Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2008 17:04

No to já si připravuju stáje doma chci udělat kruhovku a časem nějakou menší travnatou jízdárnu, takže uvidíme jak ... nojo budu se muset spokojit s vyjížďkama ale až se pořídí ten mladý koník tak musí být alespoň kruhovka na obsedáni

17.3.2008 17:06

red and white napsal(a):
No to já si připravuju stáje doma chci udělat kruhovku a časem nějakou menší travnatou jízdárnu, takže uvidíme jak ... nojo budu se muset spokojit s vyjížďkama ale až se pořídí ten mladý koník tak musí být alespoň kruhovka na obsedáni

naše bejvalá kruhovka ( už se zrušila, původně proto že se měla zvětšovat ale zatím se k tomu nikdo nemá) Je to u toho pána kde mám teť koníky

17.3.2008 17:07

red and white napsal(a):
naše bejvalá kruhovka ( už se zrušila, původně proto že se měla zvětšovat ale zatím se k tomu nikdo nemá) Je to u toho pána kde mám teť koníky

tady je vidět víc že to je kruhovka

17.3.2008 17:07

red and white napsal(a):
tady je vidět víc že to je kruhovka

ty moje rajtky sou hrozný no..

17.3.2008 17:10

red and white napsal(a):

tady je ta kruhovka ještě vidět.. ty fotky jsou ale i v pětce

17.3.2008 17:11

red and white napsal(a):
tady je ta kruhovka ještě vidět.. ty fotky jsou ale i v pětce

poslední

17.3.2008 17:11

red and white napsal(a):

z rajtek si nic nedělej...kdybys viděla ty moje....už se mi stájník smál, že je mám od patnácti..

17.3.2008 17:13

pralinka napsal(a):
z rajtek si nic nedělej...kdybys viděla ty moje....už se mi stájník smál, že je mám od patnácti..

No co stáj neni módní přehlídka... já občas jakej vytáhnu "modýlek " ke konim.. no z roku raz dva tři starý tepláky kulicha teplej rolák... ale co mě tam viděj jenom koně pokud tam někdo nepřijde...

17.3.2008 17:16

red and white napsal(a):
No co stáj neni módní přehlídka... já občas jakej vytáhnu "modýlek " ke konim.. no z roku raz dva tři starý tepláky kulicha teplej rolák... ale co mě tam viděj jenom koně pokud tam někdo nepřijde...

hele tak to jsme stejný...hlavně když je mi teplo ale někdy mám mindrák když vidím jak ostatní majitelky maj rajtky, vesty, boty a vše značkový.....ale já jsem zastánce toho, že hadry jezdit neuměj.

17.3.2008 17:20

pralinka napsal(a):
hele tak to jsme stejný...hlavně když je mi teplo ale někdy mám mindrák když vidím jak ostatní majitelky maj rajtky, vesty, boty a vše značkový.....ale já jsem zastánce toho, že hadry jezdit neuměj.

No jako když jdu ke konim tak je mi celkem jedno co mám na sobě... vždycky mě dostávala jedna holka (14let) co dělá modeling, ta chodila vyčinčaná... nejvíc mě ale dostalo když v létě chodila v pidikraťáskách skákat na koni když přijel trenér. Ha, já i v létě do sedla v dlouhých kalhotech aby to nedřelo a ona na skákání šortky. No rozsek a pak se divila proč má celý nohy odřený

Jinak pěkně nepříjemný bylo jet létě v plavkách 5km na rybníky plavit a pak s mokrym koněm zpádky... to štípalo pěkně

17.3.2008 17:27

red and white napsal(a):
No jako když jdu ke konim tak je mi celkem jedno co mám na sobě... vždycky mě dostávala jedna holka (14let) co dělá modeling, ta chodila vyčinčaná... nejvíc mě ale dostalo když v létě chodila v pidikraťáskách skákat na koni když přijel trenér. Ha, já i v létě do sedla v dlouhých kalhotech aby to nedřelo a ona na skákání šortky. No rozsek a pak se divila proč má celý nohy odřený

Jinak pěkně nepříjemný bylo jet létě v plavkách 5km na rybníky plavit a pak s mokrym koněm zpádky... to štípalo pěkně

podělal se mi net...mmt

17.3.2008 17:28

pralinka napsal(a):
podělal se mi net...mmt

No...už to snad poběží....jo já z gatí nevypadnu ani v létě...nejsem na sukýnky a šatičky...

17.3.2008 17:28

pralinka napsal(a):
podělal se mi net...mmt

Doufám, že neva, že se tu k vám trošku vloudím, ale těžce trpím dlouhou chvílí, tak mě to zaujalo
Jinak ke koním mám jedny vyřazené rifle a rajtky, v létě jsem jednou zkusila jet v kraťasách ve westernu, protože mi bylo líto, že nemám opálené nohy no a skončila sem s mokvající odřeninou na stehně. No velmi nepříjemné. Pak už jsem na kraťasy neměla odvahu.

17.3.2008 17:29

pralinka napsal(a):
No...už to snad poběží....jo já z gatí nevypadnu ani v létě...nejsem na sukýnky a šatičky...

Moje řeč já jedině šortky nebo tříčtvrťáky

17.3.2008 17:31

glissy napsal(a):
Doufám, že neva, že se tu k vám trošku vloudím, ale těžce trpím dlouhou chvílí, tak mě to zaujalo
Jinak ke koním mám jedny vyřazené rifle a rajtky, v létě jsem jednou zkusila jet v kraťasách ve westernu, protože mi bylo líto, že nemám opálené nohy no a skončila sem s mokvající odřeninou na stehně. No velmi nepříjemné. Pak už jsem na kraťasy neměla odvahu.

Ahoj Leni .. vítej mezi nás

Nojo nic příjemnýho, v krtasích jezdím ale jedině bez sedla, a to tak aby se koník nezpotil. Jen tak polehoučku krokem ( i když v létě to pořádně nejde udržet koně nezpoceného ) pak ty koňský chlupy straště štípou!'

17.3.2008 17:33

glissy napsal(a):

Kraťasy na koně nepatří....dycky je z toho spálenina či odřenina.

17.3.2008 17:33

pralinka napsal(a):

divnééé -já jezdila i v plavkách a odřenina žádná

17.3.2008 17:34

pralinka napsal(a):

nojo kdo nezkusil nevěří však to je věc každýho, jestli chce mít rozedřený nohy ať si je vezme!

17.3.2008 17:35

red and white napsal(a):
Ahoj Leni .. vítej mezi nás

Nojo nic příjemnýho, v krtasích jezdím ale jedině bez sedla, a to tak aby se koník nezpotil. Jen tak polehoučku krokem ( i když v létě to pořádně nejde udržet koně nezpoceného ) pak ty koňský chlupy straště štípou!'

No mě třeba u plavení vadilo (když jsem jezdila takového jednoho huňáče), že když jsem na něm když byl mokrý jela, tak to bylo sadomaso, protože on ty chlupy pouštěl a já jako v těch plavkách, no každému je jistě jisté kam se ty chlupy všude nedostaly, pak jak jsem postupně usychala, no mazec

17.3.2008 17:35

red and white napsal(a):
nojo kdo nezkusil nevěří však to je věc každýho, jestli chce mít rozedřený nohy ať si je vezme!

Gab: ono záleží i na sedle. třeba na kvalitním sedle z měkké kůže je to něco jinýho než na westernu nebo tvrdý šlupce který si řiká sedlo

17.3.2008 17:36

red and white napsal(a):

jj ať si každej ozkouší sám....ono není nic příjemného si ze špatných kalhot máčet prde...v lavóru s heřmánkem...

17.3.2008 17:36

glissy napsal(a):
No mě třeba u plavení vadilo (když jsem jezdila takového jednoho huňáče), že když jsem na něm když byl mokrý jela, tak to bylo sadomaso, protože on ty chlupy pouštěl a já jako v těch plavkách, no každému je jistě jisté kam se ty chlupy všude nedostaly, pak jak jsem postupně usychala, no mazec

no já už to několikrát nevydržela a 5km sem šla pěšky z rybníků a kobylu sem vedla to je něco tak nepříjemnýho jet bez sedla na mokrim koni

17.3.2008 17:38

pralinka napsal(a):
jj ať si každej ozkouší sám....ono není nic příjemného si ze špatných kalhot máčet prde...v lavóru s heřmánkem...

lavor s heřmánkem..no tak to je bomba - pamatuju, sedávala jsem jako malá se zánětem močov. měchýře.

Jinak určitě jde i o sedlo...ale vyzkoušela jsem i wes. i anglii a můžu říct, že ten western teda příjemnější...ta anglie bylo trošku horší...ale nic z toho nebylo.

17.3.2008 17:39

pralinka napsal(a):

Auuu.. no taky sem to zažila ale jen u holení, když sem jezdila ve 3/4 kalhotech ( protože na brigádě jsem spala ) a když už nebyli čistý kalhoty nedalo se svítit. Jinak je mi to strašně nepříjemné ještě k tomu ve westernu kterej byl tvrdej jak blázen a kobyle co caplovala

17.3.2008 17:39

sabina napsal(a):
lavor s heřmánkem..no tak to je bomba - pamatuju, sedávala jsem jako malá se zánětem močov. měchýře.

Jinak určitě jde i o sedlo...ale vyzkoušela jsem i wes. i anglii a můžu říct, že ten western teda příjemnější...ta anglie bylo trošku horší...ale nic z toho nebylo.

Jinak Glissy - tak to jsem si taky prožila a mohu potvrdit no zážitek na celej život

17.3.2008 17:41

red and white napsal(a):
Auuu.. no taky sem to zažila ale jen u holení, když sem jezdila ve 3/4 kalhotech ( protože na brigádě jsem spala ) a když už nebyli čistý kalhoty nedalo se svítit. Jinak je mi to strašně nepříjemné ještě k tomu ve westernu kterej byl tvrdej jak blázen a kobyle co caplovala

a ono sedět na takový kobyle 8hodin deně.. to pak bolely nejen nohy...

17.3.2008 17:42

red and white napsal(a):

Když já jsem nějak obzvlášť citlivá a odřu se ihned. Ani to nemusí souviset s ježděním.

17.3.2008 17:43

pralinka napsal(a):
Když já jsem nějak obzvlášť citlivá a odřu se ihned. Ani to nemusí souviset s ježděním.

asi nemáš hroší kůži

17.3.2008 17:44

sabina napsal(a):
Jinak Glissy - tak to jsem si taky prožila a mohu potvrdit no zážitek na celej život

já mám jinej hrůznej zážitek... z jednoho lehkého westernového sedla...teď vám nepovím jakého.... no ale měl třmeny na třmenových řemenách - né celé ty bočnice...
a mě i přes ryfle to na obou nohách vydřelo díry v úrovni kotníků - jen z přední strany nohy.
Obě nohy jsem měla do krve vyďulíkované..jak kdyby mě křižovali, ale felily se trochu výš.

A k mé blbosti jsem takhle jezdila celý týden - v domnění že se to zahojilo přes noc...a tak mě po krásném týdnu zůstali v obou nohách na stejných místech jizvy o průměru 1 cm.

