Čtvrtek ...zasejc nuda...a co vy jak užíváte teplých dnů?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2008 14:34

Ahoj...jak si užíváte?já mám prázdniny tak si lenoším doma ale jsem nějaká nastydlá...naše zvířecdtvo je llíný a nece se mu pracovat..mluvím o mých psech dnes ráno jsem byla prohlédnou škody po Emě a u nás v lese to vypadá jak po tornáduvšude jen spadaný stromy a co u vás?

6.3.2008 16:38

helminka napsal(a):
Ahoj...jak si užíváte?já mám prázdniny tak si lenoším doma ale jsem nějaká nastydlá...naše zvířecdtvo je llíný a nece se mu pracovat..mluvím o mých psech dnes ráno jsem byla prohlédnou škody po Emě a u nás v lese to vypadá jak po tornáduvšude jen spadaný stromy a co u vás?

Nuda, jak pro koho? Mě čekal zase jeden muchař u Žatce. Ale hurá, zdá se už úplně OK, alergie více méně zmizela a na cestu bylo nádherně.

6.3.2008 18:29

equisychra napsal(a):
Nuda, jak pro koho? Mě čekal zase jeden muchař u Žatce. Ale hurá, zdá se už úplně OK, alergie více méně zmizela a na cestu bylo nádherně.

ale dneska bylo nádherně! tak jsem vyrazila protáhnout kopýtka. z kterého jsikraje že máte prázdniny? (zlatá škola-užívej si že máš prázdniny) :-)

8.3.2008 20:13

santosek napsal(a):
ale dneska bylo nádherně! tak jsem vyrazila protáhnout kopýtka. z kterého jsikraje že máte prázdniny? (zlatá škola-užívej si že máš prázdniny) :-)

já jsem od Hradce Králové..no už se těšíjm až z ní budu pryč ale pořád si to užívám:) chodím jěště na základku...já jsem taková nastydlá tak jsem ani nebyla moc venku....ale byla jsem venku chviličku s pejskama páč musím cvičit základní povekly:) ty naše nezbedný dvojčátka:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík