Hezké ránko holky Včera jsem to proflákla, nějak jsem nestihla reagovat, ale dneska jsem v práci už od 6 hod, bedlivě jsem projela včerejší přízpěvky a musím konstatovat, že jste měli fakt fest dobrý víkend
Evi, Saxík je úžasný. Za tu zimu se z něj stal pořádný macek, má krásnou barvičku, je to prostě fešák Taktéž Hadřík, ale o tom to už tvrdím dlouho
Blondýnky a šimlíci, moc hezké fotečky, pěkně šlapou koníci
Dneska mám zase kupu práce, ale určo sem mrknu....Hezký den
lanika
napsal(a):
Hezké ránko holky Včera jsem to proflákla, nějak jsem nestihla reagovat, ale dneska jsem v práci už od 6 hod, bedlivě jsem projela včerejší přízpěvky a musím konstatovat, že jste měli fakt fest dobrý víkend
Evi, Saxík je úžasný. Za tu zimu se z něj stal pořádný macek, má krásnou barvičku, je to prostě fešák Taktéž Hadřík, ale o tom to už tvrdím dlouho
Ahoj Lenušku i ostatní... Nezaval se tou prací tolika,aby ses stihla prohrabat odpoledne dom
Venku zatím pěkně,snad to vydrží co nejdéle...
Je libo housku na snídani???
molly
napsal(a):
Ahoj Lenušku i ostatní... Nezaval se tou prací tolika,aby ses stihla prohrabat odpoledne dom
Venku zatím pěkně,snad to vydrží co nejdéle...
Je libo housku na snídani???
ahoj dupy, kurnik, jsme asi po otřesu mozku...:))
Jsem si to včera tak nějak už potmě, páč z práce jsem byla doma o půl 6., fičela lesíkem na ryzoňovi, však co, sjme to tam znala.,..no, dvěma větvím jsem uhla a s tou třetí jsme nepočítala...tož jsem mohla vyhrát určitě natočto, kdyby to někdo točil...jak elegantně jsem se okotrmelcovala z ryzoňa...kurnik, pysk mám zedřený, hlavu asi 3x těžší....:) no, ale smála jsem se na celé kolo..:)))
kukinatost
napsal(a):
ahoj dupy, kurnik, jsme asi po otřesu mozku...:))
Jsem si to včera tak nějak už potmě, páč z práce jsem byla doma o půl 6., fičela lesíkem na ryzoňovi, však co, sjme to tam znala.,..no, dvěma větvím jsem uhla a s tou třetí jsme nepočítala...tož jsem mohla vyhrát určitě natočto, kdyby to někdo točil...jak elegantně jsem se okotrmelcovala z ryzoňa...kurnik, pysk mám zedřený, hlavu asi 3x těžší....:) no, ale smála jsem se na celé kolo..:)))
Jejda,Janico!Dávej na sebe trošku pozor... Včera byl na prodejně zas ten pán s lepidly,tak jsem si na Tebe vzpomněla
Nemám se raděj zeptat ??Nebo nějakého horníka ober o čelovku
molly
napsal(a):
Jejda,Janico!Dávej na sebe trošku pozor... Včera byl na prodejně zas ten pán s lepidly,tak jsem si na Tebe vzpomněla
no, vtipnost je, že mě vlastně nesundávají koně, já se dobrovolně sundávám sama....nicméně nebohý ryzoň nechápal, proč jí dělám kotrmelec přes zadek a pak ležím na zemi se záchvatem smíchu, on na mě tak sladce funěla...hrozně mile mě překvapila, že nikam nefrčela, ale čekala, až se panička dosměje a vyškrábe se zpátky..:)
kukinatost
napsal(a):
no, vtipnost je, že mě vlastně nesundávají koně, já se dobrovolně sundávám sama....nicméně nebohý ryzoň nechápal, proč jí dělám kotrmelec přes zadek a pak ležím na zemi se záchvatem smíchu, on na mě tak sladce funěla...hrozně mile mě překvapila, že nikam nefrčela, ale čekala, až se panička dosměje a vyškrábe se zpátky..:)
Hezké ránko, děvčátka :-) dnes tu budu chvilkama dopoledne s vámi. Včera nestíhačka - dopo makat u Dany, pak svoje koně. Dorazila jsem groggy po čtvrté domů. Pak ještě nádobí a takový ty srandy ...
