Páteční pohodička...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 07:46

Hezké ránko holky. Kdepak jste???? Stáhla jsem pár foteček z minulého týdne, jak jsem byla s Honzíkem a Oskárkem na procházce..

14.3.2008 07:47

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky. Kdepak jste???? Stáhla jsem pár foteček z minulého týdne, jak jsem byla s Honzíkem a Oskárkem na procházce..

Hmmm bezva zase jsme se sešli

14.3.2008 07:47

lanika napsal(a):

Dneska odjíždím za Luldou, koníci budou sirotci Stejně budu nervózní

14.3.2008 07:49

rocky napsal(a):
Hmmm bezva zase jsme se sešli

já se vždycky rozhoduju dobu a když už napíšu tak se s někým sejdu

Ségruša asi dorazí déle, malinko jsme včera zapařili...tak se asi pomalu plazí do roboty

14.3.2008 07:50

lanika napsal(a):
Dneska odjíždím za Luldou, koníci budou sirotci Stejně budu nervózní

Všichni ti závidíme, tak nám alespoň dovez hromadičku fotek.!!!!!
Leni odkud máš tu dečku na HOnzíkovi. je moc pěkná

14.3.2008 07:52

rocky napsal(a):
Všichni ti závidíme, tak nám alespoň dovez hromadičku fotek.!!!!!
Leni odkud máš tu dečku na HOnzíkovi. je moc pěkná

Dobré jitro,
konečně pátek. Včera jsem potkala pravého"gentlemana". Jela jsem do pivovaru pro tři sudy, pán mi je přistavil cca deset metrů od auta a zmizel neznámo kam...tak jsem se tam s tim mordovala a v tichosti nadávala...fakt mě tim dostal...
No nic...také ještě pinkám...

14.3.2008 07:59

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
konečně pátek. Včera jsem potkala pravého"gentlemana". Jela jsem do pivovaru pro tři sudy, pán mi je přistavil cca deset metrů od auta a zmizel neznámo kam...tak jsem se tam s tim mordovala a v tichosti nadávala...fakt mě tim dostal...
No nic...také ještě pinkám...

Chlap vstoupí do ložnice s kozou v náručí... Jeho žena leží na posteli a
čte si knížku.. Chlap povídá: "Koukej miláčku, toto je ta kráva, s kterou
píchám, když máš ty krámy.." Žena mu odpovídá: "Kdyby si nebyl takovej
čůrák, tak víš, že je to koza.." Chlap se usměje: "Kdyby si nebyla taková
píča, tak si všimneš, že se nebavim s tebou.."

14.3.2008 08:02

rocky napsal(a):
Chlap vstoupí do ložnice s kozou v náručí... Jeho žena leží na posteli a
čte si knížku.. Chlap povídá: "Koukej miláčku, toto je ta kráva, s kterou
píchám, když máš ty krámy.." Žena mu odpovídá: "Kdyby si nebyl takovej
čůrák, tak víš, že je to koza.." Chlap se usměje: "Kdyby si nebyla taková
píča, tak si všimneš, že se nebavim s tebou.."

Peti dobrýýýýýýýýý
Jinak dečku jsem kupovala těsně po, jak Honzíka. Tenkrát byla na netu inzerováná, ale nová. Myslím, že ta holčina je šila. Měla na vgýběr hodně z toho kára. No a já zatížená na modrou

14.3.2008 08:13

lanika napsal(a):
Peti dobrýýýýýýýýý
Jinak dečku jsem kupovala těsně po, jak Honzíka. Tenkrát byla na netu inzerováná, ale nová. Myslím, že ta holčina je šila. Měla na vgýběr hodně z toho kára. No a já zatížená na modrou

Aha, sluší mu tahle barvička

14.3.2008 08:13

lanika napsal(a):
Peti dobrýýýýýýýýý

Zrovna jsem se doslechla z rádia , že na Teplicku začli nějakou rozsáhlou opravu silnic a že se tam tvoří neskutečné kolony aut Tak snad vnoci ten provoz nebude nějak zvlášť šílený.......
Kde zas jste všechny? Já za chvíli budu muset makat

14.3.2008 08:14

lanika napsal(a):
Zrovna jsem se doslechla z rádia , že na Teplicku začli nějakou rozsáhlou opravu silnic a že se tam tvoří neskutečné kolony aut Tak snad vnoci ten provoz nebude nějak zvlášť šílený.......
Kde zas jste všechny? Já za chvíli budu muset makat

Nazdar děvčátka

14.3.2008 08:16

luciusl napsal(a):
Nazdar děvčátka

Luciášek má dnes nějakou dobrou náladu

14.3.2008 08:17

luciusl napsal(a):
Nazdar děvčátka

Jsem opitá, ale jsem tu...mazec ženský...