17.3.2008 17:45

red and white napsal(a):
asi nemáš hroší kůži

Tak to teda nemám...když chci pomoci stájníkům s kydáním tak mám mozol od vidlí a lopaty za půl hodiny a do krve.....

17.3.2008 17:45

red and white napsal(a):
asi nemáš hroší kůži

no holky já vás opouštím přijdu večer, snad tady někdo bude pa

17.3.2008 17:50

pralinka napsal(a):
Tak to teda nemám...když chci pomoci stájníkům s kydáním tak mám mozol od vidlí a lopaty za půl hodiny a do krve.....

Tak někdo má kůži fakt citlivější. Když jsem před rokem a něco začala u koní i makat tak se mi dělaly puchýře, na to si kůže zvykla asi do třech měsíců, ale fakt musím každý den mazat, jinak bych měla ruce jak horník.

17.3.2008 18:04

glissy napsal(a):
Tak někdo má kůži fakt citlivější. Když jsem před rokem a něco začala u koní i makat tak se mi dělaly puchýře, na to si kůže zvykla asi do třech měsíců, ale fakt musím každý den mazat, jinak bych měla ruce jak horník.

Taky jsem jako mladá holka dělala u koní a začátek byl fakt těžkej... a ruce jsem měla teda pak ztvrdlý ale hrubý od mozolů...no jako chlap.

17.3.2008 18:24

pralinka napsal(a):
Taky jsem jako mladá holka dělala u koní a začátek byl fakt těžkej... a ruce jsem měla teda pak ztvrdlý ale hrubý od mozolů...no jako chlap.

Tak jako něříkám, že i před tím jsem u koní něco nedělala, jenže se stěhováním přišel nový kraj - nový mrav, ale ruce si zvykly celkem rychle. Co mi v létě dělalo velký problém, bylo sbírání malých balíků sena. Ruce dopíchané po ramena, při namočení štípalo no humus, už nikdy víc bez rukavic (a jak se mi to rýmuje )

17.3.2008 18:44

glissy napsal(a):
Tak jako něříkám, že i před tím jsem u koní něco nedělala, jenže se stěhováním přišel nový kraj - nový mrav, ale ruce si zvykly celkem rychle. Co mi v létě dělalo velký problém, bylo sbírání malých balíků sena. Ruce dopíchané po ramena, při namočení štípalo no humus, už nikdy víc bez rukavic (a jak se mi to rýmuje )

No, jsem docela ráda, že už to mám za sebou. Teď už koně ani doma nemám tak mám klid a dojedu si vyčistím a odjezdím....když chci vykydám si ho sama a když nechci nemusím.

17.3.2008 18:48

red and white napsal(a):
no holky já vás opouštím přijdu večer, snad tady někdo bude pa

hoj sem zpádky to máte radost co

17.3.2008 19:00

red and white napsal(a):

Takový pěkný ježisko, zvířátka mám ráda všechny, ale jednou jsem chytila od ježka toxoplasmosu nebo kýho výra, ale stejně si nemůžu pomoct když něco takovýho vidím, hned se k tomu vrhnu jak malý děcko a jdeme hladit!!!

17.3.2008 19:01

glissy napsal(a):
Takový pěkný ježisko, zvířátka mám ráda všechny, ale jednou jsem chytila od ježka toxoplasmosu nebo kýho výra, ale stejně si nemůžu pomoct když něco takovýho vidím, hned se k tomu vrhnu jak malý děcko a jdeme hladit!!!

toxoplasmosu chytla kamarádka od koček...
tohle ježisko se mi producírovalo před hnojištěm

red and white napsal(a):

Jééé...ten ježura je nádhernej..my jsme měli doma ochočenýho celý roky ani psa se nebál a chodil na zavolání.

pralinka napsal(a):
Jééé...ten ježura je nádhernej..my jsme měli doma ochočenýho celý roky ani psa se nebál a chodil na zavolání.

17.3.2008 19:03

red and white napsal(a):
toxoplasmosu chytla kamarádka od koček...
tohle ježisko se mi producírovalo před hnojištěm

Jo no, kočky to taky přenášejí, ale kámoška kdesi v zimě chytila ježka, šla jsem se k ní podívat a za týden jsem obě bylyna toxikologii

17.3.2008 19:10

red and white napsal(a):

Fakt..nekecám....babička na něj zamlaskala a už se kulil na něco k snědku...

17.3.2008 19:43

red and white napsal(a):

šikovnej ježeček to tenhle skrček co je na fotce se zčista jasna objevil před hnojníkem a lezl po rampě na hnůj

17.3.2008 19:58

red and white napsal(a):
šikovnej ježeček to tenhle skrček co je na fotce se zčista jasna objevil před hnojníkem a lezl po rampě na hnůj

ahoj tak dnes uz jsem tu:-)) cetla jsem o tom obleceni, ja jsem dostala jedny uuuzasnyyy pantalony od mamky vloni a potoze to je proste jiny povozenicko a zhyckala jsem:-) tak jsem si koupila za 1500 novy cassini s celokozenym sedem (abych ty od mamky nenicila, preci jen se v tom moc nevyzna, tka koupila snad ty nejdrazsi, co nasla...:-)) a na parny leto mam trictvrtaky a kratky chapsy... to je se ke konim fintim, mam sice stary vecim, ale snazim se, aby byly cisty a mam uzasnej teplej ruzovej svetrik (teda je to hunatej rolak...) a kdyz k nemu mam cerny rajtky a ruzovy gumicky do vlasu:-)) ale rikam, jsou to vsechno stary veci, jen cisty, vyzehleny... ale taky bych chtela chodit vymodena treba od pikeura.. od hlavy az k pate:-) no jo... jen si nedovedu predstavit, jak v tom treba kone cistim,nosim seno a slamu, kdyam... to bych si pres to hezky obleceni natahla nejaky igelit:-D