molly
napsal(a):
Janula????? Gupněš? Po čmi še to štrádovaš lasym Je žeš vpořundku?
molly
napsal(a):
Zdar ženský..tož pořád jsem ten víkend nedospala, to asi potrvá dýl... Leni díky.
lanika
napsal(a):
Janula????? Gupněš? Po čmi še to štrádovaš lasym Je žeš vpořundku?
ja jestem ganz v pořundku, ynym žech rano troche počenstovala toaletuvke:)))
ale cholera, byla to bomba jak cyp:))
lanika
napsal(a):
Ahoj Luli,jak to zvládáš?? Jak Renča a spol? Co koníci??Pavel mi volal,že Danulí už je lépe...
klawdie
napsal(a):
Zdar ženský..tož pořád jsem ten víkend nedospala, to asi potrvá dýl... Leni díky.
Jo klári a když už jsem u toho, pěkně šupem mi povykládej, co na vás ta trenérka říkala. A vše!!!!!!! jsem marně doufala, že si to tady dnes přečtu a nic
Lulííííííííííííííííííí, už jen 3 dny
molly
napsal(a):
Ahoj Luli,jak to zvládáš?? Jak Renča a spol? Co koníci??Pavel mi volal,že Danulí už je lépe...
Joooo, u Danči je to docela v pohodě - si tam při tom kydání vždycky tak užiju S Renčou dáme kafe, bábovku, poklábosíme. V pohodě :-)
Hlavně, že už jí je líp.
Holky, neuvěříte, co se včera stalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S Rozletem.
luciusl
napsal(a):
Joooo, u Danči je to docela v pohodě - si tam při tom kydání vždycky tak užiju S Renčou dáme kafe, bábovku, poklábosíme. V pohodě :-)
Hlavně, že už jí je líp.
Holky, neuvěříte, co se včera stalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S Rozletem.
Povídej přeháněj...
Leni už jsem to napravila***
segra musí dodat svůj pohled na věc.
tahle je krásně rozmazaná
klawdie
napsal(a):
Povídej přeháněj...
Leni už jsem to napravila***
segra musí dodat svůj pohled na věc.
tahle je krásně rozmazaná
Pěkná fotka !!!!!!
Hele, kdo neviděl neuvěří - já včera tlačila svýho koně .... sem fakt byla v šoku !!!!!!!! A pak jsem klusala a cválala na volný otěži, ale stále jsem musela pobízet. Mi ho asi někdo vyměnil
luciusl
napsal(a):
Pěkná fotka !!!!!!
Hele, kdo neviděl neuvěří - já včera tlačila svýho koně .... sem fakt byla v šoku !!!!!!!! A pak jsem klusala a cválala na volný otěži, ale stále jsem musela pobízet. Mi ho asi někdo vyměnil
jojo díky holky jich naflákali pěknejch dost...
No tak Luci že by dostaval rozum????
klawdie
napsal(a):
jojo díky holky jich naflákali pěknejch dost...
No tak Luci že by dostaval rozum????
No, spíš to vypadá, že je unavenej - už tejden skáče ve výběhu po kobyle - prostě jí připouští .... ona za ním fur t a furt běhá a nastavuje se mu, on už nechce a ona furt a furt chce - asi na ní leze jaro :-) Tak je klučina unavenej, ale zato se na něm dobře jezdí :-)
Klárko, fakt pěknééééééééééééééééé
lanika
napsal(a):
Kdepak se nám toulá Danny??? Má dovču,tak vyspává
Luli,nějaké nové fotečky těch Tvých černých krasavců nemáš??
Příští týden kovu,konečně mám termín... Pak se tam zas kovářoj nevejdu...Doufám,že nás Molinatá nepobouchá
luciusl
napsal(a):
No, spíš to vypadá, že je unavenej - už tejden skáče ve výběhu po kobyle - prostě jí připouští .... ona za ním fur t a furt běhá a nastavuje se mu, on už nechce a ona furt a furt chce - asi na ní leze jaro :-) Tak je klučina unavenej, ale zato se na něm dobře jezdí :-)
Klárko, fakt pěknééééééééééééééééé
No tak to je teda kanour!holky jdu se pokusit pracovat, zase se mi moc nechce, závidím danny to volno....tak určitě ještě chrní...
molly
napsal(a):
Příští týden kovu,konečně mám termín... Pak se tam zas kovářoj nevejdu...Doufám,že nás Molinatá nepobouchá
TAky máme Zuzi objednanýho kováře, konečně, už to potřebujou...
molly
napsal(a):
Taky zuzi kovem pristi tyden:) uz se tesim az se kobyla obuje, má ted dost zvlastni tvar kopytek!!!!do Hk na verejnak s Molcou nepojedete??