14.3.2008 08:18

klawdie napsal(a):

Holky, včera večer jsem si koupila letenku do Madridu - třetí týden v květnu - letím na CSIO
Ty vogo !!!!!!!!!!!! Tam potkám třeba Pessou (nebo jak se to píše)

14.3.2008 08:19

klawdie napsal(a):

No čůs... tak vy jste chlastali, jo? A důvod? Prostě čtvrtek, viď...
Já jsem se včera pěkně opila ve společnosti Evika, zase jsme to pěkně probrali, jsem chtěla jít v půl desáté spát a zase jsem šla až v jedenáct...alkoholik samotář...

14.3.2008 08:22

haisovad napsal(a):
Já jsem se včera pěkně opila ve společnosti Evika, zase jsme to pěkně probrali, jsem chtěla jít v půl desáté spát a zase jsem šla až v jedenáct...alkoholik samotář...

Už jsem tu též, Danny, tě v tom nenechám samotnou
Téže se ještě lehce motám, jdu stáhnout fotky...

14.3.2008 08:22

haisovad napsal(a):

Luci čus a nemá být náhodou srazík!!!!!
Tak hele co kdyby jsi přikoupila pár lístků a vzala nás sebou, cooo???

14.3.2008 08:24

rocky napsal(a):

Ségra smaž mi to druhý téma dík!

Mám hlavu jak střep a stáále cítím vůni vanilky..safra safra..

rocky napsal(a):

No, bylo to dilema, ale kdy jindy bych se tam mohla podívat ..... mám ubytování a jídlo zadarmo a letenku za 2 tis., tak bych byla blbá, kdybych to nevzala

haisovad napsal(a):

No tohle se mi vážně ještě nestalo ale jsem opitá, šli jsme spát v pět myslím...holky musím vystřízlivět pak budu komunikovat...

14.3.2008 08:25

rocky napsal(a):
Ségra smaž mi to druhý téma dík!

Mám hlavu jak střep a stáále cítím vůni vanilky..safra safra..

Copak jste včera popily?

14.3.2008 08:25

luciusl napsal(a):
No, bylo to dilema, ale kdy jindy bych se tam mohla podívat ..... mám ubytování a jídlo zadarmo a letenku za 2 tis., tak bych byla blbá, kdybych to nevzala

To je jasný, já bych jela taky!!!!!!!Bude to zááážitek!!!Fakt ti závidím Luci!

14.3.2008 08:29

klawdie napsal(a):
No tohle se mi vážně ještě nestalo ale jsem opitá, šli jsme spát v pět myslím...holky musím vystřízlivět pak budu komunikovat...

Teda holky, vy jste ale musely řádit !!!!!!!!!!! Je mi špatně za vás Myslím, že já dlouho nic pít nebudu. Tak doufám, že vám nebude moc špatně.
Jdu vařit a uklízet a připravit Lenočce pokojíček :-)
Tak se tu mějte a příští týden čao
Lucius

14.3.2008 08:30

klawdie napsal(a):

mám ten dojem že to byla vanilková vodka s limetkou třtinovým cukrem, mňam mňam...Ta byla mám dojem asi třikrát!!!!!!! pak tam padla nějaká Metaxa a na závěr nějakej červenej slaďák!! Řádně jsme to prokládali granátem a mysleli na to jak se nám bude krásně vstávat ráno...