17.3.2008 20:11

kovbojicek napsal(a):
ahoj tak dnes uz jsem tu:-)) cetla jsem o tom obleceni, ja jsem dostala jedny uuuzasnyyy pantalony od mamky vloni a potoze to je proste jiny povozenicko a zhyckala jsem:-) tak jsem si koupila za 1500 novy cassini s celokozenym sedem (abych ty od mamky nenicila, preci jen se v tom moc nevyzna, tka koupila snad ty nejdrazsi, co nasla...:-)) a na parny leto mam trictvrtaky a kratky chapsy... to je se ke konim fintim, mam sice stary vecim, ale snazim se, aby byly cisty a mam uzasnej teplej ruzovej svetrik (teda je to hunatej rolak...) a kdyz k nemu mam cerny rajtky a ruzovy gumicky do vlasu:-)) ale rikam, jsou to vsechno stary veci, jen cisty, vyzehleny... ale taky bych chtela chodit vymodena treba od pikeura.. od hlavy az k pate:-) no jo... jen si nedovedu predstavit, jak v tom treba kone cistim,nosim seno a slamu, kdyam... to bych si pres to hezky obleceni natahla nejaky igelit:-D

red: hele co jsem nasla, sice bez PP, ale nevim, jestli na nich trvas-)
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1830896/Hrebecek-Hafling.php

olga visnakova

17.3.2008 21:42
olga visnakova

kovbojicek napsal(a):
red: hele co jsem nasla, sice bez PP, ale nevim, jestli na nich trvas-)
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1830896/Hrebecek-Hafling.php

Je tu někdooooooooooooooooooo

18.3.2008 15:07

olga visnakova napsal(a):
Je tu někdooooooooooooooooooo

Dani: No to já taky chodiv v čistym neboj nejsem žádná špína!! Momentálně jsem to vyřešila tak že když du jezdit tak na starý džíny navlýknu dlouhý wester. chapsy a pohodička v zimě v nich neni zima a jezdila jsem v tom i v létě ( když sem jezdila třeba 8hodin v kuse se zákazníkama bylo to pohodlný )

jinka na ten inzerát jsme koukala a majitelce už i psala. na papírech netrvám.

18.3.2008 16:51

red and white napsal(a):
Dani: No to já taky chodiv v čistym neboj nejsem žádná špína!! Momentálně jsem to vyřešila tak že když du jezdit tak na starý džíny navlýknu dlouhý wester. chapsy a pohodička v zimě v nich neni zima a jezdila jsem v tom i v létě ( když sem jezdila třeba 8hodin v kuse se zákazníkama bylo to pohodlný )

jinka na ten inzerát jsme koukala a majitelce už i psala. na papírech netrvám.

No k tomu oblečení - nemohla bych chodit ve špinavém nebo co smrdí, ke koním chodím vždy vypraná , ale vím, že holky co tam chodí, tam mají poválené tepláky, které opravdu drží pohromadě silou vůle někde v koutku sedlovny, nesložené, pěkně ve vlhku ty tepláky, trička a svetry pomalu ožívají, jen čekám, až ty hadry samy odpochodujou . Jinak nezašpinit se u koní je fakt nad moje síly - no vemte si, nejdříve se s koňouchama přivítám, to různé slintání atd., pak kydám (to se bez úhony dá), pak čistím, to lítá prach a koník zase šňupe po kapsách co kde najde, no a tak to jde až do konce

18.3.2008 18:31

glissy napsal(a):
No k tomu oblečení - nemohla bych chodit ve špinavém nebo co smrdí, ke koním chodím vždy vypraná , ale vím, že holky co tam chodí, tam mají poválené tepláky, které opravdu drží pohromadě silou vůle někde v koutku sedlovny, nesložené, pěkně ve vlhku ty tepláky, trička a svetry pomalu ožívají, jen čekám, až ty hadry samy odpochodujou . Jinak nezašpinit se u koní je fakt nad moje síly - no vemte si, nejdříve se s koňouchama přivítám, to různé slintání atd., pak kydám (to se bez úhony dá), pak čistím, to lítá prach a koník zase šňupe po kapsách co kde najde, no a tak to jde až do konce

m džíny ke konim vydržej tak 4dny pak jdou do prádla. samozdřejmě nějak špinavý jsou ale nějaká ta koňská slina kvůli tomu přece hned nepudou do pračky to bych nedělala nic jinýho než prala Ale je fakt že když sem v létě u koní tak vystřídám za den třeba tři trička, za prvé se zapotím u práce a za druhé špinavé to je hned. Ale kalhoty tolik netrpěj Jinak určitě se do stáje nemódim vemu první starý rifle, manžestráky nebo tepláky co najdu ve skříni a jdu. ( když jsem ještě chodila do turistycký stáje tam sem trošku musela dělat "prezentaci" stáji a jezdila jsem se zákazníkama takže tam jedině nějaký slušný džíny tepláky určutě ne to si můžu dovolit teť )

18.3.2008 18:35

red and white napsal(a):
m džíny ke konim vydržej tak 4dny pak jdou do prádla. samozdřejmě nějak špinavý jsou ale nějaká ta koňská slina kvůli tomu přece hned nepudou do pračky to bych nedělala nic jinýho než prala Ale je fakt že když sem v létě u koní tak vystřídám za den třeba tři trička, za prvé se zapotím u práce a za druhé špinavé to je hned. Ale kalhoty tolik netrpěj Jinak určitě se do stáje nemódim vemu první starý rifle, manžestráky nebo tepláky co najdu ve skříni a jdu. ( když jsem ještě chodila do turistycký stáje tam sem trošku musela dělat "prezentaci" stáji a jezdila jsem se zákazníkama takže tam jedině nějaký slušný džíny tepláky určutě ne to si můžu dovolit teť )

Nazdárek....tepláková.....

