blondy1
napsal(a):
Blíží se nám připouštěcí sezona . Tak se pochlubte .
plemenný hřebec Borax
ambraa
napsal(a):
plemenný hřebec Borax
Týdenní hřebec po Nacho Salazar
blondy1
napsal(a):
Mohl by jsi sem bát fotku Nacha ? Hříbátko vypadá moc pěkně .
tatínek hříbátka
blondy1
napsal(a):
Plemenný hřebec 2915 Ron- slezský norik , stojí v Rovensku u Zábřeha na Moravě okres Šumperk
blondy1
napsal(a):
Plemenný hřebec 2985 Gondor - slezský norik zapsaný v genových zdrojích, stojí v Rovensku u Zábřeha na Moravě, okres Šumperk.
blondy1
napsal(a):
Mohl by jsi sem bát fotku Nacha ? Hříbátko vypadá moc pěkně .
Nacho Salazar a Brys Slezský
petraS
napsal(a):
Záleží na tom odkaď jsi. Belgický hřebec 759 Barmas-ryzák, stojí v Bystřeci u pana Rouse okr. Ústí nad Orlicí, pak 2694 Sasun stál loni u pana Kubíčka ve Staměřicíxh ok. Přerov
Hřebce ČMB najdeš buď ve Staměřicích u p. Kubíčka tam stojí Sasun anebo v Dolním Benešově - Zábřeh u p. Reichla stojí hřebec Mazut.
terushka
napsal(a):
Blondy1: Nevim zda ses ptala kde stoji Borax a nebo Nacho Salazar ale jestli ses ptala na Nacha tak ten stojí u p. Blízňáka v Podlesí kousek od Valašského Meziříčí a má tam ještě spoustu krásných hřebců..
Terushka ještě k tomu Nachovi letos stojí ve Velké na Veličkou u svého majitele p. Karáska
blondy1
napsal(a):
Prosím némáte někde pěknou fotku Nacha ?
Jestli stačí tato:
sally
napsal(a):
Jestli ty fotky chceš větší, stáhni si je z mých stránek, jdou rozkliknutím zvětšit.
Jinak podle mých info opravdu stojí letos opět v Podlesí, jen cena je oproti loňsku dvojnásobná: 6 tisíc vyjde za březí klisnu.
Jo, Nacho Salazar stojí v Podlesí, a cena je taková, jakou píše sally..
sally
napsal(a):
Jestli ty fotky chceš větší, stáhni si je z mých stránek, jdou rozkliknutím zvětšit.
Jinak podle mých info opravdu stojí letos opět v Podlesí, jen cena je oproti loňsku dvojnásobná: 6 tisíc vyjde za březí klisnu.
Je Nacho taky v inseminaci nebo připouští jenom přirozeně ? Mám kobču až na Tachovsku .
sccary
napsal(a):
a co steimur to je krasavec foto ale nemám
něco z BOROVE
Neregistrovaný uživatel

blondy1
napsal(a):
Baluf
Mnětice - p. Müller
blanche
napsal(a):
Baluf
Mnětice - p. Müller
Streimur
Mnětice - p. Müller
blanche
napsal(a):
Streimur
Mnětice - p. Müller
Hojky!!Mohla by jsi mi prosím poslat nějaký fotečky Streimura na meil??jestli teda máš ještě nějaký,já s ním tedkom připouštím kobču,tak by mě mooooc mooc potěšili!!Díky moc!!