Prvojarní velikonoční hříbátko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2008 22:16

Představuji vám potomka po Catango Z. Je to krásná silná kobylka s hodně dlouhýma nohama . Mamina vše zvládla sama, přišla jsem k " hotovému " .

22.3.2008 22:18

mari napsal(a):
Představuji vám potomka po Catango Z. Je to krásná silná kobylka s hodně dlouhýma nohama . Mamina vše zvládla sama, přišla jsem k " hotovému " .

A tady s maminou odpočívají

22.3.2008 22:19

mari napsal(a):
A tady s maminou odpočívají

Je ještě jedna...

22.3.2008 22:33

mari napsal(a):
Je ještě jedna...

Teda moc gratuluji...je úžasná...tak ať jsou obě zdravé a ať vám roste malá do krásy...

22.3.2008 23:02

mari napsal(a):
Je ještě jedna...

Gratuluju!!! Je moc krásná

22.3.2008 23:12

tadik napsal(a):
Gratuluju!!! Je moc krásná

Gratuluji,je krásná.A závidím,my máme ještě měsíc čas....

23.3.2008 09:10

mari napsal(a):

Taky gratujuju - mímo se povedlo a hlavně hodně zdravíčka oběma

A jak tak koukám na maminu, tož po pysku celý náš Aljoša
Můžu se zeptat co má v krvi namícháno?

sabora

23.3.2008 17:18
sabora

taky gratulace

23.3.2008 18:14

sabora napsal(a):
taky gratulace

Díky za gratulace a všem čekatelkám přejem, aby to šlo tak hladce jako u nás, ať mají paničky a páníčkové co zapíjet . Dneska už prcina skotečila v boxe, vyhazovala a měla se náramně k světu. POkud bude zítra hezky, chci je seznámit s venkovním světem .

23.3.2008 18:47

mari napsal(a):
Díky za gratulace a všem čekatelkám přejem, aby to šlo tak hladce jako u nás, ať mají paničky a páníčkové co zapíjet . Dneska už prcina skotečila v boxe, vyhazovala a měla se náramně k světu. POkud bude zítra hezky, chci je seznámit s venkovním světem .

TAKY GRATULUJI :-) moc krasny miminko ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík