Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2008 09:16

jaká používáte sedla na chladnokrevníky, zajímají mě spíše anglická sedla, a kde je kupujete?

26.3.2008 10:49

ilisek napsal(a):
jaká používáte sedla na chladnokrevníky, zajímají mě spíše anglická sedla, a kde je kupujete?

Nikdo tu nechodí kdo jezdí na begáncích??

26.3.2008 10:51

ilisek napsal(a):

tady je lidí co jezdí na beganech jen zajdi do chladasci tam jich najdeš já používám na svoji kobylu anglii kom3,ale budu schánet vetší .

26.3.2008 11:55

ilisek napsal(a):

NEJLEPŠÍ BEZ SEDLA!!!

26.3.2008 11:57

michaldu napsal(a):
NEJLEPŠÍ BEZ SEDLA!!!

to máš pravdu,ale jak jdi ajka pro koho začátečníka menůžeš posatdit na koně bez sedla ajt sním na vyjíždku

26.3.2008 12:53

woldemortik napsal(a):
to máš pravdu,ale jak jdi ajka pro koho začátečníka menůžeš posatdit na koně bez sedla ajt sním na vyjíždku

mám turisického Horala od pana Hauzra, nedám na něj dopustit, pro mě nejúžasnější sedlo, ve kterým zatím můj hubenej zadek seděl.

26.3.2008 20:56

ilisek napsal(a):

Ahoj Ilisku! Já používám Wintec wide s vyměnitelnou komorou a cair systemem. Objednávala jsem si ho v Jezd.potř. Brno, došlo O.K. do týdne i se třemi komorami a opěrkami. Je na něj potřeba drezurní podbřišník. Mám ho dva měsíce (manžel má toho samého už víc jak rok) a pohoda. Ta největší komora bude stoprocentně i na pořádného cladnokrevného koníka. Cena je kolem 15tis.

28.3.2008 09:33

blankat napsal(a):
Ahoj Ilisku! Já používám Wintec wide s vyměnitelnou komorou a cair systemem. Objednávala jsem si ho v Jezd.potř. Brno, došlo O.K. do týdne i se třemi komorami a opěrkami. Je na něj potřeba drezurní podbřišník. Mám ho dva měsíce (manžel má toho samého už víc jak rok) a pohoda. Ta největší komora bude stoprocentně i na pořádného cladnokrevného koníka. Cena je kolem 15tis.

Tak se taky pridam ja jsem po 1 jela na vyjiždku bez sedla ale pak jsem začala použivat malé westernové sedlo foto je na TERKA A MARTIN TAK SE TAM PODIVEJTE

2.4.2008 13:31

terisa napsal(a):
Tak se taky pridam ja jsem po 1 jela na vyjiždku bez sedla ale pak jsem začala použivat malé westernové sedlo foto je na TERKA A MARTIN TAK SE TAM PODIVEJTE

TAK TO JSEM JA NA MARTINOVI VE WESTERNOVÝM SEDLE neni to klasicke westernove je o hodne mensi spis takove detske

2.4.2008 13:32

terisa napsal(a):
TAK TO JSEM JA NA MARTINOVI VE WESTERNOVÝM SEDLE neni to klasicke westernove je o hodne mensi spis takove detske

dalsi snad to nevadi tady je ve staji sám

Přidejte reakci

Přidat smajlík