14.3.2008 08:30

luciusl napsal(a):
Teda holky, vy jste ale musely řádit !!!!!!!!!!! Je mi špatně za vás Myslím, že já dlouho nic pít nebudu. Tak doufám, že vám nebude moc špatně.
Jdu vařit a uklízet a připravit Lenočce pokojíček :-)
Tak se tu mějte a příští týden čao
Lucius

papa Luciii, podrbej koňouchy a s Lenickou si hezky uzijte vikend

14.3.2008 08:31

klawdie napsal(a):

Tož nám prozradte co jste slavili nebo neslavili, co to byla za akcička, respektive s kým, že jste pili až do rána????
Jo a myslím, žeby bylo opravdu dobré plánovat ten srazík......Aby si všichni udělali čas a ať se už konečně slezem všechny
Jinak holky, Honzík se vám klaní, když si představí, v jakém poalkoholovém astavu ted pracujete

14.3.2008 08:32

rocky napsal(a):
mám ten dojem že to byla vanilková vodka s limetkou třtinovým cukrem, mňam mňam...Ta byla mám dojem asi třikrát!!!!!!! pak tam padla nějaká Metaxa a na závěr nějakej červenej slaďák!! Řádně jsme to prokládali granátem a mysleli na to jak se nám bude krásně vstávat ráno...

Ha a já si vzpoměla na vodku se semtexem dvakrát...segra ty se k tomu moc nehlas, odpadla a odešla a nechala mě v tom a já pak musela vypít na ex mix vodky s metaxou zalitou semtexem, to mě dalo....
bezdůvodně jsme se zlili ve čtvrtek podobraz!

14.3.2008 08:38

lanika napsal(a):

No, nějak mi stávkuje foťák, nemluví s počítačem.... válecí fotky v bahně budou, až to rozchodim....

14.3.2008 08:46

cheyenne napsal(a):
No, nějak mi stávkuje foťák, nemluví s počítačem.... válecí fotky v bahně budou, až to rozchodim....

Evi a kdopak se rochnal ????
Holky na chvili se mi udělalo lépe, bojímse pohnout aby se to nevrátilo víkend budu relaxovat...dneska se pojedu podívat na kámoščiných snad sto morčat a zejtra si pojedu zanakupovat, je já už se těšímmm

14.3.2008 08:48

klawdie napsal(a):
Ha a já si vzpoměla na vodku se semtexem dvakrát...segra ty se k tomu moc nehlas, odpadla a odešla a nechala mě v tom a já pak musela vypít na ex mix vodky s metaxou zalitou semtexem, to mě dalo....
bezdůvodně jsme se zlili ve čtvrtek podobraz!

Sorry ale já musím po ránu fungovat když žvaním s lidma celej den, takže jsem to včas vzdala a dobře jsem udělala!!!!!!!!

14.3.2008 08:53

klawdie napsal(a):
Evi a kdopak se rochnal ????
Holky na chvili se mi udělalo lépe, bojímse pohnout aby se to nevrátilo víkend budu relaxovat...dneska se pojedu podívat na kámoščiných snad sto morčat a zejtra si pojedu zanakupovat, je já už se těšímmm

Jedno ucho sem, jedno tam Jinak holky, stav vám nezávidím.....

14.3.2008 08:57

lanika napsal(a):
Jedno ucho sem, jedno tam Jinak holky, stav vám nezávidím.....

Jo a Klári, přilba dorazila včera, ale nějak jsem nestihla vyzvednout. Ale v pondělí už letím na poštu s penízkama. Fakt jsem ted v jednom kole a nestíhám Soráč

14.3.2008 09:00

lanika napsal(a):

Ahoj,jdu jen pozdravit..Frčím s molinatou ven,říje fučA ona je nějak moc friško!!Musím trošku ubrat,páč zítra pojedem skotačit Tak aby mě někde neodložila!
Tak sem pak ještě mrknu...

14.3.2008 09:02

molly napsal(a):
Ahoj,jdu jen pozdravit..Frčím s molinatou ven,říje fučA ona je nějak moc friško!!Musím trošku ubrat,páč zítra pojedem skotačit Tak aby mě někde neodložila!
Tak sem pak ještě mrknu...

Leni to je v pohodě, však víš jak to trvalo mě:))))

14.3.2008 09:08

klawdie napsal(a):
Leni to je v pohodě, však víš jak to trvalo mě:))))

Rochnil se Hadřík, vybral si pěknej jíl....
Jsem si dokázala pěkně zmatlat počítač, akčně jsem nainstalovala druhej antivirovej program a pral se s tím původním, dobrej zásek.... snad už to bude v poho.... mám pěkně zavirovanej kompík.... holt blondýna
Jo, radši se nehýbat.... já cucám Colu, už mi začíná být dobře, vínko bylo pěkně silný...

14.3.2008 09:13

cheyenne napsal(a):
Rochnil se Hadřík, vybral si pěknej jíl....
Jsem si dokázala pěkně zmatlat počítač, akčně jsem nainstalovala druhej antivirovej program a pral se s tím původním, dobrej zásek.... snad už to bude v poho.... mám pěkně zavirovanej kompík.... holt blondýna
Jo, radši se nehýbat.... já cucám Colu, už mi začíná být dobře, vínko bylo pěkně silný...

Hm, tak přes USB nefachčí nic.... se z toho pos....
Aspoň hopkavá fotka ze středy....
Vytáhli jsme Hadříka letos poprvý do výšky.... 130 nebyl problém, vypadá, že je připraven na sezónu...

14.3.2008 09:13

cheyenne napsal(a):
Hm, tak přes USB nefachčí nic.... se z toho pos....
Aspoň hopkavá fotka ze středy....
Vytáhli jsme Hadříka letos poprvý do výšky.... 130 nebyl problém, vypadá, že je připraven na sezónu...

Bohužel kvalita - hala....

14.3.2008 09:16

cheyenne napsal(a):
Bohužel kvalita - hala....

Mám v počítači pěkný stádečko koníků.... trojských
Nevydařený odskok..

14.3.2008 09:20

cheyenne napsal(a):
Mám v počítači pěkný stádečko koníků.... trojských
Nevydařený odskok..

Zuzi vůbec jsi se neozvala jak s tím vozejkem, tak dej vědět abych byla v Hradci!!

14.3.2008 09:24

rocky napsal(a):
Zuzi vůbec jsi se neozvala jak s tím vozejkem, tak dej vědět abych byla v Hradci!!

Evi , bomba.....Začíná pomaličku sezonka, za chvíli se nám tady budou plnit samé hopsající fotečky Jo a už znám termín našich prvních veřejňáčků, ale pokud pujde vše podle plánů a naskytne se něco sympatického i dřív, jedu tam
Tady Lucka vypadá, jak by neměla nohy, jen tělo od pasu nahoru

14.3.2008 09:29

lanika napsal(a):
Evi , bomba.....Začíná pomaličku sezonka, za chvíli se nám tady budou plnit samé hopsající fotečky Jo a už znám termín našich prvních veřejňáčků, ale pokud pujde vše podle plánů a naskytne se něco sympatického i dřív, jedu tam
Tady Lucka vypadá, jak by neměla nohy, jen tělo od pasu nahoru

Leni vypadá jak Kentaur- teď myslím ty bájné postavy

14.3.2008 10:03

rocky napsal(a):
Leni vypadá jak Kentaur- teď myslím ty bájné postavy

Jsem tu, odskočila jsem si s maminkou na kávičku...dost jsem jí potřebovala...a hlavně jsem jí chtěla poprosit aby mi konečně došila závěsy, už je šije od před vánoc... jsme s Tomem jak exibicionysti...chyběj totik v ložnici...
Jinak mě je už docela dobře, teď jsem si uvařila bylinkový čaj, tak rozjímám. Zítra vytáhnu Leušu na špacír, musím taky prozkoumat nějaké terénky, už mě neba furt jezdit stejnou trasu v sadech, sice jsou velký a dlouhý ale je to sreteotyp...holky, tak jak ten srazík...Jak to s váma vypadá v ten termín 16.-18. květenec? Já už vám mám napsané v diáři...
Jedno tevátko

14.3.2008 10:07

haisovad napsal(a):
Jsem tu, odskočila jsem si s maminkou na kávičku...dost jsem jí potřebovala...a hlavně jsem jí chtěla poprosit aby mi konečně došila závěsy, už je šije od před vánoc... jsme s Tomem jak exibicionysti...chyběj totik v ložnici...
Jinak mě je už docela dobře, teď jsem si uvařila bylinkový čaj, tak rozjímám. Zítra vytáhnu Leušu na špacír, musím taky prozkoumat nějaké terénky, už mě neba furt jezdit stejnou trasu v sadech, sice jsou velký a dlouhý ale je to sreteotyp...holky, tak jak ten srazík...Jak to s váma vypadá v ten termín 16.-18. květenec? Já už vám mám napsané v diáři...
Jedno tevátko

Mě to vyhovuje Takže si taky píšu......Takže další srazík na obzoru. Juchůůůůůůůůůů

14.3.2008 10:15

lanika napsal(a):
Mě to vyhovuje Takže si taky píšu......Takže další srazík na obzoru. Juchůůůůůůůůůů

Mě je to baby jedno ale v tomhle termínu ted nemůže Luciáš, co s tím???

Hele Danny jsi mě inspirovala jdu si uvařit čajík....se mi patra seslpují k sobě..

Leni ani jsem ti nepochválila fotos, krásné barevné...Evičce zas nepochválím kvalitu ale provedení, Hadřík se hodně zdokonalil jsem na něj zvědavá na parkuru...

14.3.2008 10:18

klawdie napsal(a):
Mě je to baby jedno ale v tomhle termínu ted nemůže Luciáš, co s tím???

Hele Danny jsi mě inspirovala jdu si uvařit čajík....se mi patra seslpují k sobě..

Leni ani jsem ti nepochválila fotos, krásné barevné...Evičce zas nepochválím kvalitu ale provedení, Hadřík se hodně zdokonalil jsem na něj zvědavá na parkuru...

Tak já už teda nevím...já zase nemůžu ten trvní víkend...
Bééé, holky, já vás tady chci všechny ale jak to udělat aby mohli všichni...

14.3.2008 10:22

haisovad napsal(a):
Tak já už teda nevím...já zase nemůžu ten trvní víkend...
Bééé, holky, já vás tady chci všechny ale jak to udělat aby mohli všichni...

Vždyt Lucka je pryč jen do 10.5. Ne????

14.3.2008 10:23

lanika napsal(a):
Vždyt Lucka je pryč jen do 10.5. Ne????

Ale jak psala tak jede na to CSIO...třetí týden v květnu

14.3.2008 10:41

lanika napsal(a):

Jsem zas doma...Venku začalo pršet Všade bláto,sajrajt,jak tahaj traktorama polámaný stromy od "tety Emmy"...Spoustu toho pouklízeli,za chvíli nebude co hopsat...I když myslím,že molinaté to vadit nebude
Musím na odpolko,ne,že by se mi chtělo....

Peťu,máš mailík...

14.3.2008 10:49

haisovad napsal(a):
Ale jak psala tak jede na to CSIO...třetí týden v květnu

A co to udělat poslední víkend v dubnu??????

14.3.2008 10:52

molly napsal(a):
Jsem zas doma...Venku začalo pršet Všade bláto,sajrajt,jak tahaj traktorama polámaný stromy od "tety Emmy"...Spoustu toho pouklízeli,za chvíli nebude co hopsat...I když myslím,že molinaté to vadit nebude
Musím na odpolko,ne,že by se mi chtělo....

Peťu,máš mailík...

Zuzíku nezávidím....jsi celý víkend, nebo máš jen odpolko...?

14.3.2008 10:54

klawdie napsal(a):
Zuzíku nezávidím....jsi celý víkend, nebo máš jen odpolko...?

Chválabohu jen dnes Víkend bude ve znamení dříví a odpoledního skotačení s Molčí... Snad nebude moc dělat ostudu
Mohly byste se za mnou přijet podívat na prodejnu Dáme kávičku... Co,Evíku??Ty taky....Nepotřebuješ "zobání" pro morčátka??

romantikááááá

14.3.2008 11:01

molly napsal(a):
Chválabohu jen dnes Víkend bude ve znamení dříví a odpoledního skotačení s Molčí... Snad nebude moc dělat ostudu
Mohly byste se za mnou přijet podívat na prodejnu Dáme kávičku... Co,Evíku??Ty taky....Nepotřebuješ "zobání" pro morčátka??

romantikááááá

No právě že mě to napadlo, chci omrknout hafanům nové obojky a něco pro morčíka, jen jsem myslela spíš o víkendu, dnes to mám nabitý, no uvidíme, ale Zuzi neslibuji..
Jéje dřííví...no já se jedu vyřádit do bydžovat a utratit tam strašně málo peněz za strašně moc věcí, ten krám miluju...

14.3.2008 11:01

molly napsal(a):

romantikááááá

zuzi jak budeš dělat příští týden, já že bych se asi stavila na ty rybky rybky rybky
akvárko je takové smutné když se tám nic nehýbe

14.3.2008 11:07

rocky napsal(a):
zuzi jak budeš dělat příští týden, já že bych se asi stavila na ty rybky rybky rybky

Já mám objednaný papu pro morčíky ze Slatiny.... dneska pro to jedu, ale jestli bude trochu čas, tak bych se zastavila.... možná budu mít cestu do Kuklen....