Luci tak to je zajimave ze Rozlete je takhle zabrzdenej...vetsina koni kdyz prichazi jaro tak jsou jako na trni ale ta moje mura a ten tvuj cernej to maji asi obracene!!
rocky
napsal(a):
Taky zuzi kovem pristi tyden:) uz se tesim az se kobyla obuje, má ted dost zvlastni tvar kopytek!!!!do Hk na verejnak s Molcou nepojedete??
Luci tak to je zajimave ze Rozlete je takhle zabrzdenej...vetsina koni kdyz prichazi jaro tak jsou jako na trni ale ta moje mura a ten tvuj cernej to maji asi obracene!!
Hradec je v hale a 22.3...To jsem v práci...
Mám volný ještě tenhle víkend a pak už zas makačenko
Takže ani fandit nebudu... S kobylou jedeš?
Molčová už má kopýtka taky pěkně ošoupaná...Půjde rovnou na všechny 4
molly
napsal(a):
Hradec je v hale a 22.3...To jsem v práci...
Mám volný ještě tenhle víkend a pak už zas makačenko
Takže ani fandit nebudu... S kobylou jedeš?
Molčová už má kopýtka taky pěkně ošoupaná...Půjde rovnou na všechny 4
Ahaa to je škoda. Já s kobylou pojedu, ale asi jen na 80cm a domů, naši pořádají ples takže jim musím jet pomoct připravovat a pokud se nahlásím i do metru tak než na mě přijde řada a večer bych byla vyflusaná, takže si tam pujdu jen odskákat 80cm a pofrčííím...taky budu už kovat na 4 a štulničky do kapsy na skákání:)
lanika
napsal(a):
Jdu vyvenčit to rozháranou potvoru
zatím....
rocky
napsal(a):
Ahaa to je škoda. Já s kobylou pojedu, ale asi jen na 80cm a domů, naši pořádají ples takže jim musím jet pomoct připravovat a pokud se nahlásím i do metru tak než na mě přijde řada a večer bych byla vyflusaná, takže si tam pujdu jen odskákat 80cm a pofrčííím...taky budu už kovat na 4 a štulničky do kapsy na skákání:)
Dobrééé jitro všem,
uvááá mám dovolenou a vstávám v děvet, no fůůůůůůůůůůj.
Jsem včera chtěla koukat na Muži na stromech a normálně jsem vyhasla asi v půlce...
Dneska jsem si naordinovala čaj s rumíkem a citrónem...tak se budu řádně kurýrovat
haisovad
napsal(a):
Dobrééé jitro všem,
uvááá mám dovolenou a vstávám v děvet, no fůůůůůůůůůůj.
Jsem včera chtěla koukat na Muži na stromech a normálně jsem vyhasla asi v půlce...
Dneska jsem si naordinovala čaj s rumíkem a citrónem...tak se budu řádně kurýrovat
DObré ráno madam, jak jsme se vyspinkali...se máš ti tiše závidím, hele danulí máš ještě nějaké los fotos co jsi do fotoalbumu nešoupla? že by jsi mě je poslala na mejl, myslíkm z tý haly, tahle tam není...
haisovad
napsal(a):
Klárko, prosím na chvíli*** potřebuji hepfnout
Díky Danny, hele ale ta cválající tam stejně není, ale to neva, palni to na to cd, my si pak vyberem, chtěla bych si konečně už nějaký fota vyvolat, takže si chci vyhrabat i něco ze soutředka
lanika
napsal(a):
hej,kde jste kdo??? Molinatá vyvenčena,malinko jsem ji potrápila na lonži.. Nechtělo se jí,ale co,makat se musí
Aby se nám to bříško nezvětšovalo
To Helminka: Marti ,mám odpolko,takže jsem byla háravku vyvenčit... Klíďo ses mohla stavit,pokud už je Ti líp
Takhle si dáváme šlofíka na zahradě...