18.3.2008 19:14

pralinka napsal(a):
Nazdárek....tepláková.....

čau závisláku

18.3.2008 19:22

red and white napsal(a):
čau závisláku

kde jste kdoo já sem tu samááá

18.3.2008 19:23

red and white napsal(a):
kde jste kdoo já sem tu samááá

zvedající se obluda

18.3.2008 19:24

red and white napsal(a):
zvedající se obluda

a ještě raz fotečka kde jste ?? fňuk..

18.3.2008 19:36

red and white napsal(a):
a ještě raz fotečka kde jste ?? fňuk..

A prej, že já jsem závislák...:-) a už vykřikuješ kde jsme...

18.3.2008 19:39

red and white napsal(a):

No nechali ste mě tady úplně samotnou to se nedělá

18.3.2008 19:40

red and white napsal(a):
No nechali ste mě tady úplně samotnou to se nedělá

to víš taky kecám jinde na ICQ s holkama ze stáje...to víš dlouho jsme se neviděly...:-) naposled před dvěma hodinama...

18.3.2008 19:43

pralinka napsal(a):
to víš taky kecám jinde na ICQ s holkama ze stáje...to víš dlouho jsme se neviděly...:-) naposled před dvěma hodinama...

no vidíš já zvládám icq i faunu

18.3.2008 19:44

red and white napsal(a):
no vidíš já zvládám icq i faunu

Taky se snažím ale máme horkou debatu...:-)

18.3.2008 19:46

pralinka napsal(a):
Taky se snažím ale máme horkou debatu...:-)

jasný to je pochopitelný když ste se ta dloouho neviděli

18.3.2008 19:54

red and white napsal(a):
jasný to je pochopitelný když ste se ta dloouho neviděli

jj pomlouvat se musí...

18.3.2008 19:55

pralinka napsal(a):
jj pomlouvat se musí...

letím kouknout na telku tak se měj zatim pa

18.3.2008 21:18

red and white napsal(a):

Ahoj, můžu se k vám taky socknout?
To je ta dloooouuuhá chvíle

18.3.2008 21:27

red and white napsal(a):

jo jo dlouhy chapsy jsou super vynalez:-)) jedno leto jsem v nich jezdila i treba 15 hodin (jo to jsem byla tenka jako proutek... furt v sedle a na jidlo nebyl cas:-))

18.3.2008 21:28

honey napsal(a):
Ahoj, můžu se k vám taky socknout?
To je ta dloooouuuhá chvíle

pojd pojd, ale nevim, jestli tu nekoho dlouho najdes, ja tu jsem jen na skok, pac jsem unavena, ... ale chvili tu muzu pobejt:-D

18.3.2008 21:35

kovbojicek napsal(a):
jo jo dlouhy chapsy jsou super vynalez:-)) jedno leto jsem v nich jezdila i treba 15 hodin (jo to jsem byla tenka jako proutek... furt v sedle a na jidlo nebyl cas:-))

Ahojik já se zase přidávám do klubu dlouhochvílících

18.3.2008 21:43

kovbojicek napsal(a):
pojd pojd, ale nevim, jestli tu nekoho dlouho najdes, ja tu jsem jen na skok, pac jsem unavena, ... ale chvili tu muzu pobejt:-D

No tak já měla dlouhou chvíli a ted nestíhám Takže mizím, ale vsadte se že se tady zase brzo objevím :DD
Jinak já jezdím v riflích (bez sedla/ anglické) a pohodička, chapsy nepoužívám. V létě se neodřu ani v kratasech, ikdyž dřív jsem jezdila ve west. sedle a to jsem byla odřená i v dlouhých gatích - kotníky od třmenů, stehna a zadek otlačený - protože to bylo dětské sedlo :D. Ale ted v anglii pohoda...
Tak se tu mějte, H.

19.3.2008 17:41

memmory napsal(a):

Tak holky ,,,,posunem ...

19.3.2008 17:43

memmory napsal(a):

Ahij holčiny jaký je " klasicky jarní" den? A to " jarní " počasí co sem chtěla dnes nafotit koníky ale v tý chumelenici by stejně nic vidět nebylo.

19.3.2008 18:25

red and white napsal(a):
Ahij holčiny jaký je " klasicky jarní" den? A to " jarní " počasí co sem chtěla dnes nafotit koníky ale v tý chumelenici by stejně nic vidět nebylo.

Hm...červená a bílá.....já chtěla dnes prodat své auto a vše šlo skvěle...až do okamžiku......velkého techničáku....jako mám ho.....ale schovala jsem ho a nevím kam.....takže sešlo....:-)

19.3.2008 18:27

red and white napsal(a):

U nás bylo ráno taky nasněženo, pak to roztálo, pak nasněžilo, před chvílí roztálo a už sněží - takže tak nastřídačku Užasný...

19.3.2008 18:28

honey napsal(a):
U nás bylo ráno taky nasněženo, pak to roztálo, pak nasněžilo, před chvílí roztálo a už sněží - takže tak nastřídačku Užasný...

jj u nás taky...