14.3.2008 11:07

rocky napsal(a):

Teda to akvárko je fakt mega luxusní...
Mno tak termín od 25.-27. dubna? Kdo nemůže?

14.3.2008 11:24

lanika napsal(a):

Poslední víkend v dubnu mám zatím volný... Pokud se něco "nevystění"...

Peti, v pondělí do půl čtvrté a frčím dom,páč mi přijede kovář...V úterý od 15-21hod,to bych asi viděla jako nejlepší a ve ST ranní,zas do půl čtvrtý.... ČT-PÁ mám volno a pofrčím (doufám) směr Krupka,za tou mou kamarádkou a Luli

To jsou kukadla

14.3.2008 12:35

molly napsal(a):
Poslední víkend v dubnu mám zatím volný... Pokud se něco "nevystění"...

Peti, v pondělí do půl čtvrté a frčím dom,páč mi přijede kovář...V úterý od 15-21hod,to bych asi viděla jako nejlepší a ve ST ranní,zas do půl čtvrtý.... ČT-PÁ mám volno a pofrčím (doufám) směr Krupka,za tou mou kamarádkou a Luli

To jsou kukadla

Holky,pro dnešek končím... Mějte víkend podle svých představ a užijte si jej

14.3.2008 12:41

molly napsal(a):

Pá Zuzíku at ti to uteče...

14.3.2008 12:41

molly napsal(a):

Tak pa zuzi, vidím to na ten úterek!!

14.3.2008 13:19

rocky napsal(a):
Tak pa zuzi, vidím to na ten úterek!!

Děvčátka já také povalím, za chvíli se přiřídí paní pro to sedlo...tak doufejme že si ho veme...bych měla zase jednu věc z krku... Péťo, kdo to jede na Jerýkovi?

14.3.2008 13:29

haisovad napsal(a):
Děvčátka já také povalím, za chvíli se přiřídí paní pro to sedlo...tak doufejme že si ho veme...bych měla zase jednu věc z krku... Péťo, kdo to jede na Jerýkovi?

Já se loučím, přeju hezký víkend všem....... pááá

14.3.2008 13:36

cheyenne napsal(a):
Já se loučím, přeju hezký víkend všem....... pááá

Čůs Evuš...zejtra ne netu...bude hromadné chlastání na skypu...

14.3.2008 13:41

haisovad napsal(a):
Čůs Evuš...zejtra ne netu...bude hromadné chlastání na skypu...

Na Jerrykovi sedí, jedna slečna co ho jezdí

14.3.2008 13:43

rocky napsal(a):
Na Jerrykovi sedí, jedna slečna co ho jezdí

Acha, ta jak jsme se o ní bavili?

14.3.2008 13:44

haisovad napsal(a):
Acha, ta jak jsme se o ní bavili?

jojo přesně ta..

14.3.2008 14:08

rocky napsal(a):
jojo přesně ta..

Tak já už jsem doma a vyhlížím paní...ty jo, tady pěkně leje, sakra. Jak vám je holky? Únava už na vás padla?

14.3.2008 14:10

haisovad napsal(a):
Tak já už jsem doma a vyhlížím paní...ty jo, tady pěkně leje, sakra. Jak vám je holky? Únava už na vás padla?

Já jsem taky ještě v práci .......béééééééééééé Představa, jaká cesta nás čeká :-( Doufám, že bude vše O.K. a vyjedeme načas. Abychom byli do 22 hod u Luldy....

14.3.2008 14:24

haisovad napsal(a):

Juu danny to už seš doma jo?to je fofr, venku je fakt děsný počasí!!! Dneska mi snad přijde další počítačová hra tak se mám čím zabavit na víkend

14.3.2008 14:42

rocky napsal(a):
Juu danny to už seš doma jo?to je fofr, venku je fakt děsný počasí!!! Dneska mi snad přijde další počítačová hra tak se mám čím zabavit na víkend

Tak sedlo předané...peníze ve šrajtofli...
Jen teďka doufat, že koníkovi sedne...
Péťo, já to mám domů cca sedet minut z Turnova když šemíkovi šlápnu na krk...

Přidejte reakci

Přidat smajlík