímu...
Hodinové drezůrní soustředění... Byla jsi na nějakém? Co myslíš, že se tam asi tak dělá? Chodí krokem? No, asi bude slečna překvapená.... Obzvlát když je očividně skokan - drezůrák v tréninku by měl problémy s několikatýdením výpadkem, natož nepřiježděný koník... Těžko dětem vysvětlíš takovéhle souvislosti.
A pancéřová huba - to je jeden ze smutných údělů oddílových koní, který je ale bohatě vynahrazován jiným....
pepam
napsal(a):
FAjn, že si rozumíte. Také jsme měli koně s údajnou výkonností St a nepřelezl kládu na zemi. Záleží od koho info dostaneš a kde ho hledáš. Komu ale věřit když ne prodávajícímu...
Hodinové drezůrní soustředění... Byla jsi na nějakém? Co myslíš, že se tam asi tak dělá? Chodí krokem? No, asi bude slečna překvapená.... Obzvlát když je očividně skokan - drezůrák v tréninku by měl problémy s několikatýdením výpadkem, natož nepřiježděný koník... Těžko dětem vysvětlíš takovéhle souvislosti.
A pancéřová huba - to je jeden ze smutných údělů oddílových koní, který je ale bohatě vynahrazován jiným....
jo, kobyla mě dostala, neskutečně doborsrdečný to tvor...:) už bych ju nedala, na to že původně měla být poníkem KVH tak 140:))
jinak dezurní soustředění jsem neabsolvovala, max. skokové....ale myslím, že by nemusel být problém v individuálním přístupu, takže by to Sabula měl zvládnout...
kukinatost
napsal(a):
jo, kobyla mě dostala, neskutečně doborsrdečný to tvor...:) už bych ju nedala, na to že původně měla být poníkem KVH tak 140:))
jinak dezurní soustředění jsem neabsolvovala, max. skokové....ale myslím, že by nemusel být problém v individuálním přístupu, takže by to Sabula měl zvládnout...
Bože, laskavě se starejte o sebe a probírejte si u toho kydání svoje problémy a né že se budete starat o to zda nějakej kůň může či nemůže jet na soustředko, neznáte velikost úrazu ani nic konkrétního, tak co tady diskutujete!!!!! Sahib měl pohyb deně a moc dobře víme jak je takové soustředění "náročné". ? Bože miluju takový starostlivý lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!