19.3.2008 18:32

pralinka napsal(a):
jj u nás taky...

když má sněžit tak nic a když už chce člověk jaro tak tohle

19.3.2008 18:43

red and white napsal(a):
když má sněžit tak nic a když už chce člověk jaro tak tohle

Nezuř.....to jsme mnimálně dvě....

19.3.2008 18:51

pralinka napsal(a):
Nezuř.....to jsme mnimálně dvě....

a koně už skoro vylínalý a začne sněžit..

olga visnakova

19.3.2008 19:31
olga visnakova

red and white napsal(a):
a koně už skoro vylínalý a začne sněžit..

Ahojík holky

olga visnakova

19.3.2008 19:33
olga visnakova

Ahojík holky

dneska to byl mazec, počasí na prd, tak jsme udělali kobči a utekly na kafčo-sníh-sluníčko-atd..............kolotoč

olga visnakova

19.3.2008 19:34
olga visnakova

wendinkah napsal(a):
ahojk

čaukýýýýýýýý wendooooooooooo

19.3.2008 19:35

dneska to byl mazec, počasí na prd, tak jsme udělali kobči a utekly na kafčo-sníh-sluníčko-atd..............kolotoč

jn hele na e-mail jsem ti poslala foto ...a jak stou sobotou xDDD

olga visnakova

19.3.2008 19:36
olga visnakova

Tak jsem do Gipsy šla a Sikča ji má ráda-tak stálé jsou tu dvě

olga visnakova

19.3.2008 19:40
olga visnakova

wendinkah napsal(a):
jn hele na e-mail jsem ti poslala foto ...a jak stou sobotou xDDD

mail mám, fotky budou i na rajčeti-čupr. Brigoška tak maximálně tady, Lib.padá, ale..............Sika by jela veeeeeeen, případně i s Babulkou-uvidíš, jak chcete. Každopádně příští týden v sobotu od 4 schůze, budete-li chtít, i když už nečlen, tak vítaný host. Co Orísek?

19.3.2008 19:44

mail mám, fotky budou i na rajčeti-čupr. Brigoška tak maximálně tady, Lib.padá, ale..............Sika by jela veeeeeeen, případně i s Babulkou-uvidíš, jak chcete. Každopádně příští týden v sobotu od 4 schůze, budete-li chtít, i když už nečlen, tak vítaný host. Co Orísek?

jj nevadi ....;) ...na tu schuzy pridu uz jen proto ze jsem to slibila Simce xDDD a chci se dozvedet dalsi info o jejim prdoloj xdDDD

olga visnakova

19.3.2008 19:48
olga visnakova

wendinkah napsal(a):
jj nevadi ....;) ...na tu schuzy pridu uz jen proto ze jsem to slibila Simce xDDD a chci se dozvedet dalsi info o jejim prdoloj xdDDD

čupr, budu se těšit-ta Gipsy je úžasná

19.3.2008 20:43

Tak jsem do Gipsy šla a Sikča ji má ráda-tak stálé jsou tu dvě

čaukýýý jste tady lidičky?

20.3.2008 10:03

red and white napsal(a):
čaukýýý jste tady lidičky?

Jsem tuuuu. Právě jsem se vrátila z nákupu ohlávek v Lidlu :D

20.3.2008 16:27

red and white napsal(a):

To je pech.. před pár dny sem kupovala nový ohlávky a tet akce v lidlu no co koupila jsem dvě "do zásoby" .. za tu cenu no nekup to

21.3.2008 17:44

red and white napsal(a):
To je pech.. před pár dny sem kupovala nový ohlávky a tet akce v lidlu no co koupila jsem dvě "do zásoby" .. za tu cenu no nekup to

No jasněěě...čím víc tím líp...

21.3.2008 17:45

pralinka napsal(a):
No jasněěě...čím víc tím líp...

čauky Blani .. zásob není nikdy dost ne

21.3.2008 17:52

red and white napsal(a):

Tak čéče...já mám jednu už čtyři roky a pořád je jak nová...

21.3.2008 17:53

red and white napsal(a):

Dlouháá chvíle Tyjo mě se chce nějak spát..

21.3.2008 17:55

red and white napsal(a):
Dlouháá chvíle Tyjo mě se chce nějak spát..

no změna je život, navíc já mám koně trhače, nic dlouho nevydrží když se drbou o kůly

21.3.2008 17:57

red and white napsal(a):
no změna je život, navíc já mám koně trhače, nic dlouho nevydrží když se drbou o kůly

Spát? No...já čekám na přítele dnes se vrací tak bych neusnula dokud nebude doma.

21.3.2008 18:00

pralinka napsal(a):
Spát? No...já čekám na přítele dnes se vrací tak bych neusnula dokud nebude doma.

No spát ale ještě musim jet tak za hodinu nakrmit koně už mě šte jezdit za nima 17km strašně se to s tm stěhovánim vleče ale včeera sme si dovezli na barák ty kůly na ohrady

Nojo velký návrat to se ti nedivim já na nikoho nečekám tak bych šla spát

21.3.2008 18:06

red and white napsal(a):
No spát ale ještě musim jet tak za hodinu nakrmit koně už mě šte jezdit za nima 17km strašně se to s tm stěhovánim vleče ale včeera sme si dovezli na barák ty kůly na ohrady

Nojo velký návrat to se ti nedivim já na nikoho nečekám tak bych šla spát

Kolikrát denně takhle jezdíš?

21.3.2008 18:09

pralinka napsal(a):
Kolikrát denně takhle jezdíš?

