Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2008 19:20

Tak u Humpolce se srazili dve nakladni soupravy a 11oso. aut...HRUZA! No a v tom vsem..v kolone..stoji kamoska s manzelem a maji na prepravniku 2kone,kterym uz jdou nervy nadranc!Ach jo...

5.3.2008 19:25

petas napsal(a):
Tak u Humpolce se srazili dve nakladni soupravy a 11oso. aut...HRUZA! No a v tom vsem..v kolone..stoji kamoska s manzelem a maji na prepravniku 2kone,kterym uz jdou nervy nadranc!Ach jo...

No to jim nezávidim, chudáci koně:

5.3.2008 19:25

petas napsal(a):

chudáci koně, taky jsme tak jednou zůstali stát u Olomouce, za námi troubil kamoin a vedle nás stál taky jede, koně jsou naštěstí vegeťáci, ale my jsme měli nervy za ně, že jim přeju pevné nervy

5.3.2008 19:26

zazika napsal(a):
No to jim nezávidim, chudáci koně:

ááá, to je hnus..teda... No co potom, že v takové situaci...Achjo...no snad se brzy rozjedou

5.3.2008 19:29

petas napsal(a):

Tak držím palce. Přesně thohle jsem se děsila když jsme vezli kobču v lednu za hřebcem taky po dálnici. No ještě nás čeká cesta zpět ....

5.3.2008 19:34

luckai napsal(a):
Tak držím palce. Přesně thohle jsem se děsila když jsme vezli kobču v lednu za hřebcem taky po dálnici. No ještě nás čeká cesta zpět ....

Tak oni amj na prívese jednoho 4letého(ten zatím pohoda-jen obcas houpne prepravakem) ,ale vezou valacha(letos3letej) a ten jede podruhe v zivote...a dost panikaři..všude kolem to troubí a houká..a on už plánuje prý výstup ...tak sme byla upozornenan sms,ze dalsí nehoda bude způsobena simlem pochoduijícím po dálnici....Tak snad to dopadne dobre a brzo s eto pohle...koukala sme na zpráva a měli by to do hodinu uz pustit tu kolonu..tak snad!

5.3.2008 19:36

petas napsal(a):
Tak oni amj na prívese jednoho 4letého(ten zatím pohoda-jen obcas houpne prepravakem) ,ale vezou valacha(letos3letej) a ten jede podruhe v zivote...a dost panikaři..všude kolem to troubí a houká..a on už plánuje prý výstup ...tak sme byla upozornenan sms,ze dalsí nehoda bude způsobena simlem pochoduijícím po dálnici....Tak snad to dopadne dobre a brzo s eto pohle...koukala sme na zpráva a měli by to do hodinu uz pustit tu kolonu..tak snad!

Chudáci..lidi neděste mě - já mám co nevidět vézt koně kolem500km po dálnici...takže se trocha děsím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík