red and white
napsal(a):
Jojo kdo čuchne ke konim má to na celej život na to neni protilátka
ať tady máme i nějaké fotečky ..... jeden hebký čumáček
red and white
napsal(a):
ja uz tu fotku s cumakem nemuzu najit mam toho v pc moc tak tady mas aspon ksichtík aby ti to nebylo líto
red and white
napsal(a):
kdybych si pamatovala VE KTERY SLOZCE TO JE ULOZENY JO....
hezký ne?? ?
kovbojicek
napsal(a):
a ja furt nic... FNUK...
Tohle byl heboučkej čumák kdysi před více jak dvaceti lety...už je chudák v Pánu...
red and white
napsal(a):
hezký ne?? ?
no holky, já už poběžim asi ..... docela už se mi chc chrnět tak dobrou noc
red and white
napsal(a):
kdybych si pamatovala VE KTERY SLOZCE TO JE ULOZENY JO....
moje priprava na zitrek...
pralinka
napsal(a):
Dobrou noc.
dobrý ranko ... teda ... ranko... poledne
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Pa
JSTE TU......HALO
olga visnakova

red and white
napsal(a):
čus
čauky
olga visnakova

red and white
napsal(a):
tak co jaký je den?
holky venku uklízej, já na chvilku utekla
pralinka
napsal(a):
Tak je fakt, že teď jsem na netu více než obvykle bývám, ale to je tím, že jsem sama doma. Přítel je pryč a přiletí až 21.3. tak mám veget. Jinak bychom někam šli.
A kam ti odletěl ? .. no však mě to taky zkončí až budou koně doma to bude starostí..
pralinka
napsal(a):
Neboj, to přejde....taky to znám. Naposled jsem se s někým rozešla v létě a taky to bolelo a přebolelo.
je mi 39 - let.
Ty jo, tak to jsme přišla fakt v pravou chvíli teda, to je mi líto..
my jsme dnes přijeli z tejdení dovolený v Rakousku..byli sme v Alpách..moc sme si to užili, každej večer padlo několik lahvinek vína, hráli sme aktivity rodiče s dětma..no prdel..prostě když je dobrá parta, tak se to vydaří...ale moc se těším na Diega..
je mi 18 a toto je můj miláček, kterýmu bude letos 13 a vedle něj přítel...pardoon za kvalitu
red and white
napsal(a):
Koníci dobrý ale mě nějak bolí hlava ... achjo ....
koně byli jako obvykle pouze na lonži, kdybych si já aktivistka neodvezla sedla a nepřipravila je na stěhování bejvala bych mohla jezdit. A bez sedla se mi nechce to bych měla spocenej zadek
jenys. jo pěknek koník No Alpy bych si nechala líbit
red and white
napsal(a):
Koníci dobrý ale mě nějak bolí hlava ... achjo ....
koně byli jako obvykle pouze na lonži, kdybych si já aktivistka neodvezla sedla a nepřipravila je na stěhování bejvala bych mohla jezdit. A bez sedla se mi nechce to bych měla spocenej zadek
No, muj kůň má takovej strašnej kohoutek, že bez sedla rovná se utrpení ale jaký...
pralinka
napsal(a):
No, muj kůň má takovej strašnej kohoutek, že bez sedla rovná se utrpení ale jaký...
no to se zajeďte podívat na ranč Malevil na koně Amona, haha taky žůžo bez sedla a ještě k tomu nohatej hrbatej záchodovej pavouk s takovýma divnýma chodama .. au to byl mazec ale je to prostě miláček strašně zlatý stvoření
red and white
napsal(a):
no to se zajeďte podívat na ranč Malevil na koně Amona, haha taky žůžo bez sedla a ještě k tomu nohatej hrbatej záchodovej pavouk s takovýma divnýma chodama .. au to byl mazec ale je to prostě miláček strašně zlatý stvoření
ja dneska zkousela novpou deku ...asi jim ji dojdu vomlatit vo hlavu .... jeste oriona merim 5x aby to bylo presne ..!!a oni to udelaj blbe
red and white
napsal(a):
Tak nevím jestli je to tady trochu vidět ale já moc fotek nemám, nějak mě focení nebere a to co jsem si nafotila na mobil má nějakej zloděj co mi ten mobil sek.
pralinka
napsal(a):
Tak nevím jestli je to tady trochu vidět ale já moc fotek nemám, nějak mě focení nebere a to co jsem si nafotila na mobil má nějakej zloděj co mi ten mobil sek.
opravdu zabit malo
red and white
napsal(a):
jenys. jo pěknek koník No Alpy bych si nechala líbit
no jo, jezdíme takhle každoročně, ale za rok poslední jarničky a pak už asi vejška a tam prázdniny nejsou.. si je asi budu muset dělat sama..
pralinka
napsal(a):
To sis jako nechala šít na zakázku, jo? No to je síla!
jo nechala .... a uz to asi neudelam ....ted ji musim prodat
chjo ....
Hele nechtel byste nekde westernovou uzdecku xD
wendinkah
napsal(a):
jo nechala .... a uz to asi neudelam ....ted ji musim prodat
chjo ....
Hele nechtel byste nekde westernovou uzdecku xD
no a kdo ti ji šil?? Míša Zimná by ti ušila super deku, za super cenu a rozhodně by to takhle nepodála...můžu jedině doporučit... http://www.equimoda.cz/
wendinkah
napsal(a):
jj ...;) ...ja zatim moc deky nedavam ..ale urco si to nekam napisu kdyby bylo potreba dikes ;)
já teda nedekuju vůbec, pamatuju, že tenkrát ještě Diego nebyl můj a dostal jednou jedinkrát deku nákou stájovku v zimě, když sme se vrátili hodně mokrý dom..od tej doby nic a nemám to ani moc v plánu...jedině nákou odpocku, ale to použiju obyč. děku fleesovou..
wendinkah
napsal(a):
jj ...;) ...ja zatim moc deky nedavam ..ale urco si to nekam napisu kdyby bylo potreba dikes ;)
a jeste bych se chtela zeptat ...kdy bych ho trba mela cvicit na udidlo ..jako aby si na nej jen zvyk....ja ho do toho zatim moc nenutim ...uz ho mel jednou v tlamicce ..ale to jne vyjmecne od te doby ne-e..jen nevim kdy bych ho mela zacit zvykat ..protoze jsem na internetu videla takovou uzasnou provazovku primo pro hriba ...da se tam pripnout udidlo ..ale vodi se normalne za ocko .. xDD me to prislo faktis super ...abych netahala kone za hubu :-)
wendinkah
napsal(a):
a jeste bych se chtela zeptat ...kdy bych ho trba mela cvicit na udidlo ..jako aby si na nej jen zvyk....ja ho do toho zatim moc nenutim ...uz ho mel jednou v tlamicce ..ale to jne vyjmecne od te doby ne-e..jen nevim kdy bych ho mela zacit zvykat ..protoze jsem na internetu videla takovou uzasnou provazovku primo pro hriba ...da se tam pripnout udidlo ..ale vodi se normalne za ocko .. xDD me to prislo faktis super ...abych netahala kone za hubu :-)
ja to teda taky v planu nemam kone v prirode ji nikdy nepotrebovali tak proc by ji potrebovali i dnes ;)
wendinkah
napsal(a):
a jak máš starýho koníka?? To já ti asi moc neporadím...ale sama bych začla asi ve 2,5 letech..nebo tak nějak před 3 rokem..pomalu
jenysimons
napsal(a):
a jak máš starýho koníka?? To já ti asi moc neporadím...ale sama bych začla asi ve 2,5 letech..nebo tak nějak před 3 rokem..pomalu
orionoj budou v cervnu 2 ...oki ..asi to tak taky udelam ....ja snim teda ale moc nic necvicim ....nechodi na lonz nic....jen snim cvicim ..zastaveni ...stani na miste ..atd ...ale jinak na vsechno ostatni me pride jeste moc malinkej xD
wendinkah
napsal(a):
orionoj budou v cervnu 2 ...oki ..asi to tak taky udelam ....ja snim teda ale moc nic necvicim ....nechodi na lonz nic....jen snim cvicim ..zastaveni ...stani na miste ..atd ...ale jinak na vsechno ostatni me pride jeste moc malinkej xD
vim ze se nehodi hribe a zacatecnik :((( ale kdyz bylo orionkoj pul roku ..tak jsme ho chteli prodat ..a pani se nas ptala jestli uz umi na lonzi jestli uz nosi udidlo ...tak jsem se rozhodla ze nee-e ..me to prijde hrozne brz o...to je jak kdybyste chteli po prvnakoj aby precet bychli nebo pocital vzorce xD ja to teda hlavne beru podle sebe xD
wendinkah
napsal(a):
jo?? tak to se divím..já mít mladáka, tak asi dělám s ním furt něco...aby byl takovej, jakýho bych prostě chtěla..vychovanej, zvyklej na všechno, dával nohy, nechal si všude sáhnout, nebál se bubáků a tak..to já bych s ním hodně asi blbla.. a procházkovala a lonžovala...