Obvykle jednou, někdy dvakrát. Dneska tam jedu podruhý proto že sem konim nechtěla házet seno do rozbahněnýho výběhu tak sem je zavřela asi ve 4hodiny aby se v klidu nažrali, takže v sedm jim jedu dát seno na večer a asi je i vemu na lonž, pokud nebude 10cm bahno

21.3.2008 18:11

red and white napsal(a):
Obvykle jednou, někdy dvakrát. Dneska tam jedu podruhý proto že sem konim nechtěla házet seno do rozbahněnýho výběhu tak sem je zavřela asi ve 4hodiny aby se v klidu nažrali, takže v sedm jim jedu dát seno na večer a asi je i vemu na lonž, pokud nebude 10cm bahno

Hm....tak to se projedeš. Já to mám od baráku do stáje 14 km. Ale mně se o koně postarají, takže tam jdu akorát jezdit.

21.3.2008 18:17

pralinka napsal(a):
Hm....tak to se projedeš. Já to mám od baráku do stáje 14 km. Ale mně se o koně postarají, takže tam jdu akorát jezdit.

No já si to raději dělám sama Ono je to jistější hlavně kobyla je silná kolikářka takže dostává pravidelně seno, jinak ráno mi koně vypustí do výběhu a hoděj jim seno, odpoledne si vykidám a připravim seno nA VEČER, HODIM SENO DO VÝBĚHU, a večer si je buť zavřu nebo mi je stáhnou do boxu. Ale nejraději bych si dělala všechno sama, .. už aby to bylo!

21.3.2008 18:21

red and white napsal(a):
No já si to raději dělám sama Ono je to jistější hlavně kobyla je silná kolikářka takže dostává pravidelně seno, jinak ráno mi koně vypustí do výběhu a hoděj jim seno, odpoledne si vykidám a připravim seno nA VEČER, HODIM SENO DO VÝBĚHU, a večer si je buť zavřu nebo mi je stáhnou do boxu. Ale nejraději bych si dělala všechno sama, .. už aby to bylo!

Já měla koně doma v baráku dvanáct let a už toho bylo nějak moc. Dala jsem ho do ustájení a jsem tam spokojená.

21.3.2008 18:24

pralinka napsal(a):
Já měla koně doma v baráku dvanáct let a už toho bylo nějak moc. Dala jsem ho do ustájení a jsem tam spokojená.

každýmu vyhovuje něco jinýho

mě už to takhle nebaví a nemám ani u koní soukromí člověk nemůže jít jezdit aniž by na něho pořád někdo nekoukal ... ... vadí mi to hlavně když dělám s valachem, protože sem ho kupovala od toho pána kde mám oně ustájený, sice je fakt že když sem ho koupila neuměl ani chodit na vodítku, ale i tak mi to přijde takový zvláštní, už cchci prič'

21.3.2008 18:27

red and white napsal(a):
každýmu vyhovuje něco jinýho

mě už to takhle nebaví a nemám ani u koní soukromí člověk nemůže jít jezdit aniž by na něho pořád někdo nekoukal ... ... vadí mi to hlavně když dělám s valachem, protože sem ho kupovala od toho pána kde mám oně ustájený, sice je fakt že když sem ho koupila neuměl ani chodit na vodítku, ale i tak mi to přijde takový zvláštní, už cchci prič'

Hm....tak já chodím většinou do terénu a tak jsem buď sama s koněm a nebo jedem s holkama. Takže tohle mi nevadí ani když jezdím v hale...jezdím si po svým a basta.

21.3.2008 18:32

pralinka napsal(a):
Hm....tak já chodím většinou do terénu a tak jsem buď sama s koněm a nebo jedem s holkama. Takže tohle mi nevadí ani když jezdím v hale...jezdím si po svým a basta.

Já se dnes rozloučím. Přítel už jede z letiště...máme to 12 - kiláků. A nemá jeden kufr, zůstal v Lyonu tak doufám, že ho ještě někdy uvidíme... Tak zatím PA.

21.3.2008 18:36

pralinka napsal(a):
Já se dnes rozloučím. Přítel už jede z letiště...máme to 12 - kiláků. A nemá jeden kufr, zůstal v Lyonu tak doufám, že ho ještě někdy uvidíme... Tak zatím PA.

No já jezdím hlavně terény ale jelikož se teť magůrkovy snažím vysvětlit že člověk se poslouchá a že se s člověkem nezdrhá z vyjížďky domů, nedělám na jízdárně ale pracuju ze země. A postupně ze sedla. Terény teť jen s moji kobylkou tak pappa měj se

21.3.2008 18:37

red and white napsal(a):
No já jezdím hlavně terény ale jelikož se teť magůrkovy snažím vysvětlit že člověk se poslouchá a že se s člověkem nezdrhá z vyjížďky domů, nedělám na jízdárně ale pracuju ze země. A postupně ze sedla. Terény teť jen s moji kobylkou tak pappa měj se

Oprava - ne že nedělám na jízdárně ale nedělám v terénu

olga visnakova

21.3.2008 18:40
olga visnakova

red and white napsal(a):
Oprava - ne že nedělám na jízdárně ale nedělám v terénu

Čaukýýýýýýýýýýýý vespolek

olga visnakova

21.3.2008 18:48
olga visnakova

Čaukýýýýýýýýýýýý vespolek

Tedy Vás tu dneska je........... mě je dnes nějak ouzko, táta má zdravotní problém, Quanticu se snažím dobře umístit, placení plno, děcka marodí a já? Já se cítím jako by to na mě mělo všechno spadnout...................ale-kobušky jsou zlatíčkový-dnes byla dokonce i Quantica úplný zlatí a to je co říct...........