lanika
napsal(a):
asi jsem tu sám..........
lanika
napsal(a):
Zuzajdiku, zrovna probíhá pauza na oběd,, kterou ale stejně trávím sesmolováním těch úžasných zppráv..:(((
no, mi už Kerušák týden odpočívá, včera jsem se venčila s ryzoidem...no, tak dneska buď bude procházka, nebo cajdání na ohlávce bez sedla...teda jestli tu nabuřenou černou pružinu usedím...:)
Jo a ještě jsem se nepochlubila, dneska jedu na poslendí lyžování v letošní sezoně...)
kukinatost
napsal(a):
Zuzajdiku, zrovna probíhá pauza na oběd,, kterou ale stejně trávím sesmolováním těch úžasných zppráv..:(((
no, mi už Kerušák týden odpočívá, včera jsem se venčila s ryzoidem...no, tak dneska buď bude procházka, nebo cajdání na ohlávce bez sedla...teda jestli tu nabuřenou černou pružinu usedím...:)
Jo a ještě jsem se nepochlubila, dneska jedu na poslendí lyžování v letošní sezoně...)
Nevěřím že se ještě někde válí sníh.. u nás je jaro jak prase!
Molinatá si to umí užít...
Danny nezatančíme si???
kukinatost
napsal(a):
tak už tu není ani zuzajdík..bych tipla, že všechny asi někde obědváte:)to szmacnego, ďouchy:)
klawdie
napsal(a):
Nevěřím že se ještě někde válí sníh.. u nás je jaro jak prase!
Molinatá si to umí užít...
Danny nezatančíme si???
Ted ruce do strany...
kukinatost
napsal(a):
tak už tu není ani zuzajdík..bych tipla, že všechny asi někde obědváte:)to szmacnego, ďouchy:)
css Klruša, si najeď - skimosty.cz, mají ještě 50cm...sice technický, ale je...navíc to na večerní vždycky upravujou:)
klawdie
napsal(a):
A nahoru...
A jedna sestavička s Evičkou,kdepak se vubec toulá????
kukinatost
napsal(a):
Jsem si byla uvařit čajdu a máznout chlebík... k obědu
Tobě taky Jani
kukinatost
napsal(a):
css Klruša, si najeď - skimosty.cz, mají ještě 50cm...sice technický, ale je...navíc to na večerní vždycky upravujou:)
brr dej pokoj, já jsem spíš letní typ...na hory jsem letos vubec nevyrazila a ani mě to nemrzí, ale ty jsi to hezky naposled užij a ať nemáš lyže zelený od trávy:))))
Hezká fotka
Jedna vlasová haluz!!!
lanika
napsal(a):
Zuzajda, jak furt vidím fotky té fretice tvojí válivé, začínám po ní taky toužit...no, jenže teď si chci fakt prosadit toho psa, páč mi hroně chybí to dolouhé procházkování...a Kuki to vzhledem k tělesné konstituci a opotřebovanosti už moc nezvládá....tož sháním nějakého ořecha a doma ho musím prosadit stůj co stůj:)
kukinatost
napsal(a):
Zuzajda, jak furt vidím fotky té fretice tvojí válivé, začínám po ní taky toužit...no, jenže teď si chci fakt prosadit toho psa, páč mi hroně chybí to dolouhé procházkování...a Kuki to vzhledem k tělesné konstituci a opotřebovanosti už moc nezvládá....tož sháním nějakého ořecha a doma ho musím prosadit stůj co stůj:)
css, to taky kldině můžu udělat s vlasama:)))
teda v téhle době:)
lanika
napsal(a):
Freťula taky není na moc dlouhé procházkování... Já podle toho,kde budu, bych chtěla příští rok pořídít taky štěndo... Ale chci "beaucerona"... Propadla jsem jim
molly
napsal(a):
Freťula taky není na moc dlouhé procházkování... Já podle toho,kde budu, bych chtěla příští rok pořídít taky štěndo... Ale chci "beaucerona"... Propadla jsem jim
lanika
napsal(a):
Čeká mě práce... A venku se začínají honit mraky
lanika
napsal(a):
Mějte fajně odpolednéé