wendinkah
napsal(a):
vim ze se nehodi hribe a zacatecnik :((( ale kdyz bylo orionkoj pul roku ..tak jsme ho chteli prodat ..a pani se nas ptala jestli uz umi na lonzi jestli uz nosi udidlo ...tak jsem se rozhodla ze nee-e ..me to prijde hrozne brz o...to je jak kdybyste chteli po prvnakoj aby precet bychli nebo pocital vzorce xD ja to teda hlavne beru podle sebe xD
Tak "paní" byla blbá jak vanštrok! Chtít toto po půlročním hříběti.
jenysimons
napsal(a):
jo?? tak to se divím..já mít mladáka, tak asi dělám s ním furt něco...aby byl takovej, jakýho bych prostě chtěla..vychovanej, zvyklej na všechno, dával nohy, nechal si všude sáhnout, nebál se bubáků a tak..to já bych s ním hodně asi blbla.. a procházkovala a lonžovala...
tak sem zpět ženský.... uzdečka vypadá docela hezky... ale já ty na uši moc ne-e
jenysimons
napsal(a):
tohle vsechno jako delame furt ...jen do lonze se mi nechce....on je hrozne sikovnej ...a hrozne me stve ze se skoro niceho neboji .. xDD to pak neni zadna sranda xDDD
red and white
napsal(a):
tak sem zpět ženský.... uzdečka vypadá docela hezky... ale já ty na uši moc ne-e
jinak kůň má začít ns lonži dle mého názoru až kolěm 2,5 let, zatím bych h brala jen na procházlky a hodnš ho učila na různý rušivý elementy jako je provoz na silnici, plachta, igeliťáky, .. ale na lonž zatím ještě brzo nechtěj po něm moc je to ještě miminko kdo si počká.... já sama teť scháním mlaďocha, mám doma dva zkažený koně .. co ty lidi dovedou hrůza.. tak si chci vychovat mláďátko
red and white
napsal(a):
tak se měj ... věčná internetová závislačka odchází jo?? podivné
jinak taky nedekujeme..... ale známá ta dekuje pomalu i v létě, dneska jela s koněma ven a samozdřejmě že bederku ještě neodložila.... no nekomentuju radši. Já teda koně nedekuju ani v největšim mrazu ( a to mam kobylu co dřív byla dekovaná pořád nojo sportovní stáj ..
) a teť jí naroste kožíšek a je spokojená bez deky
red and white
napsal(a):
tak se měj ... věčná internetová závislačka odchází jo?? podivné
taky si jednou chci vypiplat koníka od malička...a snad to nebude jen jeden..je to práce a čas, ale to ke koním patří a tohle bych fakt chtěla...vidět na něm svoje chyby a tak..a mohla bych to vyčítat jen sobě.
red and white
napsal(a):
jinak taky nedekujeme..... ale známá ta dekuje pomalu i v létě, dneska jela s koněma ven a samozdřejmě že bederku ještě neodložila.... no nekomentuju radši. Já teda koně nedekuju ani v největšim mrazu ( a to mam kobylu co dřív byla dekovaná pořád nojo sportovní stáj ..
) a teť jí naroste kožíšek a je spokojená bez deky
jj...deky nemaj smysl ...moje kamoska ...ta dekuje kobylzu furt ...ja takovy ze by se mi hodne libilo pastevni odchov ...a vona takovy ze by si tu svoji kobylu nedokazala predstavit bejt celou noc venku ..... xDD
memmory
napsal(a):
No vy jste se ale rozjely teda
posilam fotku sedla na koni (sedi juchuuu) a letim do vany...
memmory
napsal(a):
No konečně jsi ho skoušela na koni jo ?? No to je dobře že sedí jemu a co tobě taky ???
no konecne,... v patek prislo a v sobotu jsem jela na kone (jezdim utery ctvrtek sobota...) je taaaak pohodny... jen si musim koupit jiny podbrisak a trmeny (tohle bylo pujceny, pac jsem nevedela, jak dlouhy potrebuje....) on je taky docela stastny to vis, netaha sedmikilovej western:-D
fotecka po praci..
kovbojicek
napsal(a):
no konecne,... v patek prislo a v sobotu jsem jela na kone (jezdim utery ctvrtek sobota...) je taaaak pohodny... jen si musim koupit jiny podbrisak a trmeny (tohle bylo pujceny, pac jsem nevedela, jak dlouhy potrebuje....) on je taky docela stastny to vis, netaha sedmikilovej western:-D
fotecka po praci..
No jak se to vezme mě i bobana bolely záda z anglie a to nebyla zrovna nejlevnější a tak jsem na něj ten těžkej Western hodila a je po problému - je spokojenější takhle .
memmory
napsal(a):
No jak se to vezme mě i bobana bolely záda z anglie a to nebyla zrovna nejlevnější a tak jsem na něj ten těžkej Western hodila a je po problému - je spokojenější takhle .