21.3.2008 18:50

Tedy Vás tu dneska je........... mě je dnes nějak ouzko, táta má zdravotní problém, Quanticu se snažím dobře umístit, placení plno, děcka marodí a já? Já se cítím jako by to na mě mělo všechno spadnout...................ale-kobušky jsou zlatíčkový-dnes byla dokonce i Quantica úplný zlatí a to je co říct...........

hoj Olgo. Plně souhlasim na mě je toho tet taky moc

olga visnakova

21.3.2008 19:16
olga visnakova

red and white napsal(a):
hoj Olgo. Plně souhlasim na mě je toho tet taky moc

dnešek je nějak zapeklitej, tak si to vylepšeme, co konísy? Bylas v lidlu, tady všichni šílí.................

21.3.2008 20:02

dnešek je nějak zapeklitej, tak si to vylepšeme, co konísy? Bylas v lidlu, tady všichni šílí.................

čau holky...mám dneska celej den nějak dlouhou chvíli, tak jsem se musela příjít podívat aj za váma...

21.3.2008 20:45

jenysimons napsal(a):
čau holky...mám dneska celej den nějak dlouhou chvíli, tak jsem se musela příjít podívat aj za váma...

Tak co báby jedny kde ste zase ste mě tady nechali samotnou žejo !

olga visnakova

21.3.2008 21:32
olga visnakova

red and white napsal(a):
Tak co báby jedny kde ste zase ste mě tady nechali samotnou žejo !

Sakriš a nechytnem se a nechytnem..............chjo

olga visnakova

21.3.2008 21:43
olga visnakova

Sakriš a nechytnem se a nechytnem..............chjo

JS-tak se furt snažím někoho tu lapit a prdek..............dnes mám den na nic, tak když už, tak už.
RAW-Taky se u Vás šílelo s Lídlem. Tady velká část konáků frčela shánět. A my toho máme ažaž, že se nám to nehodí. Chjo.
Holky, napadá mě aspon jedna radostná dbeska-tatík vlevo Peppy G.S. naší malé je moc pěknej. Mě uchvátil před čtyřmi lety a určitě po něm chci kobušku, časem teda, ještě jednu.
foto-naše Pocahontas Golden..............divnojméno si usmyslela dítka a tak se jí říká Pouký

22.3.2008 11:05

red and white napsal(a):

olga visnakova

22.3.2008 18:02
olga visnakova

red and white napsal(a):

holky, také máte dnes bahnivce?

22.3.2008 18:25

holky, také máte dnes bahnivce?

ani ne, Diego si to dnes odpustila..

22.3.2008 18:27

jenysimons napsal(a):
ani ne, Diego si to dnes odpustila..

fuj, jak se tam dostalo to -a?? Diego je valach, tak "odpustil"

22.3.2008 19:31

jenysimons napsal(a):
fuj, jak se tam dostalo to -a?? Diego je valach, tak "odpustil"

Mě se snad poprvé v životě koně nevyválely

olga visnakova

22.3.2008 21:09
olga visnakova

red and white napsal(a):
Mě se snad poprvé v životě koně nevyválely

Přijedu ood našich, juknu do stájky a...............čučím-samej copánek, parádička-kobči si užili.......:-) a holky, nebo spíš Lenča se vyblbla

olga visnakova

22.3.2008 21:11
olga visnakova

Přijedu ood našich, juknu do stájky a...............čučím-samej copánek, parádička-kobči si užili.......:-) a holky, nebo spíš Lenča se vyblbla

a další kobča

olga visnakova

22.3.2008 21:12
olga visnakova

a další kobča

a aby toho nebylo málo, tak............

olga visnakova

22.3.2008 21:14
olga visnakova

a aby toho nebylo málo, tak............

ráno budou aspon kudrnatý, no-ted nevim, kdo si to víc užil-stopro Lenča-kobči by se raději asi v klidu cpali

olga visnakova

22.3.2008 22:18
olga visnakova

ráno budou aspon kudrnatý, no-ted nevim, kdo si to víc užil-stopro Lenča-kobči by se raději asi v klidu cpali

No a přes den dnes byli v pohodě, kruhovka, prochajda na ruce na pastvu a výběh a tuny rozmazlování v boxe-to mi moc nesedí, ale holky to umí

olga visnakova

22.3.2008 22:27
olga visnakova

No a přes den dnes byli v pohodě, kruhovka, prochajda na ruce na pastvu a výběh a tuny rozmazlování v boxe-to mi moc nesedí, ale holky to umí

Quantica, náš šklebílek si péči úbec neužívá, boduje ve šklebení a má vše rychle za sebou................

olga visnakova

22.3.2008 22:29
olga visnakova

Gipsy to taky sluší

olga visnakova

23.3.2008 10:34
olga visnakova

Gipsy to taky sluší

Další pecka-dnešní ránko-Lenča dala krmčo, vyvedla je do výběhu, dala jim i tam seníčko a ! no, koukněte sami jak si Lenča krátí chvilku, když se nudí............
chudášek kobuša, stejně tapne do bláta a ..............chjo tomu se říká dlouhá chvíle

olga visnakova

23.3.2008 10:37
olga visnakova

Další pecka-dnešní ránko-Lenča dala krmčo, vyvedla je do výběhu, dala jim i tam seníčko a ! no, koukněte sami jak si Lenča krátí chvilku, když se nudí............
chudášek kobuša, stejně tapne do bláta a ..............chjo tomu se říká dlouhá chvíle

Pádím, ukážu se večer-fotáček beru s sebou, vemte si taky ven foťák, ať máme večer veselý-pá

23.3.2008 10:44

Pádím, ukážu se večer-fotáček beru s sebou, vemte si taky ven foťák, ať máme večer veselý-pá

čusky

Přidejte reakci

Přidat smajlík